Feedback
9,8

George van Dijke

Website: georgevandijkemontage.nl "Fantastisch" score uit 178 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
georgevandijkemontage.nl | tel: 0186-662123 | Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal
1 / 123
123 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Delft, Moordrecht, Oostvoorne en Dordrecht.

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.


Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.
Ervaringen
Er zijn 178 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren168 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 177 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Iedereen bedankt”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 '16
Als je geen ervaring hebt met verbouwingen van een keuken of badkamer is het bedrijf van George van Dijke echt een ongelooflijke aanrader. Wij hebben in onze woning de keuken, toilet en badkamer laten verbouwen en een oude (tweede, kleinere) badkamer laten verwijderen en laten afwerken. Van begin af aan voelt het prettig en vertrouwd om met de heren Van Dijke in gesprek te zijn. Zowel vader George als zoon Rob weten precies waar ze het over hebben als het gaat om de planning, materiaalkeuze en (on)mogelijkheden binnen een ruimte. Hun offerte is gedetailleerd en duidelijk en wordt goed doorgesproken. Het bedrijf heeft het razenddruk maar toch werd al vrij snel gestart (bij ons werd verbouwd in een nog niet bewoonde, bestaande woning). Het overleg over de verbouwing verliep soepel, zowel telefonisch als via de speciaal aangemaakte groepsapp. Een aanrader!! Wij hebben de materialen voor zowel de keuken als de badkamer gekocht bij de partnerbedrijven van George: KeukenatHome, Plieger en de Tegelhal in Numansdorp. Dit zijn overigens ook heel fijne bedrijven om te kopen, met snelle levertijden en vriendelijke ontvangst en het meedenken is geweldig.

Tijdens de verbouwing werd er keurig gewerkt en omdat we zowel de badkamer als de keuken door hen hebben laten verbouwen (alles in één hand, ook een echte aanrader) werd er steeds goed gepland en bleef de voortgang er in. Ook complimenten omdat wij zelf tijdens de verbouwing nogal eens een idee kregen voor dit of dat, hier werd altijd goed naar geluisterd en, voor zover mogelijk, in de planning inbegrepen. Ook hield het bedrijf goed rekening met de andere vaklui die over de vloer kwamen. Het resultaat is helemaal naar ons zin en we zijn er nog elke dag blij mee!! Dus: George, Rob, Jaap, Joop (de tegelzetter:top!!!!!), andere Rob, o ja en ook MItchel (en mochten we nog iemand zijn vergeten: ook): Bedankt voor de prettig verlopen verbouwing. Eigenlijk bijna jammer dat het voorbij is en succes met de volgende klussen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastische badkamer”
Door Hans en Diana Kleij op woensdag 5 aug 2015 '15
Spijkenisse, Inmiddels zijn wij al maanden aan het genieten van onze nieuwe badkamer op onze bovenverdieping. Deze is compleet nieuw aangelegd ( waterleiding, volwaardig toilet, afvoeren, electra, verlaagd plafond, muren, stucwerk, tegels, radiators) in een voormalige slaapkamer. Ook werd het toilet beneden geheel gerenoveerd. Dankzij de geweldige ervaring, het vakmanschap en het meedenken van alle vakmensen die bij firma George v Dijke werken hebben we echt zonder zorgen de hele verbouwing meegemaakt. Alle afspraken, en zelfs wat extra werkzaamheden die er tijdens het project bij kwamen zijn zo heel goed geregeld. Alles wordt besproken en gebeurd in goed overleg. Er wordt iedere dag opgeruimd en echt keihard gewerkt door allemaal, de werkzaamheden sluiten geweldig op elkaar aan zodat de grote klus in 3 1/2 week klaar was. Rob, Joop, Cor, Rien, Jaap , KLASSE !! Wij zijn enorm blij dat we door kennisen en reviews bij George v Dijke zijn terecht gekomen en geven met het grootste vertrouwen de firma door als mensen een goede aannemer zoeken!
FOTO VAN HANS EN DIANA KLEIJ
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 '15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door Familie Herweijer op woensdag 10 sep 2014 '14
De firma George van Dijke heeft topvaklui in dienst werken netjes, vakkundig en snel. De badkamer was precies in de geplande tijd gereed, werkelijk top. Bij de firma Plieger hebben we het sanitair gekocht is boven verwachting. Plieger heeft een prima service, een prachtige showroom met vakkundig personeel. Al met al een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“renovatie badkamer”
Door Barbara Krul-Frank op maandag 28 jul 2014 '14
Na het lezen van alle positieve verhalen van tevreden klanten en het bezichtigen van een paar door George van Dijke Montage gerealiseerde badkamers in onze buurt hebben ook wij de renovatie van onze badkamer aan George van Dijke Montage overgelaten. Doorslaggevend bij het nemen van ons besluit was vooral het feit, dat het team van George van Dijke Montage louter uit vakmannen bestaat, iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Bent u benieuwd naar onze ervaring ? Nou, dat wordt dan eentonig, want het is een bevestiging van alle goede recensies die al op de website staan. Kijk naar onze foto, dan ziet u een prachtig staaltje vakmanschap! Familie Krul
FOTO VAN BARBARA KRUL-FRANK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Plaatsen toilet”
Door Fam. Ligtenberg op maandag 21 jul 2014 '14
George van Dijke is een man van weinig woorden maar wel veel daden. Meedenkend, behulpzaam en rondom hem heen zeer vakbekwaam personeel. Alle afspraken zonder meer nagekomen. Kom je helaas niet overal meer tegen. Zonde dat ik hem niet eerder tegen het lijf ben gelopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service”
Door Jaap Schutt op dinsdag 17 jun 2014 '14
Hier even een berichtje mbt de uitstekende service van George van Dijke.
Bij ons thuis is 10 jaar geleden een nieuwe badkamer geinstalleerd door George van Dijke. Onlangs in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen in het "natte" gedeelte en alles opnieuw laten kitten, uiteraard door George van Dijke laten uitvoeren vanwege de uitstekende service die wij gedurende de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontvangen.
Wij waren zeer aangenaam verrast dat dit kostenloos door George van Dijke is uitgevoerd (Service, zei George).
Als men spreekt over uitstekende service en klantgerichtheid, dan is dit het wel.
Dit is pure klasse, George. Wij zullen altijd bij je terugkomen.
Jaap en Astrid Schutt, Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam. Goldman op woensdag 4 jun 2014 '14
We zijn zeer gelukkig met de manier waarop George van Dijke de montage van onze keuken, badkamer en toilet heeft verzorgd. Van het begin af aan is er op een prettige manier overleg mogelijk geweest. De werkzaamheden zelf zijn niet alleen op een hele goede, mooie en nauwkeurige manier verricht - met oog voor detail, maar ook het contact met alle medewerkers was heel erg plezierig. Zowel bij de voorbereiding, alsook tijdens de werkzaamheden hebben we goede, eerlijke en betrouwbare adviezen gehad. En: alles op de afgesproken tijd gerealiseerd, ook al kwamen we soms laat met onze wensen, zoals bij het toilet het geval was. Wat ons betreft, zéér aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service is perfect”
Door Familie Van Egmond op maandag 19 mei 2014 '14
Via reclame en familie waren we al bekend met George van Dijke en ook hadden we de reviews gelezen, maar je moet het allemaal toch zelf ervaren hoe het echt is. Bij ons is het eindresultaat een prachtige badkamer en beneden een toilet waar je echt blij van wordt. Door de monteurs wordt vakwerk afgeleverd, tijdens het werk wordt er meegedacht en alles wordt elke dag netjes opgeruimd. Ook de service is perfect, als er iets is en je belt ’s ochtends, dan staan ze bij wijze van spreken ’s middags voor je deur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch”
Door Gabrielle Roomeijer op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Wat een fantastische mensen. Mijn ouders, op hoge leeftijd en ziek, kregen lekkage in de badkamer. Met spoed een nieuwe nodig! George van Dijke heeft het allemaal met spoed geregeld! Super mooie badkamer en keurig netjes afgewerkt. Dankjewel!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Brussaard op maandag 30 dec 2013 '13
2 weken geleden begonnen aan nieuwe badkamer, hij is prachtig geworden! Wat ons opviel was het personeel erg vriendelijk en vakkundig maar ook adviserend waardoor we een hoop rompslomp hebben voorkomen met onze badkamer! Eerlijk advies heeft ons met paar dingen goed geholpen! Kortom we zijn ontzettend blij met de badkamer, alles is volgens afspraak verlopen en wat wij persoonlijk erg fijn vonden was het vertrouwen in elkaar!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Een man een man”
Door Eiso en Wil Broersma op dinsdag 20 dec 2016 '16
Een man een man, een woord een woord. Dat is Goerge van Dijke en dat heeft hij en zijn medewerkers meer dan waar gemaakt. Transparante afspraken, goed en vakkundig advies en kwaliteitswerk. Het resultaat is meer dan we hadden verwacht. De empathie van George, Jaap, Joop en Cor ten aanzien van onze wensen zijn bijzonder en hebben bijgedragen aan een droomresultaat. Bedankt jullie zijn toppers.
FOTO VAN EISO EN WIL BROERSMA
Droomresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzorgen!”
Door Debbie op dinsdag 15 jan 2013 '13
Vanaf het eerste contact merk je dat George met zorg zijn bedrijf op heeft gebouwd en met zorg je badkamer voor je wilt regelen. Mannen die verstand van zaken hebben, niets teveel vinden en je helpen de juiste keuzes te maken. In alle hectiek wordt alles voor je geregeld, er wordt meegedacht en alles wordt ingezet om er iets heel moois van te maken. Wij zijn zeer tevreden en indien we weer voor de keuze zouden staan, zouden we direct met George in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door W.C.S.Meijer op maandag 15 dec 2014 '14
Dit voorjaar een offerte gesprek gehad met George van Dijke. Hij dacht mee met onze ideeën en had goede tips. Na een goed aanbod hebben wij George van Dijke de opdracht gegeven. In de herfstvakantie begon de verbouwing. De container was op tijd geleverd. Met zorg werd de badkamer gesloopt. Medewerkers waren prettig in de omgang, altijd op tijd en lieten de boel elke dag keurig achter. Tijdens de opbouwfase ging alles in overleg met ons. De spullen zijn ook via George van Dijke geleverd. Alles keurig op tijd en onbeschadigd. De badkamer is naar volledige tevredenheid opgeleverd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“plaatsing badkamer en toilet”
Door fam. van Steenwijk op woensdag 20 jun 2012 '12
Op 30 mei zijn de mannen van Van Dijke begonnen aan de sloop van de oude en later de montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Vrijdag 15 juni kwam de kitter om alles af te maken. In de tussentijd hebben wij niets dan goeds te melden over firma Van Dijke. Zeer professionele en klantvriendelijke vaklui. Geen klachten en niets dan lof. De mannen zijn keurig elke ochtend stipt op tijd en hebben geen 'andere klussen' erbij. In de middag wordt alles keurig opgeruimd voor de volgende dag. Alles afgeplakt tegen beschadiging en iedere dag konden we gebruik blijven maken van een van de toiletten. Alles gaat in goed overleg en wij werden niet voor verrassingen gezet. Er kwamen achteraf geen extra kosten bij, ondanks het feit dat er wat extra werkzaamheden verricht moesten worden (sommige zaken zaten best wat tegen, maar zijn echt perfect opgelost). De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, uitstekend te noemen. Wij raden iedereen aan dit bedrijf in te huren voor installatie van sanitair.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Opknappen toilet”
Door Fam. In't Veld op woensdag 20 aug 2014 '14
Toilet is vakkundig opgeknapt, de aanpak is in goed overleg gegaan, waarbij we ook nuttige tips kregen, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd, conform de offerte. Op vragen daarna wordt serieus ingegaan en opgepakt. George van Dijke staat voor kwaliteit, deze ervaring hebben we eerder opgedaan bij het opknappen van onze keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden resultaat”
Door michel djoniman op dinsdag 2 jun 2015 '15
Na gesprek en een reeds opgeleverde badkamer te hebben beoordeeld in zee gegaan met George v Dijke. Ze hebben zonder meer bijgedragen tot een badkamer en toilet die aan onze verwachtingen voldoet. Werkzaamheden geschieden zorgvuldig en goed er zijn merkbaar vakmensen bezig. Ook de firma Plieger en tegel handel Numansdorp waar onze spullen werden betrokken op advies van George, droegen bij tot dit zeer te vrede resultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service badkamer”
Door Leen Hokke op maandag 21 okt 2013 '13
4 Jaar geleden is een nieuwe badkamer geplaatst door het team van George van Dijke. Helaas hadden we recent last van lekkage, vanwege loslaten kitnaad. Dit is prima verholpen. Top service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overtreffen van de verwachtingen”
Door Ton en Coby Waterreus op maandag 26 jun 2017 '17
Na langdurig zoeken kwamen wij terecht bij George van Dijke. Rob kwam bij ons thuis om de maten te nemen en onze wensen te bespreken. Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel, zodat wij opdracht gaven tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Na het uitzoeken van alle benodigdheden bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp kon het werk beginnen. Inmiddels genieten wij alweer een aantal weken, van de nieuwe badkamer en het toilet, hetgeen mogelijk werd gemaakt door de medewerkers van Van Dijke. Hun inzet en vakmanschap hebben ervoor gezorgd, dat onze
verwachtingen zijn overtroffen, waarvoor onze dank.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“We kunnen kort zijn”
Door Gerard en Michelle op vrijdag 28 apr 2017 '17
We kunnen kort zijn: het werk wat Jaap, Cor (en Rob) van de firma George van Dijke bij ons geleverd hebben was in één woord fantastisch. Een moeilijke situatie, door een onvoorzien slechte ondergrond die tevoorschijn kwam, is met flexibiliteit, veel doorzettingsvermogen en zeer goed vakmanschap omgetoverd tot een pracht badkamer. Ook toen de laatste afwerking die door onszelf gedaan zou worden in de knel kwam door een gipspootje kwam George met een prachtoplossing. Wij zijn heel heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 '17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel blij met eindresultaat”
Door fam. v. Nieuwenhuijzen op donderdag 20 okt 2016 '16
Wegens een grote scheur in het waterreservoir van het toilet, waren wij genoodzaakt om dit te laten herstellen. Aangezien deze niet meer leverbaar was , besloten wij om heel het toilet te renoveren. Wij contact gezocht met George van Dijke, gezien de resultaten en ervaringen die wij hadden met de renovatie van douche en keuken in het verleden. In 1e instantie kregen wij te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden. De situatie uitgelegd, en de volgende morgen kwam er iemand om een offerte te maken. Het balletje ging toen rollen, tegels uit zoeken en na 3 a 4 weken was deze klus geklaard. Er werd snel en netjes gewerkt. Goed op elkaar ingesteld. Goed overleg met ons. Zeker een aanrader! Wij zijn dan ook heel blij met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 '16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
FOTO VAN ERIK EN KARIN ROMER
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch”
Door Fam. Kerskes te Rotterdam op donderdag 4 aug 2016 '16
In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Het begon al met binnenkomst. Alles afplakken e.d. Zoveel mogelijk stofvrij werken. Het was best wel een ingrijpende klus. Er moest van twee ruimten 1 badkamer gemaakt worden. Maar het resultaat mag er zijn. Iedereen die aan deze klus gewerkt heeft nogmaals onze dank voor het uitstekende werk dat jullie afgeleverd hebben. Joop de tegelzetter, Jaap de all-rounder, Rien de stukadoor etc. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 '16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Gert en Joke in't Veld op woensdag 16 mrt 2016 '16
We zijn bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via google. Na alle reviews gelezen te hebben een afspraak gemaakt. George kwam bij ons thuis en heeft ons het adres van Plieger gegeven. Daar konden we de spullen uitzoeken na een afspraak gemaakt te hebben. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhal Numansdorp. Alle leveringen gingen via George dus daar hadden we geen omkijken naar gehad. We hebben een douchecabine laten plaatsen (adres via George) zodat we thuis konden douchen (dit is echt een aanrader). Nadat we de oude badkamer zelf gesloopt hebben kwam Rob om het loodgieterswerk te doen. Alle leidingen zijn keurig weggewerkt nadat het bad en toilet geplaatst zijn kwam Joop om te tegelen. Alles ging in overleg en geheel volgens onze wensen. Nadien hebben Joop en Rob alle spullen gemonteerd waarna het grote genieten kon beginnen. We zijn zeer tevreden over de manier van werken en overleg. De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten. We kunnen iedereen de firma aanraden.
FOTO VAN GERT EN JOKE IN'T VELD
De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door A.P. Hooij op maandag 22 feb 2016 '16
Enkele jaren geleden een badkamer geinstalleerd. In zeer goede harmonie is er een droom uitgekomen. Na elke werkdag is het allemaal weer netjes schoongemaakt. De service is uitstekend als er iets toch niet goed meer functioneert na enkele jaren. Niets is te veel. Wens jullie een goede toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een service”
Door J.M. de Bokx op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super goede service”
Door Fam Koenders op zaterdag 17 okt 2015 '15
Een paar maanden geleden een badkamer verbouwing gehad, nu kwam er een klein probleem naar boven, opgebeld en gelijk dezelfde dag probleem verholpen. Dus ook na een paar maanden super goede service waar vind je dit nog in deze tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamerrenovatie”
Door Jetty en Joop Harte op woensdag 14 okt 2015 '15
Na een keukenrenovatie door George van Dijke en Zn in 2013 was het niet moeilijk kiezen voor de renovatie van de badkamer. Hoewel we krap in de tijd zaten i.v.m. buitenlandse logé's wist George toch nog tijdig een mogelijkheid te scheppen voor deze ingrijpende klus. Rob van Dijke begon op 1/9 met de sloop waarna de badkamer een grijze betonnen ruimte was. Toen ging Rob met vakantie en liet het leukste werk, de opbouw, doen door Raymon de Haan. Belangrijk aspect was dat we overal over konden overleggen, hoe hoog het toilet moest worden, waar we de kast en de wastafel wilden hebben en nog veel andere "hoe wilt u dit en dat" onderwerpen. Het resultaat: een fraaie badkamer waar wij trots op zijn en waar de firma van Dijke, Rob en Raymon even trots op kunnen zijn. Geweldig werk, wij kunnen er van mee praten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastisch resultaat”
Door Willem Velthuizen op maandag 14 sep 2015 '15
De verbouwing van onze complete badkamer (4,5 x 1,8) is door (de mannen van) George van Dijke in 3,5 week tot een goed eind gebracht met een fantastisch resultaat. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt, kortom alles wat anderen over George schrijven, hebben wij ook zo ervaren. Ook de samenwerking met leveranciers verliep soepel, hoefden we niets aan te doen, ik werd helemaal ontzorgd.
FOTO VAN WILLEM VELTHUIZEN
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 '16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 '16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RONALD EN GERDIE VAN AALST
Toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“dik tevreden !”
Door Jolanda&Hans op vrijdag 2 jan 2015 '15
Door de goede recensies op internet bij George van Dijke, Klaaswaal, en via hem bij Plieger terecht gekomen. Klantvriendelijke verkopers, die zeker niet 'pushen', maar aan ons het tempo van beslissen overlieten. Dit, alsmede de persoonlijke benadering van Van Dijke hebben wij als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de offerte en verbouwing is hij twee keer langs geweest en ook na het voltooien van de werkzaamhede. Over het personeel van Van Dijke zijn we ook zeer tevreden: aardig, vakkundig, netjes werkend, meedenkend. Kortom: prima !

Aanvulling ontvangen 14 oktober 2017: 3 jaar geleden tot volle tevredenheid 2 toiletten en de badkamer laten vervangen door Van Dijke. Helaas ging het verwarmingselement van de Grohe douche kapot en begon de Plieger kraan te roesten. 1 mailtje aan Van Dijke was genoeg om een nieuw verwarmingselement en een nieuwe kraan thuisbezorgd te krijgen. Met de gebruiksaanwijzing bij deze artikelen was het eenvoudig om zelf e.e.a. te vervangen, maar ook dat had Van Dijke gedaan als we dat hadden gewild. Zeer tevreden over de service ! Met recht -weer- een 'warme douche' voor dit bedrijf !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“een nieuwe ervaring”
Door Fam. O te S op maandag 20 okt 2014 '14
Een betrouwbare aannemer met nette vakbekwamemedewerkers, goede adviezen en nakomen van afspraken. Na vele vervelende ervaringen hebben wij via internet aannemer George van Dijke ontdekt. Bij een bezoek aan huis begreep George ons verhaal en beloofde bij hem niet te worden teleurgesteld. Na een korte uitleg over onze wensen t.a.v. onze badkamerverbouwing, kwamen we snel tot een goede planning en advies. We hebben de artikelen op advies van George bij Plieger aangeschaft. Ook de adviezen voor een plafond en vooral de tip over Koos was een topper. Deze heeft snel en vakkundig een tijdelijke douchecabine geleverd. Keurig netjes werd er gesloopt en weer opgebouwd, precies volgens de afspraak. Nette monteurs die hard werken en weten wat klanttevredenheid is. De Kermi douchedeuren waren helaas beschadigd. Door de inzet van George en Plieger zijn deze deuren vervangen en werd zelfs nog betere kwaliteit geleverd. Dat is dus niet alleen kwaliteit leveren en veel beloven maar nog nakomen ook. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer installatie - Alblasserdam”
Door Jaap van Leeuwen op vrijdag 25 jul 2014 '14
Wat moet ik zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke? Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de oplevering van de badkamer. De kwaliteit is dik in orde en de mensen van George en Rob zijn als vaklui te betitelen. Ze denken daarbij ook met je mee en geven suggesties om de badkamer zo optimaal mogelijk in te richten. George van Dijke en zoon staat bij mij synoniem voor kwaliteit, vakmensen, nakomen afspraken en op tijd leveren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 '17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superservice”
Door Beekman op donderdag 19 okt 2017 '17
Vanochtend gebeld met George van Dijke vanwege een wastafelkraan die wat los zat ( geplaatst in okt 2014 ) De monteur is meteen gekomen en heeft het weer netjes vastgezet. Ook de andere kraan is nog nagekeken. Wat een superservice!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“badkamer en toilet renovatie”
Door N.L.M. Welschen op zondag 9 mrt 2014 '14
Na div. teleurstellende bezoeken aan bedrijven in keukens en badkamers, via internet de firma George van Dijke ontdekt met zeer goede beoordelingen. Afspraak gemaakt, bezoek gehad van George v. Dijke alles besproken, o.a. wat onze wensen waren en ons budget. Duidelijke offerte gehad, in combinatie met groothandel Plieger en tegelhandel Numansdorp. De werkzaamheden aan onze badkamer en toilet zijn keurig uitgevoerd door vaste medewerkers, wat wel het gevoel van vertrouwen geeft. Deze mannen konden wij met een gerust hart ons huis toevertrouwen. In de vroege ochtend tijdens een kop koffie was er de mogelijkheid om kleine veranderingen te bespreken. Alles is perfect geïnstalleerd, goed afgewerkt en vooral is er ook schoon en netjes gewerkt, complimenten! Wij kunnen de fa. v. Dijke van harte aanbevelen

Aanvulling ontvangen op 12 juli 2016: Na 2'5 jaar constateerden wij het weer in onze spiegel van badkamermeubel en een defecte lichtschakelaar . Na telefonische melding, dit op verzoek op mail gezet het antwoordt was kort en krachtig: gaan we regelen! Binnen 5 dagen alles keurig vernieuwd. Grote klasse!

Aanvulling ontvangen op 23 september 2017: 3 dagen voordat wij op vakantie gingen begon onze douchekraan te lekken, van onze badkamer geinst.in feb. 2015. Firma van Dijke gebeld en zaak uitgelegd. Er is gelijk actie ondernomen en voordat wij weg gingen was ons probleem opgelost grote klasse. En wij konden met een gerust hart op vakantie. Dit is nog eens service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte service”
Door James Schatz op donderdag 12 dec 2013 '13
Onze badkamer is 13 jaar geleden geplaatst. Toen het voegwerk op een enkele plek uitgesleten was, werd er snel, professioneel en kosteloos het euvel in de vloer verholpen. Echte service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden.”
Door G.Smit op woensdag 11 dec 2013 '13
Een aantal collega's van mij vertelden me, dat zij hun badkamer hadden laten verbouwen door George van Dijke.Zij waren hier zeer over te spreken. Bij het eerste gesprek had ik al gelijk een goed gevoel. We hadden aangegeven dat de badkamer en het toilet in originele victoriaanse stijl zal worden uitgevoerd. Dit betekende dus beduidend meer werk voor zowel tegelwerk als montage. George gaf aan dat dit voor hem ook een uitdaging was. We kunnen stellen dat George en zijn vakmensen deze uitdaging naar volle tevreden hebben volbracht. Ook de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd,en werd er ook goed meegedacht om problemen op te lossen. Er moeten nog een paar dingen gemonteerd worden die we later besteld hebben, maar dat is geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg positief”
Door Fam. De Ridder op zondag 3 mei 2015 '15
Ook wij hebben zeer goede ervaringen met George van Dijke, tegelhandel Numansdorp en Plieger. Na een wat teleurstellende offerte van een grote badkamerketen zijn we een andere weg ingeslagen en George van Dijke gevraagd. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing. De mensen die langs zijn geweest voor het slopen en weer opbouwen zijn echte vakmensen. Vooral het tegelwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en het loodgieterswerk is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze er zorg voor dragen dat het niet een al te groot ‘ zooitje’ wordt in je huis. Alles wordt netjes afgeplakt en beschermd. We zijn heel erg blij met onze verbouwing en hadden achteraf ook wel onze keuken willen laten doen door George. In de toekomst zullen we zeker weer aan George van Dijke denken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Feenstra op woensdag 4 jan 2017 '17
Een heel prettig oriëntatie gesprek gehad met George va Dijke. Bij Plieger vriendelijk behandeld, deskundig advies. Tijdens de uitvoering keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles netjes afgeplakt. Resultaat boven verwachting. Wij vinden George van Dijke een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 '15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klasse”
Door Martin van der Does de Bye op woensdag 23 nov 2016 '16
Al bij de voorbereiding een heel goed gevoel. Duidelijke focus op kwaliteit. Badkamer en toilet ontworpen bij Plieger. Tegels uitgezocht. De verbouwing start op de afgesproken datum. Roland werkt heel precies. Niet gehaast. Meerwerk geen verrassing. De grootste verrassing was de melding na oplevering dat er schade aan de douchebak was geconstateerd en dat reparatie al in gang was gezet. Schade? Echt niet te zien. Heeeeeel klein plekje. Klasse om alles zo netjes af te wikkelen. Warm aanbevolen dus! Dank Roland, Cor, Rob en George
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 '16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topwerk”
Door Arjen & Vanessa de Kock op woensdag 30 okt 2013 '13
Topwerk geleverd. Echt vakmannen met ieder zijn specialiteit, daarnaast ook erg fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super”
Door Pieter en Mariet de Mol, Dordrecht op maandag 4 jul 2016 '16
Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wat een service”
Door Eduard op dinsdag 15 mrt 2016 '16
George van Dijke heeft 4 jaar geleden onze badkamer tot volle tevredenheid gerenoveerd. We hebben er dagelijks zeer veel plezier van. Nu na 4 jaar was er een probleem met de thermostatische douchekraan. Ook nu nog tot volle tevredenheid opgelost. Wat een service. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal top -”
Door Fam Erkens - Rotterdam op maandag 16 mrt 2015 '15
Een nieuwe badkamer en twee wc's. Dat is wat we wilden. Ja waar moet je dan naar toe. Bij een drietal grote ketens geweest maar dat gaf niet direct het goede gevoel. Dan maar even via Google. Zo bij George van Dijke uitgekomen. Wat een goede berichten op de site! Gebeld en een paar dagen later zat George bij ons aan tafel en kort daarna waren we er uit. Op aanraden van George bij Pflieger in Capelle aan den IJssel en Tegelhandel Numansdorp in Numansdorp terecht gekomen. Bij Pflieger ook alle tijd, aandacht en adviezen gekregen wat betreft het sanitair. Ook bij Tegelhandel Numansdorp goed geholpen. Alles bij genoemde bedrijven uitgezocht en George van Dijke regelde de rest. Een perfect staaltje van samenwerking!

Twee dagen voor de afgesproken aanvangsdatum kwam er een telefoontje. We beginnen een dag eerder! Op de afgesproken dag stond op 7 uur de afvalcontainer voor de deur en om 7.30 waren de mannen van George er. Super vriendelijk en beleefd. Alles werd netjes afgeplakt en het slopen begon. Uiteraard rommel en stof maar wat werken die mannen netjes en zijn ze voorzichtig voor je spullen. Helemaal top! Ze gaan de hele dag door en rond 15.00/15.30 gaan ze opruimen. Zelfs de trap wordt geveegd! Alles bij elkaar heeft de verbouwing bij ons twee weken geduurd. Iedere dag waren de mannen stipt op tijd en iedere avond was er bij thuiskomst weer iets afgerond. Aan de manier van werken en het resultaat zie je dat George TOP VAKLUI in dienst heeft. Ze denken met de klant mee en geven op basis van hun ervaring advies indien nodig. Helemaal geweldig. Wij bevelen George van Dijke met een gerust hart aan aan iedereen die z'n badkamer/wc wil verbouwen en die opziet tegen de verbouwing. Mochten we in de toekomst ooit nog een verbouwing van deze aard gaan doen dan komen we zeker terug bij George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 '16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
FOTO VAN KAREL EN RACHEL TERWEL
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 '17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Absolute vakmensen”
Door J. vd Touw op dinsdag 3 feb 2015 '15
De volledige badkamer laten renoveren bij George van Dijke. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast hebben wij jullie manier van werken als zeer prettig en vakkundig ervaren. Van de voorbereidingen, het leidingwerk en elektra tot de afwerking, jullie hebben op alle gebieden hoge kwaliteit geleverd. Ik heb begrepen dat vooral het betegelen nogal een lastige klus is geweest. Daarom een groot compliment voor uw tegelzetter, die alle uitdagingen prima heeft opgelost. Het is duidelijk dat jullie absolute vakmensen zijn bij wie het resultaat voorop staat. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 '14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Deskundig bedrijf.”
Door Wim en Els op dinsdag 29 jul 2014 '14
Met van Dijke contact gezocht en uitgenodigd voor de renovatie van onze badkamer. Daar hebben wij geen spijt van gehad. De renovatie van de badkamer is perfect uitgevoerd , door een team van bekwame vakmensen. En wat we ook een pre vonden is het correcte nette manier van werken in een bewoond huis. Verder ligt de kwaliteit / prijs verhouding goed. Dit bedrijf kunnen wij U aanraden. Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 '14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een prachtig resultaat !”
Door Jaap Kouwenhoven/Jan van Oosterhout op maandag 31 mrt 2014 '14
Na drie offertes besloten om met George van Dijke in zee te gaan. Dit was een goede keuze, want het resultaat is prachtig geworden. Een nieuwe badkamer is veel geld,maar als je al het werk ziet heb je hier begrip voor. Via Plieger en tegelhandel Numansdorp allemaal kwaliteitsproducten uitgezocht (zeer prettig geholpen !) Alles in één hand dus niet eindeloos bellen met div. mensen. Er wordt meegedacht en bij problemen gelijk en vakkundig opgelost. Een formaat tegels was niet goed, volgende dag gelijk de goede geleverd. Tip : koop goede, gecalibreerde tegels, dan is het eindresultaat verbluffend. George van Dijke en zijn team daar kan je rustig mee in zee gaan.
FOTO VAN JAAP KOUWENHOVEN/JAN VAN OOSTERHOUT
vakmanschap
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 '17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na 5 jaar nog aanspreekbaar”
Door R. Coster Leiden op zaterdag 7 apr 2012 '12
De firma van Dijke heeft in mijn oude en nieuwe woning beide keren veel werk verricht. De keuken geplaatst, tegelvloeren in de huiskamer etc gelegd, badkamer volledig vernieuwd etc. Alles altijd van prima kwaliteit en vakmanschap. De laatste keer hadden we pech. Na 5 jaar! kwamen door onbekende omstandigheden de vloertegels in onze badkamer los te liggen. Wellicht door de levering van verkeerd materiaal dat door de keukenfirma was aangeleverd. Een makkelijke reden dus om als aannemer achter weg te kruipen. Het tegendeel bleek waar. George van Dijke zijn eerste reactie was: Ik laat je niet stikken, ik kom onmiddellijk kijken. Wij kregen een zeer redelijk voorstel en inmiddels is alles weer perfect hersteld voor een werkelijk zeer redelijke prijs en dat na 5 jaar! Een aannemer die een hoge kwaliteit aflevert maar ook na 5 jaar nog aanspreekbaar is en een dergelijk redelijk voorstel aan zijn klanten doet is bijzonder. Klasse dus!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Twee badkamers vakkundig en mooi verbouwd”
Door Fam van Selm, Rotterdam op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben in aug/sep 2017 onze twee badkamers laten herinrichten door George van Dijke, die wij niet kenden maar hadden uitgekozen obv de hoge beoordeling op qasa.nl (goede materialen kun je immers bij iedereen kopen, maar een goede installatie krijg je niet bij iedereen). En dat was een uitstekende beslissing van ons, het personeel van George van Dijke heeft in 3,5 week prima werk geleverd en ook op de manier zoals die was beschreven in de beoordelingen die wij hadden gelezen, namelijk door heel netjes te werken. Meteen op dag 1 wordt er zoveel mogelijk afgeplakt en in plastic gewikkeld en wordt de snelste weg naar buiten voor de stofafzuiging verkend, alles om maar zo min mogelijk rommel in de woning te maken als er gesloopt of gefreesd moet worden. Ook het voorbereiden van het leidingwerk, het tegelzetten en de eigenlijke installatie en afwerking waren uitstekend.
Twee puntjes van kritiek:
* van Dijke werkt samen met groothandel Plieger, toen wij bij laatstgenoemde aankwamen om de inrichting van onze 2 badkamers te bespreken, hadden ze maar de maten van 1 badkamer; dit werd geen probleem omdat we zelf ook de maten hadden opgenomen en hadden meegenomen op papier, maar het had vervelender kunnen uitpakken; we weten ook niet of dit een fout van Plieger of van van Dijke was (maar we zijn geneigd van Dijke het voordeel van de twijfel te geven, dat zegt ook wel iets)
* van Dijke werkt samen met tegelhandel Numansdorp, daar bleek ons dat zij niet de maten van onze badkamers hadden doorgekregen van van Dijke en dat dat blijkbaar ook nooit zo was, wederom geen probleem omdat wij zelf de maten hadden meegenomen maar dat was wel een beetje gek.
Desalniettemin een uitstekende aannemer die we iedereen van harte kunnen aanbevelen. Ook het contact voor en na de werkzaamheden (eerste bezoek, tijdige beantwoording van mails, communicatie over offertes en facturen) was prettig en correct, dat wil bij aannemers nog weleens anders zijn.
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte fam Selm, wij waarderen de feedback die u heeft gestuurd, omdat dit ons helpt de kwaliteit van de diensten die wij aanbieden te verbeteren. Wij krijgen soms de opmerking er staat niets negatiefs in de reviews, zoals u meldt gebeurt er bij ons ook wel eens wat. Tevens zijn wij blij dat u alsnog ons een hoog cijfer heeft gegeven. Als u ons nodig heeft, dan staan we altijd voor u klaar.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Familie Hoozemans op woensdag 14 jun 2017 '17
Ook onze badkamer was aan vernieuwing toe ! Na een bezoekje aan de achterburen waar een badkamer renovatie was gedaan, waren we snel overtuigd dat een verbouwing in goede handen was bij fa. van Dijke. Het alternatief, stad en land afrijden en zoeken naar badkamerinrichting en aannemer sprak ons niet aan.
We hebben een afspraak gemaakt met George, er is gemeten en geadviseerd en daarna zijn we bij Plieger langs geweest voor een tekening en uitzoeken van meubilair en sanitair. Ook wij hadden maanden bedenktijd vanwege de drukte. Tussentijdse wijzigingen in inrichting waren geen probleem voor Plieger en van Dijke. De renovatie zelf verliep zeer soepel en volgens planning. Alles werd keurig afgeplakt en dagelijks gestofzuigd. Raymond was alleen werkzaam, en hierdoor kon er dagelijks afstemming plaatsvinden en kon hij advies geven. Het resultaat is fantastisch ! Netjes afgewerkt en heel mooi. Wij zijn heel gelukkig met onze nieuwe badkamer. Bedankt !
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Van harte aanbevelen”
Door Fam van Dijk op woensdag 30 nov 2011 '11
Voor de totale verbouwing van onze badkamer en de twee toiletten hebben we een aantal firma's benaderd en offertes laten maken. We hebben gekozen voor George van Dijke. Argumenten waren zijn goede naam, het kwaliteitswerk wat hij met zijn mensen levert (we zijn bij twee verbouwde badkamers gaan kijken), de tevreden klanten die wij spraken en de professionele en prettige voorbereidingsgesprekken met George van Dijke zelf. George is van mening dat een werk pas klaar is als hijzelf en de klant voor de volle 100% tevreden zijn. Dit soort uitspraken worden door velen gedaan, maar George maakt ze naar onze bevinding meer dan volledig waar. Op de afgesproken dag arriveerden zijn mensen. Zij hebben de verbouwing binnen de afgesproken periode van drie weken professioneel en in constant overleg met ons uitgevoerd. Tijdens de voorbereiding en gedurende de verbouwing werden problemen met ons besproken en door George en zijn mensen opgelost onder het motto 'geen zorgen over problemen, wij zijn ervoor om die op te lossen'. George liet zelfs kitwerk in de badkamer opnieuw doen, omdat naar zijn mening de kleur van de kit niet optimaal harmonieerde met de kleur van de tegels. Kortom, wij zijn buitengewoon tevreden over de aanpak en eindresultaat geleverd door George en zijn mensen. Wij kunnen de firma George van Dijke daarom van harte aanbevelen. George, Rob, Jaap, Harrij en Kees, bedankt voor jullie inzet en het geleverde vakwerk; wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Niks mis met de nazorg en service”
Door Gerold de Valk Vlaardingen op vrijdag 11 nov 2011 '11
In 2007 hebben we door George van Dijke een nieuwe badkamer laten plaatsen. Geen klachten totdat enkele maanden geleden het plafond wat donkere vlekken vertoonde. Na een mailtje aan George is alles weer netjes hersteld (nieuwe schroeven geplaatst en plafond opnieuw gestuct). kortom, niks mis met de nazorg en service van George en zijn collega's.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Renovatie naar tevredenheid”
Door Familie Kooiman op zondag 30 apr 2017 '17
In een kort tijdbestek hebben de werknemers van George van Dijke zowel onze toilet als onze badkamer naar volle tevredenheid gerenoveerd. Wij hebben de werkzaamheden als zeer prettig ervaren. 2x Rob, Jaap, Joop, Cor en de stukadoor, (hopelijk niemand vergeten) ze werken netjes en professioneel. Ze communiceren goed. Ook onze ervaringen met George waren heel fijn. Een man die open staat voor ideeën. Een dikke duim voor dit bedrijf en zijn werknemers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 '16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN J.HARTENSVELD ROTTERDAM
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Topbedrijf met echte vakmensen”
Door Cor & Irma op dinsdag 4 mrt 2014 '14
Een paar maanden geleden besloten wij onze badkamer te laten renoveren. Na wat googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies waren vol lof en geen enkele negatieve klank. Zouden zulke bedrijven dan toch nog bestaan? We hebben George uitgenodigd en het klikte meteen. Een duidelijke en complete offerte gehad. Nadat we bij Plieger (meedenkers!) en tegelhandel Numansdorp (wát een service!) onze spullen hadden uitgezocht was alleen nog wachten op de startdatum. Via Doucherent (ook al zo'n uitstekende partner) voor drie weken een nooddouche gehuurd.
Drie weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Er is continue afstemming met ons geweest, zodat ook alle details perfect zijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige uitvoering en willen alle vaklui en met name Jaap (monteur) en Cor (tegelzetter) bedanken voor de prettige samenwerking. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Onze wens is helemaal uitgekomen. George van Dijke en zijn team, hartelijk dank! We hadden de recensies gevonden via Qasa.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“George van Dijke is een aanrader”
Door A Kooijman Strijen op woensdag 23 feb 2011 '11
Onlangs is onze badkamer gerenoveerd. Niets dan lof over de werkzaamheden, sloten perfect op elkaar aan. Ondanks dat van onze kant data verzet moesten worden, was er alle begrip voor. Onze badkamer is nu een plaatje. Het bedrijf George van Dijke is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service”
Door Matthijs Bootsma op dinsdag 11 aug 2015 '15
George heeft drie jaar geleden een groot gedeelte van mijn badkamer onder handen genomen. Het resultaat was perfect, alles was zeer netjes betegeld en afgewerkt. Een paar tegels die na een aantal jaar los lieten, zijn vorige week weer keurig vastgezet. Een top service van een top bedrijf. Groeten, Matthijs
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tot volle tevredenheid”
Door Wil Bode op vrijdag 11 aug 2017 '17
Na zo'n 16 jaar tegen onze pergamon badkamer aangekeken te hebben ( wat toen in de mode was ), vonden we het tijd voor iets moderners. Ik kwam de naam George van Dijke tegen in een advertentie in onze regiokrant en kon me hen nog herinneren van onze keukeninstallatie ruim 20 jaar terug. Om niet bij een Beun de Haas te belanden, hebben we hen benaderd en Rob van Dijke kwam al spoedig voor een bezichtiging en offerte. Deze was zeer gedetailleerd opgesteld om misverstanden te voorkomen. Ondanks grote drukte, konden ze toch al in juli beginnen. Zij adviseren zelf Plieger als leverancier, maar aankoop bij een Sani***** of via internet is geen probleem. Tegels hebben we wel in Numansdorp gekocht. Fijne service, levering,- en betalingsafspraken en leuke korting. Al bleek achteraf wel dat ze behoorlijk ruim meten en we dus 3 volle pakken tegels over hebben die niet retour genomen worden. Tevens hebben we een douche gehuurd bij Koos van Doucherent en hiervan absoluut geen spijt gehad. Prima service, zeer flexibel en absoluut niet duur. Een week eerder dan gepland is van Dijke, in overleg met ons, begonnen. Alles afplakken, afzuiger aanbrengen en slopen maar. Afvoer container was door hen geregeld, materiaal werd in de loop van de dag bezorgd. Om kort te zijn; binnen 3 weken is het karwei geklaard tot onze volle tevredenheid. Je kan altijd met de mannen overleggen hoe je iets wilt en zelf geven ze ook advies. En George, als grote criticus, komt zelf altijd kijken bij de oplevering. Onze dank aan Rob, Rob, Aad, Cor, Marlon en Jaap.
REACTIE VAN WIL BODE
Oude en nieuwe situatie
REACTIE VAN WIL BODE
Dit was dus de oude situatie
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Hartelijk dank voor uw waardering, daar doen wij het iedere dag voor. Wij zeggen altijd behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Voor wat betreft de tegels: dit is een moeilijk verhaal. Deze worden speciaal op commissie besteld. Als men tegels tekort komt stagneert het werk. Tevens heb je kans op kleurverschil bij een latere levering. Maar wij begrijpen uw reactie wel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 '16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Olierhoek op zondag 22 mrt 2015 '15
Verbouwing van onze twee badkamers: Uitmuntend. Onze opzet was om onze beide badkamer te verbouwen een hele klus: Het eerste persoonlijke contact met George van Dijke en uitgebrachte offerte voelde het al als vertrouwd.. .De keurig opeenvolgend ingepland werkzaamheden zijn perfect verlopen Na elke werkdag werd keurig alles weer opgeruimd .Het team van George van Dijke Montage bestaat, uit vakmannen : de badkamermonteurs, elektriciens, loodgieters, tegelzetter en stukadoor verdienen een dikke pluim voor het vakwerk wat zij hebben afgeleverd. en de sfeer tijdens de verbouwing was rustig en vriendelijk. De badkamers zijn super strak en netjes afgewerkt .Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat,. We kunnen “ George van Dijke en Zoon” Badkamertechniek dan ook aan iedereen aanbevelen Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer en gastentoilet”
Door Dirk op maandag 18 sep 2017 '17
Nadat we vorig jaar een volledig nieuwe badkamer hadden laten plaatsen was nu het gastentoilet aan de beurt. Over de badkamer waren we al meer dan tevreden en nu opnieuw een top ervaring met de mensen van George van Dijke! Men levert vakwerk, denkt mee en adviseert en zoekt de juiste oplossing, óók als dat betekent dat de klus wat lastiger wordt. Omdat we allebei werken is het voor ons belangrijk dat we elke dag ons huis in vertrouwde handen achter konden laten. Nou, dat kan gerust. En ... elke dag was alles opgeruimd. Ik zou dit bedrijf direct opnieuw kiezen en zeker aan iedereen aanbevelen.

Eerder ervaring van 25 oktober 2016: Wat moet ik toevoegen aan alle lovende woorden op de site. Inderdaad prima vaklui die vakwerk leveren. Alles zeer zorgvuldig afgeplakt en elke dag rommel opgeruimd. Dat is tekenend voor hoe die vaklui willen werken. Complimenten. Ik zou het bedrijf zéker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Reviews zijn overtroffen”
Door P.R. de Rooij op vrijdag 4 nov 2016 '16
Als verbouwingsgroentjes met een mening via qasa een bedrijf gezocht voor het plaatsen van onze badkamer. Wij hadden onze twijfels bij alle positieve reviews, maar de reviews zijn gedurende het gehele proces bevestigd en overtroffen. Wij hebben een prachtige badkamer die goed gemonteerd is. Kortom George van Dijke levert goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vakmannen”
Door J.Kranendonk op zaterdag 1 okt 2016 '16
Via Qasa bij George van Dijke en Zoon terecht gekomen.Direkt hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf.Bij Plieger het sanitair en bij tegenhandel Numansdorp de wand en vloertegels besteld ook daar prima geholpen. De badkamer en het toilet is helemaal naar ons zin. Al het leidingwerk keurig weggewerkt,installatiewerkzaamheden,kitranden en afwerking fantastisch! Niets is teveel,overal word een oplossing voor bedacht.Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Aad heeft goed werk geleverd o.a prachtig tegelwerk. Bedankt Aad, George, Rob, Jaap, en de stukadoor. Jullie zijn vakmannen. Daarom kunnen wij dit bedrijf iedereen aanbevelen! Groetjes Fam Kranendonk uit Barendrecht
FOTO VAN J.KRANENDONK
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
+ Toon extra foto van J.Kranendonk
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 '17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
FOTO VAN MARJA - OUDENHOORN
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Hans Rohde op maandag 27 jun 2016 '16
Via George van Dijke in contact gekomen met Plieger en tegelhandel Numansdorp, perfect geholpen en alle wensen zijn omgezet in een prachtige badkamer, probleemloze oplevering en niets anders als lof, alle afspraken zijn perfect nagekomen, ze denken mee en ondersteunen met het zoeken naar goede oplossingen tijdens de bouw. Meer dan prettige samenwerking, ga zo door mannen.....
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onze wens is helemaal uitgekomen.”
Door Ad Peijnenburg op donderdag 14 nov 2013 '13
Toen wij 6 maanden geleden besloten onze badkamer en toilet te laten renoveren, was het niet de vraag ‘ waar kopen wij de accessoires’ maar ‘met welke aannemer durven wij dit project aan’. Regelmatig waren op TV mensen te zien die dezelfde wens hadden als wij maar bedrogen uit waren gekomen. Oppassen dus!
Met googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies hadden 5 sterren en geen enkele negatieve klank. Misschien wel te mooi om waar te zijn. We hebben George uitgenodigd en niet veel later kregen wij een offerte waar we meteen mee akkoord gingen. Op donderdag 25 oktober 2013 kwamen 3 man de oude badkamer slopen. De lift en de verdieping voor de lift werden vakkundig afgeplakt. Het merendeel van de 65+ bewoners in onze flat waren zeer positief over de nette manier van werken en we moesten regelmatig de complimenten overbrengen. Ook bij ons binnen was alles grondig afgeplakt. Er kwam een container voor de deur voor het afvoeren van het puin. 3 weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Slechts 1 dag/nacht konden wij geen gebruik maken van het toilet. Alle andere dagen was ’s avonds de WC weer beschikbaar. Het waren niet alleen hele goede vakmensen die Jaap en Cor maar ook hele fijne mensen. Het klikte eigenlijk meteen. Ook het bedrijf Paul de Wit, die het aluminium plafond kwam monteren, stuurde een vakman die in 3 uurtjes het plafond in z’n eentje klaarde, incl. verlichting en afzuiging. Wij zijn erg trots op het resultaat. Daarom danken wij het team van George van Dijke en in het bijzonder Jaap en Cor. Dank jullie wel kanjers. Dankzij jullie is onze wens helemaal uitgekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal, Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland