Feedback
6,7

Fris en Helder

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2000287 | Arkansasdreef 34b, 3565 AS Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fris en Helder
Fris & Helder is dé specialist voor vloer- en raambekleding
Alternatieven voor Fris en Helder
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 421 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 77 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 391 ervaringen
• LAB21
   
(Utrecht Utrecht) score 7,9 uit 419 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 270 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 85 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Fris en Helder. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster4 ervaringen
“PVC vloer”
Door Ezra op maandag 27 jul 2015 15
Een PVC vloer incl. plinten (beneden en boven) laten leggen en een woonkamerdeur besteld. Na het leggen bleken er vlekken op de muren te zitten en de deur was helaas nog niet binnen. Dat was dus dubbel balen. Ik heb me even flink boos moeten maken, maar toen werd alles in het werk gezet om onze vervelende situatie op te lossen. Er kwamen prima oplossingen (deur werd zeer snel gebracht en de muur met vlekken gaat opnieuw gedaan worden) en het contact over de werkzaamheden is nu prettig te noemen. Er zijn soms klanten waarbij het gewoon niet lekker loopt en helaas zijn wij dat geworden. Maar als de onderneming er vervolgens alles aan doet om het te verhelpen en met goede oplossingen komt, dan is dat heel erg fijn. Als Thierry zo met zijn klanten om blijft gaan (zeker als het een keer mis gaat) dan is het zeer goed zaken doen bij Fris en Helder en kan ik u dit bedrijf aanraden. Ik wil nu 4 sterren geven van de 5.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het af”
Door Rd op maandag 15 feb 2016 16
In de winkel word je goed geholpen maar erna is de service slechter dan slecht. Zodra ze het geld binnen hebben is het klaar en kunnen zij opeens niet meer helpen of krijg je naar 30 keer contact zoeken eens een reactie waar je alsnog niks aan hebt. Deze winkel wat geen winkel te noemen is raad ik dan ook bij iedereen af. Heb geen goed woord over fris en helder
Reactie of foto toevoegen
“Zonwering”
Door G van veenendaal op woensdag 27 mrt 2019 19
Goed geholpen bij mijn aankoop en het plaatsen later bij een defect net zo goed geholpen als bij de aankoop bravo zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service”
Door Laura op vrijdag 10 feb 2017 17
Wat een waardeloze service. De kleur pvcvloer die wij in de winkel kochten, voor heel veel geld, is niet dezelfde als die thuis geleverd werd. Zelfde kleur, maar leverancier gebruikt een andere naam, is en blijft het "excuus" van Fris en Helder. We zijn met een pvc strook naar de winkel gegaan en er was wel degelijk kleurverschil. De vloer was toen echter al half gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door jw op vrijdag 24 apr 2015 15
Wij hebben een goede ervaring met Fris en Helder. We hebben vloertegels en vinyl laten leggen. We hebben bij drie vestigingen van woninginrichting aan huis een offerte opgevraagd. De vestigingen in ter Aar en Alexandrium waren ruim 30% duurder! Fris en helder bood een nette scherpe prijs en het factuur bedrag kwam uiteindelijk overeen met de offerte. De service is uitstekend en het resultaat mag er ook zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Vervolg opdracht”
Door tvrijenhoef op dinsdag 29 sep 2015 15
Bij het plaatsen van onze PVC vloer is er qua PVC leggen de kwaliteit goed, alleen de plinten afwerken kan beter, specifiek het kitten slordig afgewerkt en stukken vergeten. Helaas is er ook sprake van structurele problemen van nazorg en het realiseren van een vervolg opdracht, keer op keer gebeld/gemaild voor een offerte waarbij er beloftes gemaakt worden dat er teruggebeld wordt of dat de mail gemaakt gaat worden. Totaal nu bijna 3 maande bezig. buitengewoon bijzonder vervelend! Het lijkt er op dat de zaken totaal niet op orde zijn. Helaas dat dit zo moet lopen maar dit is een afgrijselijke manier van klantenservice!
REACTIE VAN TVRIJENHOEF
Contact gehad met Thierry en een oplossing gevonden, inmiddels zijn wij voorzien van een mooie trap. Blijkt dat achteraf dat er langdurige zieken in de organisatie zijn waardoor dit op deze manier is verlopen.
Wij zijn in ieder geval tevreden geholpen en kunnen deze organisatie aanraden, mits de communicatie goed verloopt. Prijs/kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen”
Door Sunjay & Susma op donderdag 28 mei 2015 15
Zeer goede ervaringen gehad met Fris&Helder. Het begon al bij de eerste keer dat we de winkel binnen stapten. Thierry hielp ons bijzonder goed en gaf ons naast alle verschillende mogelijkheden ook juist veel tips en adviezen. Zeer geduldig en creatief. Daarna hadden wij een vervelende vertraging bij onze oplevering van het huis, en wilden juist graag zsm in ons huisje. Thierry zorgde ervoor dat hij flexibel was en kon ervoor zorgen dat de muren, vloerverwarming, egaliseren en het leggen van de vloer direct na oplevering gedaan kon worden. Echt super! Wij zijn Thierry daar enorm dankbaar voor. Verder is boven het laminaat gelegd, zeer professioneel en in kort tijdbestek. Al met al een zeer goede service, goed oog voor de wensen van de klant, niet opdringerig en zeer behulpzaam!
Bedank Fris & Helder! Wij komen weer eens langs wanneer we er over uit zijn wat wij met de trap willen doen :)
Reactie of foto toevoegen
“Goed gespecialiseerd”
Door Rahid Goedar op woensdag 27 mei 2015 15
Vanaf het eerste gesprek kreeg ik al gelijk het gevoel dat Fris en Helder (Utrecht) zich goed gespecialiseerd heeft in de producten welke zij aanbieden. Uiteraard heb ik me eerst zelf verdiept in de verschillende vloeren welke in de markt worden aangeboden. De betreffende verkoper (Thierry) heeft mij op alle vragen en opmerkingen een duidelijk en uitgebreid antwoord kunnen geven. Aan de hand daarvan heb ik zelf gekozen voor een PVC vloer. Bij de meeste bedrijven merk je dat op het moment je een product aanschaft de relatie tussen de verkoper en de koper verslechterd, doordat er geen duidelijk afspraken zijn gemaakt of dat de wensen van de klant niet worden nageleefd. Bij Fris en Helder is dit absoluut niet het geval. Het proces van bestellen, afleveren en plaatsen wordt duidelijk gecommuniceerd en wordt je constant op de hoogte gehouden. Het After sales gedeelte wordt prima georganiseerd. Het is de service welke je mag verwachten van elke onderneming. Aangezien Fris en Helder diverse product aanbiedt, zal ik zeker daar nog een keer teruggaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk maar ging van alles mis”
Door FvdBijl op maandag 29 jun 2015 15
Vriendelijke verkoper die alle tijd voor ons nam, maar daarna ging alles mis. Onvoldoende materiaal, slechte overdrachten, geen communicatie, geen excuses. Geen aanrader dus. De volgende keer gaan we weer naar Roobol.
Reactie of foto toevoegen
“Reageert niet”
Door Ouwerkerk op dinsdag 21 jul 2015 15
In de zomer van 2014 een marmoleum vloer laten leggen door fris&helder. Zeer mooi resultaat. Na deze goede ervaring in november 2014 de gordijnen laten maken. De levering duurde lang, uiteindelijk zijn ze in juni 2015 geweest, helaas hadden ze niet alles bij zich. Vervolgens niets meer van ze gehoord. Stom geweest, alles al betaald. Reageren verder niet op e-mail en telefoon...Absoluut GEEN aanrader.
REACTIE VAN DIJKSHOORN
Hier echtgenote van Ouwerkerk. Vandaag contact gehad met Fris en Helder en afspraak gemaakt dat het laatste gordijn geplaatst wordt. Fijn, maar we hebben wel veel geduld moeten hebben.
Reactie of foto toevoegen
“PVC”
Door Albert op vrijdag 6 nov 2015 15
Enigszins voorbereid kwamen wij in de winkel om ons verder te verdiepen in de mogelijkheden van een PVC vloerbedekking. Wij werden deskundig geholpen en kregen goede adviezen. We mochten zonder gedoe meerdere stalen meenemen om thuis de kleuren te bekijken. Op de afgesproken dag was de legger ziek, waardoor er enige vertraging optrad. Ook toen werden we goed geholpen en is er snel een oplossing gevonden zodat wij uiteindelijk maar drie dagen later onze vloer kregen. Deze is echt netjes gelegd. De stoffeerders waren netjes en hebben mooi werk afgeleverd. Kortom een bedrijf waar wij iedereen heen kunnen verwijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geholpen”
Door Martine de Ridder op maandag 13 nov 2017 17
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij Fris en Helder gevraagd om bij ons de volgende werkzaamheden te doen: vloerverwarming leggen, PVC vloer leggen, renovliesbehang in hele woning en sauzen van de wanden en tevens hebben zij gordijnen op maat gemaakt en opgehangen. Wij hebben hele fijne hulp gehad met het uitzoeken van oa de vloer en de gordijnen en ook een stijladvies gehad voor verdere de inrichting van ons huis. Op de dag dat wij de sleutel kregen werden de werkzaamheden gestart en 2 weken later konden wij ons huis al in, dankzij hun strakke planning. Wij zijn super blij met het resultaat en heel tevreden over alle hulp die we gehad hebben. Wij raden het iedereen aan om naar Fris en Helder te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Matige klantenservice”
Door Loes op woensdag 27 sep 2017 17
In de winkel werden we uitstekend geholpen en kregen we ook een prima prijs voor de raamdecoratie voor ons hele huis. Echter, na betaling bleken er problemen met de levering en nu, een jaar later, wordt er niet gereageerd op ons verzoek om te komen kijken naar een rolgordijn dat stuk is gegaan. Matige klantenservice dus.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Fris en Helder
aUtrecht , Arkansasdreef 34b, 3565 AS Utrecht, tel 030 - 200 02 87
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.