Feedback

Landelijke keukens

Landelijke keukens
Landelijke keukens zijn nostalgisch, authentiek en tijdloos. Mede vanwege hun warme en gezellige uitstraling zijn dit soort keukens enorm populair. In landelijke keukens wordt vaak hout of steen verwerkt om de keuken een authentieke uistraling te geven. Samen met moderne apparatuur is uw keuken dan een echte plek van gezelligheid en geborgenheid.

Tijdens het ontwerp van de keuken worden vaak elementen toegevoegd zoals een schouw boven het fornuis en kastdeuren met een uitgefreesd motief. Het gekozen servies en de accessoires maken de keuken compleet.

Omdat landelijke keukens zo populair zijn verkopen de meeste keukenwinkels dergelijke keukens. Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is onderstaand een groot aantal foto’s van landelijke keukens ter inspiratie of als voorbeeld voor uw eigen nieuwe keuken.

24 Foto's van landelijke keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.

10+ Beste Vloeren - Alle Top Vloerenzaken
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 115 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 318 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 442 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 73 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Een prachtige landelijke keuken”
Betreft I-Kook Door Koos op donderdag 9 sep 2021 21
Paar jaar geleden een prachtige landelijke keuken bij I-Kook Hengelo besteld. We ontvangen regelmatig positieve reacties van vrienden en familie als ze de keuken voor het eerst zien! Robuuste kwaliteit en mooie uitstraling. Van I-Kook ontvingen we deskundig advies en ze dachten met ons mee over alle wensen die we hadden. Enkele kleine kwaaltjes zijn snel en vakkundig opgelost, echt topservice van I-Kook!
FOTO VAN KOOS
“Dikke pluim”
Betreft Keukenhal Door Marc Reynders op zaterdag 10 apr 2021 21
Heel goed geholpen door de keukenhal en Jolanda en collega's. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, en werden we goed op weg geholpen. Ook enkele aanpassingen tussendoor geen probleem. We zijn goed geslaagd voor onze landelijke keuken met alle gewenste apparatuur. Ook toen we de levering 2 weken moesten uitstellen was dit geen probleem. Een dikke pluim.
FOTO VAN MARC REYNDERS
“Mooie landelijke keuken”
Betreft Keur Keukens Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
“Positieve gevoel terecht”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Maarten en Mirella op maandag 22 mrt 2021 21
In oktober 2020 op afspraak naar de winkel gegaan. Zeer prettig geholpen door adviseur Eline. Zij maakte duidelijk wat wij van Arma konden verwachten. Wat ons aansprak was de transparantie, de toegezegde service van de montageploeg en de garantie. Eline heeft haar best gedaan ons te begeleiden bij de keuze. Onze voorkeur ging uit naar een landelijke keuken en een terrazzo werkblad. Een keramische spoelbak past mooi zo'n werkblad, maar werd ons afgeraden vanwege de kwetsbaarheid. De apparatuur die in onze oude keuken stond is nog goed. Om verspilling te voorkomen wilden wij die in de nieuwe keuken laten plaatsen. Dat was geen probleem. We hebben een voorlopige keuze gemaakt en zijn daarna nog tweemaal teruggekomen met aanvullende wensen. Tussendoor hebben wij met Arma een aantal malen contact gehad om een aantal zaken af te stemmen. Communicatie is steeds prettig geweest. In maart is de keuken geplaatst, alles helemaal volgens afspraak. Omdat de plaatsing meer tijd vergde dan voorzien, zijn de monteurs op zaterdagochtend teruggekomen om de werkzaamheden af te ronden. Over een paar weken komt de monteur langs met betere plankenleggers en hij vervangt de koelkastdeur die licht beschadigd is. De keuken ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij met de keuken. En blij dat het positieve voorgevoel dat wij hadden bij Arma terecht blijkt te zijn.
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Betreft Voortman Keukens Door Marie Slootweg Johan Tulp op donderdag 4 mrt 2021 21
Wij wilde in eerste instantie een nieuwe inbouwkoelkast kopen omdat de oude te groot en al 15 jaar oud was. Dat werd uiteindelijk een nieuwe keuken! We zijn er erg content mee! Van een landelijke keuken naar moderne en mede door de hulp van Henk de Vries tot een mooie en praktische indeling gekomen. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en kunnen iedereen met een gerust hart aanraden hun nieuwe keuken bij Voortman te kopen!
“Nog steeds zeer tevreden”
Betreft Kitchen4all Door Familie Keizer op woensdag 21 okt 2020 20
In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed.
Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! Geurt, bedankt voor het installeren van de quooker. Wij kunnen weer heerlijk thee zetten.

Eerdere ervaring van 27 april 2018: Wij kochten een landelijke Schmidt keuken. Wij zijn zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN FAMILIE KEIZER
“Topervaring”
Betreft Pelma Keukens Door P Walhout op dinsdag 4 aug 2020 20
Wij hebben echt een zeer goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne/leuke verkoopmedewerker met verstand van zaken, denkt mee met de klant ! Ook zeer vakkundige plaatsing van onze keuken, kortom een TOPervaring!
FOTO VAN P WALHOUT
Landelijke keuken
“Heel tevreden”
Betreft Keukenloods Door Jurina Westphal-Hensema op dinsdag 4 aug 2020 20
We zijn zeer tevreden over keukenopstelling Veendam. Steeds overal van op de hoogte gehouden. Goede aflevering heel tevreden met de keuken
FOTO VAN JURINA WESTPHAL-HENSEMA
Landelijke keuken
“Vakwerk”
Betreft Keur Keukens Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
“Uitstekend”
Betreft Bemmel en Kroon Door Taffijn op maandag 27 jan 2020 20
Uitstekende voorlichting en begeleiding bij het samenstelling door Marieke, monteur Hans Robbemont maakte van onze keuze deze schitterende keuken
FOTO VAN TAFFIJN
Landelijke keuken
“Dank voor alles”
Betreft Ardi Keukens Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
“Een aanrader”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Roos van den Brink op donderdag 10 okt 2019 19
Ik heb een keuken gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg, geen fratsen, wat je ziet is wat je krijgt. Ook de wachttijd kwam nauwkeurig uit. Zelfs de bezorgers van de keuken waren vriendelijk. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren wel verschillend. De ene man Marius was een norse man, tekende op de gestucte muur, de ander daar en tegen Dennick was top! Alle vragen werden vriendelijk beantwoord en hij dacht mee, niets leek te veel. Helaas moest er wat na gebracht worden en opnieuw gemonteerd worden, dit werd ook keurig opgelost, em deze monteur Klaas was ook goed mee om te gaan. Al met al een aanrader om bij Arma een keuken te kopen.
FOTO VAN ROOS VAN DEN BRINK
Landelijke keuken
“Landelijke keuken”
Betreft Kitchen4all Door Sanne op dinsdag 27 aug 2019 19
Een tijdje geleden hebben wij bij Kitchen4all een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen. We hebben zelf de keuken gesloopt maar het leidingwerk en de keukenmontage zijn beide door Kitchen4all uitgevoerd. Prettige mensen om mee te werken! Kort geleden nog een servicemonteur langs gehad die een servicemelding kwam oplossen. Ook dit werd snel en vakkundig gedaan! Wat mij betreft verdient dit bedrijf een groot compliment.
FOTO VAN SANNE
Keuken met schouw
“Sprak aan”
Betreft Avanti Keukens Door R.M. Veenendaal op dinsdag 13 aug 2019 19
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren, na een zoektocht in de omgeving, bij verschillende keukenverkopers, onze keuken gekocht. Wij zijn bij dat bedrijf gekomen middels internet. Een familiebedrijf sprak ons aan. Het eerste contact met de mensen van deze onderneming was direct goed te noemen. Men liet ons vrij om rond te kijken en bij vragen werden wij deskundig geholpen. Wij hebben toen een keuken uitgezocht en contact gehad met de heer J. Bremmer. Na afspraken met ondernemers om de oude keuken eruit te halen en met de mensen van Vleugelvloeren konden wij een planning maken om de keuken te laten plaatsen. Alles was precies qua planning op elkaar afgestemd. Half juli 2019 werd de oude keuken verwijderd en werden de leidingen omgelegd. Begin augustus werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt waren vakbekwaam en plezierig in de omgang. Wij hebben dit hele proces als heel erg goed ervaren. Wij zullen deze onderneming zeker bij andere mensen aanbevelen.
FOTO VAN R.M. VEENENDAAL
Landelijke keuken
“Landelijke keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Anita Wiersma op donderdag 13 jun 2019 19
Landelijke keuken gekocht, super geholpen super service! Echt een aanrader dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: De keuken is al geplaatst. Is prima verlopen.
“Deskundige mensen”
Betreft Nuva Keukens Door Yvonne Koks op donderdag 21 mrt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht incl. Atag apparatuur (4 stuks) en gebruikgemaakt van de actie 'gratis plaatsen' in de maand februari. De adviseur in de zaak was deskundig, nam de tijd en adviseerde ons erg prettig. De monteur was zeer deskundig en wist ook enkele praktische problemen goed op te lossen.
FOTO VAN YVONNE KOKS
Landelijke keuken
“Blauwe landelijke keuken”
Betreft Smits Keukens Door Noor op maandag 11 mrt 2019 19
De blauwe landelijke keuken in de showroom van Smits sprak het meest aan en werd het uitgangspunt van onze nieuwe keuken. Na een vriendelijk ontvangst werd de indeling van de keuken vakkundig door Jaap ingepast . Een 3D impressie gaf meteen een goed beeld van hoe het er uit zou gaan zien. Het werkblad ,apparatuur en andere accessoires konden we met vakkundig advies naar eigen wens kiezen. Alle werkzaamheden werden goed ingepland en uitgevoerd. Onze dank aan alle medewerkers. Vragen werden netjes en direct beantwoord, aanpassingen, daar waar nodig, uitgevoerd. Van koken tot slopen is een hele verbouwing, maar met het resultaat zijn wij erg blij. Een prachtige keuken, helemaal naar wens!
FOTO VAN NOOR
Prachtige keuken
“Duidelijk”
Betreft Kuechenland Ekelhoff Door Arina de Kraa op zaterdag 9 mrt 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Küchenland Ekelhoff en zijn hierbij prima geholpen door Sven Wensing. We zijn heel tevreden over het advies, ontwerp en uiteindelijke plaatsing van de keuken door team Küchenland. Duidelijke afspraken, goede service en kwaliteit.
FOTO VAN ARINA DE KRAA
Landelijke keuken
“Blij met keuken”
Betreft Grando Keukens & Bad Door S.Rolvink op vrijdag 25 jan 2019 19
Wij hebben een mooie landelijke keuken met gestucte ombouw gekocht bij Grando Utrecht. Wij zijn daar door Emanuel en Iris top geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. De keuken monteur heeft samen met de stukadoor een mooi geheel bij ons neer gezet. Grando Utrecht bedankt wij zijn blij met onze keuken.
FOTO VAN S.ROLVINK
Nieuwe keuken
“Zeker een aanrader”
Betreft Adee Keukens Door CL op dinsdag 22 jan 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen door Adee. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles in 1 keer goed geleverd en zeer zorgvuldig geplaatst. Zeker een aanrader!
“Ontzettend tevreden”
Betreft Avanti Keukens Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
“Absolute aanrader”
Betreft Keukenwereld XXL Door Fam. Braspenning op maandag 17 dec 2018 18
Wij hebben een mooie landelijke keuken gekocht met een grote schouw bij Keukenwereld XXL. Ruud heeft ons uitstekend geholpen tijdens het gehele aanschaftraject. Niets was teveel, ook al hebben we in een later stadium nog enkele aanpassingen gedaan. De montage door Leendert is voorspoedig verlopen en de keuken is vakkundig geplaatst. Tijdens de montage bleek er een kastje beschadigd te zijn en was er kleurverschil bij enkele onderdelen. Keukenwereld XXL heeft dit uiterst netjes opgelost en goed gecommuniceerd. Wij hebben geen enkele spijt dat wij Keukenwereld XXL hebben uitgekozen en zouden in de toekomst zeker weer dezelfde keuze maken. Een absolute aanrader!
“Landelijke keuken”
Betreft Nuva Keukens Door Frans en Wilhelmien van Meijl op maandag 10 dec 2018 18
Wij hebben bij Nuva een landelijke keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen en voorgelicht bij de aanschaf. Alle afspraken nagekomen bij de plaatsing van de keuken. Zou dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
“Zeer tevreden over Adee”
Betreft Adee Keukens Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
“Regelmatig contact nodig”
Betreft Keukenloods Door Victor Geerdens op zondag 12 aug 2018 18
We hebben een landelijke keuken gekocht. Regelmatig contact moeten nemen omdat we niets van hun hoorde ivm de leveringsdatum. Kwaliteit van de keuken is goed.
“Zeer zeker aanbevelen”
Betreft Avanti Keukens Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
“Mooie keuken”
Betreft Nuva Keukens Door Paul van berkel op maandag 2 jul 2018 18
Een mooie landelijke keuken gekocht. Eenmaal in de winkel aangekomen, Goed en degelijk te woord gestaan. Prima service, netjes per mail alles toegestuurd. Dit was de 2 de keuken van hun voor mij. En voor de 3 de gaan we zeker terug
FOTO VAN PAUL VAN BERKEL
Landelijke keuken zelf geplaatst
“Super gedaan”
Betreft Nuva Keukens Door Ricardo Vedder op donderdag 24 mei 2018 18
Wij hebben een hele mooie landelijke keuken bij nuva keukens gekocht. We zijn top geholpen, en het contact met Nuva was zeer goed. Het enige minpunt was dat we een verkeerde keukendeur was geleverd, maar dat is gelijk verholpen. Super gedaan Nuva keukens en jullie zijn zeker aan te raden.
FOTO VAN RICARDO VEDDER
Landelijke keuken
“Mooie landelijke keuken”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Van Rijn op woensdag 9 mei 2018 18
Mooie, landelijke keuken uitgezocht bij Roukens en van Gaalen Keukens; scherpe prijs, vriendelijk en persoonlijk personeel, we mochten vrijblijvend frontjes meenemen om de kleur goed te beoordelen, heel fijn! Een perfecte keuken helemaal naar ons zin.
“Superblij met keuken”
Betreft Avanti Keukens Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
“Nieuwe keuken en sanitair”
Betreft Ardi Keukens Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
“Dikke pluim”
Betreft Avanti Keukens Door Winter op woensdag 27 dec 2017 17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
“Erg blij met het resultaat”
Betreft Pelma Keukens Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
“Direct goed”
Betreft Avanti Keukens Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
“Groot assortiment keukens”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
“Afspraak is afspraak”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
“Excellentic landelijke keuken”
Betreft Keur Keukens Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
“Supergoede ervaring”
Betreft Avanti Keukens Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
FOTO VAN FAMILIE VOS
Nieuwe keuken van Avanti
“Genieten van de keuken”
Betreft Ardi Keukens Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
FOTO VAN FAM.VAN ALPHEN
Witte landelijke keuken
“Landelijke keuken”
Betreft Pelma Keukens Door C.Goedhart op maandag 28 nov 2016 16
In de prachtige showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Ook het plaatsen verliep zonder tegenslag; en het resultaat mag er zijn:
een mooie landelijke keuken waar we elke dag van genieten!
“Professioneel”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Piet van Duinen op woensdag 23 nov 2016 16
Onze wens was een landelijke keuken en dat is bij Arma uitstekend gelukt. Dankzij de deskundige begeleiding van de verkoper en de prima afwerking verricht door de Arma monteurs kunnen wij nu genieten van onze nieuwe keuken. Kortom; een professioneel bedrijf met correct en vriendelijk personeel.
“Bedankt”
Betreft Grando Keukens & Bad Door Gaby Muñoz op dinsdag 1 nov 2016 16
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bijkeuken. Na ons eerste bezoek aan Grando Hengelo kregen we een goed gevoel. Er werd naar ons geluisterd en met goede ideeën van Marcel Zeggelink werd ons ontwerp van de keuken waarheid. Een keuken vereist ook een top installatie. Een duidelijke zin bij het bestellen was "wat wij beloven,komen wij ook na". En wij moeten zeggen, na enkele tegenvallers bij installatie, werd alles opgelost en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Een prachtige landelijke keuken met bijkeuken dankzij Marcel (Grando) en Ter Wiele Montage Rijssen (William & medew.). Bedankt!!
FOTO VAN GABY MUÑOZ
Onze keuken bewaarheid
“Zeer tevreden over de gehele afhandeling”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Patrick en Liesbeth Bauland op dinsdag 4 okt 2016 16
Begin 2016 besloten wij onze keuken te vervangen. Na gedegen onderzoek op Internet zijn wij bij Arma terechtgekomen. Vooral de ervaringen van andere keukenkopers speelden hierbij een belangrijke rol. Een andere reden was, dat wij een landelijke keuken wilden. Arma heeft hierin een grote keuze, zoals wij constateerden toen wij daar gingen kijken. Na een afspraak gemaakt te hebben, gingen wij huiswaarts met een tas vol met brochures over apparaten en informatie over de werkwijze van Arm, teneinde ons te kunnen gaan oriënteren. Tijdens de uiteindelijke afspraak werd uitgebreid te tijd genomen om de keuken inclusief apparatuur en tegelwerk samen te stellen. De offerte was direct gereed evenals een tekening, zodat wij zelf al een goed beeld kregen. Voor de demontage van de oude keuken kregen wij een aantal bedrijven door, waarmee Arma werkt. Lijnen voor overleg tussen de bedrijven worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ideaal. Begin september werd de keuken dan geplaatst. Inclusief demontage en montage zijn wij 8 werkdagen zonder keuken geweest. Een periode om overheen te komen. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling bij Arma; van de afspraak met de heer Van Moorselaar t/m de (de-)montage, het verleggen van leidingen, het tegelwerk etc.. Er werd meegedacht en indien gewenst goede suggesties gedaan. De werklieden werkten zeer netjes. Het eindresultaat was precies wat wij voor ogen hadden en wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken. Het slogan van Arma "Afspraak is afspraak" staat terecht hoog in het vaandel. Een bedrijf dat wij zeker iedereen aanbevelen.
FOTO VAN PATRICK EN LIESBETH BAULAND
Keuken met betegelde achterwand
“Onze droomkeuken....”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Marco en Jolanda Heijkamp (Heijkamp Interieur) op woensdag 7 sep 2016 16
We zochten een landelijke keuken in de Hoffz style. Lang heb we gezocht naar een mooie houten kleur die niet te geel was. Omdat we zelf een interieurzaak hebben, zijn we best kritisch wat betreft de kleurcombinaties. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Jaco adviseerde deze prachtige sfeervolle BEDA keuken. We zijn super enthousiast over het passende advies en het mooie eind resultaat! Helemaal onze stijl. Het is trouwens een zeer gebruiksvriendelijke keuken wat betreft de afwerking van het hout. Ook het composieten werkblad is in dit opzicht ideaal in onderhoud. Onze accessoires van Hoffz uit onze eigen winkel maakt het totaal plaatje helemaal af! Veel succes met jullie mooie zaak!
FOTO VAN MARCO EN JOLANDA HEIJKAMP (HEIJKAMP INTERIEUR)
Beda Keuken
“Landelijke keuken”
Betreft Adee Keukens Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
“Waargemaakt”
Betreft Smits Keukens Door Fam. Helmerhorst op woensdag 22 jun 2016 16
Top! Op zoek naar een landelijk keuken en gevonden bij Smits Keukens. Esther en Rene waren erg vriendelijk en hebben ons goede adviezen gegeven. Vlotte levering en plaatsing door vakmensen. Van slopen tot koken, een aanrader!
FOTO VAN FAM. HELMERHORST
Landelijke keuken met natuurstenen blad
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Betreft Voortman Keukens Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 16
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
FOTO VAN AD EN HANNIE CONTANT UIT LAREN NH
Onze Novarti keuken
“Van begin tot eind uitstekend”
Betreft Keur Keukens Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
“Top gegaan”
Betreft Pelma Keukens Door Tonny en Carolien Coppens op vrijdag 13 mei 2016 16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima!! Zeer netjes ontvangen in de toonzaal, uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld door Frans. Een pluspunt wat wij zeer gewaardeerd hebben: toen we aangaven ons keukenblad en kookplaat te willen behouden, was daar volledig begrip! Hierdoor werd ons budget niet overschreden. Het inmeten is perfect gedaan, het keukenblad past precies. De montage is zeer vakkundig, op een zeer rustige en nette wijze gebeurd. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!!TOP!!
FOTO VAN TONNY EN CAROLIEN COPPENS
Witte landelijke keuken
“Blik op de lange termijn”
Betreft Arma Keukens en Sanitair Door Fam. R. Smit op vrijdag 6 mei 2016 16
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma en laten plaatsen. Prima service, vriendelijk en erg klantgericht. Ze denken goed mee met evt. problemen en lossen het prima op zonder extra kosten of gezeur. Bij ons werd het tegelwerk niet heel mooi i.c.m. doorlopend kozijn, dit werd opgelost ondanks extra werk (lag aan het kozijn, niet aan het tegelen). Prima bedrijf en wij zijn er erg tevreden over en zouden iedereen Arma aanraden. Ook de verkoper levert prima werk, denkt mee en onderhoud voor en na oplevering contact met de klant. Zeer klantvriendelijk en dat geeft een gevoel dat ze omzien naar hun klanten (geen snel omzet halen en tot nooit meer ziens).
FOTO VAN FAM. R. SMIT
Landelijke keuken wit
“Veel dank”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Berto en Rhodé op donderdag 21 apr 2016 16
Roukens en van Gaalen keukens heeft bij ons een schitterende landelijke keuken geleverd. Van design tot montage, alles is goed geregeld bij Roukens en van Gaalen. Met goede adviezen en service onderscheidt Roukens en van Gaalen zich. We zijn super blij met onze keuken, we bevelen Roukens en van Gaalen van harte aan. Hartelijk bedankt.
“Hartelijk bedankt”
Betreft Ardi Keukens Door Fam. van Dijk op zaterdag 2 apr 2016 16
Eind vorig jaar gingen wij op aanraden van onze zoon een bezoekje brengen aan Ardi keukens om een nieuwe keuken uit te zoeken. We zijn op een zeer prettige manier geholpen. Er werd meegedacht en rekening gehouden met onze wensen. Tijdens dit bezoek werden wij voorzien van heerlijke hapjes. Het plaatsen van de keuken werd in overleg gepland. De monteur heeft de prachtige keuken keurig gemonteerd. Wij zijn bijzonder blij met het prachtige resultaat en kijken terug op een zeer goede afhandeling vanaf het begin tot het eind. Hartelijk bedankt!
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Rechte landelijke keuken
“Mooi eindresultaat”
Betreft Ardi Keukens Door O.de pender op dinsdag 15 mrt 2016 16
Landelijke keuken met een heel mooi eind resultaat. Bij Ardi zijn wij heel correct en professioneel geholpen door Bart in 't Veld. Van begin tot einde goede communicatie. Er is alle tijd genomen om ons rustig van advies te voorzien. De jongens die de keuken hebben geplaatst ook voor hun een compliment.
FOTO VAN O.DE PENDER
Landelijke hoekkeuken
“Persoonlijk contact”
Betreft Keuken at Home Door Fam. de Regt op donderdag 3 mrt 2016 16
Wij hebben bij Keuken @ Home een landelijke keuken gekocht. Bij Keuken @ Home gaat het niet om de hoeveelheid keukens die je kan bekijken om ideeën op te doen, maar om het persoonlijke contact en jarenlange ervaring met het adviseren over de juiste keuken. Het traject hebben we zelf als een enorme verademing ervaren ten opzichte van de andere keuken winkels die wij hebben bezocht. De keuken is fantastisch geworden. De installatie ervan is zeer professioneel uitgevoerd door ervaren en zeer aardige monteur.
“Landelijke keuken”
Betreft Keukenloods Door fam.vermaas op woensdag 18 nov 2015 15
We hebben een landelijke keuken gekocht in zwaag.wordt goed geluistert wat wij zoekten en ons wens aan de keuken. en als er wat is, wordt er snel actie onder nomen.zijn erg vriendelijk TOP.Ik zal iedereen keukenloods aanraden.goede aflevering,goede keuken monteur,goede verkoper en een goede telenonniste.
“Tevreden”
Betreft Voortman Keukens Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 15
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
FOTO VAN LOUISE JANSSEN
“Volledig naar wens”
Betreft Adee Keukens Door Fam. B.J. Mekenkamp op dinsdag 21 jul 2015 15
Wij hebben een landelijke keuken bij Adee Keukens in Rijssen gekocht. Naar volle tevredenheid! Aangezien we niet een 'standaard' keukenruimte hebben, was goed advies nodig. Na een middag brainstormen zijn we er toch uitgekomen. Het eindresultaat is volledig naar onze wens. We zijn ook erg tevreden over het plaatsen van de keuken. Op de afgesproken tijd was alles gereed. Kortom: een aanrader!
“Top”
Betreft Roukens en van Gaalen Keukens Door Mascha op maandag 12 jan 2015 15
Erik van Gaalen heb ons super geholpen met onze landelijke keuken zo blij mee geniet er elke dag van! Hij neemt echt de tijd en fenkt mee! Wij zijn zeer tevreden en hebben nog steeds contact ook fijn! Groetjes Mascha en Gerben nunspeet.
“Stylingkeukens is echt een aanrader”
Betreft Styling Keukens Door Adri en Petra Vermue, Goes. op dinsdag 14 sep 2021 21
Voor onze zelfgebouwde woning in een landelijk aangelegde wijk een prachtige keuken bij Stylingkeukens in Kruiningen gekocht. Wij kozen ivm met ons authentieke huis voor een landelijke keuken met een engelse zgn. Stove met 4 afzonderlijke ovens. Stylingkeukens is echt een aanrader, omdat dit een prettig familiebedrijf is, die persoonlijke aandacht hebben voor de klant, met goede ideeën komen en goede service verlenen. Mooie klasse keukens in de showroom voor ieders smaak en interieur.
FOTO VAN ADRI EN PETRA VERMUE, GOES.
“Prachtige landelijke keuken”
Betreft Huyberts Keukens Door Frank en Ellen op zaterdag 29 mei 2021 21
Enorm betrokken en vakkundige mensen met no nonsense mentaliteit. Nemen alle tijd voor je en geen vraag is raar of te veel en worden allemaal netjes beantwoord. Wij zijn erg fijn geholpen en begeleid tijdens maar zeker ook ná de aankoop van onze prachtige landelijke keuken. Al met al een hele fijne ervaring in zéker een aanrader als je een mooie kwaliteits keuken wil aanschaffen!
“Aanrader”
Betreft Henri Vos Keukens Door Frank en Bonnie op donderdag 18 mrt 2021 21
De laatste werkzaamheden zijn verricht en wij zijn nu trotse en zeer tevreden eigenaren van een mooie, natuurlijke, stoere en landelijke keuken. Vanaf het begin was het contact aangenaam. Henri kwam bij ons thuis langs en heeft na onze oude keuken te hebben gezien een mooi nieuw ontwerp gemaakt. Samen hebben we deze een beetje aangepast zodat het helemaal naar onze wens was. Het proces daarna liep erg voorspoedig en er was goed contact. De planning voor elektra/leidingwerk en het stucen liep erg soepel en is mooi uitgevoerd. Hierdoor kon aansluitend en zonder vertraging meteen de keuken worden geplaatst. Henri is een zeer bekwame vakman en kritisch op zijn eigen werk. Dit resulteert in een geweldige handgemaakte en bijzondere, unieke keuken. Wij kunnen Henri Vos Keukens ten zeerste aanraden.
FOTO VAN FRANK EN BONNIE
“Kijken ernaar uit”
Betreft Styling Keukens Door Loek en Maranda op vrijdag 11 sep 2020 20
In 2012 onze eerste keuken gekocht bij Styling keukens. Nu we gaan verhuizen was het duidelijk:weer naar Adriaan voor een nieuwe keuken. Advies is perfect, denkt over alles goed mee en dringt je niets op. We zijn er wederom uitgekomen en kijken uit naar de nieuwste aanwinst.
FOTO VAN LOEK EN MARANDA
Landelijke keuken
“Goed begeleid”
Betreft Joh. Slooijer Keukens en kasten Door Rinus op donderdag 11 jun 2020 20
Goede begeleiding bij ontwerp wat zeer gewenst is. Je merkt dat er ruime ervaring aanwezig is zodat je tot het optimale resultaat komt. Daarbij werkt men met een eigen monteur die zeer bekwaam is en netjes werkt. Zeer tevreden over onze landelijke keuken en zeker aan te bevelen deze vakmensen
FOTO VAN RINUS
Landelijke keuken
“Nog steeds erg tevreden”
Betreft Bruynzeel Keukens Door E. Van Sintmaartensdijk op donderdag 23 jan 2020 20
Een grote landelijke keuken, met een Falcon gasfornuis. Geweldig geholpen, vanaf het begin, tot en met de plaatsing van de keuken. Nu 4 jaar geleden. En nu nog steeds dezelfde superservice, wanneer nodig!
“Verbluffend”
Betreft Eggo Kitchen House Door Fam Jacobs op maandag 7 okt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. In de winkel zijn wij perfect geholpen. Wij hadden wensen en met behulp van Freek is er een mooi plaatje uitgekomen met alles erop en er aan wat onze wensen waren. Bij tussentijdse vragen zijn wij ook perfect geholpen. De levering was volgens afspraak. Het contact met de monteur was prima en heeft alles gedaan wat er afgesproken was. Dus het eindresultaat is verbluffend. Wij maken bij vrienden en familie zeker reclame over EGGO Breda.
“Heel erg tevreden”
Betreft NDR Keukens Door H. Simonsz op woensdag 17 jul 2019 19
Wij hebben bij NDR keukens een mooie landelijke keuken gekocht! Ze namen alle tijd voor ons om een keuken naar onze smaak samen te stellen!! Het resultaat is prachtig geworden!! We zijn heel erg tevrede en prijzen NDR keukens zeker aan!!
“Landelijke keuken”
Betreft Keukensale Door Jager op zondag 26 mei 2019 19
Een nieuwe landelijke keuken. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Super service. Vervanging van materialen. Gaan voor 100% tevredenheid
“Landelijke keuken”
Betreft Ace Keukens Door A Vierbergen-Meijer op zaterdag 4 mei 2019 19
Een landelijke keuken met apparatuur van Bosch. We hebben deze keuken al een maand in gebruik en bevalt prima. Afgelopen week afwerking van aanrechtblad en spatrand. Goede monteur die met ons meedenkt.
“Echt een aanrader”
Betreft Joh. Slooijer Keukens en kasten Door Marit van den Berg op donderdag 21 feb 2019 19
Onze keuken is helemaal geworden zoals we in gedachten hadden! Bij Joh. Slooijer is alles mogelijk en hij denkt goed mee over je wensen en heeft goede ideeën. Johan is een echte vakman en dit zie je terug in de keuken. Alles is zo mooi gemaakt en het werkt prettig. Niet alleen het aanzicht maar ook de binnenkant van de kasten en lades zijn tot in detail prachtig afgewerkt. Er is echt sprake van maatwerk. De samenwerking was fijn en er waren korte lijntjes mbt overleg. Johan reageert direct als je vragen hebt. Kortom: echt een aanrader!
FOTO VAN MARIT VAN DEN BERG
Landelijke keuken
“Landelijke keuken”
Betreft JvD Maatwerk Keukens Door Cor en Anita van de Vondevoort op zondag 18 feb 2018 18
Johan van JVD heeft een hele mooie landelijke keuken ontworpen voor ons nieuwe huis. Hij heeft kijk op interieur en denkt mee om tot een goed resultaat te komen. Wij zijn zeer te spreken over hoe we door hem zijn geholpen. Aanrader ! De keuken is inmiddels geplaatst en het resultaat in geweldig. Precies wat we graag wilde.
“Landelijke keuken”
Betreft Keuken Kampioen Door I. Wingelaar op vrijdag 1 dec 2017 17
Bezorgers en monteur deden zwaar mopperend, scheldend en vloekend (op hun werkgever/planners/inmeters enz) hun werk. We hebben de duurdere landelijke keuken maar het houtfineer is super kwetsbaar, na 1 maand al veel kleine beschadigingen. Gelukkig wel gratis klein flesje lak om alles weer aan te stippen. Whirlpool apparatuur is niet goed. Slecht bedieningsgemak. Whirlpool vaatwasser al na 2 maanden kapot. Zeer slechte klantenservice bij Whirlpool. Moeilijk bereikbaar en, hoewel binnen de garantie, 4 weken (!!) wachten op reparatie. Vaatwasserdeur sluit ook niet goed. Niet tevreden met onze nieuwe keuken dus.
“Geslaagd”
Betreft Styling Keukens Door Bastiaan op vrijdag 24 feb 2017 17
Wij waren voor onze eerste huis opzoek naar een keuken, en zijn hier uitstekend voor geslaagd bij Styling Keukens. We werden erg goed geholpen, en dit resulteerde in een prachtige stijlvolle en landelijke keuken! Ook de montage liep geheel zonder problemen, en we hebben elke dag veel plezier van dit mooie stuk vakwerk! Als we ooit nog een keuken nodig hebben komen we zeker weer terug bij Styling Keukens. Prijs en kwaliteitsverhouding zijn erg goed!
FOTO VAN BASTIAAN
Vakwerk keuken
“Geen service”
Betreft Bruynzeel Keukens Door Dennis Vereijken op maandag 28 mrt 2016 16
% service, onderstaande klacht 01-03 verstuurd. Tot op de dag van vandaag geen woord over gehoord! Kansloos bedrijf.
Datum: 23-02-16 Brunzeel keukens, Drebbelstraat 7, 4622 RC Bergen op Zoom
Geachte heer/mevrouw, Via deze weg wil ik u informeren over de verloop van de aankoop van een keuken, in de vestiging Son en Breugel. En de complete gang van zaken daarna tot op dit moment. Augustus jongstleden hebben mijn partner in ik een huis gekocht. De keuken hierin was niet naar onze wens. Na het bezoeken van verschillende keuken bedrijven. Viel ons oog op de Giethoorn keuken in jullie assortiment. Enkele weken later zijn wij terug gekomen om een tekening te maken. U medewerker .......uit het betreffende filiaal heeft ons hierbij geholpen. Ze heeft ons uitstekend hierin geholpen. En onze wensen netjes uitgewerkt. Op die zelfde dag hebben we ook meteen een optie genomen op de keuken. Dit proces is verder prima verlopen. Ook het inmeten van de keuken door jullie is verder netjes verlopen.
Na het inmeten was er een 2de afspraak moment, dit om evt wijzigingen te bespreken. Dit gesprek hebben we gehad met ...., omdat ......op vakantie was. Hierin kwam naar voren dat een keuken kastje te diep was. Dit ivm een pilaar op deze loactie in de woning. Deze pilaar kon niet verwijderd worden, ivm de draagconstructie. Hier zou dus geen keuken kastje kunnen komen van 60 diep. Idee hierin was een keuken kastje van 30 diep te plaatsten(zie onderstaande afbeelding). Echter sloot deze dan niet aan op de muur. Waar door er dus een spleet tussen het kastje en de muur zat.
Ons voorstel hierin was om een zijpaneel te pakken van een kastje van 60. En deze op maat te maken, zodat het kastje optische toch netjes aansluit op de muur. Later als het blad er op zit, zou dit toch niet meer zichtbaar zijn. Er werd ons verteld in de winkel dat dit niet mogelijk was. In mijn ogen is dit slechts een simpele handeling. Dus ik ging hier niet direct mee akkoord. Tevens omdat ik 100% zeker wist dat dit wel mogelijk was. Dit gezien het feit dat in mijn vriendenkring 3 interieur bouwers zitten, waar ik dit mee heb besproken. Volgens hun is dit een simpele handeling die zo is gemaakt, en te plaatsen is. Ik heb geprobeerd de verkoper hierin te overtuigen dat dit wel mogelijk is. Aangezien ik natuurlijk een nette afgewerkte keuken wil voor het geld. Uiteindelijk kreeg ik te horen 'wij maken geen maatkeukens, hiervoor moet je bij de buuren zijn'. Hierop ben ik naar buiten gelopen om even een sigaretje te roken. Aangezien deze opmerking me in het verkeerde keelgat schoot, we betalen 12.000,00 euro. En dan z'n antwoord?
Uiteindelijk hebben mijn partner en ik toch ingestemt met het idee van de verkoper, dit omdat deze geen millimeter mee gaf in het voorstel van onze kant. Voorstel was dat wij de draag constructie maar dieper in de ruimte moesten laten komen. Zodat het uiteindelijk toch netjes aan zou sluiten. Gezien het feit dat de draag constructie 16 oktober zou worden bewerkt/aangepast. Was de afspraak gemaakt dat uiterlijk 15 oktober ik de juiste maat voering zou krijgen hiervoor. Uiteindelijk heb ik deze pas 19 oktober gekregen, en heb ik de pilaar met geluk op maat gemaakt.
Tevens is er tijdens het opmeten van de keuken besloten dat de staanders onder de hoeken van het keuken blad niet nodig waren(zie afbeelding hier beneden). Dit aangezien 2/3 van het blad vast ligt, dit is tijdens het 2de gesprek ook besproken. Vertrouwende op de kennis bij jullie zijn we hier mee akkoord gegaan. En zijn de staanders uit de order gehaald.
Tussen het 2de gesprek en de levering van de keuken, zag ik dat er in eens een actie was. Vanaf een bepaald bedrag zou er een gratis cooker(warm water kraan met boiler) bij de keuken komen. Wij zaten boven het minimaal te besteden bedrag. Echter was de keuken al reeds besteld, echter hebben wij toch gebeld. Dit in het motto 'nee heb je, ja kun je krijgen'. Uiteraard werd ons verteld dat wij niet voor deze actie in aanmerking kwamen. Dit is begrijpelijk, en hier hebben we respect voor. Echter in het zelfde telefoon gesprek werd er ons verteld dat er tijdens het aanschaffen van onze keuken een andere actie liep. Waar wij op dat moment gebruik van hadden kunnen maken. Echter zijn wij hier nooit op geatendeerd! En stond er ook geen groot doek voor de winkel zoals met de actie voor de cooker. Dus wij wisten ook niet dat er een actie was op het moment van aankoop. Ik vind dit een kwalijke zaak dat wij hier niet op zijn geattendeerd.
De dag van levering en plaatsing is aangebroken. Levering was netjes optijd en werd netjes door de chaufeur in de woning geplaatst.
Rond het aangegeven tijdstip arriveerde ook de keuken monteur. Hij maakte een opmerking over het leiding werk, dat deze niet volgens de voorschriften zijn weg verwerkt. Dit klopt, echter heb ik zowel bij het inmeten als de aanschaf van de keuken expleciet vermeld dat wij niks met het leiding werk doen. Aangezien alle apperatuur op exact de zelfde loacties terug zou komen. We hebben hier met opzet voor gekozen. Dit omdat de indeling van de oude keuken goed was, waardoor we dus ook geen extra kosten hoeven te maken. Hier is verder geen opmerking over gemaakt vanuit jullie kant, totdat de monteur hier iets van zei. Er vanuit gaande dat er vanuit jullie hier niet dieper op is ingegaan, hadden wij de indruk dat het akkoord was. En dat we de standaard documenten die jullie toesturen over het leiding werk dus konden negeren. Tevens ook omdat alle aansluitingen op de juiste locaties zaten. Uiteindelijk heeft de monteur hier verder niet moeilijk over gedaan.
In de loop van de dag kwam het onderwerp van het zijpaneel ter spraken. Dit omdat het betreffende kastje werd geplaatst door de monteur bij de pilaar. Er zat dus een spleet tussen het kastje en de muur, dit omdat ik de gewenste maten niet optijd heb door gekregen. En dit dus op de gok en eigen berekeningen heb moeten laten maken. Ik besprak het voorval met de monteur, en tijdens dit gesprek roept hij in eens 'opgelost'. Ik kijk naar het kastje en de muur. Heeft hij het opgeslost zoals we voorstellde in de winkel, wat dus niet mogelijk was volgens de verkoper! En waar ik maar voor naar de buuren moest! Ik denk laat ik er maar verder geen woorden aan vuil maken, het is onbewust zo opgeslost als dat wij wenste.
De monteur heeft tijdens de montage niet gevraagd of hij de keuken moest afkitten. Wat volgens jullie wel gevraagd dient te worden. Buiten dat om heeft de goede man van 08:00 tot 23:00 gewerkt om de keuken te plaatsten. Hij heeft dit niet in overleg gedaan, maar is gewoon door gegaan. Wat bij mij bekend is, is dat hij dit toch in overleg met de klant had moeten doen. Wat dus niet is gebeurt!
Het keukenblad zou later gemonteerd worden, dit omdat Kemie nog zou komen inmeten. Hier was vanuit jullie een noodblad en spoelbak mee geleverd. Echter kwam de monteur met een oud blad en spoelbak aanzetten die hij zelf had mee genomen. Geen probleem, als dit voor hem handiger is. En buiten dat om werd het nieuwe blad toch binnen 2weken geleverd. Echter bij het opstellen van de afleverbon aan het einde van de plaatsing wou hij het niet op de bon noteren dat deze retour zijn gegaan. Op de bon is aangegeven dat het fornuis niet geheel werkte. Dit is verder prima opgepakt.
Die zelfde week is Kemie nog langs gekomen om het blad op te meten. Zei vroegen waar zijn de staanders om het blad te ondersteunen? Wij duidelijk gemaakt dat deze uit de levering zijn gehaald. Omdat deze niet nodig zouden zijn. Kemie zei dat dit wel wenselijk is, aangezien er 2 mogelijk zwakke plekken zitten in het blad. Die toch wel wenselijk waren om te ondersteunen. Mijn parnter heeft op het moment zelf telefonish contact gehad met onze klantbegeleider, ........... Ze was gefrusteerd dat het balletje hierin bij ons neer werd gelegd door ........ Omdat wij zelf akkoord zijn gegaan met het verwijderen van de staanders. Dit vinden wij onterecht, aangezien wij jullie hierin hebben vetrouwd. Dit omdat jullie dagelijks keukens plaatsten, en wij niet de kennis en ervaring hebben om hier een ordeel over te maken. Uiteindelijk heb ik alleen nog maar contact gehad met ....... Dit omdat hij me opbelde omtrent het probleem. En ik de opmerking kreeg dat mijn partner aardig gefrusteerd was, en of het contact alleen nog via mij kon lopen. Ik vond dit geen professionele uitspraak! Uiteindelijk hebben jullie toch de verantwoording hiervoor genomen. En werden de staanders kosteloos geleverd en gemaakt. Alleen de voorgestelde opties hierin waaren niet naar onze smaak. We hebben een mooie witte landelijke keuken. En de voorstellen betrof het onderstaande:
In onze ogen past dit niet bij een landelijke keuken. Ik heb hierna telefonische contact gehad met ....... En hierin een voorstel gedaan, we kwamen er samen niet uit over de telefoon. Of ik legde het niet goed uit, of hij begreep me niet. Mijn voorstel was dat ik dan even langs de winkel reed om het daar verder af te handelen. Aangezien dit op 2min rijden van mijn werk ligt, was dit voor mij geen probleem.
Hier heb ik weer met ....... gesproken en mijn voorstel uitgelegd. Voorstel was om holle houte staanders te monteren van het zelfde materiaal en spuitwerk als de keuken. Dit was geen probleem, en kon gerealiseerd worden. Echter moesten er ijzeren steunen geplaatst worden, deze konden niet gespoten worden. Hier waren we niet blij mee, aangezien deze dan in het zicht zouden zitten. Voorstel was om deze te verwerken in het houte profielen, zoals in de onderstaande tekeningen aangegeven:
Dit zodat er toch een gedege ondersteuning is, en de ijzeren beugels uit het zicht hangen. ....... begreep mijn voorstel en zou dit verder oppakken met Hassan. Na telefonisch contact met ......bleek dat de stollen wel konden. Echter het ijzeren profiel zou wel zichtbaar zijn, en blijven. Maar dit zou minimaal zijn. We waren hier niet blij mee, aangezien de profielen zichtbaar zouden zijn. We zijn hier toch mee akkoord gegaan, aangezien we ook niet willen dat het keukenblad zou breken. Hierna is de bestelling ingezet door ....... Ik heb geduurende het bovenstaande probleem bewust gekozen om alleen nog per mail contact te hebben met ...... Dit zodat gemaakte afspraken zwart op wit staan, en niet mondeling zijn besproken. Dit om verwarring en miscommunicatie te voorkomen. En omdat telefonisch contact met ....... niet altijd een succes was, aangezien hij niet altijd bereikbaar is of terug belde. Per mail is er dit zelfde probleem, soms reageert hij niet of erg laat.
Tijdens een 2de bezoek vanuit Bruynzeel voor de montage zijn enkele openstaande items opgepakt. En zouden de stollen geplaatst worden. Echter waren deze geleverd in het materiaal van het keuken blad en niet zoals afgesproken in het materiaal en spuit werk van de kasten. Voor de 2de maal wordt er een nieuwe bestelling geplaatst voor de staanders, en worden deze tijdens een 3de bezoek geplaatst.
Tevens bleek dat de ijzeren profielen die in het zicht zouden hangen niet eens nodig waren? Dit is de 2de keer dat de monteurs en de verkopers/klantbegeleiders elkaar tegen spreken. Dit heeft voor ons vraagtekens gezet bij de vakbekwaamheid van het personeel van bruynzeel. We betallen 12.00,00 euro voor een keuken. En het personeel lijkt niet te weten wat wel en niet mogelijk is.
De monteur heeft tijdens het 2de bezoek ook de keuken gekit. Alleen moest het fornuis nog gesteld worden. Rechter zeide van het fornuis staat enigszins gelijk met het blad. Echter de linker zeide niet. Deze staat nu dus nog niet waterpas, alleen is deze wel gekit. Opnieuw een vraagteken bij het vakbekwaamheid, aangezien een monteur dit toch moet zien dat dit niet acceptabel is(zie de onderstaande afbeelding).
De monteur attendeerde ons er ook op dat er na 6maanden een afspraak gemaakt kan worden om de keuken te stellen. Hier zijn we niet op geattendeerd tijdens de aankoop. Erg netjes dat hij ons dit wel verteld! Enkele weken later ontvang ik een bevestiging voor het 3de bezoek. Hier zouden de staanders geleverd en geplaats worden. Echter stond het onderstaande in de brief:
Opnieuw contact gelegd met Hassan, wat hier mee bedoelt werd. Ik kreeg de onderstaande reactie: De afspraak was dat de staanders geleverd zouden worden in het materiaal van de keukenkastjes en het zelfde spuitwerk. Er is dus nu eenzijdig zonder overleg besloten van de gemaakte afspraak af te wijken. We zijn het hier niet mee eens. En willen de stollen geleverd hebben zoals besproken. Ik heb vermeld dat we hier niet mee akkoord gaan, en dat vanuit onze kant de gemaakte afspraak nog steeds van toepassing is. Opnieuw heb ik mijn vriedenkring geraadpleegd die in de intereuierbouw zitten. Reactie vanuit hun was dat een dergelijke staander makkelijk te realiseren is. In de tussen tijd hadden we weer een reactie dat het niet anders mogelijk was om te leveren. Ik heb opnieuw gereageerd dat we hier niet mee akkoord gaan, en dat bruynzeel dit anders maar moet uitbesteden! Ik kreeg hierop de onderstaande reactie terug:
De opmerking 'Tevens heeft u hier volgens mij gegevens niet voor betaald' is bij ons de druppel geweest. Er wordt vanuit brunzeel eerst bepaald dat de stollen niet nodig zijn. Vervolgens wijst kemie hierop dat deze wel nodig zijn. Dan wordt het balletje bij ons gelegd. Uiteindelijk nemen jullie hier de verantwoording voor. En dan komt deze opmerking, en wordt er eenzeidig besloten af te wijken van de gemaakte afspraak?
Zoals u in al het bovenstaande kunt lezen, is onze ervaring niet heel positief verlopen met bruynzeel. Bij ieder 'incident/voorval' hadden we zoiets van 'oke, kan gebeuren. Het zijn maar mensen, en fouten kunnen gemaakt worden'. We zijn ook geen mensen die snel een klacht indienen, en we hebben veel geduld. Problemen kunnen altijd ontstaan, en zijn soms onvermeidelijk. Echter gaat het er om hoe problemen worden opgelost! De laatste opmerking hierin van ........ is voor ons de druppel geweest om hier werk van te maken. Onze gehele ervaring met bruynzeel is dan ook niet positief!
Ik wil opnieuw nog benadrukken, dat ik niet akkoord ga met de stollen. Deze moeten namelijk nog gemonteerd en geleverd worden. Dit zou 9 maart gebeuren, we zijn van mening dat we inmiddels genoeg consesies hebben gedaan en geaccpeteerd. Graag ontvang ik de stollen zoals eerder afgesproken in het materiaal en spuitwerk van de keuken kastjes!
Ik wil via deze klacht het 'balletje' bij jullie neer leggen. En verwacht dan ook een passende oplossing vanuit jullie kant! Niet alleen voor de stollen maar ook voor al het andere was is voorgevallen. Afwachtend op jullie reactie!
Met vriendelijke groet,
Meer artikelen