Feedback
5,9

Badkamercentrum Aqualine

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0346-354613 | Amersfoortsestraat 3, 3769 BR Soesterberg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamercentrum Aqualine
Bij een bezoek aan de bijna 1150m² grote showroom van Badkamercentrum Aqualine treft u een groot aantal badkameropstellingen aan
Alternatieven voor Badkamercentrum Aqualine
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 192 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Badkamercentrum Aqualine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen contact meer”
Door Arno op vrijdag 7 jun 2013 13
Helaas krijgen we geen contact meer met badkamercentrum aqualine in soesterberg. Dit terwijl we op een levering van een badkamermeubel wachten die al 2 weken geleden geleverd had moeten worden. Eerst kregen we te horen dat er vertraging is, nu krijgen we totaal geen contact meer. Weet iemand wat er daar aan de hand is?
Reactie of foto toevoegen
“Wegens 'vakantie' gesloten”
Door Sander op dinsdag 18 jun 2013 13
Half april is er, tot onze volle tevredenheid, een nieuwe badkamer geplaatst via badkamercentrum Aqualine. Het wachten was op de maatwerk douchewand die in bestelling stond. Er was vertraging, werd ons na enige weken gemeld, toen wij belden. Op 9 juni nog gemaild, maar geen enkele response meer. Ook telefonisch niet.
We zijn er op zaterdag 15 juni langsgereden. Alles is donker en er hangt een bordje op de deur: wegens vakantie gesloten. Echter zonder vermelding van de periode... Het moge duidelijk zijn: er is meer aan de hand dan een vakantie. Staat een faillissement voor de deur?!?
Reactie of foto toevoegen
“komen niet na”
Door miep op donderdag 13 jun 2013 13
Ik raad dit bedrijf niemand aan.Ze komen hun afspraken slecht of niet na. Wacht al vanaf medio februari op een onderdeel van de Grohe doucheset. Krijg geen contact meer met ze.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Badkamercentrum Aqualine
aSoesterberg , Amersfoortsestraat 3, 3769 BR Soesterberg, tel 0346 - 35 46 13
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.