Feedback
5,9

Keukencentrum Otten

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 045-5729098 | Beersdalweg 95B, 6412 PE Heerlen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum Otten
Keukens kunnen ook anders, omdat Keukencentrum Otten anders denkt
Alternatieven voor Keukencentrum Otten
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-Kook
   
(Sittard Limburg) score 8,6 uit 402 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Keukencentrum Otten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Trap er niet in!”
Door serv visser op vrijdag 2 jan 2015 15
Je gaat naar een kleine firma met de uitstraling van een vertrouwd familiebedrijf waar je warm ontvangen wordt en waar meteen een stuk maatwerk wordt geboden om jouw droom waar te maken. Deze droom werd voor ons een nachtmerrie. Dit gebeurde vanaf de eerste dag van de plaatsing. Zeven panelen klopten niet qua kleur of maat. Een kast met zichtbare fouten werd geplaatst. Het deurtje van de afvalemmer sluit niet volledig. De uitsparingen in de graniet hadden een foute maat. De rvs delen van de wasemkap hadden een verschillende behandeling gehad. Nu we twee jaar verder zit een scheur in het lakwerk. Triest is dat we zelf de meeste fouten moesten ontdekken. Zelfs door hen veroorzaakte beschadigingen bij de montage werden verzwegen. De heer Otten leeft zich niet in en reageert arrogant op onze kritiek. Hij toont geen begrip en is niet in staat ons op een redelijke wijze tegemoet te komen. Een half jaar te laat is de keuken opgeleverd. Niet alles is opgelost. Als compensatie wilde hij ons 90 euro korting geven als wij toen een extra Miele - apparaat van zo'n 2000 euro zouden aanschaffen. Op dit voorstel zijn we uiteraard niet ingegaan. Nu wij een koffieapparaat willen inbouwen, constateren we dat de daarvoor destijds op maat gemaakte kast qua maatvoering niet klopt. Er kunnen altijd zaken fout gaan. De veelheid bij deze firma op een keuken van 30 mille overtreft alle redelijkheid. We hebben de "relatie" met hem verbroken.
FOTO VAN SERV VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Bladeren en scheuren in de lak”
Door Lauvenberg Hendrik op zaterdag 20 jan 2018 18
Wij kochten ook een Keuken bij dit kleine en heel profesioneel bedrijf zoals dhr Otten sich voorstelde, tijdens het gesprek dachten wij ook dat dit een goed bedrijf was. Wij kochten een keuken van 35.000 Euro, alles verliep goed tot dat het op betalen aan kwam de fakturen waren allemaal incl. BTW deze werden Betaald hij naar ons toe en wilde noch geld voor de bemiddeling van vaklui(uiteraard ni9et betaald) Nu bijna 2 Jaar geleden zijn er overal bladeren en scheuren in de lak . dhr Otten stuurde dit door naar de Firma Bax en die laten niets meer horen nadat ze naa 3 maal schrijven zijn komen kijken. ( Bax:NL) Dit loop nu al 1 1/2 Jaar hij dhr Otten laat niets van zich Horen . zijn filiaal in Heerlen is er niet meer . Voor mij is dit bedrog zo gaat men niet met goed betalende Klanten om Wij hebben een advokaat ingeschakelt en zijn van Plan SBS6 in te schakelen. Wij hebben angst dat we het investeerde geld verliezen!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Keukencentrum Otten
aHeerlen , Beersdalweg 95B, 6412 PE Heerlen, tel 045 - 572 90 98
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.