Feedback
8,9

STOX Vloeren & Keukens

Website: www.stox.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stox.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van STOX Vloeren & Keukens
Op uw gemak
Bij STOX staat uw comfort op nummer één. Daarom zal u bij ons nooit een gehaast gevoel krijgen in de showroom. Samen met onze specialisten kijken we naar uw voorkeuren, en zorgen wij voor een ontwerp wat perfect aansluit op uw wensen. Weet u het nog niet zeker? Ook dat is geen probleem. Wij geven u de bedenktijd die u nodig hebt om tot een succesvol resultaat te komen.

Innovatief
Om het designproces nog transparanter te maken creëren wij hier bij STOX naast een 2D tekening ook nog een 3D Render. Dit houdt in dat wij het ontwerp van uw keuken in 3D vormgeven, waarna u met een bril op al kan rondlopen in uw nieuwe keuken, terwijl u nog bij ons in de showroom zit. Zo weet u precies hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Advies op maat, aan huis
Wilt u graag dat wij eens rondkijken in uw keuken voordat wij ons design opmaken? Ook dat is geen probleem. Onze adviseurs bieden ook de mogelijkheid om thuisadvies te geven. Dit houdt in dat u een afspraak kunt inplannen met één van onze experts, die vervolgens op locatie een ontwerp komt maken.

Of het nou om keukens, vloeren of raamdecoratie gaat, bij STOX kunt u voor al uw woonwensen terecht.
Ervaringen
Er zijn 22 ervaringen over STOX Vloeren & Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Keukenkasten”
Door Peter Nieuwenhoven op dinsdag 6 nov 2018 '18
Gekocht keukenkasten voor uitbreiding van mijn keuken. Hebben goed advies gegeven waar ik aan moet denken met plaatsen. Had vertraging met het opleveren van de nieuwe woning, was geen probleem v.w.b. de levering. Toen het zo ver was werd alles op tijd geleverd. Klasse STOX team!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rietje van den Bos op maandag 5 nov 2018 '18
Een vloer die uitstekend is gelegd. Het enige minpunt blijf ik vinden dat je alles van te voren moet betalen voordat je ook maar iets hebt. Laat staan dat je moet afwachten hoe het wordt gelegd. Gelukkig is alles bij ons prima gegaan en de vloer ligt er mooi bij en vooral gemakkelijk in onderhoud.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit prijs en service”
Door B.W van der Vossen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Ik heb zowel een vloer als een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs en de service. Bij de vloer werden goed geïnformeerd over de verschillende soorten en het leggen werd super gedaan. Goede afspraken, nakomen daarvan en een formele oplevering. Ook de keuken, voor een ander pand van ons, was super. Verkoper Jeroen dacht heel goed mee en de 3d presentatie gaf een geweldig beeld van de uiteindelijke keuken. De keurige en terzake kundige plaatsing maakte het af. Goede prijs, goede kwaliteit en goede aflevering. Stox is mijn zaak voor keukens en vloeren van nu af aan! Bert van der Vossen, Hoofddorp
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door Hennipman op maandag 29 okt 2018 '18
Nieuwe vloer laten leggen door Stox in onze aanbouw. Fijn contact! Alles is volgens afspraak gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Kevin van der Zeijs op woensdag 26 sep 2018 '18
Ik ben trotse eigenaar geworden van mijn eerste woning. De vloer en de keuken moesten echter wel vervangen worden voordat ik erin wilde gaan wonen. Ik ging mijzelf oriënteren bij STOX, dit bleek direct een schot in de roos te zijn geweest. Ze wisten mijn smaak die ik in mijn hoofd had vast te leggen en om te zetten naar duidelijke en zeer fraaie 3D tekeningen. Er is echt intensief meegedacht in hoe in mijn ogen de perfecte combinatie van een vloer en keuken binnen mijn budget zou passen. Inmiddels zijn de vloer en de keuken geplaatst en is het eindresultaat nog mooier geworden dan ik had durven dromen. De kwaliteit is weerzinwekkend en de service nog beter. Eigenlijk spreekt de foto voor zich, wat een topbedrijf! Ik zou iedereen oprecht aanraden bij het aanschaffen van een vloer en/of keuken om voor STOX te kiezen.
FOTO VAN KEVIN VAN DER ZEIJS
Foto spreekt voor zich
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer fantastisch”
Door Robert op woensdag 12 sep 2018 '18
We hebben een nieuwe PVC vloer bij STOX Haarlemmerweg gekocht, uiteindelijk kozen we voor STOX vanwege de goede recensies op internet en dit was gelukkig de juiste keuze. De service in de winkel was top, we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. De installatie van de vloer was ook heel goed uitgevoerd. Er was echter één minpunt, en dat was een probleem met de verkeerde plinten, maar dat werd geweldig opgelost door ze. Ze doen dus ook aan goede nazorg bij STOX! We zijn helemaal tevreden en onze nieuwe vloer ziet er fantastisch uit!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A.S. op vrijdag 17 aug 2018 '18
Keuken gekocht, perfecte service en montage. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door AV en TF op donderdag 9 aug 2018 '18
Wij hebben via Stox laminaat besteld en laten plaatsen. Zeer vriendelijke personeel, behulpzaam en bekwam. We zijn heel goed geholpen en laminaat was binnen halve dag heel netjes gelegd. Er werd zelfs nazorg gepleegd door gebeld te worden en vragen naar de resultaat. Wij zullen Stox van harte aanraden bij de anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig nieuwe keuken”
Door Hans Scheepstra op zaterdag 21 jul 2018 '18
Bij verbouwing volledig nieuwe keuken gekocht en geplaatst via Stox. Afzuigkap van Smeg bleek eerst niet goed te werken, maar werd door door Stox goed opgepakt en uiteindelijk afgehandeld door nieuw exemplaar. Erg blij met nieuwe keuken en servicegerichte afhandeling van Stox!
FOTO VAN HANS SCHEEPSTRA
Blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Barbara Blank op dinsdag 10 jul 2018 '18
Na oriëntatie bij anderen, deskundig, snel en.... voordelig een keuken gekocht bij Stox. Levering geheel volgens afspraak en snelle montage door vriendelijke monteur. After service eveneens voortreffelijk! Frequente communicatie van en naar Stox met vast aanspreekpunt kan een voorbeeld zijn voor veel andere bedrijven. Chapeau!
FOTO VAN BARBARA BLANK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Udo van Willigenburg op dinsdag 3 jul 2018 '18
Zeer goed en professioneel geholpen door de medewerkers van Stox! Prima aftersales! Dank voor jullie hulp en advies! De Bribuskeuken staat prachtig in onze nieuwe woning in de Jordaan!
FOTO VAN UDO VAN WILLIGENBURG
Bribuskeuken
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Bjorn op zaterdag 30 jun 2018 '18
Ik heb recentelijk bij Stox Westerpark in Amsterdam een eikenhouten vloer gekocht. Ik ben vanaf het begin prima geholpen met advies en een goede prijs door Milco en zijn collega's. Het inmeten en leggen gebeurde ook goed, snel en professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door ted alkemade op vrijdag 29 jun 2018 '18
In de winkel krijg je goed advies en veel aandacht. Ze nemen de tijd om door een plattegrond van je woning te gaan. Ze jagen je niet in overbodige kosten.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: ik heb gekocht een vloer. Is geleverd. Ik ben zeer te vreden. Er was helaas te weinig laminaat geleverd en berekend in de winkel. ook de plinten waren te weinig. Dit wordt afgemaakt. en de legkosten nemen ze op hun rekening. Dus helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ytalo Davila op donderdag 28 jun 2018 '18
I bought a kitchen at Stox and still happy with it after 3 years. The salesman was Jeroen and he was very helpful and patient. I customized every single detail in the design according to my needs, and Jeroen was always open to offer alternatives that would be within budget, as well as visualizing it with their software. Very friendly employees, good price/quality ratio, and good installation services. Recently I contacted them for another project, based on the good experience I already had. I fully recommend them!
FOTO VAN YTALO DAVILA
Keuken drie jaar oud
Reactie of foto toevoegen
“keurig”
Door Tim op donderdag 28 jun 2018 '18
Lamelparket besteld, mooi en goede kwaliteit en keurig geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door mevr. helm op woensdag 27 jun 2018 '18
Wij zijn geweldig geholpen bij het maken van een keuze voor een eikenhouten lamelpakket door Stox. José Sanchez van Stox A'dam heeft ons in alle fases van de aankoop, het plannen tot en met het leggen en de nazorg erg goed en snel geholpen. Hij heeft duidelijk een enorme liefde voor zijn vak en veel ervaring. Dat is erg prettig als koper.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer”
Door Vera op dinsdag 26 jun 2018 '18
Prachtige laminaat vloer gekocht bij Stox. We zijn fijn en snel geholpen. Ze nemen de tijd voor je! De vloer is ook goed gelegd. We zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde plaatsing keuken”
Door Marco op zondag 25 feb 2018 '18
Eerst hebben ze dr afzuigkap in de kast NAAST de kookplaat geplaatst. Twee kasten hingen scheef. Plint slordig geplaatst. Moest 6+ weken wachten om nieuwe kasten. Niemand belde, ik oest Elf een melding doen. Heel erg slecht service en kwaliteit. Niet doen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Rene op vrijdag 17 feb 2017 '17
Prima geholpen door Stox bij de aankoop van de nieuwe keuken. Geen "snelle" verkoper, die de tijd nam om de wensen en mogelijkheden te inventariseren. Prima communicatie en begeleiding in het traject na de aankoop tot aan de definitieve oplevering van de keuken. O.b.v. mijn ervaring kan ik Stox aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Hermine de Vries op vrijdag 16 sep 2016 '16
Mijn ervaring met Stox is super goed! Ik heb een prachtige keuken laten plaatsen. Alles liep op rolletjes! Afspraken werden nagekomen en service werd verleend. Geen enkele klacht over. Super vriendelijk personeel. Als bedankje ben ik zelfs een appeltaart uit mijn nieuwe oven gaan bezorgen op hun adres in Amsterdam!
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door Oliver op zondag 11 sep 2016 '16
wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX en deze situatie neemt geen einde. STOX belt niet terug, komt hun beloftes niet na en laat ons met een niet gebruiksklare keuken sinds een maand zitten. Uiteraard moest de keuken al vooraf betaald worden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over keuken”
Door Dennis op donderdag 14 jul 2016 '16
Lijkt allemaal aardig te zijn, vriendelijk showroom personeel en goed assortiment. Maar inbouw en aftersales zijn erg slecht. Mijn keuken werd niet eens ingemeten en heb eigen aannemer de problemen bij plaatsing moeten laten oplossen. Totaal geen aftersales gehad van Stox medewerkers. Ze weten niks (niet eens van welk materiaal de keuken is vanwege vraag schoonmaakproducten) en ze bellen nooit terug. Inmiddels heb ik alle ellende van verkeerde plaatsing door mijn eigen aannemer laten oplossen. Ook nadat ik ze verschillende keren een voorstel heb gedaan, er wordt gewoon niet gereageerd. Voor mij dus nooit meer Stox.
REACTIE VAN OLIVER
Hi Denis, wat vervelend voor jou, wij hebben nagenoeg dezelfde problemen met STOX. Heb je zin om met ons in contact te treden. Samen zijn wij sterk. Wij gaan in ieder geval er nu werk van maken.
REACTIE VAN DENNIS
Beste Olivier, ik kan me goed voorstellen hoe vervelend dit allemaal moet zijn. Ik zou vragen naar Marijn, die heeft uiteindelijk super zijn best gedaan om alles op te lossen bij mij. Inmiddels heeft hij alles geregeld en zelfs ietsje meer vanwege al het ongemak. Ondanks dat ik me goed in jullie situatie kan verplaatsen zou ik willen adviseren ze via Marijn nog één kans te geven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens STOX Vloeren & Keukens
Website: www.stox.nl
aAmsterdam , Haarlemmerweg 325, 1051 LH Amsterdam, tel 020 - 486 07 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.