Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
167 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1534 ervaringen (4 dagen geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
67 ervaringen (5 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
49 ervaringen (3 maanden geleden)
8,4

Sanitairwinkel

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Holland, Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Gebruikersfoto
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanitairwinkel
Sanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Dit wordt ondersteund door moderne showrooms en een deskundige klantenservice. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Sanitairwinkel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Snelle levering”
Door Nico op donderdag 25 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Helaas had de levering schade en dat werd uitmuntend opgelost. Zeer aan te raden.! Een scherpe prijs kwaliteit verhouding. En er is een showroom in Amsterdam dat is natuurlijk voor de meesten erg centraal.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Snelle levering”
Door Corina op donderdag 20 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Heb een onderblok besteld voor een radiator en deze is zeer snel geleverd op de afgesproken dag.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1534 ervaringen
9,5
Rob Woud Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 49 ervaringen
“Prettige ervaring webshop”
Door Cor Quint op vrijdag 21 apr 2017 '17
We kochten via de webshop een designradiator met accessoires. Na verloop van enige tijd ontdekten we dat de radiatorkraan lekte. Niet de aansluitingen maar binnen in de kraan. Zonder gezeur werd een nieuwe gestuurd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verstand van zaken, aftersales kan beter”
Door Ton op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Fijne mensen, verstand van zaken. Zouden alleen iets aan aftersales kunnen doen .In mijn geval complete badkamer gekocht inclusief 2 hang toiletten toch een behoorlijke uitgave. En jammer dat niet alles in 1 x geleverd is en toch 5 maanden voor begin besteld . Niet de fout van de sanitair winkel maar van de transporteur, dus de bestelling werdt in drieën geleverd beetje jammer.
REACTIE VAN TON
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijke benadering”
Door Miriam op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige winkel met veel producten. Nemen de tijd voor je. Als het niet is wat je er van verwacht had kan het teruggebracht worden. Elders goedkoper gezien? E-mail sturen en er wordt serieus naar gekeken en dan wordt alles in het werk gesteld om je tevreden te stellen!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden over service”
Door Jarno op maandag 1 mei 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bij levering van het badmeubel bleek er een kleine beschadiging op te zitten. Sanitairwinkel heeft ons zeer coulant behandeld en op korte termijn een geheel nieuwe geleverd. We zijn zeer tevreden over de snelle en goede service
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door BF Fonseca op dinsdag 27 jun 2017 '17
Na een mislukte levering (bestelling was verloren tussen winkel en transportbedrijf) heb ik eindelijk mijn douchedeur ontvangen. Was toch geen slechte ervaring qua klantenservice! Ik was altijd prima geholpen en begeleid: Christa, Mike en Danielle, bedankt voor jullie hulp. De deur toont goede kwaliteit en was ook een goede prijs. Een aanrader!
Onze nieuwe douchedeur... Was heel makkelijk te installeren!
Douchedeur
Douchedeur
REACTIE VAN BF FONSECA
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Tompoesje op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Rosmalen
Bijna 2 jaar geleden materiaal voor badkamer/toilet gekocht. Alles ziet er nog uit als nieuw. Klein dingetje van de wastafel werkte niet meer, door Mark van de afdeling service in 1 dag opgelost. We kregen een nieuw onderdeel. Nu alles weer top.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestigingen Sanitairwinkel
aAmsterdam (2 ervaringen), Willem de Zwijgerlaan 344, 1055 RD Amsterdam, tel 020 - 760 30 30
bRosmalen (4 ervaringen), Graafsebaan 141, 5248 NL Rosmalen, tel 073 - 522 06 88
cRotterdam (0 ervaringen), Stadionweg 39A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 261 60 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers