Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
49 ervaringen (4 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
208 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1567 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
162 ervaringen (vandaag)
Numansdorp (Zuid-Holland)
50 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
18 ervaringen (3 maanden geleden)
De Goorn (Noord-Holland)
17 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
514 ervaringen (eergisteren)
8,0

Rabelya Home Design

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-7558285 | Polijsterweg 8A, 1032 KR Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rabelya Home Design
Rabelya maakt Home Design betaalbaar. Met jaren lange ervaring in de keukenbranche kunnen wij u wensen in uw keuken degelijk waarmaken en u feitelijk laten inspireren op de laatste keukentrends.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Rabelya Home Design . Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstekende ervaring”
Door Celiker op dinsdag 24 jan 2017 '17
Onze ervaring met Rabelya is uitstekend! Ondanks dat wij de keuken laat hebben besteld heeft de verkoper zijn best gedaan om de termijn kort te houden. Hij heeft snel gehandeld en wij hebben niet zo lang zonder keuken hoeven te zitten! De verkoper en zijn vrouw denken echt met je mee en houden je wensen voorop. Ben echt heel erg blij met het advies wat zij mij hebben gegeven over mijn aanrechtblad. Ik ben nog steeds verliefd op mijn keuken. En ja ik had ook gebreken bij de levering ( alleen verkeerde prullenbak geleverd), maar had daar al rekening mee gehouden, aangezien ik overal over elke keukenboer negatieve reacties hierover had gelezen (zelfs bij de echt grote keukenboeren). Het komt overal voor, maar dit weegt echt niet op tegen de service, de prijs van de keuken en de inspanning en tijd van de verkoper om aan onze wensen te voldoen. Mijn advies is zeker hier kopen! De prijs/ kwaliteit verhouding is goed en de voor- en naservice ook.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Nilufer Cigdem op maandag 11 jul 2016 '16
Een kleine zaak wat niet gelijk opvalt. Als je eenmaal binnen komt word je vriendelijk verwelkomt en meteen geholpen. Ze hebben een ruime keus in aparatuur, blad en frames! Zo kan je je keuken naar eigen smaak/stijl opstellen. Een kleine nadeel was dat mijn keuken een paar weken later is opgeleverd. Dit heeft hij goed gemaakt met een vakantie voucher! Hij heeft een perfecte monteur die de keuken netjes heeft gemonteert en afgewerkt!! Verder vroeg ik om 2 extra planken voor mijn hoge kasten. Deze heb ik ook gratis gekregen! Dus kortom ik ben tevreden met mijn keus bij Rabelya Home Design. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,1
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 17 ervaringen
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 28 ervaringen
“Klantvriendelijk”
Door Rene Smit op zondag 14 dec 2014 '14
Na het bezoeken van vele keukenzaken kwam ik via internet terecht bij dit klein ogend bedrijf. Een klein bedrijf is meestal goedkoper dan een grote organisatie. De showroom is niet groot en er staan weinig keukens opgesteld. De verkoper heeft veel verstand van zaken en komt heel vriendelijk over. Ook het overige personeel is vriendelijk en kent je gewoon bij naam als je nog later binnenkomt. Hierdoor krijg je een soort van familie gevoel wat ik als koper plezierig ervaar. Er wordt ruim te tijd genomen om te helpen bij het maken van keukenindeling en apparatuur. Qua prijs was hij voor ons een goede keus, omdat hij binnen ons budget viel. We hebben daarom hier de keuken gekocht. Wat voor ons ook een pre was dat het bedrijf was aangesloten bij CBW. Het bedrijf heeft de keuken ook op een zeer goede manier geplaatst. Het personeel was vriendelijk. Na levering bleek mijn oven nog niet leverbaar te zijn, omdat dit een heel nieuw model was. Toen deze leverbaar was is deze geïnstalleerd waarna de monteur meteen even alle deurtjes heeft na gesteld. Dit is een blijk van goede service. Ik raad dit bedrijf aan als goede zaak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Rabelya Home Design
Website: www.rabelya.nl
aAmsterdam, Polijsterweg 8A, 1032 KR Amsterdam, tel 020 - 755 82 85
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland