Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Website: www.armakeukensensanitair.nl "Fantastisch" score uit 366 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.armakeukensensanitair.nl | tel: 0341-261174 | Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet
1 / 138
138 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.
Gebruikerservaringen
Er zijn 366 gebruikerservaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren314 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Heerlijk”
Door H.R. Bergman op zaterdag 8 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht (en laten monteren) bij Arma keukens in Nunspeet. Zeer goed geholpen en geïnformeerd door Coen van Maanen. De voorbereidingen laten doen door Peter en Arjan van Ark uit Hierden welke was aangeraden door Arma keukens, dat echt een gouden tip was. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ben en Magiel zijn 2 dagen druk geweest met monteren en het ziet er super uit. Wij zijn er erg trots op. Tussen de bedrijven door heeft Arma keukens steeds geinformeerd of alles goed ging en meteen de service en kennis kunnen ervaren toen er 2 frontjes beschadigd bleken te zijn. Werden meteen nieuwe besteld! Wij raden anderen aan om Arme Keukens te bezoeken als je ook aan een nieuwe keuken toe bent. En nu gaan genieten van onze nieuwe keuken, heerlijk!
Keuken ziet er super uit
Keuken ziet er super uit
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. W. Juffer op vrijdag 21 apr 2017 '17
Goed advies veel wensen besproken meerdere optie's naast elkaar gelegd, vriendelijk en deskundig personeel, voor alles is een oplossing bespreekbaar, badkamer en keuken naar volle tevredenheid gekocht en geplaatst.
+3 bedankjes
“Goed bedrijf om zaken mee te doen”
Door A. Barneveld op woensdag 8 mrt 2017 '17
We wilden de helft van de badkamer renoveren met een nieuwe inloop-douche en een 2e toilet.We zijn na 2 bezoeken aan Arma al tot een overeenkomst gekomen. Onze wensen kenbaar gemaakt en daarop zijn door Arma de nodige aanbevelingen en suggesties gedaan. Met succes.De werkzaamheden zijn in onze vakantieperiode uitgevoerd. De monteur heeft alles keurig afgedekt(trap,overloop enz.), netjes gemonteerd zoals afgesproken en schoon opgeleverd. Een hele verrassing toen wij thuiskwamen. Het is vertrouwd om de monteurs van Arma alleen in huis te laten en te laten beschikken over de huissleutel. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
Kwaliteit alom
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“TOp bedrijf”
Door Fam. Speijer op donderdag 2 feb 2017 '17
Arma Keukens, een TOP bedrijf! We kwamen oriënteert binnen, maar na een paar dagen hadden we onze droom keuken dankzij de professionele hulp van Everhard, de verkoopmedewerker binnen. Het traject tussen de 'tekentafel' en het daadwerkelijk plaatsen ging erg voorspoedig. Zo waren er nog een aantal vragen van onze kant, die snel werden beantwoord en ook de duidelijke communicatie naar ons toe was erg prettig. De vrijdag voordat de keuken werd geplaatst, werd de keuken zoals afgesproken geleverd. Keurig eerst stucloper plaatsen en daar alle dozen op plaatsen! Tijdens de drie dagen van het plaatsen van de keuken door Dirk-Jan liep alles gesmeerd. Mooi om te zien dat de 3D tekening die al weken aan prikbord hing, nu in het echt zichtbaar begint te worden. Dirk-Jan overlegde veel met ons, wat we als prettig hebben ervaren.

We zijn super blij met het eindresultaat!! tijdens het monteren van de keuken kwamen er aantal beschadigingen na voren, die keurig door Arma worden verhopen. Ook de wens van direct warm water uit de Quooker, wat niet helemaal goed door was gekomen wordt opgelost door Arma. Dat zijn de echte bedrijven, die je geloven op je woord!

Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Arma! (het is dan weliswaar wat duurder dan bij de concurrenten, maar 100% gegarandeerde service en dat is onbetaalbaar!)
REACTIE VAN BART SPEIJER
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed en betrouwbaar”
Door Karen van Veen op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgekozen en laten plaatsen. Ze werken heel netjes en zijn super vriendelijk. Voordat zij de accessoires plaatsen overleggen zij wat jij wil. Ze hebben ook oog voor de lijnen zodat alles strak geplaatst word. We zijn echt tevreden met hoe alles is verlopen. Dit is een goed betrouwbare bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betrouwbare leverancier”
Door Paul en Wendy Joustra op zondag 23 okt 2016 '16
Van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken uitstekende service. Voor het zoeken naar een nieuwe keuken twijfelden we of er überhaupt een betrouwbare keukenleverancier bestaat, en Arma bewijst dat dit wel degelijk het geval is!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Wilma kroon op woensdag 13 apr 2016 '16
We hebben voor de 2e keer een keuken van arma. Goede service en meedenkend personeel in de winkel. Geweldige en kundige monteur thuis.. we zijn wederom erg tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.. gr familie kroon
Keuken in U vorm
Keuken in U vorm
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden over de gehele afhandeling”
Door Patrick en Liesbeth Bauland op dinsdag 4 okt 2016 '16
Begin 2016 besloten wij onze keuken te vervangen. Na gedegen onderzoek op Internet zijn wij bij Arma terechtgekomen. Vooral de ervaringen van andere keukenkopers speelden hierbij een belangrijke rol. Een andere reden was, dat wij een landelijke keuken wilden. Arma heeft hierin een grote keuze, zoals wij constateerden toen wij daar gingen kijken. Na een afspraak gemaakt te hebben, gingen wij huiswaarts met een tas vol met brochures over apparaten en informatie over de werkwijze van Arm, teneinde ons te kunnen gaan oriënteren. Tijdens de uiteindelijke afspraak werd uitgebreid te tijd genomen om de keuken inclusief apparatuur en tegelwerk samen te stellen. De offerte was direct gereed evenals een tekening, zodat wij zelf al een goed beeld kregen. Voor de demontage van de oude keuken kregen wij een aantal bedrijven door, waarmee Arma werkt. Lijnen voor overleg tussen de bedrijven worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ideaal. Begin september werd de keuken dan geplaatst. Inclusief demontage en montage zijn wij 8 werkdagen zonder keuken geweest. Een periode om overheen te komen. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling bij Arma; van de afspraak met de heer Van Moorselaar t/m de (de-)montage, het verleggen van leidingen, het tegelwerk etc.. Er werd meegedacht en indien gewenst goede suggesties gedaan. De werklieden werkten zeer netjes. Het eindresultaat was precies wat wij voor ogen hadden en wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken. Het slogan van Arma "Afspraak is afspraak" staat terecht hoog in het vaandel. Een bedrijf dat wij zeker iedereen aanbevelen.
Keuken met betegelde achterwand
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alle waar is naar zijn geld”
Door Jan Baron op donderdag 1 sep 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht. Na een jaar intensief gebruik was een aantal deurtjes een beetje scheef. Alles keurig opnieuw afgesteld, geen kosten, prima, klantvriendelijke en kundige monteur, uitstekende communicatie vooraf over bezoektijdstip. Zelfs toen de monteur wat eerder kon komen werd vooraf gevraagd of dat mogelijk was. Nog steeds blij met onze aankoop bij Arma. Duur? Alle waar is naar zijn geld!

Eerdere ervaring van 3 september 2015: Niet het goedkoopste adres, zeker geen keukenknaller, wel de beste wat mij betreft. Vriendelijke en betrokken medewerkers met hart voor de (keuken)zaak. In onze keuken zijn uitstekende componenten op tijd geleverd. De aankoop is goed begeleid, meedenkend en waar nodig oplossingen zoekend, de technische uitwerking ook, de montage was echt super. Wij hadden een uiterst deskundig monteur die de tijd nam voor de juiste (haast vlekkenloze) montage. Hij keek daarbij niet op een uurtje, het moest goed komen. Een echte vakman van de bovenste (*keuken) plank! Klant centraal, ook bij hem. We zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg prettig”
Door B Bourgonje op zondag 28 jun 2015 '15
Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven.
De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kosteloos herstel”
Door G.H. van de Ham op donderdag 6 apr 2017 '17
5 à 6 jaar geleden een douche gekocht bij Arma en deze ook door dit bedrijf laten aanleggen. Nu waren onlangs de kitranden verschimmeld/aangetast. Dit is door Arma geheel kosteloos herstelt, dat is nog een service!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een man een man”
Door K. Karssen op zaterdag 2 apr 2016 '16
Vanaf onze eerste bezichtiging tot en met de laatste aflevering hebben wij een fantastische leverancier gevonden in ARMA Keukens en Badkamers in Nunspeet. Een man een man een woord een woord. Een kleine klacht wordt als een serieuze grote klacht afgehandeld. Ere wie ere toekomt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken en sanitair”
Door Aart Vierhout op vrijdag 23 jan 2015 '15
Arma installeerde bij ons een nieuwe keuken. We kregen een prima advies. Levering en installatie verliepen voortreffelijk. Ook de monteur werkte netjes en precies en deed alles om alles tot volle tevredenheid op te leveren. Ook na ingebruikname werd voortreffelijke nazorg gegeven.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakmensen”
Door Martin Mulderij op zaterdag 21 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken met plezier gekocht bij arma nunspeet. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en een kleine beschadiging werd goed opgelost. "Liever vervangen dan weten dat er een plekje zit waar je steeds naar kijkt omdat je weet dat het er zit" zei de monteur. Kortom, goede en keurige vakmensen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
het kookgedeelte
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Peter op dinsdag 6 dec 2016 '16
Vanaf het eerste moment echt super goed geholpen door de mensen bij Arma Keukens.
Nemen alle tijd voor je, zijn meedenkend. Komen alle afspraken m.b.t. planning netjes na. Tot nu toe erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“De klant is koning!”
Door Fam Wieringa, Putten op zaterdag 26 jul 2014 '14
Wij hebben zowel onze keuken als de badkamer en toilet bij Arma keukens en sanitair gekocht. Als er later een probleempje was werd dit altijd snel en naar volle tevredenheid opgelost. Bij andere leveranciers hebben we wel eens slechte ervaringen gehad maar zodra we zaken deden met Arma voelde en voelt het als een warm bad. Je voelt je serieus genomen en de klant is bij hen nog echt koning. Arma bedankt en ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vernieuwen vaatwasserdeur”
Door Dineke van Olst op maandag 7 jul 2014 '14
Door vocht is vaatwasserdeur aangetast. Na tel. overleg met echt vriendelijke medewerkster gelijk mail met info ontvangen aangaande vernieuwing. Ook in het verleden altijd meedenken en helpen. Keuken 6 jaar geleden geplaatst en nog steeds goede en snelle service. Een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“precies wat ik zocht, betrouwbaar”
Door fam de Haan op vrijdag 9 mei 2014 '14
ARMA is precies het bedrijf dat we zochten. Je wordt er netjes behandeld. De mensen nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wilt. Twee bezoeken en ruim zes uur bezig geweest. Zonder enige druk dat je iets moet kopen. En heel erg fijn , je voelt je niet onder druk gezet, je hoeft niet af te dingen, want de prijs is de prijs. Ze komen ook nog bij je thuis kijken of er rare hoekjes of dingen in je keuken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Ook bij het plaatsen weer heel nette en aardige mensen. Waar bij anderen bedrijven een keuken in een dag geplaatst wordt, was er voor ons twee en halve dag uitgetrokken. Ruim de tijd om nog wat laatste veranderingen te doen (toch het stopcontact op een andere plek). Een week na het plaatsen nog gebeld of alles naar wens was. En dan is de keuken ook nog van mooie Duitse kwaliteit, en netjes afgewerkt. Kortom, wij hadden niet beter kunnen wensen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert op zaterdag 28 dec 2013 '13
Badkamer verbouwen? Ok, maar door wie? Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Arma Keukens, Nunspeet. En die keuze is goed uitgepakt. Deskundig, professioneel, klantgericht en betrokken zowel bij verkoop als – minstens zo belangrijk! – bij de verbouwing. En dat is ook de extra kracht van Arma: verkoop en aanleg/installatie in één hand. Arma is niet de goedkoopste. Maar als je kwaliteit wil en geen gedoe…. Speciale complimenten voor de monteurs, echte vakmensen! En als er iets fout gaat (wij kregen een badkamerkast met rechtsdraaiende i.p.v. linksdraaiende deur) dan wordt het goed opgelost. Toegegeven, ons is gevraagd een recensie te willen schrijven. Het is ook de eerste keer dat wij zoiets doen. Maar we doen het wel van harte omdat wij tevreden zijn en het volkomen terecht is.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Bart-Jan op zondag 14 jun 2015 '15
Via Qasa kwamen wij bij Arma in Nunspeet terecht. Hendrik heeft ons geholpen bij zowel onze keuken als badkamer en het eindresultaat is super. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de goede service maken dat wij heel tevreden over Arma. Een bedrijf dat kwaliteit en service door de hele linie (van verkoop tot uitvoering) hoog in het vaandel heeft staan en zich daarin wat mij betreft onderscheid. Kortom: absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Elles op woensdag 3 jun 2015 '15
Alweer een aantal jaren geleden heb ik een keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Daar hebben ze me heel duidelijk geadviseerd en kwamen zelfs bij mij thuis kijken voor de juiste maten. wat ik ook fijn vond is dat je niet hoeft te onderhandelen over de prijs. he plaatsen ging ook netjes en zonder problemen. Nu naar een paar jaar was er een klein onderdeeltje mis in de keuken en deze heeft Arma mij netjes en kosteloos toegestuurd. bedankt voor deze service. Kortom mijn ervaring met Arma is dat er alleen maar nette en professionele mensen werken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door Annet op woensdag 23 jan 2013 '13
In oktober 2012 hebben we in onze huurwoning een keuken laten plaatsen door Arma Keukens uit Nunspeet. In de zomer hadden wij al rondgekeken welke keukens er bij wie te koop werden aangeboden. De integriteit, de bereidwilligheid en de gemoedelijkheid van Arma en hun medewerkers was daarbij opvallend en doorslaggevend. Met name het contact met Gert Jan van Veldhuizen was erg prettig. Hij heeft met ons tot in de kleine uurtjes besproken, gewikt en gewogen, met oog voor de mens en zijn budget. Het was een feestje om steeds beter zicht te krijgen op hoe 'onze eigen keuken' eruit zou gaan zien. Ook de periode tussen het opstellen van het keukenplan en het zetten van de keuken - voor ons een heuse renovatieperiode waarbij alles in onze huurwoning op z'n kop ging - hebben we in groot vertrouwen doorgemaakt.
Dat vertrouwen werd onderstreept toen Henk Nagelhout onze keuken in de herfst heeft gezet. Deze rustige en professionele man heeft in twee dagen in alle bescheidenheid die hem siert heel goed werk geleverd in een zeer gemoedelijke sfeer. Na zijn vertrek hebben wij alleen maar genoten van dat wat bij Gert Jan op papier verscheen en door Henk is uitgevoerd: een keuken die helemaal naar onze smaak is en waar we nog heel lang van hopen te genieten. Dank voor de prettige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Aankoop keuken”
Door J.Meuleman op woensdag 2 jan 2013 '13
Bij deze onze positieve ervaring met de aankoop onze keuken bij Arma Keukens. De aankoop van de keuken ging in een goede en ontspannen sfeer. De verkoper nam de tijd, luisterde goed naar onze vragen en kwam absoluut niet opdringerig over. De verkoper liet ook duidelijk de verschillen in kwalitet van de soorten keukens zien zodat een juiste prijs / kwaliteisverhouding duidelijk was. Op het gebied van de inbouwapparatuur idem dito. Uiteindelijk was het aan ons om de keuze te maken. Door stagnering in de verbouw heeft de keuken ongeveer een jaar in opslag gestaan bij Arma waar niet mooeilijk over gedaan werdt.Alles werdt correct op de juiste datum afgeleverd. Tijdens plaatsing van de keuken brak het granieten blad maar dit werd snel en vakkundig door de klantenservice opgelost. Ondanks dat het blad uit 3 delen bestond verving men het volledig blad om structuurverschillen te voorkomen. Al met al is de aankoop van een keuken bij Arma zeer aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top ervaring”
Door R Hop op maandag 4 jul 2016 '16
Mijn ervaring met Arma is top. Uitstekend geholpen om een keuken naar wens uit te zoeken. Na aankoop is een kleine wijziging ook geen probleem. En verder keurig netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeer zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beloofd = beloofd”
Door Fam. Bol uit Bunschoten op donderdag 24 jul 2014 '14
Prima service. Men had ruim voldoende tijd voor ons ingepland tijdens het bespreken van de keuken. Kinderen van andere kopers werden op een enorm leuke manier bezig gehouden. Wat overeengekomen was is men ook nagekomen. Met 2,5 dag was alles geplaatst en konden we gaan genieten van deze aanwinst.
Genieten van de extra ruimte
Genieten van de extra ruimte
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tervreden”
Door Marijke op vrijdag 6 jun 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van de badkamer bij Arma keukens en sanitair. Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht omdat wij al een erg goede ervaring hadden met de keuken die we daar ook gekocht hebben Samen met de verkoper wordt er goed bekeken waar onze voorkeur naar uit gaat en of de mogelijkheden hiervoor zijn. Het plaatsen gaat precies en correct, vragen worden altijd opgelost. Ook jaren later kunnen we hiervoor altijd nog terecht. Een goede beslissing om bij Arma (Nunspeet) te kopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door E. van den Broek op maandag 25 jan 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2012 bij Ara gekocht. Allemaal naar volle tevredenheid. Voornaamste reden om het daar te doen was dat de service van hun goed bekend staat. Nu ging bij ons na 3 jaar de vaatwasser al kapot. Zodanig dat er grote kosten gemaakt moesten worden. Ik vond dit zo snel eigenlijk niet kunnen en nam contact op met Arma. Gevolg was dat zij kosteloos een nieuwe vaatwasser geregeld hebben en die vervolgens ook ingebouwd. Nou dat noem ik nou Goede Service! Hartelijke groeten, Fam E. van den Broek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zij houden zich tenminste wel aan hun afspraken”
Door Stephan op donderdag 21 mrt 2013 '13
Meestal zeggen ze wat over het bedrijf, en dat is ook echt wel goed, maar nu eens een woordje over de mensen die de keuken bij ons plaatsten. Wat zijn die jongens toch netjes. Netjes in hun werk en netjes tegenover de klant. Tuurlijk, met een verbouwing hou je altijd rommel en stoffig word het ook altijd wel, maar zij proberen het toch erg netjes te houden. Een dikke pluim voor de mannen. Voor het bedrijf ARMA ook niks slechts. Er ging wat verkeerd, maar dat werd super opgelost, en ook nog eens in een korte tijd. Jullie hebben allemaal fantastisch werk geleverd, en onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door C. Berends op dinsdag 15 sep 2015 '15
'Onze keukenwens helemaal waargemaakt". Begin februari 2015 kwamen wij, na diverse keukenzaken bezocht te hebben, bij Arma Keukens in Nunspeet terecht. Na een oriënterend en vrijblijvende rondgang door hun mooie showroom, zijn we een paar weken later opnieuw gaan kijken en werden wij (op ons verzoek) te woord gestaan door verkoper dhr. H. Groothedde. Deze plezierige kennismaking monde al snel uit in een helder en duidelijk concept van een mooie keuken welke voldeed aan onze wensen binnen het gestelde budget.
Heel plezierig bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. De klantvriendelijkheid en vakkennis van de verkoper en keukenmonteurs hebben we als zeer prettig ervaren. Ook zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en vakkundigheid van de installateurs en hun zorgvuldige wijze van werken. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Ook na oplevering ( afgelopen juni), werd een probleem met de nieuwe vaatwasser snel en vakkundig opgelost door het leveren van een nieuw apparaat ! Tevens is ook een aandachtspunt m.b.t. onze ervaringen met de krasbestendigheid van het nieuwe aanrechtblad uiterst serieus en professioneel opgepakt. De slogan :"Afspraak is afspraak" wordt dan ook meer dan waar gemaakt. Niets dan lof en een groot compliment voor Arma Keukens in Nunspeet.

Fam. C. Berends, Apeldoorn
Keuken geplaatst in juni 2015
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg onder de indruk”
Door Hassankhan op vrijdag 28 aug 2015 '15
Ik heb in 11-2012 een keuken aangeschaft bij ARMA keukens. Behalve dat de prijs erg schappelijk was, zijn wij met respect behandeld door de verkoopmedewerker. Nadat er een offerte was opgesteld, inclusief 3d-tekening, kregen wij alle tijd om hier thuis nog eens rustig over na te denken, zonder enige vorm van dwang of verbintenis. Vervolgens is alles volgens planning bezorgd en gemonteerd, geheel volgens de afspraak. Begin dit jaar ging er een kliksysteem van één van onze lades stuk. Wij hebben gratis een nieuwe opgestuurd gekregen als onderdeel van de Service en er werd ons zelfs aangeboden om deze kosteloos te laten vervangen door een servicemonteur. Afgelopen week is ARMA keukens langsgeweest om een probleempje met onze vaatwasser op te lossen. Ook heeft de servicemonteur de tijd genomen om andere kleine zaken na te kijken en eventueel bij te stellen. Dit viel ook weer onder de service en was geheel kosteloos (afstand +/- 130km), zelfs geen voorrijkosten. Ik ben dusdanig onder de indruk van ARMA keukens dat ik eenieder van harte zou aanraden om er een kijkje te nemen. Aan de service zal het zeker niet liggen.
Dikke pluim wat ons betreft!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hier kijken en kopen”
Door Aarnoudse op zaterdag 25 jul 2015 '15
Wij hebben een badkamer gekocht ,we zijn heel fijn geholpen ,de mogelijkheden van alle kanten bekeken ,en wellicht de goede beslissing genomen. Ik zou iedereen willen adviseren om daar te kijken en te kopen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle lof”
Door Piet en Janny Kop op woensdag 8 jul 2015 '15
Na een dag bij Arma doorgebracht te hebben bij het uitzoeken van onze mooie keuken alwaar we prima geholpen zijn en aldaar een prachtig ontwerp naar onze wensen voor een prachtige keuken is ook de plaatsing en afwerking geheel naar onze zin uitgevoerd. Ook de service na de plaatsing is keurig afgehandeld. Kortom alle lof voor Arma Keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Keuken en sanitair uitzoeken.”
Door D.Besselsen op woensdag 14 jan 2015 '15
De verkoper van de keuken nam goed de tijd voor advies wat betreft de keuken dit was bij het uitzoeken van het sanitair ook goed. De levering en de montage werd prima verzorgt. De totale kwaliteit is prima, wij zullen zeker Arma Nunspeet bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken”
Door Fam. Luyke op maandag 22 dec 2014 '14
Na een tijd op zoek te zijn naar een nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij Arma in Nunspeet. Via internet goede referenties gelezen. We zijn prima geholpen door de adviseurs die met ons meedachten en goede tips en adviezen gaven. De keuken is compleet en op tijd geleverd en is door de eigen monteurs van Arma geplaatst. Ook voor de monteurs niets dan lof. Zij dachten mee en kwamen met keurige oplossingen voor kleine problemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Korte krachtige en lovende reactie”
Door P.M.C. Winckelmolen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Na een uitstekende ervaring terug naar ARMA.
Het resultaat:
Ontvangst: Hartelijk.
Advies: duidelijk en persoonlijk.
Uitvoering: uitstekend.
Contact: menselijk.
ARMA: Vaklui!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
Toilet BG
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service terwijl de keuken door iemand anders was geleverd.”
Door Hogeveen op zaterdag 1 nov 2014 '14
Ondanks dat de keuken niet geleverd was door Arma, hebben ze wel geholpen bij het zoeken en adviseren voor een nieuw voorfront. Warme ontvangst en een goed advies. Voor nu en altijd een Arma, toch wel de beste.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“U krijgt geen spijt”
Door Fred Bessembinders op woensdag 14 dec 2016 '16
We waren erg nieuwsgierig toen we op de site van Arma zagen dat dit bedrijf met een 9,7 werden gewaardeerd. We maakten in februari een afspraak met Gert Jan en werden keurig ontvangen door hem. Hij was bijzonder enthousiast en liet ons weer vertrekken met een zeer goed gevoel. In september werd begonnen met de sloop van de badkamer. Wim en Teus geweldig zoals jullie samen (netjes en keurig) werkten terwijl jullie de pech hadden dat het 32 (!) graden was op dat moment in Apeldoorn. Tijdens de opbouw werd er steeds keurig meegedacht en overlegd. Na 14 dagen was de badkamer af. Alleen maar lof voor dit geweldige bedrijf waar idd "Afspraak is afspraak" keurig werd nagekomen. De 5 sterren zijn ze zeker waard. Mocht iemand nog twijfelen......ga naar Arma in Nunspeet en u krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden bij schade”
Door Mast op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer laten verbouwen dit werd door zeer vriendelijke en zeer bekwame monteurs gedaan hiervoor nog onze hartelijke dank Barend en Jan. Het was geen simpel gebeuren maar alles is perfect gedaan. Helaas sloeg afgelopen juni de bliksem in en deed de vloerverwarming het niet meer. Na telefonisch contact kwamen ze met een nieuw regelpaneel ( GRATIS ) doch dat bleek niet te helpen . Daarna is het helemaal doorgemeten en bleek dat de vloermatten zelf stuk waren. De verzekering betaalde gelukkig en nu hebben ze de complete vloer er uit gehakt nieuwe matten geplaatst en opnieuw de vloer betegeld . Dit alles naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“2e keuken”
Door fam. E. van Zalk op woensdag 23 nov 2016 '16
dit is onze 2e keuken die wij hebben gekocht bij Arma Keukens, wij denken dat dit al genoeg zegt over Arma Keukens. ze doen wat ze zeggen. gewoonweg geweldig. service en garantie is helemaal top. familie, vrienden en collega,s hebben ook een keuken van Arma Keuken en zijn allemaal zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima verlopen proces”
Door Martin van Brakel op dinsdag 8 nov 2016 '16
Het proces van selecteren, monteren en installeren van onze keuken bij Arma is prima verlopen.Keurig volgens afspraak met een professionele aanpak. Dit is onze aanbeveling zeker waard. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arma omgaat met zijn opdrachtgevers. Een echt familiebedrijf met aandacht voor klantrelaties dat zich vertaalt in groei.
dank voor de snelle aanpassing
REACTIE VAN MARTIN VAN BRAKEL
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kundig, deskundig en vriendelijk”
Door Edith de Zeeuw op woensdag 28 sep 2016 '16
Iedere persoon van Arma Keukens heb ik ervaren als kundig, deskundig en zeer vriendelijk. Ze beloven het niet alleen, ze doen het ook!! Super betrouwbaar, alles bespreekbaar. Een net bedrijf met uitmuntende producten en service.
Keuken van Arma
Keuken van Arma
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complete keuken”
Door Arjan Koelewijn op woensdag 7 sep 2016 '16
Het was even zweten, maar Gert van Arma keukens is onze held. Met kachelpijp een afzuigkap aansluiten om bovenliggende koof slank te houden. Op papier een geweldig idee, in de praktijk ietsje minder. Alles voor het resultaat. Superrrrrrrr!
Gemonteerde kachelpijp
Gemonteerde kachelpijp
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekende service”
Door Bea op maandag 18 feb 2013 '13
Ik was geïnteresseerd in een Galley keukenkraan. Per mail en telefoon heb ik contact gehad. Zo heb ik gecheckt of deze kraan geen achterzwaai had, omdat de kraan met de achterkant bijna tegen de achterwand zou komen te staan. Mij werd bevestigd dat de kraan die ik wilde geen achterzwaai heeft. Ook wilde ik 'm snel geleverd hebben aangezien ik twee dagen over een eigen monteur beschikte en deze de kraan dan gelijk kon installeren (aangezien wij de juiste middelen en mogelijkheden niet hadden deze zelf te vervangen). Ik betaalde de kraan, maar kreeg deze later geleverd dan afgesproken was. Bovendien was het een kraan MET achterzwaai... Na contact over en weer hierover werd me aangeboden dat het nieuwe type van deze kraan (zonder achterzwaai) me alsnog zou worden toegestuurd en dat een Arma monteur de 'verkeerde' kraan op zou komen halen als hij in de buurt was. Maar ik had geen beschikking meer over de eigen monteur. Toen heb ik gevraagd of de monteur van Arma, die de kraan zou komen ophalen, ook gelijk de nieuwe kraan zou kunnen installeren. Daar is mee ingestemd en daardoor hebben we nu een kraan zonder achterzwaai die gratis is geïnstalleerd door Arma. De problemen zijn dus prima hersteld en er is een uitstekende service geboden. Arma vind ik dus zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hartelijk dank”
Door J. van Schaik op vrijdag 29 jul 2016 '16
Mijn ervaring bij het kopen van een keuken bij Arma is heel positief. Het meedenken bij het ontwerp, de tijd die ervoor genomen werd, de mogelijkheid om nog veranderingen aan te brengen, de montage en uitleg over apparaten ... dat verliep allemaal prima. Nu de keuken klaar is, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachting voldoet. Het is prachtig geworden qua uitstraling en kwaliteit, maar ook heel praktisch in het gebruik. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
Foto van onze Arma Keuken
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hoge score is terecht”
Door Willem & Trudy op maandag 19 dec 2016 '16
Tijdens onze zoektocht naar een keukenleverancier viel ons oog op Arma te Nunspeet, dit vanwege de goede beoordelingen op Qasa. De goedkoopste zal Arma niet zijn maar kwaliteit, tussentijds goed contact, levering en plaatsing en een goede nazorg is ook heel wat waard. Buiten dat kan je zonder gedoe met een ongetekende offerte naar huis om alles even te laten bezinken, daarna hebben we een vervolg afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten. Als maanden later blijkt dat er tijdens de bouwperiode van het huis regelmatig e.e.a. moet worden aangepast kan je dat gewoon via de e-mail aangeven. Ons verzoek werd altijd snel en vriendelijk aangenomen en/of werd er een verbeterde tegenvoorstel gedaan door verkoopadviseur Hermen Groothedde.

Het montageteam (Peter & Arjan) waren top, de heren werkte netjes en zeer nauwkeurig, ze hadden alle denkbare gereedschappen bij zich. Na plaatsing hebben ze de moeite genomen om een tekening te maken met aanwijzingen voor een kleine aanpassing die wij over het hoofd hebben gezien. Een rit naar het milieu depot werd ons bespaard, alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen.

Enkele dagen na plaatsing bleek dat we nog wel een opbergkast konden gebruiken, na een e-mailtje of dat mogelijk was werd er direct een aantal mogelijkheden aangeboden. Achteraf gezien is die hoge score dan ook helemaal terecht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gekocht op basis van beoordelingen en waargemaakt”
Door Familie Pool op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na lang twijfelen gekozen om bij Arma de keuken te kopen. De goede beoordelingen qua service gaven hierbij de doorslag, aangezien wij zelf absoluut niet handig zijn en niet van verrassingen houden. De keuken is netjes geplaatst en de contacten met de monteurs waren zeer prettig. Twee kastdeurtjes bleken naderhand beschadigd. Contact opgenomen met Arma en zonder enig gedoe of wantrouwen zijn deze vervangen. Nu, na een half jaar, zijn de lampjes van de afzuigkap al op. Er zit echter geen garantie op de lampjes bij de fabrikant. Arma heeft daarom besloten de kosten voor eigen rekening te nemen en komt binnenkort de nieuwe lampjes plaatsen. Arma adverteert met zijn goede service en ik moet zeggen dat dit ook echt waar is. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door Fam Sanders op donderdag 8 dec 2016 '16
Heel fijn bedrijf met prettige mensen en gastvrij ontvangen toen we onze droomkeuken gingen uitzoeken we zijn er erg blij met het resultaat werken erg netjes en denken met je mee we zullen andere ook aanraden om naar arma te gaan super bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. Looij op vrijdag 26 feb 2016 '16
Fantastisch geholpen bij de aankoop van onze keuken, alle tijd genomen, het werd zaterdagmiddag half zes. Verkoper Hendrik heeft kosten nog moeite gespaard om ons god te helpen. Keuken keurig en netjes afgeleverd gekregen op afgesproken tijdstip. Op maandag en dinsdag monteurs geweest. Zeer prettig deze twee mannen. Dachten echt mee, en veranderde ter plekke ook nog iets. Vanmorgen nog de wasemkap opgehangen omdat de stucadoor nog wat moest doen. Al met al een zeer goede ervaring en zeer positief over Arma keukens. Zal jullie zeker aanbevelen. Ondanks de afstand Santpoort Nunspeet. Klasse en bedankt
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer betrouwbaar”
Door G van-den Brink op vrijdag 27 nov 2015 '15
Wij hebben de keuken bij Arma gekocht, via andere hadden we gehoord over de goede service daar. Die mond tot mond reclame was heel positief, dus hadden wij besloten daar eerst is te gaan kijken. Wij zijn zeer tevreden van het begin dat wij een gesprek hadden, tot het plaatsen van de keuken en de goede service . Het eindresultaat mag er zijn. Als wij weer een andere keuken zouden kopen, gaan we gelijk naar Arma keukens. Zeer betrouwbaar
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig”
Door Kwakkel op woensdag 16 sep 2015 '15
De vorige keuken hadden we gekocht bij een kleine keukenzaak. Na de aanbetaling hoorden we geruchten van faillissement... Daarom wilden we deze keer een betrouwbare partner met een goede naam. Dat is Arma geworden met een goed advies, duidelijke offerte en heldere afspraken. Ook de tekeningen voor de voorbereiding van elektra, waterleiding en luchtafvoer werden keurig aangeleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, met een prachtige keuken als resultaat waarmee we weer jaren vooruit kunnen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen verdere uitleg: aanrader”
Door W.A. van Ree op donderdag 16 jul 2015 '15
zeer goede en bekwame uitleg wij zouden Arma keukens zeer aanbevelen zeer bekwame monteurs die zeer netjes werken al met al super ruime keus in keukens en sanitair zeer aan te bevelen verder geen uitleg nodig perfect!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niks was teveel”
Door Kees en Claudia Riepma Putten op vrijdag 3 jul 2015 '15
Gisteren en vandaag is onze keuken geplaatst via Arma Nunspeet
gewoon op een zaterdagmiddag naar nunpeet gereden om te kijken en orienteren. Gelijk al goed ontvangen. kregen koffie en lieten ons gewoon kijken. en als we vragen hadden konden we ze stellen. en we hadden niet eens een afspraak. Na veel kijken en dingen op een rijtje zetten zijn we voor de keuken bij arma gegaan wederom lang gezeten maar dan was ook niks teveel... kijken voor dit nee toch een ander niks was teveel offertes gemaakt. en bij alle vragen kregen we antwoord. Na een aantal weken wachten is de keuken gisteren en vandaag geplaatst. door peter en klaas 2 mannen die hun vak verstaan!
alles netjes en schoon en opgeruimd achtergelaten kortom Arma keukens en sanitair is aan te raden! Ook even een bedankje voor Alexander Bart voor zn adviezen en geduld!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling dubbel en dwars verdiend”
Door Bert en Mila Kluin op zaterdag 13 jun 2015 '15
Wij lieten onze badkamer vernieuwen door Arma. De eerste adviesgesprekken met Gert-Jan waren heel zorgvuldig. We kregen een duidelijk offerte. Er werd een juiste planning afgesproken. Daarn kwamen twee zeer harde werkers (Wim en Arjan) bij ons die in 2,5 week de klus klaarden. Kortom: een super aanbeveling meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top bedrijf”
Door S. vd Bogaard op vrijdag 22 mei 2015 '15
Arma heeft bij ons een nieuwe keuken en toilet geplaatst. Alles ging netjes volgens afspraak. Jongens zijn beleefd en niet te beroerd om iets extra's te doen. Ze kwamen met goede ideeën toen we de keuken uitzochten en toen bleek dat de vaatwasser niet meer leverbaar was kregen we een upgrade. Dus al met al een prima ervaring bij een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van harte aanbevelen”
Door Ineke Elskam op donderdag 14 mei 2015 '15
Ik ben heel blij met de door mij bij Arma gekochte keuken. Wat ik met name heel erg heb gewaardeerd is het meedenken met mijn wensen en budget, zodat er nu een keuken staat die echt is zoals ik het in mijn hoofd had. In alle rust je keuken uitzoeken is prettig en ook te weten dat de plaatsing ervan goed gebeurt is belangrijk. Kleine probleempjes worden goed en zonder gezeur opgelost. Zowel verkoop als after sales zijn goed. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed ontvangen”
Door van den Berg op zondag 24 apr 2016 '16
Wij zijn zeer goed ontvangen in de winkel en er werd goed naar onze wens geluisterd! Het plaatsen en de afwerking waren super netjes. Het personeel was zeer klantvriendelijk. Wij raden bij deze ook iedereen aan om naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Maken motto waar”
Door Gea Struiksma op zondag 1 mrt 2015 '15
In september 2014 hebben wij een keuken, badkamer en toilet besteld. In januari en februari 2015 is dit alles geplaatst. Een hele onderneming voor ons. Met de keuken verliep alles vlekkeloos. Alle vragen en kleine probleempjes werden prima behandeld en opgelost. Bij de badkamer ging er soms iets fout, maar door vakwerk van Barend en Jan is het geweldig geworden. Deze monteurs krijgen van ons echt een compliment, niets was te veel. Arma maakt hun motto zeker waar,; wat je afspreek wordt waar gemaakt en iedere klant is een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfecte Service Arma!”
Door G en J Timmer op donderdag 20 nov 2014 '14
Inmiddels hebben we naast de keuken in onze hoofdkeuken ook de keuken in onze bijkeuken bij Arma gekocht. Via de enthousiaste verhalen van familie en kennissen zijn we beland bij Arma. Zij hebben geen woord teveel gezegd: vriendelijke verkopers, direct een eerlijke en duidelijke offerte en nauwkeurige monteurs. Het allerbelangrijkste waar ook geen woord teveel over is gezegd is de service vóór, tijdens en met name ook na het plaatsen van de keukens. Als er zich een probleem voor doet, wordt dit zo spoedig mogelijk naar tevredenheid opgelost. Wij raden u daarom zeker aan om naar Arma te gaan. Dan weet u tenminste waar u aan toe bent!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“onze nieuwe keuken”
Door Van Rossum op donderdag 16 okt 2014 '14
Wij kunnen daar kort en bondig over zijn. Wij vinden de nieuwe keuken (zowel bergruimte, als apparatuur en aanrechtblad) die bij ons onlangs is geinstalleerd een groot succes en de keukenadviseurs waren geduldig en vriendelijk. Wij kunnen het bedrijf aanraden. Familie van Rossum, Hierden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bestellen keuken en inmeten”
Door L. van Schalkwijk op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij verschillende bedrijven geweest om ons voor te laten lichten om een nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk bij Arma in Nunspeet terecht gekomen vanwege de goede recensies op internet. Hier hebben we onze droomkeuken gevonden. Zeer vriendelijk geholpen en men kwam ook zelf met tips en ideeën. Inmiddels is de monteur geweest voor het inmeten van de keuken en dat ging ook prima. Ook hij had weer een aantal tips waar we over na kunnen denken, bv voor wat betreft het plaatsen van lampen straks. Nu nog even wachten tot de keuken daadwerkelijk geplaatst wordt. We zijn bij Arma terecht gekomen, niet omdat ze de goedkoopste zijn, maar wel omdat ze reeële prijzen hanteren en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel hebben staan. We gaan ervan uit dat het plaatsen van de keuken ook naar volle tevredenheid zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer professioneel bedrijf!”
Door Anne B op woensdag 9 jul 2014 '14
Na het bezoeken van drie andere keukenzaken kwamen we via Qasa bij Arma terecht. Wat een verademing! Geen gezeur over blokkorting, prachtige aanbieding of 'u moet snel beslissen'. Gewoon: de prijs die wij geven is eerlijk en daar gaat niets af, punt! We werden deskundig geholpen bij het uitzoeken vd keuken. Ook na het eerste bezoek nog wat heen en weer gemaild over apparatuur, uiteindelijk zeer tevreden over samenstelling. Late mailtjes lieten wel lang op antwoord wachten.
Het plaatsen vd keuken gebeurde door twee keurige vakmannen. Op mijn vraag of ze ook een radio aan wilden, was het antwoord 'nee liever niet mevrouw, we willen ons graag goed concentreren!' Afhandeling van probleempjes en de laatste puntjes op de i liepen perfect.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam. Mourik op dinsdag 10 jan 2017 '17
Na een eerste showroombezoek aan Arma wisten wij direct hier willen wij onze keuken kopen. Fijn ontvangst en rustig de tijd gehad om rond te kijken. Op een later moment hadden wij een afspraak gemaakt om de keuken samen te stellen. Mede door de goede en fijne begeleiding van de verkoper waren wij er direct uit. Bij Arma krijg je een hele transparante offerte met direct de netto prijs. Ook het verdere verloop van het plannen van de bezorging, het verzorgen van de aansluittekeningen en de levering zelf verliepen zeer goed. Wij zijn erg tevreden over Arma en zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfecte service”
Door P de Weerd op woensdag 2 nov 2016 '16
Enkele jaren geleden kozen wij bewust voor Arma om keuken en badkamer te plaatsen. Nu weten we zeker dat die keuze de juiste was, omdat de service perfect is. Een mankement wordt zelfs na 3 jaar nog kosteloos verholpen. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. N. Vedder te Vaassen op maandag 5 okt 2015 '15
Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet heeft bij ons een nieuwe keuken geplaatst. De keuken (zie foto) is super mooi geworden. De monteurs van Arma Keukens hebben weer goed werk verricht. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Ga zo door!

Eerder bericht ontvangen op 23 september 2015: Ik wil over Arma Keukens en Sanitair zeggen, dat ze onze keuken zeer goed hebben geplaats en opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Arma zou ik zeker bij mijn familie/vrienden/kennissen aanbevelen. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door Wijnand en Jeannette op donderdag 23 jan 2014 '14
Sinds 14 dagen staat onze nieuwe keuken. En wat is hij mooi! We waren al tijden op zoek naar een andere keuken en zijn bij diverse zaken wezen kijken en praten. Via een folder kwamen we bij Arma in Nunspeet terecht. Wat gelijk opviel was dat er niet direct een opdringerige verkoper op je af kwam. Er werd, nadat je al even op je gemak had kunnen kijken, gevraagd of iemand moest helpen. We hebben een tekening laten maken. De andere week was ons idee van de keuken toch helemaal veranderd. Geen enkel probleem, de tekening werd overgedaan en er werd echt meegedacht om de kosten binnen ons budget te houden. Zo wilden we zelf de keuken plaatsen. Geen enkel probleem. Er werd zelfs aangeboden dat we eventueel gebruik mochten maken van de gereedschappen van Arma. De keuken werd keurig afgeleverd. De heren die hem kwamen brengen legden zelfs nog stucloper op onze houten vloer. Mijn zwager, die hielp met de keuken zetten sprak heel waarderend over de afwerking en de kwaliteit van de keuken. Alles klopte, was er en alles paste. Dat had hij nog nooit gezien. Met vragen konden we steeds terecht bij Arma. We kregen keurig uitleg en antwoord. Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Arma zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Topservice zelfs 6 jaar na aankoop”
Door Tanja C op woensdag 15 jan 2014 '14
Wij hebben onze keuken 6 jaar geleden gekocht in 2008. Het aankoopproces vonden wij erg intensief en duurde lang, maar we zijn wel super geadviseerd. Verkoper dacht destijds mee over de kleinste details en we zijn tot op vandaag nog ontzettend blij met de keuken, die er als nieuw uit ziet.. In zes jaar paar keer wat gehad, altijd onmiddellijk opgelost. De monteur Stelt meteen ook even de keuken af als hij voor iets anders komt. Vandaag bijna zes jaar later springt een scharnier van een klepkast. Dit wordt door arma nog steeds binnen garantie opgelost. Een volgende keuken kopen wij zeker bij Arma.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel veel lof”
Door Han & Lia op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben alleen maar heel veel lof voor de (medewerkers van) deze zaak, waarbij wij een grote keuken gekocht hebben, compleet met kookeiland. Verkoper Gert Jan van Veldhuizen heeft ons vele uren op meerdere dagen uitstekend geadviseerd om tot het beste keukenontwerp te komen. Daarnaast heeft met name monteur Henk de keuken met zijn collega's tot in de puntjes geplaatst. Ze hadden bij het inmeten eerst berekend dat het grote stenen eilandblad wel in de lift zou kunnen, maar bij plaatsing bleek dat toch te riskant. Vervolgens kwam er een hoogwerker aan te pas om het blad door een verhuisraam naar binnen te krijgen, de extra kosten namen ze zonder meer voor hun eigen rekening 'foutje van ons en niet van tevoren aan u berekend'. Ook de 'nazorg' werd vanuit een uitstekende service geregeld.
Wij hebben een schitterende keuken met volledige apparatuur en zijn in het gebruik nog nergens tegen aangelopen. Dus alleen maar lof voor deze zaak en zijn medewerkers, zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken”
Door fam. S. Visser op woensdag 2 okt 2013 '13
De ontvangst op de zaak was prima, er werd royaal de tijd genomen om een keuze te kunnen maken. De levering en de ontmanteling van de oude keuken verliepen goed. De montage verliep heel goed. De mannen dachten met ons mee om alles zo practisch en zo. mooi mogelijk te maken en dat is goed gelukt. Harde, prettige werkers. Complimenten. We genieten nu dagelijks van onze nieuwe keuken en zullen ARMA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Netjes aan de afspraken gehouden”
Door Geralt op zondag 20 nov 2016 '16
Na duidelijke afspraken werd alles op tijd geleverd. De monteur heeft super werk geleverd. Was vriendelijk, werkte erg netjes en legde alles duidelijk uit, was netjes op tijd en hiel zich aan alle afspraken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Wilma op zondag 26 mei 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de hele behandeling en zeker de plaatsing van de keuken. Uit eigen beweging werd er meegedacht tijdens de plaatsing. Wij hebben erg plezierige vakmensen aan het werk gehad. Onze volgende keuken gaat zeker weer bij ARMA gekocht worden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Helemaal tevreden”
Door H.J.Kiewiet op dinsdag 1 nov 2016 '16
Eindelijk...na 4 maanden wachten en vele klusuurtjes (oude keuken slopen) was het zover...de nieuwe keuken werd geplaatst :-) Na bijna 3 dagen "genoten" te hebben van de opbouw door de heren van ARMA konden wij aan de slag met het poetsen en inruimen ....wat is het mooi geworden !!! We zijn helemaal tevreden en raden iedereen ARMA aan !
Mooie keuken
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service met glaswand douche”
Door Hop op dinsdag 18 okt 2016 '16
Wij hadden een kapotte glaswand van de douche ondanks dat deze al bijna 3 jaar oud was, en deze niet meer in het assortiment zat heeft Arma er alles aan gedaan om toch nog een nieuwe glaswand te krijgen. En ze hebben de glaswand er ook nog kosteloos ingezet. Dat is nou eens service!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zoals door Arma beloofd”
Door H. en R. Hoekstra op zondag 14 dec 2014 '14
Nieuwsgierig geworden door de lovende recensies op het internet zijn wij naar Arma keukens in Nunspeet getogen. Daar zagen wij allemaal perfect afgewerkte keukens in de mooie showroom. Dat biedt vertrouwen in het vakmanschap van de monteurs. Geholpen door een enthousiaste verkoper (¨mooi man¨) hebben wij besloten de keuken daar te kopen. Geen moment spijt van gehad. Vakkundig geïnstalleerd door Henk van Velthuizen en Andre van Meijeren laten wij nu vol trots onze nieuwe keuken aan familie, vrienden en bekenden zien. Ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden. Kortom Arma maakt zijn motto ¨afspraak is afspraak¨ volledig waar.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
Hoekkeuken van Arma
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 '13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldige service”
Door Elsa Rijssenbeek op zondag 8 jan 2017 '17
Arma biedt geweldige service, zij doen echt wat zij beloven! Wij hadden Rene Herweijer als adviseur bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het begin dacht hij actief mee, had een scherp oog voor onze wensen en toonde een zeer flexibele inzet, ook toen wij nog nieuwe wensen hadden. Dezelfde inzet zagen wij bij de mannen die de keuken plaatsten! Al met al een zeer positieve ervaring! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nog nooit zo goed geholpen”
Door Ria van Dijk op donderdag 14 apr 2016 '16
Eind november bij ARMA geweest om naar keukens te kijken. Wij zijn perfect door verkoper Gert-Jan opgevangen, geholpen en geadviseerd. Dacht mee ondanks dat de indeling al vast stond. Eind december terug geweest om de laatste punten te bespreken en nog op onderdelen aan te passen. Wat ons opviel was dat Gert-Jan direct alle afspraken vast legde en als hij het niet wist, contact opnam met de uitvoerder zodat we meteen wisten of kon wat we wilden. Super gewoon. De donderdag voor levering belde Gert-Jan: de keuken was bij hen geleverd en of bij ons alles nog volgens afspraak kon doorgaan! Afgelopen maandag werd de keuken geleverd: een schone vrachtwagen waarin alles netjes stond (geeft al een eerste indruk). De chauffeur legde als eerste karton op de vloer om beschadiging aan vloer of keuken te voorkomen. Chauffeur was ook van alle afspraken op de hoogte. Perfect. Deze week is de keuken gemonteerd door Henk: Een zeer ervaren en ter zake kundige monteur. Werkt netjes en is punctueel en zeer betrokken. Als je een goedkope prijsvechter wilt, moet je hier niet zijn. Maar wil je een kwalitatief zeer goede keuken (de achterkanten van de kasten bijvoorbeeld zijn niet van bordkarton, maar van 1 cm dik MDF) dan is een rit naar ARMA in Nunspeet zeker de moeite waard. Wij hebben in ons leven al meerdere keukens gekocht, maar wij zijn nog nooit zo goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij een volgende (verhuizing) gaan wij meteen naar ARMA.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Pluspunten”
Door Tseard Veenstra op dinsdag 12 apr 2016 '16
De advisering bij het uitzoeken van een keuken en apparatuur:
- deskundig en aansluitend bij de wensen van de klant,
- maar ook de durf om te adviseren
De levering en plaatsing van de keuken:
- zeer correct en
- keurige oplossingen ter plekke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer positief”
Door Eibert Bosch op dinsdag 29 mrt 2016 '16
Een zeer positieve indruk gelijk al bij het kopen, netjes behandeld door de verkoper. Bij het weghalen van de oude keuken en de montage va de nieuwe keuken alleen maar top gasten die er goed verstand van hebben. En de service is echt goed, gaat de laatste monteur weg dan is de keuken ook compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen spijt gehad”
Door Ruud en Sophie Smeenk op zondag 27 sep 2015 '15
Wij hebben voor de tweede keer een keuken bij Arma gekocht. De eerste voor het vakantiehuis dat wij beheren, daarna voor ons eigen huis. Beide keren is alles zó geweldig verlopen, met zulke prima service en uitstekende installatie, dat we echt iedereen kunnen aanraden met Arma in zee te gaan. Je zult er echt geen spijt van hebben.

Eerdere ervaring van 29 mei 2015: Een fantastische ervaring. Vanaf de aanschafgesprekken, het advies, tot de levering en de plaatsing. Geen enkel gedoe, geen gezeur, geen verkeerd geleverde/missende onderdelen, verkeerde maten of wat dan ook. Arma Nunspeet krijgt van ons een dikke tien. Top-ervaring!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tip voor blenders van de oven”
Door Erik Bootsma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In 2012 is onze keuken door Arma geplaatst. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar eerlijk is eerlijk, alle afwijkingen zijn volledig door Arma opgelost. Bij het gebruik van de keuken bleek dat de 2 ovens, geplaatst boven koelkast en diepvries toch net te hoog zaten om de hete gerechten er veilig uit te pakken. Dit terwijl er onder de koelkast en diepvries ruim 11cm "loze" ruimte zat. Mijn hobby gedachten besloten al snel dat de hele handel moest zakken waarbij ik ook de blenders boven de ovens wilde laten vervallen. Tijdens een Arma service bezoek besprak ik mijn plannen met Gert Schoonhoven. Gert rade mij aan de werkzaamheden door Arma te laten uitvoeren, daarnaast wilde hij deze klus graag doen. Uiteindelijk heeft Gert deze klus uitgevoerd, waarbij hij volledig heeft meegdacht/gewerkt met de wensen van de klant. Eindresultaat, alle apparatuur 11cm gezakt, geen blenders en geen loze ruimtes meer. Chapeau Gert! Bedankt voor het meedenken voor deze niet standaard oplossing.

Note: Keukens met blenders zouden allemaal een stuk mooier worden wanneer deze werkwijze breder wordt toegepast. Dit bij de monteurs, maar ook zeker bij de keuken fabrikanten die toch wat meer van de vaste deur maten zouden moeten afwijken. Er zal wat mij betreft meer gekeken moeten worden naar de standaard afmetingen van verschillende apparatuur en daar deurmaten op afstemmen. Mijn slogan in deze: Een keuken zonder blenders, maak het mogelijk, het is een streling voor het oog.
Apparaten aangepast in hoogte
Apparaten aangepast in hoogte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Komt haar woord na”
Door WvO te Harderwijk op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij hadden uit een tweetal bronnen vernomen dat ARMA haar woord ook nakomt. En dat doet deze firma dan ook. Na het plaatsen van de keuken waren er een paar punten maar die zijn besproken en in een afzienbare periode opgelost. Die vijf sterren is de firma echt wel waard. Voorlopig hebben we veel plezier van de keuken en als de badkamer moet worden gedaan, dan gaan we weer richting Nunspeet, naar ARMA Keukens en Sanitair.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
Mooi ontworpen badkamer
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet, Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland