Feedback
5,5

Douche Concurrent

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-2309934 | Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Douche Concurrent
Douche Concurrent staat voor kwaliteit, trendy design, uitstekende service, deskundigheid en een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Met meer dan 8 jaar ervaring in de sanitair-, en wellness branche bent u bij ons verzekerd van goede, betrouwbare adviezen. Wij staan garant voor een professionele aanpak.
Alternatieven voor Douche Concurrent
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• George van Dijke
   
(Klaaswaal Zuid-Holland) score 9,8 uit 251 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 339 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Douche Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Halve bestelling”
Door Marjan Fieten op donderdag 21 mrt 2019 '19
We hebben een douchemeubel besteld waarvan de helft maar binnen is gekomen dus geen wastafel. Na telefonisch contact met hun stuurden ze een mail terug dat we wel getekend hadden voor het juiste aantal collies. Omdat er ook een douchecabine bij zat wisten wij niet in hoeveel collies het aankwam. Wat een waardeloos bedrijf! Zitten we met een halve wastafel van 495,-!
REACTIE VAN DOUCHE-CONCURRENT
Geachte mevrouw Fieten, Helaas hebben wij deze case voor u niet op kunnen lossen. We zijn weken aan het proberen geweest om met u in contact te komen op meerdere telefoon nummers. We hebben meerdere keren verzocht om ons terug te bellen, we hebben ook geprobeerd via email met u in contact te komen maar helaas, tot onze grote spijt hebben we wel uw inbreng nodig om deze situatie te kunnen verhelpen. Als een klant niet met ons in contact kan komen is het voor ons erg moeilijk om dit soort situaties op te lossen aangezien we graag wilde weten welke collies er wel afgeleverd waren. Dit alles is inmiddels allemaal niet meer te achterhalen en dat betreuren we uiteraard heel erg. We vinden het uiteraard heel spijtig dat we dit niet hebben kunnen oplossen. Team Douche-Concurrent
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraccessoires”
Door Leon op donderdag 13 jun 2019 '19
Badkameraccessoires gekocht, super vriendelijk te woord gestaan. Snel geleverd en goed verpakt. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Murat op maandag 26 okt 2015 '15
Design radiator met flink roestplekken en gebogen stangen! Ik zou iedereen afraden om bij dit bedrijf te kopen want het zijn in mijn ogen gewoon ordinaire opli..... met een dreigend taalgebruik! Dus u bent gewaarschuwd !
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste Murat, Bedankt voor uw feedback en jammer om te lezen dat u onze dienstverlening op een negatieve manier heeft ervaren. Onze producten worden met uiterst zorg samengesteld en gaan door een strenge selectieprocedure, voordat ze in ons assortiment komen. Wij kunnen daarom tot 10 jaar garantie bieden op diverse producten. Nu begrijpen we uit uw verhaal dat het product niet deugde en is gaan roesten, dat mag nooit de bedoeling zijn. Voor ons is het belangrijk dat u wel een product heeft dat deugd, als u contact met ons opneemt gaan we ervoor zorgen dat we dit recht gaan zetten! Wat betreft het taalgebruik kunnen we dit niet herleiden bij ons personeel. Wij vinden het jammer om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Uiteraard blijft dat uw mening en hebben we daar respect voor. Als u contact met ons opneemt, zorgen we dat het goed opgelost wordt. Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkst. Met vriendelijke groet, Team Douche Concurrent
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Leon de ruiter op donderdag 17 aug 2017 '17
Gisteren besteld en vandaag de inloopdouche ontvangen. Kreeg netjes een tijdvak per mail gestuurd gisteravond. De transporteur was zo vriendelijk om net 30minuten voor levering nog even te bellen. Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die spullen voor de badkamer zoeken.
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer / mevrouw, Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Douche Concurrent. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dit is waar wij vrolijk van worden. Met vriendelijke groet, Douche Concurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Harmen op woensdag 31 jan 2018 '18
Slechter dan dit kan niet! Service onder het nul punt. Kopen gaat prima de afhandeling is meer dan slecht.

Aanvulling ontvangen 1 februari 2018: Een douchecabine. Is geleverd zonder schroeven etc. Waardeloze klachten afdeling
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer Postema, Bedankt voor uw feedback. U heeft een bestelling op 27 december 2017 bij ons geplaatst voor een douchecabine. Deze heeft u een maand later, afgelopen zaterdag 27 januari 2018, pas geopend om te installeren. Na het openen van de doos bleek dat de schroeven misten en wilden u dezelfde dag ontvangen. Helaas leveren transportbedrijven niet op de weekenden en moeten losse onderdelen zoals schroeven extra besteld worden bij onze leveranciers.Zoals besproken heeft u reeds de schroeven van ons ontvangen, uiteraard geheel kosteloos. Wij zijn van mening u op deze manier klantvriendelijk tegemoet te komen.
Helaas dat u dit anders ervaart. Wij hopen dat u toch kunt genieten van uw nieuwe douchecabine.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer 3 jaar geleden”
Door Mesiye op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ik heb een complete badkamer gekocht. Netjes afgeleverd op gewenste datum (binnen 1 Week) alles was netjes in orde.. kan lekker genieten nu. Dankjewel Douche Concurrent!

Aanvulling ontvangen 30 januari 2018: Ik ben vergeten te melden dat het 3 jaar geleden is en dat ik er nog steeds gebruik van maak en zo goed als 1e dag eruit zit.
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer / mevrouw, Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Douche Concurrent. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dit is waar wij het voor doen 5 Sterren. Met vriendelijke groet, Douche Concurrent.
Reactie of foto toevoegen
“Fontijnset”
Door Ismail Bozkir op donderdag 8 mrt 2018 '18
Ik heb een fontijnset besteld bij douche concurrent op de site zag het er prachtig uit, echter geloof ik 9 van de 10 sites niet totdat het proces werkelijk gestart is. Nu heeft douche concurrent keurig gehandeld de transporteur belde en mailde mij over hoelaat hij er ongeveer zou zijn, dit is hoe het hoort , een stukje service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Karsten Wierenga op vrijdag 14 jun 2019 '19
Complete badkamer aangeschaft. Snelle levering, en goede communicatie. Uiteindelijk hebben wij zelf een verkeerd product besteld, ondanks het verstrijken van de ruil termijn is dit zeer netjes opgelost. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Tom Borst op woensdag 19 sep 2018 '18
2 producten besteld. 1 Product werd geleverd en het andere niet. Na zelf 2 keer contact opgenomen te hebben met doucheconcurrent bleek dit product niet meer leverbaar via de leverancier. Als alternatief werd een showroom model aangeboden wat in de winkel opgehaald moest worden. Omdat het een mooi artikel betrof ging ik akkoord. Aangekomen in de winkel diende ik dit artikel zelf te demonteren. Iets dat er niet bij was verteld door de mevrouw over de telefoon. Ik krijg een frut schroevendraaier en moet het daarmee doen. Ik voel me inmiddels niet ok behandeld en het personeel behandelt me alsof ik een koopjesjager ben terwijl ik honderden euro's heb gespendeerd via de website. Ik geef deze feedback nadat ik klaar ben. Krijg ik een "ja maar" onze procedure. Doe eens normaal en biedt gewoon excuses aan voor fout na fout na fout. Als laatste moet ik zelf de order annuleren waarna het geld uiterlijk na 2 weken terug zou hebben. Ook dit duurde langer dan 2 weken. Ik koop hier nooit meer iets en kan iedereen hetzelfde aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Douche Concurrent
aSchiedam , Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam, tel 010 - 230 99 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.