Feedback
7,0

Fonne Keukenadvies

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 071-3311126 | Noordeinde 19B, 2371 CM Roelofarendsveen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fonne Keukenadvies
Fonne Keukenadvies biedt u onafhankelijkheid en vele jaren kennis en ervaring in de keukenbranche
Alternatieven voor Fonne Keukenadvies
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,7 uit 395 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,5 uit 510 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 45 ervaringen
• I-KOOK
   
(Alphen aan den Rijn Zuid-Holland) score 9,4 uit 890 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,2 uit 891 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 8,5 uit 46 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 245 ervaringen
• STOX Vloeren & Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,1 uit 82 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Fonne Keukenadvies. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Heel fijn gegaan”
Door Sandra Boers op zaterdag 5 mrt 2016 16
Met Yvonne van Fonne keukenadvies, thuis aan je eigen eettafel bepalen hoe de nieuwe keuken er ongeveer uit gaat zien, is helemaal top. Yvonne kijkt met een frisse blik naar de plek waar de nieuwe keuken geplaatst gaat worden. Ze heeft veel kennis van zaken en is creatief zodat zij mogelijkheden ziet die jezelf niet zo snel bedenkt. Na een avond brainstormen met Yvonne, hadden wij uitgefilterd waar wij naar op zoek waren. We wisten wat paste in ons huis en wat paste binnen ons budget. Het is heel prettig om op deze manier bij een keukenwinkel naar binnen te stappen. De keuze is zo groot dat je zonder voorbereiding sneller geneigd bent om de keukenadviseur grotendeels de aankoop van je nieuwe keuken te laten bepalen. Nu waren wij goed op de hoogte van de mogelijkheden en wisten wij wat mooi zou staan in ons huis. Ook was het fijn om tijdens het proces van aankoop, waarbij in eerste instantie niet alles even soepel verliep, advies van Yvonne te krijgen. Zij was zeer betrokken en nam ook zelf contact op met het betreffende bedrijf om zich te laten informeren.
Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij zeer blij met het eindresultaat. Wij kunnen Yvonne echt bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Marieke & Ton op maandag 10 okt 2016 16
Wij hebben advies gevraagd aan Yvonne omdat we een kleine Amsterdamse keuken hebben, waar ook de wasmachine in staat, en deze zo optimaal mogelijk wilde inrichten. Yvonne heeft alle wensen aangehoord en was eerlijk in haar advies. Niet alles kon gerealiseerd worden maar uiteindelijk is er een slimme oplossing gevonden en hebben we toch (bijna) alle wensen geïntegreerd in de nieuwe keuken; voldoende werkblad, grote koelkast en oven, veel opbergruimte en toch nog voldoende plek om samen om in te bewegen. Naast advies over de indeling heeft Yvonne ook meegedacht bij de keuze van blad, kasten, grepen en apparaten. Fijn om iemand met verstand van zaken aan onze zijde te hebben tegen de 'praatjes' van de fabrikanten. We hebben nu een keuken die we echt gebruiken, en niet omdat het in de mode is ...
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Fonne Keukenadvies
Website: fonne.nl
aRoelofarendsveen , Noordeinde 19B, 2371 CM Roelofarendsveen, tel 071 - 331 11 26, mob 06 - 20 95 70 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.