Feedback
7,6

Douche Concurrent

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-2309934 | Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Douche Concurrent
Douche Concurrent staat voor kwaliteit, trendy design, uitstekende service, deskundigheid en een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Met meer dan 8 jaar ervaring in de sanitair-, en wellness branche bent u bij ons verzekerd van goede, betrouwbare adviezen. Wij staan garant voor een professionele aanpak.
Alternatieven voor Douche Concurrent
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 208 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Douche Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Levering te laat”
Door E Janssen op maandag 16 mrt 2020 20
Inbouw nis gekocht zou uiterlijk woensdag 11 maart geleverd worden , inmiddels drie keer de tegelzetter moeten afbellen drie keer telefonisch contact gehad beloofd komt op vrijdag , toen op zaterdag toen op maandag inmiddels is het maandag vervoersbedrijf gebeld het is nog niet aangeleverd . Door elke keer beloftes te maken hebben wij nu problemen met de tegelzetter , en onnodig veel kosten moeten maken.
REACTIE VAN DOUCHE-CONCURRENT
Geachte E. Jansen, We betreuren het uiteraard net als u dat de producten voor u niet op tijd geleverd zijn. Helaas waren wij bij u levering afhankelijk van een externe party om de producten af te leveren en spijtig genoeg hebben wij dan geen enkele invloed op de leveringen. We hopen oprecht dat inmiddels alles netjes in geplaatst en u met veel plezier er gebruik van maakt. Met vriendelijke groet, Team Douche-Concurrent
Reactie of foto toevoegen
“Annulering super geregeld”
Door Mabel Vasquez op dinsdag 31 dec 2019 19
Geweldige verkoop en klantenservice medewerkers. Ze luisteren naar de klant. Communiceren duidelijk. Komen snel in actie. Ik heb douche materialen gekocht voor 1400 euro voor de renovatie van mijn huidige badkamer. Ik werd aan de telefoon geholpen door een verkoopster. Ik kreeg zelf extra korting door het bestellen via de telefoon dan online. Na 4 dagen werd ik gebeld dat de aflevering binnen 1 week kan plaats vinden. Het was verwacht binnen 3-4 weken. Twee dagen voor de aflevering moest ik de order annuleren want we krijgen een bod voor het huis. Ik heb de annuleringsformulier ingevuld, snel de klantenservice gebeld en ze deden niet moeilijk. Ze hebben de order geannuleerd en ik krijg mij geld terug. Het is een super team!. De volgende spullen voor mijn nieuwe huis zal ik via deze winkel zeker bestellen en vrienden aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Spiegelkast”
Door Wim Groen op woensdag 17 jul 2019 19
Wij hebben een 3-deurs spiegelkast besteld. Deze werd binnen 24 uur geleverd. Vooraf aan de levering werd telefonisch de bestelling gecontroleerd. Ook de pakketdienst nam contact op, zelfs een kwartier voor levering. Conclusie: Betrouwbaar bedrijf, prettig personeel en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door C.A. van Seters op donderdag 20 jun 2019 19
Wij hebben bij de douche concurrent een complete badkamer gekocht. Al het kwalitatief goede materiaal werd geheel naar onze wens afgeleverd en daarna bij aanvullende wensen stonden zij ook steeds weer voor ons klaar met prima service en goede oplossingen. Daarom zijn wij dik tevreden met de douche concurrent. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Karsten Wierenga op vrijdag 14 jun 2019 19
Complete badkamer aangeschaft. Snelle levering, en goede communicatie. Uiteindelijk hebben wij zelf een verkeerd product besteld, ondanks het verstrijken van de ruil termijn is dit zeer netjes opgelost. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraccessoires”
Door Leon op donderdag 13 jun 2019 19
Badkameraccessoires gekocht, super vriendelijk te woord gestaan. Snel geleverd en goed verpakt. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Halve bestelling”
Door Marjan Fieten op donderdag 21 mrt 2019 19
We hebben een douchemeubel besteld waarvan de helft maar binnen is gekomen dus geen wastafel. Na telefonisch contact met hun stuurden ze een mail terug dat we wel getekend hadden voor het juiste aantal collies. Omdat er ook een douchecabine bij zat wisten wij niet in hoeveel collies het aankwam. Wat een waardeloos bedrijf! Zitten we met een halve wastafel van 495,-!
REACTIE VAN DOUCHE-CONCURRENT
Geachte mevrouw Fieten, Helaas hebben wij deze case voor u niet op kunnen lossen. We zijn weken aan het proberen geweest om met u in contact te komen op meerdere telefoon nummers. We hebben meerdere keren verzocht om ons terug te bellen, we hebben ook geprobeerd via email met u in contact te komen maar helaas, tot onze grote spijt hebben we wel uw inbreng nodig om deze situatie te kunnen verhelpen. Als een klant niet met ons in contact kan komen is het voor ons erg moeilijk om dit soort situaties op te lossen aangezien we graag wilde weten welke collies er wel afgeleverd waren. Dit alles is inmiddels allemaal niet meer te achterhalen en dat betreuren we uiteraard heel erg. We vinden het uiteraard heel spijtig dat we dit niet hebben kunnen oplossen. Team Douche-Concurrent
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Harmen op woensdag 31 jan 2018 18
Slechter dan dit kan niet! Service onder het nul punt. Kopen gaat prima de afhandeling is meer dan slecht.

Aanvulling ontvangen 1 februari 2018: Een douchecabine. Is geleverd zonder schroeven etc. Waardeloze klachten afdeling
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer Postema, Bedankt voor uw feedback. U heeft een bestelling op 27 december 2017 bij ons geplaatst voor een douchecabine. Deze heeft u een maand later, afgelopen zaterdag 27 januari 2018, pas geopend om te installeren. Na het openen van de doos bleek dat de schroeven misten en wilden u dezelfde dag ontvangen. Helaas leveren transportbedrijven niet op de weekenden en moeten losse onderdelen zoals schroeven extra besteld worden bij onze leveranciers.Zoals besproken heeft u reeds de schroeven van ons ontvangen, uiteraard geheel kosteloos. Wij zijn van mening u op deze manier klantvriendelijk tegemoet te komen.
Helaas dat u dit anders ervaart. Wij hopen dat u toch kunt genieten van uw nieuwe douchecabine.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Douche Concurrent
aSchiedam , Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam, tel 010 - 230 99 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.