Feedback
9,1

STOX Vloeren & Keukens

Website: www.stox.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stox.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van STOX Vloeren & Keukens
Op uw gemak
Bij STOX staat uw comfort op nummer één. Daarom zal u bij ons nooit een gehaast gevoel krijgen in de showroom. Samen met onze specialisten kijken we naar uw voorkeuren, en zorgen wij voor een ontwerp wat perfect aansluit op uw wensen. Weet u het nog niet zeker? Ook dat is geen probleem. Wij geven u de bedenktijd die u nodig hebt om tot een succesvol resultaat te komen.

Innovatief
Om het designproces nog transparanter te maken creëren wij hier bij STOX naast een 2D tekening ook nog een 3D Render. Dit houdt in dat wij het ontwerp van uw keuken in 3D vormgeven, waarna u met een bril op al kan rondlopen in uw nieuwe keuken, terwijl u nog bij ons in de showroom zit. Zo weet u precies hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Advies op maat, aan huis
Wilt u graag dat wij eens rondkijken in uw keuken voordat wij ons design opmaken? Ook dat is geen probleem. Onze adviseurs bieden ook de mogelijkheid om thuisadvies te geven. Dit houdt in dat u een afspraak kunt inplannen met één van onze experts, die vervolgens op locatie een ontwerp komt maken.

Of het nou om keukens, vloeren of raamdecoratie gaat, bij STOX kunt u voor al uw woonwensen terecht.
Ervaringen
Er zijn 60 ervaringen over STOX Vloeren & Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren45 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Heel blij met ze”
Door Martie op donderdag 31 okt 2019 '19
Heel fijn geholpen en goed advies gekregen, zelfs de vloerleggers denken mee, echte vakmensen en heel aardig. Er ligt hier een prachtige laminaatvloer. Stox, bedankt voor jullie inzet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Jolanda Ginjaar op donderdag 31 okt 2019 '19
Ik zat midden in een verbouwing en moest nog een vloer uitkiezen. Met het idee dat ik me even zou gaan oriënteren, liep ik Stox binnen. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen, en in no time was mijn definitieve keuze gemaakt. Milco heeft me ontzettend vriendelijk geholpen en alle tijd genomen. De vloer is in 2 dagen ontzettend netjes gelegd en ik ben enorm blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Marmoleum vloer”
Door Marcia Rooker & George Siemensma op woensdag 30 okt 2019 '19
Wij hebben een marmoleum vloer gekocht en laten leggen. Wij hebben de service als uitstekend ervaren. José Sanchez heeft met veel geduld, zeer deskundig en altijd vriendelijk en enthousiast al onze vragen beantwoord; hij heeft alles punctueel afgehandeld. Ook de egalisateur/legger was bekwaam en efficiënt. Wij raden dit bedrijf (Stox Haarlemmerweg) ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Sanella Rascic-Okanovic op woensdag 30 okt 2019 '19
Wij hebben i.v.m. onze verhuizing voor de tweede keer een parketvloer bij Stox gekocht. Net als met onze eerste vloer van Stox zijn wij weer zeer vakkundig geholpen, geïnformeerd en geadviseerd en werd er vooral rekening gehouden met onze wensen. Mochten wij ooit weer een vloer nodig hebben, dan staat onze keuze om weer bij Stox aan te kloppen zeer zeker vast.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door van Heuveln op donderdag 24 okt 2019 '19
Houten vloer gekocht vanaf de offerte in de winkel tot dat de vloer was gelegd. super xxxxx In de winkel fijn personeel . En de vloerleggers begonnen om 8.00 uur s.morgens 16.00 klaar 48 vierkanten meter plus plinten Vaklui Ben super tevreden .
FOTO VAN VAN HEUVELN
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden over de plaatsing”
Door A. van Helvoort op donderdag 17 okt 2019 '19
Wij hebben bij Stox een keuken gekocht. Bij de aankoop zijn we goed begeleid en de keuken is mooi, maar de plaatsing was een ramp. We hebben ontzettend lang moeten wachten op een nabestelling. De order voor deze nabestelling bleek niet gedaan te zijn. Vervolgens is de nabestelde plint geplaatst, maar alle andere werkzaamheden die nog niet gedaan waren, zoals kitten, deuren afhangen, het wegwerken van snoeren en het afwerken van reeds heel slordig gedaan kitwerk, werden niet gedaan! Ik heb zo vaak gebeld met Stox hierover en kreeg iedere keer de belofte dat ik zou worden teruggebeld. Dat gebeurde echter nooit. En nu, 5 maanden na plaatsing van de keuken, hebben we een lekkage! De afvoerbuis van de wasbak bleek wel heel provisorisch te zijn gemonteerd! Waardeloze installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lianne Groen op maandag 7 okt 2019 '19
Ik heb bij Stox een totaal pakket van laminaat vloer, ondervloer & plinten besteld. Ik ben heel goed geholpen door Jose. Super lieve, hard werkende bezorgers en hard werkende leggers. Ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Suzanne Bindels op vrijdag 13 sep 2019 '19
Ik heb een goede kwaliteit laminaat gekocht. Hoewel het voorbeeld in de winkel wel iets anders eruit zag: alsof de planken breed doorliepen, ipv de werkelijke breedte van de laminaatplanken, ben ik tevreden. Heb de klantvriendelijkheid, het rustige meedenken en het contact als zeer prettig ervaren, zowel met de adviseur in de winkel als met de vloerleggers.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop filter voor eerder geleverde afzuigkap”
Door Myrte op woensdag 4 sep 2019 '19
Sinds 2 februari bezig om een filter in mijn afzuigkap te krijgen. Het is nu september. Er zijn 4 mensen langs geweest, 2 mensen met het verkeerde product, 2 om een foto te maken van het typenummer (die had ik al gemaild) Ik heb 1 middag voor niets zitten wachten. Tig keer excuses, maar niemand neemt verantwoordelijkheid, want "ik werk er pas sinds maart/april/mei".
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Sandy Hazelhoff op woensdag 21 aug 2019 '19
ik heb een nieuwe laminaatvloer besteld, als gevolg van waterschade in mijn huis. Ik ben prima geholpen door Milco. Goede service, aardige mensen, die met je meedenken.

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2019: De aankoop is medio juni/juli geleverd en gemonteerd. De mannen waren snel en goed! En vriendelijk, ook voor een nageleverde plint goede service verleend.
Reactie of foto toevoegen
“Marmoleum”
Door Renate Jörg op woensdag 31 jul 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Stox een marmoleum vloer voor onze keuken gekocht, prachtige kleuren, duurzaam en hip. We kregen voortreffelijk advies. Het team van Stox weet goed naar de wensen van de klanten te luisteren en optimaal in te tunen op de persoonlijke voorkeuren en smaak. Veel Know How gepaard met goede smaak en inlevingsvermogen. Ik kan Stox en zijn team van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Lisa H op dinsdag 23 jul 2019 '19
Keukenkastjes! Bestellen ging makkelijk, snel geleverd en snel gemonteerd! Zelfs voor de drukte ivm de bouwvak hadden ze nog een gaatje kunnen vinden in de agenda (aangezien het een kleine klus was). Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Specialistisch, flexibel, vriendelijk, behulpzaam”
Door Janco Jenema op dinsdag 16 jul 2019 '19
Ik ben erg tevreden met mijn aanschaf van het laminaat bij STOX Vloeren en Keukens. Verhuizen en verbouwen is op zich al een grote klus, kost erg veel tijd en STOX heeft mij uitstekend geholpen met het meedenken in de realisering van de planning en het leggen van de vloeren. Ze vragen goed na wat voor woning je hebt en wat je met de woning gaat doen zodat je ook de juiste materialen gebruikt en houden nog steeds rekening met je persoonlijke budget. Zelf heb ik alle verdiepingen van mijn woning laten doen en is dat in twee losse dagen gerealiseerd. Ik had namelijk wat problemen met mijn cementdeklaag en hierdoor liep de oplevering 8 weken vertraging op. In overleg met STOX hebben zij zonder kosten hun planning volledig aangepast naar mijn belangen en hebben ze ook advies gegeven over punten waar ik rekening mee moet houden. Ze zijn toen langs geweest ter controle en hebben toen goed gecontroleerd of extra egaliseren vereist was. Daarnaast hebben ze tijdens het leggen alle bochtjes, hoekjes en kiertjes ontzettend strak en netjes afgewerkt. Kortom echte vaklui die hun werk verstaan, het met ontzettend veel plezier doen en klanten belang boven alles hebben staan. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is mijn aanbeveling om met STOX in gesprek te gaan dan weet u zeker dat het goed zit!
FOTO VAN JANCO JENEMA
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gelukkig met de keuze”
Door Dhalena op donderdag 11 jul 2019 '19
I bought my new kitchen and floors at Stox, and I could not be happier! The kitchen is gorgeous and so at the floors. From beginning of project, to completion of the installation - all of the people at Stox were helpful and patient through each process and did their absolute best to remedy any issue with a solution and grace. Thank you Stox!! & Thank you Houda for putting up with me ;) Happy Customer right here, Dhalena
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Marko Knauthe op dinsdag 9 jul 2019 '19
Mijn partner en ik hebben afgelopen jaar een nieuwe laminaat vloer en inbouw keuken bij STOX gekocht. De verkoopmedewerkers voelden duidelijk aan wat we wilden en gaven zeer nuttige adviezen met betrekking tot de keuze van materialen en de stijl van beide producten. En nieuwe keuken en vloer kopen is tenslotte niet iets wat je elke week doet. Gelijk bij het inmeten wisten we dat we het met echte professionals te maken hadden. Ook hier werden we goed begeleid en werd duidelijk uitgelegd, wat aan voorbereidend werk nodig was, om alles te plaatsen. De offertes die we ontvingen waren precies binnen ons budget en op geen enkel moment voelden we ons onder druk gezet om toch maar snel te tekenen. Iets wat je bij andere keukenbedrijven helaas vaak tegenkomt. De vloer werd op tijd geleverd, de keuken maar met een week vertraging, wat ons wel goed uitkwam, omdat de voorbereidende werkzaamheden nog niet helemaal uitgevoerd waren. Helaas hadden we voor deze werkzaamheden niet de juiste werklieden uitgekozen, wat ervoor zorgde dat de keuken niet op de eerste afspraak geplaatst kon worden. Gelijk kwam de showroom medewerkster Houda van STOX voor ons in actie en heeft alsnog op het laatste moment ervoor kunnen zorgen dat we nu de gelukkige eigenaren van een nieuwe vloer en keuken zijn. Samenvattend kan ik zeggen dat onze ervaringen met STOX uitsluitend positief zijn. Elke keer als er een probleem was, stonden ze voor ons klaar, stelden ons gerust en zorgden ervoor dat vakkundige installateurs het werk bij ons uitvoerden. De door ons ingehuurde elektricien had bijvoorbeeld de groepen in de meterkast helemaal verkeerd geplaatst. De keukenmonteur is pas vertrokken toen ook dit probleem helemaal opgelost was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A. Bakker op dinsdag 9 jul 2019 '19
Afgelopen voorjaar heb ik een keuken gekocht bij Stox. Ik ben van het begin tot het einde uitstekend geholpen door de medewerkers van Stox. Ze denken echt goed met je mee en de keuken is prachtig geworden. Ik raad Stox dan ook ten zeerste aan!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Bianca Maas op woensdag 3 jul 2019 '19
Wij hebben voor de 2e keer bij Stoks onze vloer gekocht, deze keer een pvc vloer. Alles verliep perfect betreffende de planning, vloer ligt er prachtig bij.De service van Stoks is super, denken mee, en in geval van een probleem wordt het direct opgelost. Bij ons was er tijdens het leggen door de medewerkers per abuis de pas geverfde muur aangeraakt, waardoor er vegen achter gebleven waren, geen probleem bij Stoks, kregen een mooie compensatie hiervoor. Dat noem ik nu een professionele oplossing, niet afgescheept worden. Stoks kan ik iedereen die op zoek is naar een mooie vloer aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met resultaat”
Door Evelien Koch op woensdag 12 jun 2019 '19
Een gerookte eiken vloer in white wash. De heren van Stox hebben ons goed advies gegeven en geholpen onze keus te maken. Wij zijn super blij met het resultaat!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele proces goed verlopen”
Door Amy Penner op zondag 2 jun 2019 '19
Great experience from start to finish! I was in the store for a kitchen and decided to get a floor as well. Milco was excellent - very helpful and customer oriented, he was responsive and pro-active and I really appreciated it. His team were on-time and communicated well throughout the entire process. I was very happy with the high quality and professionalism of my new floor. Would recommend Stox to anyone!
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Eric Kok op zaterdag 25 mei 2019 '19
Een nieuwe lamelparket vloer gekocht bij Stox. Uitstekend geholpen in de winkel bij aanschaf, verwachtte levertijd keurig nagekomen. Net als alle andere afspraken. Super netjes gelegd door vakkundige mensen. Ook de nazorg is geweldig. Écht een aanrader.
FOTO VAN ERIC KOK
Lamelparket
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Hans de Graaf op donderdag 16 mei 2019 '19
Cemento vynil vloer voor appt. Vakkundig en prettig geholpen. Prima communicatie gedurende gehele proces. Correcte aflevering en uitstekend gelegd. Zou Stox en Milco van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Annick op donderdag 9 mei 2019 '19
Ik heb een mooie laminaat vloer gekocht bij Stox en deze is naar tevredenheid gelegd. Ziet er prachtig uit. Heel mooi resultaat! Ook de service verliep uitstekend. Ik zou Stox zeker aanraden bij het aanschaffen van een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Germania Schwarzwald”
Door Sylvia op dinsdag 7 mei 2019 '19
Wij hebben een Wit geoliede houten vloer "Germania Schwarzwald" gekocht met grote witte plinten en afplakplintjes in zelfde kleur dan de vloer. Wij zijn goed geholpen en juiste informatie ontvangen over does en donts van pvc, lamellen of hout. Vloer is prachtig gelegd. Helaas met verkeerde kleur plintjes vonden wij. Dit is snel en accuraat hersteld door de legger Mevlut. Hij liet ons zelf kiezen uit de juiste plakplintjes vanuit de leverancier. Heel blij met deze mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer mooi gelegd”
Door Jos Hijmans op dinsdag 23 apr 2019 '19
Ik heb een houtenvloer gekocht bij Stox. Deze zeer mooie vloer is prima gelegd in een ontspannen sfeer met daarbij een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Dick van der Werf op dinsdag 9 apr 2019 '19
Wij hebben een PVC vloer gekocht, wij zijn zowel door de verkoper als de vloerenlegger correct en vakkundig geadviseerd de afspraken nagekomen die gemaakt zijn.
ik zal STOX / vloerenlegger aanbevelen aan mij relaties en kennissen
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Nick en Sabrina Zonderman op zondag 31 mrt 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer gekocht voor onze nieuwe woning. In de winkel zijn we zeer goed geholpen door Milco. Hij heeft ons goed advies gegeven en zeer klantvriendelijk. Vanwege onze nieuwe woning moest het op korte termijn gelegd worden, hierbij zijn we uitstekend geholpen binnen een week kwamen ze het inmeten en leggen. Ook grote klasse voor de vloeren leggers, binnen een dag was het gelegd en ziet er super uit. Wij zijn er heel erg blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Michael op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Wij zijn goed geholpen door de medewerkers van de firma stox tijdens onze zoektocht naar een vkoer voor onze nieuwe woning. Wij hebben gekozen voor Stox vanwege het ruime assortiment en de enorme vakkennis van de adviseurs in de winkel. Gezien onze persoonlijke wensen zijn wij uiteindelijk uitgekomen op een visgraat pvc vloer waarmee wij tot op heden zeer tevreden over zijn. Het contact verliep relaxed en ongedwongen en alle afspraken die we gemaakt hebben zijn netjes op tijd nagekomen. Bedankt team Stox!
FOTO VAN MICHAEL
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door Fam. Meijne op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wij hebben bij Stox een complete keuken gekocht inclusief apparatuur. Onze eerste bezoek was al in april 2018, in totaal zijn wij er 4 keer geweest. Vanaf ons eerste bezoek zijn wij uitstekend geholpen, dit ondanks nogal wat personeelswisselingen. Uiteindelijk hebben wij samen met de adviseurs een prachtige keuken samengesteld. Deze is in maart 2019 geïnstalleerd, naar volle tevredenheid. Het eindresultaat is geworden wat wij ervan hadden verwacht. De tip van stox om een bezoek te brengen aan het inspiratiehuis in Hoofddorp voor de apparatuur heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. MEIJNE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“PVC en marmoleum vloer”
Door Wendela op woensdag 13 mrt 2019 '19
Ik heb een vloer beneden (PVC) en boven (marmoleum) besteld bij Stox. Vanaf het begin ben ik erg goed geholpen; ik voelde nooit "verkopers-druk", men wat altijd super relaxed, nam alle tijd (alle 8x dat ik vloeren ben wezen kijken, geen grap ;)), en was kundig en gaf goede adviezen. Rondom het leggen verliep ook alles erg soepel en prettig, men was flexibel, en het resultaat is geweldig.
FOTO VAN WENDELA
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vloerbedekking”
Door J.J. de Paauw - Westra op maandag 11 mrt 2019 '19
We hebben een vaste vloerbedekking gekocht. Die is correct afgeleverd en gelegd. Omdat we eerder bij Stox hadden gekocht en ons dat uitstekend is bevallen, hebben we zonder aarzelen deze x weer Stox uitgekozen als leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Nynke op vrijdag 8 mrt 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Stox en de ellende begon tijdens het plaatsen van de keuken. Verschillende onderdelen pasten niet omdat ze verkeerd waren ingemeten. Vervolgens moesten we weken wachten op de nieuwe onderdelen en nog langer op het plaatsen van de keuken zelf. Op dit moment hebben we nog steeds geen keuken en krijgen we het idee dat er vanuit Stox niet hard genoeg gewerkt wordt om onze keuken zo snel mogelijk te plaatsen. Het lijkt wel alsof het ze niet interesseert en wij kamperen in onze eigen woning!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Claudia op maandag 4 mrt 2019 '19
Helemaal tevreden hoe Milco van Stox (Amsterdam) ons geholpen heeft. 2 x een vloer (hout) gekocht. Top communicatie, goede levering en heel fijn verlegd. ...een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door André Voorn op vrijdag 8 feb 2019 '19
Een licht eikenvloer 85 mtr....met een superondervloer op aanraden van de verkoper Milco. Deze heeft het geluidsniveau aanzienlijk gereduceerd. Ook de profesionele parket leggers hebben er een prachtvloer van hemaakt in een pand uit 1621....!! Niets dan lof over STOX vloeren...!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Evelyn op woensdag 6 feb 2019 '19
Ik heb een PVC vloer gekocht bij Stox vloeren. Ik ben hierin goed geadviseerd door Noe en ik kon vloerstalen meenemen naar huis om zo de juiste kleur te bepalen. De vloer is gelegd door Lex en deze is super mooi geworden, ik ben erg blij met het resultaat! De communicatie en planning verliep erg prettig, Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!
FOTO VAN EVELYN
Visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door hadar op donderdag 24 jan 2019 '19
I ordered my wooden floors and carpet with STOX and got top service! they have a great selection with fair prices and their delivery time is very fast. Since the carpet I initially ordered was not in stock they went above and beyond to make sure I have a different carpet on time. I would highly recommend STOX, and thank them for the great service :)
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door fam. Vilters op maandag 31 dec 2018 '18
Keukeneiland (zonder apparatuur) gekocht. Heel prettig geholpen in de winkel. Levering precies zoals afgesproken, keurig op tijd en geplaatst door een zeer vakbekwaam iemand. We raden iedereen aan hier je keuken te bestellen!
FOTO VAN FAM. VILTERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Audrey Tirbeni op donderdag 27 dec 2018 '18
Onwijs tevreden, zeer professioneel, keurig werk afgeleverd en niets was de laminaatleggers teveel. Een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe vloer”
Door Bas & Inge op vrijdag 21 dec 2018 '18
We hebben bij Stox de vloer voor ons nieuwe huis gekocht en ze hebben ons super geholpen! Bij het uitzoeken van de vloer waren ze erg behulpzaam en we mochten zelfs vloerstalen meenemen om te kijken hoe deze zouden staan in het huis en bij de rest van de meubels. De levering was snel en we zijn erg blij met onze mooie, nieuwe vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkasten”
Door Peter Nieuwenhoven op dinsdag 6 nov 2018 '18
Gekocht keukenkasten voor uitbreiding van mijn keuken. Hebben goed advies gegeven waar ik aan moet denken met plaatsen. Had vertraging met het opleveren van de nieuwe woning, was geen probleem v.w.b. de levering. Toen het zo ver was werd alles op tijd geleverd. Klasse STOX team!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rietje van den Bos op maandag 5 nov 2018 '18
Een vloer die uitstekend is gelegd. Het enige minpunt blijf ik vinden dat je alles van te voren moet betalen voordat je ook maar iets hebt. Laat staan dat je moet afwachten hoe het wordt gelegd. Gelukkig is alles bij ons prima gegaan en de vloer ligt er mooi bij en vooral gemakkelijk in onderhoud.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit prijs en service”
Door B.W van der Vossen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Ik heb zowel een vloer als een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs en de service. Bij de vloer werden goed geïnformeerd over de verschillende soorten en het leggen werd super gedaan. Goede afspraken, nakomen daarvan en een formele oplevering. Ook de keuken, voor een ander pand van ons, was super. Verkoper Jeroen dacht heel goed mee en de 3d presentatie gaf een geweldig beeld van de uiteindelijke keuken. De keurige en terzake kundige plaatsing maakte het af. Goede prijs, goede kwaliteit en goede aflevering. Stox is mijn zaak voor keukens en vloeren van nu af aan! Bert van der Vossen, Hoofddorp
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door Hennipman op maandag 29 okt 2018 '18
Nieuwe vloer laten leggen door Stox in onze aanbouw. Fijn contact! Alles is volgens afspraak gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Kevin van der Zeijs op woensdag 26 sep 2018 '18
Ik ben trotse eigenaar geworden van mijn eerste woning. De vloer en de keuken moesten echter wel vervangen worden voordat ik erin wilde gaan wonen. Ik ging mijzelf oriënteren bij STOX, dit bleek direct een schot in de roos te zijn geweest. Ze wisten mijn smaak die ik in mijn hoofd had vast te leggen en om te zetten naar duidelijke en zeer fraaie 3D tekeningen. Er is echt intensief meegedacht in hoe in mijn ogen de perfecte combinatie van een vloer en keuken binnen mijn budget zou passen. Inmiddels zijn de vloer en de keuken geplaatst en is het eindresultaat nog mooier geworden dan ik had durven dromen. De kwaliteit is weerzinwekkend en de service nog beter. Eigenlijk spreekt de foto voor zich, wat een topbedrijf! Ik zou iedereen oprecht aanraden bij het aanschaffen van een vloer en/of keuken om voor STOX te kiezen.
FOTO VAN KEVIN VAN DER ZEIJS
Foto spreekt voor zich
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer fantastisch”
Door Robert op woensdag 12 sep 2018 '18
We hebben een nieuwe PVC vloer bij STOX Haarlemmerweg gekocht, uiteindelijk kozen we voor STOX vanwege de goede recensies op internet en dit was gelukkig de juiste keuze. De service in de winkel was top, we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. De installatie van de vloer was ook heel goed uitgevoerd. Er was echter één minpunt, en dat was een probleem met de verkeerde plinten, maar dat werd geweldig opgelost door ze. Ze doen dus ook aan goede nazorg bij STOX! We zijn helemaal tevreden en onze nieuwe vloer ziet er fantastisch uit!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A.S. op vrijdag 17 aug 2018 '18
Keuken gekocht, perfecte service en montage. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door AV en TF op donderdag 9 aug 2018 '18
Wij hebben via Stox laminaat besteld en laten plaatsen. Zeer vriendelijke personeel, behulpzaam en bekwam. We zijn heel goed geholpen en laminaat was binnen halve dag heel netjes gelegd. Er werd zelfs nazorg gepleegd door gebeld te worden en vragen naar de resultaat. Wij zullen Stox van harte aanraden bij de anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig nieuwe keuken”
Door Hans Scheepstra op zaterdag 21 jul 2018 '18
Bij verbouwing volledig nieuwe keuken gekocht en geplaatst via Stox. Afzuigkap van Smeg bleek eerst niet goed te werken, maar werd door door Stox goed opgepakt en uiteindelijk afgehandeld door nieuw exemplaar. Erg blij met nieuwe keuken en servicegerichte afhandeling van Stox!
FOTO VAN HANS SCHEEPSTRA
Blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Barbara Blank op dinsdag 10 jul 2018 '18
Na oriëntatie bij anderen, deskundig, snel en.... voordelig een keuken gekocht bij Stox. Levering geheel volgens afspraak en snelle montage door vriendelijke monteur. After service eveneens voortreffelijk! Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!
FOTO VAN BARBARA BLANK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Udo van Willigenburg op dinsdag 3 jul 2018 '18
Zeer goed en professioneel geholpen door de medewerkers van Stox! Prima aftersales! Dank voor jullie hulp en advies! De Bribuskeuken staat prachtig in onze nieuwe woning in de Jordaan!
FOTO VAN UDO VAN WILLIGENBURG
Bribuskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Bjorn op zaterdag 30 jun 2018 '18
Ik heb recentelijk bij Stox Westerpark in Amsterdam een eikenhouten vloer gekocht. Ik ben vanaf het begin prima geholpen met advies en een goede prijs door Milco en zijn collega's. Het inmeten en leggen gebeurde ook goed, snel en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door ted alkemade op vrijdag 29 jun 2018 '18
In de winkel krijg je goed advies en veel aandacht. Ze nemen de tijd om door een plattegrond van je woning te gaan. Ze jagen je niet in overbodige kosten.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: ik heb gekocht een vloer. Is geleverd. Ik ben zeer te vreden. Er was helaas te weinig laminaat geleverd en berekend in de winkel. ook de plinten waren te weinig. Dit wordt afgemaakt. en de legkosten nemen ze op hun rekening. Dus helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ytalo Davila op donderdag 28 jun 2018 '18
I bought a kitchen at Stox and still happy with it after 3 years. The salesman was Jeroen and he was very helpful and patient. I customized every single detail in the design according to my needs, and Jeroen was always open to offer alternatives that would be within budget, as well as visualizing it with their software. Very friendly employees, good price/quality ratio, and good installation services. Recently I contacted them for another project, based on the good experience I already had. I fully recommend them!
FOTO VAN YTALO DAVILA
Keuken drie jaar oud
Reactie of foto toevoegen
“keurig”
Door Tim op donderdag 28 jun 2018 '18
Lamelparket besteld, mooi en goede kwaliteit en keurig geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door mevr. helm op woensdag 27 jun 2018 '18
Wij zijn geweldig geholpen bij het maken van een keuze voor een eikenhouten lamelpakket door Stox. José Sanchez van Stox A'dam heeft ons in alle fases van de aankoop, het plannen tot en met het leggen en de nazorg erg goed en snel geholpen. Hij heeft duidelijk een enorme liefde voor zijn vak en veel ervaring. Dat is erg prettig als koper.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer”
Door Vera op dinsdag 26 jun 2018 '18
Prachtige laminaat vloer gekocht bij Stox. We zijn fijn en snel geholpen. Ze nemen de tijd voor je! De vloer is ook goed gelegd. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde plaatsing keuken”
Door Marco op zondag 25 feb 2018 '18
Eerst hebben ze dr afzuigkap in de kast NAAST de kookplaat geplaatst. Twee kasten hingen scheef. Plint slordig geplaatst. Moest 6+ weken wachten om nieuwe kasten. Niemand belde, ik oest Elf een melding doen. Heel erg slecht service en kwaliteit. Niet doen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Rene op vrijdag 17 feb 2017 '17
Prima geholpen door Stox bij de aankoop van de nieuwe keuken. Geen "snelle" verkoper, die de tijd nam om de wensen en mogelijkheden te inventariseren. Prima communicatie en begeleiding in het traject na de aankoop tot aan de definitieve oplevering van de keuken. O.b.v. mijn ervaring kan ik Stox aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Hermine de Vries op vrijdag 16 sep 2016 '16
Mijn ervaring met Stox is super goed! Ik heb een prachtige keuken laten plaatsen. Alles liep op rolletjes! Afspraken werden nagekomen en service werd verleend. Geen enkele klacht over. Super vriendelijk personeel. Als bedankje ben ik zelfs een appeltaart uit mijn nieuwe oven gaan bezorgen op hun adres in Amsterdam!
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door Oliver op zondag 11 sep 2016 '16
wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX en deze situatie neemt geen einde. STOX belt niet terug, komt hun beloftes niet na en laat ons met een niet gebruiksklare keuken sinds een maand zitten. Uiteraard moest de keuken al vooraf betaald worden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over keuken”
Door Dennis op donderdag 14 jul 2016 '16
Lijkt allemaal aardig te zijn, vriendelijk showroom personeel en goed assortiment. Maar inbouw en aftersales zijn erg slecht. Mijn keuken werd niet eens ingemeten en heb eigen aannemer de problemen bij plaatsing moeten laten oplossen. Totaal geen aftersales gehad van Stox medewerkers. Ze weten niks (niet eens van welk materiaal de keuken is vanwege vraag schoonmaakproducten) en ze bellen nooit terug. Inmiddels heb ik alle ellende van verkeerde plaatsing door mijn eigen aannemer laten oplossen. Ook nadat ik ze verschillende keren een voorstel heb gedaan, er wordt gewoon niet gereageerd. Voor mij dus nooit meer Stox.
REACTIE VAN OLIVER
Hi Denis, wat vervelend voor jou, wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX. Heb je zin om met ons in contact te treden. Samen zijn wij sterk. Wij gaan in ieder geval er nu werk van maken.
REACTIE VAN DENNIS
Beste Olivier, ik kan me goed voorstellen hoe vervelend dit allemaal moet zijn. Ik zou vragen naar Marijn, die heeft uiteindelijk super zijn best gedaan om alles op te lossen bij mij. Inmiddels heeft hij alles geregeld en zelfs ietsje meer vanwege al het ongemak. Ondanks dat ik me goed in jullie situatie kan verplaatsen zou ik willen adviseren ze via Marijn nog één kans te geven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens STOX Vloeren & Keukens
Website: www.stox.nl
aAmsterdam , Haarlemmerweg 325, 1051 LH Amsterdam, tel 020 - 486 07 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.