Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 maanden geleden)
Scharnegoutum (Friesland)
58 ervaringen (3 weken geleden)
8,0

Keukenpunt

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2887733 | Avondsterweg 1e, 8938 AK Leeuwarden
Gebruikersfoto: Nieuwe keuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenpunt
Keukenpunt is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming met een moderne showroom waar u de laatste snufjes op keukengebied vindt
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Keukenpunt. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Slechte ervaring”
Door Ray op woensdag 15 jun 2016 '16
Hele slechte ervaring. geen service ! afschuiven naar fabrikant ! We hebben hier een keuken gekocht, echter is er van alles mis met de keuken. Keukenpunt.nl schuift op fabriek en die wil niet meewerken. Slechte kwaliteit keukens. Het blad laat los, deurpanelen bollen op.
Wij betreuren het dat u het zo wil spelen. Omdat wij niet geheel kostelijk uw 8 jaar oude keuken die u zelf geschilderd heeft willen vervangen. Wij hebben onze hulp al aangeboden en meermaals kosteloos materialen vervangen. Nogmaals wij helpen jullie graag en gaan graag met jullie in gesprek. Maar dit is niet de juiste weg. REACTIE VAN KEUKENPUNT
Laten vooral niet ingaan op de zaak. U heeft mij laten betalen voor een fabrieksfout in de eerste instantie. Hoe bedoel je kosteloos... Ik kan hele dossier hier wel plaatsen. Mooiste is nog wel de brief die uw advocaat heeft gestuurd waarin u mij verbied om mijn ervaring te delen. Dat is niet de manier om een klacht op te lossen.. REACTIE VAN RAY
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Actief bedrijf”
Door Tejo op donderdag 6 okt 2016 '16
Wij hebben hier voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht samen met Tjeerd van Keukenpunt. Wij zijn allebeide ongeveer eind twintig en ons interieur is een mix van modern met natuurlijke invloeden (strak wit, aarde tinten, hout, enz.). Wat wij vooral willen benadrukken is hoe ongelooflijk blij wij met onze keuken zijn. We zijn geen ontwerpers of VTWonen-guru's, maar de keuken is praktisch, mooi en past goed bij ons. Samen met de tips en inspiratie die wij hebben opgedaan in de showroom en uit de boekjes die we meekregen, hebben we het optimale uit deze ervaring gehaald. In totaal zijn we drie keer langs geweest, op rustige momenten, zodat we lekker de tijd konden nemen en koffie konden drinken. Daarnaast hebben we de bijpassende vloer hier ook gelijk maar uitgezocht, omdat dit praktisch was, maar vooral omdat de vloeren prima zijn. Over de prijs was ook goed te onderhandelen, tot op het punt dat ik me soms een beetje schaam als iemand anders voor zijn of haar keuken aanzienlijk meer heeft betaald. Daarnaast is de kwaliteit prima. Er zijn nog geen defecten. Laatst klikte alleen het koelkastdeurtje los, zodat het deurtje niet meer mooi dicht ging. Ongeveer een uur later (ik was toevallig vrij), stond er een monteur op de stoep om het (binnen 5 minuten) weer te repareren. Kortom: top ervaring, één van de weinige dingen bij ons huis waar we gewoon van genieten en geen gezeur van hebben!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,1
KBC Scharnegoutum
Scharnegoutum (Friesland)
“Uitstekend” score uit 58 ervaringen
9,3
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 34 ervaringen
“Mooi geplaatst”
Door Susanne de vries op zondag 2 okt 2016 '16
Poosje geleden een keuken bij keukenpunt gekocht super tevreden over en alles netjes geleverd en mooi geplaatst. Proberen echt uit te halen wat er in de ruimte mogelijk top advies en hulp over alles wat het beste en het mooiste is in je ruimte. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Joyce van Velzen op zondag 25 dec 2016 '16
Uiteindelijk bij Keukenpunt terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Heel erg fijn geholpen, ze denken goed met je mee en geven goede adviezen. Verschillende keren langsgekomen voor opmeten. Monteur heeft ook zeer goed werk verricht. Echt een aanrader en ik geniet iedere dag weer van mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Keukenpunt
aLeeuwarden, Avondsterweg 1e, 8938 AK Leeuwarden, tel 058 - 288 77 33
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland