Feedback

Keuken van steigerhout


Houtsoort
Steigerhout is een robuuste houtsoort die bestaat uit brede planken met een grove nerf en een karaktervolle uitstraling. Deze houtsoort wordt veel gebruikt voor het maken van meubels, zoals tafels en (lounge)banken die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Het hout kan zeer goed tegen een stootje en is daardoor redelijk onderhoudsvrij. Deze houtsoort is ook geschikt om te gebruiken voor de keuken.

Uitstraling
Een keukenopstelling van steigerhout geeft de keuken een landelijke, rustige uitstraling. Het is niet te vergelijken qua sfeer met klassiek eikenhout of donker ebbenhout. Steigerhout is van zichzelf licht van kleur, maar het hout kan alle kleuren worden gegeven zodat deze passen bij de keukenruimte. De bijzondere uitstraling zal de reden zijn om te kiezen voor een keuken van steigerhout.

Doorleefd karakter
In tegenstelling tot bijna alle andere keukens, is het bij steigerhout niet erg als er een kleine beschadiging of deuk in het hout komt. Dit zal bijdragen aan het doorleefde karakter van het hout.

De foto is afkomstig van Tieleman keukens.

10+ Beste Keukens - Alle Top Keukenwinkels
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 292 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 251 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 46 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,3 uit 22 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 528 ervaringen

U kunt ook de lijst met de Beste 10+ Keukenzaken bekijken.
Reacties
Er zijn 3 reacties bij dit artikel. Alle reacties zijn door Qasa gecontroleerd.
“Blij ermee”
Betreft Ardi Keukens Door G Hanzen op zaterdag 23 feb 2019 19
Na lang wikken en wegen besloten we [ toch ] een nieuwe keuken aan te schaffen.
Dat [ toch ] heeft te maken met onze leeftijd en dat we [nog] geen seniorenwoning bewonen. Onze vorige keuken was wat gedateerd , maar doorslaggevend was.....het steeds moeilijker werken. Trap nodig voor de bovenkastjes, diepe hoek en aanrechtkastjes e.d. Onze keus was ditmaal ARDI KEUKENS Sint Annaland. Contact gezocht en afspraak gemaakt. Heel fijn was , dat verkoper ons eerst bezocht heeft .zodat er beeld ontstond van de mogelijkheden , en het plan , dat wij bedacht hadden , konden bespreken. Dit ,omdat wij 3 apparaten , vaatwasser , koelkast en oven / magnetron terug wilden plaatsen , daar deze nog vrij nieuw zijn en prima werken. De afspraak dag...9.30 uur tot 15.00 uur...... hebben wij erg gezellig en rustig ervaren .Geen haastwerk .......vooral ook aandacht voor je eigen ideeën die met alle geduld [soms] een andere richting kregen. EN.......een uitmuntende verzorging voor de inwendige mens .Hongergevoel kreeg geen kans! Keuken keuze was gauw gemaakt , werd kunststof houtstructuur met kunststof aanrechtblad.
Alles in rustige tinten [steigerhout] Boven de aanrecht wilden we graag tegels , zag in de showroom prachtig voorbeeld :combinatie van 9 tegels die samen een mooi patroon vormen. Was wel beetje uitdaging , maar gaf uiteindelijk wat meer leven aan de wat strakke keuken. Maar dan begint het passen en meten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen , dat de indeling tenslotte helemaal anders werd dan we zelf bedachten. Het hoofddoel was tenslotte ergonomisch werken dus koelkast en vaatwasser op lichaamshoogte. Laden van 60 cm breed , minder gewicht. In hoekkast 2 naar buiten draaiende plateau's. Inductie kookplaat en heel fijne afzuigkap die erg makkelijk schoonmaakt! Ruime spoelbak en kraan met draaiknop die makkelijk in de hand ligt. Zo ook geen knoppen maar grepen aan laden en deuren. Dit alles in uitgebreide diversiteit getoond ,de keuze mogelijkheid was overweldigend. Kortom , een senioren keuken met een moderne uitstraling van alle gemakken voorzien, waar we blij mee zijn.
“Super tevreden”
Betreft Esgrado Door Malu en Egon op dinsdag 7 apr 2020 20
Wij hebben een keuken laten plaatsen van voornamelijk steigerhout. Met een composiet beton-look aanrechtblad. We zijn super tevreden met het eindresultaat. En hebben al vele complimenten mogen ontvangen.
FOTO VAN MALU EN EGON
Steigerhout keuken
“Echte vakmensen”
Betreft RestyleXL Door Tito op zondag 24 nov 2019 19
Ze werken met prachtige materialen en zijn echt vakmensen. Denken mee met de klant en ook eigen ideeën kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor is onze keuken ook echt 'onze' keuken geworden.
FOTO VAN TITO
Steigerhouten keuken met keramiek blad
Meer artikelen