Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
349 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
154 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
346 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
336 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
575 ervaringen
6 vestigingen
2156 ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
54 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
261 ervaringen

Moderne keukens

Moderne keukens
Moderne keukens onderscheiden zich door een strak en symmetrisch design. In tegenstelling tot een klassieke keuken is een moderne keuken zeer minimalistisch uitgevoerd. De kastdeuren zijn vaak glimmend (hoogglans), glad (niet gefreesd) en greeploos. Extra brede kastjes zijn ook erg populair. Om het geheel nog moderner te maken kan gekozen worden voor een glazen of rvs aanrechtblad.

Dit type keuken word zeer veel verkocht vanwege de vele mogelijkheden. Moderne apparatuur zoals een quooker of een grote Amerikaanse koelkast passen heel goed in een moderne keuken. Bent u op zoek naar een strakke keuken bekijk dan onderstaande voorbeelden en doe idee├źn op voor uw eigen keuken.

21 Foto's van moderne keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.
Bedank voor dit artikel
Reacties
Er zijn 2 reacties op dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
Geef ook uw reactie en help anderen bij dit onderwerp.
Door Mark op dinsdag 5 jan 2016 yy
Wij hebben voor ons nieuwe huis een moderne witte (zijdemat) hoekkeuken gekocht waarbij je over het kookgedeelte de kamer inkijkt (schiereiland) met daarnaast een apparatenkast met koelkast, ovenmagnetron en stoomoven. Apparatuur van Bauknecht. We waren al een hele tijd op zoek naar een mooie strakke keuken en deze gevonden.
Door P van Dieren op woensdag 21 mei 2014 yy
Onze nieuwe keuken lijkt veel ruimer dan onze oude keuken. Ondanks dat we nu minder kastjes hebben. We hebben een leuke moderne en toch landelijke oplossing in de vorm van een soort nis waarin de afzuigkap verwerkt is.
Meer artikelen