Feedback
6,4

Keukenspecialist Soest

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 035-6037033 | Birkstraat 101, 3786 HD Soest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenspecialist Soest
Wilt u transparantie over uw droomkeuken? Dan bent u bij Keukenspecialist Soest aan het juiste adres! De keukenspecialisten van Keukenspecialist Soest geven direct transparantie over keukenmogelijkheden en keukenprijzen.
Alternatieven voor Keukenspecialist Soest
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 136 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 507 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 44 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,5 uit 128 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 312 ervaringen
• Evindie Keukens
   
(IJsselstein UT Utrecht) score 8,8 uit 27 ervaringen
• Keukencoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 8,8 uit 14 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Keukenspecialist Soest. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Schitterende keuken”
Door Ton Kuijvenhoven op donderdag 30 mei 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij de keukenspecialist in Soest.
Onze ervaring met dit bedrijf was uitstekend. We werden geholpen door Roy Spek. Hij nam alle tijd om met ons door te nemen wat onze wensen waren. Daarna is hij naar onze keuken wezen kijken en heeft hij ons gewezen op de mogelijkheden. Binnen een week heeft hij de keuken op tekening gezet en heeft hij dat met ons besproken. Dit alles op een heel prettige en rustige manier. Vervolgens is hij samen met installateur Gerrit van Veenendaal langs geweest en hebben we installatie en verbouwing van de keuken besproken. We konden rustig een week op vakantie terwijl de oude keuken gestript werd. Toen we terug kwamen was de keuken gestript en de verbouw in gang gezet. Roy kwam geregeld kijken naar de vorderingen. De keuken werd op tijd geleverd en zo liep alles heel gesmeerd. We hadden erg opgezien tegen de verbouwing en plaatsing, maar alles liep heel voorspoedig. Kortom we zijn heel blij met de geheel vernieuwde keuken en de geweldige begeleiding daarbij van Roy. Ook over de wijze en gang van zaken van verbouwing door Gerrit zijn we heel tevreden. Kortom we hebben een schitterende keuken tot stand gekomen door de zeer prettige begeleiding door Roy Spek.
FOTO VAN TON KUIJVENHOVEN
Keukenwand
REACTIE VAN TON KUIJVENHOVEN
Hierbij nog de foto's bij beoordeling keuken van keukenspecialist Soest - Ton Kuijvenhoven
+ Toon extra foto van Ton Kuijvenhoven
+ Toon extra foto van Ton Kuijvenhoven
REACTIE VAN KEUKENSPECIALIST SOEST
Geachte heer Kuijvenhoven, Dank voor het schrijven van deze positieve recensie. Fijn om te vernemen dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen! Met vriendelijke groet, Keukenspecialist Soest
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door Bea Masson op zaterdag 26 nov 2016 16
Onze nieuwe keuken via de Keukenspecialist bevalt zeer goed. De service die wordt geleverd voor en na de aankoop is uitstekend. Er wordt volop meegedacht in de wensen die je hebt. Ook op de levering van de keuken valt niets aan te merken. De keuken is compleet geleverd. Er ontbrak niets. Toen bleek dat de vaatwasser het niet deed heeft het dankzij de inspanning van de Keukenspecialist gelukkig niet al te lang geduurd voordat deze het deed. De leverancier van de apparatuur was niet zo flexibel namelijk. Kortom, over de Keukenspecialist zijn wij meer dan tevreden.
REACTIE VAN KEUKENSPECIALIST SOEST
Geachte mevrouw Masson, Dank voor uw positieve feedback!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Fam de Groot op vrijdag 7 okt 2016 16
Een fijn bedrijf om een keuken te kopen. Geen vraag is te veel, ze denken heel goed mee, geven creatieve ideeën. Wij hebben vaak veranderingen toegepast en dat vatten zij altijd positief en bereidwillig op. Zij komen de afspraken na!! De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Voor het plaatsen van de keuken maken zij gebruik van een echte vakman.
REACTIE VAN KEUKENSPECIALIST SOEST
Geachte mevrouw de Groot, Dank voor uw positieve feedback!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling”
Door Xander Heikoop op vrijdag 29 apr 2016 16
Ik heb een keuken gekocht bij de keukenspecialist soest voorheen Pronto keukens. Tijdens het maken van de afspraak bleek dat de montage niet in de prijs zat, terwijl wij dit toch duidelijk besproken hadden. Maar helaas montage moest nog betaald worden. Toen de keuken geleverd werd ontbrak de koelkast en vaatwasser en de extra bestellingen. Deze werden na geleverd. Tijdens de montage bleek ook het blad te kort te zijn. Hoe nu verder denk je dan. Totaal geen terug koppeling hoe en wat. Toen heb ik zelf maar meerdere keren gebeld en uit eindelijk 3 weken later een afspraak kunnen maken. Ondertussen zelf de koelkast neer gezet deden ze ook niets mee. Nu is vorige week vrijdag de keuken bijna afgemaakt er ontbreekt nog een stuk plint op het blad en deze moet nog gekit worden. Tot op heden weer niets gehoord van de keukenspecialist Soest. Kort om slechte afhandeling door de keukenspecialist Soest.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fout gegaan”
Door Olaf op woensdag 10 apr 2019 19
Het enige dat goed ging bij het kopen van deze keuken was het ontwerpen, en dat bleek achteraf ook niet ideaal te gaan. We gaven bij de hoekkast duidelijk aan dat we een carrousel wilden, en deze is ons ook getoond, maar uiteindelijk bleek het niet mogelijk deze daarin te plaatsen. Qua prijs is het hier zo dat je niet alleen niet 'hoeft' te onderhandelen, maar dat het ook niet kan. De prijs lijkt oké totdat de installatiekosten erbij komen, hou voor een typische keuken rekening met 1200 euro, omdat ze met ZZP'ers werken(!!). We waren ruim op tijd (3 maanden van tevoren) met ontwerpen, en hebben meermaals afspraken proberen te maken voor het inmeten in ons nieuwe huis (waar we toen nog niet woonden, maar waar wel de keuken z.s.m.uitgesloopt zou worden -oftewel, dan heb je geen keuken meer, dus haast is geboden). De inmeting kwam veel te laat, toen de keuken *al was besteld*, en toen wij al volop aan het verbouwen waren. Tijdens deze inmeting door Gerrit bleek dat er veel minder ruimte was dan in het ontwerp opgenomen (achteraf bleek dit NIET waar), en bleek dat er in de betonvloer geboord moest worden om de leidingen te verleggen (ook dit bleek NIET waar, simpelweg omdat de leidingen *onder de plinten door gelegd konden worden*). Het leidingen verleggen, installeren en afzuigers aansluiten doet u overigens natuurlijk gewoon zelf, dat zit niet bij de 1200 euro inbegrepen! Meerdere afspraken werden gemaakt, eerst bij pronto om een nieuw ontwerp te maken. Dit ontwerp leek akkoord zonder extra kosten, maar bij de volgende afspraak in ons klushuis bleek dit *zeker niet het geval*: er zouden allemaal kosten bijkomen en een aantal ideëen die in het nieuwe ontwerp zaten konden toch weer niet..... Als klap op de vuurpijl schoffeerde de normaal toch juist slomige Gerrit de inmeet- en installeer ZZP'er me in ons eigen huis tot het punt dat ik hem de deur heb gewezen (over stress bij je keuken gesproken). Een week eerder hadden we ook al gehoord dat de keuken EEN MAAND TE LAAT zou worden geïnstalleerd doordat 'het erg druk was'. Alles bij elkaar werd ons een nieuwe ZZP'er toegewezen die 's avonds kon komen voor evenveel of minder dan wat Gerrit zou doen: eindelijk goed nieuws. Hij heeft het in 2 avonden (tot 22:00 's avonds) kunnen doen, maar had de stekker van de inductieplaat per ongeluk in zijn auto meegenomen, waardoor we een week lang nog niet konden koken ;) Momenteel zitten er nog kieren, geen pinten en een half blokkerende afzuiger in de keuken, welke hij binnenkort komt fixen. We praten nu wel 2 weken na het eerste deel van de installatie. In elk geval paste alles gewoon prima.

