Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Bunnik (Utrecht)
296 ervaringen
8,6
I-Kook
Soesterberg (Utrecht)
295 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
339 ervaringen
Bunnik (Utrecht)
27 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
708 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
189 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
42 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
13 ervaringen
6,1

Keukenspecialist Soest

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-6037033 | Birkstraat 101, 3786 HD Soest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenspecialist Soest
Wilt u transparantie over uw droomkeuken? Dan bent u bij Keukenspecialist Soest aan het juiste adres! De keukenspecialisten van Keukenspecialist Soest geven direct transparantie over keukenmogelijkheden en keukenprijzen.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Keukenspecialist Soest. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt zeer goed”
Door Bea Masson op zaterdag 26 nov 2016 '16
Onze nieuwe keuken via de Keukenspecialist bevalt zeer goed. De service die wordt geleverd voor en na de aankoop is uitstekend. Er wordt volop meegedacht in de wensen die je hebt. Ook op de levering van de keuken valt niets aan te merken. De keuken is compleet geleverd. Er ontbrak niets. Toen bleek dat de vaatwasser het niet deed heeft het dankzij de inspanning van de Keukenspecialist gelukkig niet al te lang geduurd voordat deze het deed. De leverancier van de apparatuur was niet zo flexibel namelijk. Kortom, over de Keukenspecialist zijn wij meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Voortman Keukens
Bunnik (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 296 ervaringen
8,6
I-Kook
Soesterberg (Utrecht)
“Prima” score uit 295 ervaringen
“Slechte afhandeling”
Door Xander Heikoop op vrijdag 29 apr 2016 '16
Ik heb een keuken gekocht bij de keukenspecialist soest voorheen Pronto keukens. Tijdens het maken van de afspraak bleek dat de montage niet in de prijs zat, terwijl wij dit toch duidelijk besproken hadden. Maar helaas montage moest nog betaald worden. Toen de keuken geleverd werd ontbrak de koelkast en vaatwasser en de extra bestellingen. Deze werden na geleverd. Tijdens de montage bleek ook het blad te kort te zijn. Hoe nu verder denk je dan. Totaal geen terug koppeling hoe en wat. Toen heb ik zelf maar meerdere keren gebeld en uit eindelijk 3 weken later een afspraak kunnen maken. Ondertussen zelf de koelkast neer gezet deden ze ook niets mee. Nu is vorige week vrijdag de keuken bijna afgemaakt er ontbreekt nog een stuk plint op het blad en deze moet nog gekit worden. Tot op heden weer niets gehoord van de keukenspecialist Soest. Kort om slechte afhandeling door de keukenspecialist Soest.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 339 ervaringen
7,6
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 27 ervaringen
“Komen afspraken geheel niet na!”
Door A.zakaryan op zaterdag 10 jan 2015 '15
3 weken geleden zijn wij bij Pronto keukens in Soest geweest om een keuken uit te zoeken. De eerste indruk van de verkoper (Sjoerd), de winkel en de tentoongestelde keukens was erg positief. Met Sjoerd verschillende idee├źn besproken en gezamenlijk een ontwerp gemaakt. Direct al aangegeven dat we niet direct willen beslissen, maar wel serieus op zoek zijn naar een keuken. Sjoerd moest de offerte gelijk per mail sturen maar is nooit gebeurd, Daarna heb ik verschillende keren gebeld om de offerte te sturen en elke keer heeft belooft om zo meteen te sturen, maar het werd nooit verstuurd. Ze zijn onprofessioneel bedrijf en wij werd niet serieus benaderd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuken voor een nette prijs”
Door Charlotte op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij zijn door eerdere positieve ervaringen weer bij Pronto keukens in Soest gaan kijken. Geen opdringerige verkoper maar goede uitleg en meedenken door de verkoper. Scherpe prijs die wij in Duitsland zijn gaan vergelijken. In Duitsland waren we 4000,- euro duurder uit! Aflevering was keurig, alles zat er er bij.Er ontbrak geen plint , schroef , bout of moer. De installatie hebben wij zelf laten doen.De keuken staat er prachtig bij. Volgende keer weer naar Prontokeukens in Soest.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Fam de Groot op vrijdag 7 okt 2016 '16
Een fijn bedrijf om een keuken te kopen. Geen vraag is te veel, ze denken heel goed mee, geven creatieve ideeën. Wij hebben vaak veranderingen toegepast en dat vatten zij altijd positief en bereidwillig op. Zij komen de afspraken na!! De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Voor het plaatsen van de keuken maken zij gebruik van een echte vakman.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenspecialist Soest
aSoest , Birkstraat 101, 3786 HD Soest, tel 035 - 603 70 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.