Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
344 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
565 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
353 ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
347 ervaringen
7 vestigingen
2162 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
192 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
262 ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
78 ervaringen

Landelijke keukens

Landelijke keukens
Landelijke keukens zijn nostalgisch, authentiek en tijdloos. Mede vanwege hun warme en gezellige uitstraling zijn dit soort keukens enorm populair. In landelijke keukens wordt vaak hout of steen verwerkt om de keuken een authentieke uistraling te geven. Samen met moderne apparatuur is uw keuken dan een echte plek van gezelligheid en geborgenheid.

Tijdens het ontwerp van de keuken worden vaak elementen toegevoegd zoals een schouw boven het fornuis en kastdeuren met een uitgefreesd motief. Het gekozen servies en de accessoires maken de keuken compleet.

Omdat landelijke keukens zo populair zijn verkopen de meeste keukenwinkels dergelijke keukens. Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is onderstaand een groot aantal foto’s van landelijke keukens ter inspiratie of als voorbeeld voor uw eigen nieuwe keuken.

24 Foto's van landelijke keukens

Bovenstaande foto's zijn afkomstig van DB Keukens en Tieleman keukens.
Bedank voor dit artikel
Reacties
Er zijn 5 reacties op dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
Geef ook uw reactie en help anderen bij dit onderwerp.
Door Fam. Wakker uit Urk op woensdag 2 dec 2015 yy
Wij hebben een nieuwe landelijke keuken in combinatie met een tegelvloer van 20 bij 20 in 4 verschillende kleuren gekocht.
Door fam zwolsman op vrijdag 12 jun 2015 yy
We wouden graag advies hoe we de keuken wat landelijker konden maken. We hebben nu mooie eikenfrontjes en een mooi massief natuurstuursteen aanrecht blad, wat precies bij onze woon inrichting past.
Door J & M vdM op maandag 9 jun 2014 yy
We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol.
Door Erwin H op zaterdag 1 mrt 2014 yy
Qua stijl zouden wij zelf voor landelijk kiezen, maar gezien wij ook tussen nu en 5 jaar ons huis willen verkopen kreeg het gesprek een andere positieve wending, gezien wij kregen te horen dat je dan moet denken aan de toekomst i.v.m. verkoop van de woning, dus ook commercieel te denken wat jongeren aan zou trekken qua verkoop huis en een nieuwe keuken, en na diversen ontwerpen te hebben gezien zijn wij zeker overstag wat betreft de keuze van een nieuwe keuken.
Door Aalt en Riek op donderdag 17 okt 2013 yy
Wij hebben gekozen voor een landelijke keuken met een stenen blad.
Meer artikelen