Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
55 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
269 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
31 ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
52 ervaringen
6,0

Sallands Keukenhuys

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Singel 8, 7722 RR Dalfsen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sallands Keukenhuys
Wij zijn een keukenspeciaalzaak in Dalfsen een gezellig dorp nabij Zwolle en Nieuwleusen. Wij bieden naast een goed en eerlijk advies, de scherpste prijs voor uw droomkeuken. U kunt bij ons terecht voor nieuwe keukens in alle stijlen, maar ook voor vervanging van uw keukenapparatuur of het renoveren van uw bestaande keuken. Bij Sallands Keukenhuys bent u op het juiste adres.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Sallands Keukenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte ervaring met keuken”
Door Sanne op dinsdag 3 jul 2018 '18
Zeer slechte ervaringen mee. 13 maanden geleden een kleine keuken gekocht. Verkeerde montage, verkeerde brandgevaarlijke achterplaat, aanrechtblad sluit niet aan, dikke rand kit om spoelbak, beschadigde kastplak, afzuiging niet aangesloten etc. Uiteindelijk in overleg met falend bedrijf het aanrechtblad elders te kopen met de belofte dat hij de rekening zou voldoen. Voldoet hij nu de rekening niet. Veel praatjes die man, maar van keukens heeft hij geen verstand.
REACTIE VAN SANNE
Dit is maar één foto, maar werkelijk niets aan de keuken is goed, uiteindelijk belooft de man dat hij de rekening betaald na het elders geregeld te hebben, niet dus.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Sallands Keukenhuys
aDalfsen , Singel 8, 7722 RR Dalfsen, mob 06 - 28 25 47 82
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.