Feedback
5,5

Sallands Keukenhuys

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Singel 8, 7722 RR Dalfsen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sallands Keukenhuys
Wij zijn een keukenspeciaalzaak in Dalfsen een gezellig dorp nabij Zwolle en Nieuwleusen. Wij bieden naast een goed en eerlijk advies, de scherpste prijs voor uw droomkeuken. U kunt bij ons terecht voor nieuwe keukens in alle stijlen, maar ook voor vervanging van uw keukenapparatuur of het renoveren van uw bestaande keuken. Bij Sallands Keukenhuys bent u op het juiste adres.
Alternatieven voor Sallands Keukenhuys
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 259 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 62 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 543 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 677 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2167 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 324 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 32 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Sallands Keukenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte ervaring met keuken”
Door Sanne op dinsdag 3 jul 2018 18
Zeer slechte ervaringen mee. 13 maanden geleden een kleine keuken gekocht. Verkeerde montage, verkeerde brandgevaarlijke achterplaat, aanrechtblad sluit niet aan, dikke rand kit om spoelbak, beschadigde kastplak, afzuiging niet aangesloten etc. Uiteindelijk in overleg met falend bedrijf het aanrechtblad elders te kopen met de belofte dat hij de rekening zou voldoen. Voldoet hij nu de rekening niet. Veel praatjes die man, maar van keukens heeft hij geen verstand.
REACTIE VAN SANNE
Dit is maar één foto, maar werkelijk niets aan de keuken is goed, uiteindelijk belooft de man dat hij de rekening betaald na het elders geregeld te hebben, niet dus.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie praatjes”
Door JM op zondag 5 mei 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij sallands keukenhuys. Bij de verkoop ging alles prima, heel vriendelijk en alles was mogelijk. Hele mooie praatjes en heel klantvriendelijk. Tot de dag dat er geplaatst moest gaan worden. Vanaf die dag ging alles fout. Eerst was monteur ziek, toen was keuken van de vrachtwagen gevallen enz. Heel veel stress gehad of alles wel goed af zou lopen. Ook aangezien we bijna alles al aanbetaald hadden. Ongeveer twee weken later dan gepland werd toch in delen steeds geleverd en geplaatst. Zelfs zelf nog aantal onderdelen ergens op moeten halen. Niet alles volgens afspraak geleverd, ook was hij niet eerlijk en heeft gewoon gelogen over bepaalde zaken. Wij kopen hier in ieder geval geen keuken meer. Wij waren helemaal klaar met alle stress en gezeur. Ik kan me niet voorstellen dat hij er een goed gevoel bij heeft om op deze manier zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Sallands Keukenhuys
aDalfsen , Singel 8, 7722 RR Dalfsen, mob 06 - 28 25 47 82
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.