Feedback
6,0

Klaver Haardencentrum Friesland

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0519-222723 | Doorvaart 1, 9101 RE Dokkum


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Klaver Haardencentrum Friesland
Klaver is al meer dan 100 jaar gevestigd in Dokkum. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van houtkachels, gaskachels, pelletkachels, natuursteen schouwen, houtgestookte cv-systemen en de bijbehorende rookkanalen en bouwkundige ombouwen.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Klaver Haardencentrum Friesland. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer slechte ervaring”
Door Bekkema op vrijdag 2 sep 2022 22
Goede info bij aankoop en aanleg pelletkachel en schoorsteenpijp. Na twee jaar onze kachelpijp volledig geperforeerd. Klaver geeft de schuld aan korrels en onderhoud kachel. Na verwijderen pijp blijkt het niet het juiste materiaal te zijn wat is geplaatst. Niet dubbelwandig en bedoeld voor gaskachels. Klaver heeft ons met de kosten laten zitten en de gehele verantwoording bij ons als klant gelegd. Schadepost vam 1250 euro.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Klaver Haardencentrum Friesland
aDokkum , Doorvaart 1, 9101 RE Dokkum, tel 0519 - 22 27 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.