Problemen dus met:
- ontwerp nakomen
- op tijd inmeten
- op tijd keuken leveren en installeren
- veel tijd aan afspraken kwijt/geheen en weer over of je keuken helemaal anders moet
- ruzies over extra kosten voor hun fouten (totdat alleen dreigen met annuleren helpt)
- vervelende en slomige installateur
- totaal/onbegrijpelijk verkeerde inschattingen inmeter
REACTIE VAN KEUKENSPECIALIST SOEST
Beste Olaf, Als jouw adviseur geweest zijnde vind ik het erg spijtig om deze recensie te lezen. Wij streven naar volledige tevredenheid bij een klant en dat er wat hobbels op de weg zijn geweest is een feit maar deze recensie lezende lijkt het alsof dit volledig aan ons is te wijten? Alle genoemde punten zijn te weerleggen en enkele punten ook niet naar waarheid maar het lijkt mij niet nodig om hier via deze weg uitgebreid op te reageren. Wij hebben mijns inziens altijd met jullie mee gedacht en er alles aan gedaan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wetende van jullie persoonlijke situatie en het feit dat er een gehele verbouwing speelde snap ik dat het een stressvolle situatie is geweest. Het verbaast mij daarom dat er nu zoveel verwijten naar ons gemaakt worden. Ik meen het oprecht dat ik het vervelend vind dat jullie niet tevreden zijn over het verlopen traject wij vinden een tevreden klant erg belangrijk dus welgemeende excuses namens mij en het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keukenwand
1 / 4
Vestiging Keukenspecialist Soest
aSoest , Birkstraat 101, 3786 HD Soest, tel 035 - 603 70 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.