Feedback
6,0

Eggo Kitchen House

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-3034890 | Grenssteen 19, 4815 PP Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Eggo Kitchen House
Bij Eggo staat de klant centraal en zijn transparantie, kwaliteit/prijs kernwaarden van de organisatie. U krijgt bij ons direct een scherpe transparante prijs.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Eggo Kitchen House. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Totaal niet tevreden”
Door Fam. Kuijten op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht. Kookeiland, kastenwand en nog een keukenblad met achterwand. Bij de eerste ontmoeting was alles zeer goed, maar dit was helaas ook de enigste keer. Wij hebben zeer slechte informatie gekregen over onze keukenwensen ( keukenblad wilden wij composite in hoogglans, dit was geen probleem zei de verkoper, toen het blad geleverd werdt bleek dat composite niet in hooglans is te verkrijgen, ook wilden wij graag een wijnkoeler met zwart glas, dit was geen probleem zei de verkoper maar u raad het al ook deze was bij plaatsing niet zwart omdat dit ook niet te verkrijgen is. ) Dit zijn 2 voorbeelden en zo zijn er nog wel wat. Verder was na het zetten van de keuken (sorry, halve keuken want er waren maar liefst 25 oplever punten, hier wat voorbeelden:
-Zwart gelakte tafelpoten besteld maar waren kaal ijzer.
-Magnetron was de verkeerde
-Vaatwasser was de verkeerde
-Dubbele afvalbak zat er niet bij
-Kookeiland 2 maal dubbele stopcontacten vergeten (moesten in het blad)
-Koelkastdeur gaatjes handgreep verkeerd geboord
-Composite bladen waren dof (hoogglans besteld ging over 6m2 totaal)
-Gaatje in de keukenkast
-Hoekje los kookeiland
-Glasdeur wijnkoeler verkeerde kleur
-Afzuigkap werkte niet
En zo waren er nog wat dingen die niet goed waren. Na zelf heel wat mailen en bellen met Eggo Keuken Breda en ook (19 nov. 2018 keuken gezet, laatste keer dat er iemand is geweest was 14-03-2019) nu is het meeste afgewerkt behalve het belangrijkste en hier is niets meer aan te doen zeggen ze, dit betreft de wijnkoeler het glas en het aller belangrijkste het composite keukenblad, dit is en blijft zoals het is. Ook nog contact gehad met Eggo Belgie maar die geven helemaal niet thuis. Dus al met al een hoop geld kwijt en veel ellende, dus wanneer u een keuken zoekt koop deze aub niet bij Eggo Keukens (zowel niet in NL als in België) omdat ze u veel beloven maar niets na komen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Eggo Kitchen House
Website: www.eggo.nl
aBreda , Grenssteen 19, 4815 PP Breda, tel 076 - 30 34 890
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.