Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1446 ervaringen (6 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 maanden geleden)
Rijssen (Overijssel)
195 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (2 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
158 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
13 ervaringen (2 weken geleden)
8,7

Brouwer keuken en bad

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0570-622102 | Schonenvaardersstraat 8d, 7418 CC Deventer
Gebruikersfoto: Foto van nieuwe keuken
1 / 4
4 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Brouwer keuken en bad
Brouwer Keukens & Bad onderscheid zich van anderen door de ongedwongen sfeer en de tijd die we voor de mensen uittrekken.
Gebruikerservaringen
Er zijn 10 gebruikerservaringen over Brouwer keuken en bad. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, planning, prijs, service
“Nieuwe keuken”
Door Ingrid en René op dinsdag 29 nov 2016 '16
We hadden een nieuwe keuken nodig, na lang zoeken en showrooms bezocht te hebben kwamen we uit bij Eric Brouwer keuken en bad te Deventer. Na goede ontvangst ( koffie en koek) en uitleg over keukens en de prijs hebben we besloten om bij Eric Brouwer een keuken te bestellen. Alles in goed overleg, ik zou namelijk zelf Electra, Gas, uitgang afzuigkap aanleggen. Eric Brouwer heeft mij de technische tekening gegeven en ik kon aan de slag, Eric Brouwer is zelf een keer langs gekomen om te controleren of alles goed op de plaats zat en na kleine correctie was het perfect. De levering en plaatsing: Alles keurig geleverd door Eric Brouwer en geplaatst door Philip de installateur een echte vakman, alles in heel goed overleg heb zelfs met medewerking van Philip en Eric kleine aanpassingen kunnen doen, niets geen gehaast of opdringerigheid. Conclusie: Wij zijn dik en dik tevreden en staan lachend en met trots in de keuken. We zouden een ieder, Eric Brouwer Keuken en Bad aanbevelen.
Foto van nieuwe keuken
Foto van nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“3e keuken”
Door Sandra op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor de 3e keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Eric Brouwer. En het eindresultaat is prachtig. Eric heeft het project goed en geduldig begeleid en alles goed geregeld. Met Eric hebben we een heel eigen keuken kunnen bedenken zoals wij hem wilden hebben. En de opbouw van het totaalbedrag is helder en inzichtelijk.
Het is erg mooi geworden! Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1446 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 142 ervaringen
“Goed geluisterd”
Door Wim. op dinsdag 13 dec 2016 '16
Wij zijn bij diverse keukenzaken geweest om ons te orienteren.Bij Brouwer
keuken en bad werd er, door Erik Brouwer, goed naar onze wensen geluisterd en geadviseerd. Hier verkopen ze geen keuken, maar helpen de klant een keuken kopen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mooi geworden”
Door Mirjam Verwijk op dinsdag 21 feb 2017 '17
Met een beeld in ons hoofd stapten we bij Brouwer keuken en bad binnen! Na wat vragen stond al snel ons idee op papier getekend en na een aantal weken werd dit idee geplaatst! Wat is het mooi geworden! We zijn super geholpen door Eric en collega Philip
Keuken is mooi geworden
Keuken is mooi geworden
Graag gedaan hoor! REACTIE VAN ERIC BROUWER
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ontevreden met oplevering”
Door Norbert op zondag 1 mei 2016 '16
Wij zijn zeer ontevreden! Het laten adviseren en uiteindelijke eindresultaat is een onvoldoende. Ook is de keuken zeer slecht geplaatst. Brouwer keuken heeft het einresultaat zelf niet aanschouwd laat dit aan onderaannemer over. Ook ruim de tijd gegeven voor herstel/vervanging maar Eric Brouwer geeft niet meer thuis.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Als cijfers een 10”
Door Anneke en Henk op zaterdag 6 aug 2016 '16
In maart hadden we besloten om een andere keuken te kopen. Bij firma Brouwer werden we prettig onthaald met koffie en een goed gesprek (wat later bleek met Bert Westerbeek, de monteur). Eric Brouwer kwam even later bij ons en nam het gesprek moeiteloos over. Liet ons veel zien en we gingen met 'n afspraak dat hij komt kijken en vol goede ideeën het pand weer uit. We hebben nog meer bedrijven bezocht, maar hier was het gevoel gelijk goed. Na het thuis bezoek van Eric onze ideeen bijgesteld en akkoord gegeven. Alles verliep volgens afspraak, we zijn dan ook heel tevreden over de planning van Eric die prima uitgevoerd werd door de monteurs. Zoals het weghalen van de keuken die werd uitgevoerd door Bert Westerbeek ,die ook de montage van de keuken voor zijn rekening nam. Bert bleek een fijne en deskundige monteur met humor. Wij zijn ook zeer tevreden over de eerlijke en hardwerkende elektricien/loodgieter (echt twee in een) Bjorn Riemeijer van Beltman Smid en stukadoor Owen Kornet die met hun vakmanschap van onze keuken een plaatje hebben gemaakt. Dit alles onder de bezielende leiding van Eric Brouwer die regelmatig met ons contact onderhield. Als cijfer 'n 10. Problemen als ze waren werden goed opgelost. Dit bedrijf is wat ons betreft een grote aanrader en als je hele organisatie van plaatsen aan Eric overlaat verloopt alles naar wens.
Het is heel mooi geworden.
REACTIE VAN ERIC BROUWER
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door fam. zuidgeest op zondag 11 dec 2016 '16
We hebben een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij eric brouwer. Wij hebben kort geleden een nieuwe vaatwasser gekocht bij brouwer keukens. We zijn goed geadviseerd door eric brouwer, hij heeft ook naar ons budget gekeken, waardoor we weer een nieuwe konden aanschaffen. Mede door de snelle levering en goeie service van een goeie en erkende monteur konden wij weer snel gebruik maken van onze vaatwasser.
Graag gedaan, veel plezier met jullie nieuwe vaatwasser. REACTIE VAN ERIC BROUWER
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitstekende keuken”
Door Mevr. A.H.Zandbergen op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Erik Brouwer luistert goed, adviseert goed en is flexibel,maakt betrouwbare indruk zodat er een keuken is zoals ik hem wens. De ervaring met een andere leverancier, een grote landelijke keten, was al in de advies- en offertefase veel minder. Prijzen vergelijkbaar. Keuze viel dus op Brouwer, die ook als voordeel heeft dat hij op vrij korte afstand zijn bedrijf heeft. Brouwer werkt samen met een uitstekende installateur Philip en stucadoor. We hadden na installatie wel eens een vraag. Erik Brouwer was direct aanspreekbaar of kwam wel even langs. We raden Brouwer Keukens aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 158 ervaringen
9,4
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
“Nieuwe keuken”
Door Groot Koerkamp op zaterdag 8 apr 2017 '17
We hebben bij drie bedrijven ideeën opgedaan en ons laten adviseren. Brouwer Keuken en Bad gaf ons het beste gevoel; het contact was persoonlijk, ongedwongen en.....................een afspraak aan huis om onze wensen nog verder te verduidelijken was zeer zinvol. Ook de montage verliep prima, een echte vakman. Wij kunnen Brouwer dan ook zeker aanbevelen!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Na 8 jaar nog steeds als nieuw”
Door M.P. de Keijzer op vrijdag 20 feb 2015 '15
Hier hebben we onze keuken gekocht voor een nieuwbouwwoning. Prettig geholpen, Eric Brouwer heeft alle tijd genomen, goed advies gegeven en alles wordt aangestuurd door 1 persoon zelfs ook electra en stucwerk. Alles op tijd geregeld en geen gekke dingen bij montage meegemaakt! Netjes schadevrij en schoon opgeleverd. Lakstift en schoonmaakmiddelen zijn meegeleverd. Prijs/kwaliteit prima voor elkaar door de keuze uit meerdere merken, waardoor je de kwaliteit kan kiezen die bij je portemonnee past.

Inmiddels zit de keuken er ruim 8 jaar in en is nog steeds als nieuw. Vaatwasser, ovens, koffiezetter, koel- en vrieskast, inductie kookplaat en afzuigkap werken zonder probleem. Alleen af en toe een lamp vervangen en de filters van de afzuigkap schoonmaken, meer niet. Geen merkbare speling op deuren, lades of scharnieren.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
Vestiging Brouwer keuken en bad
aDeventer, Schonenvaardersstraat 8d, 7418 CC Deventer, tel 0570 - 62 21 02
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel