Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
151 ervaringen (6 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
361 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
228 ervaringen (gisteren)
Dordrecht (Zuid-Holland)
31 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
57 ervaringen (gisteren)
8,8
Sani-Dump
Almere (Flevoland)
263 ervaringen (5 dagen geleden)
4,5

Sanidirect

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
21 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanidirect
Wij helpen je om de juiste keus in de aankoop van complete A merk badkamers, sanitair en tegels te maken. We bieden een uitgebalanceerd aanbod van alle populaire A-merken.
Gebruikerservaringen
Er zijn 18 gebruikerservaringen over Sanidirect. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren2 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Kunnen niets voor ons betekenen”
Door Smits op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Nog nooit zo onbeschoft behandeld als door de/een manager van dit filiaal. Een complete badkamer gekocht, blijkt de doucheset niet te passen in onze badkamer (ondanks dat de maatvoering doorgesproken is). Na contact met Sanidirect service NL blijkt dat zij niets kunnen betekenen, maar dat we het met het filiaal in Barendrecht moeten oplossen. Daar willen ze niets van ons weten, ze nemen geen geopende doos terug en zeggen dat als er een alternatief beschikbaar is, deze uiteraard(!) tegen meerprijs geleverd kan worden. Tenslotte mag je niet zomaar de winkel binnen stappen, er moet vantevoren een afspraak gemaakt worden. Wat een waardeloze service nadat je zoveel geld hebt uitgegeven voor je badkamer.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Incomplete badkamer”
Door Sarah op maandag 7 mrt 2016 '16
Vestiging Capelle a/d IJssel. Waar moet ik beginnen ... Allereerst verkeerde badkamer aangemeten gekregen. Na correctie in de winkel de belofte dat ik dichte pakketten tegels terug zou kunnen brengen. Toen ik terugkwam met de tegels wist niemand ergens van. De levering: zonder waarschuwing krijg ik de mededeling dat de tegels niet naar boven gebracht worden, zelfs niet tot aan de eerste deur. De heren chauffeurs hebben de tegels voor de brievenbussen van de rest van het complex gedumpt en zijn weggereden. Zij gaven aan dat er wel eens mensen gestuurd worden om te helpen mits ik met klantenservice schakel. Uiteraard ook niet waar. Tijdens de levering werd er verteld dat de oorspronkelijke spiegel beschadigd was en dat ze deze daarom hebben vervangen. Bij het uitpakken bleek ook dit gelogen te zijn. Klantenservice weigert mij te helpen en zegt dat ik wederom een paar honderd euro extra op kan hoesten voor een nieuwe spiegel. Ook ontbrak er een deel van de levering. Deze was bij het filiaal (Capelle a/d IJssel) op voorraad, en paste niet in mijn auto. Dit was ook bij het filiaal bekend. Ondanks dat ik voor levering betaald heb, kon ik zelf het ontbrekende artikel op gaan halen met mijn installateur, die daar (terecht) ook voor vergoed wilde worden. Wederom op kosten gejaagd. Dit was één keer en nooit weer. Alleen maar ellende gehad en nu zit ik met een incomplete badkamer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,6
Bloos Badkamers
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 31 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 361 ervaringen
“Bestelling maar geannuleerd”
Door Hoff op donderdag 14 jul 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
2 artikelen besteld die enkele dagen later binnen zouden zijn. Na 4 weken, 7x informeren, 3 x bij de winkel langs met iedere keer de belofte dat het de volgende dag binnen zou zijn, heb ik mijn bestelling maar geannuleerd. Begrijp niet dat deze vestiging nog bestaat.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Superslechte service”
Door Oz op woensdag 3 feb 2016 '16 | vestiging Utrecht
Superslechte service. Je word gewoon van kastje naar muur gestuurd. Je belt de klantenservice word te woord gestaan door een of ander jong meisje die geen verstand van technische zaken heeft. Je verteld dat ze een verkeerde levering hebben gedaan en ze vertellen je dat het je eigen schuld is. Absoluut niet aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goed geholpen”
Door G snijders op maandag 15 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Goed geholpen in de winkel. Prima service. Materalen van een hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Gebroken tegels bij aflevering werden moeiteloos nageleverd. Ook een ontbrekend kraandeeltje werd snel nagestuurd.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goed afgeleverd”
Door Ivo Post op zondag 21 feb 2016 '16 | vestiging Groningen
De verkoper was vriendelijk en dacht mee aan onze wensen. De bezorging was zoals afgesproken en de bezorgers hebben de badkamermeubelen en glazenwanden op de 1e etage afgeleverd. Geen klachten en montage ging simpel. Aanrader
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Akei op woensdag 3 feb 2016 '16
Geduldig en flexibel samen uitzoeken van juiste combinatie van wasbakken en wastafelmeubel, daarna keuzen van overige accessoires, terwijl wij nog geen plan had in het begin om te bestellen. Aangename transparentie over de prijsopgave en mogelijkheden. Ook bij en na de levering worden we goed geholpen, zoals gratis montage bij een late levering van een van de spiegelkasten, en verhelpen van ontbrekende items bij eerste aanschaf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bestelling niet goed verwerkt”
Door NT op dinsdag 14 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Medewerker van Sanidirect geeft een rond uit slechte service, nooit badkamer spullen bestellen bij dit filliaal de handelen jou bestelling helemaal niet goed af waardoor jij uiteindelijk in de problemen komt. Als je kan kies een andere badkamer concurrent
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 57 ervaringen
8,8
Sani-Dump
30 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 263 ervaringen
“Levering spullen”
Door Falda op zondag 19 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Bij Sanidirect een complete badkamer besteld. Alles ging fout!
Leveringen die niet goed waren tot meerdere keren toe. Slechte service met het oplossen van deze problemen. Je wordt aan je eigen lot overgelaten en moet overal zelf achteraan gaan. Tevens de berekeningen van de tegels kloppen niet (te weinig wandtegels berekend en teveel vloertegels). Ook liegen ze je voor met een extra aanbieding, ze gaven aan een gratis specifieke spiegel bij het badkamermeubel te doen. Achteraf bleek dat deze spiegel standaard bij het badkamermeubel hoort. Gelukkig hadden wij een andere spiegel op het oog en bij levering hadden we opeens 2 spiegels.
Bij het leveren van de spullen gingen de volgende dingen mis:
- Verkeerde badkamerdeur (verkeerde draai)
- Het later leveren (Levering zou tussen 8 - 11 gebeuren maar er werd pas om 16:00 uur geleverd. Hierdoor dus een extra middag vrij moeten nemen)
- Geen wc reservoir geleverd.
- Verkeerde stop geleverd voor badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Ondergrens voor service gepasseerd”
Door Bram op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Ede
Op de dag zelf goed geholpen. Niet erg meedenkend helaas en verkoper liep vaak weg, maar bij doorvragen kreeg je een gedegen antwoord. Er was ook ruimte voor persoonlijk contact en er werd leuk omgegaan met de kleine. After sales is om te janken. Offerte aanpassen gaat maar met moeite (want opeens is het toch een overeenkomst). Alle vragen achteraf moeten maar via het hoofdkantoor, hulp uit de vestiging krijg je niet. Een verkeerde bestelling sanidirect online, zelf terug sturen. Tekort aan tegels (al dan niet slecht berekend is nog de vraag) duren meerdere dagen dus dan maar ophalen in Waalwijk. Klantenservice daar prima, tegels waren gratis. Wc bleek ook een stuk lagere kwaliteit als gekocht, plastic schroeven, slechte spoeling en een knop die blijft hangen. Elke gegronde klacht wordt weg gewoven en geeft men het gevoel dat jij degene bent die het niet snapt. Waarom moet het zo, ik ben bereid te betalen voor kwaliteit, lever me dat dan ook. Ik snap dat je geen topservice krijgt voor de laagste prijs maar er is ook een ondergrens. Die hebben ze wat mij betreft in Ede gepasseerd. Sanidirect Waalwijk krijgt wel pluspunten voor de hulp en oplossing.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Wees kritisch”
Door Gert-Jan op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Utrecht
Laat ik beginnen bij de positieve punten en dat is de service die is uitstekend geen gedoe met ruilen of terugbrengen. Helaas moest ik veel ruilen omdat het of kapot geleverd was of dat de verkoper mij de verkeerde dingen had geadviseerd zoals een wastafel die niet past of te weinig vloertegels. Ook bleken de bijgeleverde muurtegels niet exact 60*30 en de witte tegels wel met als gevolg dat mijn voeglijnen nu niet mooi lopen. Jammer dus ondanks de goede service toch 3 sterren. Zou ik sani direct dan afraden.. nee maar wees zeer kritisch en blijf zelf nadenken. Wil k dit niet kies dan een wat duurdere zaak waar je hopelijk wel een goed advies krijgt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen offerte”
Door M. op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een brochure aangevraagd te hebben werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het laten maken van een 'geheel vrijblijvende offerte'. De afspraak viel ontzettend tegen. De verkoper wilde geen offerte maken en bleef maar aandringen om gebruik te maken van de aanbieding die alleen nog dat weekend gold. Alleen als ik min of meer zou toezeggen tot aankoop over te gaan, zou hij een echte offerte maken. Nu kwamen we niet verder dan een rondje door de showroom, waarbij de verkoper op een blaadje noteerde wat mij aansprak. Ik kreeg alleen de totaalprijs van het sanitair te horen, niet de totale kosten incl. installatie. Kortom, door de houding van de verkoper een negatieve ervaring met Sanidirect. Op zich hebben ze wel mooie artikelen en prima prijzen, maar na deze ervaring zou ik hooguit online wat artikelen bestellen. Voor het bestellen van een complete badkamer bestellen incl. installatie zoek ik wel een andere leverancier.
Op zich snap ik wel dat een bedrijf in eerste instantie geen uitgebreide offerte maakt. Wat vaak gebeurt in de praktijk is dat de consument dat gebruikt om bij de concurrent beslagen ten ijs te komen, of men gaat kijken of ze bepaalde onderdelen online kunnen bestellen. Een verkoper steekt veel tijd in het verkoopgesprek. Anderzijds hoort dat natuurlijk wel bij de taak van een verkoper. REACTIE VAN EDWIN BOOMSTRA
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Annuleringskosten winkelbezoek”
Door Jan Jager op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Uiterst slecht. Een geannuleerde bestelling, bij Sanidirect Groningen, wordt in twijfel gebracht. Telefonische afspraken worden als leugens weggezet. Nooit met dit bedrijf in zee gaan!! Louche handel.
Wij willen de bestelling annuleren nu zeggen E dat dat niet kan.... Hoe heeft u dat gedaan? REACTIE VAN ARIANNE
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Moeilijk over retouren”
Door Fijlstra op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Drie artikelen gekocht in sept 201 5ter waarde van €137. Gevraagd of ze geretourneerd mochten worden. Dat mocht zei medewerker. Desgevraagd wilde hij dit ook wel schriftelijk bevestigen. Week later geretourneerd. Het geld zou later terug gestort worden. Volgende dag mail van de medewerker. Alleen het haakje van €8 werd gecrediteerd! Met hem gebeld; hij zei dat hij bij dit artikel een pijltje op de bon had gezet! Ik heb gezegd dat ik hier niet mee akkord ging en het hoofdkantoor zou bellen. Gaan we dreigen zei hij heel intimiderend. Wat een boef zeg die medewerker een ,aanwinst' voor je bedrijf. Paar weken later mail dat geld gecrediteerd zou worden en inderdaad in november geld terug! Conclusie: nooit weer naar Sanidirect..... Never al is het gratis.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Marijke de Jong op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Duiven
Wij zijn erg prettig en professioneel geholpen door Martijn Mijer van Sanidirect in Duiven. We hebben nu een prachtige badkamer (geplaatst door Pelkman Montage-helemaal goed!) met dank aan Martijn, die ons enorm tegemoet kwam toen bleek dat wij ons hadden vergist in de douche-wand. Ondanks dat het onze fout was, heeft hij erg geholpen en meegedacht in het bedenken van een geweldige oplossing! Op en top service bij Sanidirect, met een extra compliment aan Martijn Mijer: hartelijk bedankt,we zijn er heel blij mee! Marijke+Joop de Jong,Duiven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Rob op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Meppel
Voor onze nieuwe woning de woonkamer vloer, toiletruimte en badkamer besteld bij Sanidirect Meppel. We kregen een verrassend creatief en eerlijk advies van de dame die ons hielp. De prijs was goed dus zijn we over gegaan op bestellen.We zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering en op de dag van levering werden we een half uur van te voren gebeld. Het bad bleek bij levering een kleine beschadiging te hebben, ik werd direct door het hoofdkantoor gebeld om dit op te lossen, wat een service! Alles is nu klaar, en het is nog mooier dan verwacht, kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1418 ervaringen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 151 ervaringen
“Geen klantenservice”
Door Franky Meijer op donderdag 16 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed geholpen in de winkel. Ervaring met de klantenservice is waardeloos, 0 medewerking. Na een terechte klacht laten ze je gewoon stikken. Ik zou Sanidirect dan ook zeker bij niemand aanbevelen. Ik heb ze een net voorstel gedaan om tot een oplossing te komen nadat het gewoon duidelijk is dat het product niet voldoet waardoor er waterschade is ontstaan. (het betalen van het eigen risico van mijn verzekering) echter hier wordt zelfs geen enkele toenadering gedaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Slechte service”
Door Remco op woensdag 11 jun 2014 '14 | vestiging Meppel
Houden zich niet aan afspraken en/of eigen voorwaarden. Een product op 1 april geretourneerd in de winkel van Sanidirect Meppel. Op basis van de retour informatie zou het betreffende bedrag uiterlijk binnen 30 werkdagen terugbetaald worden door Sanidirect. Na ruim 30 werkdagen het bedrag nog niet retour ontvangen. Na verhaal te halen bleek het niet goed doorgegeven te zijn aan de administratie. Het bedrag zou alsnog binnen 2 weken overgemaakt worden. Na weer 3 weken (en inmiddels meer dan 70 dagen verder) nog steeds geen geld retour. Het is een oké winkel met oké prijzen. Echter als een bedrijf zich niet aan zijn eigen afspraken kan houden, dan wat mij betreft geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
Vestigingen Sanidirect
aAlmere (2 ervaringen), Washingtonstraat 111, 1334 LS Almere, tel 036 - 529 00 88
bApeldoorn, Het Rietveld 32, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 206 99 96
cBarendrecht (1 ervaring), Pesetastraat 42-44, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 292 00 50
dBreda (1 ervaring), Grenssteen 9, Bedrijventerrein Steenakker, 4815 PP Breda, tel 076 - 541 44 14
eCapelle aan den IJssel (1 ervaring), Hoofdweg 46a, 2908 LC Capelle aan den Ijssel, tel 010 - 289 21 20
fDen Bosch, Tinnegieterstraat 12, 5232 BM 's-Hertogenbosch, tel 073 - 206 00 11
gDen Haag, Van der Kunstraat 153, 2521 BS Den Haag, tel 070 - 305 00 09
hDuiven (1 ervaring), Nieuwgraaf 46, 6921 PK Duiven, tel 026 - 379 13 09
iEde (1 ervaring), Lorentzstraat 2-6, 6716 AD Ede, tel 0318 - 63 63 39
jGroningen (2 ervaringen), Peizerweg 84, 9727 AK Groningen, tel 050 - 525 00 37
kHeerhugowaard, JJP Oudweg 29s, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 204 99 90
lHeerlen, In de Cramer 98, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 85 50
mHilversum, Verlengde Zuiderloswal 32, 1216 BX Hilversum, tel 035 - 544 80 93
nKaatsheuvel, Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 31 45
oLeeuwarden (2 ervaringen), Schenkenschans 1s, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 289 50 82
pMeppel (2 ervaringen), Blankenstein 444, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 25 11 05
qMiddelburg (1 ervaring), Mortiereboulevard 24, 4336 RA Middelburg, tel 0416 - 53 94 00
rSneek, Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 10 09
sSon, Ekkersrijt 4016, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 01 55
tTilburg, Hestiastraat 18, 5047 VA Tilburg, tel 013 - 570 02 02
uUtrecht (2 ervaringen), Zeelantlaan 59, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 275 04 00
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers