Feedback

Moderne keukens

Moderne keukens
Moderne keukens onderscheiden zich door een strak en symmetrisch design. In tegenstelling tot een klassieke keuken is een moderne keuken zeer minimalistisch uitgevoerd. De kastdeuren zijn vaak glimmend (hoogglans), glad (niet gefreesd) en greeploos. Extra brede kastjes zijn ook erg populair. Om het geheel nog moderner te maken kan gekozen worden voor een glazen of rvs aanrechtblad.

Dit type keuken word zeer veel verkocht vanwege de vele mogelijkheden. Moderne apparatuur zoals een quooker of een grote Amerikaanse koelkast passen heel goed in een moderne keuken. Bent u op zoek naar een strakke keuken bekijk dan onderstaande voorbeelden en doe ideeën op voor uw eigen keuken.

21 Foto's van moderne keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 115 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 318 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 442 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 492 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 54 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Een aanrader”
Betreft Anovi Keukens Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
“Zeer tevreden over het geheel”
Betreft Keukenloods Door Marcel Heijmans op donderdag 18 feb 2021 21
Goeie communicatie. Heldere afspraken. Heel hard werkend installatie bedrijf, 2 top mannen. Keuken is van prachtige kwaliteit. Moderne keuken in een huis uit 1917 staat perfect en natuurlijk is niet alles recht maar door wat zagen in kleine hoekjes is alles netjes afgewerkt.
FOTO VAN MARCEL HEIJMANS
“Zeer gelukkig met onze keuken”
Betreft Stox Vloeren en Keukens Door Lothar Kuijper op dinsdag 16 feb 2021 21
Het is alweer enige tijd geleden dat we een keuken samen met Armando van Stox ontwierpen en lieten installeren. We hadden een klik en we kwamen tot een fraaie, rustig blauwe, moderne keuken, die precies bij onze wensen paste. We werden uitstekend geholpen bij onze keuzes. De installatie verliep uiterst soepel: Tom plande alles in; hobbeltjes werden goed opgelost en daardoor kon alles tijdig worden geïnstalleerd. Je zou verwachten dat een dergelijk grote operatie behoorlijk veel stress oplevert, maar zo hebben we dat totaal niet ervaren. Alles bij elkaar zijn wij zeer gelukkig met onze keuken. Petje af!
“Prachtige moderne keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Niels Smit op vrijdag 13 nov 2020 20
Wij kochten een prachtige moderne keuken (mocht ook wel want onze oude keuken was uit 1988) en slaagde redelijk snel. De communicatie verliep niet altijd 100% maar uiteindelijk geheel volgens verwachting en planning staat er een prachtige keuken.
Het meedenken naar een oplossing voor een bestaande trapkast was prima, nog meer bergruimte gecreëerd dan voorheen. De monteur was in 1 woord geweldig. De geleverde keuken ziet er robuust en degelijk uit, we zijn er erg blij mee.
“Aanrader”
Betreft Grando Keukens & Bad Door R Veenstra op vrijdag 25 sep 2020 20
Prachtige moderne keuken gekocht. Goed en deskundig advies gekregen van Karen de Jong. In meerdere afspraken stap voor stap onze nieuwe keuken met Karen samengesteld. Pas wanneer alle gewenste details tot in de puntjes zijn uitgewerkt is de keuken besteld.(dank voor jullie geduld:) Na plaatsing nog enkele puntjes tot tevredenheid opgelost. Aftersales ook top. Grando Heerenveen aanrader wat ons betreft!
“Weer hier de keuken gekocht”
Betreft Keuken at Home Door Henk van Rossum op zondag 20 sep 2020 20
Gisteren keuken van Keuken at Home geplaatst in ons nieuwe huis in Zaltbommel. Monteur was exact op tijd (dat scheelde me heel veel wachttijd!) en wist precies wat hij deed. Flinke keuken met alle apparatuur, maar om 14:30 was alles piekfijn in orde: netjes, schoon, onbeschadigd, alles doet het, alles is gecontroleerd/proefgedraaid en opgeruimd. Dat heb ik elders e=weleens slechter meegemaakt! Prima gedaan voor een heel redelijke prijs.

Eerdere ervaring van 30 juni 2016: Ik heb in twee jaar twee keukens gekocht bij Keuken@home, een voor thuis en een voor mijn kantoor. In beide gevallen lastig, want moest precies passen in een oud pand met scheve muren en rare maten. zowel de kwaliteit van de keukens zelf als de plaatsing, afwerking en aanpassingen waren helemaal top.

Eerdere ervaring van 18 februari 2015: Voor mijn bedrijf in een oud monumentaal pand wilde ik een moderne keuken en eettafel laten plaatsen, een ruimte die een visitekaartje moet zijn voor mijn bedrijf. Hoewel het een oud pand was en de muren scheef waren is de keuken goed gemonteerd en is het resultaat een pracht keuken geworden. Daarnaast is de service heel aangenaam en heeft de verkoper die wij hadden heel erg goed met ons meegedacht, zo is in een loze ruimte waarmee we niet wisten wat we moesten doen een coffee corner gemaakt. De ruimte is nu optimaal benut, en ziet er heel goed uit. Wat mij betreft is dit bedrijf een absolute aanrader. Overigens, de kwaliteit van de keuken bevalt me ook goed.
“Heel tevreden”
Betreft Grando Keukens & Bad Door fam. Koning op maandag 27 jul 2020 20
Wij wilden de (inmiddels 25 jaar oude) keuken in ons jaren 30 huis vervangen door een moderne keuken met luxe apparatuur. Na een aantal zaken bezocht te hebben, hielden we het beste gevoel over aan Grando Keukens & Bad Hilversum. Een mooie showroom, kwalitatief goede keukens voor een redelijke prijs, een prettige sfeer, niet opdringerig, en kundig advies. Het contact met onze adviseur Marja was heel plezierig, en ze heeft ons uitstekend geadviseerd en op nieuwe ideeen gebracht. Het was ook geen enkel probleem om stalen mee naar huis te nemen om de kleuren thuis te kunnen beoordelen. Marja heeft duidelijke 3D ontwerptekeningen gemaakt die ons een goed beeld gaven, en de offerte was in tegenstelling tot veel anderen volledig transparant in de prijzen en kortingen. Een groot pluspunt van Grando Hilversum is ook dat ze de montage in eigen hand hebben met (grotendeels) eigen personeel. Zeker in deze tijden waarin het niet meevalt om aan goed bouwpersoneel te komen scheelt dat veel geregel. En voorkomt dat verschillende partijen op elkaar gaan wijzen mocht er iets mis gaan. Afspraken zijn goed nagekomen, en de monteur heeft uitstekend werk verricht, werkte nauwkeurig en dacht goed mee, waarbij zelfs nog wat bestaand leidingwerk is aangepast en alles wat nodig was werd gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en hebben inmiddels een nieuwe afspraak met Marja gemaakt om ook de badkamer, toilet en bijkeuken aan te pakken. Kortom, geen enkele aarzeling om Grando Hilversum aan te bevelen.
“Moderne keuken”
Betreft Keukenloods Door Marga Poel op maandag 8 jun 2020 20
Extra hoge, moderne keuken gekocht, met zeer luxe apparatuur. We werden zeer adequaat geholpen. De keuken werd ondanks Corona keurig op tijd geleverd en geplaatst. Er was alleen een communicatiefout tussen de verkoper en de monteur over het inmeten van de achterwand. Dit werd zeer snel opgelost. We wachten nu nog op iemand van de firma limestone. Er zit een vlek in de achterwand. Zij komen 29 juni. We hopen dat dit ook op een goede manier wordt verholpen
“Moderne keuken”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Marcel op maandag 11 mei 2020 20
We hebben bij Eigenhuis Keukens een U vormige keuken gekocht. Ricardo heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen. Alle tijd gekregen om de tekeningen te bekijken en (meerdere) veranderingen aan te brengen en Ricardo had alle geduld van de wereld. Afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Naleveringen goed besproken en tijdig gecommuniceerd over datum en tijd. Erg blij met de nieuwe moderne keuken.
“Goed gegaan”
Betreft Eigenhuis Keukens Door Alves de Paiva op zaterdag 25 apr 2020 20
We hebben hier een L-keuken gekocht. Ricardo Cruz heeft ons goed advies gegeven en alles is prima verlopen, afspraken zijn goed nagekomen en er is goed gecommuniceerd. Ricardo Cruz van Eigenkeuken Hoofddorp top gedaan, Bedankt ! Ben Super blij met mijn nieuwe moderne keuken.

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Onze keuken is al geplaatst alles is goed gegaan.
“Complimenten”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam brouwer op dinsdag 24 mrt 2020 20
Wij hebben n nieuwe klassiek moderne keuken op maat laten samenstellen voor in ons vooroorlogs huis. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering klopte alles, goed meegedacht, goede communicatie, prima montage team en n geweldig eind resultaat . Dus bij grando hilversum moet je zijn , complimenten voor je bedrijf en team martin
“Helemaal top”
Betreft Tieleman Keukens Door Bob en Leanne Haanstra op zaterdag 29 feb 2020 20
Wij hebben bij Tieleman een moderne keuken gekocht. De adviseur had een creatieve oplossing voor de beperkte ruimte in onze keuken. Wij hebben zijn idee direct omarmd. De keuken is geplaatst door vakkundige mensen. De leuze dat "het kopen van een keuken een feest moet zijn", is voor ons realiteit geworden. Helemaal top!!!
“Geweldige service”
Betreft Keur Keukens Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
“Een keuken waarbij alles klopt”
Betreft Avanti Keukens Door Marian Brilman op woensdag 12 feb 2020 20
Na eerst enkele andere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we bij Avanti in Kersteren uit door een tip van onze buren en de goede beoordelingen op Qasa. En daar bij Avanti bleven we om te gaan voor de nieuwe keuken. Wij hebben samen met Jaap Bremmer de mogelijkheden bekeken en een plan gemaakt. Er kwam een 3 D tekening, waaraan nog wel wat geschaafd werd. Jaap had goede adviezen, nam alle tijd, was enorm geduldig en gooide af en toe zijn humor er tegen aan. Wat een leuke gezellige tijd hebben we gehad daar in Kersteren bij de voorbereidingen. Omdat de keuken onderdeel van een verbouwing was, waren we ruim op tijd begonnen, maar de medewerkers Avanti waren altijd bereid mee te denken (planning) en niets was te veel. De uiteindelijke prijs vonden wij goed voor de prachtige keuken met veel mooie Neff-apparaten. Voor het aanrechtblad werden we zelfs uitgenodigd om in de fabriek te gaan kijken, wat ook een bijzondere ervaring was. Op deze manier is onze keuken echt een project geworden. Eerst inmeten door Berto, hele hartelijke man, die en passant ook nog even wat goede tips gaf. De keuken werd keurig op tijd geleverd, de communicatie via de mail en de telefoon verliep heel erg goed. Alles werd heel ordelijk in de kamer gezet, keurig op karton, zag er heel grappig uit. Volgende ochtend zijn de monteurs, Johan (Avanti) en Pieter (ZZPer) gestart. Er was helaas toch een foutje gemaakt door de aannemer, de stuc was te dik geworden, zodat het aanrechtblad te lang was. Maar die twee kanjers hebben het opgelost, wij weten niet hoe, er moest zelfs iets van de hoge kast af, maar er is niets te zien van deze aanpassing! Het was meerwerk, maar dat deden ze er even bij. Tijdens het werken werd al het gereedschap op doeken en karton gelegd om de vloer niet te beschadigen. De mannen werkten hard en nauwkeurig en hadden er duidelijk lol in. Vonden het belangrijk om goed werk af te leveren. Na anderhalve dag was het klaar. Een paar weken later zijn de randplinten op het aanrecht nog geplaatst door Berto. Leuk om hem weer terug te zien. Ook dit keurig gedaan. Zo fijn dat deze zaak werkt met eigen monteurs. En daar was hij dan onze nieuwe strakke witte moderne keuken, precies als op de 3D tekening.En nu de conclusie: top zaak, top werk, top mensen. Deze keukenzaak krijgt van ons een 10. Niets op aan te merken. Het was een goede tip van onze buren!
FOTO VAN MARIAN BRILMAN
U keuken
“Luxe keuken”
Betreft Bemmel en Kroon Door G.E. Rooseman op maandag 29 apr 2019 19
Wij hebben een moderne keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Vanaf het begin tot en met de plaatsing werden wij goed begeleid en geholpen om uit alle mogelijkheden te kiezen. We zijn enorm tevreden over het resultaat: een uiterst praktische keuken met een luxe uitstraling en persoonlijk tintje.
FOTO VAN G.E. ROOSEMAN
Keuken met eiland
“Keukenaankoop”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Pierre de Rooij op zaterdag 27 apr 2019 19
We hebben een mooie moderne keuken gekocht en zijn door de adviseur genaamd Brahim uitstekend geholpen. Hij verdient een pluim. Jammer dat er een aantal onvolkomenheden waren die wat ons betreft adequater hadden kunnen worden opgelost.
“Uitstekend”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door LH op vrijdag 26 apr 2019 19
Wij hebben een ruime moderne keuken gekocht met kookeiland, inclusief apparatuur, en zijn zeer tevreden over de service, zorgvuldigheid van tekeningen en uiteindelijke snelheid van plaatsen. Ook de after service is uitstekend: hoewel wij na een jaar geen klachten hadden, kwam wel de monteur langs om de lades te checken en heeft hij ons nog met iets geholpen. Geen spijt van deze ervaren keukenexpert!
“Naar wens”
Betreft Smits Keukens Door Mvr Heemstede op woensdag 3 apr 2019 19
Moderne keuken gekocht bij Mattieu, goed advies gekregen en alles is naar wens verlopen. Goede service en een keukenboer die goed tijd voor je neemt.
FOTO VAN MVR HEEMSTEDE
Keuken helemaal leuk
“Vakwerk”
Betreft KBC Scharnegoutum Door Anne Marie & Leo op maandag 1 apr 2019 19
We wilden onze keuken uitbouwen en tegelijk daarmee de keukenopstelling aanpassen aan de nieuwe mogelijkheden van de grotere ruimte. We wilden echter ook zoveel mogelijk van de bestaande keuken in de nieuwe opstelling (opnieuw) gebruiken, apparatuur, maar ook kastjes, ladeblokken etc. Na gesprekken met enkele keukenaanbieders die vnl geïnteresseerd waren in het leveren van nieuw materiaal, kwamen we in gesprek met KBC. Wat een verademing! Niet alleen werden onze wensen zeer serieus opgepakt, maar er werd uitgebreid meegedacht en geadviseerd als onze ideeën mogelijk niet zo practisch waren. Er zijn diverse ontwerpen gemaakt en doorgesproken en vrijwel de gehele bestaande keuken kon worden hergebruikt, hetgeen aanmerkelijk in de kosten scheelde. We hebben nu een nieuwe, moderne keuken, grotendeels opgebouwd uit de elementen van onze oude keuken. De planning en plaatsing zijn in zeer goed overleg uitgevoerd. De plaatsing is werkelijk heel goed gedaan en in één keer, zonder afwerkpunten. Absoluut vakwerk! Kortom voor ons is KBC een aanrader als het om dit soort opdrachten gaat!
FOTO VAN ANNE MARIE & LEO
Resultaat van de keuken
“Super mooi ontwerp”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Joost Volker op donderdag 28 mrt 2019 19
Wij hebben een complete nieuwe moderne keuken gekocht, bestaande uit een kookeiland en een achterwand. Opvallend was vooral de tijd die er voor je genomen wordt en het persoonlijke ontwerpadvies. Wij zijn door Sven Wensing echt heel goed begeleid en hij heeft een super mooi ontwerp voor ons gemaakt. Sven heeft hier heel goed in met ons meegedacht. De service is erg goed, heel professioneel en gastvrij! Dit gaat door tot na de installatie. Bijvoorbeeld zelfs nog een jaar na plaatsing door een belletje of alles nog naar wens is.
FOTO VAN JOOST VOLKER
Complete nieuwe moderne keuken
“Geplaatste keuken”
Betreft Keukenhal Door fam. Goethart op maandag 11 mrt 2019 19
Wij hebben recent een keuken gekocht bij KeukenHal Helmond. Wij werden verrast door de prettige, persoonlijke benadering van Marcel van den Heuvel. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een mooie moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Een echte aanrader!
“Aanbeveling voor iedereen”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Patrick op dinsdag 12 feb 2019 19
Door een verhuizing hebben we voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuchenland Ekelhoff. Vanaf het eerste moment werden we opnieuw excellent geholpen. Er wordt meegedacht en ook kundig advies gegeven t.a.v. apparatuur. Geen verkooppraatjes om de duurste apparatuur te nemen maar datgene wat bij je situatie past. De plaatsing verliep ook vlekkeloos. In het plafond bevonden zich nog een tweetal led spotjes die niet meer mooi uitkwamen. Geen probleem voor de monteurs en die hebben ze dus ook moeiteloos verplaatst (betreft een houtskelet woning dus geen betonnen plafond). Bij de eindcontrole hadden de monteurs twee deurtjes gezien die niet helemaal netjes waren (zelf had ik dit nooit gezien) en die komen ze eerdaags vervangen. Ik kan een ieder dan ook Kuchenland Ekelhoff van harte aanraden! Direct realistische prijzen (i.t.t. de meeste keukenzaken in Nederland), kundige medewerkers in de verkoop en bij het plaatsen en afspraken worden nagekomen. Geen gezeur over een deurtje waar een onvolkomenheid in zit; sterker ze signaleren dit zelf en maken er direct werk van. Topbedrijf!
FOTO VAN PATRICK
Moderne keuken
“Komen echt afspraken na”
Betreft Adee Keukens Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
“Modern”
Betreft SmartDesign Keukenstudio Door Arjan Verhagen op vrijdag 14 dec 2018 18
Moderne keuken met neutrale uitstraling. Top geregeld.

Aanvullnig ontvangen 18 december 2018: De keuken is geleverd. Alles prima.
FOTO VAN ARJAN VERHAGEN
Keuken met neutrale uitstraling
“Kwalitatief hoogstaand”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Fam. Werndly op zondag 2 dec 2018 18
We hebben een prachtige moderne keuken laten ontwerpen en installeren. Vrienden hadden ons All Style Keukens aangeraden omdat zij ook erg tevreden waren over hun keuken. We hadden al een aardig beeld van wat we wilden, maar juist het goede advies van de keukenadviseur in combinatie met de ervaren monteur heeft ervoor gezorgd dat de keuken uiteindelijk precies aan onze wensen voldoet: Modern, stijlvol, praktisch en kwalitatief hoogstaand.
“Prachtige moderne keuken”
Betreft Avanti Keukens Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
“Klassiek moderne keuken”
Betreft Total Home Concept Door Melanie Smit op woensdag 26 sep 2018 18
Wij hebben via een project in Assen een keuken gekocht bij Total Home Concept. Na ons eerste bezoek wilden wij een wijziging doorvoeren in de keuken, dit was geen enkel probleem voor de verkoper. Wij hebben nu een prachtige, klassiek moderne keuken in onze woning staan die ook nog eens in 1x compleet is opgeleverd. Ook werd niet moeilijk gedaan toen wij na oplevering van de keuken nog een afwerking wilden laten aanbrengen voor het wegwerken van de afvoer van de afzuigkap.
“Moderne keuken”
Betreft Poggenpohl Den Bosch Door Janneke en Willem op dinsdag 4 sep 2018 18
Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een moderne keuken. We hebben gekozen voor een wit eiland en een mat zwarte kastenwand met apparatuur. De keuken is de eyecatcher van ons huis geworden! René en Rob hebben ons super geholpen. Niets was hen te veel en we zijn zo ontzettend blij met het resultaat! Ontzettend bedankt voor jullie service en gastvrijheid! Poggenpohl Den Bosch is een echte aanrader!
“Ongelofelijk blij ermee”
Betreft ALL STYLE KEUKENS Door Kersten op woensdag 22 aug 2018 18
Na heel wat keukens gezien te hebben in folders en keuken showrooms vonden we niet dat onze keuken er tussen zat. Via internet ALL STYLE KEUKENS gevonden, hierdoor kwamen we in contact met Joost en echt SUPER!! De communicatie is kort, duidelijk en snel. Wij zijn ongelofelijk blij met onze moderne keuken. De kleur van het keukenblad zoals Joost ons voor stelde vonden we wat gewaagd, maar deze man heeft echt een visie! dus zijn we op zijn advies af gegaan en zie het resultaat. Joost, Super bedankt en we zullen je bij al onze vrienden en kennissen aanraden.
“Keuken zelf geplaatst”
Betreft Kitchen4all Door Frank van der meer op dinsdag 3 jul 2018 18
Kort geleden een moderne keuken met eiland aangeschaft bij dit bedrijf. Door het kleine betrokken team is het traject is helemaal naar wens verlopen. Absolute aanrader.
“Mooie keuken”
Betreft Nuva Keukens Door Familie Loosveld op donderdag 29 mrt 2018 18
Ik heb een mooie keuken gekocht met alle apparatuur voor een moderne keuken. Tevens een mooi granieten blad als eye catcher. In de winkel (Heerlen) ben ik top geholpen. Super service waar je vrijblijvend duidelijke uitleg krijgt over de mogelijkheden. Nuva keukens is het blad 2 keer komen inmeten zodat de afmeting zeker klopt en we mochten naar de leverancier van het granieten blad om te kijken hoe dat in zijn werk gaat. De plaatsing en levering van de keuken kon niet beter verlopen. Snel, kwalitatief en netjes. De hele keuken werd achteraf gepoetst! Elke dag lopen we met een smile de keuken in :) Mijn volgende keuken haal ik zeker weten bij Nuva keukens. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken!
“Opnieuw een keuken van Grando”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Fam. R. Dokter op vrijdag 2 feb 2018 18
Opnieuw een keuken van Grando! In onze vorige woning hadden we in 2016 een prachtige keuken van Grando laten plaatsen. Vorig jaar besloten we toch ruimer te gaan wonen en wisten ons huis snel te verkopen, mede door de moderne keuken. ;) In het nieuwe huis was de keuken aan vervanging toe en gezien onze vrij recente uitstekende ervaringen met Grando, was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk kwamen we op dezelfde keuken, aanrechtblad en apparatuur uit, gewoon omdat het in de vorige keuken zo goed beviel en zo'n geweldige uitstraling had. Natuurlijk wel iets andere opstelling, omdat het een andere ruimte is. Weer uitstekend geholpen door Marcia en Richard, om al onze wensen te realiseren, en vakkundige montage door Raymond. We zijn "opnieuw" helemaal happy met onze nieuwe Grando keuken!! :D
“Hulde”
Betreft Bemmel en Kroon Door Carl de Koning op woensdag 5 apr 2017 17
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een keuken gekocht. Vanaf binnenkomst zijn we prima op weg geholpen voor het maken van de juiste keuzes: materialisering, kleurstelling, keukenindeling en apparatuur. Het heeft eind maart 2017 geresulteerd in de plaatsing van deze prachtige en moderne keuken. Binnen 2 dagen was de keuken perfect geplaatst en gemonteerd. Hulde voor het team van Bemmel en Kroon!
“Tevreden”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Familie De Vogel op woensdag 28 dec 2016 16
Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht zonder keuken (casco). Wij zijn eerst in Nederland wezen kijken naar een keuken. Echter kregen wij niet het idee dat we serieus werden genomen. Verkooppraatjes, niet luisteren naar de wensen van de klant, kleine of geen showrooms en prijzen welke exorbitant hoog waren.

Via de website van Qasa.nl en kennissen kwamen wij terecht bij Kuechenland Ekelhoff in Duitsland. Vanuit Noord Holland was het wel een stukje rijden, maar we waren nieuwsgiering genoeg om de reis te maken. De verwelkoming was al veel beter dan wij gewend waren. Een aardige gastvrouw vroeg ons naar onze wensen en er werd direct een verkoper aan ons voorgesteld. Omdat wij zonder afspraak langs zijn gegaan, moesten wij even wachten. Tijdens het wachten werden ons verschillende hapjes en drankjes aangeboden. Er werd wel verteld dat het beter is om een afspraak te maken, om een telleurstelling te voorkomen dat er geen verkoper beschikbaar is. Wij waren opzoek naar een keuken welke bij onze woning paste en voldeed aan onze wensen. Wij wonen in een huis met een landelijke stijl en waren daarom niet opzoek naar moderne keuken. Gelukkig had Kuechenland een ruime keus.

Nu we het type keuken wisten was het nog de vraag in welke uitvoering. Hier werden we door Kuechenland wederom prima geholpen. Er werden verschillende 3D tekeningen en ontwerpen gemaakt in samenspraak met ons. De verkoper had veel ervaring en gaf ons tips een aanwijzingen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De apparatuur hebben we zelf eerste bekeken bij het Siemens inspiratiehuis in Hoofddorp. Zij adviseren je welke apparatuur het beste bij je keuken past. Vervolgens hebben wij onze keuze aan Kuechenland doorgeven en werd de offerte gemaakt. Dit was wel even schrikken. Zou de prijs wel kloppen? Zoveel kwaliteit voor zo'n lage prijs? Zouden er verborgen kosten zijn? Of zonder BTW? Of zonder installatie? Of werd de apparatuur apart in rekening gebracht?

Dit alles bleek niet waar te zijn. De prijs op de offerte was all-in. Wij waren de prijzen in Nederland gewend en waren erg blij verrast. Wij besloten de offerte te accepteren. Kuechenland vertelde ons dat wij zelfs 2 maanden voordat de keuken werd geplaatst nog andere apparatuur van Siemens konden kiezen als er een nieuwe lijn uitkwam. Dit hebben wij ook gedaan en hebben nu het nieuwste van het nieuwste. Het plaatsen van de keuken was binnen twee dagen gereed. De installateurs vroegen of het goed was dat ze bleven slapen zodat ze snel de keuken konden plaatsen en wij er zo min mogelijk last van hadden. De plaatsing verliep vlekkeloos. Niet een kastje of laatje was scheef of liep aan. Twee weken na de plaatsing kwam de installateur nogmaals langs om alles na te lopen. Tevens gaf hij ons tips over onderhoud en gebruik. We hebben onze keuken nu bijna 1,5 jaar en periodiek worden we gebeld door Kuechenland of wij tevreden zijn en of ze iets voor ons kunnen betekenen. Wij hebben twee vrienden reeds doorwezen naar Kuechenland en zij hebben beide daar hun keuken gekocht en zijn net zo tevreden als ons.
FOTO VAN FAMILIE DE VOGEL
Tevreden over de keuken
“Handig”
Betreft Grando Keukens & Bad Door G Chadwick-Pierhagen op maandag 10 okt 2016 16
Mooie moderne keuken aangeschaft, dankzij goed advies ik zou Grando Middelburg zeker adviseren. De monteurs hebben ook mooi werk afgeleverd. En hebben echt kennis en verstand van keukens. En handige tips
“Zeer tevreden”
Betreft Voortman Keukens Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 16
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN GINKEL
Moderne keuken met apart kookblok
“Absoluut aanraden”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Dhr. en mevr. Warntjes op dinsdag 17 nov 2015 15
Wij zijn erg blij dat we bij Arma keukens terecht zijn gekomen. We werden geholpen door een zeer creatief met ons meedenkende verkoper! Erg deskundig. Daarna hebben de heren die de keuken geplaatst hebben heel nauwkeurig werk geleverd. Het was allemaal wel erg puzzelen omdat er niet veel ruimte was om moderne keuken te plaatsen met een kookeiland. De koeken waren lekker en de koffie ook. Of wij dit bedrijf zouden aanraden? Absoluut.
“Erg tevreden”
Betreft Keukenwarenhuis Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 15
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
“Waar voor het geld”
Betreft Voortman Keukens Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 15
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
“Schitterende keuken!”
Betreft Kuechenhaus Ekelhoff Door M. van der Lely op woensdag 21 jan 2015 15
Door veel verhuizingen hebben wij vaker een keuken gekocht bij Kuchenhaus Ekelhof, en dat is niet voor niets! Degene die de keuken tekent en ontwerpt is al heel kundig, en stelt goede vragen, niets wordt vergeten. Overigens spreken alle medewerkers Nederlands. Het uitzoeken van alle onderdelen van de nieuwe keuken doe je erna, er is enorm veel keus en mogelijk. Dan tekent de verkoper een schets waarbij je het echt voor je ziet. Je kunt nog een en ander aanpassen, ze zijn daarin heel flexibel en denken steeds heel goed mee. En dan de prijsbepaling. Ook hierover wordt gepraat, gewikt en gewogen en gediscussieerd. En we moeten zeggen dat uiteindelijke we heel tevreden waren over de prijs/kwaliteit verhouding, dit is ook echt een pluspunt! Aan het eind van de dag ga je met een heel goed gevoel naar huis, en mocht er nog iets zijn, je kunt altijd bellen, ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. De monteurs komen later inmeten, de planning van levering klopt steeds weer, en bij montage zijn de monteurs ontzettend netjes, nauwkeurig en vriendelijk. Met als gevolg, een luxe, mooie, moderne keuken met alle luxe voor een goede prijs!
FOTO VAN M. VAN DER LELY
Super woonkeuken!
“Goede service en een super keuken”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door R. de Haan op woensdag 12 nov 2014 14
Voor ons nieuwbouw huis zochten wij een grote, moderne keuken met alle nieuwste apparatuur en een bijkeuken. Op aanraden van mijn moeder die na 20 jaar nog altijd veel plezier heeft van haar Ekelhof keuken. We werden erg netjes en klantvriendelijk geholpen en in no-time hadden we onze droomkkeuken (+ bijkeuken) ingetekend op onze bouwtekeningen. Toen in detail de materialen en alle apparatuur uitgezocht, alles zeer vakkundig en korrekt. Uiteindelijk de keuken besteld. Ruim 1 jaar later was het huis zover klaar dat de keuken geinstalleerd kon worden, dit werd erg vakkundig gedaan door 2 hele nette, vriendelijke, hardwerkende monteurs. Al met al een super ervaring, de beste leverancier die we hadden bij de bouw van onze droomvilla. Ook nu, 1 jaar verder bevalt alles nog perfect!
FOTO VAN R. DE HAAN
“Bijzonder tevreden”
Betreft Keukenspecialist Elst Door Van Beugen op zondag 27 dec 2020 20
In 2020 zijn wij op zoek gegaan naar een luxe en moderne keuken, zodat we weer jaren vooruit kunnen. Na diverse gesprekken met verschillende leveranciers , hebben wij uiteindelijk gekozen voor een Nobilia keuken incl. Kookeiland met granieten werkblad via de Keukenspecialist in Elst. Doorslaggevend hierin waren de geweldige adviezen en ideeën van de heer Felix de Visser. Ook het gevoel van vertrouwen was hierin bepalend, waarbij de prijs niet doorslaggevend was maar wel interessant te noemen was ( prijs kwaliteit). Nu alweer 6 maanden later zijn wij nog steeds bijzonder tevreden. Ook de aftersales is prima. Bijzonder is te zien hoe netjes de installateur en service monteur (Marcel) te werk gaat, waarbij Felix de welbekende vinger aan de pols houdt!
FOTO VAN VAN BEUGEN
Nobilia keuken
“Geen verkooppraatje”
Betreft Keukenadviesaanhuis.nl Door Jan Mosterd op zaterdag 20 jun 2020 20
Zeer tevreden hoe onze keuken geworden is. Ondanks dat het een oude keuken was en de sporen van gebruik moeilijk te verbergen waren, wist "keukenadvies aan huis" er een nagenoeg nieuwe, frisse en moderne keuken van te maken. Een keuken koop je niet elk jaar en daarom het is lastig keuzes te maken. Door hun jaren lange ervaring geven ze goed en degelijk persoonlijk advies. Een bijkomend voordeel is de geringe doorloop en montage tijd. En let wel: voor een fractie van de prijs van een nieuwe! Het belangrijkste voordeel is mijns inziens dat ze bij je thuis de mogelijkheden doorspreken. Geen verkooppraatjes in een duistere showroom, waar het lastig te bepalen is welke kleur er het beste bij jouw huis past, maar gewoon in je eigen keuken met de voorbeeld/kleur stalen! Dat voorkomt teleurstellingen.
FOTO VAN JAN MOSTERD
Hoekkeuken
“Netjes werken”
Betreft Toplijn Keukens Door vd Vaart op zaterdag 22 feb 2020 20
Voor ons nieuwe huis (zelfbouw) hebben we een op maat gemaakte, moderne keuken ontworpen samen met Luc van Toplijn keukens. Iets dat past in onze grote leefkeuken. Dit was een intensief traject waarin we stap voor stap een goede indeling hebben gemaakt, met een mooi ontwerp en prachtige materialen. Er was altijd voldoende tijd om mooie materialen te selecteren, dingen aan te passen en zelfs de mogelijkheid om bij leveranciers van Toplijn naar houtsoorten te gaan kijken. Zeer professioneel traject. Installatie is ook professioneel verlopen. Prettige mensen in huis. Eigen monteurs. Alles was al geschilderd en afgewerkt, dus super belangrijk dat ze dan netjes werken. En dat deden ze!
“Aanrader”
Betreft NDR Keukens Door Kees van Doorn op maandag 13 mei 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning zijn we vorig jaar op zoek gegaan naar een moderne keuken met als voornaamste eisen; juiste prijs/kwaliteit, goed advies en prettige omgang met de verkopende partij. O.b.v. die onderdelen werden we getipt door een kennis om eens te gaan kijken bij NDR keukens. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed, werden onze wensen in 2 vervolg gesprekken perfect omgezet naar een mooie keuken op papier en volgde conform planning een zeer nauwkeurige uitvoering in onze woning met een resultaat zoals we dit voor ogen hadden. Zeer prettige samenwerking dus, met een super resultaat (en ook nog eens binnen een zeer interessant budget). Aanrader! Wat ons tevens opviel was de mooie combinatie met de gietvloeren die bij NDR in de nieuwe showroom.
FOTO VAN KEES VAN DOORN
Keuken met eiland
“Keurig gedaan”
Betreft Haanstra Keukens Door Cor en Joke de Jong op vrijdag 26 apr 2019 19
Onze keuken is keurig gerenoveerd door de fam.Haanstra. Goed advies ,hulp bij de keuze van kleur en greepjes van de nieuwe deuren en laden. Heel vakkundig geplaatst door montagebedrijf Arti-line uit Heerenveen. We hebben gewoon een hele andere, moderne keuken gekregen!
“Goed meegedacht”
Betreft Keukensale Door Jos op maandag 21 jan 2019 19
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
“Goed werk”
Betreft Brouwer Door P.W. Kraaij op maandag 31 jul 2017 17
We waren opzoek naar een kwalitatieve en goede aanpassing van onze keuken na een verbouwing. Dit was geen gemakkelijke opdracht gezien de op maat gemaakte strakke moderne uitgang situatie. Dhr. Brouwer, jonge startende ondernemer, heeft zijn deskundigheid en betrouwbare betrokkenheid op alle fronten meer dan waargemaakt. Dit heeft geleid tot een prachtige uitbreiding van de moderne keuken die aan alle wensen voldoet. Alles op maat aangepast en altijd bereid mee te denken. Zijn werk kenmerkt zich met: persoonlijke betrokkenheid, uitstekende kwaliteit, neemt zelf met minder geen genoegen, netjes, betrouwbaar, komt afspraken goed na, prettig in omgang. Niet duur maar wel goed. Een echte aanrader.
“Super tevreden”
Betreft Lohuis en Zn Door Fam. Bollerman op donderdag 6 jul 2017 17
Super tevreden, fijne samenwerking met de fa.Lohuis te Enter. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van de fa.Lohuis. Meerdere keren hebben we de showroom bezocht en er was altijd tijd voor ons. Lohuis heeft op een creatieve wijze meegedacht over de inrichting van onze moderne keuken waarbij niets is opgedrongen. De keuken is met vakmanschap geplaatst en afgewerkt. We kunnen iedereen aanraden Lohuis te bezoeken. Wij zelf gaan in de toekomst zeker naar Lohuis voor een nieuwe badkamer.
“9 plus”
Betreft Stuut Keuken Design Door Herman en Ria Souer op maandag 29 mei 2017 17
Na diverse gerenommeerde concurrenten in West-Nederland te hebben bezocht, zijn wij geslaagd bij Stuut Keuken Design en hebben een moderne keuken annex eetbar gekocht. Keuken voorzien van alle Gaggenau inbouwapparaten en toeters en bellen.
Het verkoopproces liep uiterst prettig en deskundig en last but not least......de totaalprijs was uiterst concurrerend. Het geheel is afgeleverd en geplaatst volgens de overeenkomst door deskundig en vriendelijk personeel zonder enig probleem, in één keer naar wens. Vanzelfsprekend zijn wij uiterst content met onze droomkeuken en de rol van Stuut Keuken Design hierin, voor ons een 9 plus !
“Moderne keuken”
Betreft Keukencentrum Marssum Door Monique Hoekstra op zondag 16 apr 2017 17
We hebben een keuken gekocht bij Keuken Centrum Marssum. We zijn perfect te woord gestaan. Hebben drie echt mooie ontwerpen gekregen en zijn uiteindelijk voor een moderne keuken gegaan. De montage en de voorbereiding was ook enorm goed te noemen. Perfecte timing en ook de dag dat de keuken werd geplaatst is exact volgens planning verlopen. We hebben nu een perfecte keuken en we kunnen alleen zeggen dat we zo enorm blij zijn dat we uiteindelijk gekozen hebben voor dit bedrijf. Ook de nazorg was perfect. We hebben zelfs een foto rapportage gekregen van het hele proces en uiteindelijk nog een mooie bos bloemen bij de oplevering. Dus voor ons kan het team van dit bedrijf niet meer stuk.
“Goed geholpen”
Betreft Mandemakers Keukens Door G. Meiberg op dinsdag 29 mrt 2016 16
Wij zijn echt heel goed geholpen er waren in het begin wat problemen met de maten maar die zijn prima opgelost en onze keuken is een plaatje wij zijn er heel blij mee. De eerste verkoper was niet erg dekundig, maar Richart Fokkens heeft alles prima opgelost. Daar voor een compliment. Ook was alles de juiste maat zodat de keuken perfect past,
FOTO VAN G. MEIBERG
Rechte moderne keuken
“Na de handtekening”
Betreft KeukenConcurrent Door A op zaterdag 12 dec 2015 15
Op een 'Super Saturday' zijn we naar de keukenconcurrent in Hengelo gegaan. Na de nodige verkooptrucs waar we wel door heen kunnen prikken hebben we toch besloten een keuken te kopen bij keukenconcurrent. We hadden haast met het kopen van een keuken i.v.m de levertijd namelijk. Dat de Super Saturday eigenlijk een wassen neus is hadden we al snel ondervonden. We kochten echter een moderne keuken (met softclose e.d) voor een relatief lage prijs. We gingen dus tevreden naar huis. Afgelopen week is onze keuken geleverd. We zetten deze zelf, aangezien we 1100/1200 euro moesten betalen voor het plaatsen. De keuken werd 's ochtends geleverd, er werd meteen gevraagd of het blad de goede kleur had. Wij gaven aan dat we dachten dat dit niet klopte.. Volgens de mannen die de keuken leverden was de tekening alleen donkerder, dit is altijd zo. Toch gaven wij aan dat dit blad vele malen lichter was dan dat we besteld hebben. We hadden echter 5 dagen de tijd om alles te bekijken dus hebben we 's middags eerst naar de klantenservice in Waalwijk gebeld. Daar werd meteen gezegd dat we het lichte blad besteld hebben, wat dus niet het geval is. Na een tijdje bleek de fout te zijn gemaakt in Hengelo. We kregen twee opties. Dit blad houden en 150 euro retour of het blad over 1,5 tot 2 maand ontvangen. In dat geval moeten we wel het blad weer zelf monteren. Wij moeten echter nu twee keer de timmerman en stucadoor laten komen. Het blad moet dan tenslotte vervangen worden. Ook zijn er veel dingen anders dan wij besteld dachten te hebben. Zo is ons in de winkel verteld dat alles voorzien is van de nieuwste snufjes (aldus de verkoper) zoals softclose. Dit is echter niet geleverd. De klantenservice geeft aan dat we dat maar zelf op moeten lossen met Hengelo. Ook het infrezen van de kookplaat is ons beloofd. Ook dit is niet gebeurd. Al met al is ons veel beloofd, waar niets van nagekomen wordt. De klantenservice is ook totaal niet bezig met het zoeken naar een passende oplossing. Zodra de handtekening is gezet houdt de service bij keukenconcurrent op. Wij kopen er zeker geen keuken weer en raden het absoluut niet aan om dit wel te doen.
“Erg tevreden”
Betreft KeukenConcurrent Door fam van lierop op zondag 22 mrt 2015 15
zeer moderne keuken in een kleine ruimte van alle gemakken voor zien. erg luxe met ingebouwde oven/koffie/stoomoven.
wij zijn erg tevreden over de eindresultaat. door kundig advies zijn wij mede tot de keuze van ons blad en kastenwand gekomen.
Meer artikelen