Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
268 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
47 ervaringen (eergisteren)
Nunspeet (Gelderland)
402 ervaringen (5 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
207 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1547 ervaringen (vandaag)
Sint Annaland (Zeeland)
242 ervaringen (1 week geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
50 ervaringen (3 maanden geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
154 ervaringen (eergisteren)
6,3

Keukencentrum Keiten Schmitz

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +492874783 | Dinxperloer Str. 391 - 393, 46399 Bocholt Suderwick, Duitsland
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keukencentrum Keiten Schmitz. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Achteraf teleurgesteld”
Door Simon op dinsdag 9 mei 2017 '17
In de eerste instantie verliep alles goed, netjes geholpen, redelijke prijs, mooie keuken. maar toen het geld was overgemaakt bleek er toch nog iets te mankeren met een frontje, deze zou vervangen worden onder garantie, maar dit is inmiddels 2 jaar geleden, en nog steeds niet gebeurd. Ik ben hierin zeer teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Folie”
Door Zonnebeld op donderdag 20 jul 2017 '17
Folie keukendeur laat los, net buiten de garantie. Eerst een mail gestuurd en kreeg een vage mail terug. Toen maar naar de showroom gegaan. Ze hebben de maten opgenomen en aangezien de zelfde deuren niet meer te leveren waren vanwege klachten hebben we andere deuren en kleur uitgezocht. Men zou bij nolte vragen wat dit zou gaan kosten maar ivb met vakantie (2016) kon het wel eventjes duren. Na vele mails sturen kwamen er steeds weer vage mails retour maar nog steeds geen prijsopgave. Na onze laatste mail ( na 11 maand) waarin we schreven contact op te nemen met de consumentenbond kregen we een prijsopgave van hen. Alleen al voor 8 boven deuren waren we al meer dan 3300 euro kwijt. Daar komt dan nog bij 5 onderdeuren en 6 ladefronten. Dat is ook wel zo'n 3500 euro. Al met al zo'n 6500_ 6800 euro en moet dan ook nog alles zelf monteren. Fantastisch toch. De complete keuken kostte ongeveer 11500 euro. Hoe durf je zoveel te vragen. Ik noem dit niet echt klantvriendelijk. Maar nu de keuken weer helemaal als nieuw voor 1300 euro en dat is toch een heel andere prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
8,9
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 126 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1547 ervaringen
“Denken mee met jouw portemonnee”
Door marion de heus op dinsdag 3 feb 2015 '15
Van anderen die al 20 jaar een keuken hebben van keiten scmitz lovende kritieken gehoord.Zelf erheen gegaan en een keuken uitgezocht. Goed advies, geen gepush en niet doen of zo'n bedrag een peuleschil is.Handige tips over de apparatuur waar we zelf niet aan dachten. Ze denken mee met jouw portemonnee. Op de afgesproken dag werd de keuken geleverd en de mannen hebben heel hard doorgewerkt zonder pauze maar eind van de dag was de keuken klaar.De kraan en aansluiting van de kraan moet je zelf verzorgen.
Een hele mooie keuken voor een Ikea prijs zonder het geklooi.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“no nonsense”
Door Emiel op donderdag 13 feb 2014 '14
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon in het najaar 2013. We waren eerts naar Keitenschmitz geweest. Daar een tijd gezeten en een keuken ontworpen en we kregen gelijk zonder aandrigen een scherpe prijs mee. Niet over een nacht ijs gaan dachten we. Dus op naar de keukenloods. Die vonden dat we dat op dezelfde dag moesten beslissen, wij waren een andere mening toegedaan dat werd het dus niet. Via internet hadden we lovende kritieken gezien over Ekelhoff in Nordhorn. Dit is wel een flink stuk rijden maar wat kan het schelen. Wij vol goede moed daarheen. Kwamen ze met een offerte die 65% hoger lag dan die van Keitenschmitz na aandringen ging er wel een paar duizend af maar nog lang niet het bedrag van de offerte van Keiten Schmitz. Nog even naar superkeukens geweest wel goed maar daar moet je de montage zelf regelen. Afijn uitgekomen bij Keitenschmitz. Na een nagenoeg vlekkeloze montage, door mijn fout moesten de mensen nog een keer terugkomen, maar dat werd allemaal keurige afgehandeld. Nu staat onze prachtige en ook betaalbare keuken er mooi bij. Zeer tevreden zijn we er mee.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“gewoon goed, zoals het hoort”
Door Bentio op woensdag 30 apr 2014 '14
Wij zijn bij twee keukenboeren in NL geweest. Als je daar binnenkomt sta je al 1-0 achter. Er wordt meteen gevraagd wat je wilt uitgeven. Als je vervolgens zegt wat je wensen zijn wordt er gelijk moeilijk gekeken en gezegd dat dat lastig wordt voor dat bedrag. Wat een onzin. Bij Keiten Schmitz kom je binnen en ga je samen met een vriendelijke, zichzelf niet te goed voor de baan voelende, professionele medewerker kijken naar jouw wensen. Daar rolt dan en prijs uit waarna je kan beslissen of je de richting goed vindt of dat je toch goedkopere apparaten wil etc.
Keiten schmitz werkt met een eigen team die de keuken komt plaatsen. Dat is een tweede grote voordeel op de keukenboeren in NL die mensen inhuren. Ik ben voor dezelfde keuken met dezelfde (soort) apparatuur incl plaatsen bijna 25% goedkoper uit.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Perfecte partner”
Door henk op dinsdag 13 aug 2013 '13
Perfecte partner in het selecteren van de keuken naar uw wens. Ikzelf heb in al de jaren al 3 keukens gekocht en kan niet anders stellen dat de kwaliteit vanaf het moment dat men binnen loopt perfect en professioneel is. service is uitstekend, indien er problemen zouden ontstaan is een belletje genoeg. geen ellen lang heen en weer gebel of gemail, binnen een week staat er iemand voor de deur om het probleem te bekijken en eventueel gelijk op te lossen. indien niet mogelijk dan word het op zeer korte termijn opgelost zonder dralen. Bij mijn volgende woning word het gewoon weer Keiten Schmitz Dinxperloo. Henk Huibers
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“gewoon goed zonder poeha”
Door Jan op maandag 19 mrt 2012 '12
Vanaf het moment dat wij bij het keukencentrum Keiten-schmitz binnen kwamen lopen in november 2010 tot aan plaatsing in maart 2011 zijn wij gewoon goed en zakelijk te woord gestaan zonder dat "gedoe" die je bij de keukenhandelaren behorende bij de mandemakersgroep ervaart; Ook prijstechnisch sprongen zij er uit.! klasse!! Bovendien werken zij met een team van eigen monteurs die van aanpakken weten.!! Een jaar verder inmiddels en onze ALNO keuken staat er fantastisch bij.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
Vestiging Keukencentrum Keiten Schmitz
aBocholt, Dinxperloer Str. 391 - 393, 46399 Bocholt Suderwick, Duitsland, tel +49 28 74 783
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland