Feedback
8,6

Stukadoorsbedrijf Kooijman

Website: www.stukadoor.nu "Prima" score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.stukadoor.nu | Nieuwenhuysenlaan 8, 1185 DR Amstelveen
1 / 19
19 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.stukadoor.nu
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stukadoorsbedrijf Kooijman
Wij zijn één van de goedkoopste zo niet het goedkoopste stukadoorsbedrijf in Nederland.

Wij zijn een Stukadoorsbedrijf die vele jaren ervaring hebben met bestaande bouw, nieuwbouw en Renovatieprojecten. Onze ervaring komt mede door dat wij veel voor particulieren werken en niet elke keer zoals menig stukadoorsbedrijf die voor de woningbouw werkt waar steeds dezelfde woningen worden gestukadoord. Van sociale woningbouw tot aan kapitale villa’s zijn door ons gestukadoord.

Wat leveren wij
• Glad pleisterwerk op zowel wanden als plafonds
• Schuurwerk op zowel wanden als plafonds
• Latexspuitwerk op zowel wanden als plafonds
• Sierpleisters in wit of kleur - buitengraniet Marmerino
• Lijstwerk, Rozetten, sierschouwen en Ornamenten
• Buitengevels tot 6 meter hoogte
• Tegelwerk - Renovatiewerken - Monumentenzorg
• Wanden / plafonds plaatsen

Prijzen nieuwbouw:
Stukadoren en met latex spuiten wit: euro 15 per m2 ex btw.
Stukadoren en met latex spuiten kleur: euro 15,50 per m2 ex btw.
Gebruikerservaringen
Er zijn 9 gebruikerservaringen over Stukadoorsbedrijf Kooijman. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Positieve ervaring”
Door Fred Staman op maandag 23 mei 2016 '16
Het is al wat langer geleden (3 jaar) dat wij ons huiskamer en open haard hebben laten doen, reden te meer (het is nog steeds prachtig) onze positieve ervaring te melden. We gaan volgend jaar verhuizen en de keuze voor wie de wandafwerking in ons nieuwe huis gaat doen is niet moeilijk. Dat wordt Niels!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Conny Roos op zaterdag 19 sep 2015 '15
Nick Kooijman heeft mijn woonkamer prachtig gestuct. Snel, goed en het resultaat prima en voor een zeer redelijke prijs. Alles volgens afspraak. Ik ben heel tevreden en beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een vakman eerste klas”
Door ko op zondag 25 nov 2012 '12
Hij heeft van in ons appartement een stuk vakwerk verricht.
Door het eerst te stuccen en daarna te schuren en het vervolgens latex te spuiten.
Een stuk vakwerk eerste klas alles zo glad als ijs .
Een prettige man waar je uitstekende afspraken mee kunt maken en ze woord nakomt.
Wil je iets moois hebben en dat voor die prijs dan is stucadoor Niels Kooijman je man.
Onze dank voor het stuk ouderwetse vakwerk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voor echt vakwerk is Niels Kooijman de aangewezen persoon”
Door Ko op zaterdag 24 nov 2012 '12
Ons nieuwbouw appartement wanden en plafond tradioneel stucwerk daarna gespoten met buiten kwaliteit latex. Niels kooijman is een stucadoor eerste klas.Zoekt u een stucadoor die netjes werkt zijn afspraken nakomt en met goede spullen werkt dan is deze stucadoor de man die u nemen moet, en dat voor de prijs wat hij vraagt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goed stucwerk en zeer behulpzaam”
Door Keung op donderdag 15 nov 2012 '12
Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Verder zijn deze heren erg behulpzaam en besteden het niet uit aan 3e. Keurig op tijd opgeleverd. We hadden beschadigingen opgelopen in een muur nadat de keukenleverancier was geweest. Stucadoor was bereid binnen 2 werkedagen langs te komen om muur te repareren tegen een zeer lage prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Stefan op zaterdag 3 nov 2012 '12
Wij hebben ons huis laten stucen door Kooijman en dit hebben zij netjes en goed gedaan. Goede prijskwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi geworden !!!”
Door Mark op donderdag 25 okt 2012 '12
Mijn ervaring bij kooiman stucadoor is perfect. Ik had "moeilijke hoekjes" (koofombouw',dicht gemaakte trap,plafond glad gestreken). Dit hebben ze naderhand met een goed kwaliteit verf gespoten. En alles voor een strakke prijs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Stuken en Spuiten”
Door Joop van der W. op woensdag 24 okt 2012 '12
Levert zeer mooi werk af en is goedkoop. Alles schoon opgeleverd en komt na de verhuizing terug ( gratis ) voor verhuisschades te repareren. Een top bedrijf om samen mee te werken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goed stuc en latex spuitwerk”
Door kenny op dinsdag 23 okt 2012 '12
Meneer Kooijman heeft samen met twee collega’s en zijn zoon mijn nieuwbouwwoning in zijn geheel gestukadoord. De wanden en ook plafonds. Tevens is alles latexgespoten met buitenkwaliteit verf. Het resultaat is echt fantastisch. Het is nu inmiddels bijna een jaar geleden en ik heb tot in tegenstelling van de buren geen enkele krimpscheur. Dit komt volgens Niels omdat ze de wanden hebben gestukadoord ipv gespoten en het overal gaasband geplaatst. Echt een aanrader. Heb voor € 15,00 m2 ex btw alles laten doen. Ook de plafonds. In deze tijden vind ik buiten hoog kwalitatief stukwerk de prijs ook erg belangrijk. Deze prijs ben ik nog nergens tegengekomen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Adresgegevens Stukadoorsbedrijf Kooijman
Website: www.stukadoor.nu
aAmstelveen (geen showroom), Nieuwenhuysenlaan 8, 1185 DR Amstelveen, mob 06 - 15 50 55 05
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor wandafwerking in Noord-Holland