Feedback
9,6

Tieleman Keukens

Website: www.tielemankeukens.nl "Fantastisch" score uit 142 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.tielemankeukens.nl | tel: 0187-602555 | Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis
1 / 106
106 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Gebruikerservaringen
Er zijn 142 gebruikerservaringen over Tieleman Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren111 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 '16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Service op keuken van Tieleman”
Door Janneke Wiegel van der Veer op woensdag 2 mrt 2016 '16
Na 8 jaar was mijn keuken aan een onderhoudsbeurt toe, je kent dat wel. De laden rollen niet meer zo soepel en de kraan gaat een beetje lekken. Een lampje van de oven gaat kapot,kleine dingen. Alles loopt nu weer op rolletjes.en weer licht in mijn oven. Bedankt voor de service, helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 '15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aankooptraject”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 '16
We hebben verschillende keukenzaken bezocht en Tieleman Keukens sprong er bovenuit voor wat betreft kennis en klantvriendelijkheid. Het ontwerp werd gemaakt door Robbert Deurloo, die ons ook steeds te woord stond en ons op ons gemak stelde. Geduldig heeft hij naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een droomkeuken. Hij stond open voor onze vragen en gaf raad waar nodig. Eigenlijk precies zoals wij als klant geholpen willen worden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede service”
Door Fam van Splunter op zondag 3 mei 2015 '15
Wij hebben 7 jaar geleden een keuken laten plaatsen naar volle tevredenheid Als er daarna iets aan de hand is betreffende de keuken[voeg/kraan die lekt/demper die eraf valt van de deurtjes] wordt er niet moeilijk gedaan en gewoon gerepareerd Pas nog en dat na 7 jaar Geweldig en relax als een firma er zo mee omgaat onze volgende keuken zullen we zeker weer bij de fam Tieleman aanschaffen Waar vind je dit nog!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 '15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Reparatie”
Door Arnold Cazander op donderdag 27 nov 2014 '14
2,5 jaar na het plaatsen van onze keuken 'liepen' de naden van het metalen keukenblok niet meer loodrecht. Eén e-mail naar Tieleman en een paar dagen later meldde de monteur zich om de reparatie tot volle tevredenheid uit te voeren. Kosteloos! Het beeld dat Tieleman Keukens in de markt neerzet klopt helemaal met de werkelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede kwaliteit”
Door Mevr. de V. op woensdag 10 sep 2014 '14
Omdat we de wagens van Tieleman regelmatig zagen rijden zijn we voor onze nieuwe keuken ook bij hun geweest. In de showroom krijg je uitstekend advies en er wordt alle tijd voor je genomen, dat vond ik erg prettig. Alles is uitstekend verlopen, bij de plaatsing bleken er een paar kleine dingetjes, zoals een passtukje en een greepje, niet in orde te zijn, en dat werd gelijk opgelost. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door Familie Gerritse op woensdag 4 jun 2014 '14
Omdat onze hulp in een uitzending van Business Class Tieleman Keukens had gezien en daar enthousiast over vertelde zijn we naar Middelharnis getogen. We waren onder de indruk van het bedrijf, de goede presentatie van het assortiment en de prettige ontvangst, en hebben ons goede gevoel gevolgd en bij Tieleman onze nieuwe keuken uitgekozen. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we heel tevreden, ze hebben de slogan: Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat was het bij ons ook. Bij de levering bleek een deurtje beschadigd, en dat moet nog vervangen worden, maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Wij kunnen Tieleman van harte aanraden, vooral ook voor de goede adviezen en het meedenken, het was allemaal uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
feestkeuken
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige winkel”
Door Annemieke op zondag 29 jul 2012 '12
Ik heb onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en een keuken bij Tieleman besteld. Omdat ik het nog erg lastig vond om de stijl te kiezen die het beste bij mijn huis past, ben ik al een aantal keren terug geweest. Er wordt voldoende tijd uitgetrokken om alle opties te bekijken en er wordt goed meegedacht. Ik vind het fijn dat de mogelijkheid bestaat om nog dingen aan te passen. In de winkel zelf is genoeg te zien, ideeen te over. Met de prijs is niet veel te doen, maar ik vind het belangrijk dat ik voor die prijs een goede service krijg. Tot nu toe is dit wel het geval. De keuken is nog niet geleverd, aangezien het huis nog niet gebouwd is. Wel ken ik diverse mensen die ook een keuken bij Tieleman gekocht hebben, en daarvan hoor ik alleen maar positieve reacties. Ik zou Tieleman zeker aanraden bij anderen. Sterker nog, ik heb het al diverse malen gedaan. Ik kijk uit naar de plaatsing van mijn eigen keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“100% tevreden”
Door Simone #3 op woensdag 25 jul 2012 '12
De aannemer van ons nieuwbouwproject had Tielemans uitgezocht als leverancier. Wij waren uiteraard niet verplicht om hier onze keuken te kopen, maar omdat zij ook over alle bouwtekeningen beschikten, zijn wij uit praktisch oogpunt toch bij Tielemans gaan kijken, ook al was het even rijden voor ons (zo'n 50 minuten). Wij hebben hier geen spijt van en zijn ook niet meer bij andere keukenleveranciers geweest.
De uitstraling van de winkel is bijzonder prettig en de ontvangst uiterst vriendelijk. Er is veel keuze voor uiteenlopende budgetten. Wij zijn goed geholpen, er werd goed meegedacht, maar ook naar ons geluisterd; we zijn niet boven ons budget gekomen en hebben de keuken zoals wij die voor ogen hadden. Ook het personeel dat de keuken kwam plaatsen zijn wij erg tevreden over. Ook de nazorg en nalevering verliep erg soepel. Wij zouden Tielemans zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede klachtafhandeling”
Door Wim op dinsdag 13 aug 2013 '13
Graag wil ik Tieleman keukens complimenteren met de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Een zeer prettige en correcte servicemonteur heeft bij ons de fronten vervangen waar wij u zeer erkentelijk voor zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Inderdaad een feestje”
Door Ingrid op donderdag 29 aug 2013 '13
Inmiddels is bij mij de keuken geplaatst en ik wil laten weten dat ik super tevreden ben over het hele proces. In de winkel ben ik goed geadviseerd, bij de voorbereidingen werd er plezierig meegedacht en oplossingen aangedragen. Alle vakmensen die via Tieleman zijn ingehuurd zijn ook vakmensen, vriendelijk en prima werk afgeleverd. Als kers op de taart werd afgelopen twee dagen de keuken geplaatst, waarbij ik een speciale vermelding wil maken, door Niels en Martijn. Twee vriendelijke mannen die enthousiast en zeer kundig deze klus aanpakten. Dit is inmiddels mijn tweede Tieleman keuken dus helemaal verbaasd over deze goede service ben ik niet, maar de eerste keuken is al weer van een tijd geleden en ben blij dat jullie service nog steeds hoog in het vaandel staan. Het is inderdaad een feestje om bij jullie een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed”
Door Familie R. Deul op zaterdag 2 feb 2013 '13
Sinds medio augustus 2009, zijn wij in het bezit van een keuken, geleverd door de firma Tieleman. De manier waarop wij als klant door u firma zijn behandeld wil ik betitelen als "Zeer Goed". De afgelopen 3 jaar zijn er wat kleine probleempjes voorgevallen en na een telefoontje was er op korte termijn, altijd een oplossing. De manier waarop de contacten binnen jullie organisatie worden opgevolgd verdient een pluim. Wij willen dan ook het gehele team van de firma Tieleman bedanken voor deze geleverde service. Van horen zeggen was het bekend, maar wij hebben het aan de lijven mogen ondervinden en dat mag ook wel eens gezegd worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veeleisende klant”
Door Diny en Pieter van der Meijden op zondag 10 jan 2016 '16
Nadat wij reeds in 2011 een super ervaring met het Tieleman team hadden gehad, hebben wij als veeleisende klant geen moment getwijfeld in onze nieuwe woning wederom met Tieleman in zee te gaan. Hetzelfde team, bestaande uit George Spuy (verkoop) en Cornee en Richard (plaatsing), hebben weer een uitstekende prestatie geleverd. De keuken is zowel functioneel als qua uitstraling geweldig. Ook André van after sales heeft tezamen met de andere Tieleman teamleden de geconstateerde probleempjes voortvarend en uitstekend opgelost. De door Tieleman ingezette onderaannemer Onno voor het plaatsen van het glas tegen de wanden (in plaats van tegelwerk) pastte binnen de kwaliteitsnormen van Tieleman. Wederom zijn wij blij dat er nog dergelijke kwaliteit in Nederland kan worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 '15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complimenten”
Door Fam. op t Hof op dinsdag 24 feb 2015 '15
Na het plaatsen van onze geweldige keuken, door vakmensen die zeer netjes en professioneel te werk gaan.
Toen eenmaal de keuken geplaatst was, kwamen wij er achter dat een kastdeur niet efficiënt geopend kon worden.
Contact opgenomen met Robert Deurloo, hij zou voor een oplossing zorgen. Na een paar telefoon contacten met Robert Deurloo gehad te hebben, door zijn inzet en Tieleman Keukens heeft Robert er toch voor gezorgd dat wij een nieuwe boven kastjes krijgen. Robert verdient een dikke pluim voor zijn goede service! Wij raden iedereen die een nieuwe keuken zoeken om eens bij Tieleman Keukens te gaan kijken, en ervaar het zelf!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dikke 10”
Door Marielle Klink op dinsdag 3 feb 2015 '15
Wij hebben een hele goede ervaring met Keuken centrum Tieleman. Goed en vakkundig geholpen, door de verkoper die helemaal met ons mee dacht. En zo met ons de keuken realiseerde. Met alle inbouw apparatuur. En het plaatsen door ervaring monteurs maken het compleet. Wij zijn heel tevreden, ook het meedenken vd monteurs en samen tot een oplossing komen in goed overleg. Het waren ook gezellige dagen. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Een dikke 10 voor jullie!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Monteurs zijn echte vaklui”
Door Familie J., Barendrecht op woensdag 12 mrt 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers geweest en omdat de ouwe baas een kennis van mijn moeder is zijn we ook bij Tieleman in Middelharnis wezen kijken. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed en in eerste instantie zijn alle afspraken nagekomen. Nadat we de keuken echt in gebruik hadden genomen merkten we dat de verlichting niet optimaal was. We hebben doorgegeven dat er twee lampjes bij moesten komen. Bij de montage was gebleken dat er laatjes verkeerd geleverd waren en ook dat de plint niet helemaal goed was. De bedoeling was dat dit in een keer opgelost zou worden maar dit is helaas niet goed gecommuniceerd. De afspraak is nu dat dit in mei voor elkaar gaat komen, zodat de keuken dan echt af is. De monteurs zijn overigens nette jongens die meedenken en ter plekke advies geven. Ze wijzen je op de voor- maar ook op de nadelen van een bepaalde oplossing, het zijn echte vaklui die precies weten waar ze mee bezig zijn. Volgens Hr Tieleman moet een keuken kopen een feest zijn,dat klopt ,maar het is een nog groter feest om als kookliefhebbers in onze nieuwe keuken te koken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Klant is Koning”
Door Familie Den Hartog op vrijdag 20 dec 2013 '13
Mijn man had al eerder een keuken van Tieleman gehad en omdat zijn ervaringen goed waren zijn we voor onze nieuwe keuken weer naar Tieleman gegaan. Ze nemen er de tijd voor je, er wordt geen druk op je uitgeoefend, je krijgt vakkundig advies en je voelt je er welkom. De montage wordt door nette en kundige jongens gedaan die met je meedenken. Service, levering, kwaliteit, alles was perfect.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bedankje”
Door De Man op maandag 29 jul 2013 '13
De familie de Man wil Tieleman Keukens bedanken voor de correcte wijze van het plaatsen van onze keuken. Het vakkundige personeel die alle aanpassingen met je bespreekt voor zij over gaan met het aan brengen van het onderdeel. Wij zijn er heel blij mee dat we gekozen hebben voor Tieleman keukens wat een fijne zaak! Nogmaals bedankt namens de fam de Man.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nette en verzorgde indruk.”
Door Marchel (Kavel 51) op vrijdag 19 jul 2013 '13
Een aantal weken terug een keuken uitgezocht bij Tieleman Keukens voor project "Welgelegen" fase 3 te Ouddorp. Deze woningen moeten nog worden gebouwd. De ontvangst was erg goed te noemen. We begonnen met een lekker bakje koffie en namen mijn wensen door. Vervolgens hebben we de mogelijkheden bekeken en heeft de verkoper het in 3D laten zien in een pc programma wat erg mooi is en je een perfecte indruk geeft van hoe het gaat worden.
Eigenlijk was ik vrij snel klaar met het samenstellen (handgrepen, werkblad en apparatuur) mede doordat de verkoper een echt vakman is en weet waarover hij het heeft, omdat hij zelf keukenzetter is geweest. Over de prijs werden we het redelijk snel eens, want er kon zelfs nog een redelijk bedrag van de prijs af. De meeste mensen kennen Tieleman Keukens wel en weten ook dat de service perfect is en zelfs buiten de garantie worden probleempjes vrijwel altijd kosteloos verholpen. Daarom een schitterende keuken van Tieleman Keukens. Dat staat voor kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 '16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
Prachtige Tieleman keuken
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Klantvriendelijk en vakwerk”
Door Jack op maandag 3 nov 2014 '14
Een duidelijke offerte, de aankoop, het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, alle aanpassingen voor water/elektriciteit, het nieuwe stucwerk, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, plus de perfecte afwerking, werkelijk alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook het probleem oplossend vermogen is zeer goed. Alle medewerkers hebben veel betrokkenheid en zijn gemotiveerd om er een perfecte keuken van te maken. De Tieleman slogan "Het kopen van een keuken moet een feest zijn", is tot in de perfectie uitgevoerd. En bij ons is het ook een feest gebleven. Als geen ander weten wij dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom een dikke 10 voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect advies!”
Door Jaco op maandag 13 aug 2012 '12
Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we terecht bij Tieleman Keukens vanwege de samenwerkingsovereenkomt met de projectontwikkelaar.
Uitvoerig werden onze wensen besproken wat resulteerde in een mooi 3D ontwerp waarin we tal van mogelijkheden hebben doorgenomen. We zijn zeer te spreken over de deskundigheid/advies van het personeel. Er werd echt tijd voor ons genomen, niets opgedrongen etc.
Ook qua prijs/kwaliteit was veel mogelijk.
Bij onze 2e afspraak hebben we dan ook de keuken gekocht. We hopen dat we qua levering/service goed verlopen
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Volmondig gekozen voor Tieleman Keukens”
Door Familie Troost op dinsdag 5 nov 2013 '13
Via familie was ik al geattendeerd op Tieleman en na wat surfen op Internet en een aantal bezoeken aan keuken showrooms hebben mijn vrouw en ik volmondig voor Tieleman Keukens gekozen. We zijn er prettig geholpen en werden goed geadviseerd. De keuken is inmiddels, behalve een klein onderdeeltje dat nog nabesteld moest worden, keurig op tijd geleverd en goed geïnstalleerd, en de werking van de nieuwe apparatuur is uitgelegd. Wat mijn vrouw en ik vooral erg prettig vonden is dat we in alle rust een keuze hebben kunnen maken, er is geen gedram bij Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“super service”
Door fam. van Hove op donderdag 16 jun 2011 '11
Wij hebben 10 jaar geleden een keuken bij Tieleman gekocht. Altijd hebben ze voor ons klaar gestaan als er iets met de keuken was en ik heb nooit een rekening gezien. Zelfs 2 maanden geleden nog geweest voor de vaatwasser die niet goed dicht ging en een lekkende kraan. Alles is naar volle tevredenheid verholpen!!!!!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 '16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Onze trots de nieuwe keuken”
Door Theo en Annelies Goes op woensdag 25 sep 2013 '13
Deze week ontvingen wij van de firma Tieleman een prachtig boeket bloemen met daarbij de gelukwensen met onze nieuwe keuken. We willen Tieleman Keukens hartelijk bedanken! En ook hartelijk bedankt voor de fantastische service. We zijn heel erg blij met het geheel, onze keuken is een juweel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“iedereen moet naar Tieleman keukens!”
Door Fam Visser, bouwnummer 79 nieuwe gooye op donderdag 26 jul 2012 '12
Wij zijn zeker erg tevreden over de kwaliteit. We hebben nu een nieuwe keuken bij Tieleman gekocht voor ons nieuwbouwhuis, en onze vorige keuken is ook hier gekocht. De service is super, ook horen wij dit zelf van familieleden die al een keuken hebben van een flink aantal jaar. Personeel helpt je vriendelijk en denken zeker met je mee, aan keuzes of mogelijkheden kwa opstelling. En geven eerlijk advies en willen zeker niet het duurste product aan je verkopen. Zelf hebben we bij onze vorige keuken een klacht gehad over een defect aan de combi-magnetron. Deze is geheel kostenloos gerepareerd, en op kort termijn, terwijl dit eigenlijk al buiten de garantieperiode was!! Dit noemen wij pas service! Dus hierom raden wij Tieleman keukens aan; ook al moet je per saldo ietjes meer betalen voor je keuken, lange, goede en snelle service is onmisbaar voor een duure aankoop zoals je keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super bedrijf”
Door Bianca en Leon op zaterdag 15 mei 2010 '10
Vanmorgen hebben we samen onze keuken gekocht bij Tieleman in Middelharnis. Dit bedrijf is voor de derde keer tot keukenbedrijf van het jaar gekozen! Super bedrijf, dus mocht er iemand op zoek zijn naar een keuken, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Klantvriendelijkheid en service zijn super”
Door Yoka Kreft op maandag 31 mrt 2014 '14
Op familiebezoek naar Middelharnis rijden we altijd langs de showroom van Tieleman en voor onze nieuwe keuken besloten we om daar eens naar binnen te gaan. We hadden zelf een ontwerp op papier gezet, maar uiteindelijk hebben we toch volmondig voor het ontwerp van Tieleman gekozen, dat overigens totaal anders was dan het onze. Helaas ontbrak bij de plaatsing de glazen achterwand, in de fabriek in Italië had men de opdracht hiervoor niet goed verwerkt en omdat de bouwvak er net tussen viel hebben we daar een paar maanden op moeten wachten. Een klein minpuntje is het aanrechtblad, we wilden absoluut geen glanzend blad en inmiddels zijn we gelukkig aan de nadelen van het gekozen gezoet granieten aanrechtblad gewend. Het was ons wel verteld, maar achteraf gezien hadden we het prettig gevonden als ons nog duidelijker was gezegd dat je hier echt alles op ziet, zelfs een fles water laat een kring achter. Onlangs zijn we nog even in Middelharnis langs geweest met de foto’s en we kregen weer een heerlijke lunch aangeboden, wat een verwennerij, het restaurant alleen al is een omweg waard.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastishe goede service”
Door Helmut en An van Roijen op woensdag 14 okt 2015 '15
Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken inI Holland te kopen We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland
Tot een vriend ons vertelde over Tielemans. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tielemans geen problem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heft de keuken geplaats. Ik heb nog nooit zulk fantastishe goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand
Iedereen bedankt voor de heel geode medewerking
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede service zelf een showroomkeuken gekocht”
Door corien op dinsdag 29 mrt 2011 '11
Showroom keuken gekocht, niet zelf afbreken, niet zelf vervoeren en super service als het gaat om een stukje garantie ! Dikke 10 gekregen van ons!
Oude blad erbij gekregen en het nieuwe voor een schappelijke prijs aangekocht.

Beter geholpen dan bij sommige andere ketens.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“So far so good”
Door Irene op vrijdag 27 jul 2012 '12
In ieder geval doet Tieleman zijn best om het motto waar te maken: het is leuk om bij T een keuken te bedenken en samen te stellen. En ook na het kopen is het leuk om er nog eens rond te wandelen; er staan zoveel mooie dingen...
Over de levering heb ik wel wat minder feestelijke ervaringen, zaken kloppen niet, je moet erachter aan bellen, te weinig alertheid en overleg tijdens plaatsing zodat we nu met een onkost zitten om de zaken in orde te brengen...
Even afhankelijk van hoe het nu opgelost zal worden, zal ik T aanbevelen bij anderen, maar vooralsnog is het nog overwegend positief. (verder ben ik natuurlijk benieuwd of dit bericht nu integraal wordt geplaatst, gezien de voorwaarden van quasa)
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 '15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne zaak”
Door Tom en Elise op zondag 6 jun 2010 '10
Wij zijn bij Tieleman in Middelharnis geweest. Mooie zaak en we zijn er uitstekend geholpen, goede service. Tieleman doet inderdaad niet mee aan de heersende keukenverkoopstrategieën, met een hoge prijs beginnen en laag eindigen, want hier rekenen ze gewoon netto prijzen. Ons inziens wel een eerlijke manier van verkopen. Al met al een fijne zaak.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“kan niet beter”
Door dhr. en mw. Schepers op dinsdag 6 jan 2015 '15
We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Tieleman. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. De keuken is nog mooier dan we dachten. We hebben een volledige, nieuwe keuken aangeschaft voor de jaren 60 bungalow die we hadden gekocht en gingen renoveren. Bij het ontwerp zijn we geduldig en vakkundig geadviseerd door een ontwerper van Tieleman. De keuken werd optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte en op de stijl van de woning. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De montage is probleemloos en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit is veel belangrijk dan snelheid bij Tieleman. De prijs van de keuken is correct (gelukkig niet van die onzinkortingen van 50%). De service kan niet worden overtroffen. Wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande keuken, deskundig advies, professionele begeleiding, moet bij Tieleman zijn.
keuken Bergen op Zoom
keuken Bergen op Zoom
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“in 1 woord geweldig”
Door Dennis en Petra op maandag 17 nov 2014 '14
Geweldige service en keurige montage van onze nieuwe keuken. Personeel erg klantvriendelijk en denken ook zeker met de klant mee. Dit zijn ook precies de redenen dat we voor Tieleman keukens hebben gekozen.
Het resultaat
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klasse!”
Door J.A.C. Hoogesteger op woensdag 5 nov 2014 '14
Het gehele traject is zeer goed verlopen. Goede voorlichting en zeer klantvriendelijke en begripvolle medewerkers gesproken. De montage is door zeer vakbekwame monteurs gedaan. Er kwam 1 kast met een kras uit de doos, kunnen de monteurs niets aan doen, maar deze wordt vervangen. Prima service dus. Ook de aannemers die sloop-, Electra- en stukadoorswerk hebben verricht waren zeer vakbekwaam. Wij bevelen Tieleman aan iedereen van ganser harte aan. Niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de service. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Tot slot, ook de onderaannemers hanteerden juiste prijzen. ook zij hebben goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 '16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Keuken”
Door Den Haan op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik wil zowel Robbert Deurloo als Tieleman Keukens hartelijk danken voor mijn nieuwe keuken. Vanaf het verkooptraject tot en met de daadwerkelijke montage (Bennie en Johan): een en al professionaliteit. Ik zal Tieleman Keukens absoluut aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Vincent den Haan
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“100% tevreden”
Door Débora 't Mannetje op donderdag 31 jul 2014 '14
Vanaf het uitzoeken van een keuken tot het plaatsen van de keuken is alles goed gegaan. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam. Na een paar weken kwamen we tot de ontdekking dat er wat ruimte zat aan de rechterkant van het gasstel, gelijk is iemand langs geweest en het gastel werd vervangen. Wanneer iets niet goed is aan de keuken wordt het gelijk opgepakt. Top service! De keuken hebben we nu een jaar en nog steeds heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 '16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
REACTIE VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Solide bedrijf”
Door Familie Buitink op woensdag 15 jan 2014 '14
Nadat we ons goed op de keukenmarkt georiënteerd hadden hebben we besloten met Tieleman in zee te gaan. Misschien niet het goedkoopste adres, maar wat een prettig bedrijf. De kwaliteit van de adviezen was voortreffelijk, er werd ook goed naar alternatieven gekeken, het budget werd in de gaten gehouden, er werd zeer nauwkeurig ingemeten en de plaatsing werd door vaklui gedaan. Bij Tieleman staat men open voor de klant, en dat vind je in alles terug.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“complimenten”
Door Kooij op donderdag 25 jul 2013 '13
Onze dank en complimenten voor Tieleman en collega's voor de snelle en professionele manier waarop het oplossen van de niet werkende vaatwasser is georganiseerd. Snelle en duidelijke antwoorden, een goed voorstel en snelle, vakkundige en service gerichte montage. Zijn we blij mee! Graag delen we onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij mee”
Door Ellis bwnr 25 op zondag 7 jul 2013 '13
Meer dan een jaar geleden heeft Michael Dollimore geholpen met onze keuken voor Abeelhof in Rotterdam. Ik ben trots en dankbaar voor onze mooie keuken. We zijn er heel blij mee en bij deze wil ik Michael bedanken voor de goede hulp en service. E. Delken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Absoluut geen spijt ervan”
Door Marc van Eekelen op donderdag 17 mrt 2016 '16
Bij het zoeken naar een keukenleverancier hebben wij gebruik gemaakt van de ervaringen die gedeeld worden op internet. Door de vele aanbevelingen hebben wij besloten om een afspraak te maken bij Tieleman Keukens. En daar hebben wij tot op heden absoluut geen spijt van. Tieleman heeft een enorm uitgebreide en mooi ingerichte showroom en de verkopers bleken heel goed in staat om onze ideeën om te zetten in een droomkeuken. Tot op heden dus super tevreden. We verheugen ons nu al op het toekomstig gebruik van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 '17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fam Goedegebuure”
Door Niels en Jojanneke op maandag 6 aug 2012 '12
Wij zijn uitstekend geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.
We zijn meerdere keren terug gekomen om het een en ander nog te veranderen. Alles was en is mogelijk. Prima service en prachtige showroom.
De lunch is ook heerlijk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Het kopen van een keuken moet een feestje zijn!!”
Door Rinus, bouwnr. 29 de nieuwe gooye op zondag 29 jul 2012 '12
Hierbij mijn ervaring met het kopen van een woning voor onze nieuwbouwwoning in Dirksland. We zijn bij Tieleman terecht gekomen door de samenwerking in nieuwbouwproject. Na de ingetekende keuken op een aantal plaatsen te hebben vergeleken zijn we uiteindelijk toch bij Tieleman uitgekomen. Wat ons opviel bij Tieleman is de inhoudelijke kennis van de verkopers en de grote keuze die er is in de showroom. De 3D tekening i.c.m. De vele showroommodellen geven een goed beeld van de daadwerkelijke aankoop. Daarnaast kan Tieleman keukens ook goed concurreren met collegabedrijven als het gaat om de prijs. Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de sfeer tijdens de aankoop. Het kopen van de keuken was gewoon een feest!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuw huis, nieuwe keuken”
Door John en Annemieke op zondag 29 jul 2012 '12
Door de aannemer van ons nieuwbouwproject was Tieleman Keukens uitgezocht als keuken leverancier. Je bent uiteraard niet verplicht om hier de keuken te kopen, maar omdat zij over alle bouwtekeningen beschikken, zijn wij uit praktisch oogpunt bij Tieleman Keukens gaan kijken. Verder is Tieleman Keukens gevestigd in de eigen woonplaats wat een bezoek nog makkelijker maakte. De uitstraling van de winkel is bijzonder prettig en de ontvangst uiterst vriendelijk. Er is veel keuze voor uiteenlopende budgetten. Wij kwamen zelf met een plaatje, voor de opstelling. Er werd goed meegedacht, maar ook naar ons geluisterd; we zijn niet boven ons budget gekomen en krijgen straks de keuken zoals wij die voor ogen hebben.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima zaak”
Door Monique op woensdag 25 jul 2012 '12
We zijn verschillende malen bij Tieleman geweest en uiteindelijk een mooie keuken uitgezocht met alles wat we erin willen. Heel aardig deskundig personeel. Fijn ook dat je steeds door dezelfde persoon geholpen wordt als je een paar keer teruggaat. Ze beantwoorden altijd snel mails en telefoon in tegenstelling tot bijvoorbeeld onze tegelzaak. Veranderingen doorvoeren gaat ook erg gemakkelijk. Wanneer je iets wilt wat niet in de showroom staat zoeken ze net zolang tot ze het voor je vinden. Inderdaad zijn ze niet goedkoop.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“2e keuken zegt genoeg”
Door Fam van Putten op maandag 8 jun 2015 '15
We hebben een gehele witte keuken gekocht met zwarte design combistoom oven,schuine afzuigkap,gasstel en inbouw vriezer koelkast en vaatwasser,en quooker.Dit is de 2e keuken die we bij Tieleman kopen,dus dat zegt genoeg.We zijn uitstekend geholpen en de monteurs waren ook uitstekend.Ik zou het iedereen aanraden om naar Tieleman te gaan, voor iedereen is er een keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakkundige begeleiding”
Door mark coby op zaterdag 27 jul 2013 '13
De vakkundige begeleiding tijdens de aankoop van onze keuken, het tussentijds bewaken van de opleverdatum van onze woning, de tijdige bestelling van de keuken, het plaatsen en installeren van de keuken door specialisten en de uitstekende nazorg, c.q. service. In één woord: top. Voor ons was het kopen van een keuken inderdaad een feest. Onze hartelijke dank aan alle medewerkers van Keukencentrum Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door E.P. Beij op vrijdag 24 apr 2015 '15
Bij het ontwerpen van de keuken zijn we heel goed geholpen door Dhr. Paan. Het plaatsen gebeurde met een bijzonder grote zorgvuldigheid en inventiviteit waar oplossingen gevonden moesten worden bij onverwachte situaties. Kortom, onze keuken is een feest om in te vertoeven
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geweldige”
Door Roel Veldkamp op donderdag 5 feb 2015 '15
Wat een geweldige keukenzaak is dit. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen. Vakmensen die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken. Wij zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken. prachtig en keurig opgeleverd. Kortom Tieleman keukens heeft twee mensen blij gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service heel goed”
Door Chantal van 't Hof op dinsdag 5 aug 2014 '14
Omdat we via via alleen maar goede verhalen over Tieleman hadden gehoord en we niet zo van prijsvechters houden zijn wij niet eerst naar andere zaken gegaan maar direct naar Middelharnis. Uit eigen ervaring kan ik nu ook zeggen dat het een goed adres is, ze hebben ons uitstekend geadviseerd en alle afspraken zijn volgens plan nagekomen. Bij de montage bemerkten de monteurs dat er een deurtje beschadigd was, zij hebben ons dit direct gezegd en ervoor gezorgd dat er een ander deurtje kwam. Verder is alles probleemloos verlopen en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Jordi Smit op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze keuken van Tieleman Keukens. Zelfs na de plaatsing bleef het contact erg goed voor enkele servicepuntjes. Nu genieten wij dagelijks nog meer van de allerlekkerste maaltijden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Vakwerk en klantvriendelijk”
Door John & Wendy op woensdag 28 mei 2014 '14
Op qasa hadden wij veel positieve ervaringen gelezen over Tieleman en daarom zijn wij hier naar toe gegaan. De mensen van Tieleman staan voor vakwerk. De keuken is keurig gemonteerd, geen haastwerk, maar men neemt echt de tijd voor de klant. Wij hadden een zeer strakke planning uiteindelijk door de onverwachte vroeggeboorte van onze tweede zoon, maar ook daar werd prima en flexibel mee omgegaan, terwijl de netheid niet uit het oog verloren werd. Alles werd keurig en opgeruimd achtergelaten. Kortom: Tieleman Keukens zouden wij iedereen aanbevelen, van de verkoop tot installatie wordt alles keurig en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig gemonteerde Snaidero Ola 20 keuken”
Door Rinus Bol Raap op donderdag 15 mei 2014 '14
Na lang wachten (in onze beleving in elk geval) was het dan zover. De Tieleman wagen kwam voorrijden met onze nieuwe keuken. De heren Joop en Johan hadden 3 dagen nodig om deze mooie keuken te plaatsen, en het resultaat was er dan ook naar. Keuken is zeer mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Ook de afzuigkap afvoer naar buiten is zeer mooi weggewerkt met een perfect passende koof (hulde). Hierbij nogmaals dank aan Joop en Johan voor hun montage werk, en Tieleman verkopers voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Bijgevoegd zijn nog wat foto's van onze nieuwe keuken.
Snaidero Ola 20
Snaidero Ola 20
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vakkundig personeel”
Door Martijn de Vries op vrijdag 31 jan 2014 '14
Over mijn nieuwe keuken van Tieleman kan ik niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Het is een nette winkel met kwaliteit keukens en de mensen die er werken hebben er echt verstand van en geven je een goed advies.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Fam. Hoogerwerf op woensdag 11 dec 2013 '13
Onze eerste keuken hebben we rond 1970 bij Tieleman gekocht, en omdat de service toen en door de jaren heen uitstekend was zijn we voor onze nieuwe keuken weer bij Tieleman wezen kijken. We werden er vriendelijk ontvangen en de adviseur heeft een goed plan voor ons gemaakt waar we meteen voor vielen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en ook weer uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Tieleman. Kortom, het is helemaal goed.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een feest.”
Door J. Houtman op maandag 9 dec 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Tieleman Keukens in Middelharnis bleek, in de ruimste zin van het woord, inderdaad een feest te zijn en daarmee overeen te komen met de slogan van haar directeur de heer Jan Tieleman. Niet alleen het kopen van de keuken maar ook het eraan uitvoering geven waren voor ons een kennismaking met het uitmuntende vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een perfecte service van Tieleman Keukens. Waarbij met betrekking tot het geven van service nog vermeld dient te worden dat Tieleman Keukens zich hierin niet beperkt zag tot het noodzakelijke. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende keuken welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Tieleman Keukens, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers, in het bijzonder vanuit hun betrokkenheid Nico, André, Eric, Niels en Jasper, en haar producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Volledige tevredenheid”
Door Wendy op maandag 15 jul 2013 '13
Hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij keukencentrum tieleman, naar volledige tevredenheid over de manier waarop wij zijn geholpen. Konden in de avonduren langskomen wat ook al heel prettig was met het oog op werk overdag en zo konden we in alle rust ons laten adviseren en rondkijken. We hadden wel een bepaald beeld van hoe dat we het wilde maar hadden helemaal geen idee wat de mogelijkheden waren, maar hadden een goede verkoper die daar precies op in speelde en goed advies gaf. En konden door de 3D tekening een heel Goed beeld kregen hoe dat het er uit kwam te zien. En doordat er genoeg staat van prachtige voorbeelden in de showroom hadden we al snel het gevoel dat we op de goede plaats zaten. Service en plaatsen word daardoor ook heel professioneel daar vertrouw ik op en verheug me op het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 '15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Vaklui”
Door H.R. van der Paauw op maandag 22 sep 2014 '14
Door het programma Business Class van Harry Mens hadden wij van Tieleman gehoord en voor onze nieuwe keuken zijn we ook in Middelharnis wezen kijken. Wat ons bij Tieleman vooral opviel was het meedenken om onze wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken, en daarnaast de kundige adviezen om voor ons het best mogelijke resultaat te verwezenlijken. De bouw van ons appartement was vertraagd en daardoor moest de levering worden uitgesteld, maar dat was voor Tieleman geen enkel punt. We hebben nu nog een klein probleempje met een klepje van een keukenkastje, dat is niet helemaal goed afgesteld, maar dat wordt binnenkort opgelost. We willen Tieleman zeker aanbevelen met name voor de klantvriendelijkheid en het meedenken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Karin Karman op donderdag 17 jul 2014 '14
Gelijk vanaf ons eerste bezoek werden we bij Tieleman zeer klantvriendelijk behandeld. I.v.m. de door ons gewenste kleur wilden we een paar keer van merk veranderen, maar dat was geen enkel probleem, alles werd opnieuw uitgerekend en daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Erg leuk was ook dat we duidelijke tekeningen kregen en zelfs een boekje met foto's van hoe de keuken zou gaan worden. De levering en de plaatsing zijn perfect en volgens de planning verlopen, we hebben daarover geen enkele klacht gehad. De keuken is inmiddels alweer een tijdje in gebruik en bevalt prima. We zitten nu alleen nog te wachten op een afspraak voor het nalopen van de keuken en ook moeten we nog een factuur krijgen. Gezien onze ervaringen kunnen we Tieleman zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“teleurgesteld”
Door van veen op vrijdag 27 jul 2012 '12
mooie hout fineer eggersmann keuken uitgezocht,ongeveer een jaar geleden. helaas is de keuken begin dec.2011 geleverd met verschillende kleuren deurtjes en dat is tot op heden (aug. 2012) nog niet opgelost.hout gaat nu vervangen worden heb ik begrepen,maar wat moeten we nu dan uitzoeken?
deze keer liep de communicatie met Tieleman niet optimaal, moest iedere keer zelf bellen om iedereen wakker te houden, ben het zat.
Nu lijkt er schot in de zaak maar nu is iedereen met vakantie. ben erg benieuwd wanneer we een keuken naar onze zin hebben...
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 '16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“De slogan klopt!”
Door A. Bennaars op zondag 26 okt 2014 '14
Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij fantastisch geadviseerd door Katalin. Nadat Leo twee keer thuis langs is geweest om de boel in ogenschouw te nemen en alles na te meten, kwamen Martijn en Arjan de keuken plaatsen. Wij hebben alle medewerkers van Tieleman als vakkundige, nette, hard werkende mensen ervaren. Alles is volgens planning verlopen en het resultaat mag er zijn. De keuken is precies geworden zoals we hadden verwacht. Wij kunnen beamen dat een keuken kopen bij Tieleman inderdaad een feest is. Tieleman straalt klasse uit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer deskundig”
Door Van Zwol op donderdag 18 jul 2013 '13
Prima personeel. Zeer deskundig en hebben goede ideeën en oplossingen. Duur dat wel, maar dan heb je wel kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Nadia op zondag 8 feb 2015 '15
We zijn geholpen door een enthoussiaste verkoper die alle tijd voor ons heeft genomen. Ook heeft hij zelf diverse ideeen aangedragen voor de indeling van onze keuken. Bij de vervolgsafspraken is ook alle tijd genomen om wijzigingen in de tekeningen aan te brengen, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van onze keuken is erg netjes en professioneel gedaan. Ook het later plaatsen van de plinten is geen probleem geweest. Kortom, super blij met onze mooie nieuwe keuken en de service van Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Mooi opgeknapt”
Door L Koornneef op zaterdag 22 nov 2014 '14
Onze keuken was aan een opknapbeurt toe, maar het aanrechtblad en de apparatuur wilden we behouden. Verkoper langs geweest om mogelijkheden door te nemen en was geen probleem. Offerte op laten maken en even langs geweest om wat keuzes te maken en de bestelling definitief te maken. De weken daarna hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Er kwam weer iemand langs om de punten door te nemen en werden zonder kostenverhoging opgelost. een paar weken voor de plaatsing kwam er nog iemand langs voor de definitieve controle op maten en volledigheid. Een toen werd de keuken vervangen. Uit de kunst ! Vriendelijke en meedenkende monteurs die duidelijk lieten merken kennis van zaken te hebben. De werkzaamheden verliepen volgens plan en duurden zoals vooraf aangegeven. Ziet er heel netjes uit en wij genieten er nog elke dag van. Een aanrader hoor 'Tieleman keukens' !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Stop met zoeken!”
Door Lau Mijnders op woensdag 6 nov 2013 '13
Op zoek naar een keuken? Allerlei keukenzaken aan het aflopen? Stop er maar mee en maak gebruik van onze ervaringen (want wij hebben dat allemaal al achter de rug). Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een keuken bij Tieleman keukens en daarvan hebben we nog geen seconde spijt gehad. Integendeel: nog elke dag prijzen we ons gelukkig met deze beslissing. Bij Tieleman is je droomkeuken misschien niet de allergoedkoopste, maar het prijsverschil met stuntbedrijven (50% korting etc.!!!) bleek uiteindelijk te verwaarlozen. Bij de aankoop kun je je dus volledig richten op dat waar het uiteindelijk om gaat: je keuken (indeling, kleuren, materialen, grepen ....genoeg om over na te denken). Daarbij werden wij door verkoper Ad voorzien van praktische adviezen, zonder dat we daarbij het gevoel kregen dat ons iets werd aangesmeerd. De keuken werd geplaatst door twee rustige, zéér vakbekwame en uiterst precies te week gaande heren (Niels en Ben: super!!). Een ladefront met een minimale beschadiging (wij hadden het niet gezien)wordt direct vervangen. Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons is dat tot op heden helemaal gelukt. Vandaag ontvingen we een mooi boeket bloemen: Veel plezier met uw Tieleman keuken. En dat hebben we nu al en ongetwijfeld nog een hele tijd hierna. Fam. Mijnders, Oudemolen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Fam. Meijer op vrijdag 31 aug 2012 '12
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken die wij hebben gekocht, het is de kwaliteit van een topmerk als Keller mag verwachten. Het is een wat duurder segment maar dit staat absoluut in verhouding met de kwaliteit. Wij zijn uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan, zowel door baliemedewerkers als de verkoper. De levering is goed verlopen, wij zouden Tieleman Keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 '14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen prijsvechter”
Door Pim van Keulen op dinsdag 22 jul 2014 '14
We hebben ons voor onze nieuwe keuken op Internet en via bezoeken aan allerlei showrooms heel goed georienteerd en voor Tieleman gekozen. Alhoewel we van onze eigen klanten, die daar in de buurt wonen, hoorden dat Tieleman nogal duur zou zijn is dat onze ervaring beslist niet. Het is geen zaak die met zogenaamde kortingen om je oren slaat, wij hebben Tieleman leren kennen als een solide en betrouwbaar bedrijf, en je weet gewoon dat het daar goed zit. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, de levering en de plaatsing van de keuken en kunnen iedereen aanraden daar een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top service”
Door Familie Van der Linden op zondag 20 jul 2014 '14
10 jaar geleden hebben we onze Eggersmann keuken bij Tieleman gekocht. Mijn vrouw had een ontwerp gemaakt en in overleg met de verkoper, die ons uitstekend adviseerde, werd het ontwerp definitief gemaakt en de keuken besteld en geplaatst, dit alles tot onze volle tevredenheid. Omdat er in de loop der jaren een kleine verkleuring was ontstaan die we niet zo mooi vonden zijn we onlangs weer bij Tieleman langsgegaan om te kijken of daar iets aan gedaan kon worden. Onze vraag werd direct opgepakt, er werden andere frontjes geplaatst en onze keuken ziet er nu weer als nieuw uit. Wat wij nooit hadden verwacht is dat Tieleman dit kosteloos voor ons zou doen, deze service is echt ongekend.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles is goed”
Door Mevr. R., Stellendam op woensdag 9 jul 2014 '14
Mijn dochter heeft een jaar geleden bij Tieleman een keuken gekocht en ik heb alleen maar goede verhalen van haar gehoord over hoe het allemaal is verlopen. Daarom ben ik voor mijn nieuwe keuken ook naar hun gegaan. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat Tieleman zonder meer aan te raden is, ook bij mij is alles van het begin tot de eindmontage prima gegaan, ik heb geen enkele klacht gehad en ben heel tevreden over mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes geregeld”
Door Marc Koppelman op maandag 6 jul 2015 '15
Mijn ouders hadden vroeger al eens een keuken bij Tieleman gekocht en toen ik op mezelf ging besloot ik ook bij hun een keuken aan te schaffen. En de afhandeling en service tijdens het ontwerpen en plaatsen van de keuken zijn prima, alles werd netjes geregeld en toen er naderhand de afzuigkap moest worden verplaatst ivm andere werkzaamheden kwam de monteur dit ook nog doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Schitterende keuken”
Door fam. Huisman op zaterdag 1 okt 2016 '16
Het is even geleden (eind maart) dat we bij jullie geweest zijn om een keuken uit te zoeken. Vorige week is onze keuken geplaatst. Het is een schitterende keuken zie bijgaande foto's We zijn er heel blij mee. Ook de losse koelkast is keurig ingebouwd en staat er heel goed in. Het is geheel jou ontwerp. Wij vonden het fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. Complimenten voor jou, maar ook voor de monteurs en de verdere begeleiding. Geheel volgens planning en nette mensen. Wil je de complimenten ook doorgeven aan de monteurs hun namen ben ik vergeten maar dat weten jullie wel. Met vriendelijke groeten, fam. Huisman
Met complimenten voor de monteurs
Met complimenten voor de monteurs
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 '15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alleen maar goede berichten”
Door Familie L.J. Los, Ridderkerk op woensdag 27 nov 2013 '13
Voor de nieuwe keuken hoorden we van onze buren en kennissen alleen maar goede berichten over Tieleman en die kunnen we nu, nadat de keuken is geleverd, voor 100 % beamen. Je wordt er op een prettige manier geholpen, de klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en, wat ik ook erg belangrijk vind, de installatie van de keuken werd gedaan door nette jongens. Tieleman is gewoon meer dan prima.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 '13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 '16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“After sales ook goed”
Door Den B. op woensdag 14 mei 2014 '14
Op aanraden van familie die in het verleden goede ervaringen heeft gehad met de aanschaf van een nieuwe keuken bij Tieleman zijn we ook bij hun wezen kijken. Het betere gevoel in de showroom gaf uiteindelijk de doorslag om voor Tieleman te kiezen. Over de klantvriendelijkheid, de service en de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden.
Bij de levering waren wel wat kleine dingetjes maar die werden direct opgelost, kortom, ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtig ontwerp”
Door Mevr. Swildens op woensdag 26 mrt 2014 '14
Omdat mijn schoonouders een keuken van Tieleman hebben en erg tevreden zijn over de service zijn we aanvankelijk ook bij Tieleman wezen kijken. Jammer genoeg troffen we een verkoper die naar ons idee niet optimaal functioneerde en daarom zijn we bij andere keukenleveranciers gaan kijken. Maar uiteindelijk zijn we toch weer teruggegaan naar Tieleman en hebben om een andere verkoper gevraagd en dat klikte meteen heel goed. Wat ik prettig vond is dat hij zoveel aandacht aan het ontwerp heeft besteed om onze wensen voor 100 % te verwezenlijken, alle registers werden bij wijze van spreken open getrokken. Over dit ontwerp, dat goed doordacht is en met vakmanschap gemaakt, zijn we heel tevreden, met name ook over de speciaal voor ons ontworpen kast. Ook heel prettig vond ik dat je bij de plaatsing verder nergens omkijken naar hebt, de stukadoor en de elektricien worden door Tieleman geregeld en ingepland. De keuken kon niet in een keer worden geplaatst omdat het aanrechtblad te laat geleverd werd, gelukkig kon ik in die tussentijd wel gewoon koken. We wachten nu alleen nog op een nieuwe bestekbak voor de vaatwasser, maar dat zal ongetwijfeld gauw in orde komen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“vakmanschap”
Door Wilgenhof op woensdag 19 mrt 2014 '14
Omdat Siematic bij het project betrokken was ben ik allereerst daar wezen kijken en op aanraden van zowel de interieur adviseuse als een relatie die in de aannemerij zit ben ik ook bij Tieleman langs geweest. Wat me bij Tieleman het meest opviel was de vakkennis van het personeel, ze weten precies waar ze het over hebben en staan je met raad en daad ter zijde. Ook een groot pluspunt is de zeer uitgebreide showroom, er is van alles te zien en te beleven. De klantvriendelijkheid en de vakmanschap zijn uitstekend en ook de plaatsing werd vakkundig gedaan, kortom, ik ben een uitermate tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Inderdaad...EEN FEEST!!!!”
Door fam. Dekker, het Arsenaal 21 op dinsdag 14 aug 2012 '12
Tot heden is de aankoop van onze nieuwe keuken naar volle tevredenheid verlopen.Voor de ontvangst, de deskundigheid van de verkoper en de genoten maaltijden niets dan lof.
Op ontspannen wijze zijn we met twee bezoeken tot onze keuze gekomen. Het is de reis naar het keukeneiland dubbel en dwars waard geweest.
Jammer dat we nu nog tot het einde van het tweede kwartaal 2013 op de oplevering van ons appartement moeten wachten.
Als ook dande levering en de plaatsing zo gladjes verlopen zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aangeraden”
Door Klaas 76 op zaterdag 28 jul 2012 '12
Ik ben uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken. Adviseur nam alle tijd om uit te zoeken welke keuken bij mij past. Ik heb Tieleman Keukens bij meerdere gelegenheden aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis, Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland