Feedback
8,8

Keukenfavoriet

Score uit 37 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-544439 | Wieder 35, De Goorn
Alternatieven voor Keukenfavoriet
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,6 uit 65 ervaringen
• I-KOOK
   
(Alkmaar Noord-Holland) score 9,3 uit 741 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,3 uit 88 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 138 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,5 uit 504 ervaringen
• STOX Vloeren & Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,1 uit 81 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,7 uit 341 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 8,8 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 37 ervaringen over Keukenfavoriet. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede keuze”
Door Rick Bot op maandag 12 feb 2018 18
Voor ons een goede keuze om bij Eric (Keukenfavoriet) onze keuken besteld te hebben. Alles begint bij een goed advies en een juiste prijsopgave. Eric gaf goede tips waar we achteraf heel bij mee zijn. Fred heeft bij ons eerst de meterkast aangepakt. Dit was echt nodig want deze was niet meer geschikt voor deze tijd. Regelmatig sloegen de stoppen door. Dat is nu verleden tijd. Fred heeft ook vakkundig de keuken geplaatst. Ook had hij nog wat handige tips waar we dankbaar gebruik van maakten. Kortom: een aanrader Keukenfavoriet. Luxe en kwaliteit voor een heel mooie prijs. We zullen hier jarenlang plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Ballerina keuken”
Door Gerco en Tonny Mars op maandag 30 jan 2017 17
Wij zijn verhuisd van Avenhorn naar Koudum in Friesland en hadden een nieuwe keuken nodig. Bij diverse bedrijven geweest om naar keukens te kijken en terecht gekomen bij Eric van Dorp van Keukenfavoriet. Die vond het geen enkel probleem om naar Friesland te gaan om een echt prachtige Ballerina keuken te plaatsen. Zijn er heel erg blij mee. Soms had de communicatie iets beter gekend maar alle afspraken zijn heel erg goed nagekomen.
FOTO VAN GERCO EN TONNY MARS
+ Toon extra foto van Gerco en Tonny Mars
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Bert Knook op dinsdag 18 dec 2018 18
Na 21/2 jaar zoeken naar een keuken en na een slechte ervaring bij een keukenbedrijf ( de naam zal ik niet noemen) maar hij zit in Ter Aar zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Keukenfavoriet in De Goorn. bij binnenkomst werden wij gelijk op ons gemak gesteld, na een paar bezoekjes hadden wij onze droomkeuken uitgezocht en kregen wij de offerte met de 3d tekening mee om er nog eens over na te denken. dit gaf ons een goed gevoel en de week daarop hebben wij dan ook getekend, wij kunnen De Keukenfavoriet dan ook aan iedereen aanbevelen, voor een mooie vloer kunt u hier ook terecht.

Aanvulling ontvangen 18 december 2081: De keuken is geleverd en geplaatst, alles volgens de planning en naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde keuze”
Door Jan Tames op woensdag 9 dec 2015 15
Terugkijkend op het gehele proces en het eindresultaat zijn we zeer tevreden met de keuken zoals die er nu staat. Het is een verrijking voor het huis. De kwaliteit van de kasten en deuren is zeer solide en dat de kleur in de kastjes hetzelfde is als de deuren valt in positieve zin op bij iedereen die komt kijken. Van de apparatuur valt vooral de afzuigkap op. Niet alleen het design maar ook het weinige geluid. Ook over de installatie zijn we zeer tevreden. De spatranden zijn keurig geplaatst en de afwerking bij het raam (vensterbankje) is een zeer goede oplossing gebleken. Klein puntje van kritiek zijn de schrammen veroorzaakt door de boor bij het schroeven en 4 sigarettenpeuken achtergelaten voor de achterdeur buiten. Het aanrechtblad dat 4 cm besteld was i.p.v. 6 cm, is uiteindelijk prima opgelost met een vergoeding van de kant van Keukenfavoriet. Voor ons al met al een geslaagde keuze om met de Keukenfavoriet in zee te gaan. Met vriendelijke groet, Jan en Andrea
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Maarten de Jong op zaterdag 10 okt 2015 15
Zeer goede ervaring, uit het ruime aanbod een prachtige keuken gekocht welke tot in de details wordt behandeld en uitgevoerd/gemonteerd. Er zijn hier geen verkooppraatjes. Tevens alle aansluitingen en nieuwe groepenkast met extra groepen laten uitvoeren, alles super uitgevoerd. Aanrader!
FOTO VAN MAARTEN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met eindresultaat”
Door Rina Aartsen op donderdag 30 jun 2016 16
Ik heb ervoor gekozen om 1 bedrijf alles te laten doen in mijn woning omdat ik zelf in de reiswereld werk is het makkelijker om 1 partij te nemen, zowel keuken als wandmeubel voor computer als het stucwerk, tegelwerk, elektra is door Keukenfavoriet prima geplaatst en opgeleverd, ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Rolhf en Erika Mammen op woensdag 10 jan 2018 18
Vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste montage is alles prima verlopen en hebben wij een prachtige keuken die door een ieder bewonderd wordt. Persoonlijk advies en aardige en deskundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door T. Zwart op zondag 13 nov 2016 16
We waren 2 jaar geleden al bij Eric geweest voor een offerte, en hij was de enige van de vele andere keukenbedrijven, die ons een goed gevoel gaf. Eerlijk over de prijs, dus kwamen we weer bij hem terecht in april. Goede en eerlijke adviezen en geen gepush.
Nu is alles geplaatst en we zijn heel erg tevreden, vooral de kwaliteit is erg mooi. Het plaatsen en de communicatie verliep heel vriendelijk. Helaas was wel plafond en vloer beschadigd, maar dit hebben we zelf kunnen verhelpen. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Voelde niet ontzorgd”
Door I. Tromp (Hoorn) op maandag 3 jun 2019 19
Onder meer vanwege de positieve recensies gekozen voor Keukenfavoriet. Helaas heb ik een minder goede ervaring met dit bedrijf. Waarschijnlijk had ik de pech dat mijn keuken geplaatst werd in de periode dat de vaste monteurs besloten hadden voor zichzelf te beginnen daardoor was het traject rommelig. Slechte communicatie, je moet zelf een vinger aan de pols houden en het duurde lang voordat ik een complete keuken had (en dan heb ik het niet alleen over een deurtje). Het voelde helaas niet als ontzorgen. Erik heeft het hart op de goede plaats, is eerlijk en uiteindelijk is alles naar behoren opgelost maar ik vond het geen fijne ervaring bij dit bedrijf. Wel erg tevreden met het eindresultaat, de kwaliteit van de Ballerina keuken is prima!
REACTIE VAN KEUKENFAVORIET
Als antwoord op de review wil ik aangeven dat het verloop niet de schoonheidsprijs verdient. In de onderstaande zaken heeft mevr. Tromp gelijk. Apparaten waren niet op tijd binnen bij ons en deze fout lag aan onze kant maar was binnen enkele dagen opgelost. Ladenkast beschadigd tijdens transport naar de klant. Levering van nieuwe kast duurt 6 weken. VW front kleine beschadiging tijdens montage, helaas was de levering daarna niet de juiste. Geen koppelpennen in front geleverd door leverancier waardoor vriezer niet enige tijd niet gebruikt kon worden. Van de nabestelling spatranden is 1 zijkantje van 10 cm niet gepolijst door leverancier. Wij hebben 2 bezoeken na montage aan mevr. Tromp op tijdstippen gedaan zodat ze geen vrij hoefde te nemen, dit is in 1 geval niet gelukt. En hebben mevr. Tromp een vergoeding gegeven voor een dag die ze vrij moest nemen en wij van KeukenFavoriet zullen dan deze review moeten accepteren. Gezien de datums mailverkeer is dit vrijwel wekelijks geweest en konden wij niet in alle gevallen op de dagen dat het voor mevr. Tromp uitkwam een monteur vrijmaken. Natuurlijk rekenen wij ons dit aan en nemen we deze periode als een leerperiode nu we de dezelfde monteurs die voor zichzelf begonnen weer op orde hebben. Wij wensen ondanks de voor ons ook tegenvallende momenten waarin we ons best hebben gedaan mevr. Tromp veel plezier van haar keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam. te Slaa op zondag 26 mei 2019 19
Wij hebben een keuken (Ballerina) gekocht en een laminaatvloer. Kwaliteit van beide prima. Na een aantal misverstanden is alles naar volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op maat”
Door J Kragten op zondag 12 jun 2016 16
Ik heb een appartement en had een keuken nodig met een gasfornuis en een afwas machine. aangezien mijn keuken niet al te groot is heeft KeukenFavoriet toch een keuken op maat weten te leveren en te installeren met een Amica gasfornuis en een Amica vaatwasser. alles is super strak gemonteerd. ik ben goed geholpen met de keuze van mijn keuken en ze hebben ook echt de tijd genomen voor mij. Super blij met mijn keuken en zal er jaren plezier van hebben! echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Topprestatie”
Door Loek en Andréa Bleeker op zaterdag 29 sep 2018 18
Afgelopen voorjaar hebben wij door Keukenfavoriet een nieuwe keuken laten plaatsen. Dit moest een keuken worden welke van alle gemakken voorzien is, en dit is bij de Keukenfavoriet uitstekend gelukt. Er werd ons een Ballerina keuken aanbevolen, en daar hebben wij geen spijt van gekregen. Tijdens het ontwerp proces en zelfs na bestelling en in afwachting van de levering wijzigden nog een paar details, maar Eric sprong hier altijd actief op in en dit gaf dus nooit problemen. Bij levering en installatie van het blad van het kookeiland bleek dat het fornuis niet in de nis van het blad paste, en er zat een vreemde plek in de rand van dit blad. Niet de schuld van de Keukenfavoriet maar van de fabrikant van het blad, maar dit is evengoed razendsnel door Eric opgelost. Overleg met Keuken Favoriet tijdens ontwerp- en bouwfase is altijd als helder, transparant en prettig ervaren. Voor de rest: Snel gemonteerd, de monteurs Fred en Sam verstaan hun vak. Het resultaat is een werkelijk schitterende keuken waar wij ontzettend blij en tevreden mee zijn. Top prestatie van de Keuken Favoriet!
FOTO VAN LOEK EN ANDRÉA BLEEKER
Overzichtsfoto
+ Toon extra foto van Loek en Andréa Bleeker
+ Toon extra foto van Loek en Andréa Bleeker
+ Toon extra foto van Loek en Andréa Bleeker
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Karo Dalia op dinsdag 14 apr 2020 20
Bij oriëntatiegesprek voor een keuken hebben wij besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar andere leveranciers te gaan kijken. Eric was heel vakkundig, niet opdringerig en super vriendelijk. Daarbij was hij geduldig en oprecht geïnteresseerd in onze wensen. Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod. Er werd een 3-D tekening gemaakt die ons goed inzicht in de mogelijkheden gaf en, ook niet onbelangrijk, direct de juiste prijs binnen het budget. Met de plaatsing van de keuken hadden we helaas allerlei problemen gehad, maar gelukkig werd het direct naar een passende oplossing gezocht en goed afgehandeld. Uiteindelijk hebben we een hele mooie keuken inclusief apparatuur staan waar we heel blij mee zijn!
FOTO VAN KARO DALIA
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Bart en Leonie Oud op vrijdag 19 aug 2016 16
De laatste tijd wat veranderingen nodig gehad voor in de keuken en meterkast. Keukenfavoriet doet meer dan alleen keukens plaatsen. Een nieuwe groepenkast incl. alle aansluitingen en nieuwe apparatuur was geen probleem. Goede service en heel goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Chris & Wilma In 't Panhuis op woensdag 15 mei 2019 19
Gelijk na ons eerste bezoek aan Keukenfavoriet waren we al verkocht. Er werd door Erik ruimschoots de tijd genomen om alle apparatuur bij elkaar te zoeken en een mooie indruk/schets van de keuken te maken. Gedurende onze bouw zijn wij constant in contact geweest en werd op ons verzoek de planning bijgesteld. Dit bleek geen enkel probleem en nu enkele weken later is de keuken volledig naar wens geïnstalleerd. Daarnaast hebben we ook onze vloer (100 m2) bij keukenfavoriet aangeschaft. Ook deze is inmiddels volledig volgens onze wensen gelegd. Onze ervaring is dat er bij Keukenfavoriet geen 9 tot 5 mentaliteit heerst en er rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Deutsche Gründlichkeit”
Door Helmut F. op dinsdag 17 feb 2015 15
(Vertaling in het Nederlands:) Een keuken van Keukenfavoriet voor ons appartement in Egmond aan Zee - "Duitse degelijkheid" in Nederland! Alles verliep naar volle tevredenheid. De kwaliteit van de Ballerina keuken, die Keukenfavoriet verkocht is in deze prijsklasse top. Dat de hoogwaardige merkapparaten zijn aangeboden tegen zeer betaalbare internet prijzen is meer dan royaal en een enorme besparing. Dit was voor ons een groot voordeel, want dat daardoor hoefden we geen compromissen te maken. Het is ook geweldig dat alle bijkomende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken en de aanleg van water en elektriciteit onder zeer, zeer redelijke condities werden aangeboden. Het is een enorme opluchting dat de organisatie volledig uit één hand komt. De planning verliep deskundig en geduldig. Met al onze wensen werd rekening gehouden of deze werden verbeterd met overtuigende argumenten. Er was genoeg tijd om met nieuwe ideeën te komen en wijzigingen aan te brengen en dan alles nog een keer goed te heroverwegen. Alle deadlines werden gehaald. Wat vooral overtuigd is het correcte en vakbekwame werk van de technici van Keukenfavoriet. Dit kan men absoluut aanraden. Kortom, we voelden ons bij Keukenfavorier zowel professioneel als persoonlijk zeer goed verzorgd. H. F.

(Originele ervaring in het Duits): Eine Küche von Keukenfavoriet für unsere Wohnung in Egmond aan Zee - "deutsche Gründlichkeit" in den Niederlanden! Alles ist zu unserer vollsten Zufriedenheit verlaufen. Die Qualität der Ballerina-Küche, die Keukenfavoriet verkauft, ist in dieser Preisklasse Spitze. Dass die hochwertigen Markengeräte zu wahrhaft günstigen Internetpreisen angeboten wurden ist mehr als großzügig und eine enorme Ersparnis. Dies war für uns ein großer Vorteil, denn dadurch mussten wir keine Kompromisse machen. Ebenfalls ist es super, dass auch alle Zusatzarbeiten wie der Ausbau der alten Küche sowie das Verlegen der Wasser- und Stromanschlüsse zu sehr, sehr fairen Konditionen angeboten wurden. Dies ist organisatorisch eine riesige Erleichterung, da alles komplett aus einer Hand stammt. Die Planung verlief fachkundig und geduldig. Alle unsere Überlegungen wurden berücksichtigt oder durch überzeugende Argumente verbessert. Es gab genügend Zeit neue Ideen einzubringen, Änderungen vorzunehmen und dann nochmals alles gut zu überdenken. Alle Termine wurden eingehalten. Was ebenfalls besonders überzeugt ist die korrekte und kompetente Arbeit der Monteure von Keukenfavoriet. Diese kann man unbedingt weiterempfehlen. Insgesamt haben wir uns bei "Keukenfavoriet" fachlich und menschlich sehr gut aufgehoben gefühlt. H. F.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ronald Oud op woensdag 9 dec 2015 15
De Keukenfavoriet heeft een groot aanbod aan mooie keukens en apparatuur. Erik heeft ons prima geadviseerd bij het maken van keuzes en het resultaat is erg mooi geworden. De montage is uitgevoerd door Fred en Wesley en ook zij hebben prima werk geleverd. Wat ons betreft is de Keukenfavoriet een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Wij raden het iedereen aan”
Door Joke Meijlis op dinsdag 2 okt 2018 18
De op maat gemaakte en aangepaste keuken van het merk Ballerina is voor mij een uitkomst! Toen we gingen informeren naar de mogelijkheden van een aangepaste keuken, bood Eric direct aan om de situatie ter plekke te komen beoordelen. Kort daarna was er een fantastisch ontwerp met allerlei slimme hulpmiddelen waardoor ik zittend nog mijn kookkunsten kan vertonen. Een inham onder het spoelgedeelte biedt mij de gelegenheid om met mn trippelstoel aan de kraan te werken en een uittrekblad geeft mij de optimale gelegenheid om zittend snij-, roer-, kneed- en smeerwerk te doen. Alles is vooraf grondig doorgesproken en alle afspraken zijn nagekomen! Netjes en schoon werk geleverd, kortom, wij raden iedereen de Keukenfavouriet aan!
FOTO VAN JOKE MEIJLIS
Op maat gemaakte Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Pieter de Jong op maandag 10 sep 2018 18
Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe keuken. Keuken gekocht van het merk Ballerina die qua kwaliteit gewoon steviger is van wat we eerder tegen kwamen. Deze is keurig geplaatst. Blij met het perfecte werkblad in een niet haakse keuken. Wij raden de keukenfavoriet zeker aan... Groetjes Pieter en Ingrid de Jong, Egmond aan zee
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door Nico op zondag 16 jan 2022 22
Komen afspraken niet na. Maken fouten tijdens de montage, waardoor het werk opnieuw gedaan moesten. En sturen een extra rekening daarna voor de correctie die nergens op slaat met extra hoog bedrag. Sturen daarna een deurwaarder erop af om die extra rekening te incasseren. Niet betaald. Daarna rechtzaak aangespannen door Eric van keukenfavoriet. Eric van keukenfavoriet heeft deze rechtzaak dan ook verloren. Ik adviseer u om met dit bedrijf links te laten liggen, indien u niet besodemieterd of opgelicht wil worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Sylvia u. Michael Pintarelli op vrijdag 29 mrt 2019 19
Wir haben dieses Jahr bei Keuken Favoriet eine Küche gekauft und sind sehr zufrieden. Sehr freundliche Beratung. Die Qualität der Möbel und Elektrogeräte ist sehr gut. Der Einbau der Küche war problemlos und zu unserer vollsten Zudriedenheit, obwohl wir nicht immer vor Ort sein konnten. Planung und Ausführung waren sehr professionell. Außerdem war es für uns sehr wertvoll das deutsch gesprochen wurde, so daß wir bei den Gesprächen mit Eric keine Probleme hatten. Wir können Keuken Favoriet nur empfehlen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Nico Steenvoorden op dinsdag 26 feb 2019 19
Vanwege de goede recensies bij Keukenfavoriet terecht gekomen. Bij het eerste bezoek aan de showroom in de Goorn, werd door Erik uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren. Direct hadden wij een goed gevoel en het vertrouwen was gewekt. Omdat Keukenfavoriet de eerste leverancier was die wij bezochten, toch nog maar even andere keukenleveranciers bezocht om een goed vergelijk te kunnen maken.
Uiteindelijk in juni 2018 de opdracht aan Erik gegeven. Geen andere leverancier kon ons een keuken leveren voor het budget dat wij beschikbaar hadden en de kwaliteit die wij wensten. Wij hebben gebruik gemaakt van de "ontzorg" service die Keukenfavoriet aanbood en hebben tevens alle (ver)bouw werkzaamheden door hen laten doen. De keuken is prachtig en het gevoel van vertrouwen, dat we na het eerste contact hadden, is juist gebleken. In december 2018 is de keuken opgeleverd.
Niet alles is even vlekkeloos verlopen, maar Keukenfavoriet komt zijn afspraken na en alles is uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld. Ik kan Keukenfavoriet daarom van harte aanbevelen. Erik, Fred, Brian, Johan, Theo bedankt!
FOTO VAN NICO STEENVOORDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elvin op dinsdag 19 nov 2019 19
Mooie keuken gekocht bij Keukenfavoriet. Erik had een goed verhaal, goede tips en een schappelijke prijs. Keuken uiteindelijk vakkundig geplaatst door Jost, een echte ouderwetse vakman. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Arthur en Ellen van de Wateringen. op maandag 18 mei 2015 15
Keuken werd geheel volgens wens geleverd en gemonteerd. Prima monteurs en gemotiveerd van elektra tot en met afvoer. Eigenaar was zeer attent en nam diverse malen contact op voor feedback. Kan deze Keukenfavoriet alleen maar complimenteren. Wat men zegt , maakt men waar. In 1 woord : goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Jan Pronk op donderdag 19 nov 2015 15
Keukenfavoriet is een goede zaak. wij hebben een verbouwing achter de rug en nu een prachtige keuken. zij denken goed met je mee. wij zijn zeer tevreden met het resultaat. een mooie pvc vloer gelegd en de garage tot bijkeuken omgebouwd. Wij hebben onze oude keuken via keukenfavoriet verkocht, ook dit was mogelijk. En zij hebben mooie granieten vensterbanken geplaatst. Zo zie je zij kunnen heel veel meer als een keuken plaatsen. Het totaal plaatje maken zij compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Service op onze keuken”
Door Bert en Tineke op donderdag 19 jul 2018 18
In 2015 hebben we een keuken laten plaatsen in ons nieuwe huis door Keukenfavoriet. Het blad was niet goed gezaagd en een deurtje was beschadigd, maar dat was verholpen voordat we er in trokken. Na drie jaar deed onze heetwaterkraan van Franke het niet meer. We wisten niet dat het filter elk jaar vervangen moest worden, dat was ons niet verteld, volgens Franke zou dat de oorzaak kunnen zijn. Keukenfavoriet heeft ons gratis een nieuw filter gegeven en een tegemoetkoming voor een nieuwe heetwaterboiler. Franke repareert niet, maar zei dat als laatste oplossing de boiler gereset kon worden. In de gebruiksaanwijzing stond dat alleen de installateur dat mocht doen. Maar we hadden toch niets te verliezen en hebben 'm zelf gereset. Ging erg gemakkelijk en hij doet het weer! Het geld dat Keukenfavoriet ons had gegeven hebben we weer teruggestort. We zijn erg tevreden met onze keuken en Eric heeft een prima service verleend door met Franke te overleggen en ons tegemoet te komen met een bedrag.
Reactie of foto toevoegen
“Volg geduld meegedacht”
Door Bob en Anneke op zondag 27 aug 2017 17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht en vergeleken, hebben we bewust gekozen voor de Ballerina keuken van de Keukenfavoriet. Eric heeft met veel geduld met ons mee gedacht over de indeling en ook diverse ontwerpen voor onze keuken gemaakt. Vervolgens heeft Fred de groepenkast en electra volledig aangepast en de keuken met apparatuur keurig geplaatst Ook gaf hij ons een aantal suggesties om e.e.a. volledig af te werken. Daarna is de keuken heel netjes afgekit door Sander. Het eind resultaat is echt schitterend. Wij zijn dan ook ontzettend blij met onze prachtige keuken, die er echt geweldig uitziet. Wij kunnen de Keukenfavoriet dan ook van harte aanbevelen, ook namens familie en vrienden. Super goed!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is erg mooi”
Door Weinberg op maandag 19 sep 2016 16
Hele verbouwing van de benedenverdieping laten doen door keukenfavoriet. Stucen, muur uitbreken, verlaagd plafond, houten vloer, en een mooie keuken. Fijn dat alles door 1 bedrijf gedaan wordt. De communicatie kan beter. Maar het resultaat is erg mooi. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Frits van der Vliet op zondag 11 nov 2018 18
Vanwege de goede reviews zijn wij bij de Keukenfavoriet terecht gekomen en daar hebben wij geen spijt van! Een eerlijk en open verhaal over de mogelijkheden en prijzen, goede adviezen zonder verkooppraatjes, prettige afstemming tussendoor, vakkundige montage zonder afraffelen, uiteindelijk een (Brigitte) keuken waar wij heel blij mee zijn. Ook aanpassing meterkast is perfect gedaan. Alle vragen en probleempjes zijn netjes afgehandeld, zeer klantvriendelijk. Veel dank voor Eric en Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Prima meegedacht”
Door Wouter Esser op donderdag 28 sep 2017 17
Wij kozen juist voor een bedrijf als keukenfavoriet i.p.v. de aanbiedingen van grote concerns daar wij echt een keuken op maat wilden en ook kwaliteit met een goede prijs. Hierin werden wij niet teleurgesteld. Tijdens ontwerp fase werd er prima mee gedacht door Eric en ook daarna was de installatieservice door Fred uitstekend. De communicatie verliep zeer vlot, ook buiten de normale werktijden. Wijzigingen op het laatste moment werden keurig opgepakt en alles bleef netjes binnen budget. Kortom top bedrijf welke we zeker weer in de hand zouden nemen.
FOTO VAN WOUTER ESSER
Leuk ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. Roozendaal op dinsdag 23 apr 2019 19
We hebben een keuken gekocht die samen met de verkoper is samengesteld naar onze smaak en budget. Afspraken zijn goed nagekomen en keuken is goed geplaatst. We zijn er enorm blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Fam. Van der Werf op zaterdag 18 jan 2020 20
Helaas wordt het geen aanrader. De keuken is niet goed geplaatst. De leidingen zijn slecht geplaatst en nu al weet ellende met de afvoer. 2 keer langs geweest, maar niet de kennis om het goed op te lossen. We wachten al 10 maanden op een nieuw passtuk, maar als je niet belt is het contact over. Verkopen en daarna niets meer van je laten horen. Vooral de klant moet achter alles als er iets niet goed is. Tja eigenlijk niet beter dan de andere mindere bedrijven. Kan helaas de sterren niet meer aanpassen, maar dan waren het er niet meer dan 2.......

Eerdere reactie van 4 april 2019: We hebben naast een keuken ook een vloer gekocht bij de keukenfavoriet. Deze vloer is door de zoon van de eigenaar gelegd en dat is echt perfect gedaan. Een echte vakman die snapt waar hij mee bezig is. De keuken moet nog worden afgemaakt, maar dat gaat vast goed komen. We wachten nog op een paar onderdelen, maar we kunnen al koken en de rest van de apparatuur gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Yvonne Sealtiel op zaterdag 18 aug 2018 18
Begin Juni een keuken laten plaatsen in mijn nieuwe woning en ik ben echt dik tevreden...Vanaf het advies tot nadat het is geplaatst kan ik Keukenfavoriet echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M.J.P. Ligthart op woensdag 17 feb 2021 21
Een prachtige keuken gekocht bij keukenfavoriet in de Goorn. Eric heeft prima ideeën. Denkt goed mee. Is duidelijk. Plaatsing door prima monteurs. Snel en correcte plaatsing. Door Corona twee apparaten later geleverd, daar kan keukenfavoriet niets aan doen. Maar deze zijn zsm geleverd en geplaatst. Alles werkt naar behoren. Krijg van veel mensen positieve reacties dat het een prachtige keuken is. Aanrechtbladen en vensterbank prima ingemeten. Wij zijn heel blij. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Corinda op dinsdag 26 jun 2018 18
Ruim 2,5 jaar geleden keuken gekocht bij Keukenfavoriet in De Goorn.Vorige week kortsluiting in de boiler gehad door het niet op tijd vervangen van het filter wat kalkaanslag tegen gaat. Het filter moet ieder jaar vervangen worden om garantie op de boiler te behouden. Dit was mij niet duidelijk gemaakt tijdens de koop van de keuken. Heb nu nieuwe boiler moeten aanschaffen wat de nodige kosten met zich meebrengt.Contact gezocht met Eric van Keukenfavoriet en mijn ongenoegen uitgesproken. Eric reageerde meteen. Heeft uitgelegd dat de klant ook z'n verantwoording moet nemen om de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen en nog aantal andere feiten waar ik het min of meer mee eens ben. Eric komt mij tegemoet om een flink deel van de kosten van de nieuwe boiler te vergoeden! Ik ben heel blij dat we het zo opgelost hebben en zal ten alle tijden Keukenfavoriet aan een ieder aanbevelen!

Eerdere ervaring van 19 november 2015: Mooie keuken laten plaatsen door keukenfavoriet! Van slopen tot koken. Kwamen extra werkzaamheden bij kijken die wij niet hadden voorzien maar door de monteurs Fred en Wesley prima opgelost! Draaien nergens hun hand voor om! Goed meegedacht,ook door de eigenaar zelf! Kortom:Prima bedrijf! Héél blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden erover”
Door W. Auf dem Brinke op vrijdag 5 feb 2016 16
Wij zijn bij toeval op de website van Keukenfavoriet terecht gekomen en zijn vervolgens bij hun langsgegaan om sfeer te proeven. Op basis van dit bezoek hebben wij besloten om onze keuken bij hun te bestellen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Goede service, fijn geadviseerd en een super prijs/kwaliteit verhouding. Kortom gewoon een fijn bedrijf met fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Piet en Irma Everaars op woensdag 21 nov 2018 18
Het is precies geworden zoals we het wilde ! Top Eric, Fred, Bryan en Ted Bedankt voor de zorg rondom het plaatsen van de keuken en vloer.
FOTO VAN PIET EN IRMA EVERAARS
Foto van de keuken
REACTIE VAN P.C.EVERAARS
Keuken nu helemaal ingericht ,nieuwe vloer (ook keuken favoriet)inbouw apparatuur van inventie (inductie kookplaat ,koelkast,afzuigkap,combioven en afwasmachine.en nog een qooker). Zeer tevreden en we komen iedere dag met een blij gevoel binnen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 13
Vestiging Keukenfavoriet
aDe Goorn , Wieder 35, De Goorn, tel 0229 - 54 44 39
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.