Feedback
8,7

Keukenloods

Website: www.keukenloods.nl "Prima" score uit 219 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenloods.nl | 12 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 12 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 219 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren117 ervaringen
4 sterren78 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Bedankt”
Door Ilse Géron op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Vorige keukens ook bij Fredy van Keukenloods gekocht. Dit keer weer op zoek naar hem, want bij hem hebben wij een goed gevoel dat hij ons goed helpt en de service die je krijgt. De goede prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods is ook mooi meegenomen! We ontvingen snel de tekeningen, levering was snel, alles was volgens afspraak en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Ook waren ze heel flexibel toen onze wensen iets veranderden. Wij zijn erg tevreden met Keukenloods, en in het bijzonder de hulp van Fredy Lute. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super geregeld”
Door Vasterman op donderdag 1 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
Alles super geregeld. Snel en professioneel. En de vakmensen die de keukenloods in zwaag inhuren werken netjes en snel en proberen mee te denken met de klant. We hebben nu een super mooie keuken voor een zeer scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Stephan R. op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben eerder dit jaar een keuken besteld bij Marco van Keukenloods Zaandam. Zijn deskundigheid en perfectionisme heeft er voor gezorgd dat de keuken compleet en zonder klachten door ons is ontvangen. Ook de monteurs die met Keukenloods samen werken waren erg bekwaam in hun vak. Keukenloods bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nette installatie”
Door E. Griek op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik liep binnen zonder afspraak. Het was erg druk en eigenlijk was er niemand beschikbaar maar na ongeveer 10 minuten kon ik toch worden geholpen. Ik heb met een medewerker door mijn wenslijst doorgesproken en hij liet me alle opties zien. Twee uur later had ik een keuken uitgezocht. Ik ben goed geholpen en er werd goed met me meegedacht. De keuken is geleverd en prima en netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Frank de Waal op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht. Super goed geholpen door Gerwin. Ook na de aankoop goede opvolging. Wel een foutje met een te groot blad en een vensterbank die in de weg zit voor de kraan. Nieuwe vensterbank moet nog worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Koop keuken”
Door A. Bruijsten op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Bij binnenkomst bleek al gauw dat de prijs/kwaliteit verhouding met concurrenten waar ik ook ben wezen informeren, hier veruit de beste was. De verkoper heeft meegedacht over de nieuwe indeling van mijn keuken en heeft een plaatje gecreëerd waar ik aangenaam door werd verrast. Om het helemaal naar wens te maken ging ik wel over mijn budget, maar hier zijn wij in overleg naar wens uit gekomen. Aan de voorbereidingen voordat de keuken werd geplaatst werden wel hoge eisen gesteld. Ik heb de verbouwing van de keuken namelijk zelf gedaan. Tijdens deze verbouwing liep ik natuurlijk af en toe tegen problemen aan. Gelukkig kreeg ik van de mensen van de keukenloods telkens nuttig advies. De eigenaar is wel zeer duidelijk in sommige gevallen. "Zo moet het en anders gaat het niet." Achteraf blijkt dat dit maar goed was. Hij doet gewoonweg geen concessies als er een kans bestaat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eindproduct. Achteraf was ik hier erg blij mee. De keuken zelf heb ik laten plaatsen door mensen van de keukenloods. Deze mensen hebben een prachtig stukje vakwerk afgeleverd. Er is echt geen detail te vinden waarvan ik kan zeggen dat dit beter had gekund. Ook niet als je heel kritisch gaat kijken.
Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden. Vooral als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed advies in de keuze. In de voorbereiding. In de begeleiding en in de afwerking.
Keuken had niet beter gekund
Keuken had niet beter gekund
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ervaring met keukenloods”
Door Irre Charles-Graber op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
De eerste afspraak met Edwin (of Erwin?) verliep troef, hij liet ons lang (bijna n uur!) wachten zonder n update te geven hoe of wat. Toen wij weg liepen omdat we er genoeg van hadden ving Marcus' ons op. Hij heeft ons heel goed geholpen. Dank Marcus'! Anders hadden we onze keuken ergens anders gekocht. De keuken is inmiddels geplaatst, ik ben er erg blij mee! De monteur, Peter was erg vriendelijk. Echter tot nu toe lekt de spoelbak. Heb Peter al gecontact, maar geen reactie. Dat vind ik jammer. Overall vond k de service (van Marcus en t personeel van d planning) goed en n fijne showroom. Ik kook dagelijks met plezier!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“5 keukens in opdracht”
Door Dijkstra op dinsdag 22 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben tot nu toe 5 keukens in opdracht gegeven en hebben met Dennis een goede open communicatie lijn ,jammer dat dat allemaal via via moet geef hem een 06 nummer voor een directe lijn voor zakelijk verkeer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Supergoed geholpen”
Door Kevin geven op donderdag 19 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Beste keukenloods Gaanderen. Ik wou even zeggen dat ik super goed ben geholpen en dat ik zeer tevreden ben met mijn keuken. Ik ben bij verschillende keuken zaken geweest maar werd hier goed geholpen en heb een mooie keuken voor een mooie prijs gekregen. Ik zou mensen zeer aanraden om ook naar de keukenloods te gaan om een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Nikola op woensdag 15 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van Keukenloods Zaandam. In totaal hebben we binnen korte tijd een besluit kunnen nemen over de keuken die we wouden en ze dachten goed mee met onze wensen. Wat ik ook indrukwekkend vond was de breedte van het assortiment (alles van Palgrim tot Boretti) en mate van kwaliteit. De service en snelheid van het offerteproces was goed, de keuken is op schema geleverd en montage liep goed. Paar kleine minpuntjes waren het feit dat er besteklade is geleverd waar geen standaard bak voor te vinden is. Daarnaast vonden we de kwaliteit van het bevestigingssysteem van de wandplank niet voldoende om spullen te dragen. We hebben dit allemaal zelf opgelost en de extra kosten vielen in het niet vergeleken met de besparing die we hebben gerealiseerd door bij Keukenloods te kopen versus concurrent (die allemaal echt stuk duurder waren). We zijn dus erg tevreden en zouden iedereen het van harte aanraden om hier te kopen en ook montage te laten doen.
Onze keuken
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed maar miste artikel in bestelling”
Door Semler op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
wij hebben de ervaring in de winkel als zeer goed ervaren. willen wel andere mensen meegeven als alles is uitgewerkt en je de lijst onderteken om goed te kijken of alles erop staat. wij hadden alles uitgezocht . blijkt bij aflevering er geen combimagnetron bij te zijn . stond niet op de lijst en wij waren daar wel van uit gegaan. maar ja zit toch een paar maanden tussen na akkoord en levering keuken. Balen voor ons.
Beste Semler, Bedankt voor uw bericht. Kunt u mij uw ordernummer sturen? Dan pak ik uw gegevens erbij en kan ik u verder helpen. Met vriendelijike groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
ons order nummer is 80102095 REACTIE VAN SEMLER
Beste Semler, Ik heb begrepen van ons filiaal dat wij u de combimagnetron voor de helft van de prijs hebben geleverd. Wij hopen dat u hiermee tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. We zien u graag nog eens terug bij Keukenloods.nl. Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tijdige plaatsing”
Door B. Hoog Stoevenbeld op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Keukenloods nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. De levering was op de geplande week gearriveerd zodat er een mooie keuken op tijd werd geplaatst.
Onze mooie keuken
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Review”
Door Senioren Woongroep Anand Jyoti op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
De producten zijn van goede kwaliteit. Met de levering waren er enkele problemen. Een afdekplaat werd niet bezorgd. De nalevering duurde bijkans 2 weken, waardoor de keuken na 3 weken opgeleverd kon worden. De afzuigwazemkap doet nog niet. De monteur heeft gemeld volgende week dinsdag te zullen komen. Ik vind dit allemaal wat te lang duren.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitgebreid de tijd genomen”
Door E. Groenenboom op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Watergang
Bij het uitzoeken van de nieuwe keuken werd uitgebreid de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen en werden veel tips gegeven. De keuken is nu geplaatst en hij is prachtig geworden en hoogwaardig van kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg fijne keuken”
Door Etienne op dinsdag 29 sep 2015 '15 | vestiging Veendam
Verkoper heeft aandacht voor je wensen en houdt hiermee steeds rekening. Zo let hij ook continu op het budget en adviseert hij over keuzes en alternatieven om de keuken binne budget zo goed mogelijk op je wense af te stemmen. Erg prettig. Aflevering is vervolgens foutloos en geheel conform afspraak. De keuken is door een vakman geplaatst die erg netjes en secuur werkt. Resultaat is een erg fijne keuken die veel werkruimte en comfort biedt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door J. Groen op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Prima service, het heeft even geduurd voor ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen, en daar heeft men veel geduld mee gehad. Ben verder heel tevreden met mijn keuken, ziet er mooi uit en is ook heel functioneel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door J. Huttinga op dinsdag 16 sep 2014 '14 | vestiging Gaanderen
We kunnen terugzien op een prima ervaring met de Keukenloods in Gaanderen. Dankzij Patrick en zijn geduld zijn wij nu in het bezit van een prachtige keuken. Doordat de Keukenloods dichtbij onze woonplaats is was het een peulenschil om vragen die we hadden persoonlijk te stellen. Ook tijdens die momenten zijn we prima geholpen. Er komt nogal wat bij kijken als je een keuken plaatst. Zeker als je hier geen ervaring mee hebt, zoals wij. We sturen bij deze feedback geen foto's mee. Dit hebben we namelijk al gedaan. We willen de medewerkers van de Keukenloods en speciaal Patrick bedanken voor een prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geen professionele levering”
Door Bas Silos op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Webshop
Apparaturen bestellen ging prima, levering dramatisch. Keuken is op begane grond, voordeur heeft 3 treden. Komt 1 jongen bezorgen, moest al enorm sjorren, duwen om de zware goederen uit de auto te krijgen (koelkast en vriezer van 230 cm hoog). Levert voor de deur, ja die drie treden zijn een trap en daar mag ik niet op. Keukenloods heeft niets gevraagd over situatie voor levering. Staat je nieuwe keukenapparatuur dan om half 5 's middags buiten. Zelfs AH levert tot in de keuken. Nooit meer keukenloods, volgende keer kies ik een professionele levering.
Beste Bas, Ik heb van mijn collega begrepen dat er inmiddels contact is geweest over dit probleem en dat het naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel plezier met je aankoop bij Keukenloods en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Perfecte nakoming van afspraken”
Door H. Schwantje op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Geweldige voorlichting Komen de afspraken perfect na . En de plaatsing gebeurde met groot vakmanschap . Wij zijn dus, meer dan tevreden en bevelen de Keukenloods aan. Ook de bezorging gebeurde met zorg en met leuke mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen behalve met leidingwerk”
Door Nienke op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
We zijn goed geholpen, maar we moesten wel veel trekken en nabellen vanwege de montage met leidingwerk. Er werd ons aan de balie verteld dat Leidingwerk mogelijk was maar uiteindelijk moest dit bij een andere partij dan bij de Keukenloods. Dit werd niet duidelijk verteld vanaf het begin.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“No nonsense”
Door K. op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
No nonsense en vooral niet het idee dat je opgelicht wordt door eerst een dubbele prijs te vragen. Via de offertecheck bij keukenloods terecht gekomen en ze kwamen direct met een scherpe prijs. Hiervoor moest ik bij andere bedrijven eerst onderhandelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Zwen bertelsen op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Watergang
Mijn ervaring met keukenloods is goed, klantvriendelijk geholpen door norbert torsing. Uitstekend geadviseerd. Snel met de prijsopgave. En de aftersale (er mankeerd altijd wel wat) ook prima, zijn achter een nieuw deurtje aan voor de koelkast (is een steigerbuis op gevallen)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door T. Boon op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na 2 van mijn dochters hebben we zelf ook een prachtige keuken gekocht , zijn in de winkel perfect geholpen.Het afleveren door de chauffeur ging ook beheerst en netjes.Alles werd nogmaals gecontroleerd of het compleet was .Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel mooi geworden”
Door Zevering op dinsdag 9 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Recentelijk mijn keuken hier samengesteld en gekocht. Samen gezeten om de beste keuzes te maken wat betreft de stijl, materiaal en inbouwapparaten. Keuken is geinstalleerd volgens plan en uiteindelijk heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanraden”
Door Carol Bon op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken met 5 apparaten gekocht. Goede service, snel geleverd, snel te bereiken met vragen. Er moet nog 1 deurtje worden omgewisseld, die niet goed was, als deze ook nog vlot komt, dan ben ik helemaal tevreden. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“3e keuken”
Door Pascal de Haan op maandag 4 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Inmiddels al mijn 3e keuken bij keukenloods Zaandam. Wederom perfect verlopen van afspraak in de winkel waarin echt is meegedacht in oplossingen tot een perfecte levering waarin alle onderdelen aanwezig zijn en er geen gebreken zijn. Top prestatie!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verschuilen”
Door Gerhard op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Begin mei een keuken gekocht. Na een paar dagen werd al duidelijk dat de verkoper een order wilde scoren. Want de levertijd bleek een utopie. 20 september de keuken geplaatst. Helaas niet compleet. 15 mankementen op een keuken met 8 kasten. Ook geen handgrepen. Deze zouden met spoed geleverd worden. Binnen 2 weken een pakketje. Jammer de verkeerde handgrepen. Vandaag zou er een monteur komen. Wij blij. Wederom jammer, niet de goede spullen bij zich. Te weinig plinten, verkeerde wasbak. Niets kunnen verrichten.

Keukenloods verschuilt zich achter de leverancier/fabrikant. MAar ik heb toch bij Keukenloods een keuken gekocht? Daarnaast is er nog geen een keer een excuses aangeboden, of dat Keukenloods uit zich zelf een keer belt met een update. Kortom, ik hoop dat ik met kerst een hele keuken heb. Ben er bang voor. Maar in het nieuwe jaar zal ik zeker op een andere manier het probleem oplossen. Denk dat als iemand 4 maanden in gebreke blijft er wel een andere oplossing gemaakt moet worden. Zeker als je nog steeds keukens verkoopt van het bewuste merk. Dan doe je het bewust.
Beste Gerhard, Niet om in herhaling te vallen, maar om u ook via deze weg van antwoord te voorzien: de keukens van het betreffende merk Keller verkopen wij niet langer. Wel moeten we momenteel nog omgaan met de fouten die daar gemaakt worden, nu we nog in afwachting zijn van leveringen rondom reeds bestelde Keller keukens. Met vriendelijke groet, Emma van Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Lars en Denise op maandag 12 okt 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Wij hebben hier in eerste instantie een keuken gekocht en waren hier zó tevreden over dat we nog een openhaard en extra keukenelement hebben besteld. Complimenten voor de gastvrijheid, het meedenken tijdens het ontwerpen en de klantvriendelijkheid, klasse!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een leuke prijs voor je keuken”
Door André en Melissa op maandag 15 nov 2010 '10
Mocht je echt een leuke prijs voor je keuken willen betalen, ga dan met je huidige offerte naar de Keukenloods, zij halen nog een percentage van je offerte af.
Reactie of foto toevoegen +40 bedankjes
“Prachtige resultaat”
Door Fam. Ottenga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Zowel de verkoper als de monteur hebben voor een prachtige resultaat gezorgd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. En ook nog eens praktisch ingericht met de opbergruimte in de apparatenkast en overige grote lades. Top gedaan Keukenloods Veendam!
Eindresultaat keukenwand
Eindresultaat keukenwand
Beste Fam. Ottenga, Wat ontzettend mooi! Veel plezier met de nieuwe keuken, maar dat moet vast goed gaan komen! Bedankt voor het plaatsen van de foto! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
+ Toon extra foto van Fam. Ottenga
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Laura de wit op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen met hele goede ideeën. Mijnouders hebben hun keuken een jaar geleden gekocht, dus zodoende ben ik daar ook naar toe gegaan. Zij waren ook heel tevreden dus tot nu toe ik ook. Super goed geplaatst dus heb alleen maar goede berichten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Gerard & Karin op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Prima geadviseerd door Gerwin van Keukenloods Roosendaal met de aankoop en indeling van onze nieuwe keuken. Keuken is compleet geleverd op afgesproken tijdstip. Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit van de Beda keuken.
Beda keuken
Beda keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Bexkens op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Nederweert
Alles is naar volle tevredenheid van ons ingevuld ,wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.Met het uitzoeken werden we goed geholpen.De levering was op de afgesproken tijd. Het plaatsen is goed verlopen .Het is ook allemaal zeer mooi geworden. Dus wij zijn uiterst tevreden over De Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Duidelijke informatie per mail”
Door Nelleke op woensdag 25 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Wij werden zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Yoella. Na de bestelling ontvingen wij alle gegevens per e-mail. Van bestelling tot plaatsing werden wij steeds duidelijk per e-mail geïnformeerd. Toen bleek dat er na het monteren van de keuken een lekkage ontstond, kwam de monteur direct en heeft een nieuw onderdeel besteld. Ook hierover werden wij per mail geïnformeerd. Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ad Domenie op maandag 14 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
ik ben zeer tevreden met de keuken alles is perfect. ik heb al anderen mensen gestuurd naar jullie zaak ik was tevreden en mijn kookplaat is prevekt en, ik heb ook een goed woord voor de verkooper die gaf mijn een goed gevoel . ik heb ook de raat van de verkooper opgevolgt van mijn quooker zeer te vreden mee kan er weer 5 jaar techen.
Hoekkeuken met quooker
Hoekkeuken met quooker
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super begeleiding”
Door Ko Koenis op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenloods Alkmaar. Nadat wij verschillende keukens hebben wegens verhuizingen hadden wij besloten om een goedkope keuken te kopen. Wij hebben namelijk alleen negatieve ervaringen met keukenleveranciers. De verkoopster wist ons te overtuigen en besloten hier dan ook de keuken aan te schaffen. De begeleiding en adviezen waren super. de levering was super, en het mooie was dan ook dat alles compleet was en helemaal niets geen onderdelen misten of beschadigd waren. We zijn dan ook superblij met de keuken die we nu hebben staan.
veek keuken in de breedte
veek keuken in de breedte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles top”
Door Dhr C.Gerritsen op maandag 19 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Wij zijn super geholpen bij keukenloods, keuken gekocht en laten wat geweizigd maar dit was geen probleem, alles ook weer bevestigd via de mails. Prima geregeld!! Werden steeds op de hoogten gehouden over de levering van de keuken. De dag van plaatsen, s' morgen 2 monteur om 08:00 uur , ikzelf moest werken die dag mijn vrouw was thuis. Bij thuis komst rond 15:00 uur was de keuken bijna klaar. Ik keek mijn ogen uit!!! Wat mooi, het was al lang geleden dat wij het besteld hadden dus dit was het. Maar ook wat een top monteurs,perfect afgewerkt alles, ben zelf ook handig in klussen dus even goed kijken naar de afwerking, perfect alles afgewerkt. Het is een woon eet keuken, mijn vrouw en ik genieten elke dag weer van deze keuken.Bedankt keukenloods en de monteurs van deze mooie keuken. ( echt een aanrader keukenloods!!!!!) Fam. Gerritsen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles keurig conform afspraak”
Door M. Gerritsen op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Prima service (goed ontvangen bij binnenkomst, medewerkers nemen de tijd voor je) Medewerkers denken mee met de mogelijkheden n.a.v. jouw wensen en geven hierbij meerdere opties weer. Daarnaast krijg je hier een goede tekening van. Inmeten + levering keurig conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk”
Door van weesenbeek op dinsdag 18 aug 2015 '15 | vestiging Roosendaal
complete keuken gekocht met goede begeleiding. alles klopte. goede service. ook bij nalevering. kwamen afspraken na.het is een echte aanrader tegen eerlijke prijzen . geen afdingen en geen misleidende reclame
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Nada op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Wij zijn goed geholpen in de winkel en met name tijdens het inmeten. Er kwam met name daar een goed ontwerp uit de bus! Mooie keuken voor een goede prijs! De monteur die de keuken kwam installeren werkte erg netjes en precies. Hij nam ook zijn afval mee. Prima ervaring met de Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect gegaan”
Door Hamid Zahid op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Gert-Jan heeft onze wensen goed meegenomen in het ontwerp en heeft goed mee gedacht in alternatieve opstellingen. Alle afspraken zijn nagekomen en de keuken is gemonteerd door een zeer vakkundige monteur. Ook de after sale service is perfect. Zeker een aanrader. Bedankt Gert-Jan(verkoper) en Marcel(monteur).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Inmeting goed hersteld”
Door Jose op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb bij aanvang een eiland keuken gekocht, helaas paste deze niet na een foutieve inmeting. De service van Keukenloods na hun fout was echter TOP. Nadat we de fout ontdekten is de keuken gelijk opnieuw ingemeten en hebben we meteen een ander model keuken uit kunnen kiezen waardoor deze zelfs nog op de afgesproken datum geleverd is!
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Beste Jose, Wat ene prachtige keuken hebben jullie laten installeren! En fijn dat het toch allemaal nog goed is gekomen! Heel veel kookplezier in de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zo goed verlopen”
Door Maarten op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een nieuwe keuken in een nieuwbouw huis gekocht via keukenloods. Vanwege de nodige spoed is er geen show gemaakt van de onderhandelingen over prijs. Dat vond ik super fijn! Ik kreeg van Dave (Roosendaal) een slimme tekening, apparatuur naar eigen keuze (is lang niet overal mogelijk) en een scherpe prijs. Vanzelfsprekend heb ik geprobeerd om ergens anders hetzelfde voor minder te krijgen. Dat is me niet gelukt. Complimenten! De installatie werd verzorgd door Marcel van Gils en zijn compaan Vincent. Aardige mannen die nauwkeurig, volgens afspraak en vlot werken. Ik had van tevoren niet gedacht dat alles zo goed zou verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden!!”
Door E de Boer op maandag 15 sep 2014 '14
Sinds februari heb ik deze keuken ,ben zeer tevreden over hoe het allemaal gegaan is.In de winkel goede voorlichting en begeleiding.De plaatsing via de Keukenloods gedaan.Het wordt saai maar daar ben ik zeer tevreden over.Wel was er problemen met het gasfornuis ,dat heeft even op zich doen wachten.(dat lag aan M-system). Nogmaals na een dik half jaar nog steeds erg blij met de keuze.
prima!!
prima!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
Keuken via Keukenloods
Keuken via Keukenloods
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
Wat een mooie keuken.Ik ben meteen weg van je keuken.wat heeft het plusminus gekost? REACTIE VAN CARLA
Ga naar keukenloods en vraag naar Kees en je krijgt een goede prijs want iedere keuken is anders REACTIE VAN J.ARENDS
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bijna foutloos”
Door Coen Hupkes, Anke Stekelenburg op maandag 7 apr 2014 '14 | vestiging Waddinxveen
Onze eerste indruk bracht ons er toe om met de keukenloods in zee te willen gaan. De formule van "lage prijs/geen korting" sprak ons aan. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Alle bestellingen en maten klopten. De door de keukenloods aanbevolen installateur leverde goed werk en bleef binnen zijn offerte, zelfs werd er nog e.e.a. extra gedaan. Helaas bleek achteraf dat er in het granieten aanrechtblad vlekken/kringen zaten. De Keukenloods heeft er voor gezorgd dat alles werd vervangen, zonder enige vorm van discussie over kosten e.d. Samenvattend geeft het hele proces van sales tot en met aftersales ons een prima gevoel en wij bevelen De Keukenloods Waddinxveen dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Keuken staat er mooi bij”
Door R Hennik op dinsdag 20 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
We gingen kijken bij hornbach voor een keuken moesten een afspraak maken duurde 2 weken kwamen bij zaandam binnen legde uit wat we wilde werden ook gelijk geholpen onder een lekker bakkie koffie zou zeker aanraaden aan andere mijn zoon gaat ook straks bij zaandam kijken fijne feestdagen en ga zo door gr Rene Hennik fleostraat Purmerend
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Sophie Hoijng op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Wij zijn zeer goed en prettig geholpen door Fredy Lute.
De keuken hebben wij gekocht voor ons nieuwbouwhuis, tussen de aanschaf en oplevering van ons huis was Keukenloods goed bereikbaar voor de planning en vragen. Levering en installatie is ook vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vertraging in levering”
Door Jurgen Heringa op donderdag 21 jan 2016 '16 | vestiging Zwaag
De ontvangst en de adviezen waren goed. Ook de prijs en de levering volgens afspraak. Alleen de oven bleek later niet in voorraad en werd later geleverd. We wachten nog op deurknoppen, een stol en een afwerkprofiel achter het aanrechtblad. Voor de vertraging mochten wij een 2 tal cadeaus ontvangen. Nog steeds niet ontvangen. En nu is het bijna februari en nog niets vernomen. De stol zou aanvankelijk begin januari geleverd Worden!
Beste Jurgen Heringa, Bedankt voor de beoordeling en jammer dat het niet helemaal volgens verwachting is gelopen! Heeft u voor mij het ordernummer? Dan kan ik de gegevens erbij pakken en hier even achteraan gaan voor u. Alvast dank en met vriendelijke groet, Emma van Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Jurgen Heringa, inmiddels heeft u met de vestigingsmanager een afspraak gemaakt voor de montage en het ophalen van het cadeau in de showroom. Ik hoop dat u tevreden bent over deze afspraak en als er nog vragen zijn, verneem ik ze graag! Met groet, Emma van Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Inmiddels is er een afspraak gemaakt voor 3 februari. a.s. Alle ontbrekende onderdelen worden bezorgd en gemonteerd. Ook heeft de vestiging van keukenloods contact opgenomen en gaan wij, als alles is afgehandeld, nog een keer langs bij de vestiging. De keuken is super en het wachten meer dan waard geweest. REACTIE VAN JURGEN HERINGA
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden over resultaat”
Door Diny Proeskie op zondag 9 aug 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Onze keuken hebben we nu inmiddels 6 maanden. We zijn erg tevreden over het resultaat. De service was geweldig van begin tot eind. Ook de montage is zeer professioneel gedaan, binnen een dag was de keuken klaar voor gebruik.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gaanderen”
Door M&H op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Combimagnetron gekocht bij Keukenloods in Gaanderen. Goed geholpen door Jort. We hadden dit type 2 dagen eerder reeds uitgezocht op interneten toen was deze €117,- goedkoper. Toen we dit melden, werd de prijs voor ons direct aangepast en hebben we de combimagnetron gekocht. Aflevering was netjes en de oude is ook meegenomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professioneel en kundig personeel”
Door vera cox op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Nederweert
Vanaf de showroom tot het plaatsen duidelijk zeer profesioneel en kundig personeel. Er is alles mogelijk en niets is teveel. Als je zelf ook weet wat je wilt kan het binnen een uurtje gerealiseerd worden. Ook de prijs is het meer dan waard. Zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Score is normaal”
Door Patrick Jeurissen op maandag 14 sep 2015 '15 | vestiging Waddinxveen
Prima koop gedaan en in de winkel goed geholpen. We jammer dat de nazorg van de installateur wat te wensen overlaat. Weinig / geen respons op mail om verzoek nog een deurtje wat beter te monteren. Al met al derhalve een score normaal.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hier voel je je op je gemak”
Door ferry op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een mooie keuken daar gekocht en zijn super netjes behandeld. Alles wat naar wens kwa service het personeel en de juiste prijs voor ons uitgekozen keuken. Het gevoel dat je bij de meeste keukenboeren heb dat je belazerd word hadden we hier totaal niet .
Hier voel je je echt op je gemak. Wij raden zelf iedereen de keuken loods ook aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door S.J. de Veth op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken gekocht bestaande uit grote ladeblokken en hoekkastjes. Inclusief plaatsen. Alles werd op tijd geleverd en de monteur heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. Inclusief verleggen waterleiding. Top. En de keuken bevalt super
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Service”
Door E. Westerneng Beheer BV op maandag 13 jun 2016 '16 | vestiging Watergang
Perfecte Service van Norbert van Keukenloods Watergang en perfecte keukenmonteur. Montage in 1 dag is zoals afgesproken gebeurd. Montage en nalevering van de onderdelen is super gegaan. 100% tevreden
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed advies”
Door Bakker op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Zwaag
Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken! Mijn ouders hebben een paar jaar terug ook een keuken gekocht en zijn er ook nog steeds heel blij mee. Mede daardoor hebben wij nu ook onze keuken hier gekocht!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Herbert Bos op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Veendam
Onlangs een keuken gekocht bij de vestiging in Veendam. Goed advies, heldere prijzen. Scherpe prijzen voor apparatuur. Ze hebben de beschikking over een goede monteur. Heeft bij ons ook de leidingen verlegd. Zeer tevreden over eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Droomcombinatie”
Door Familie Has op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Onlangs hebben we een keuken uit het duurdere segment ontworpen en gekocht en zelf bijna alle keukenapparatuur geregeld. De keuken (beda) met Boretti apparatuur is een droom combinatie en een geweldige aanvulling op ons verbouwde huis.
Keuken met spoeleiland
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Linda Rijpkema / Bakker op dinsdag 16 feb 2016 '16 | vestiging Amsterdam
We zijn bij Keukenloods terecht gekomen, omdat we aanpassingen wilde op de keuken welke de vorige bewoners bij Keukenloods hebben gekocht. Wauw, nog nooit ben ik zo goed geholpen als door Wendy van Kranen bij Keukenloods Amsterdam. In alles dacht ze met ons mee en kwam ze met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hebben. Het eindresultaat is dan ook fantastisch met de minst gemaakte kosten. Heel erg blij mee! Ook met het hoofkantoor in Opmeer heb ik goed telefonisch contact gehad.
Keuken op visgraat motief
Keuken op visgraat motief
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Netjes gegaan”
Door Andre Heijne op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Gekocht: Keuken met recht werkblad 3 meter + 3 hoge kasten, inclusief 5 stuks inbouw apparatuur. Mooie grote showroom. drietal gesprekjes nodig om alles rond te breien. Inbouwapparatuur is bij Keukenloods heel scherp geprijsd. Vaak de laagste internetprijs. Andere keukenboeren beginnen met de adviesprijs en dan denk je als consument dat je lekker hebt afgedongen. Keuken is in zijn geheel netjes geleverd. Ik had 2 kleine transportschades. Die warden na melding keurig via garantie nagestuurd. Service is erg netjes. Ik wilde graag nog 3 greepjes extra voor andere kasten en die werden kosteloos nagestuurd. Super! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Fred kapper op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wij hebben bij Jeffriein Zwaag een keuken gekocht. Hij geeft goede adviezen over materiaal, lak, grepen, etc.etc. Daarbij denkt ie ook goed mee over eventuele bijzonderheden en echt maatwerk. Nadat er een scherpe prijs is neergezet werd de koop beklonken met een leuke attentie. Het uiteindelijk leveren en plaatsen van de keuken is ook helemaal 100% goed verlopen. Wij zijn er erg blij mee.
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Beste Fred, Wat een prachtige keuken hebben jullie aangeschaft bij Keukenloods.nl zeg! Goed om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Heel veel kookplezier! Groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierige aankoop”
Door J cavalini op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Almere
Het kopen van de keuken ging op een plezierige niet opdringen manier. De aflevering ging goed.wel waren er wat verkeerde onderdelen mee gegeven maar dat is snel opgelost.Daarna waren er nog wat kleine mankementen maar ook deze zijn snel opgelost zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keukens voor renovatieproject”
Door Wytze Lucas op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na een aantal slechte ervaringen met andere keukenleveranciers ben ik terechtgekomen bij de Keukenloods Zaandam. Wij hadden op korte termijn een aantal keukens nodig voor een renovatie project in Amsterdam. Na een gesprek in de showroom kreeg ik dezelfde dat nog de offertes en kon ik de keukens bestellen. Na aankoop van de keukens blijft de keukenloods betrokken en worden vragen binnen 12 uur beantwoord.
Compleet witte keuken met donker blad
Compleet witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Matthijs op dinsdag 29 sep 2015 '15 | vestiging Zaandam
In de winkel prima geholpen bij het samenstellen van een keuken voor mijn nieuwe woning. De verkoper denkt goed mee over de mogelijkheden en geeft tips over hoe de ruimte het best ingevuld kan worden. Levering was ook prima en netjes, montage zelf gedaan en omdat alles kant en klaar geleverd word in een weekend in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Sander Ris op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Goed geholpen en servicegerichte dienstverlening. Veel service voor een kleine keuken. Goede communicatie, zowel in het offerte stadium als in het traject tussen de geplaatste order en levering en daarna een zeer snelle levering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“slechte service”
Door H.Velzen op zondag 15 jun 2014 '14
Ook wij zijn zo stom geweest door voor dit flutbedrijf te kiezen. Verkeerd advies waardoor onze vrij nieuwe boiler niet meer paste, en uiteindelijk op een rotplek geplaatst moest. Verkeerde bladen geleverd: spaanplaat i.p.v. triplex,Hierdoor zaten we ruim 2 maanden (ook met kerst) met een rommelige halve keuken. pannendragers binnen 4 weken al roesten en krom waardoor de pannen wiebelen, groentelade loopt tegen deurrubber die nu al stuk gaat. Het enige dat de Keukenloods doet is jou klacht doormelden aan de fabrikant en verder per mail bevestigen. Ook daar liep e.e.a niet vlekkeloos en het ik zelf telefonisch moeten regelen. De koelkastproblemen staan nog open! Gevraagd per mail of de directeur even contact op wilde nemen. Ook bovengenoemde heeft geen tijd of vind aftersales niet belangrijk. Lieve mensen, laat je niet verleiden door mooie praat of zg scherpe prijs of bedrijven die onechte reviews plaatsten. Zonde van uw geld en inzet. Een "adviseur" daar kan geen eens communiceren! Erg trieste bedoeling. Ik zou kiezen ga bij een echte zaak kopen.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Sander Maurits op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Bij de vestiging in Alkmaar een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Erg goed en vakkundig geholpen door Ber. Alles is mogelijk en er is zeer veel kennis in huis! Levering helemaal compleet en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou iedereen keukenloods Alkmaar kunnen aanraden. Erg tevreden!
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Bedankt voor het plaatsen van de foto. Wat een prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen met ontwerp”
Door R. WALRECHT op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Zwaag
Onze verkoper heet Jeffrey van keukenloods zwaag. Vanaf de eerste contact was hij super meedenkend en behulpzaam over hoe we onze nieuwe keuken konden ontwerpen. Hij had zelf ook een voorstel gedaan, vanwege de ruimte en raam partij. We waren ook zeer benieuwd naar zijn ontwerp, deze is het ook geworden. We werden zeer goed geholpen en konden altijd terecht als we vragen hadden. Toen de keuken geleverd was bleek ervaren achterlaten verkeerd geleverd te zijn, een belletje en het werd gelijk geregeld, geen gedoe. Echter service !!!!
REACTIE VAN R. WALRECHT
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super keuken”
Door Daams op zaterdag 21 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Een super keuken en super gemonteerd. Mooie afwerking en op tijd en correct geleverd. Met de bora helemaal kompleet. Strak geplaatst door ervaren monteurs. Fijn dat alles meteen wordt afgesproken zodra de keuze was gemaakt. Goed geholpen in de showroom.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Loslatend folie”
Door H van Dijk op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Verkoop was prima. Maar garantie zeer slecht. Slechte keukens na 6 jaar laat het folie van de deuren al los. Oplossing die geboden werd helft nieuwe deuren zelf betalen met risico kleur verschil. Wees gewaarschuwd zeer slechte kwaliteit keukens. 5 jaar garantie is wel heel kort. Je gaat niet iedere 5 jaar nieuwe keuken kopen. Dus keukenloods nooit meer.

Aanvulling ontvangen op 30 september 2016: Wil graag het vervolg bij klacht toevoegen. Keukenloods heeft het alsnog goed opgepakt. Is monteur langs geweest blijkt een strip bij oven te ontbreken. Hierdoor laat folie los. Word een strip opgestuurd.

Aanvulling ontvangen op 18 oktober 2016: Nog een vervolg van oplossing loslaten folie. Ter aanvulling de combi oven is later door ons geplaatst. Dus top service dat het door Keukenloods opgelost is. Tevens worden nieuwe deurtjes geleverd. Top service. Kan niet beter.

Aanvulling ontvangen op 3 februari 2017: Keukenloods krijgt van ons een cijfer TIEN! Bij ons liet de folie los op twee deuren van de vriezer en koelkast. Keukenloods is wezen kijken en hebben kosteloos twee nieuwe deuren geleverd, wij zijn er heel blij mee. Nogmaals de service is wat ons betreft geweldig. Hartelijke groet, Fam van Dijk
Beste H. Van Dijk, Bedankt voor uw bericht en goed om te lezen dat het goed is opgelost. Tot ziens bij Keukenloods.nl Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed”
Door J.Schurink op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Zwaag
Goede voorlichting, deskundig advies. Rustige insteek, eerst globale info die op je in kan werken, dan pas afspraken en tekenen. Geen gevoel dat je een keuken " door de strot geduwd" krijgt. Hulde! Jammer dat er bij de bestelling wat zaken mis zijn gegaan, maar alles is goed opgelost, maar daardoor duurde het allemaal wat langer, jammer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete keuken”
Door ingrid op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
keuken inclusief apparatuur. Aan het begin waren de verkopers erg vriendelijk. Verder tijdens de onderhandelingen vond ik ze erg onvriendelijk en kortaf. De keuken en apparatuur zijn goed en op tijd geleverd
Beste Ingrid, Bedankt voor uw bericht. Onze verontschuldigingen dat u geen prettig gevoel heeft overgehouden aan de onderhandelingen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling! Ik ga dit met het desbetreffende filiaal bespreken. Gelukkig bent u verder helemaal tevreden! Veel plezier ermee en we zien u graag nog eens terug bij Keukenloods.nl! Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Helemaal top”
Door Alexandra van der pas op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Nederweert
Goed geholpen in de winkel. Afgeleverd op de afgesproken tijd door nette heren. Alles was compleet en in goede staat. De afmetingen van het blad klopte ook precies. Fijn dat er ook een onderhoudsset voor het blad bij zat. Ook tussen het bestellen en de levering was er regelmatig contact van hun uit over de staat van de bestelling. Een paar dagen na levering is er ook contact opgenomen met de vraag of alles naar wens was. Helemaal top dus.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vriendelijk en servicegericht”
Door Cesere Bisecco op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
De Service welk ik heb ervaren is top, de medewerkers Jeffrey en Ronald weten waar ze het over hebben. Komen zeer vriendelijk en ervaren over. Nemen de tijd ook wanneer je nog een keer langs gaat om iets te vragen staan ze je altijd vriendelijk te woord.
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Heleen Bos op dinsdag 26 apr 2016 '16 | vestiging Amsterdam
We hebben een eenvoudige keuken gekocht voor onze zoon. Ik vond de hulp in de winkel goed, en de service daarna accuraat. Ik hoefde nooit ergens achteraan te bellen, meldingen kwamen vanzelf van de kant van Keukenloods, en kleine problemen werden snel opgelost. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afspraken nagekomen”
Door G.Reininga op woensdag 19 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en service in de zaak.De prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Er is goed met ons meegedacht qua prijs en wensen. Afspraken nagekomen, keuken geleverd volgens afspraak. We misten alleen de montagetekening/instructies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door Carina op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Veendam
Ik heb bij Keukenloods in Veendam een showroomkeuken gekocht. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Ook nadat de keuken al was opgehaald en ik nog vragen en verzoeken had was alles mogelijk! Top vestiging in Veendam!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keukeneiland”
Door Sophie op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Watergang
Keuken met "eiland" gekocht.Zeer goed geholpen, verkoper was erg kundig en dacht actief mee zonder te pushen. We zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat en zullen een eventuele volgende keuken ook zeker weer hier bestellen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door C.A.A. Bende op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Voor de aanschaf van een keuken ben ik zeer deskundig geholpen door een enthousiaste medewerker met kennis van zaken. Hij verkocht mij niet het duurste maar wel het beste voor mijn situatie. Hartelijk dank. De keuken is reeds geleverd en geplaatst en functioneert prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gekozen voor Keukenloods”
Door Michiel A. Tiebout op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Na offerte vergelijking van eenzelfde keuken, gekozen voor Keukenloods. Mede op basis van prijs, prettig kontakt en goed advies. Op kleine, maar goed herstelde foutjes na, ben ik zeer tevreden met de geleverde keuken. Ook de installatie door een monteur is perfect verlopen, De monteur heeft goed meegedacht, zonder aarzelingen wijzigingen doorgevoerd en de keuken geweldig goed geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Getipt”
Door Guido op dinsdag 29 dec 2015 '15 | vestiging Nederweert
Na een tip van mijn schoonvader naar Keukenloods in Nederweert gegaan. Wij zijn daar uitermate vriendelijk maar zeer gemeend ontvangen. Geen gladde praatjes en slijmverhalen, gewoon goed advies en perfect geholpen. Wij hebben Keukenloods al bij diverse mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aflevering op 2e verdieping”
Door GJ Hidding op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede adviezen betreffende de keuken en inbouwapparatuur. Goede kennis van zaken en persoonlijke benadering. Simpel om order na bestelling aan te passen. Levering uitstekend en keuken werdt zonder problemen op de 2e verdieping afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door michel boer op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Veendam
Vriedelijke medewerkers met kennis van zaken en naar mijn beleving is er voor iedere wens een oplossing. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles in een keer aanwezig geen geneuzel met dingen wat niet compleet is. En mocht je vragen hebben kun je altijd bellen en word je netjes te woord gestaan.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer snel geholpen”
Door Touwslager op woensdag 29 jun 2016 '16 | vestiging Zaandam
Waren met zeer grote spoed (lees binnen 1 werkweek) op zoek naar een keukeneiland voor een klant van ons welke een directe herhuisvesting nodig had. Correct en vakkundig geholpen met een zeer juiste klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Veel plezier ervan”
Door Jasper en Richelle op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Heel fijn geholpen, alle ruimte voor eigen inbreng en oplossingsgericht. Lekkere broodjes tussen de middag! Snel en nauwkeurig geplaatst. Ook een ontstaan probleem van een uitgezocht aanrechtblad wat niet meer leverbaar was werd naar tevredenheid opgelost. We hebben er veel plezier van.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vaste partner”
Door Tim Henderickx op zondag 11 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenloods Roosendaal is voor ons een vaste zakelijke partner geworden. Al onze keukens en toestellen worden via hen besteld, gewoon omdat ze steeds doen wat ze zeggen en ook zeggen wat ze doen. Nog nooit een negatieve ervaring gehad, steeds top! Ook onze eigen keuken werd door hen geleverd aan een super scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gekochte keuken”
Door Wilfried van Trijp op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Goede service bij breuk. Netjes behandeld in de winkel de nalevering van de kapotte onderdelen zijn ook netjes nageleverd. jammer van de strip naast de koelkast die niet bij de koelkast zat en ook nooit geleverd is verder een aanrader om een keuken te kopen met vriendelijke groet Wilfried
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Binnen budget”
Door fam Donk op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Hoewel wij aanvankelijk voor een gedeeltelijke renovatie gingen bleek door het goede advies een complete keuken een betere optie. De begeleiding was erg meedenkend en praktisch. Door samen te werken werd de keuken in een keer compleet afgeleverd en klopte alles. Het lukte zelfs om de keuken in een dag te monteren, maar het werd wel een lange dag. Bovendien bleven we keurig binnen ons budget en dat vonden we ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken is goed”
Door Hendriks op dinsdag 8 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
De keuken is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. De afhandeling was efficient. Ook dat je het proces kan volgen via de website is fijn. Alleen jammer dat de plankjes die besteld waren heel amateuristisch eruit zien en dat de lichten geleverd niet onder de planken passen. Hier moet ik nog overleg over plegen. Er zit kleurverschil in de planken. Dan kan men beter zeggen dat deze niet geleverd kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Pascal van heumen op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Ze hebben mij heel goed geholpen in de winkel denken heel goed met je mee .heel netjes en helpen je overal mee en denken egt met je mee super bedankt voor de keuken alles goed voor elkaar alles paste precies kon niet beter
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Ron Roest op dinsdag 3 nov 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goede service, er wordt goed mee gedacht met de wensen en goede alternatieven oplossingen geboden. Vooral Erik en Marcus zijn 2 goede mannen die altijd snel klaar staan. Wij kopen geregeld keukens voor onze klanten en die zijn ook erg tevreden. Er gaat zelden iets mis met de maatvoering en ook de kwaliteit van de keukens is goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door Eduard op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke mensen, geduldig en behulpzaam voor de order maar ook daarna! Flexibel ten aanzien van wijzigingen achteraf. Breed assortiment, scherpe prijzen. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. De keuken is geleverd en bevalt prima,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne service”
Door H.Stappers op dinsdag 17 nov 2015 '15 | vestiging Waddinxveen
Fijne service. De medewerkers zijn vriendelijk. De keuken is op tijd geleverd. We hebben zelfs eenmalig uitstel gevraagd en dat was mogelijk. Toen er iets ontbrak, werd het meteen geregeld. Kortom. Tot nu toe ben ik tevreden. Over de duurzaamheid van de keuken , kan ik nu nog niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (15 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (6 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (17 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dGaanderen (32 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
eNederweert (9 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
fRoosendaal (23 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
gUtrecht (0 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
hVeendam (12 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
iWaddinxveen (15 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
jWatergang (7 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
kZaandam (62 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
lZwaag (13 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens