Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
373 ervaringen (eergisteren)
6 vestigingen
1468 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 weken geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
160 ervaringen (1 week geleden)
Genemuiden (Overijssel)
13 ervaringen (1 maand geleden)
Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
69 ervaringen (3 weken geleden)
6,0

Van den Hazel Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0320-413577 | Bolderweg 72a, 8243 RD Lelystad
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van den Hazel Keukens
Van den Hazel Keukens biedt u betaalbaar keukendesign, speciaal voor u ontworpen en helemaal volgens uw smaak
Gebruikerservaringen
Er zijn 5 gebruikerservaringen over Van den Hazel Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Aanbeveling”
Door Sjoerd op maandag 19 sep 2016 '16
In de showroom onze wensen en het budget besproken voor de nieuwe keuken, zeer goed geholpen geen verrassingen en geen verkoop praatjes. Het plaatsen van de keuken ging ook kundig en professioneel! Zeer goed werk geleverd! Van den Hazel Keukens en het eigen montage bedrijf kan ik aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Niet goed verlopen”
Door mourad op vrijdag 12 mei 2017 '17
ik heb nieuw keuken gekocht in maart 2016 alles is netjes gemonteerd .maar na drie manden begon het aanrecht blad brokkelen en dik geworden net op de rand onder de kasten van weg vocht.in september vervangen maar na zeven maanden krijg ik zelfde probleem.ik heb toen door gegeven in het begin dat moet aluminium plaat bescherm worden maar i.p.v.hebben ze met aluminium volie beschermt om geen water in vocht tussen komt..nu zegt van den hazel .dat ik geen garantie krijg .en ze beantwoord mijn mailen niet..wat jammer. kwaliteit van de aanrechtbladen vind ik niks....pas op..
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
6,1
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 69 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 142 ervaringen
“goede keuze.”
Door jacq. op dinsdag 5 aug 2014 '14
Offerte was helder en duidelijk. Komen zelf ook nog nameten. Levering op tijd en keurig afgewerkt. Missen nog wat kleine dingen ( 1 plintje en wat afwerkdoppen). Maar alle vertrouwen erin. Ik zou hier zeker gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Geen aanrader”
Door familie van Grootheest op vrijdag 19 jun 2015 '15
In december hier keuken uitgezocht, keurig geholpen maar na het plaatsen begon de ellende. Dingen die niet klopten, klemmetjes missen van de plinten, koof niet netjes afgewerkt, greepje van een bovenkastje raakt de muur. Bel je erheen, krijg je als oplossing dat je wel een dopje kan plakken. Inmiddels leven we half juni en is het nog niet klaar. Herhaaldelijk bellen en mailen, weinig tot geen reactie, overal zelf achteraan moeten bellen. Veel spijt dat we het bedrag al volledig hebben voldaan. Zeker geen aanrader als je het ons vraagt!
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Robert van Leeuwen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Verschillende keukenwinkels bezocht waaronder de top scorende winkelketen hier. Deze was simpelweg te duur en verkoper geen goede match (te onervaren). Via een vriendin bij deze winkel gekomen. Wel enigszins huiverig wegens gebrek aan recente reviews hier. Erg prettige verkoper met goede ideeën en flexibel in wat er mogelijk is (b.v. enige partij met het idee kwam om een kast op locatie op maat te zagen b.v.). Prijs was super competitief zonder rare afdingingspraktijken, orde grote IKEA. Plaatsing keuken ging prima, paar kleine dingetjes ontbraken maar na een maandje gefixed zonder er zelf achteraan te hoeven bellen. Al met al prima ervaring met deze winkel.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Van den Hazel Keukens
aLelystad, Bolderweg 72a, 8243 RD Lelystad, tel 0320 - 41 35 77
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland