Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 maand geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
202 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
24 ervaringen (3 weken geleden)
8,5

NDR Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-486656 | Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van NDR Keukens
NDR Keukens staat voor kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en veelzijdigheid
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over NDR Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super tevreden”
Door Fam. H. Budding op woensdag 24 jan 2018 '18
Op aanraden van kennissen naar NDR gegaan, objectief geweest en ook bij andere aanbieders wezen kijken. Bij NDR gekocht vanwege zeer goed advies, mooie kwaliteit( veel keuze) en verrassend goede prijs. We hebben meerdere vrienden naar NDR gestuurd, allemaal erg tevreden. Aandachtspuntje is wel dat de showroom erg beperkt is en je dus zelf wel een voorstelling moet kunnen maken van je keuken, er word wel een mooie 3D presentatie van gemaakt waardoor je beter het eindresultaat kunt zien. Voordeel: je krijgt je "eigen" keuken en niet een showroom ontwerp! Montage ook door n echte vakman, wij zijn super tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel mogelijkheden”
Door Onno Pronk op woensdag 17 jan 2018 '18
Fijne samenwerking en veel mogelijkheden. Div. Vrienden hebben sindsdien NDR weten te vinden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
5,6
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 74 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Gea Schoonbeek op zondag 14 jan 2018 '18
Goed geholpen. Ook ideeën aangedragen en tips gekregen. Denken goed met je mee. Goede service ook tijdens en na het plaatsen van de keuken en boekenkast. Er komt dan ook steeds dezelfde monteur langs. Erg prettig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Persoonlijke benadering”
Door Fred Boot op donderdag 30 nov 2017 '17
NDR werkt erg persoonlijk vanuit een prettige kleine omgeving. Geen anonieme keukenreus maar een bijzonder persoonlijke keukencdwerg'. En dat is dus positief! Ze werken snel met smaak en denken goed mee met de stijl en het karakter van de klant. Materialen en merken zijn allemaal van hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes gewerkt”
Door Van Voorst op dinsdag 21 nov 2017 '17
We hebben onze keuken uitgebroken en er een nw keuken in gekocht we zijn super tevreden met de kleur en de indeling van de keuken. Ook zijn we erg tevreden met de man die de keuken geplaatst heeft keurig en netjes gewerkt en geen fout ontdekt top.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Paul op vrijdag 15 sep 2017 '17
Op aanraden van een buurman bij NDR terecht gekomen. NDR is echt een topbedrijf. Wat een verademing in vergelijking met andere keukenwinkels. Hier wordt je als klant nog echt serieus genomen, Nico neemt uitgebreid de tijd en gaat op zoek naar de beste oplossing met aandacht voor de details. Kwaliteit staat voorop en ook de prijs is zeer goed. De monteur was ook zeer professioneel. De service na plaatsing is goed, eventuele problemen worden zonder gezeur gelijk opgelost.We hebben bij NDR een luxe L-keuken voor ons nieuwbouw huis gekocht en we zijn zeer tevreden met het resultaat. NDR is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Denken goed mee”
Door de Vries op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn zeer goed geholpen door NDR keukens en ERG blij met het resultaat! Omdat het een klein bedrijf is zijn de lijnen kort, wat erg prettig werkt. Ze denken goed mee maar dringen niks aan je op, echt top!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A. Huizer op zaterdag 27 feb 2016 '16
Bij onze Brugman keuken uit 1996 moesten 5 bestekladen wegens slijtage en breuk vervangen worden. Dhr. De Rooy wist als enige kwalitatief hoogwaardige Hettich laden te bestellen waarbij de ladegeleiders niet vervangen behoefden te worden. Ook andere activiteiten (hermontage fronten bijv.) konden zelf met tips van hem worden uitgevoerd, waardoor de uiteindelijke kosten veel lager uitkwamen! Alle lof voor NDR service en vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Vestiging NDR Keukens
aLunteren, Dorpsstraat 199, 6741 AG Lunteren, tel 0318 - 48 66 56
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.