Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 maand geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
202 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
24 ervaringen (3 weken geleden)
7,0

La Vie Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 055-5766579 | Vlijtseweg 75, 7317AD Apeldoorn
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 4
4 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van La Vie Keukens
Met een keuken van La Vie heeft u een functionele kwaliteitskeuken voor het leven met de juiste prijs-kwaliteitverhouding
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over La Vie Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Karin en Roel Wagenaar op dinsdag 15 nov 2016 '16
Wij hebben van de zomer een keuken bij La Vie keukens gekocht. Ook wij hebben zeer goede ervaring bij La Vie keukens. Rutger (verkoper) heeft erg goed meegedacht en voelde gelijk aan wat onze wensen zijn, terwijl wij eerst ter oriëntatie waren. Vertelde ons duidelijk het verschil van kwaliteit. De keuken is in de derde week van oktober j.l. geplaatst door een vakkundige vakman die vaker een keuken heeft geplaatst. Wat je vaak hoort dat niet alles klopt, nou bij La Vie keukens gaat dit niet op. Alles was aanwezig. Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader.
FOTO VAN KARIN EN ROEL WAGENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Dicky Woutersen op woensdag 1 nov 2017 '17
Ongeïnteresseerde verkoper. Niet luisteren naar de klant. Niet goed opgemeten. Keukenmeubilair paste niet bij aflevering. Aanrechtblad verkeerd gezaagd. Kastplanken hebben we zelf moeten maken. Daar had men de know how niet voor. Grote problemen met tillen van de aanrechtbladen van de auto naar de keuken. Te zwaar voor de monteur. Gelukkig is mijn man erg technisch. Helaas konden we zijn uren niet aftrekken van de arbeidsuren. Knullige monteurs. Ik heb inmiddels zoveel chagrijn opgedaan, dat ik het liefst had dat de keuken volgende week eruit gesloopt wordt en naar de schroot gaat. Hier blijf ik m'n leven lang aan ergeren. Dus dat ergeren ga ik niet doen. Volgend jaar naar een gerenommeerd bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 30 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
“Super geregeld”
Door AJ Krol op zaterdag 1 apr 2017 '17
Het heeft even geduurd, maar ik had Rutger beloofd een review te schrijven.
Het probleem is dat als ik met m'n redelijk jonge leeftijd alleen ga rondkijken voor een keuken je niemand je serieus neemt. Bijvoorbeeld bij Boer Staphorst was dat een vette dikke tegenvaller, niemand wou de moeite nemen om me écht te helpen. Zo kwam ik met een goede vriend van me bij La vie binnen, niet de grootste en de meest glimmende zaak, maar wel een gezellige zaak, de verkoper was even met klanten bezig dus we liepen rustig een rondje, toen we bijna waren uitgekeken en weer verder wouden gaan (we hebben er die dag een aantal bezocht) kwam Rutger naar ons toe gesneld, of we nog even een momentje hadden want hij wou ons graag helpen, maar natuurlijk. Super vriendelijk, geduldig en meedenkend, dat waren de belangrijkste punten en met mijn eigen beroep had hij geen makkelijke klant aan me, maar het werd allemaal super geregeld en nog belangrijker met een goed gevoel elke keer weer na buiten, en zie het resultaat! Volgende week komt m'n huis te koop te staan en bij m'n nieuwe huis weet ik Rutger weer te vinden!
FOTO VAN AJ KROL
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging La Vie Keukens
aApeldoorn, Vlijtseweg 75, 7317AD Apeldoorn, tel 055 - 576 65 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.