Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1446 ervaringen (6 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (2 maanden geleden)
Rijssen (Overijssel)
195 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (2 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
158 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
13 ervaringen (2 weken geleden)
7,8

Gerard Heerkes Keukens en Badkamers

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0572-394240 | L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
Meer dan 30 jaar ervaring geeft u de garantie op een passend ontwerp, gebaseerd op uw wensen en de vakkennis van de mensen bij Gerard Heerkes
Gebruikerservaringen
Er zijn 8 gebruikerservaringen over Gerard Heerkes Keukens en Badkamers. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Maatvoering tegels”
Door L. op zaterdag 2 apr 2016 '16
Eenmaal de buit binnen, is de service ver te zoeken. Tegels leveren van b kwaliteit (niet maat vast) vervolgens de klant de schuld geven. Probeer maar eens tegels op de voeg te krijgen die 3mm afwijken. Beide soorten tegels gekocht en aanbevolen op 45 cm. Als het geld eenmaal binnen is geeft heerkens niet meer thuis. Wasbakken en kranen niet geleverd zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door MJ uit Zwolle op vrijdag 4 sep 2015 '15
Een aantal maanden geleden naar volle tevredenheid een nieuwe keuken gekocht bij Heerkes. Enkele weken geleden is de keuken conform de gemaakte afspraken geplaatst. Dit gebeurde uiterst vakkundig door een zeer ervaren installateur en nam bijna 2 dagen inbeslag. Zelfs de kartonnen verpakking van de keuken(apparatuur) werd niet achtergelaten maar keurig opgeruimd. Na plaatsing kwam de verkoper zelf nog even kijken hoe de keuken er uit zag. Al met al zijn wij meer dan tevreden over Heerkes. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 158 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1446 ervaringen
“Bedankt”
Door R. Wouters op woensdag 10 jun 2015 '15
Wij hebben zowel een keuken en badkamer aangeschaft. Prima geholpen en goede voorlichting gehad. Alles is netjes gemonteerd zoals besproken in de winkel. Doordat er wat extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden is de planning iets aangepast, maar het resultaat mag er zijn. Naar volle tevredenheid zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Blij met de service”
Door Marco op vrijdag 14 apr 2017 '17
Eind 2016 besloten we tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Diverse showrooms afgelopen. Bij één bedrijf vonden we exact wat we wilden hebben en een tekening en offerte laten opmaken. Een mooie keuken. Helaas kwam de totaalprijs fors boven ons budget uit. Dat werd hem dus niet. Op advies van de buren een afspraak met Gerard Heerkes gemaakt. Zij hadden in de zomer van 2016 een keuken laten plaatsen en waren dik tevreden. Dus met de tekening onder de arm naar Gerard toe. Die tekening werd grondig bekeken. De indeling vond hij niet optimaal en kwam meteen met diverse voorstellen. Dat waren inderdaad verbeteringen waar wij niet bij hadden stilgestaan. Tja, hoe vaak koop je een keuken.... Na een bezoek bij ons thuis kwam hij nog met meerdere veranderingen waar wij niets tegenin konden brengen. Dit waren inderdaad nog meer verbeteringen. Dus een offerte laten opmaken. Deze kwam behoorlijk lager uit dan de 1ste en viel mooi binnen ons budget. En de keuken werd nog mooier ook! Volgens afspraak werd eind februari gestart met de montage. In 4 dagen tijd werd de volledige keuken gemonteerd door Gert. Wat een vakman! Een betere kun je niet wensen. Dus al met al zijn wij 100% tevreden. Zoals het bij ons is gegaan zou ik iedereen willen toewensen. Gerard, Erna en Gert. Nogmaals bedankt. Wij zijn heel blij met de keuken en met jullie service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan Hultink op woensdag 25 nov 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Gerard Heerkes en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met Gerard over de koop van de keuken (eind augustus) tot het moment dat de keuken was geplaatst (eind oktober) zijn wij erg goed geholpen en voelde het meteen al vertrouwd. Niets dan lof over dit bedrijf. Ze denken ook goed met je mee. De keuken is in twee dagen geplaatst door medewerker Gert. Wat een vakman is dat en ook nog eens erg prettig in de omgang. Wij hebben ook een Quooker genomen. Na de installatie ervan bleek dat deze niet op de warmwaterleiding was aangesloten die we er wel hadden liggen. Wij waren er ook vanuit gegaan dat wij een Quooker Combi plus E hadden besteld, maar er bleek een Quooker Combi E aangesloten te zijn (alleen voor koudwater aansluiting). Hierover gebeld met medewerker Niek (tevens keukenverkoper, terzake kundig en hij doet wat hij beloofd). Was na ruggespraak te hebben gehad met Gerard geen enkel probleem. Onze Quooker werd kosteloos middels een ander mengventiel omgebouwd, waardoor hij nu ook is aangesloten op de warmwaterleiding. Voordeel is dat je altijd warm water hebt. Is het warme water in de Quooker op dan wordt het water verwarmd via de CV. Ander voordeel is dat we nu ook geen last krijgen van Legionella besmetting. Tot slot ook nog een complimentje voor receptioniste Erna, over de manier waarop zij ons telefonisch te woord stond en de snelheid waarop zij op mailtjes reageerde en uitvoering gaf aan verzoeken om formulieren op te sturen cq te mailen. Erna haar vader (hij was inmiddels al gepensioneerd) heeft de keuken bezorgd en heeft op de tweede dag ook al het verpakkingsmateriaal opgehaald (en dat was heel wat). Grote klasse. Ook een compliment voor hem. Beste lezers van deze review; jullie kunnen met een gerust hart een keuken kopen bij Gerard Heerkes. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is ook nog eens een erg mooie zaak waar ze ook badkamers verkopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie Timmerman op dinsdag 9 aug 2016 '16
Prima service! We hebben een prachtige keuken en badkamer bij Heerkes gekocht; prima gemonteerd. Badkamer zelf gedaan, en alle adviezen meegekregen. Een doucheafvoerputje strip wat iets los liet werd kosteloos vervangen, en ook de koffiemachine die haperde werd zonder pardon vervangen door een nieuwe! Veel adviezen gekregen over mogelijkheden. Goed mee te overleggen en onderhandelen. Wij zijn erg tevreden over de service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Slechte service”
Door I.Bokhove op zondag 22 jun 2014 '14
Kwaliteit van de producten is prima, maar deze firma kan absoluut niet met klanten overweg. Ze komen hun afspraken nooit na, ze bellen je nooit terug. Als je ze dan zelf belt krijg je een snauwende dame aan de telefoon die alleen maar zichzelf en het bedrijf gelijk wil geven en absoluut niet kan luisteren. Ze hebben vooraf verkeerde informatie gegeven en leggen uiteindelijk de schuld bij mij als klant. Ben nog noot zo onbeschoft behandeld dan bij deze zaak. Ook heeft Gerard zelf niet veel kennis over de mogelijkheden van een oven in een keuken. Ook slechts 1 merk in het assortiment. Zelf belt Gerard al ├╝berhaupt nooit terug en als hij dat doet spreekt hij een kwade voicemail in. Dus de producten en de levering ervan is prima, maar als klant ga je voor een totaal gevoel. Ze willen vooral zelf gelijk hebben. Ik werk zelf bij een groot bedrijf waar het klantbelang centraal staat. Ook al heeft de klant niet altijd voor 100% gelijk! dan probeer je daar als leverancier boven te staan. Het enige wat dit bedrijf doet is zoveel mogelijk hun eigen gelijk aantonen. Mijn klacht oplossen heeft minstens 3 maanden geduurd en ik moest overal zelf achteraan. Kortom, ik raad iedereen af ook maar iets te kopen bij deze keuken meneer. Betaal liever iets meer en ga voor service.
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Marc van den Broek op woensdag 4 dec 2013 '13
We hebben 4 jaar geleden een keuken , badkamer en nieuwe cv bij Gerard Heerkens in Heino laten plaatsen. Laatst hadden we een probleem met de cv waarbij na een onderhoudsbeurt bleek dat deze was aangesloten op de oude afvoer. Heerkens heeft toen het bedrijf BB&L Hardenberg die de cv had geplaatst aangesproken maar die gaven niet thuis. Heerkens heeft toen een ander bedrijf, geheel kosteloos, de zaak laten opknappen. Wij vinden dit echt een super service. Echt onze gemeende complimenten ook voor de communicatie omtrent het probleem. Klasse!
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
Vestiging Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
aHeino, L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino, tel 0572 - 39 42 40
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel