Feedback
9,7

Keur Keukens

Website: www.keurkeukens.nl "Fantastisch" score uit 207 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keurkeukens.nl | tel: 023-5173180 | Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 207 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren185 ervaringen
4 sterren18 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
Goed keukenwerk
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
Onze Keur Keuken
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gouden keuze”
Door Syl van Zoen op vrijdag 19 aug 2016 '16
Een nieuwe keuken, daar hebben we eerst goed over nagedacht. Een lijst gemaakt met punten over wat een nieuwe keuken zou moeten hebben. De afspraak was dat we zo min mogelijk concessies gingen doen bij de aanschaf van de keuken.

De hoogte. Die moest rond de 1 meter worden, maar niet door een verhoogde plint, we wilden de ruimte echt benutten!

De diepte. Aan 1 kant wilden we i.p.v. 60 een 70 cm diep blad, en ook hierbij de nadruk op ruimte; de lades moesten doorlopen en niet stoppen bij de standaardmaat.

Lades. We wilden zo veel mogelijk lades, het liefste van Blum. En in de bovenste lade aan de 'ondiepe' kant wilde we 2 binnen- lades i.p.v. de standaard 1 omdat we veel bestek hebben.

De kleur. De oude keuken was Ral bordeauxrood en die beviel zo goed, geen andere kleur dus.

Greeploos. Geen obstakels, we gingen nu voor het makkelijk onderhouden van de keuken.
Verder een groot fornuis met afzuigkap, een hoge koelkast met Biofresh en een vriezer met 4 lades.

Met ons lijstje op zak hebben we een paar weekenden besteed met een nutteloos 'rondje keukencentra', veel verhalen en poeha maar uiteindelijk haakten ze allemaal af. Op het einde van een zaterdagmiddag bij Keur keukens terecht gekomen; we hadden geen afspraak gemaakt, maar zijn gewoon in de showroom gaan kijken. Een vriendelijke meneer vertelde ons – nadat we onze wensen hadden voorgelegd- dat in principe alles kon. Nieuwsgierig een afspraak gemaakt voor de week daarna, waar we aan tafel bij Cornelis beland zijn. Dit verhaal kan nu nog wel 10 pagina's langer worden dan het al is maar op deze plek is het resultaat hetgeen wat telt: Geen concessies (zelfs plaats voor een stoomoven), wat onmogelijk leek. Onze keuken, waarbij de ideeën van Cornelis onmisbaar bleken te zijn, is met recht onze droomkeuken geworden. De oplevering van de keuken bleek ook een verrassing: zowel de bezorgers als de keukenbouwers bleken vakmensen te zijn. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing. Er werd echt vakwerk geleverd. En na afloop was er geen rommel te zien, alles was netjes achter gelaten. Nu staat onze keuken er. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij kunnen echt iedereen aan bevelen om met Keur keukens in zee te gaan, wat ons betreft is dit een gouden keuze geweest! Langs deze onpersoonlijke weg willen we nog graag iedereen bedanken.
Bordeauxrode keuken
Bordeauxrode keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
Keukenkastenblok
Keukenkastenblok
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt? REACTIE VAN JORIS
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 '16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
Mooi keukengeheel
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuringsdienst van Waarde”
Door Tiemen op dinsdag 13 okt 2015 '15
Voor mijn nieuwbouwhuis al in februari een keuken uitgezocht bij Keur, deze is afgelopen week naar volle tevredenheid geplaatst. Na het zien van de Keuringsdienst van Waarde over de tactieken van verschillende keukenhandelaren toch eens gaan zoeken naar een keukenzaak waar het er allemaal wat klantvriendelijker aan toe gaat. Zo kwam ik bij Keur keukens uit en vanaf het allereerste moment tot en met het plaatsen van de keuken ben ik zeer te spreken over Keur keukens en de DB keukengroep. Ik wist niet goed wat ik wilde, het is mijn eerste keuken, mijn eerste eigen huis en dus kwam er veel op mij af. Samen met verkoper Dennis een keuken uitgezocht en uitgebreid door de mogelijkheden gelopen. Daardoor liep het eerste gesprek ietsje uit en er een tweede gesprek ingepland moest worden. Dat is overigens helemaal geen straf, je wordt op je wenken bediend bij Keur. Na het krijgen van de eerste prijsindicatie wat zaken uit de offerte gehaald maar op de terugweg naar huis wist ik het eigenlijk al wel. De keuken moest worden zoals eerst getekend met slechts kleine wijzigingen. Zo gezegd zo gedaan. Hier dus duidelijk de rust en de ruimte gekregen om er goed over na te denken en alles op mij in te laten werken. Bij het inmeten kwam naar voren dat er wat kleine zaken aangepast moesten worden door mij in mijn huis. Keur heeft hier goed over gecommuniceerd waardoor alles tijdig aangepast werd en er daardoor tijdens de installatie geen problemen ontstonden. Mijn straat (daar het een nieuwbouwhuis is) was en is nog steeds niet helemaal klaar. Dat leverde een potentieel probleem op bij de levering van de keuken. Ook hier werd er door Keur en DB goed meegedacht en de chauffeurs kwamen voorbereid met extra rijplaten waardoor het leveren uiteindelijk geen enkel probleem was. Gisteren en vandaag twee monteurs over de vloer gehad, werken netjes, beheerst en nemen de tijd om de gehele keuken netjes en goed afgesteld te plaatsen. Goed is niet goed genoeg, het moet perfect en dat zie je. Kortom: Ik zou iedereen aanraden om bij Keur keukens een nieuwe keuken uit te zoeken. Als ik ooit weer een nieuwe keuken ga uitzoeken, weet ik waar ik als eerste heen ga.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Het resultaat telt”
Door Eric Vonk op donderdag 11 jun 2015 '15
In 1 keer goed! Met in het hoofd allerlei horrorverhalen van vrienden en bekenden waarbij de keuken pas na maanden helemaal compleet en af was heb ik eerst even gegoogled naar een goede keukenzaak en kwam uit bij Keur. De bedoeling was om mij eerst bij verschillende zaken te informeren, maar ik ben niet verder dan Keur gekomen. De ontvangst was zeer vriendelijk door Wim van Dijkhuizen en zijn adviezen waardevol. Gewoon iemand die met je meedenkt zonder opdringerig te zijn of je iets aan wil praten. Er werd meteen gezegd dat er niet onderhandelt werd over de prijzen, dus als je dat wilt moet je hier niet zijn. Maar dat was ook helemaal niet nodig: de prijs was alleszins redelijk en ongeveer wat ik in gedachten had, daarbij hoefde ik geen concessies te doen door goedkopere versies te kiezen. De uitvoering en plaatsing zou gedaan worden door Keukenwerk. Er werd een draaiboek samengesteld dat vervolgens stipt werd uitgevoerd: sloop,elektricien, loodgieter, stukadoor, opbouw en schilder, alles liep als een trein. 's Morgens liet ik iemand binnen, ging naar mijn werk en 's avonds kon ik de resultaten bewonderen. Daarbij was alles weer keurig opgeruimd. Stuk voor stuk waren het vakmensen, en nog sympathiek ook. Zelfs verschillende buren kwamen informeren waar ik zulke mensen vandaan haalde. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en dat was gewoon perfect. Alles mooi afgewerkt en geplaatst en in 1 keer goed. Dus voor mij geen maandenlange naleveringen en reparaties. Advies: ga gewoon eerst bij Keur kijken, spaart je een hoop ellende.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“daadwerkelijk uitstekende keukenzaak”
Door Bart & annet op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Onze keuken was aan vervanging toe. Wij hebben ons georiënteerd op de keukenrecensie website qasa.nl. Het bleek dat we niet ver hoefden te reizen want een keukenzaak in Haarlem (wij wonen in het nabijgelegen Heemstede) kwam er met kop en schouders bovenuit op deze site. Wellicht saai na het lezen van de andere recensies maar wij kunnen alleen maar constateren dat het daadwerkelijk zo is dat dit een uitstekende keukenzaak betreft. Paul, de verkoper heeft ons goede adviezen gegeven en heeft goed meegedacht over hoe de keuken vorm te geven. De keuken werd keurig, vakkundig en naar alle tevredenheid geïnstalleerd. Wat Keur tot een betere firma maakt dan anderen bleek nadat de keuken was geplaatst. We hebben wat wijzigingen gedaan die zonder problemen werden opgepikt en zelfs een kastdeurtje die door ons is beschadigd is kosteloos vervangen. Met recht een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zorgvuldig oog voor de wensen van de klant”
Door P. van Ham op dinsdag 28 okt 2014 '14
Het aankopen van onze keuken bij Keur Keukens hebben wij als heel positief ervaren. Er was volop ruimte om onze wensen kenbaar te maken maar ook om deze tussentijds bij te stellen. Daarbij werden we op een zeer prettige en vooral deskundige wijze geadviseerd. Het aankopen van de keuken werd zo een feestje. Dit was ook van toepassing op het plaatsen van de keuken. De keuken werd op een zeer zorgvuldige wijze gemonteerd. We hebben ervaren dat Keur Keukens zich echt houdt aan zijn slogan: afspraak is afspraak. We zijn heel blij met onze keuken en danken alle medewerkers van Keur Keukens die hieraan hebben bijgedragen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles top”
Door Fam Mannet op zaterdag 6 feb 2016 '16
What you see is what you get...... je voelt je thuis in de winkel qua service ... dan de afspraken top.... dan de levering top..... dan het monteren vakmannen met liefde voor hun vak..... het het nabellen na elke afspraak of het naar wens is echt super ... het is het geld waard
Keuken met landelijk uitzicht
Keuken met landelijk uitzicht
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niks op aan te merken!!!”
Door Karlas op woensdag 25 jun 2014 '14
Na een tijdje rondkijken op internet (Reviews, fora etc) zijn wij bij Keur keukens in haarlem terecht gekomen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat alle positieve reviews waar zijn. Geweldige service, en als er een euvel is wordt er gezocht naar een passende oplossing. Dit alles gaat in uitstekend overleg. Over de montage van de keuken niets dan lof. Alles tot in de puntjes geregeld met externe bedrijven. (Tegelzetters/Stukadoors noem maar op). Er wordt met je meegedacht en als er een keuze gemaakt moet worden is er altijd eerst overleg. Boven dat is iedereen erg vriendelijk en geduldig en er word niks overhaast. De prijzen zijn wellicht iets hoger dan gemiddeld maar daar krijg je dus wel wat voor terug. Bovendien kan je een keuken zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Dus het is maar net wat je wensen zijn. Kortom een goede ervaring rijker. Het is toch altijd maar afwachten. In de toekomst staat Keur keukens bij ons op nummer 1!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“prachtig”
Door Nanna en Louis op woensdag 28 mei 2014 '14
Het is goed dat wij voor dat we een besluit namen over een nieuwe keuken, eerst op Qasa hebben gekeken. Toen bleek dat bij ons in de buurt een keukenspecialist zat die hoog scoorde, n.l. Keur. Zij hebben ons niet teleurgesteld. Wij zijn meer dan tevreden over de ontzettend mooie keuken die de firma Keur ons heeft geleverd. De adviezen van Cornelis (met veel aandacht voor de details) hebben een belangrijke bijdrage geleverd, waardoor we tot deze keuze zijn gekomen Een uitstekende keuken (Excellent)die voor ons goed binnen het budget bleef. Wat ons opviel is dat er veel contact is geweest (telefonisch/e-mail) over de levering zodat alles goed zou gaan, wat ook is gelukt. Tussentijdse veranderingen waren geen probleem. Wat ons betreft volgende keer weer firma Keur en een aanrader voor anderen!
de keuken moet nog verder worden betegeld.
de keuken moet nog verder worden betegeld.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“TOP service en kwaliteit”
Door Ria en Timo op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Onze ervaring met Keur Keukens in Haarlem is van A tot Z in één woord TOP geweest! De tijd die er voor je wordt genomen (zelfs na werktijd) en het geduld en advies die er wordt gegeven bij het samenstellen van de keuken en alle mogelijke apparatuur, tegels en voorbereidende werkzaamheden. De mooi gedetailleerde 3D tekeningen (die we ophingen in onze 'oude' keuken om alvast te wennen :-). De levering van de spullen en voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de keuken door het kundig en meedenkend personeel. Altijd volgens afspraak. Daar kunnen menig concurrenten een voorbeeld aan nemen. Wij kunnen Keur Keukens dan ook van harte aanbevelen! Deze medewerkers weten wat klantvriendelijkheid is. Het plezier in hun werk straalt er vanaf. Nogmaals bedanken wij Cornelis, Ron, Dennis, Danny, David en Jacco. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“vervanging bestaande keuken”
Door Koopman op zaterdag 1 mrt 2014 '14
Na jarenlang verhalen horen dat er altijd wel iets mis is met keukens en levering en inbouw durfde ik eigenlijk geen nieuwe keuken te kopen, Dit is bij Keur Keukens niet het geval, ik ben 100% tevreden. Keurig personeel, vlotte levering en inbouw, er werd gedaan wat beloofd werd. Was in 2 dagen klaar.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfectie”
Door Paulien op vrijdag 10 mei 2013 '13
Na een paar keukencentra bezocht te hebben,besloten wij met Keurkeukens in zee te gaan. Het bleek de juiste beslissing te zijn.Een heel eerlijk en professioneel team die je door elke beslissing heen helpt.De keuken die wij hebben uitgezocht is heel mooi en degelijk. De prijs is helemaal redelijk in verhouding tot de kwaliteit en service. De levering verliep volgens tijdsschema. De dag van de levering kwamen de montagemensen precies op het afgesproken tijdstip. Harde werkers en vriendelijke mensen. De nalevering van materialen verliep ook heel goed. Ik zou iedereen aanraden om bij dit bedrijf eens binnen te lopen!Ik kan geen enkel minpunt vinden...echt een door en door betrouwbaar bedrijf waar de puntjes op de "i" worden gezet.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afgeronde service”
Door Christiaan op woensdag 6 feb 2013 '13
Goed advies bij aankoop. Niet de goedkoopste, maar wel goed in verhouding tot de kwaliteit. Konden snel handelen toen dat nodig was. Prima installatie (zelfs op een woonark), daar wordt niet beknibbeld op tijd of materiaal. Bij vragen was steeds de oorspronkelijke verkoper nog bereikbaar. Kortom: aanrader.
Tip: Houd apparatuuracties in de gaten. Bij ons scheelde dat veel geld.
Tip2: Het Bosch center (ook Siemens en Neff) ligt niet ver weg in Hoofddorp. Handig om precies de juiste modellen uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Een superkeuken”
Door Wil op vrijdag 18 jan 2013 '13
We waren ons aan het orienteren betr. een nieuwe keuken. In die fase kwamen we Gert Jan, de keukenadviseur in Haarlem tegen. En hij was degene, die ons deed besluiten om bij Keur onze nieuwe keuken te kopen. Het was een leuk samenspel, het advies van Gert Jan, onze wensen en uiteraard het kostenplaatje.
Als met al krijgt Keur Keukens van ons een 10+.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wat een gave keuken...”
Door Vincent Blokker op vrijdag 11 aug 2017 '17
Onze keuken is staat nu ruim 3 maanden. Maar laat ik bij het begin beginnen. Voor we bij Keur Keukens in Haarlem kwamen zijn we eerst bij Brugman keukens, Grando en Eigenhuis Keukens de laatste was de projectleverancier van ons huis in het Tudorpark. Brugman keukens, wauw wat een nare ervaring, met de mes op de keel. Gelukkig wijs genoeg geweest om negens een handtekening te zetten. Grando, heel leuk en gezellig, totdat we aangaven zijn offerte boven ons budget zat en over was de vriendelijkheid. Eigenhuis Keukens, die meneer had er geen zin in. Niets kon wat wij wilde, het bestond niet of het was niet te realiseren. Terwijl bij Brugman en Grando het geen probleem was.

Met de wanhoop nabij hebben we toch nog een afspraak gemaakt bij Keur Keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews hier op Qasa. De iets wat (te) amicale verkoper, die er net een week werkte, deed echt zijn best om onze wensen aan te horen en dat te vertalen naar onze droomkeuken. Die ook nog eens netjes binnen ons budget bleek te kunnen. Aan het einde van ons gesprek kregen we een gespecificeerde offerte mee. De we een dag later getekend hebben.

Door uitloop van het bouwproject zijn we een jaar laten teruggekomen om de wensen definitief te maken. Tot dat ogenbink hadden we niet niets hoeven te betalen. Door nieuwe bevindingen hadden we toch wat andere wensen. Waardoor de keuken toch een stuk duurder werd, maar ja dat wisten we zelf van te voren ook al. We wilde luxere inbouwapparatuur en plintboiler.

Na weer een fijn gesprek kregen we nu de definitieve opdracht bevestiging. Maar dit ging fout en goed ook. Verkeerde kleuren, handgrepen, boiler. Uiteindelijk zijn we er met een vergrootglas doorheen gegaan om alles glad te strijken. En toch hadden we nog wat gemist die 3 maanden laten bij de definitieve 3d tekening(render) naar voren kwam.

De dag van de levering was de volgende schok voor ons. Het aanrechtblad zat vol met grote vlekken die niet op de samples zaten in de showroom. Het punt voor electra in het blad zat er niet in(bleek ook niet te kunnen). Na een kleine discussie met de vriendelijke installateurs van Keur is het aanrechtblad weer terug naar de auto gegaan. Meteen gaan bellen met Keur en die wilde ons doorverbinden met de verkoopadviseur. Maar daar hadden we niet zo een vertrouwen meer in. Totaal niet eigenlijk, amicaal is niet erg als je je werk goed doet! Na dit relaas over de telefoon met de telefoniste, hebben we contact gekregen met iemand anders die echt zijn best is gaan doen voor ons. Het bleek dat inderdaad in de samples geen vlekken zatten, niet in de showroom maar ook niet op het hoofdkantoor.

Intern waren ze bij Keur zo geschrokken dat we opgebeld werden door de bedrijfsleider en die was geschrokken van de situatie. Met het verzoek of naar kantoor wilde komen. Alles is toen zo netjes opgelost en snel ook. We hebben een ander blad uitgezocht en stroom aansluitpunt wat wel kon. Voor we gingen verhuizen was de keuken toch nog klaar gekomen. En voor ik het vergeet de installateurs... wauw daar kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten omgaat.

Dus ja met ups en downs. Had ik 3 maanden geleden 5 sterren gegeven nee 2, maar alles is echt zo goed opgepakt dat ik het nu wel geef! 5 sterren als we de verkoper er buiten laten.
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Wel eigen design, Keur heeft mijn schets uitgewerkt.
REACTIE VAN VINCENT BLOKKER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“afspraak=afspraak”
Door W.G. van de Laar op maandag 16 jun 2014 '14
Een van de slogans...afspraak = afspraak! Pas dan kan je stelling:"100% tevreden klanten! Hoewel toch nog wel wat hobbeltjes genomen moesten worden, kwam alles toch op zijn pootjes terecht. We gingen voor deze twee slogans en de werden ook waar gemaakt! Een speciaal compliment van Cornelis van Dalfsen die een zeer serieuze indruk maakte en dat ook gelukkig bleek te zijn! Ik wens elke ondernemer zo'n medewerker!
prachtig toch?!
prachtig toch?!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe keuken van Keur”
Door Willem op vrijdag 1 mrt 2013 '13
Door flexibiliteit en vooral creativiteit van verkoop-adviseur Jeroen, hebben we uit een drietal keukenbedrijven voor Keur gekozen. Dat bleek ook achteraf een goede keuze. Door verschillende merken te combineren hebben we een niet alledaagse keuken gecreëerd, waarbij Jeroen met veel goede ideeën kwam en ook voortdurend ons vastgestelde budget in de gaten hield. Ook de oplevering door vakkundige en aardige eigen monteurs verliep compleet naar wens evenals de nazorg. Alle mensen die we bij Keur zijn tegengekomen: of het nu ging om de chauffeur die de keuken bezorgde of de receptionist(e), maken een professionele maar vooral ook vriendelijke en betrokken indruk. Goed en vooral mooi werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Zeer positief”
Door bwnr 39 op woensdag 7 mrt 2012 '12
Ook ik heb mijn keuken van Keur in Waarderpolder en ben er inderdaad zeer positief over. Had ook een leuk kadootje bij ze gewonnen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
Installatie van de keuken
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door R. Faas op maandag 20 mrt 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop we werden ontvangen en geholpen. De verkoper dacht heel goed met ons mee. We hadden een beperkt budget, de verkoper nam stap voor stap de keuzemogelijkheden door en maakte zo onze mogelijkheden inzichtelijk. Het resultaat was een keukenindeling waar we, ook nu deze staat, heel erg blij mee zijn. Er gingen een paar dingetjes mis met de facturen, maar dat werd direct hersteld, zonder gedoe. De installatie van de keuken verliep ook prima, door vriendelijke mensen. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Lekkage na 5 jaar verholpen”
Door Monique op donderdag 30 mei 2013 '13
Na vijf jaar in een nieuwbouw huis te wonen, had ik plotseling een lekkage in de keuken. Jeetje, wat een gedoe om uit te vinden wie daar verantwoordelijk voor is en of er garantie op zit. Na een hoop heen en weer gebel, heeft Keur keukens gewoon gezegd "we gaan het voor je oplossen!" helemaal fantastisch, want door hun kwam het echt niet dat het lekte! Wat een goede service, ik ben zo blij dat dit soort mensen/bedrijven nog bestaan!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie nieuwe keuken!”
Door Simone op woensdag 17 sep 2014 '14
Dit was de eerste keer dat ik een volledig nieuwe keuken ging aanschaffen. Ik ben via goede berichten bij Keur terecht gekomen. Bij Keur ben ik heel goed door Jeroen geholpen, hij heeft daar echt de tijd voor genomen, wat ik heel prettig vond want ik had zelf geen ervaring met keukens uitzoeken. Ik had wel een globaal idee wat ik wilde, maar door met Jeroen te praten vormde zich de ideeën. De prijzen liggen vast van alle producten, maar hij dacht wel goed mee waar evt. op bezuinigd kon worden. Het mailcontact verliep soepel, ik kreeg altijd zeer snel antwoord op vragen. Belangrijk is wel goed af te spreken wie de juiste maten vaststelt, want daar ging het bij mij bijna mis. Maar ook dat is goed opgepakt, na een aanwijzing van de aannemer, door Keur. De keuken werd op tijd en onbeschadigd geleverd. De aannemer Harry Zomer, heeft de keuken geplaatst en alle voorbereidende werkzaamheden gedaan. Hij heeft het heel netjes gedaan en ook meegedacht met wat ik wilde, maar hij heeft er wel héél lang over gedaan(zes weken zonder bruikbare keuken gezeten!). Uiteindelijk ben ik heel blij met mijn mooie nieuwe keuken en zal ik Keur ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Ingrid en Rien Rijling op maandag 24 okt 2016 '16
Na 28 jaar een nieuwe keuken. Via internet bij Keur Keukens terecht gekomen. Zonder afspraak werden we binnen vriendelijk en deskundig benaderd. De afspraken erna idem ditto. Ook het internetverkeer en telefonisch alles perfect. In combinatie met Keukenwerk hebben wij nu een droomkeuken. Een extra woord van dank voor Peter Thyssens.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 '16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prachtige keuken dankzij Keur Keukens Haarlem”
Door J. Zwaan op zondag 18 sep 2016 '16
Na bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we terecht bij Keurkeukens in Haarlem. Daar werden we vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Samen met verkoper Wim van Dijkhuizen, die goed naar onze wensen luisterde maar zelf ook met praktische adviezen kwam, hebben we nu een prachtige keuken. De keuken is perfect geplaatst door de monteurs, alles klopt tot op de millimeter. Kortom: als u een keuken zoekt, Keurkeukens Haarlem is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Fam. Triest op vrijdag 16 sep 2016 '16
Met een beperkt budget hebben we, met behulp van Jochem, toch onze droomkeuken kunnen realiseren. De mooie showroom had ons voldoende te bieden om een keuze te maken voor wat het beste bij ons past. Een klein probleem na de levering werd snel en adequaat en zonder enig gedoe opgelost. Erg netjes. Toen bleek dat we toch nog een aanvulling op onze keuken konden uitvoeren hebben we zonder enige twijfel opnieuw een afspraak gemaakt om dit te laten uitvoeren door Keur Keukens. Wij zouden iedereen aanraden om hier eens langs te gaan en/ of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
Chapeau voor de keuken
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
Landelijke keuken van Keur Keukens
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door Martijn van Aalst op maandag 16 mei 2016 '16
Eind december op zoektocht gegaan naar onze keuken voor plaatsing in februari. Hierbij diverse partijen bezocht maar hier voelden wij ons redelijk opgejaagd wild. Meteen offertes willen laten ondertekenen, zonder zogenaamde verplichtingen, etc. Toen viel ons oog dankzij Qasa gelukkig op Keur Keukens. Na een spontaan bezoek aan Keur bleek dat dit niet verstandig was. Door alle goede recensies is het hier altijd druk, een afspraak moet je echt van tevoren inplannen anders heeft het geen zin om te gaan. Gelukkig viel er een afspraak uit en konden wij toch nog snel met onze korte oriëntatie beginnen, waarbij de keuken voor ons volgende bezoek zou worden uitgetekend door Peter. Door de goede en snelle oriëntatie was de tekening al bijna meteen naar wens. Verder ingevuld tijdens een vervolg afpraak met apparatuur en een paar aanpassingen, binnen 1,5 bezoek was de keuken besteld tegen een voordelig prijs mede dankzij de decemberactie. Levering in de gewenste week bleek mogelijk en alles werd vakkundig binnen 2 dagen gemonteerd. Helaas was er een paneel beschadigd, een deurtje die niet helemaal waterpas was afgesteld en een deurtje in de verkeerde maat geleverd (levertijd van +/- 2 maanden), maar dit werd allemaal achteraf uitstekend opgelost. In april was de keuken helemaal af... Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door M. Cusell op woensdag 16 mrt 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De bestelling, levering en plaatsing zijn allemaal vlekkeloos verlopen. Voor mijn volgende keuken ga ik zeker weer naar Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“De klant is koning”
Door Familie Voors-Kieft op woensdag 3 feb 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2014 gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Eindelijk dan hier onze ervaring, omdat we zo tevreden zijn, willen we die u niet onthouden. We hebben drie gesprekken gehad, in opeenvolgende weken. Stukje voor stukje werd er, samen met de keukenadviseur, gewerkt aan het ontwerp van wat uiteindelijk onze nieuwe keuken is geworden. Met veel geduld en kennis van zaken van zijn kant werden we begeleid in dit proces. We kozen voor Keur Keukens juist vanwege de goede klantwaarderingen. En we zijn nog steeds super tevreden met de mooie keuken. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bij Keur Keukens is de klant koning!
Keuken met tegelachterwand
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Yigal Horas op woensdag 9 dec 2015 '15
Onze ervaring met Keur Keukens is vanaf binnenkomst in de showroom tot aan de plaatsing in een woord: Uitmuntend! Er werd samen met ons een plan opgesteld. En als ik zeg samen, dan bedoel ik echt samen. Alle wensen worden meegenomen. Zelfs een tweede middag met de verkoper (Cornelis) was geen enkele moeite. Een keuken is een grote uitgave waar je heel lang plezier van wil hebben en dat werd duidelijk gerespecteerd. Na oplevering van onze woning is de keuken door zeer nette en vriendelijke mensen gebracht en vervolgens geïnstalleerd. Ook hier weer uitmuntende service. Als ik weer een keuken nodig heb, of iemand iets moet aanraden, dan is het Keur!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 '16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer prettig geholpen”
Door Saskia op dinsdag 6 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken bij Keur gekocht en zijn in de showroom zeer prettig geholpen. Tevens werd er goed meegedacht met onze wensen. Wat ons betreft zijn er twee redenen om Keur aan te bevelen, nl. er wordt niet gepusht om een offerte te tekenen en de keuken wordt zeer zorgvuldig en netjes geplaatst (in twee dagen). Ook tijdens de bezorging werd er zeer voorzichtig met de keukenkastjes en apparatuur omgegaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Serieus genomen”
Door Anita de Waart op zaterdag 11 apr 2015 '15
Ik heb bewust gekozen voor een keukenleverancier die niet alleen graag een keuken verkoopt, maar ook graag helpt als het anders loopt dan verwacht. Keur Keukens heeft dat voor mij waar gemaakt. Daarnaast wilde ik “alles in een hand houden”. Het slopen van mijn oude keuken, het voorbereidende werk voor mijn nieuwe keuken, het plaatsen en tegelen is allemaal door en via Keur keukens geregeld. Ik ben blij met het eindresultaat. Helaas ging het met het tegelen niet helemaal zoals ik had verwacht. De heer Van Dalfsen van Keur Keukens had bij het uitzoeken van de tegels gezegd dat deze in wildverband moesten worden getegeld, omdat de tegels niet helemaal recht zijn. Toen de tegelzetter de tegels ging plaatsen, vroeg hij mij hoe ik het getegeld wilde hebben. Het maakte voor het resultaat niet uit in welk verband. Ik heb dit een paar keer gevraagd, vanwege het gegeven advies. Hij verzekerde mij dat het geen punt was. Toen de afzuigkap was geplaatst, bleek echter dat het strijklicht van de afzuigkap over de tegels geen mooi resultaat gaf. De tegels veroorzaakten doordat ze niet “kaarsrecht” zijn minder fraaie schaduweffecten. Ik heb hier met dhr. Van Dalfsen en dhr. Buné van Keukenwerk over gesproken en foto’s van het resultaat gemaild. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. Ik had gelijk. Zij stelden voor alle tegels eraf te halen en opnieuw in wildverband te tegelen. Dit is vervolgens gebeurd. Na het tegelen was het resultaat beter, hoewel toch nog schaduweffecten zichtbaar zijn. De tl-buis van de afzuigkap zit vrij dicht tegen de muur, in combinatie met de lange tegel is het niet mogelijk een beter resultaat te krijgen. De heer Van Dalfsen stelde voor (tegen een redelijke meerprijs) het aanrechtblad eventueel door te laten lopen of een andere afzuigkap, waarbij het licht niet strak langs de muur valt. Ik vond het doorlopen van het aanrechtblad niet mooi. Een andere afzuigkap bleek eigenlijk niet realiseerbaar, omdat ik dan weer een afzuigkap wil, die gelijk loopt met de onderkant van de bovenkastjes. Uiteindelijk heb ik vrede met de situatie. Het eindresultaat is beter, er is gezocht naar oplossingen, ik voelde mij serieus genomen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hele goede ervaring gehad”
Door bos-bloemendal op vrijdag 1 jul 2016 '16
Onze dochter heeft ons Keur aangeraden. We werden in Haarlem zeer goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam, voorkomend. Helemaal tevreden. Vervolgens verliep ook de plaatsing door het serviceteam uit Nunspeet vlekkeloos. Keurige mannen, precies en pas terug naar huis als ze zelf tevreden zijn over het resultaat. De keuken is prachtig en alles werkt naar behoren. Wij raden iedereen in onze vriendenkring inmiddels KEUR aan. Een hele goeie ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“In 1 woord geweldig”
Door fam Wanders op dinsdag 23 dec 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over Keur keukens. Dat begon al bij binnenkomst. We werden vriendelijke ontvangen en professioneel met verstand van zaken te woord gestaan. We besloten al snel tot een vervolgafspraak waar we op deskundige wijze zijn begeleid door Cornelis van Dalfsen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Met geduld,zonder enige druk heeft hij ons geholpen bij de invulling van alle details.Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met oplossingen als dat nodig was. Alle lof ook voor de montage. Er werd netjes gewerkt, de mensen waren er op de afgesproken tijd, waren correct inde omgang en werkte hard. Keur keukens kunnen wij dan ook van harte aanbevelen! Cijfer 10.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 '14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
Onze mooie keuken
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top Service”
Door Segaar op donderdag 2 okt 2014 '14
Top service en een top product. Na diverse keukenleveranciers bezocht te hebben en ons verder te oriënteren via internet kwamen we bij Keur Keukens in Haarlem terecht. Het bezoek in de showroom en het gesprek met de heer van Dijkhuizen gaven ons een goed gevoel. Geen verkoopdruk maar een helder advies rondom de wensen die wij hadden. Wij besloten een tweede keer terug te komen om tot een definitieve keuze over te gaan . Buiten de wensen die wij met betrekking tot de keuken hadden waren er ook nog wat bouwkundige uitdagingen en voor ons nog wat vraagtekens met betrekking tot de haalbare maatvoering van de keuken. Via bemiddeling van de heer Dijkhuizen zijn wij in contact gekomen met Fa. Keukenwerk die in samenwerking met Keurkeukens de plaatsing en verdere aanpassingen deskundig heeft uitgevoerd
Tijdens het proces vanaf bestelling tot levering werden we door Keurkeukens regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang. Nog een enkel keer tussendoor contact gehad met de heer van Dijkhuizen die ons deskundig kon adviseren.
Bij plaatsing en leverantie wat kleine tekortkomingen , op zich niet erg als deze maar snel worden opgelost en dat is naar tevredenheid gebeurd. Kortom een firma die goede kwaliteit levert en afspraken nakomt maar waar het deskundige en prettige personeel het verschil maakt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
Mijn droomkeuken
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Perfect!”
Door Fam. van Senten op vrijdag 1 aug 2014 '14
Na lang zoeken naar een betrouwbare keukenzaak via onder andere Qasa bij Keurkeukens uitgekomen. Van advies tot aftersales en alles daar tussenin perfect. Zeer vriendelijk, meedenkend en kundig door de verkoper Cornelis, de bezorgers van de keuken, de monteurs en back-office behandeld. Aandacht voor de klant op alle vlakken dus en dat kom je nog weinig tegen. Keurkeukens is met recht een aanrader en maken hun missie statement afspraak is afspraak meer dan waard. Onze keuken is boven verwachting en wij zijn dan ook meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Behulpzaam en servicegericht, goed!”
Door André van den Brink op woensdag 23 jul 2014 '14
Na een onderzoek op internet (reviews, fora etc) zijn wij na een aantal andere referentiebezoeken en ideeën opdoen bij Keur keukens terecht gekomen. Voor de hand liggend achteraf, aangezien we in Haarlem wonen. In eerste instantie ons idee van keuken ergens gezien, maar bij die zaak zijn we bizar slecht geholpen. Niet meer van deze tijd. Zo anders is dat bij Keur het geval geweest! Ik ben blij met de uiteindelijke keuze van zowel keuken als leverancier. Uiteraard zijn er wat restpunten met oplevering, maar deze zijn keurig opgelost. En het eindresultaat is er dan ook naar! Voor een volgende keuken zou ik ook zeker weer Keur in de overweging meenemen. Prijs kwaliteit verhouding blijft in keukenland een lastig begrip vind ik, maar nogmaals, blij met het resultaat, en niet voor de hoofd hoofdprijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 '17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakwerk”
Door Dennis Smit op woensdag 30 apr 2014 '14
Wij kwamen bij Keur Keukens voor de aanschaf van een nieuwe keuken en waren gelijk onder de indruk van het assortiment, vakbekwaamheid en servicegerichtheid. Binnen een aantal dagen kregen we een eerste opzet van de keuken gestuurd en was de keuze eenvoudig om voor Keur te kiezen. Voor vragen konden we altijd terecht en werden we gelijk geholpen. Aan al onze wensen werd voldaan, zelfs toen we een week voor het plaatsen vroegen of de dag van plaatsen een dag later kon. Dit hadden we nooit verwacht, maar toch kon het. Vervolgens hadden we een probleem met de pijp van de afzuigkap. De volgende morgen stond een monteur voor de deur om te adviseren hoe we deze pijp het beste aan konden leggen. Het plaatsen ging erg snel en vakkundig. Kortom wij waren uitermate tevreden en kunnen iedereen Keur Keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg goede ervaring”
Door Sjors Robroek op woensdag 10 jun 2015 '15
Keuken is binnen de afgesproken tijd geleverd, montage en aansluiting is professioneel gedaan, alles is netjes aangesloten en het afval van de oude keuken weer afgevoerd. Een klein minpunt was dat er in de bouwtekening een aansluiting voor een vonkontsteking stond, maar dat het gasstel hier geen aansluiting voor heeft, maar dit is een minimaal probleem op een verder erg goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
REACTIE VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“TOP!”
Door Fam van Roon op zaterdag 22 feb 2014 '14
Nadat er ruim de tijd voor ons was genomen door de adviseur, hebben we een keuze gemaakt. De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend. De levering ging volgens afspraak en de monteur heeft perfect werk afgeleverd! Kortom, wij gaan genieten van onze droomkeuken, met dank aan Keur Keukens Haarlem!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door P.W.A Herber op zaterdag 11 jan 2014 '14
De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, geen vezelplaten maar MDF gespoten onderdelen. In de prijs zit altijd een kwaliteitsverhouding maar dat verdien je later terug door langere levensduur van deze keuken. Ik kan geen slechte ervaring bedenken aangaande de klantvriendelijkheid en de service, overigens hebben ze uitstekende servicewagens met alle materialen. Ook de levering verliep volgens afspraak en de puntjes die niet goed waren gegaan zijn later zonder discussie netjes opgelost. Mijn tip is geef zoveel als mogelijk informatie door aan Keur Keukens dan kunnen deze worden verwerkt op een werktekening. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden aangezien er goed meegedacht wordt met de klant. Ik kwam via Qasa op Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“maatwerk!”
Door JW op dinsdag 24 sep 2013 '13
Wat Keur speciaal maakt is het maatwerk dat ze leveren: wilt u graag een speciale verdeling in die kast? Dan maken bestellen ze extra planken, ze maken een schetsje en instructies voor de monteur, die dan precies zorgt voor de juiste inrichting. Waar ik bij andere zaken steeds hoorde: "dat kan niet mevrouw" ging Keur het gewoon maken. Geen loze ruimtes, alles functioneel ingericht. Je krijgt alle tijd en aandacht, ze denken echt mee met oplossingen. De service is super. Ze komen totdat alle problemen opgelost zijn. Het enige aandachtspunt is wat mij betreft de ATAG combi-stoom en vaatwasser waar ik niet tevreden over ben.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 '17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel erg goed geholpen”
Door Liesbeth Groot en Rob Postema op woensdag 20 mei 2015 '15
Wij zijn door Wim van Dijkhuizen van Keur Keukens heel erg goed geholpen: hij maakte mooie 3d tekeningen, gaf advies over indeling, wij mochten stalen mee naar huis nemen etc. en liet ons ook in het keuzeproces telkens weer blijken dat hij over verstand van zaken bezit. Elke keer werden wij zeer gastvrij ontvangen met koffie en mochten zelfs een keer mee eten toen een bedrijfsfeest net afgelopen was toen wij aankwamen rond etenstijd. Wij raden anderen aan om zeker bij Keur Keukens langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Wim op dinsdag 23 apr 2013 '13
Vanaf de parkeerplaats bij Gamma Warderpolder zagen wij steeds "KEURKEUKENS"en uit nieuwsgierigheid zijn wij binnengelopen en gebleven. Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig en neemt alle tijd, zelfs tot s avonds laat (Cornelis). Toen de bestelde keuken gemonteerd moest worden sloeg de griep toe maar ze deden bij Keur hun uiterste best om iemand voor de montage te vinden. Op een paar dingen na ging alles prima en werd alles snel opgelost. We zijn dus heel tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. ( een 8 )
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door G.A.Huisman op zondag 22 dec 2013 '13
Voor de eerste keer een nieuwe keuken aangeschaft. Bij verschillende keukenzaken wezen kijken. Ook bij Keur keukens in Haarlem. Gespot via het internet en gaan kijken mede op basis van goede recensies. De keuze bij Keurkeukens is groot. Gelukkig geen opdringerige verkopers die direct een offerte willen maken.
Uitgebreid met verkoper gesproken over de keuze van een keuken en de mogelijkheden toepasbaar op onze ruimte. Kregen mooie 3D tekening mee en een overzicht van de kosten. Later terug geweest voor ondertekening van koopcontract. Voor plaatsing nog contact gehad met Keurkeukens of de voorbereidingen voor de plaatsing van de keuken goed verliepen. Monteurs namen keuken op plaatsingsdag mee. Monteurs werken netjes en adequaat. Spoelbak werd zelfs opnieuw geplaatst daar deze volgens hen niet 100% goed zat (zag er zelf niets van).Levering handvatten was misgegaan maar de reserve handvatten werden later keurig vervangen door nieuwe. Ook voor het plaatsen hoekkast kwam een monteur later nog eens terug omdat er eerst een nieuwe tegelvloer geplaatst moest worden. Keuken is verder netjes geplaatst. Al met al zijn wij blij/tevreden met onze nieuwe keuken en dat deze vakkundig is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 19 sep 2016 '16
Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
Luxe complete keuken
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Natasja van Dwingelen op woensdag 7 sep 2016 '16
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom werden we door Cornelis van Dalfsen erg goed geholpen. Hij vertelde ons over de mogelijkheden die Keur Keukens biedt, en maakte een eerste schets van de keuken. Ook gaf hij duidelijk aan dat als we een gespecificeerde offerte wilde laten maken hij graag een afspraak wilde plannen zodat hij alle tijd voor ons zou hebben. Bij deze afspraak had hij al een impressie tekening van onze wensen gemaakt, hij luisterde goed naar de specifieke eisen die wij stelden aan apparatuur, en dacht actief mee om toch de kosten van de keuken binnen ons budget te kunnen houden. Bij het inmeten van de keuken dacht de monteur ook mee over mogelijkheden voor de boiler/quooker. Toen bij de verbouwing van de keuken bleek dat we nog een koof ik de keuken moesten opnemen, was dat geen probleem, de tekeningen en de offerte werd daar op aangepast. Over de monteurs ook niets dan lof, ze hebben actief mee gedacht aan oplossingen voor de afzuigkap waarvan het gat helaas niet op de juiste plaats kon komen. Ze werken heel netjes, en de keuken is echt heel mooi en strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, en zullen Keur Keukens zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voelden ons onder druk gezet”
Door Bakker op woensdag 25 jun 2014 '14
Onze eerste indruk was prima. Echter, na een tweede bezoek op afspraak, veranderde ons beeld. Na het uitwerken van onze wensen op papier met daarbij het kostenplaatje, voelden wij ons erg onder druk en voor het blok gezet. De verkoper zat steeds op zijn horloge te kijken en wilde persé die middag onze goedkeuring krijgen. Geen kans om even rustig na te denken. Uiteindelijk zijn we nogal beduusd naar huis gegaan en hebben voor een andere keuken gekozen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooi ontwerp”
Door Coen Vaessen op vrijdag 20 mei 2016 '16
De medewerkers van Keur namen uitgebreid en met veel geduld en creatief meedenken de tijd om met ons te komen tot een mooi ontwerp. Ook konden wij nog een keer terug komen om de laatste wijzigingen door te voeren, wederom in alle rust.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geregeld”
Door Familie. Brandse op donderdag 7 jan 2016 '16
Vanaf de aankoop van de keuken tot aan de bezorging alles super geregeld. De bezorgers van keurkeukens hebben alles naar binnen gebracht in volgorde van inbouw. Zelf gemonteerd en alles was perfect op maat en er ontbrak geen een schroefje.keuken van hele mooie kwaliteit. Er was iets met het bakje van de koelkast en na telefonisch contact met keurkeukens zeer netjes geholpen. Kortom een top bedrijf die nakomen wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
Volledig opgeleverde keuken
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 '17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dit bedrijf verstaat zijn vak”
Door R.A van den Berg op dinsdag 10 feb 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht,de verkoper was heel vriendelijk en uiterst correct en behulpzaam in het uitzoeken van de keuken,we voelde geen druk. De offerte was zeer duidelijk. Elke afspraak is nagekomen. De aflevering was uitstekend,we werden op de dag zelf nog op de hoogte gehouden hoe laat ze er waren,toen alles afgeleverd was werden we gebeld door de verkoper of alles naar wens was. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren heel vakkundig en netjes en zeer beleeft en verstonden hun vak. Dit bedrijf verstaat zijn vak en raden wij iedereen aan die een keuken gaat kopen.Als wij een nieuwe keuken zouden kopen in de toekomst gaan we zeker terug naar dit bedrijf. De verkoper houd ook keurig contact.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door r.ruis op woensdag 29 mrt 2017 '17
Bij ons is onlangs een keuken geïnstalleerd via de firma "Keur Keukens" te Haarlem. Over het geheel kunnen wij zeggen dat wij bijzonder tevreden zijn over de gang van zaken. Bij het kiezen van de keuken zijn we diverse malen op professionele en zeer behulpzame manier geholpen door verkoopadviseur dhr. Dennis Tesselaar. Voor al onze wensen was er een oplossing. Ook bij het installeren van de keuken niets dan lof over de professionele wijze waarop de keuken is geïnstalleerd door de monteurs. Kortom niets dan lof over de werkwijze van "Keur Keukens " die hun slogan "Afspraak is Afspraak " volledig zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 '15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
Keuken met spotjes
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vakwerk”
Door Jikke en Geert op zaterdag 29 mrt 2014 '14
In week 13 is onze keuken gemonteerd. Vanaf het moment dat we aan tafel zijn gegaan om de aankoop te bespreken tot het plaatsen van de keuken zijn we erg onder de indruk van service en kennis van mensen van Keur. Het is misschien iets duurder maar dat was het ons dubbel en dwars waard. Op het busje van de monteur staat de slogan "afspraak is afspraak". Iedereen van Keur die bij onze keuken aankoop was betrokken straalt dat ook uit. Goede adviezen bij het uitzoeken van de keuken tot creatieve oplossingen bij het plaatsen. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken....je moet echt even bij Keur binnenstappen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absolute aanrader! (de enige van onze hele verbouwing)”
Door Familie Van der Eem op maandag 5 jan 2015 '15
Een grootscheepse verbouwing van ons nieuwe jaren 30-huis, daar hoorde uiteraard ook een nieuwe keuken bij. Mijn vader raadde Keur Keukens uit Haarlem aan, dus maar eens op internet wat recencies gaan zoeken. Op deze site zagen we zeer lovende kritieken. Wellicht iets te lovend, dachten we bij het zien van het hoge cijfer. Maar Keur Keukens heeft alle verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Van alle bedrijven die we tijdens de verbouwing over de vloer hebben gekregen - van de loodgieter tot de vloerenboer - kunnen we maar één bedrijf zonder aarzelen aanraden. En dat is Keur Keukens. Zowel keuken als service: niets op af te dingen! Samen met Wim Dijkhuizen (een verademing in vergelijking met sommige ietwat opdringerige verkopers die we in andere keukenzaken tegenkwamen) hebben we de - voor ons - ideale keuken ontworpen. De volgende vraag is: wordt de keuken echt zo mooi als we in gedachten hebben? En ook niet onbelangrijk: past inderdaad alles en wordt de keuken netjes geplaatst? Als je op een verjaardag vertelt dat je op keukenjacht bent, hoor je al snel verhalen over te kleine of te grote aanrechtbladen, of een keukendeurtje dat pas na twee maanden en veel telefoontjes werd nageleverd. Bij Keur Keukens verliep alles vlot en volgens planning. De medewerker die de keuken plaatste (Freek) was zeer vakkundig en vriendelijk. Uiteindelijk bleek door een misverstand dat de indeling van twee deurtjes niet was zoals wij hadden verwacht (het was overigens wel conform tekening geleverd, maar dat hadden wij dus over het hoofd gezien). Dhr. Dijkhuizen zorgde dat het binnen korte tijd - kosteloos - werd opgelost; twee nieuwe deuren werden besteld en geplaatst. Onze open keuken is nu het hart van ons huis, met als gezellige eyecatcher een kookboekenrek in het barretje. In de keuken (afgemaakt met prachtige groene tegeltjes die het echt ‘onze’ keuken maken) is het heerlijk koken, borrelen en kletsen. Praktisch én mooi om te zien, met dank aan Keur Keukens. Zoals gezegd: aanrader.
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ze luisteren echt!”
Door Cherry Cheng op dinsdag 26 aug 2014 '14
Alhoewel wij een voorkeursleverancier hebben toegewezen bij het kopen van onze nieuwbouw wilde ik mijn keuken niet laten afhangen van 1 keukenleverancier. Omdat ik een beetje huiverig was geworden vanwege de verhalen die rondgaan omtrent de keukenboeren, had ik eerst op Qasa gekeken voor reviews. Zo was ik uitgekomen op Keur Keukens en onze verkoper Jeroen. Alhoewel mijn vriend en ik ongeveer wisten wat voor stijl onze keuken moest worden, blijft het hoe dan ook ons eerste keuken en over vele mogelijkheden hadden wij ons nog niet in verdiept. Jeroen maakte daar geen probleem van en legde ons alles met alle geduld uit. Toen we probeerden uit te leggen hoe wij onze keuken wilden, was het heel verrassend hoe goed hij ons begreep. En met een beetje sparren, begon onze droomkeuken vorm te nemen. Het was een ware kunst hoe hij tot in de details voor ons uitdacht, van de plaatsing van apparaturen tot de gebruiksvriendelijkheid van de keuken zelf. Hij gaf ons een gevoel dat hij ons echt een leuke keuken wilde leveren en niet zomaar eentje wilde aansmeren. Ook was hij lekker transparant met het prijskaartje die daaraan hing en hoefden wij geen toneelstuk uit te voeren om af te dingen. Verder waren ze ook snel en vakkundig bij het beantwoorden van e-mails of als ik weer iets weer aanpassen in mijn keuken. Al met al waren het fantastische ontmoetingen met Jeroen en zijn collega's! Ik zou het aan iedereen aanraden! Wij hebben uiteindelijk om andere redenen niet gekocht bij Keur Keukens maar wel zo tevreden over de behandeling dat deze review zo wilden plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldig!”
Door LS op dinsdag 17 jun 2014 '14
Niets dan lof! Zoekende in het keuken-doolhof kwamen wij via Qasa.nl op Keur Keukens! We zijn super tevreden, we hebben een prachtige keuken. Er wordt de moeite genomen alles zo te krijgen, als je het wilt! Afspraak is afspraak is geen loze belofte. Wij raden Keur met een gerust hart aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een aanrader”
Door Hans uit Haarlem op zondag 27 apr 2014 '14
Geweldig. Vanaf het eerste gesprek. Jeroen van Keur Keukens dacht mee, gaf goed advies en ik had nooit het gevoel dat hij mij een keuken aan wilde smeren. Na de koop, ook duidelijke tekeningen en goed contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf. Toen er met mijn aannemer iets fout ging, kon de keuken, zonder extra kosten bij hun in de opslag. Eindelijk kon de keuken geplaatst worden en Fred en Erik van de Firma Keuken Werk, hebben dit in een dag super gedaan. Na afloop heeft Jeroen mij gebeld om te vragen of alles goed was gegaan, dat bedoel ik nu met interesse. Nogmaals alle lof voor Jeroen, Fred, Erik en alle medewerkers van de Firma Keur Keukens.
Eindresultaat
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 '16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“echt een aanrader”
Door Fam Schulte op donderdag 6 feb 2014 '14
Een fantastisch bedrijf, goed ontvangen in de showroom. Een fantastische keuken samengesteld met de verkoper, geen probleem om een aantal bestaande apparaten uit de oude keuken over te zetten in de nieuwe keuken. Alle correspondentie is goed verlopen. De verkoper neemt een aantal keren voor de keuken geplaatst wordt contact op en komt ook zelf de keuken inmeten. De heren die de keuken komen leveren, werken ook netjes en hebben de houten vloer eerst goed beschermd alvorens de keuken geplaatst wordt. Alles klopte, er waren geen mankementen. Echt super. Een paar dagen nadat de keuken geplaatst was, werd er door de verkoper weer contact met ons opgenomen en belangstelling getoond of alles goed en naar tevredenheid is verlopen. Wat een goed bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door C.P.Koopman op woensdag 19 okt 2016 '16
Inmiddels heb ik al heerlijk gekookt in mijn nieuwe keuken. De keuken is perfect geplaatst door zeer ervaren monteurs. Ze werkte heel rustig en relaxt,wat voor de koper erg fijn is. Model wat getekend is klopt exact. Alle apparatuur is van Neff. De vaatwasser is wel luidruchtig. De afzuigkap en combi oven plus koel/vrieskast zijn helemaal goed.tevreden klant Keur keukens Haarlem.
Keuken met Neff apparatuur
Keuken met Neff apparatuur
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
Hoek van de keuken
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“absolute aanrader!”
Door Jacques R. op woensdag 18 dec 2013 '13
Wij stonden bijna op het punt om een keuken bij Brugman te kopen maar gelukkig kwamen we tijdig tot inkeer en kwame wij door de vele positieve ervaringen op deze site bij Keur Keukens. Wat een verademing vergeleken met Brugman! De vriendelijke en servicegerichte en bovenal ook deskundige heer Van Dijkhuizen zette ons niet onder druk om meteen een keuken te kopen maar dacht met ons mee en gaf ons de tijd. Als klant word je daar heel blij van. Daarnaast sprak ons de no-nonsense cultuur van het bedrijf - afspraak is afspraak - ook zeer aan. Dit bleken niet alleen maar loze woorden te zijn, want geheel volgens afspraak werd onze keuken op tijd en zonder gebreken geleverd. De keuken is vakkundig geïnstalleerd. En het resultaat is werkelijk prachtig. Door onze positieve ervaringen met Keur hebben wij bij Arma in Nunspeet(dat deelt uitmaakt van dezelfde firma) een badkamer gekocht. Een absolute aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Margot Niesthoven op woensdag 29 mrt 2017 '17
Juli 2016 is de keuken bij me geplaatst. Zeer tevreden. Over het advies bij de aankoop, de installatie, de installateurs en over de service. Als er iets is; een la die niet goed sluit of een kraan waar iets mee is; de service is, ik kan niet anders zeggen; uitmuntend. Complimenten. Als ik ga verhuizen, dan weer een keuken van Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service en kwaliteit!”
Door Marc op woensdag 4 sep 2013 '13
Via www.qasa.nl uitgekomen bij Keur keukens. In tegenstelling tot de meeste keukenzaken was het gesprek met Henri hartelijk, warm en oprecht. In het hele proces- we hebben 2 gesprekken gevoerd- heeft hij meegedacht en alternatieven aangedragen. Zo kwamen we uit op een prachtige keuken, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Montage door de eigen monteurs was uitstekend: vlot gewerkt, netjes achtergelaten. De bedrijfsfilosofie wordt echt uitgedragen en waargemaakt!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem, Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland