Feedback
9,7

Tegelhuis Montfoort

Website: www.tegelhuismontfoort.nl "Fantastisch" score uit 57 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.tegelhuismontfoort.nl | tel: 0348-473569 | Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuismontfoort.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Montfoort
Droomt u van de perfecte badkamertegels of wilt u een opvallende nieuwe terrasvloer? Tegelhuis Montfoort maakt het mogelijk, met een uitgebreid assortiment tegels voor een scherpe prijs.

Ruim assortiment wandtegels en vloertegels
Of u nu voor uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of tuin tegels nodig heeft, Tegelhuis Montfoort biedt kwalitatieve wandtegels en vloertegels van bekende, hoogwaardige merken. Kijk gerust rond op deze website om een indruk te krijgen van alle soorten wandtegels en vloertegels die wij in huis hebben.

Bekijk de tegels in onze showroom of ontvang een offerte
Wij helpen u persoonlijk, professioneel en snel aan de gewenste tegels. Kom eens langs bij de tegelshowroom in Waddinxveen (regio Zuid Holland ) voor uitgebreid advies. Wilt u liever een prijsopgave? Wanneer u een offerte aanvraagt via de website, ontvangt u deze binnen 24 uur.
Gebruikerservaringen
Er zijn 57 gebruikerservaringen over Tegelhuis Montfoort. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren48 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 57 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Keramisch houten vloer”
Door C. Verkerk op woensdag 19 apr 2017 '17
Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door L.J. Korsuize op vrijdag 24 mrt 2017 '17
We zijn erg tevreden over het advies en de service. En we hebben een prachtige vloer als resultaat. Verder is de prijs ook scherp. Waarmee de keuze snel gemaakt was. Kortom: Tegelhuis Montfoort is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tegels gekocht”
Door Jabar Abdullah op donderdag 23 mrt 2017 '17
Vloer tegel gekocht. Goed geholpen door Ali . Hij denkt mee. Ik had paar kapute tegel had ik gelijk Ali gebeld volgende dag nieuwe tegel thuis bezorged. Zie jullie mij zeker terug als ik tegel nodig heb. Top bedrijf
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door Daan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Via familie kwamen wij bij tegelhuis Montfoort uit. Wij wisten welke tegel we wilden en er werd netjes een offerte opgemaakt. Levering ging ook goed en we werden op de hoogte gehouden hoe laat de tegels geleverd werden. Bij de levering bleek dat er 2 tegels beschadigd waren. Foto van smaakt en gemaild en 3 werkdagen later de nieuwe tegels alweer in huis zonder extra kosten. Prima service dus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed bereikbaar”
Door Arno op donderdag 2 mrt 2017 '17
Geweldige service! Naast de vloer- en wandtegels ook badkamermeubel via Tegelhuis Montfoort gekocht. Bij probleem met wastafel perfecte bemiddeling voor nieuw exemplaar. Goed bereikbaar en direct reactie.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettig geholpen”
Door Marian Tienhooven op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer prettig geholpen in de winkel/showroom, goed advies, doen wat ze zeggen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En de tegellegger die werd aangeraden heeft ook goed werk geleverd. We zijn tevreden met het resultaat. Volgende keer is dit bedrijf zeker weer in de picture. Fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service en kennis van zaken”
Door Paul van Yperen op maandag 13 feb 2017 '17
Nieuwe tegelvloer voor in de keuken gekocht. De verkoop ging ontspannen en geduldig. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Kennis van de verkoper was ruim voldoende. Tevens instructies voor het leggen om een mooie strakke vloer te leggen werd uit eigen initiatief gegeven. Debet en credit nota's duidelijk en snel. Kortom, goede service, kennis van zaken en een klantvriendelijke benadering. Klasse, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Tegelvloer voor de keuken
Tegelvloer voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tegelhuis Montfoort”
Door Dennis en Desiree op zondag 12 feb 2017 '17
Goede ontvangst in de winkel, we zijn uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Alle nadere vragen werden zeer spoedig ook per mail beantwoord. Tegelhuis Montfoort had een zeer scherpe prijs voor onze tegels vergeleken met andere aanbieders. De tegels zijn vervolgens uiterst secuur gelegd (door Ed Roodakker en Dima Dimitriouk). Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Ton Stam op vrijdag 10 feb 2017 '17
Ik heb bij Tegelhuis Montfoort, naa goed te zijn geholpen in de winkel, zowel mijn vloertegels als badkamertegels besteld. Alles is prima gegaan, communicatie is snel en efficient, prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was vlot en geheel volgens afspraak. Ik zou zo weer bij ze bestellen zonder eerst andere tegelhandelaren af te gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Sinan Gokmen op donderdag 9 feb 2017 '17
Zeer goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Snelle en vriendelijke service. Toen bleek dat we een pak tegels voor de badkamer tekort kwamen, konden ze snel schakelen en volgende dag een nalevering doen. Daarnaast verkopen kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Top, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Johan den Hartog op maandag 6 feb 2017 '17
Ik heb tegels nabesteld van La Fabrique uit Italie. Ben keurig geholpen in advies, fotos en maten doorgestuurd. Op de hoogte gehouden van de levering. Heel vriendelijk en deskundig contact. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“100% positief”
Door Stitou op donderdag 2 feb 2017 '17
Absoluut 100% positief over onze ervaringen met tegelhuis Montfoort. Voor een grootschalige verbouwing in onze woning hebben wij zowel vloer- als wandtegels gekocht. Diverse tegelleveranciers bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Tegelhuis montfoort. En dan waren de tegels (exact dezelfde als elders bekeken) daar ook nog eens een stuk voordeliger! De verkoper heeft ons prima te woord gestaan, dacht met ons mee, kwam met nuttige adviezen en een wijziging in onze bestelling achteraf was absoluut geen probleem. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd en de levertijden waren ook zeer redelijk. Er staan nog wat verbouwingen op de planningen voor de tegels zullen wij zeker weer naar Tegelhuis Montfoort gaan! Het is voor ons een eindje rijden, maar dat is het zeker waard.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Hans van der Linden op donderdag 2 feb 2017 '17
We zijn goed geholpen er werd geen druk uitgeoefend om perse te verkopen
We kochten zonder kleurvoorbeeld van aanrecht, kastjes e.d. en dat had de verkoper liever niet. Maar alles past perfect bij elkaar. we hebben tegels voor op de keuken vloer gekocht. de tegelzetter Jaap van Klaveren is kundig en een prettige kerel
Tegels voor keukenvloer
Tegels voor keukenvloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Duidelijke offerte, beste prijs”
Door Irene op dinsdag 31 jan 2017 '17
Tegelhuis Montfoort heeft een ruime keus aan keramische tegels, van alle A-merken. Tijdens een afspraak nemen ze de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en geven handige tips en adviezen, bijvoorbeeld over verschil tegelmerken, keuze tegels, kosten tegelzetter. Ook een proeftegel mee naar huis is geen enkel probleem, ook niet als deze apart besteld moet worden. Je krijgt een duidelijke offerte, waarvan ook snel duidelijk is dat ze je de beste prijs bieden. Afwikkeling van gebroken tegels en verrekening is voldoende.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door fam lukken op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben de Refin Mansion tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Diverse offertes bij hen gevraagd voor we tot deze keuze zijn gekomen en altijd snel reactie en goede prijs. Levering was ook prima. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Marco op maandag 30 jan 2017 '17
Houtlook vloertegels voor woonkamer en badkamer daarnaast wandtegels badkamer en toilet. Men neemt ruim de tijd om met de klant tot een goed advies te komen. Opmerking badkamerinstallateur. Mooie goede en rechte tegels. Levering op afgesproken dag.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door M. Mulleners op dinsdag 17 jan 2017 '17
Tegelhuis Montfoort verkoopt prachtige tegels met een goed advies en voor een eerlijke prijs. De communicatie hebben we als heel prettig ervaren en het advies was goed bij zo'n moeilijke keuze. Verder hebben ze heel veel tegels in hun moderne showroom om te kunnen laten zien, dit is zeker belangrijk bij de keuze.
Houtlook tegelvloer Marazzi Treverk Trend Miele
Houtlook tegelvloer Marazzi Treverk Trend Miele
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Claudia v. Berkel op donderdag 22 dec 2016 '16
We zijn echt super te spreken over de keuze, hulp en service! Professionele medewerkers en snelle reactie op vragen. Wij bevelen Tegelhuis Montfoort aan bij familie en vrienden. Hier kunt u gerust naar toe indien u voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Marieke op donderdag 8 dec 2016 '16
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, wat regelmatig gebeurde, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de badkamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
Tegels voor badkamer
Tegels voor badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helder”
Door Versteeg op zondag 4 dec 2016 '16
Voor de verbouwing van onze winkel hebben wij een vloer uitgezocht bij tegelhuis Montfoort. Goed advies, helderheid wat betreft prijs en prima kwaliteit. Voor ons was belangrijk dat gemaakte afspraken voor levering etc goed nagekomen werden. Hierin hebben wij tegelhuis Montfoort als zeer betrouwbaar ervaren!
Tegels in winkelvloer
Tegels in winkelvloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Rini op zaterdag 3 dec 2016 '16
Supersnelle reacties op vragen en zeer goede ondersteuning!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Saaie leverancier”
Door LH op zaterdag 26 nov 2016 '16
Ik zou een heel verhaal kunnen vertellen om ssn de verplichte 200 tekens te komen, maar dit is zo'n saaie leverancier waar alles goed gaat. Afspraken gewoon nakomen. Een verademing. Alles klopte. Van prijs tot en met aflevering.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vriendelijke benadering”
Door Debby op vrijdag 11 nov 2016 '16
Tegels gekocht met bijzondere afmetingen 80 x 160 bij Tegelhuis Montfoort. Vriendelijke eigenaar en personeel. Goede service. Er werd goed meegedacht voor de juiste materiaal en kleur keuze. Zeer aan te raden om uw tegels bij Tegelhuis Montfoort te kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Annemieke Teule op donderdag 3 nov 2016 '16
We hebben een prachtige tegelvloer: betonlook voor beneden en houtlook voor boven gekocht. Prijs/kwaliteit is heel goed. Uitstekende adviezen gekregen, er werd ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken, ook wat betreft de voegkleur etc. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!
Onze tegelvloer
Onze tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door K. van der Werff op vrijdag 28 okt 2016 '16
Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, goed meegedacht, zeker toen het een paar keer tegen zat. Men gaat door totdat de klant tevreden is. Men gaat er voor, zelfs tot aan je huis met bezorgen van spullen, die men tijdelijk niet hebben.
Nieuwe vloer
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed en vakkundig geholpen”
Door Gaastra op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben onze badkamer in eigen beheer verbouwd en waren wij blij verrast dat wij in de showroom van Tegelhuis Montfoort zo goed en vakkundig werden geholpen. Dit in tegenstelling tot andere showrooms waar wij min of meer werden genegeerd omdat wij niet door een aannemer of architect waren gestuurd. Levering van de materialen was ook keurig volgens afspraak, klein minpuntje was dat er te weinig wandtegels waren berekend en te veel vloertegels, maar gelukkig werd er vlot nageleverd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met het eindresultaat”
Door familie Koot op dinsdag 20 sep 2016 '16
Na verschillende zaken afgelopen te hebben zijn we bij Tegelhuis Montfoort geslaagd, zijn hier goed geholpen. De tegels gingen we zelf leggen, bij vragen konden we ook bij hen terecht. Zijn heel blij met het eind resultaat.
Gelegde tegels
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nette prijs”
Door T. Oswald op dinsdag 20 sep 2016 '16
Mooie collectie een nette prijs. Zelfs beter dan bij een grote concurrent in de regio's........ Levering keurig conform de afspraak. Ook de met het bedrijf samenwerkende tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed en vlot geholpen”
Door Jeffrey J op dinsdag 13 sep 2016 '16
Ik heb eerst sample tegels aangevraagd, deze kon ik al gauw ophalen. Vervolgens ook besloten om de tegels hier te kopen. Ik ben goed en vlot geholpen en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden”
Door D. Luimes op dinsdag 6 sep 2016 '16
Kronos prima materia cemento gekocht voor woonkamer en badkamer. Erg mooie, stoere tegel. Nu willen we het uitbreiden met de outdoor tegel voor de veranda in dezelfde kleur.
Reageren snel, vakkundig, goed advies, servicegericht, geduldig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer positief”
Door De koster op maandag 5 sep 2016 '16
Telefonisch,mail of showroom kontakt.alles even correct en snel. Goeie adviezen en keurige levering. Zeer scherpe prijs en onze kronos blautech modder 80x80 is een schitterende tegelvloer geworden. Bedankt ook voor het voegkleuradvies. Zeer positief!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Jeroen Noort op zaterdag 3 sep 2016 '16
Tegels voor een oppervlakte van 80m2 in de woonkamer is een belangrijk punt bij een nieuwbouwhuis. We hebben hier dan ook veel tijd aan besteed. Tegelhuis Montfoort heeft ons hier goed mee geholpen, zoals logistiek, informatie over tegels leggen, maar ook tegels mee naar huis nemen om te kijken hoe het zit met kleurverschil bij lichtinval. Ik kan Tegelhuis Montfoort zeker aanraden.
Tegels voor de woonkamer
Tegels voor de woonkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service”
Door van der Vaart op woensdag 31 aug 2016 '16
Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.
Tegelwand voor douche
Tegelwand voor douche
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden over contact en advies”
Door De wagter op dinsdag 30 aug 2016 '16
Wij zijn erg tevreden over het contact en het advies. De levering is conform afspraak gedaan en bovenal zijn de tegels prachtig. We krijgen alleen maar complimenten en dat zegt genoeg. Een volgende keer zou ik zeker weer bij hen gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Staat erg mooi”
Door F. Kass op dinsdag 30 aug 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers van tegelhuis montfoort. De tegels tonalite arabesque silk piombo voor mijn keuken besteld en ze staan erg mooi in onze keuken! Hartelijk bedankt! Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Tegels voor keukenachterwand
Tegels voor keukenachterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer correct”
Door Marja Touw op woensdag 17 aug 2016 '16
Alleen telefonisch contact gehad, maar ook dan wordt je zeer correct behandeld en het vertrouwen was er meteen wij wisten precies wat we wilden hebben dus dat maakt het wel makkelijker. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak en zeer tevreden over de vloer. Ook prijstechnisch was Montfoort de beste.
Italiaanse hardstenen tegels
Italiaanse hardstenen tegels
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door A.Schutter en S.Y. Schutter op maandag 11 jul 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden,absoluut een goede service, Bereidheid tot hulpzaamheid, hoeft niet te lang te wachten op antwoorden op je vragen per email, telefonisch goed te bereiken. Ook advies op ervaringen en Buitengewoon tevreden over de tegels zelf! Zal ze een ieder aanraden.
Grote tegels
Grote tegels
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Topvloer”
Door Jordi Smit op zaterdag 2 jul 2016 '16
Wij hebben onze tegels na uitvoerig overleg en advies gekocht bij tegelhuis Montfoort. We hebben de tegels laten leggen door onze eigen tegelzetter, ondanks het aanbod vanuit tegelhuis Montfoort. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze aankoop, echt een topvloer!
Lange tegels
Lange tegels
Wat een mooie vloer mag ik weten welke type vloer het is. Alvast bedankt! REACTIE VAN TESS
Het gaat hier om de Viva 200x1200 Legni Aria N 540D0R. Tint:54A 8. Met een speciaalvoeg Zilvergrijs REACTIE VAN JORDI SMIT
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Hut de Zeeuw op donderdag 30 jun 2016 '16
Uitstekende service en bereikbaarheid, ook toen wij tijdens het werk een tekort aan tegels bleken te hebben, hebben ze ons snel en fantastisch geholpen zodat wij alles op tijd hebben kunnen afronden. Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking !
Net gelegde tegelvloer
Net gelegde tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Pluim”
Door Rob op woensdag 29 jun 2016 '16
Tegels van 2 verschillende merken gekocht voor een badkamer renovatie. Beiden zeer scherp geprijsd. De tegels uit Italie waren iets vertraagt maar omdat de lever datum ruim genomen was vóór het plaatsen nog altijd op tijd. Zeer tevreden. Pluim voor het team van Tegelhuis Montfoort
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positief”
Door Kees van Rooijen op dinsdag 28 jun 2016 '16
Naast een prachtige en unieke collectie tegels, waaronder onze eigen keuzen van liefst 1,20x1,20 meter, ook topservice. Snel, goed bereikbaar, professioneel. Met name zeer fijn als niet alles in 1 keer perfect is. We hebben net een complete verbouwing achter de rug en de ervaring met Tegelhuis Montfoort springt hier positief bovenuit.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Ad Oomes op woensdag 22 jun 2016 '16
Ik heb 100 M2 vloertegels gekocht en laten bezorgen en alles is prima volgens afspraak verlopen. Ook tijdens de aankoop ben ik op een uitstekende manier geholpen en zou nu ook andere aankomende kopers adviseren om minimaal bij Tegelhuis Montfoort langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Snelle levering en oplossing”
Door Abrahamse op dinsdag 21 jun 2016 '16
Tegelhuis Montfoort levert goede service - we hadden tegels besteld in verschillende kleuren. Die werden heel snel geleverd, toen pas later bleek dat er twee dozen met de verkeerde kleur bij zaten werden die meteen vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede oplossing”
Door Philip op maandag 20 jun 2016 '16
Vorig jaar hier onze tegels aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Alles verliep naar wens tot het moment dat de vloer gelegd was. Er bleek een productiefout in een deel van de tegels te zitten waardoor het leek alsof er een soort golfjes in de tegel zaten. Dit was niet zichtbaar voor het leggen. Direct nadat we de klacht bij Tegelhuis hadden neergelegd werden we direct serieus genomen en zijn ze komen kijken naar het probleem. Hierna hebben ze nieuwe tegels geleverd en een tegelzetter ingeschakeld die alle foute tegels mooi heeft vervangen. Bedankt voor de goede service! Er kan altijd wat fout gaan, als het maar goed wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vloertegels en wandtegels”
Door Tom op woensdag 11 mei 2016 '16
Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort vloertegels en wandtegels besteld van twee verschillende merken. Deze werden niet samen geleverd maar door twee aparte leveranciers.
Alle contact verliep via mail, wij hebben de showroom niet bezocht.
+ De tegels werden telkens zeer goed verpakt geleverd;
+ de vooropgestelde leverdata zijn correct;
+ alle mailverkeer verliep uitermate snel;
+ de prijzen zijn inderdaad zeer scherp.
(-) Door de bestelling van twee verschillende merken werden er twee keer leveringskosten aangerekend. Dit werd op voorhand wel duidelijk meegedeeld. Door de lage productprijzen waren de leverkosten tevens makkelijk te verteren.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden”
Door Patrick op dinsdag 3 mei 2016 '16
Gebouw/Locatie: Makkelijk te bereiken en het licht in de verkoop ruimte is perfect zodat je niet verrast bent als je thuis met de tegel zit met een andere licht inval. Advies: goed en doordacht zowel wat de tegels betreft als de voeg. Prijs: goed en concurrerend Levering: flexibel en zonder gedoe !
Vloer
Vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een echter aanrader”
Door A. van Roekel op zaterdag 30 apr 2016 '16
De mooie showroom en de nette ontvangst zijn een prettig begin. Ze denken vervolgens goed mee en geven goed advies. De levering van de tegels verloopt vervolgens conform planning. Tegelhuis Montfoort komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!
Tegelvloer
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door Evelyn Overvliet op donderdag 28 apr 2016 '16
Uitstekend geholpen, goed en eerlijk advies. Handelen snel en accuraat. Daarbij zijn de prijzen echt heel scherp! We zijn nu heel blij met de vloertegels in de woonkamer, de toiletten en de badkamertegels. Een heel mooi resultaat!
Vloertegels in de keuken
Vloertegels in de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Kevin op woensdag 27 apr 2016 '16
Wij hebben zeer goede ervaring met tegelhuis Montfoort, Snelle reactie op onze aanvraag, gelijk goede prijs zonder gelijk te onderhandelen. Daarnaast ook nog eens snelle levering en goede feedback over het leggen van de tegel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend geholpen”
Door Natalie op dinsdag 19 apr 2016 '16
Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend geholpen in het uitzoeken en leveren van tegels voor onze badkamer. Ze hebben actief met ons meegekeken naar de mogelijkheden, hebben ons geadviseerd in de kleur van de voeg (hadden we zelf nooit over nagedacht) en konden heel snel leveren. Superservice en prettig contact!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes op tijd”
Door K. Dijkstra op zondag 20 mrt 2016 '16
Na heel lang zoeken hebben wij bij Montfoort bij toeval de juiste vloertegel voor de juiste prijs gevonden. Alles is netjes op tijd geleverd. De service en het advies in de winkel was prima. De verdere afhandeling ook allemaal netjes en op tijd. Kort om heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Jeroen op woensdag 16 mrt 2016 '16
Goede service, van het begin bij de keuze tot en met de levering. ook de prijs was erg goed. Het advies bij het begin over de tegelkeuze is erg fijn. Inmiddels zijn de tegels geplaatst en we zijn erg tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door W. Diepenbroek op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Erg prettige ervaring met dit bedrijf. Goed advies bij het maken van de keuze van tegels voor de badkamer, keuken en gang. Kreeg mooie proeftegels thuis geleverd voor een vriendelijk prijsje, terwijl andere bedrijven dit niet konden waarmaken. Levering was keurig op tijd, prettige en vriendelijke communicatie zowel telefonisch als via de mail. Duidelijke offerte zonder poespas. Snelle nalevering toen we tegels tekort kwamen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitgebreid assortiment”
Door Geoffrey op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Showroom met een zeer uitgebreid assortiment qua vormen, kleur, design en afmetingen. Ik kreeg zeer goed advies mbt tot de kleuren, wat past mooi en kon de tegels ook naast elkaar leggen zodat ik al een goed beeld kreeg van het geheel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Anton op maandag 15 feb 2016 '16
Vier dozen Friese witjes van Albarello gekocht. Goede prijs en snelle levering. Achteraf kwamen we er een paar tekort en toen heeft Tegelhuis Montfoort er voor gezorgd dat ik die zelf bij de groothandel op kon halen. Klasse service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door H. Hendriks ( Duitsland) op zondag 14 feb 2016 '16
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Ze verdienen een pluim! Wij hebben hier een offerte aangevraagd, zeer snel een offerte ontvangen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke medewerkers, zijn vakkundig, goed advies en uitstekende service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Bij levering wat tegels gebroken (kan gebeuren tijdens transport), mail gestuurd en binnen no time nageleverd zonder problemen. De prijs kwaliteitverhouding is ook goed. De volgende aankoop zeker via dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keramisch parket”
Door Frank Elfert op woensdag 30 dec 2015 '15
Recentelijk hebben wij keramisch parket gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Vanaf het eerste moment werden wij hier goed geholpen en was de prijs zeer scherp. Omdat wij aan het begin wat twijfelde over het formaat van de tegel hebben wij in totaal een stuk of 5 offertes laten maken bij Tegelhuis Montfoort. Dit is nooit een probleem geweest. Tijdens het nameten van onze bouwtekening bleek het Tegelhuis iets te weinig m2 berekend te hebben. Dit hebben ze direct hersteld zonder deze kosten op ons te verhalen. Aardige mensen die de gemaakte afspraken nakomen! De geadviseerde tegelzetter vanuit het Tegelhuis heeft ook vakwerk geleverd! Mocht wij ooit weer een Tegelvloer nodig hebben dan gaan wij hier zeker weer kijken
Mooie vloer. Wat is de productnaam? REACTIE VAN RUUD
Hallo, mag ik vragen welke tegelzetter uw vloer zo netjes heeft gelegd? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie. Mvg Stefan REACTIE VAN STEFAN
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
Adresgegevens Tegelhuis Montfoort
aWaddinxveen, Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen, tel 0348 - 47 35 69
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland