Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Website: www.armakeukensensanitair.nl "Fantastisch" score uit 359 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.armakeukensensanitair.nl | tel: 0341-261174 | Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet
1 / 135
135 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.
Gebruikerservaringen
Er zijn 359 gebruikerservaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren307 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakwerk”
Door Petra op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Heel goed geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Goede oplossingen zijn aangereikt. Het voorbereidende werk is uitstekend gedaan. De planning klopte precies. Het plaatsen van de keuken: heel secuur en met zorg uitgevoerd. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed bedrijf om zaken mee te doen”
Door A. Barneveld op woensdag 8 mrt 2017 '17
We wilden de helft van de badkamer renoveren met een nieuwe inloop-douche en een 2e toilet.We zijn na 2 bezoeken aan Arma al tot een overeenkomst gekomen. Onze wensen kenbaar gemaakt en daarop zijn door Arma de nodige aanbevelingen en suggesties gedaan. Met succes.De werkzaamheden zijn in onze vakantieperiode uitgevoerd. De monteur heeft alles keurig afgedekt(trap,overloop enz.), netjes gemonteerd zoals afgesproken en schoon opgeleverd. Een hele verrassing toen wij thuiskwamen. Het is vertrouwd om de monteurs van Arma alleen in huis te laten en te laten beschikken over de huissleutel. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Henk van Renselaar op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken! Geen opdringerige verkooppraat, maar een goed advies gehad bij de aankoop. Goede en heldere communicatie en plaatsing op de afgesproken tijd. Montageteam werkte ook bijzonder netjes! Aanrader dit bedrijf.
Keuken met U vorm
Keuken met U vorm
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
Kwaliteit alom
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch”
Door fam van Weelden op zaterdag 11 feb 2017 '17
Toen we de badkamer kochten in de showroom van Arma in Nunspeet vonden we dat best wel spannend. Wat halen we op ons af?! Maar van de prachtige 3D tekening die de heer Koffeman voor ons maakte, werden we heel erg enthousiast. De monteurs van Arma zijn echte vakmensen en draaien nergens de hand voor om. Ook het netjes werken beviel ons goed, stuukloper in de gang, stuukloper op de trap, je huis staat echt wel even op de kop, maar hun beperken dat enorm, waarvoor onze welgemeende complimenten! Kortom: wat de verkoper beloofd heeft zijn de monteurs nagekomen!
Echt fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
Mooi ontworpen badkamer
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer netjes, vriendelijk en professioneel”
Door Fam. Swinkels op zaterdag 4 feb 2017 '17
Na lang zoeken op het net zijn wij een kijkje gaan nemen bij Arma keukens Nunspeet. De winkel ziet er netjes uit en we werden vriendelijk ontvangen. Na even rond te hebben gekeken zijn wij in gesprek gegaan en zijn onze wensen doorgenomen. Er werd goed met ons meegedacht over de indeling. Na de exacte maten te hebben opgenomen kon het echte werk beginnen. Met handige tips van Arma keuken kreeg de keuken steeds meer vorm. Omdat wij een bepaald soort aanrechtblad wilden die Arma niet had hebben Arma en het andere bedrijf, waar wij het aanrechtblad hebben besteld, samen gewerkt om alles goed op elkaar aan te laten sluiten qua afmetingen en plaatsen. Dit is zonder problemen verlopen. Het plaatsen van de keuken ging erg goed, het personeel van Arma is erg vriendelijk en professioneel. De nazorg gaat goed. Wij zijn erg blij dat wij voor Arma keukens hebben gekozen. Wij kunnen daarom ook iedereen aanraden om hier een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“TOp bedrijf”
Door Fam. Speijer op donderdag 2 feb 2017 '17
Arma Keukens, een TOP bedrijf! We kwamen oriënteert binnen, maar na een paar dagen hadden we onze droom keuken dankzij de professionele hulp van Everhard, de verkoopmedewerker binnen. Het traject tussen de 'tekentafel' en het daadwerkelijk plaatsen ging erg voorspoedig. Zo waren er nog een aantal vragen van onze kant, die snel werden beantwoord en ook de duidelijke communicatie naar ons toe was erg prettig. De vrijdag voordat de keuken werd geplaatst, werd de keuken zoals afgesproken geleverd. Keurig eerst stucloper plaatsen en daar alle dozen op plaatsen! Tijdens de drie dagen van het plaatsen van de keuken door Dirk-Jan liep alles gesmeerd. Mooi om te zien dat de 3D tekening die al weken aan prikbord hing, nu in het echt zichtbaar begint te worden. Dirk-Jan overlegde veel met ons, wat we als prettig hebben ervaren.

We zijn super blij met het eindresultaat!! tijdens het monteren van de keuken kwamen er aantal beschadigingen na voren, die keurig door Arma worden verhopen. Ook de wens van direct warm water uit de Quooker, wat niet helemaal goed door was gekomen wordt opgelost door Arma. Dat zijn de echte bedrijven, die je geloven op je woord!

Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Arma! (het is dan weliswaar wat duurder dan bij de concurrenten, maar 100% gegarandeerde service en dat is onbetaalbaar!)
REACTIE VAN BART SPEIJER
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vernieuwing”
Door Iemkje doesburg op vrijdag 20 jan 2017 '17
Toilet en douche vernieuwd. Prettig , kundig geholpen.Zakelijk en vriendelijk in prima verhouding. Ook service na plaatsing uitstekend. We werden snel terug gebeld na een telefonische vraag. Ook vrijwel per ommegaande werd via de mail een afspraak gemaakt. We zouden Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door R.D.E. Daverschot op vrijdag 20 jan 2017 '17
Nieuwe keuken en gedeeltelijke aanpassing badkamer via ARMA gerealiseerd. Goede, persoonlijke begeleiding en duidelijke afspraken; ook wat betreft de kosten. G.J. van Veldhuizen deed alle moeite om aan onze wensen te voldoen in het traject. Zeer tevreden over de keukeninstallatie. Zeer zorgvuldig en nauwkeurig door de monteur(s) afgewerkt, zonder tijdsdruk of stress. Kortom, alle lof. Zeer aan te bevelen adres!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam. Mourik op dinsdag 10 jan 2017 '17
Na een eerste showroombezoek aan Arma wisten wij direct hier willen wij onze keuken kopen. Fijn ontvangst en rustig de tijd gehad om rond te kijken. Op een later moment hadden wij een afspraak gemaakt om de keuken samen te stellen. Mede door de goede en fijne begeleiding van de verkoper waren wij er direct uit. Bij Arma krijg je een hele transparante offerte met direct de netto prijs. Ook het verdere verloop van het plannen van de bezorging, het verzorgen van de aansluittekeningen en de levering zelf verliepen zeer goed. Wij zijn erg tevreden over Arma en zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg netjes”
Door Fam Mulder op zondag 8 jan 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma en hebben een goede ervaring met dit bedrijf.(hebben 10 jaar geleden ook onze keuken door hun laten plaatsen, waar we nog steeds veel plezier van hebben) Zijn prettig geholpen door Gert-Jan om de badkamer op papier te zetten naar onze wensen. Er werd goed en rustig mee gedacht, ook toen wij later nog weer een aanpassing wilde laten doen was dit geen probleem. En kregen weer een nieuwe 3d tekening toe gestuurd :).
De renovatie zelf is ook super uitgevoerd door Roel en Eddy. Ze werkten netjes, kwamen soms met nog betere ideeen om bepaalde dingen op te lossen en af te werken. Dus al met al zijn wij zeer tevreden, van begin tot eind en zouden Arma zeker aanraden.
Gerenoveerde doucheruimte
Gerenoveerde doucheruimte
+ Toon extra foto van Fam Mulder
+ Toon extra foto van Fam Mulder
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed bedrijf”
Door Dhr en Mw Braakman Epe op zondag 8 jan 2017 '17
Arma is een goed bedrijf, zeer klant gericht en een geweldig leuke en correcte verkoopster die ons met onze nieuwe keuken heeft geadviseerd (Marieke) met goede,secure en prettige monteurs ( Karel en Reinier ). Wij zullen zonder enige twijfel Arma keukens aanbevelen bij wie het maar horen wil..!
REACTIE VAN ERIK BRAAKMAN
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldige service”
Door Elsa Rijssenbeek op zondag 8 jan 2017 '17
Arma biedt geweldige service, zij doen echt wat zij beloven! Wij hadden Rene Herweijer als adviseur bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het begin dacht hij actief mee, had een scherp oog voor onze wensen en toonde een zeer flexibele inzet, ook toen wij nog nieuwe wensen hadden. Dezelfde inzet zagen wij bij de mannen die de keuken plaatsten! Al met al een zeer positieve ervaring! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Korte krachtige en lovende reactie”
Door P.M.C. Winckelmolen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Na een uitstekende ervaring terug naar ARMA.
Het resultaat:
Ontvangst: Hartelijk.
Advies: duidelijk en persoonlijk.
Uitvoering: uitstekend.
Contact: menselijk.
ARMA: Vaklui!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken vernieuwen”
Door familie van Moorselaar op vrijdag 23 dec 2016 '16
Nadat we een lekkage in de keuken hebben gehad en de vloer een flink aantal weken moest drogen, zijn we verder gaan nadenken over onze keuken. Al langer speelden we met de gedachten: opknappen of vernieuwen. Uiteindelijk werd het vernieuwen. Nu we toch bezig waren...dan maar gelijk goed. En we hebben er geen spijt van. We hebben een prachtige keuken. Alles werkt weer goed en het geheel ziet er heel mooi uit. Benhard bedankt voor je hulp en adviezen bij het uitzoeken van de keuken. Ook de monteurs, Klaas en Seine, voor het plaatsen van de keuken maar ook voor de waardevolle adviezen voor de afwerking. Samen nadenken om een mooi eindproduct te krijgen. En natuurlijk ook de monteurs die nog langs zijn geweest voor de laatste afwerkingen bedanken we voor de service. Alles werd na elk bezoek netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hoge score is terecht”
Door Willem & Trudy op maandag 19 dec 2016 '16
Tijdens onze zoektocht naar een keukenleverancier viel ons oog op Arma te Nunspeet, dit vanwege de goede beoordelingen op Qasa. De goedkoopste zal Arma niet zijn maar kwaliteit, tussentijds goed contact, levering en plaatsing en een goede nazorg is ook heel wat waard. Buiten dat kan je zonder gedoe met een ongetekende offerte naar huis om alles even te laten bezinken, daarna hebben we een vervolg afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten. Als maanden later blijkt dat er tijdens de bouwperiode van het huis regelmatig e.e.a. moet worden aangepast kan je dat gewoon via de e-mail aangeven. Ons verzoek werd altijd snel en vriendelijk aangenomen en/of werd er een verbeterde tegenvoorstel gedaan door verkoopadviseur Hermen Groothedde.

Het montageteam (Peter & Arjan) waren top, de heren werkte netjes en zeer nauwkeurig, ze hadden alle denkbare gereedschappen bij zich. Na plaatsing hebben ze de moeite genomen om een tekening te maken met aanwijzingen voor een kleine aanpassing die wij over het hoofd hebben gezien. Een rit naar het milieu depot werd ons bespaard, alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen.

Enkele dagen na plaatsing bleek dat we nog wel een opbergkast konden gebruiken, na een e-mailtje of dat mogelijk was werd er direct een aantal mogelijkheden aangeboden. Achteraf gezien is die hoge score dan ook helemaal terecht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aankoopbegeleiding”
Door Familie uit Zwolle op vrijdag 16 dec 2016 '16
In februari 2016 zijn we voor het eerst bij Arma binnengestapt. Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een mooie keuken. We hadden vooraf al een plaatje van de keuken in ons hoofd, tijdens het gesprek bleek dat er goed en kritisch werd doorgevraagd door de medewerker en is dit plaatje uiteindelijk behoorlijk op de schop gegaan (alleen de kleur van de keuken is hetzelfde gebleven). Door de kennis en ervaring van de verkoper/ontwerper is er werkelijk een prachtige keuken voor ons ontworpen, waarbij hij ook nog eens rekening wist te houden met ons budget. Tijdens de bouw van onze woning zijn we tussentijds ook nog regelmatig naar Nunspeet afgereisd. Telkens werden we zeer gastvrij ontvangen en als we iets wilde aanpassen, dan was dit geen probleem. Onze keuken kon hierdoor als het ware in ons nieuwe huis groeien. We zijn nu nog in afwachting van de oplevering van ons huis, zodat Arma de keuken kan gaan plaatsen. Als de plaatsing van de keuken net zo verloopt als het voortraject, dan verdiend ARMA een dikke tien. Wordt vervolgd!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goud waard”
Door Gerrit en Willemien Karsten op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij genieten nog dagelijks van onze nieuwe Arma keuken.Er gaat bijna geen dag voorbij, of we ervaren (na 42 jaar afwassen in een gezin van 7 kinderen) het gemak van een vaatwasser. De keuken uitzoeken was niet zo moeilijk. we vonden de kleuren van vloer, en muur nog het lastigst. Het uitzoeken van de apparatuur hebben we bijna volledig overgelaten aan de verkoper. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het enige waar we erg aan wennen moeten is de 1 knop`s kraan.
Het monteren van de keuken is buiten gewoon goed uitgevoerd door de ZZP `er Jan K
Beste mensen, een goed advies is goud waard.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“U krijgt geen spijt”
Door Fred Bessembinders op woensdag 14 dec 2016 '16
We waren erg nieuwsgierig toen we op de site van Arma zagen dat dit bedrijf met een 9,7 werden gewaardeerd. We maakten in februari een afspraak met Gert Jan en werden keurig ontvangen door hem. Hij was bijzonder enthousiast en liet ons weer vertrekken met een zeer goed gevoel. In september werd begonnen met de sloop van de badkamer. Wim en Teus geweldig zoals jullie samen (netjes en keurig) werkten terwijl jullie de pech hadden dat het 32 (!) graden was op dat moment in Apeldoorn. Tijdens de opbouw werd er steeds keurig meegedacht en overlegd. Na 14 dagen was de badkamer af. Alleen maar lof voor dit geweldige bedrijf waar idd "Afspraak is afspraak" keurig werd nagekomen. De 5 sterren zijn ze zeker waard. Mocht iemand nog twijfelen......ga naar Arma in Nunspeet en u krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel veel lof”
Door Han & Lia op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben alleen maar heel veel lof voor de (medewerkers van) deze zaak, waarbij wij een grote keuken gekocht hebben, compleet met kookeiland. Verkoper Gert Jan van Veldhuizen heeft ons vele uren op meerdere dagen uitstekend geadviseerd om tot het beste keukenontwerp te komen. Daarnaast heeft met name monteur Henk de keuken met zijn collega's tot in de puntjes geplaatst. Ze hadden bij het inmeten eerst berekend dat het grote stenen eilandblad wel in de lift zou kunnen, maar bij plaatsing bleek dat toch te riskant. Vervolgens kwam er een hoogwerker aan te pas om het blad door een verhuisraam naar binnen te krijgen, de extra kosten namen ze zonder meer voor hun eigen rekening 'foutje van ons en niet van tevoren aan u berekend'. Ook de 'nazorg' werd vanuit een uitstekende service geregeld.
Wij hebben een schitterende keuken met volledige apparatuur en zijn in het gebruik nog nergens tegen aangelopen. Dus alleen maar lof voor deze zaak en zijn medewerkers, zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden bij schade”
Door Mast op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer laten verbouwen dit werd door zeer vriendelijke en zeer bekwame monteurs gedaan hiervoor nog onze hartelijke dank Barend en Jan. Het was geen simpel gebeuren maar alles is perfect gedaan. Helaas sloeg afgelopen juni de bliksem in en deed de vloerverwarming het niet meer. Na telefonisch contact kwamen ze met een nieuw regelpaneel ( GRATIS ) doch dat bleek niet te helpen . Daarna is het helemaal doorgemeten en bleek dat de vloermatten zelf stuk waren. De verzekering betaalde gelukkig en nu hebben ze de complete vloer er uit gehakt nieuwe matten geplaatst en opnieuw de vloer betegeld . Dit alles naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door Fam Sanders op donderdag 8 dec 2016 '16
Heel fijn bedrijf met prettige mensen en gastvrij ontvangen toen we onze droomkeuken gingen uitzoeken we zijn er erg blij met het resultaat werken erg netjes en denken met je mee we zullen andere ook aanraden om naar arma te gaan super bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Peter op dinsdag 6 dec 2016 '16
Vanaf het eerste moment echt super goed geholpen door de mensen bij Arma Keukens.
Nemen alle tijd voor je, zijn meedenkend. Komen alle afspraken m.b.t. planning netjes na. Tot nu toe erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en goed”
Door Peter op donderdag 1 dec 2016 '16
Samengevat: Keurige service: Nette levering, goed overleg, goed geholpen in Nunspeet, fijne monteurs! Bij de aanschaf van de keuken werden we geholpen door een startende verkoper. Hij deed het erg leuk, heeft ons veel laten zien, en we kregen een goed en reeel beeld van hoe de keuken zou worden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed en betrouwbaar”
Door Karen van Veen op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgekozen en laten plaatsen. Ze werken heel netjes en zijn super vriendelijk. Voordat zij de accessoires plaatsen overleggen zij wat jij wil. Ze hebben ook oog voor de lijnen zodat alles strak geplaatst word. We zijn echt tevreden met hoe alles is verlopen. Dit is een goed betrouwbare bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2e keuken”
Door fam. E. van Zalk op woensdag 23 nov 2016 '16
dit is onze 2e keuken die wij hebben gekocht bij Arma Keukens, wij denken dat dit al genoeg zegt over Arma Keukens. ze doen wat ze zeggen. gewoonweg geweldig. service en garantie is helemaal top. familie, vrienden en collega,s hebben ook een keuken van Arma Keuken en zijn allemaal zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Professioneel”
Door Piet van Duinen op woensdag 23 nov 2016 '16
Onze wens was een landelijke keuken en dat is bij Arma uitstekend gelukt. Dankzij de deskundige begeleiding van de verkoper en de prima afwerking verricht door de Arma monteurs kunnen wij nu genieten van onze nieuwe keuken. Kortom; een professioneel bedrijf met correct en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes aan de afspraken gehouden”
Door Geralt op zondag 20 nov 2016 '16
Na duidelijke afspraken werd alles op tijd geleverd. De monteur heeft super werk geleverd. Was vriendelijk, werkte erg netjes en legde alles duidelijk uit, was netjes op tijd en hiel zich aan alle afspraken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakwerk”
Door Schrama op vrijdag 18 nov 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de badkamer gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat een top service! Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen door Hendrik. Hij heeft meegedacht en het ontwerp voor de badkamer samen met ons gemaakt. Een aantal dingen vonden wij erg belangrijk en dankzij Hendrik is dat allemaal gelukt. Ook de installatie ging uitstekend. Uiteindelijk is men exact tien werkdagen bezig geweest om alles te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Wat mij opviel is dat er tijdens het hele traject erg goed werd meegedacht en werd overlegd. Niets werd vanzelf besloten. Dat komt het resultaat zeker ten goede. Wij hebben gekozen voor een platte douchebak en deze is perfect geïnstalleerd. Daarnaast sluiten de tegels op de vloeren en verschillende wanden super op elkaar aan, waardoor de voegen exact gelijk lopen. Precies zoals we vooraf hadden bedacht. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 '16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima verlopen proces”
Door Martin van Brakel op dinsdag 8 nov 2016 '16
Het proces van selecteren, monteren en installeren van onze keuken bij Arma is prima verlopen.Keurig volgens afspraak met een professionele aanpak. Dit is onze aanbeveling zeker waard. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arma omgaat met zijn opdrachtgevers. Een echt familiebedrijf met aandacht voor klantrelaties dat zich vertaalt in groei.
dank voor de snelle aanpassing
REACTIE VAN MARTIN VAN BRAKEL
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankt”
Door Aad en Anneke Vermeulen op maandag 7 nov 2016 '16
Zeer tevreden zijn wij! Van het begin tot het eind is alles goed geregeld geweest. Goed advies en meegedacht tijdens het uitzoeken en de kundig- en vriendelijkheid van de monteurs was echt opvallend. Natuurlijk gaat er wel eens iets anders dan gedacht maar ook dat werd vakkundig opgelost. De badkamer is prachtig geworden. Prettig vond ik ook het overleg dat tijdens de bouw plaatsvond, doordat ik geregeld thuis was kon dat goed plaatsvinden. Wij hadden al positieve referenties gehoord en daar is alles van waar geweest. Arma dankjewel!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door P de Weerd op woensdag 2 nov 2016 '16
Enkele jaren geleden kozen wij bewust voor Arma om keuken en badkamer te plaatsen. Nu weten we zeker dat die keuze de juiste was, omdat de service perfect is. Een mankement wordt zelfs na 3 jaar nog kosteloos verholpen. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helemaal tevreden”
Door H.J.Kiewiet op dinsdag 1 nov 2016 '16
Eindelijk...na 4 maanden wachten en vele klusuurtjes (oude keuken slopen) was het zover...de nieuwe keuken werd geplaatst :-) Na bijna 3 dagen "genoten" te hebben van de opbouw door de heren van ARMA konden wij aan de slag met het poetsen en inruimen ....wat is het mooi geworden !!! We zijn helemaal tevreden en raden iedereen ARMA aan !
Mooie keuken
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Alle lof”
Door Fam. Stip op vrijdag 28 okt 2016 '16
Onze badkamer hebben wij door Arma laten renoveren en we zijn super blij met het eindresultaat! Bij onze oriëntatie werden wij al heel goed geholpen, er werd goed met ons meegedacht waardoor snel een beeld ontstond hoe het eruit zou gaan zien. Ook werd er goed met ons meegedacht in wat we zelf konden doen om kosten te besparen. Ook de renovatie zelf is prima verlopen. Alle lof voor de monteurs die in alles perfect mee dachten. Er kwamen enkele onverwachte zaken aan de orde waarbij ze er alles aan hebben gedaan om het met zo min mogelijk overlast en naar tevredenheid op te lossen. Vakmensen die weten waar ze over praten en waar klanttevredenheid geen loos begrip is, maar een echt een filosofie die er bij iedereen in zit. Wij zijn echt erg blij met onze badkamer en raden iedereen Arma aan!
Gerenoveerde badkamer
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verademing”
Door Elline de Jong op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wat een verademing om bij Arma binnen te stappen na alle bekende keukenzaken van binnen te hebben gezien. Eindelijk geen schimmige prijsonderhandelingen, verkoopgrage mannen/vrouwen en vieze koffie. Prettige sfeer, rust om te kijken, heldere en eerlijke prijzen, integere verkopers en goed eten&drinken. Want ja, je brengt er echt wel een paar uurtjes door. Er wordt meegedacht, naar oplossingen buiten de standaarden gezocht en je mag alle tijd nemen om na te denken over je keuzes. En na aankoop van je keuken kun je nog lang nagenieten van de service van Arma: zelfs ruim een jaar na installatie komen ze enkele beschadigde frontjes kosteloos vervangen en kun je terecht voor al je vragen/aanpassingen. Wij waren eerst ook sceptisch na het lezen van al die prachtige recensies maar we hebben het zelf mogen ervaren: wij raden iedereen Arma Keukens voor 100% aan!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betrouwbare leverancier”
Door Paul en Wendy Joustra op zondag 23 okt 2016 '16
Van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken uitstekende service. Voor het zoeken naar een nieuwe keuken twijfelden we of er überhaupt een betrouwbare keukenleverancier bestaat, en Arma bewijst dat dit wel degelijk het geval is!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Fam. Combee op dinsdag 18 okt 2016 '16
Door een eerdere ervaring met Arma , was de keuze gauw gemaakt en zijn we eigenlijk rechtstreeks naar Arma gegaan. Het uitzoeken en samenstellen van de keuken, met hulp van Hermen, was al een feestje op zich. Aangezien de kok ook aanwezig was werden we regelmatig verrast met een hapje en een sapje. Ook in de tijd tussen het bestellen en de aflevering zijn we nog een paar keer langs geweest omdat we toch nog wat dingen anders wilden. Ook dat was geen enkel probleem. De donderdag voor de week dat de keuken geplaatst zou worden kwam de vrachtwagen. En in een mum van tijd stond de hele garage vol met "keuken". Waarop menigeen die langs kwam zich afvroeg of dat allemaal wel in de keuken zou passen. Maandag om klokslag half acht stond monteur Dirk Jan op de stoep en ging hij aan de gang met de maten uitzetten en begon de bouw, op dinsdag en donderdag met hulp van collega Henk. En om een lang verhaal kort te maken stond vrijdagmiddag de keuken helemaal compleet en alles werkend. Petje af voor de manier hoe ze met hun werk bezig waren en overal weer een oplossing voor wisten te vinden, aangezien er hier en daar nogal "uitdagingen" te nemen waren. Ze zijn echt vol enthousiasme en passie bezig om alles tot in de puntjes voor elkaar te krijgen. En dat is ze gelukt, het zit ze zoals het in het logo staat echt "in de Genen". Bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service met glaswand douche”
Door Hop op dinsdag 18 okt 2016 '16
Wij hadden een kapotte glaswand van de douche ondanks dat deze al bijna 3 jaar oud was, en deze niet meer in het assortiment zat heeft Arma er alles aan gedaan om toch nog een nieuwe glaswand te krijgen. En ze hebben de glaswand er ook nog kosteloos ingezet. Dat is nou eens service!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeker 5 sterren waard”
Door Wilma en hans groen op maandag 17 okt 2016 '16
Wij hebben de keuken daar gekocht . Wij werden daar super geholpen. Ze denken mee .ook omdat ik nog al klein ben Gertjan zij dat de aanrecht iets hoger kon wat nu het geplaats is .is het erg fijn . Dus echt een aanrader om daar naar toe te gaan echt super blij met m'n keuken onze dank daarvoor zeker de 5 steren waard gr hans en wilma
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Plezierig”
Door fam. v.d.Wal op vrijdag 14 okt 2016 '16
Wij hebben na informatie een nieuwe keuken aangeschaft bij Arma. Plezierige ontvangst en info gekregen. Plaatsing van de keuken ging volgens afspraak. Plezierig personeel, werkte nauwgezet. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden over de gehele afhandeling”
Door Patrick en Liesbeth Bauland op dinsdag 4 okt 2016 '16
Begin 2016 besloten wij onze keuken te vervangen. Na gedegen onderzoek op Internet zijn wij bij Arma terechtgekomen. Vooral de ervaringen van andere keukenkopers speelden hierbij een belangrijke rol. Een andere reden was, dat wij een landelijke keuken wilden. Arma heeft hierin een grote keuze, zoals wij constateerden toen wij daar gingen kijken. Na een afspraak gemaakt te hebben, gingen wij huiswaarts met een tas vol met brochures over apparaten en informatie over de werkwijze van Arm, teneinde ons te kunnen gaan oriënteren. Tijdens de uiteindelijke afspraak werd uitgebreid te tijd genomen om de keuken inclusief apparatuur en tegelwerk samen te stellen. De offerte was direct gereed evenals een tekening, zodat wij zelf al een goed beeld kregen. Voor de demontage van de oude keuken kregen wij een aantal bedrijven door, waarmee Arma werkt. Lijnen voor overleg tussen de bedrijven worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ideaal. Begin september werd de keuken dan geplaatst. Inclusief demontage en montage zijn wij 8 werkdagen zonder keuken geweest. Een periode om overheen te komen. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling bij Arma; van de afspraak met de heer Van Moorselaar t/m de (de-)montage, het verleggen van leidingen, het tegelwerk etc.. Er werd meegedacht en indien gewenst goede suggesties gedaan. De werklieden werkten zeer netjes. Het eindresultaat was precies wat wij voor ogen hadden en wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken. Het slogan van Arma "Afspraak is afspraak" staat terecht hoog in het vaandel. Een bedrijf dat wij zeker iedereen aanbevelen.
Keuken met betegelde achterwand
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kundig, deskundig en vriendelijk”
Door Edith de Zeeuw op woensdag 28 sep 2016 '16
Iedere persoon van Arma Keukens heb ik ervaren als kundig, deskundig en zeer vriendelijk. Ze beloven het niet alleen, ze doen het ook!! Super betrouwbaar, alles bespreekbaar. Een net bedrijf met uitmuntende producten en service.
Keuken van Arma
Keuken van Arma
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen van begin tot einde”
Door Wim en Hetty op woensdag 28 sep 2016 '16
Onze ervaring is van het begin tot het eind prima verlopen. We hebben een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd. Tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Ik kan dan ook dit bedrijf zeker aanraden. Het is niet goedkoop maar dat verdien je terug door de kwaliteit en de wijze van oplevering.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door J.Bonhof op maandag 26 sep 2016 '16
Op prettige en deskundige wijze zijn we geholpen door de verkoper Gert jan van Veldhuizen. Het plaatsen van onze keuken is eveneens prima verlopen. De monteurs hebben alles netjes afgewerkt en betrokken ons er hele goed bij.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Marco en Elsbeth op zondag 25 sep 2016 '16
Eigenlijk is er niets aan te merken wat niet goed liep. Dat was bijzonder plezierig; we hebben in een ver verleden andere ervaring gehad met het plaatsen van een nieuwe keuken en waren hierdoor wat gespannen over deze verbouwing van de keuken. Maar het is echt vlekkeloos verlopen!
U keuken
U keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door R. Foppen op vrijdag 23 sep 2016 '16
Goed geholpen bij arma, ze nemen de tijd en denken goed mee. Oplevering van ons huis was eerder dan verwacht, gelukkig kon de keuken ook eerder geleverd worden. Keuken is vakkundig geplaatst! Spuitwerk van 3 frontjes was niet perfect, zonder probleem werden er nieuwe besteld.
Keuken vakkundig geplaatst
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Al jaren buitengewoon goede ervaringen”
Door Fam. J. Leijssenaar, Harderwijk op woensdag 21 sep 2016 '16
Wij hebben al vele jaren buitengewoon goede ervaringen met Arma Keukens en Sanitair. Onze laatste ervaring is van half september 2016. Ook nu zijn wij meer dan tevreden. De hulp die we kregen bij het samenstellen, de afspraken die vervolgens gemaakt werden, de installatie geheel volgens afspraak, alles krijgt van ons weer een z.g. "warme douche". Hierbij nog komt de geweldig goede service die wij één en andermaal mochten ervaren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Schuiteman op maandag 12 sep 2016 '16
We zijn keurig geholpen met het uitzoeken van de keuken. Gelijk een leuke klik. En een prachtig ontwerp. Werd goed meegedacht over de indeling. Zelf gemonteerd maar ook daarmee werdt geholpen als het nodig was. En een prachtig eind resultaat. Zeker een aanrader!
Prachtig eindresultaat
Prachtig eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete keuken”
Door Arjan Koelewijn op woensdag 7 sep 2016 '16
Het was even zweten, maar Gert van Arma keukens is onze held. Met kachelpijp een afzuigkap aansluiten om bovenliggende koof slank te houden. Op papier een geweldig idee, in de praktijk ietsje minder. Alles voor het resultaat. Superrrrrrrr!
Gemonteerde kachelpijp
Gemonteerde kachelpijp
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle waar is naar zijn geld”
Door Jan Baron op donderdag 1 sep 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht. Na een jaar intensief gebruik was een aantal deurtjes een beetje scheef. Alles keurig opnieuw afgesteld, geen kosten, prima, klantvriendelijke en kundige monteur, uitstekende communicatie vooraf over bezoektijdstip. Zelfs toen de monteur wat eerder kon komen werd vooraf gevraagd of dat mogelijk was. Nog steeds blij met onze aankoop bij Arma. Duur? Alle waar is naar zijn geld!

Eerdere ervaring van 3 september 2015: Niet het goedkoopste adres, zeker geen keukenknaller, wel de beste wat mij betreft. Vriendelijke en betrokken medewerkers met hart voor de (keuken)zaak. In onze keuken zijn uitstekende componenten op tijd geleverd. De aankoop is goed begeleid, meedenkend en waar nodig oplossingen zoekend, de technische uitwerking ook, de montage was echt super. Wij hadden een uiterst deskundig monteur die de tijd nam voor de juiste (haast vlekkenloze) montage. Hij keek daarbij niet op een uurtje, het moest goed komen. Een echte vakman van de bovenste (*keuken) plank! Klant centraal, ook bij hem. We zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
Hoekkeuken van Arma
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
Foto voor mijn ervaring
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Marco op donderdag 11 aug 2016 '16
Fijne ervaring gehad met ARMA keukens. Tijdens het verkoopproces geen opdringerigheid o.i.d. gevoeld, maar wel meedenkend. Qua prijs ook tevreden, maar houd wel rekening dat ook al zijn de prijzen in beginsel niet absurd hoog dat er 'plots' ineens 50% af kan, er uiteindelijk toch nog wel onderhandeld kan worden over de prijs. De plaatsing werd ook erg goed en professioneel gedaan. Er werd rustig de tijd voor genomen en heb alleen maar positieve ervaring hiervan gehad.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Nilia op dinsdag 2 aug 2016 '16
Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hartelijk dank”
Door J. van Schaik op vrijdag 29 jul 2016 '16
Mijn ervaring bij het kopen van een keuken bij Arma is heel positief. Het meedenken bij het ontwerp, de tijd die ervoor genomen werd, de mogelijkheid om nog veranderingen aan te brengen, de montage en uitleg over apparaten ... dat verliep allemaal prima. Nu de keuken klaar is, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachting voldoet. Het is prachtig geworden qua uitstraling en kwaliteit, maar ook heel praktisch in het gebruik. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“minpuntje geen probleem”
Door Familie Boshoven op dinsdag 19 jul 2016 '16
We hebben bij ARMA zowel de keuken als de badkamer laten vernieuwen. Alles werd volgens afspraak geplaatst. Er werd ruim vooraf gemailed wat er wanneer gedaan zou worden, ook werd er toch gebeld om alles te bevestigen. Dit gebeurde ook tijdens de werkzaamheden. Als ik toch een minpuntje moet noemen is het dat er twee kastdeuren enkele weken later zijn gemonteerd, omdat ze niet geleverd waren. Maar dat voor ons geen probleem geweest.
Keukenblok in de hoek
Keukenblok in de hoek
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top ervaring”
Door R Hop op maandag 4 jul 2016 '16
Mijn ervaring met Arma is top. Uitstekend geholpen om een keuken naar wens uit te zoeken. Na aankoop is een kleine wijziging ook geen probleem. En verder keurig netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeer zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
Foto van onze Arma Keuken
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service na 8 jaar”
Door Dirk van den Berg op woensdag 15 jun 2016 '16
In september 2008 een keuken gekocht bij Arma keukens, nu 8 jaar later deed een lampje het niet meer en dat heb ik zelf geprobeerd te vervangen. Omdat alles zo vast leek te zitten ben ik in de winkel gaan vragen hoe ik dit moest doen. Het werd mij daar voorgedaan. Maar om beschadigingen te voorkomen hebben zij een monteur gestuurd om het lampje te vervangen. Alles doet het weer perfect en ik ben daar heel blij mee! Voor mij verdienen zij de hoogste scoring super! Ik raad iedereen dit bedrijf aan ook al woon je niet in de omgeving van Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gekocht op basis van beoordelingen en waargemaakt”
Door Familie Pool op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na lang twijfelen gekozen om bij Arma de keuken te kopen. De goede beoordelingen qua service gaven hierbij de doorslag, aangezien wij zelf absoluut niet handig zijn en niet van verrassingen houden. De keuken is netjes geplaatst en de contacten met de monteurs waren zeer prettig. Twee kastdeurtjes bleken naderhand beschadigd. Contact opgenomen met Arma en zonder enig gedoe of wantrouwen zijn deze vervangen. Nu, na een half jaar, zijn de lampjes van de afzuigkap al op. Er zit echter geen garantie op de lampjes bij de fabrikant. Arma heeft daarom besloten de kosten voor eigen rekening te nemen en komt binnenkort de nieuwe lampjes plaatsen. Arma adverteert met zijn goede service en ik moet zeggen dat dit ook echt waar is. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt voor de samenwerking”
Door Fam. W. de Vries-Hoekstra, Urk op woensdag 8 jun 2016 '16
Eind november bij Arma Keukens Nunspeet langs geweest voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwe watervilla. We zijn heel goed geholpen en kregen verschillende tips van verkoopadviseur Benhard van Moorselaar. We hebben gekozen voor een greep loze hoogglans witte keuken met een natuursteen aanrechtblad met opzetstuk. Voor de definitieve levering en plaatsing keurig geïnformeerd en de keuken is door twee vakmannen (zonder opleverpunten!) gemonteerd! Intussen maken we al drie weken gebruik van de bovengenoemde aankoop en zijn heel tevreden over het geleverde product en montage door Arma Keukens. We zullen aspirant kopers adviseren langs te gaan bij Arma! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Wensen goed vertaald”
Door M & E op donderdag 2 jun 2016 '16
Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander bedrijf bevestigde dit. Wij meenden vrij goed te weten hoe wij onze keuken wilden hebben, maar wij hadden toch de hulp van Herman Groothedde nodig om onze, deels tegenstrijdige, wensen goed vertaald te krijgen. Herman maakte echter geen punt van het feit dat hij telkens een nieuwe tekening moest maken. Uiteindelijk waren wij eruit en hebben wij onze handtekening gezet voor een witte hoogglans, greeploze keuken met granieten blad. Toen wij enkele dagen na het plaatsen van de handtekening een kortingsactie van Arma zagen voor keukenapparatuur, bleken wij met die actie mee te kunnen liften. Op ons verzoek is de keuken geplaatst door Freek Westerbroek, omdat deze ook de keuken in onze vorige woning tot volle tevredenheid plaatste. Hij bleek zijn vak nog niet verleerd: ook nu weer een perfecte plaatsing.
Al met al opnieuw bijzonder blij met onze aankoop. Wij genieten er nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voor iedereen die op zoek is”
Door Hans en Petra Esveldt op dinsdag 31 mei 2016 '16
Onze keuken is eind augustus 2015 geplaatst. Nog steeds genieten wij er elke dag van! In februari 2015 zijn we op zaterdagochtend naar Nunspeet gereden en om 12 uur reden we met een getekende offerte naar huis. We wisten heel goed wat we wilden en de verkoper heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Het slopen van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe keken hebben we helemaal aan Arma overgelaten en ook daar hebben we supergoede ervaringen mee. De monteurs zijn netjes, overleggen alles en hebben onze inbouwkast op een slimme manier onderdeel van onze keuken gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, zou een kijkje moeten nemen bij Arma-keukens!
Kast met inbouwapparatuur
Kast met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aandacht voor de klant”
Door C W Vriezema op woensdag 25 mei 2016 '16
wij zijn zeer tevreden over de behandeling en de aandacht die er voor de klant is ook al kom je er voor de eerste keer, klantvriendelijk en meteen koffie, ook de aandacht van de verkoper Gert Jan van Veldhuizen is zeer goed geweest volle aandacht wat we willen maar ook meedenken of sommige dingen beter kunnen of anders ook de verdere afhandelingen waren ook volgens afspraak. Prima zaak en zeker aan te bevelen.Ook kun je zeer goede zaken doe met de vakman Henk van Veldhuizen. Het is allemaal al geleverd en gemonteerd. De levering is op de afgesproken datum geleverd en zo als afgesproken ook een groot deel naar de eerste verdieping gebracht. Prima service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service hoog in het vaandel”
Door Chris van der Meulen op dinsdag 24 mei 2016 '16
Van de wens in een nieuwe badkamer/keuken tot het moment van oplevering is een behoorlijk proces. Wensen, mogelijkheden, kosten, keuzes, installeren. Er is veel afstemming nodig. Het is dan prettig als er steeds direct contact is met één en dezelfde contactpersoon. Bij Arma keukens staat die service hoog in het vaandel, keer op keer. Wij hebben contact gehad met Albert van Asselt en dat is ons zeer goed bevallen. Maar ook de telefoniste/receptioniste én de monteurs zijn zeer klantvriendelijk, nemen ruim de tijd en de monteurs leveren kwaliteit. Zij hebben zelf de lat al heel hoog liggen. Een basis om tot een goed resultaat te komen wat Arma goed begrijpt. Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Arma met een schitterend resultaat. Vanaf het begin werkt Arma anders dan andere keuken/badkamer aanbieders. Het gaat eerst om de wens en hoe het er uit gaat zien, vervolgens de functionaliteiten en keuzes in merk. Je bent onderdeel van het proces en er wordt goed meegedacht. Een mooie nieuwe keuken en/of badkamer kost altijd (veel) geld. Je wil dan ook dat het resultaat goed is, dat telt. Maar ook de weg ernaar toe is belangrijk. Op beide punten scoort Arma super en ben ik blij dat wij een positieve referentie kunnen schrijven.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Blik op de lange termijn”
Door Fam. R. Smit op vrijdag 6 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma en laten plaatsen. Prima service, vriendelijk en erg klantgericht. Ze denken goed mee met evt. problemen en lossen het prima op zonder extra kosten of gezeur. Bij ons werd het tegelwerk niet heel mooi i.c.m. doorlopend kozijn, dit werd opgelost ondanks extra werk (lag aan het kozijn, niet aan het tegelen). Prima bedrijf en wij zijn er erg tevreden over en zouden iedereen Arma aanraden. Ook de verkoper levert prima werk, denkt mee en onderhoud voor en na oplevering contact met de klant. Zeer klantvriendelijk en dat geeft een gevoel dat ze omzien naar hun klanten (geen snel omzet halen en tot nooit meer ziens).
Landelijke keuken wit
Landelijke keuken wit
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door J. Salden op donderdag 5 mei 2016 '16
Wie zich op de aankoop van een nieuwe keuken gaat oriënteren duizelt het al snel. Ook wij bezochten meerdere keukenzaken - veelal van bekende landelijke ketens - en kregen nergens een goed gevoel. We belandden voor een adviesgesprek bij Superkeukens. Dat leek aanvankelijk een goede keuze. We hoefden niet direct te beslissen, verkoper was niet opdringerig. Maar bij het tweede gesprek begon meneer en zijn baas terug te onderhandelen. Apparatuur was opeens vervangen door een goedkoper merk, bovenkastje vervangen door een kleinere variant. Einde oefening dus. Toen lazen we de - ongelooflijk - lovende recensies over Arma. Op naar Nunspeet dus. Inmiddels is onze keuken een week geplaatst - door een eigen monteur overigens - en ook wij kunnen niet anders dan lof uitspreken. Het adviesgesprek verliep ontzettend prettig. Verkoper nam de tijd, dacht mee en deed zijn best om binnen ons budget te blijven. Prettig is dat Arma met netto prijzen werkt, geen onderhandelen dus. Jammer was dat ons een kraan voor een actieprijs van €99 werd aangeboden, maar de kraan bleek online op allerlei plekken voor hetzelfde bedrag te koop te zijn. Werd super opgelost: we kregen de desbetreffende kraan (showroommodel) gratis. Ook na het gesprek keurige communicatie, bij de planning over de levering is goed rekening gehouden met onze wensen. Over de keuken zelf zijn we tot op heden zeer tevreden. Ik zou Arma absoluut in mijn directe omgeving aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Schot in de roos”
Door Fam. Kanis op dinsdag 3 mei 2016 '16
Op zoek naar een keuken? Dan is Arma keukens in Nunspeet een echte aanrader. De enthousiaste verkoper luisterde naar onze wens en kwam vervolgens met een verrassende keukenopstelling, een schot in de roos! De monteurs die de keuken plaatsten, werkten zorgvuldig en netjes. Afspraken worden duidelijk vastgelegd én nagekomen. Ook de nazorg en service verloopt erg prettig. Kortom, wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Warm aanbevolen”
Door H.D.Brinkman. op donderdag 28 apr 2016 '16
Recent waren er wat probleempjes met een scharnier en een handvat van een keukenkastje. Hoewel de keuken al meerdere jaren geleden is geplaatst, kwam, na een telefoontje, de monteur van Arma langs en zorgde er voor dat alles weer prima functioneert. Dat is wat je noemt service.
Indertijd is het proces van kiezen, kopen en plaatsen zeer naar onze zin verlopen. Correcte, behulpzame en meedenkende verkoper, die tot heden oons aanspreekpunt is en dat schept een band.Kortom: Arma warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zorgvuldige zoektocht”
Door M.v.Leeuwen op zondag 24 apr 2016 '16
Na een zorgvuldige zoektocht bij DB-keukens terecht gekomen. Hierbij bijzonder prettig geholpen met een gedegen vakkennis door Gert Jan van Veldhuizen voor een goed advies. Aansluitend na aanschaf is de keuken keurig en stipt op tijd ingemeten. Tot slot is de keuken door 2 keukenmonteurs onder leiding van Freek vakbekwaam en met regelmatig overleg klant in 3 dagen geplaatst met een topresultaat tot gevolg. Een aanrader als je voor kwaliteit wil gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed ontvangen”
Door van den Berg op zondag 24 apr 2016 '16
Wij zijn zeer goed ontvangen in de winkel en er werd goed naar onze wens geluisterd! Het plaatsen en de afwerking waren super netjes. Het personeel was zeer klantvriendelijk. Wij raden bij deze ook iedereen aan om naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanraden op aanraden”
Door Fam Paques op donderdag 14 apr 2016 '16
Keuken gekocht. Ervaring met dit bedrijf is perfect. Zijn fantastisch geholpen ,verkoper blonk uit in deskundigheid (Harold Nijboer). Nam alle tijd en deed goeie suggesties. Dit bedrijf was ons al aangeraden door een ander en terecht. Dus wij zouden dit bedrijf zo en zo aanraden aan een ieder.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nog nooit zo goed geholpen”
Door Ria van Dijk op donderdag 14 apr 2016 '16
Eind november bij ARMA geweest om naar keukens te kijken. Wij zijn perfect door verkoper Gert-Jan opgevangen, geholpen en geadviseerd. Dacht mee ondanks dat de indeling al vast stond. Eind december terug geweest om de laatste punten te bespreken en nog op onderdelen aan te passen. Wat ons opviel was dat Gert-Jan direct alle afspraken vast legde en als hij het niet wist, contact opnam met de uitvoerder zodat we meteen wisten of kon wat we wilden. Super gewoon. De donderdag voor levering belde Gert-Jan: de keuken was bij hen geleverd en of bij ons alles nog volgens afspraak kon doorgaan! Afgelopen maandag werd de keuken geleverd: een schone vrachtwagen waarin alles netjes stond (geeft al een eerste indruk). De chauffeur legde als eerste karton op de vloer om beschadiging aan vloer of keuken te voorkomen. Chauffeur was ook van alle afspraken op de hoogte. Perfect. Deze week is de keuken gemonteerd door Henk: Een zeer ervaren en ter zake kundige monteur. Werkt netjes en is punctueel en zeer betrokken. Als je een goedkope prijsvechter wilt, moet je hier niet zijn. Maar wil je een kwalitatief zeer goede keuken (de achterkanten van de kasten bijvoorbeeld zijn niet van bordkarton, maar van 1 cm dik MDF) dan is een rit naar ARMA in Nunspeet zeker de moeite waard. Wij hebben in ons leven al meerdere keukens gekocht, maar wij zijn nog nooit zo goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij een volgende (verhuizing) gaan wij meteen naar ARMA.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Wilma kroon op woensdag 13 apr 2016 '16
We hebben voor de 2e keer een keuken van arma. Goede service en meedenkend personeel in de winkel. Geweldige en kundige monteur thuis.. we zijn wederom erg tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.. gr familie kroon
Keuken in U vorm
Keuken in U vorm
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Pluspunten”
Door Tseard Veenstra op dinsdag 12 apr 2016 '16
De advisering bij het uitzoeken van een keuken en apparatuur:
- deskundig en aansluitend bij de wensen van de klant,
- maar ook de durf om te adviseren
De levering en plaatsing van de keuken:
- zeer correct en
- keurige oplossingen ter plekke
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend bedrijf”
Door Henk Kleijer op vrijdag 8 apr 2016 '16
Vanaf het begin in november tot en met de plaatsing van een nieuw bad en keuken een prima service. Werknemers zijn erg betrokken bij het bedrijf en de klant. Hermen, Albert en Freek, maar ook overigen verdienen hier een compliment. Keuken is vakbekwaam en met zorg geïnstalleerd. Overlast en vervuiling werd zoveel mogelijk voorkomen. Monteurs zijn zeer prettig in de omgang. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een man een man”
Door K. Karssen op zaterdag 2 apr 2016 '16
Vanaf onze eerste bezichtiging tot en met de laatste aflevering hebben wij een fantastische leverancier gevonden in ARMA Keukens en Badkamers in Nunspeet. Een man een man een woord een woord. Een kleine klacht wordt als een serieuze grote klacht afgehandeld. Ere wie ere toekomt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie showroom”
Door I Brouwer op woensdag 30 mrt 2016 '16
Ik heb bij Arma een keuken gekocht. In de mooie showroom goed advies gekregen en vervolgens een mooie keuken ontworpen samen met de verkoper. Keuken is zeer netjes afgeleverd en ook gemonteerd, waarbij een aantal kleine problemen snel en vakkundig verholpen zijn.
Moderne greeploze keuken
Moderne greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Willem G. Limburg op woensdag 30 mrt 2016 '16
We hebben een totaal nieuwe badkamer bij Arma keukens besteld. Een badmeubel met dubbele wasbak en bijhorend hoge kast + boven kastjes met spiegels. Nieuwe inbouw toilet met accessoires. Een inloop douche met glaswand + speciale duochekoppen. Nieuwe tegels op de vloer en wanden + nieuw verlaagd plafond met spotjes.

De aankoop is geleverd in de installatie is perfect gelopen. We zijn uitermate tevreden met zowel het contact met de verkoper, de afdeling van het werkvoorbereiding, de vakkundige monteurs. En de aftersales afdeling die het vervangen van een spiegel deurtje heeft geregeld. Totaal van ons dus een vijfsterren beoordeling
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Meer dan tevreden”
Door Susan van Gemeren op woensdag 30 mrt 2016 '16
We kregen vakkundig advies in de showroom. De medewerker nam alle tijd. Dat was maar goed ook, want er is zoveel keus! We kregen een duidelijke offerte, en wij wisten waar we aan toe waren. De keuken is geplaatst door de handige jongens van Arma. Je merkt dat zij zeer geroutineerd en knap te werk gaan. Wij zijn meer dan tevreden!
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet, Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland