Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
178 ervaringen (2 weken geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
147 ervaringen (2 maanden geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8,0

Coating Vloer

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-8452650 | Joan Muyskenweg 19, 1096 CJ Amsterdam
Gebruikersfoto: coating vloer
1 / 1
1 foto's
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Coating Vloer
Coating Vloer & Company levert en appliceert in heel Nederland hoogwaardige kunststofvloeren voor uw bedrijfspand of woning. Een coatingvloer, vloercoating, grindvloer, troffelvloer, acrylaatvloer of gietvloer kan altijd op maat geleverd worden.
Gebruikerservaringen
Er zijn 7 gebruikerservaringen over Coating Vloer. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Geen zaken mee doen”
Door Rogier op zaterdag 21 jan 2017 '17
Coatingvloeren legt jou als klant allerlei eisen op en als je er niet aan voldoet krijg je 'op je kop'. Bij de voorlichting is alles fantastisch maar er wordt je niet verteld dat als je katten hebt je elk nageltje in de vloer ziet terugkomen. Er worden eenzijdige afspraken met je ingeschoten die je na dient te komen in plaats van dat er in overleg een afspraak wordt gepland. Als je door uitloop van je afbouwwerkzaamheden de gietdatum wilt verzetten zit je als snel een maand of twee verder in de planning. Als je belt en aangeeft dat je het vreemd vind dat er een eenzijdige afspraak wordt gemaakt gaan ze hierover met je in discussie. We hebben te maken gehad met waterschade en hebben verzocht aan coatingvloeren de schade te herstellen. Ze hebben een zeer rigoureuze manier van herstel voorgesteld waarbij ze eventuele schade aan onze vloerverwarming door deze werkzaamheden uitsluiten. Inmiddels een partij gevonden die veel minder ingrijpend hoeft in te grijpen omdat ze wel verstand van zaken hebben. Ze kunnen tegen lagere kosten en met een zeer meedenkende, vriendelijke (niet arrogante) en duidelijk professionele manier van werken voor ons een goede oplossing bieden waarbij wij geen risico lopen. Ons advies: doe geen zaken met coatingvloer! Ze hebben in ons nieuwbouw pand bij diverse mensen een vloer gelegd en van al onze medebewoners heb ik niets dan klachten gehoord over de manier van werken waarmee de eigenaar van Coatingvloeren er voor wat betreft de klantvriendelijkheid een behoorlijk potje van maakt. Al mijn kennissen en vrienden die gietvloer willen laten leggen afgeraden met deze partij in zee te gaan.
Met welke partij bent u uiteindelijk in zee gegaan? REACTIE VAN JOCHEM
Motion vloeren. REACTIE VAN ROGIER NOORDAA, VAN DER
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Service”
Door JW Ravensbergen op donderdag 2 feb 2017 '17
Als horeca ondernemer van een caterbedrijf en pachter van een tennis park was ik opzoek naar een vloeistof dichte slijtvaste vloer voor in een professionele keuken. Na een aantal verschillende offertes te hebben aangevraagd kwam ik uit bij Coatingvloer.nl. De ontvangst in de showroom was zeer hartelijk en ik werd professioneel voorgelicht. Op zeer korte termijn kon de vloer worden ingepland, en na het eerste project bezoek bij ons door Coatingvloer kwam meteen al het vakmanschap naar voren, wij hadden duidelijk gekozen voor een verkeerde vloer die lang niet aan onze eisen zou kunnen voldoen. Ongeacht onze strakke planning werd ons een zwaarder belastbare vloer voorgesteld en werd ook binnen ons timeframe geleverd en gelegd. Ook de vaklui die onze troffelvloer kwamen plaatsen waren zeer flexibel netjes en vakbekwaam.( ik heb serieus zelden mensen meegemaakt die zo hard werken). Ook werd er door Coatingvloer meegedacht om met het hele project binnen ons budget te blijven. TOP! Uiteindelijk was onze vloer klaar en prachtig, geheel naar tevredenheid! De epoxy laag die de vloer waterdicht maakt moest nog twee dagen drogen en we zouden erop mogen lopen. Omdat er op onze tennisclub helaas toch een aantal eigenwijze mensen in het bezit van sleutels zijn, stonden er binnen drie uur al verse voetstappen met zand in de nog natte epoxy. Wanhopig heb ik contact opgenomen met Coatingvloer, die mij binnen een half uur terug mailde met de geruststelling dat de volgende dag er iemand voor de deur zou staan om de schade te herstellen! Dat vind ik service, en heb ik nog niet eerder meegemaakt in mijn carierre. Ik kan dan ook uit de grond van mijn hart Coatingvloer.nl aanraden aan iedereen die het maar wil horen en zal ook mijn volgende project zeker door hen laten uit voeren. JW Ravensbergen (Corbaux culinair).
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 147 ervaringen
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
“Goede ervaring”
Door H van Emmerloot op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Goede ervaring met coating vloer, gekozen voor een Design loft vloer. Super mooi geworden, goed geholpen. Geen omkijken naar het hele proces, perfect aangebrachte vloer! Makkelijk in onderhoud. Ik zou Coating vloer zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keurig eindresultaat”
Door Bart van Duijn op zondag 27 nov 2016 '16
Ik had een strakke planning voor de verbouwing. We hadden afgesproken om week 40 te gaan beginnen. Ik had me vergist en had de tijd niet genomen voor het opstook protocol. Dus ik moest de planning aanpassen. Naar minimaal 2 weken later. Dat kon, alleen hadden ze pas weer tijd voor me in week 5 2017 Het was niet anders. Uiteindelijk hadden ze toch eerder tijd. En hebben ze de vloer in week 46 gemaakt. Ziet er keurig uit. Zeer mooi eind resultaat De mannen die de vloer hebben geplaatst hebben ook keurig gewerkt. Tijdens de afwerking liepen ze in speciale witte pakken! Uiteindelijk een heel mooi resultaat.
coating vloer
coating vloer
Op wat voor vloer is deze vloer aangebracht? En welke coating is dit? Alvast bedankt! REACTIE VAN EVA
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Design beton look”
Door Ingrid van der kruit op maandag 10 apr 2017 '17
Design beton look vloer gekocht. Inclusief stadsverwarming. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen, men was er altijd op de afgesproken momenten. Werken zelfstandig. Kwaliteitscontroles vooraf deskundig uitgevoerd. Goede info over tijdslijnen. Zeer mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiteindelijk geen vloer gelegd”
Door Van Veen op zondag 14 aug 2016 '16
Absoluut geen goede ervaringen met dit bedrijf. Tijdens de gesprekken waren scheuren in de vloer (zelfs foto's laten zien) en een vochtige kelder geen probleem voor design beton. Tijdens het projectbezoek (twee weken voor aanvang werkzaamheden) bleken de scheuren wél een probleem, repareren zou nog eens €1200 extra kosten, of een ander type vloer á €1800 extra. Uiteraard niet blij, maar akkoord gegaan met ander type vloer (PU). Coatingvloer zou onze oude vloer verwijderen en afvoeren. De werkzaamheden starten en tijdens het verwijderen van de vloer blijkt de ondervloer boven de vochtige kelder te vochtig om de nieuwe vloer op de leggen. Terwijl tijdens het bezoek de expert nota bene in die kelder heeft gestaan waar toen zelfs een laagje water stond, en vochtmetingen heeft uitgevoerd op diverse plekken in de woning. Werkzaamheden worden gestagneerd, dit zou nog eens €700 kosten en het kan weleens drie maanden duren voordat ze weer verder kunnen, terwijl we in een tijdelijke woning zaten en niet terug ons huis in kunnen omdat de oude vloer al verwijderd is. Onze advocaat heeft de algemene voorwaarden doorgelicht, en die zitten bij dit bedrijf zo dichtgetimmerd dat ze nooit ergens verantwoordelijk voor te houden zijn. Garantie heb je dus ook in geen geval. De enige manier om ons geld terug te krijgen (pakweg €7000) zou zijn naar de rechter stappen om de redelijkheid van de algemene voorwaarden te laten bezien. Uiteindelijk is er geschikt en heeft het verwijderen van het linoleum en repareren van de scheuren ons zo'n €1600 gekost. De reactie van coatingvloer? We moesten maar blij zijn dat ze ons informeren en niet klakkeloos de vloer plaatsen. Verschillende zaken die via mail waren afgesproken maar niet verder op papier stonden komt coatingvloer op terug en verwijst naar de algemene voorwaarden en checklist. Communicatie is denigrerend en schiet te kort. Zo spreekt de bijvoorbeeld continu mijn vrouw aan in de mails (via telefoon durfden we inmiddels niks meer af te spreken) terwijl deze door mij of ons samen gestuurd worden. Aan de telefoon durft de expert zelfs te suggereren dat ik misschien niet eens weet wat er via de mail gecommuniceerd wordt want 'die schrijft mijn vrouw tenslotte'. De mensen in de showroom en de werklui zelf zijn altijd correct geweest in de communicatie. De expert/CEO laat echter flinke steken vallen op verschillende vlakken. Gaat u met dit bedrijf in zee, zorg dat letterlijk alles op papier staat en ondertekend is, en ga niet klakkeloos akkoord met de algemene voorwaarden! Een gewaarschuwd mens ... .

Naschrift Qasa: Deze ervaring is geplaatst zonder score omdat er uiteindelijk geen vloer is gelegd en geen oordeel mogelijk is over levering en montage.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Tot nu toe blij met mijn aankoop”
Door Elsa op dinsdag 7 okt 2014 '14
Wij hebben zojuist de opdrachtbevestiging getekend. En gaan voor een gietvloer op alle verdiepingen in de woning. Dus ook de badkamer en toiletten. Tot nu toe zijn wij erg vriendelijk geholpen. De offerte is duidelijk. De vloer zal in november geplaatst worden en natuurlijk zal ik dan laten weten hoe dat proces is verlopen en ik zal een foto plaatsen van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
Vestiging Coating Vloer
aAmsterdam (op afspraak), Joan Muyskenweg 19, 1096 CJ Amsterdam, tel 020 - 845 26 50
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland