Feedback
9,8

Arma Keukens en Sanitair

Website: www.armakeukensensanitair.nl "Fantastisch" score uit 444 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.armakeukensensanitair.nl | tel: 0341-261174 | Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 444 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren382 ervaringen
4 sterren45 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Topper”
Door Evert en Alie van den Brink op vrijdag 12 jan 2018 '18
Super tevreden..vanaf de koop van onze keuken tot het moment van plaatsen van onze keuken..Onze keuken werd geplaats door Machiel den Otter ( bij de kennismaking bleek dat wij elkaar kenden van vroeger ) samen met leerling Maarten.Ze hebben onze keuken vakkundig en keurig geplaatst.echt vakwerk.Bovendien was het ook reuze gezellig die 2 dagen dat ze bij ons waren..En wij vinden dat Machiel een zeer geduldige man is,zeker als je iemand moet opleiden voor dit vak..Mag ook wel eens gezegd worden vinden wij .Machiel je bent een topper.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Bas en Areke Blok op donderdag 4 jan 2018 '18
keuken , badkamer, en vloertegels voor de gehele beneden verdieping, zeer plezierige medewerkers , deskundig personeel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jenny van der Burg op donderdag 4 jan 2018 '18
Door Arma Keukens en Sanitair is bij ons een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verkoper Gert-Jan heeft de tijd genomen om samen met ons onze wensen door te spreken. Hij heeft duidelijke feed-back gegeven en vooral met ons meegedacht. Advies gegeven over speciale wensen die we hadden. Zoals afgesproken was de keuken en de badkamer klaar, net op tijd voor de Kerst. Meedenken vanaf ontwerp keuken tot en met definitieve plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY VAN DER BURG
Kerstkeuken
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Rens op zondag 24 dec 2017 '17
Bij het plaatsen van de door ons aangeschafte badkamer kwamen de monteurs allerlei onverwachte obstakels tegen. Steeds werd in overleg met ons een mooie oplossing gevonden, ook als het de monteurs meerwerk opleverde. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en vakkundig werd de badkamer gemonteerd. We zijn zeer tevreden met deze kwalitatief zeer goede badkamer en de werkwijze van Arma.
FOTO VAN RENS
Vakkundig gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele positieve ervaring”
Door Robbert Jan te Raa op vrijdag 22 dec 2017 '17
Hele positieve ervaring, de bouw van ons huis was meerdere keren vertraagd, maar Arma was heel flexibel, zowel met levering van de keuken als tijdens installatie. Service is top, vanaf aankoop tot en met oplevering.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer en keuken”
Door A. van de Beek op dinsdag 19 dec 2017 '17
We hebben een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken gekregen. Beide zijn perfect afgewerkt. We hebben heel veel waardering voor de uitvoerders. Ze werkten zorgvuldig en rustig, zonder muziek en elke dag werd alles afgeruimd. We hebben de hoogste waardering voor ARMA, zoals zij hun werk bij ons hebben gedaan en afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door JL Wiertz op zaterdag 16 dec 2017 '17
Tijdens de verbouwing van de wc (wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd) bleek een lekkage aanwezig van de doucheruimte erboven. Arma heeft ons enorm geholpen door direct de lekkage te verhelpen. Een uitstekende service dat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van harte aanbevolen”
Door Netty op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ons bad ging eruit! Samen met de verkoper hebben we een aanpassing ontworpen voor de badkamer. Het is helemaal geworden zoals we hadden gewenst. Onze monteur was vriendelijk en heeft super netjes gewerkt. Aan het eind van de dag werd het afval meegenomen en was alles weer aan kant. Kortom: Arma wordt van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Fam. Bremmer op maandag 4 dec 2017 '17
Vorige week is bij ons de keuken gemonteerd door Freek en Wilmer. Beiden erg klantvriendelijk. Wat ons opviel is het hoge afwerkingsniveau bij Arma. Alles werd bij oplevering nauwkeurig langsgelopen. Het resultaat is een geweldige keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig”
Door J.H.jansen op zaterdag 2 dec 2017 '17
Geweldige service door vakbekwame monteurs
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professioneel”
Door Petra Luijer op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer prettige verkoper, die ons heel goed geadviseerd heeft. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Zeer professionele medwerkers, die in alle rust werken. Eén deurtje was anders dan wij verwacht hadden, maar dit is zonder problemen door Arma alsnog gratis vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Ronald Dekema op woensdag 29 nov 2017 '17
Keuken gekocht. Prima geholpen. Alles naar wens geplaatst. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door R. van Rijn op vrijdag 24 nov 2017 '17
zeer vriendelijk en deskundig personeel. iedere keer erg goed geholpen tijdens de bestelperiode. het plaatsen van de keuken ging volledig zoals afgesproken en op wat kleine dingen na was het in 1 x goed. Dat wat niet goed was werd kort daarna alsnog keurig verholpen. Ook achteraf konden en kunnen wij nog steeds terecht bij degene
die ons destijds geholpen heeft. Prima bedrijf
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed gewerkt”
Door Mark van 't Kloooster op donderdag 23 nov 2017 '17
Beide monteurs (Joost en Ronald) zijn zeer vakkundig en netjes geweest bij het monteren van de keuken. Vooral het feit dat ze netjes hun spullen opruimen en er geen bende van maken doet hij deugd. Ze haalde mij erbij als ze wat wilde vragen of uitleggen, dit vond ik ook fijn. Goed gewerkt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuw toilet”
Door M.H Lodder op zaterdag 18 nov 2017 '17
Na een bezoek aan Arma In Nunspeet hebben we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan ,het voelde als een warm nest.We kregen alle ruimte om onze toilet uit te zoeken en kwamen een datum overeen voor het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe toilet.Een aardige ,netjes en schoon werkende medewerker van Arma heeft er voor gezorgd dat we nu een mooie nieuwe toilet hebben waar we erg tevreden over zijn.
FOTO VAN M.H LODDER
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles naar wens”
Door Bovendorp op maandag 13 nov 2017 '17
Tevreden met onze nieuwe keuken!goed geholpen tijdens onze afspraak in de winkel en deskundig advies gekregen. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN BOVENDORP
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Arma keukens”
Door Alize Mulder op donderdag 9 nov 2017 '17
Bij Arma keukens zijn we op een fijne manier geholpen bij de aankoop van onze keuken. Er was alle tijd voor ons. En er werd goed ingespeeld op onze wensen en mogelijkheden. De monteurs hebben de keuken netjes geplaatst en lieten alles ook netjes achter. We zijn zeer tevreden en raden andere zeker aan om eens naar Arma keukens te gaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
REACTIE VAN C.G
Hele mooie keuken. Zou ik mogen vragen wat de keuken ongeveer gekost heeft en daarnaast ben ook heel benieuwd naar de breedte van de keuken. Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Supergoed geholpen”
Door Betty van den Hoorn op donderdag 19 okt 2017 '17
Wij werden supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. Er wordt de tijd genomen en mee gedacht over wat de mogelijkheden zijn. En ook bij het plaatsen van de badkamer alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. Klasse Arma!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Henry & Erna op vrijdag 6 okt 2017 '17
We werden prettig geadviseerd door Gert Jan en nog dezelfde middag al het sanitair besteld. We wisten dat door drukte we tot eind oktober zouden moeten wachten, maar 2 dagen na de bestelling kregen we door dat ze tegelijk met de keuken zouden starten op 18 september! Jacco en Teus hebben prima werk geleverd en ons zelfs extra voortgeholpen. Elke dag werd er netjes schoongemaakt en afgevoerd. We zijn erg blij met onze badkamer en toilet!

Eerdere ervaring van 26 september 2017: Onze keuken hebben we bij Arma gekocht. We hadden weinig voorbereidingstijd, maar kregen prettig advies en zijn zo snel tot een keuze gekomen. De informatie vooraf de levering was goed en de keuken is in twee dagen vakkundig en vlot geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Arma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
REACTIE VAN ROB BAKKER
Kleine impressie
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel netjes”
Door fam.Arbman op maandag 4 sep 2017 '17
Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“De 10 met een griffel”
Door Albert Schreuder op dinsdag 22 aug 2017 '17
Vanaf de ontwikkeling tot de realisatie heeft Armakeukens alles geregeld. Ook het feit dat ze alles op alles hebben gezet om de keuken nog voor de bevalling geïnstalleerd te hebben was top! Tussentijds (tussen het bestellen en leveren) was er regelmatig contact om te controleren of alles nog op schema liep. Dit ging uit van Arma keukens. Tenslotte de installatie: precies op de afgesproken tijd waren de monteurs aanwezig. Op het laatste moment kwam er van ons als klant een kink in de kabel wat betreft de levering. Geen enkel probleem: er werd wat geschoven en alles kwam op zn pootjes terecht. Het werk dat de monteurs deden was hartstikke goed. Ter plekke werd alles grondig gecontroleerd en aangesloten. Continu werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en was er overleg over kleine puntjes, wat onze voorkeur zou hebben. Wat ons betreft een 10 met een griffel en mochten we ooit nog een keuken nodig hebben: wij weten waar we naartoe moeten!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door M.Bakker op vrijdag 18 aug 2017 '17
Vorige maand zijn mijn badkamer en mijn toilet gerenoveerd. Complimenten voor het werk wat geleverd is. Het is prachtig geworden. Overleg was altijd mogelijk als het toch wat anders liep dan gepland. Keurig alles afgewerkt. Iedere dag werd alles netjes aangeveegd. Topwerk geleverd. Ook de hulp voor het uitzoeken van de benodigdheden voor de badkamer en toilet was super!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Drie verbouwingen”
Door Henk op zaterdag 12 aug 2017 '17
Wij waren net verhuisd en moesten de bijkeuken stevig aanpassen, de badkamer een totale make-over geven en dat laatste gold ook voor onze toiletruimte. De mensen van Arma waren deskundig, vriendelijk een zeer klantgericht. Niets dan tevredenheid over hun werk en de wijze waarop ze zich aan ons manifesteerden. Minpunt vinden we wel dat we de totale kosten van de drie verbouwingen in volledigheid tevoren moesten betalen. In een goede klant-leverancier-relatie ligt dat evenwicht anders, zoals ons gebleken is bij de vele andere leveranciers.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Liep op rolletjes”
Door J.Bode op zaterdag 5 aug 2017 '17
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Eerst is er een nieuwe keuken geplaatst. Alles liep op rolletjes. De keuken is zo mooi geworden, dit grotendeels door de inzet van Niels en natuurlijk de materialen die jullie bieden zijn prima. Maar ook de badkamer waar een kleine renovatie moest gebeuren is mede door Gert Jan ook prima verlopen. En niet te vergeten de mensen die alles hebben geplaatst. Subliem! Ik raad iedereen aan om, en deed ik ook al, naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Fam. E. van Zundert op maandag 31 jul 2017 '17
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Arma gekocht. Van de showroom tot de levering en daarna zijn we uitstekend geholpen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne werkers”
Door Mrv vd Kerff op donderdag 27 jul 2017 '17
Mijn ervaring met armakeukens in Nunspeet is super zijn zeer tevreden met onze keuken zeker een 10 wat een fijne werkers netjes en precies werken zij,we zijn heel blij met onze keuken bedankt Dirk Jan en Cor en zullen er nog lang van genieten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer positief”
Door WN en ER op zaterdag 8 jul 2017 '17
Zeer positief, prettige verkoper (Coen van Manen) die goed adviseerde en meedacht, en uitstekende montage door de heren Van Ark.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door fam. Donkersteeg op donderdag 29 jun 2017 '17
Bij Arma hebben wij onze keuken gekocht. De verkoper hielp ons op een prettige manier bij het samenstellen van een mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geoliede machine”
Door Jan en Carla Scholten op dinsdag 27 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij ARMA in Nunspeet gekocht. Eerste keer zonder afspraak gaan kijken en wat je dan opvalt is dat je rustig de keukens kan bekijken zonder dat er meteen een verkoper op je nek springt. Dat voelde goed. Meteen een afspraak met Benhard van Moorselaar voor een tweede bezoek. Deze verkoper heeft ons zeer goed geholpen, denkt met je mee, neemt alle tijd voor de klant. Bij het brengen van de keuken wordt alles netjes gerangschikt (op een stucloper) neergezet, zodat de montage daarna ook vlot kan verlopen. De monteur die onze keuken heeft geplaatst (Alwin Vierhuizen) heeft het helemaal in de vingers, gaat rustig zijn gang en heeft de keuken super geplaatst. Dit bedrijf is een geoliede machine, waarbij de klant van begin tot na het plaatsen van de keuken tevreden moet zijn. Iedereen die op zoek is naar een keuken, ga naar ARMA in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duidelijk en transparant”
Door Jantine Kooij op vrijdag 23 jun 2017 '17
Na slechte ervaringen tijdens verkoopproces voor onze nieuwe badkamer bij een ander bedrijf het internet afgestruind en vanwege hoge waarderingen op arma uitgekomen. We konden meteen op vrijdagavond terecht en hebben geen moment spijt gehad van de ruim 2 uur die we moesten rijden. Erg prettige adviseur. Duidelijkheid, transparantie en meedenken kenmerken de aanpak. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend (voorbeeld: drempel waar we zelf per ongeluk tijdens drogen van cement op zijn gaan staan is binnen een week kosteloos vervangen). Monteurs zijn vriendelijk en netjes en niet te vergeten de badkamer is prachtig! Erg blij dat we door reviews op arma terecht kwamen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige en betrouwbare zaak / medewerkers”
Door Jan en Annette Scholtens op vrijdag 23 jun 2017 '17
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht. Na ook keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, uiteindelijk toch gekozen voor Arma Keukens. Wel wat duurder uit dan in Duitsland (al is het ook niet echt 1 op 1 te vergelijken), maar bij Arma Keukens hadden wij het gevoel dat zij waarmaken wat zij zeggen, namelijk dat zij enkel tevreden klanten willen en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben dit ook echt ervaren. Door een miscommunicatie is er in eerste instantie iets geplaatst bij ons (ombouw) waar wij niet helemaal tevreden over waren. Wij hebben dit aangegeven bij Arma Keukens en men heeft zonder moeilijk te doen een nieuwe ombouw geplaatst. Was toch een dag werk extra voor Arma. Met dit resultaat zijn wij erg blij!

De verkoopadviseur Benhard van Moorselaar kan ik ook zeker aanbevelen. Een geduldig en kundig adviseur, wij zijn erg prettig door hem geholpen. Ook over de monteurs zijn wij erg tevreden. Prettige, beleefde mensen die vakkundig werk hebben geleverd. En het uiteindelijke resultaat, de keuken, is erg mooi geworden. Kortom: wij raden Arma Keukens in Nunspeet zéker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima bedrijf met kundig personeel”
Door Fam Haas op zondag 18 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en die is door Arma geplaatst. Keurig werk geleverd door 2 monteurs ze werkten netjes en alle rommel is opgeruimd en meegenomen. Het enige minpunt er was een verkeerde kleur plint bij en dat duurde meer als 2 maanden eer hij is geleverd en ook dit is verder prima afgeleverd. Wij dachten dat onze inductiekookplaat bepaalde funkties niet had en daar werden we nog dezelfde dag over gebeld en kregen wij een beschrijving via de mail. Prima bedrijf met kundig personeel
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect”
Door Harry van de Plas op maandag 12 jun 2017 '17
Badkamer perfect geïnstalleerd door ARMA. Van verkoop tot oplevering prima geholpen door vakbekwame verkoper en monteurs. En inderdaad "afspraak is afspraak". Ook de service na oplevering is uitstekend. Komen zeker hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 '17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service”
Door L. Hakvoort op donderdag 1 jun 2017 '17
Ik heb een aantal jaren terug een budget keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Een paar dagen terug brak mijn deurknop van de koelkast spontaan af. Ik kon bij de bouwmarkten deze knop niet vinden, na gemaild te hebben met Arma kreeg ik zeer snel reactie en hebben ze mij kosteloos een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vertrouwde partner”
Door E.R. Hamer op dinsdag 30 mei 2017 '17
Mijn ervaring is dat je het best een afspraak met Arma keukens kunt maken, dan heeft men ook alle tijd om je te helpen. Men geeft uitgebreid voorlichting over het bedrijf en de keuze-mogelijkheden. Men helpt bij problemen voortdurend deze keuze-problemen op te lossen door met nieuwe ideeën te komen. Men komt de afspraken nauwgezet na. Men plant doelmatig en houdt rekening met wensen van de klant, bv t.a.v. de keukenmonteur. Men doet aanbevelingen t.a.v. de voorbereidingen. Men houdt zonodig telefonisch of per mail contact. Men zorgt voor afdoende foto's, overzichten en papieren bescheiden. Men heeft een goede afterservice door te bellen en te informeren. Men levert goede kwaliteit in materiaal en afwerking. Arma is een vertrouwd en prima partner om een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN E.R. HAMER
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden over Arma”
Door Marian van der Werff op vrijdag 26 mei 2017 '17
Wij zijn tevreden over Arma en zouden Arma zeker aanraden om een keuken te gaan kopen. Het was voor ons de eerste keer dat wij een nieuwe keuken zelf uitzochten en kochten. Wat ik een extra toevoeging zou vinden aan de hoge kwaliteit, is als alles van begin tot eind meegenomen zou worden. Dus vanaf het moment van eruit halen van de oude keuken tot en met het weer de deur uitgaan na installatie van de nieuwe keuken. Het met meerdere partijen moeten werken, vonden wij niet fijn.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Wijnne op zaterdag 20 mei 2017 '17
Arma heeft bij ons een keuken, badkamer en twee toiletten geplaatst. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de heren die de spullen kwamen plaatsen zijn wij uitstekend geholpen! Ze werkten precies en na afloop werd alles netjes opgeruimd. Ook naderhand toen wij lekkage hadden, wat niet eens te wijten was aan Arma, hebben ze geholpen bij het zoeken naar de oorzaak. Van begin tot eind een topteam! De slogan van ze luidt niet voor niets Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Jeannette Beelen op donderdag 18 mei 2017 '17
uitstekend voorgelicht, en samen met Koen tot een prachtig resultaat gekomen.
Henk de monteur heeft alle losse stukjes tot een droomkeuken voor ons in elkaar gezet. Een groot vakman denk met je mee en heeft overal een oplossing voor, heel correct en prettig in omgang. een dikke tien van ons.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer goed gevoel”
Door Ingeborg van der Linden/ Hoef en Haag op zaterdag 13 mei 2017 '17
Wij hebben eind maart onze keuken laten plaatsen. Vanaf het begin tot het eind hebben wij een zeer goed gevoel bij Arma gehad. Ook de hulp en advies van Gert Jan was super. Meedenkend en ze nemen echt de tijd om je droomkeuken te ontwerpen. Ook de service en vriendelijkheid van de monteurs zijn een verademing. Allemaal vanuit oplossingen denkend en er wordt alles gedaan om je keuken tot in de kleinste details strak en netjes neer te zetten. Ook de laatste puntjes die gedaan moeten worden worden opgepakt en serieus genomen. Fijn. Jullie maken het leuk om een keuken uit te zoeken en de verhalen die rondgaan gelden zeker niet voor Arma. Top en bedankt. En gert jan voor je top service en de tijd die je voor ons hebt genomen.
FOTO VAN INGEBORG VAN DER LINDEN/ HOEF EN HAAG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed”
Door Fam.H.J.Aarnoudse op dinsdag 9 mei 2017 '17
Heel goede voorlichting bij aankoop en goede montage en uitleg bij het gereed zijn van de keuken. De drie D tekening kwam goed overeen met de werkelijkheid. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor. Zeker zouden we arma keukens aanbevelen aan anderen

Eerdere ervaring van 25 juli 2015: Wij hebben een badkamer gekocht ,we zijn heel fijn geholpen ,de mogelijkheden van alle kanten bekeken ,en wellicht de goede beslissing genomen. Ik zou iedereen willen adviseren om daar te kijken en te kopen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Correct”
Door fam. wouters op maandag 8 mei 2017 '17
Wij hebben een nieuwe keuken door Arma laten plaatsen. We hadden er vertrouwen in , dat dit bij hen goed zou gebeuren en dat was ook zo. Correcte plaatsing en service ! We kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. W. Juffer op vrijdag 21 apr 2017 '17
Goed advies veel wensen besproken meerdere optie's naast elkaar gelegd, vriendelijk en deskundig personeel, voor alles is een oplossing bespreekbaar, badkamer en keuken naar volle tevredenheid gekocht en geplaatst.
FOTO VAN W JUFFER
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Jaap & Janneke Spruyt op donderdag 13 apr 2017 '17
We zijn in de showroom prima geholpen door Gert-Jan voor onze badkamer en toilet, hij kwam met goede adviezen en leuke ideeën, ook hielp hij mee de prijs binnen de perken te houden.Jan en Herman zijn zeer vakbekwame monteurs, die ook nog eens heel prettig in de omgang zijn. We hadden zelf een sierrandje uit Jeruzalem meegenomen, dat is er keurig ingezet, helaas hadden we er te weinig maar zodra die ook aangevuld zijn, komt Arma die nog plaatsen, wat een service!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door A.S. op zaterdag 8 apr 2017 '17
Super fijn geholpen door Arma met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Tijdens het gesprek is alles heel duidelijk. En er wordt ook goed meegedacht naar de klant toe. Arma is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zou willen kopen.
FOTO VAN A.S.
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heerlijk”
Door H.R. Bergman op zaterdag 8 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht (en laten monteren) bij Arma keukens in Nunspeet. Zeer goed geholpen en geïnformeerd door Coen van Maanen. De voorbereidingen laten doen door Peter en Arjan van Ark uit Hierden welke was aangeraden door Arma keukens, dat echt een gouden tip was. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ben en Magiel zijn 2 dagen druk geweest met monteren en het ziet er super uit. Wij zijn er erg trots op. Tussen de bedrijven door heeft Arma keukens steeds geinformeerd of alles goed ging en meteen de service en kennis kunnen ervaren toen er 2 frontjes beschadigd bleken te zijn. Werden meteen nieuwe besteld! Wij raden anderen aan om Arme Keukens te bezoeken als je ook aan een nieuwe keuken toe bent. En nu gaan genieten van onze nieuwe keuken, heerlijk!
FOTO VAN H.R. BERGMAN
Keuken ziet er super uit
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kosteloos herstel”
Door G.H. van de Ham op donderdag 6 apr 2017 '17
5 à 6 jaar geleden een douche gekocht bij Arma en deze ook door dit bedrijf laten aanleggen. Nu waren onlangs de kitranden verschimmeld/aangetast. Dit is door Arma geheel kosteloos herstelt, dat is nog een service!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Erno Roos op donderdag 6 apr 2017 '17
mooi bedrijf,goede en hoge service. mooie showroom met hartelijke mensen en verstand van zaken.de mensen die de keuken komen plaatsen en de badkamer komen plaatsen zijn hele goede vakmensen en mee denken met de klant. echt een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klant is koning”
Door A.L van der Zwaag op zondag 2 apr 2017 '17
Vanaf het eerste gesprek en definitieve aankkop en plaatsing is goed geluisterd naar onze wensen. De plaatsing van de keuken is deskundig gedaan, alles was compleet.
Merkbaar is , vanaf de eerste afspraak, de klant echt koning is.
FOTO VAN A.L VAN DER ZWAAG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle geduld en tijd”
Door Fam. P. van der Steen op donderdag 30 mrt 2017 '17
Een geweldige service ze blijven alles doen tot je helemaal tevreden bent. Of het om inbouwen van een oven gaat of helpen het juiste apparaat te kiezen, ze hebben alle geduld en tijd en dat komt in deze tijd niet vaak meer voor. Het is overal snel snel snel maar niet bij Arma een aanrader gewoon.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complimenten”
Door Karin en Rutger Lokhorst op zaterdag 25 mrt 2017 '17
Via deze weg willen wij onze complimenten overbrengen voor alle activiteiten aangaande onze nieuwe keuken (advisering, levering, plaatsing en service). Met name willen wij hierbij de complimenten geven aan de wijze waarop de keuken is geïnstalleerd (vakwerk!!!). Hij heeft inmiddels de kleine correcties ook uitgevoerd en ons als een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vertrouwen”
Door A. van der Deure op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Al bij het uitzoeken van keuken en badkamer kregen we fijne hulp van een Arma-verkoper: dat wekt vertrouwen! De sloop- en installatie-mensen werkten hard (zonder luide muziek!) wel met veel lawaai.. De planning klopte prima en het is nu echt genieten. Overleg over details ging gemakkelijk met goede adviezen, als leek overzie je niet alle mogelijkheden. Ik ben echt heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakwerk”
Door Petra op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Heel goed geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Goede oplossingen zijn aangereikt. Het voorbereidende werk is uitstekend gedaan. De planning klopte precies. Het plaatsen van de keuken: heel secuur en met zorg uitgevoerd. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed bedrijf om zaken mee te doen”
Door A. Barneveld op woensdag 8 mrt 2017 '17
We wilden de helft van de badkamer renoveren met een nieuwe inloop-douche en een 2e toilet.We zijn na 2 bezoeken aan Arma al tot een overeenkomst gekomen. Onze wensen kenbaar gemaakt en daarop zijn door Arma de nodige aanbevelingen en suggesties gedaan. Met succes.De werkzaamheden zijn in onze vakantieperiode uitgevoerd. De monteur heeft alles keurig afgedekt(trap,overloop enz.), netjes gemonteerd zoals afgesproken en schoon opgeleverd. Een hele verrassing toen wij thuiskwamen. Het is vertrouwd om de monteurs van Arma alleen in huis te laten en te laten beschikken over de huissleutel. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door Henk van Renselaar op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken! Geen opdringerige verkooppraat, maar een goed advies gehad bij de aankoop. Goede en heldere communicatie en plaatsing op de afgesproken tijd. Montageteam werkte ook bijzonder netjes! Aanrader dit bedrijf.
FOTO VAN HENK VAN RENSELAAR
Keuken met U vorm
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE SCHRAA
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch”
Door fam van Weelden op zaterdag 11 feb 2017 '17
Toen we de badkamer kochten in de showroom van Arma in Nunspeet vonden we dat best wel spannend. Wat halen we op ons af?! Maar van de prachtige 3D tekening die de heer Koffeman voor ons maakte, werden we heel erg enthousiast. De monteurs van Arma zijn echte vakmensen en draaien nergens de hand voor om. Ook het netjes werken beviel ons goed, stuukloper in de gang, stuukloper op de trap, je huis staat echt wel even op de kop, maar hun beperken dat enorm, waarvoor onze welgemeende complimenten! Kortom: wat de verkoper beloofd heeft zijn de monteurs nagekomen!
Echt fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
FOTO VAN G. RUITENBERG
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer netjes, vriendelijk en professioneel”
Door Fam. Swinkels op zaterdag 4 feb 2017 '17
Na lang zoeken op het net zijn wij een kijkje gaan nemen bij Arma keukens Nunspeet. De winkel ziet er netjes uit en we werden vriendelijk ontvangen. Na even rond te hebben gekeken zijn wij in gesprek gegaan en zijn onze wensen doorgenomen. Er werd goed met ons meegedacht over de indeling. Na de exacte maten te hebben opgenomen kon het echte werk beginnen. Met handige tips van Arma keuken kreeg de keuken steeds meer vorm. Omdat wij een bepaald soort aanrechtblad wilden die Arma niet had hebben Arma en het andere bedrijf, waar wij het aanrechtblad hebben besteld, samen gewerkt om alles goed op elkaar aan te laten sluiten qua afmetingen en plaatsen. Dit is zonder problemen verlopen. Het plaatsen van de keuken ging erg goed, het personeel van Arma is erg vriendelijk en professioneel. De nazorg gaat goed. Wij zijn erg blij dat wij voor Arma keukens hebben gekozen. Wij kunnen daarom ook iedereen aanraden om hier een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“TOp bedrijf”
Door Fam. Speijer op donderdag 2 feb 2017 '17
Arma Keukens, een TOP bedrijf! We kwamen oriënteert binnen, maar na een paar dagen hadden we onze droom keuken dankzij de professionele hulp van Everhard, de verkoopmedewerker binnen. Het traject tussen de 'tekentafel' en het daadwerkelijk plaatsen ging erg voorspoedig. Zo waren er nog een aantal vragen van onze kant, die snel werden beantwoord en ook de duidelijke communicatie naar ons toe was erg prettig. De vrijdag voordat de keuken werd geplaatst, werd de keuken zoals afgesproken geleverd. Keurig eerst stucloper plaatsen en daar alle dozen op plaatsen! Tijdens de drie dagen van het plaatsen van de keuken door Dirk-Jan liep alles gesmeerd. Mooi om te zien dat de 3D tekening die al weken aan prikbord hing, nu in het echt zichtbaar begint te worden. Dirk-Jan overlegde veel met ons, wat we als prettig hebben ervaren.

We zijn super blij met het eindresultaat!! tijdens het monteren van de keuken kwamen er aantal beschadigingen na voren, die keurig door Arma worden verhopen. Ook de wens van direct warm water uit de Quooker, wat niet helemaal goed door was gekomen wordt opgelost door Arma. Dat zijn de echte bedrijven, die je geloven op je woord!

Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Arma! (het is dan weliswaar wat duurder dan bij de concurrenten, maar 100% gegarandeerde service en dat is onbetaalbaar!)
FOTO VAN BART SPEIJER
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vernieuwing”
Door Iemkje doesburg op vrijdag 20 jan 2017 '17
Toilet en douche vernieuwd. Prettig , kundig geholpen.Zakelijk en vriendelijk in prima verhouding. Ook service na plaatsing uitstekend. We werden snel terug gebeld na een telefonische vraag. Ook vrijwel per ommegaande werd via de mail een afspraak gemaakt. We zouden Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door R.D.E. Daverschot op vrijdag 20 jan 2017 '17
Nieuwe keuken en gedeeltelijke aanpassing badkamer via ARMA gerealiseerd. Goede, persoonlijke begeleiding en duidelijke afspraken; ook wat betreft de kosten. G.J. van Veldhuizen deed alle moeite om aan onze wensen te voldoen in het traject. Zeer tevreden over de keukeninstallatie. Zeer zorgvuldig en nauwkeurig door de monteur(s) afgewerkt, zonder tijdsdruk of stress. Kortom, alle lof. Zeer aan te bevelen adres!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet, Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland