Feedback
8,7

Keukenloods

Website: www.keukenloods.nl "Prima" score uit 211 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenloods.nl | 12 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 12 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Gebruikerservaringen
Er zijn 211 gebruikerservaringen over Keukenloods. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren112 ervaringen
4 sterren76 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
Keuken via Keukenloods
Keuken via Keukenloods
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige resultaat”
Door Fam. Ottenga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Zowel de verkoper als de monteur hebben voor een prachtige resultaat gezorgd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. En ook nog eens praktisch ingericht met de opbergruimte in de apparatenkast en overige grote lades. Top gedaan Keukenloods Veendam!
Eindresultaat keukenwand
Eindresultaat keukenwand
Beste Fam. Ottenga, Wat ontzettend mooi! Veel plezier met de nieuwe keuken, maar dat moet vast goed gaan komen! Bedankt voor het plaatsen van de foto! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
+ Toon extra foto van Fam. Ottenga
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Supersnel”
Door j dinkla op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zwaag
super snelle levering van een werkeiland voor ons opleidingscentrum. Wie verwacht dat nou, iemand komt binnen vraagt naar de maximale maat van een werkblad van 120 cm breed, die super snel leverbaar is. krijgt te horen 400 cm. en roept; doe daar maar kastjes onder en lever maar.
Beste J. Dinkla, Bedankt voor het plaatsen van de foto! Ziet er super uit! Veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Ilse Géron op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Vorige keukens ook bij Fredy van Keukenloods gekocht. Dit keer weer op zoek naar hem, want bij hem hebben wij een goed gevoel dat hij ons goed helpt en de service die je krijgt. De goede prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods is ook mooi meegenomen! We ontvingen snel de tekeningen, levering was snel, alles was volgens afspraak en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Ook waren ze heel flexibel toen onze wensen iets veranderden. Wij zijn erg tevreden met Keukenloods, en in het bijzonder de hulp van Fredy Lute. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super keuken”
Door Daams op zaterdag 21 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Een super keuken en super gemonteerd. Mooie afwerking en op tijd en correct geleverd. Met de bora helemaal kompleet. Strak geplaatst door ervaren monteurs. Fijn dat alles meteen wordt afgesproken zodra de keuze was gemaakt. Goed geholpen in de showroom.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nette installatie”
Door E. Griek op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik liep binnen zonder afspraak. Het was erg druk en eigenlijk was er niemand beschikbaar maar na ongeveer 10 minuten kon ik toch worden geholpen. Ik heb met een medewerker door mijn wenslijst doorgesproken en hij liet me alle opties zien. Twee uur later had ik een keuken uitgezocht. Ik ben goed geholpen en er werd goed met me meegedacht. De keuken is geleverd en prima en netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vriendelijk geholpen”
Door michel boer op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Veendam
Vriedelijke medewerkers met kennis van zaken en naar mijn beleving is er voor iedere wens een oplossing. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles in een keer aanwezig geen geneuzel met dingen wat niet compleet is. En mocht je vragen hebben kun je altijd bellen en word je netjes te woord gestaan.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tip top”
Door Jeroen Wassenaar op maandag 9 jan 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Geholpen door Ellen. Zij is ter zake kundig en denkt goed mee. Informatietraject voor plaatsing keuken verliep goed. Plaatsing in één dag. Alles was er en aan het eind (20.00 uur) was alles tiptop.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Professioneel en kundig personeel”
Door vera cox op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Nederweert
Vanaf de showroom tot het plaatsen duidelijk zeer profesioneel en kundig personeel. Er is alles mogelijk en niets is teveel. Als je zelf ook weet wat je wilt kan het binnen een uurtje gerealiseerd worden. Ook de prijs is het meer dan waard. Zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Erik Broeders op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Helaas was er een kast in verkeerde maat geleverd. Maar dit is adequaat opgelost. We werden snel geïnformeerd over e levering van de goede kast. Volgende keer zullen we zeker terug komen bij keukenloods Roosendaal. Gert-Jan, bedankt weer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Laura de wit op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen met hele goede ideeën. Mijnouders hebben hun keuken een jaar geleden gekocht, dus zodoende ben ik daar ook naar toe gegaan. Zij waren ook heel tevreden dus tot nu toe ik ook. Super goed geplaatst dus heb alleen maar goede berichten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blji met het eindresultaat”
Door Rogier Voors op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Snel tot een goed ontwerp gekomen zonder eindeloos te hoeven onderhandelen over de prijs. Wegens uitstel van de opleverdatum van mijn appartement, was er eerst sprake van het in rekening brengen van opslagkosten van €50 per week (!). Keukenloods zag echter later in dat dit wat overdreven was en heeft deze kosten geschrapt. Levering en montage volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Blij met het eindresultaat en zeker een goede ervaring met Keukenloods!
Appartementkeuken
Appartementkeuken
Beste Rogier, Wat een prachtige keuken! Goed dat je een foto hebt geplaatst. Het is altijd leuk om te zien hoe het eindresultaat is geworden! Veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukenkast”
Door C Smulders op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenkast gekocht wilde de kast zelf in elkaar zetten er zat niet eens een beschrijving bij! Gebeld met de verkoper die vertelde dat we een monteur moeten laten komen,voor een paar €100 euro zetten die zo,n kast inelkaar en hoefde wij dat bel gesprek niet te voeren!
Beste C. Smulders, Wat jammer dat je een minder goede ervaring met ons hebt gehad. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik nog even kijken of ik iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Hallo, Het ordner nummer is r0021361 Gr c smulders REACTIE VAN C SMULDERS
We zijn benaderd door keuken loods en het is opgelost. REACTIE VAN C SMULDERS
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Suzanne op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Nederweert
Goed geholpen in de winkel! We hebben een witte softglans keuken gekocht met 5 apparaten. De keuken staat inmiddels en is prachtig. We zijn er erg blij mee. We raden keukenloods dan ook zeker aan! Mooie keukens voor een goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ervaring met keukenloods”
Door Irre Charles-Graber op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
De eerste afspraak met Edwin (of Erwin?) verliep troef, hij liet ons lang (bijna n uur!) wachten zonder n update te geven hoe of wat. Toen wij weg liepen omdat we er genoeg van hadden ving Marcus' ons op. Hij heeft ons heel goed geholpen. Dank Marcus'! Anders hadden we onze keuken ergens anders gekocht. De keuken is inmiddels geplaatst, ik ben er erg blij mee! De monteur, Peter was erg vriendelijk. Echter tot nu toe lekt de spoelbak. Heb Peter al gecontact, maar geen reactie. Dat vind ik jammer. Overall vond k de service (van Marcus en t personeel van d planning) goed en n fijne showroom. Ik kook dagelijks met plezier!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken staat er mooi bij”
Door R Hennik op dinsdag 20 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
We gingen kijken bij hornbach voor een keuken moesten een afspraak maken duurde 2 weken kwamen bij zaandam binnen legde uit wat we wilde werden ook gelijk geholpen onder een lekker bakkie koffie zou zeker aanraaden aan andere mijn zoon gaat ook straks bij zaandam kijken fijne feestdagen en ga zo door gr Rene Hennik fleostraat Purmerend
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“No nonsense”
Door K. op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
No nonsense en vooral niet het idee dat je opgelicht wordt door eerst een dubbele prijs te vragen. Via de offertecheck bij keukenloods terecht gekomen en ze kwamen direct met een scherpe prijs. Hiervoor moest ik bij andere bedrijven eerst onderhandelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vaste partner”
Door Tim Henderickx op zondag 11 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenloods Roosendaal is voor ons een vaste zakelijke partner geworden. Al onze keukens en toestellen worden via hen besteld, gewoon omdat ze steeds doen wat ze zeggen en ook zeggen wat ze doen. Nog nooit een negatieve ervaring gehad, steeds top! Ook onze eigen keuken werd door hen geleverd aan een super scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen professionele levering”
Door Bas Silos op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Webshop
Apparaturen bestellen ging prima, levering dramatisch. Keuken is op begane grond, voordeur heeft 3 treden. Komt 1 jongen bezorgen, moest al enorm sjorren, duwen om de zware goederen uit de auto te krijgen (koelkast en vriezer van 230 cm hoog). Levert voor de deur, ja die drie treden zijn een trap en daar mag ik niet op. Keukenloods heeft niets gevraagd over situatie voor levering. Staat je nieuwe keukenapparatuur dan om half 5 's middags buiten. Zelfs AH levert tot in de keuken. Nooit meer keukenloods, volgende keer kies ik een professionele levering.
Beste Bas, Ik heb van mijn collega begrepen dat er inmiddels contact is geweest over dit probleem en dat het naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel plezier met je aankoop bij Keukenloods en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Inmeting goed hersteld”
Door Jose op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb bij aanvang een eiland keuken gekocht, helaas paste deze niet na een foutieve inmeting. De service van Keukenloods na hun fout was echter TOP. Nadat we de fout ontdekten is de keuken gelijk opnieuw ingemeten en hebben we meteen een ander model keuken uit kunnen kiezen waardoor deze zelfs nog op de afgesproken datum geleverd is!
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Beste Jose, Wat ene prachtige keuken hebben jullie laten installeren! En fijn dat het toch allemaal nog goed is gekomen! Heel veel kookplezier in de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geregeld”
Door Vasterman op donderdag 1 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
Alles super geregeld. Snel en professioneel. En de vakmensen die de keukenloods in zwaag inhuren werken netjes en snel en proberen mee te denken met de klant. We hebben nu een super mooie keuken voor een zeer scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Sytse op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij zijn erg goed geholpen. De medewerker heeft meegedacht en haar mening gegeven over het ontwerp. De Monteur heeft alles geïnstalleerd zonder dat er tegenvallers waren. Prijstechnisch is de keukenloods erg aantrekkelijk. Vooral met de apparatuur is in vergelijking tot andere keukenzaken veel verschil te merken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer duidelijk”
Door J.de Kroon op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Zeer duidelijke adviezen. Geen opdringerigheid. Het voelde gelijk goed. Ook de montage ging vlekkeloos. Top! Zonder gestunt was het uiteindelijk toch een hele schappelijke prijs na mijn idee. De uitstraling van de showroom sprak me wel aan. Zakelijk en niet te veel show.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“5 keukens in opdracht”
Door Dijkstra op dinsdag 22 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben tot nu toe 5 keukens in opdracht gegeven en hebben met Dennis een goede open communicatie lijn ,jammer dat dat allemaal via via moet geef hem een 06 nummer voor een directe lijn voor zakelijk verkeer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betonnen blad niet gecoat”
Door Karen op zaterdag 19 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Kookeiland bij ons geleverd. Maar er was geen coating onder het eiland aangebracht. Dat was de leverancier vergeten. Dat zorgde ervoor dat wij continu alles konden schoonmaken en de kasten niet konden gebruiken. In eerste instantie werd de klacht niet serieus genomen. Inmiddels is er alsnog coating aangebracht, maar omdat het blad al gemonteerd is, kunnen ze niet meer overal bij. Bovendien is het nog steeds goor en ligt er continu stof in de kasten. Tijdens het aanbrengen van de coating is spul gelekt op onze kasten (buitenkant). Om ons tegemoet te komen, hebben we twee waardebonnen gekregen, maar we kopen er toch nooit meer, dus daar hebben we niets aan. Onze klachten zijn niet op de juiste manier afgehandeld en we zijn het zo zat, dat we het nu zelf oplossen.
Beste Karen, Wat vervelend om te lezen dat het mis is gegaan bij de coating van het betonnen blad. Wat ik begrijp is dat u contact heeft gehad met de winkel en dat zij nogmaals hebben aangeboden om het probleem op te laten lossen door een monteur. Het is jammer dat u hier geen gebruik van wenst te maken, want Keukenloods wil net zo graag als u dat alles in orde komt. REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Mocht u nog van gedachten veranderen en toch gebruik willen maken van onze diensten dan hoor ik, of mijn collega in de winkel, dat graag. Verder hoop ik toch dat u veel plezier kunt beleven aan het kookeiland. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Emma, weet je wat ik vervelend vind om te horen? Jullie hebben onze klacht in eerste instantie helemaal niet serieus genomen. Pas na dik 3 weken kwam er iemand langs die direct vertelde dat er een fout was gemaakt. Vervolgens wordt die fout helemaal niet adequaat opgelost en ook nog eens schade en vlekken veroorzaakt. Wij bellen om dat door te geven. Wordt er weer moeilijk gedaan! 1/2 REACTIE VAN KAREN
en dat noemen jullie service? Ik vind het schandalig. Wij waren jullie zo zat, dat we het zelf hebben opgelost. Wij sturen jullie graag de factuur van de schoonmaakkosten en de timmerman. Wij hebben maanden overlast gehad van jullie falen. Schandalig is het! REACTIE VAN KAREN
Beste Karen, We begrijpen uw punt. Morgen wordt u gebeld door de vestigingsmanager van Keukenloods.nl Amsterdam Zuid-Oost om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Binnen budget”
Door fam Donk op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Hoewel wij aanvankelijk voor een gedeeltelijke renovatie gingen bleek door het goede advies een complete keuken een betere optie. De begeleiding was erg meedenkend en praktisch. Door samen te werken werd de keuken in een keer compleet afgeleverd en klopte alles. Het lukte zelfs om de keuken in een dag te monteren, maar het werd wel een lange dag. Bovendien bleven we keurig binnen ons budget en dat vonden we ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Review”
Door Eduard op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke mensen, geduldig en behulpzaam voor de order maar ook daarna! Flexibel ten aanzien van wijzigingen achteraf. Breed assortiment, scherpe prijzen. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. De keuken is geleverd en bevalt prima,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gekozen voor Keukenloods”
Door Michiel A. Tiebout op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Na offerte vergelijking van eenzelfde keuken, gekozen voor Keukenloods. Mede op basis van prijs, prettig kontakt en goed advies. Op kleine, maar goed herstelde foutjes na, ben ik zeer tevreden met de geleverde keuken. Ook de installatie door een monteur is perfect verlopen, De monteur heeft goed meegedacht, zonder aarzelingen wijzigingen doorgevoerd en de keuken geweldig goed geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Stephan R. op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben eerder dit jaar een keuken besteld bij Marco van Keukenloods Zaandam. Zijn deskundigheid en perfectionisme heeft er voor gezorgd dat de keuken compleet en zonder klachten door ons is ontvangen. Ook de monteurs die met Keukenloods samen werken waren erg bekwaam in hun vak. Keukenloods bedankt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Fred kapper op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wij hebben bij Jeffriein Zwaag een keuken gekocht. Hij geeft goede adviezen over materiaal, lak, grepen, etc.etc. Daarbij denkt ie ook goed mee over eventuele bijzonderheden en echt maatwerk. Nadat er een scherpe prijs is neergezet werd de koop beklonken met een leuke attentie. Het uiteindelijk leveren en plaatsen van de keuken is ook helemaal 100% goed verlopen. Wij zijn er erg blij mee.
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Beste Fred, Wat een prachtige keuken hebben jullie aangeschaft bij Keukenloods.nl zeg! Goed om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Heel veel kookplezier! Groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verwachtingen tot nu toe waargemaakt”
Door Gerard van Rookhuijzen op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na bij diverse keukenleveranciers te zijn geweest, kregen wij de tip van een van onze buren om ook eens bij Keukenloods te kijken. Zij had haar keuken daar naar volle tevredenheid besteld. Wij hebben (natuurlijk) eerst op internet (o.a. Qasa) gekeken naar de recensies van dit bedrijf. Deze waren prima en het waren er veel; dan ga je daar ook maar van uit. We zijn tweemaal in de vestiging Zaandam geweest alwaar Anneke ons prima heeft geholpen en ook handige suggesties heeft gedaan. Nadat de keuken besteld was, is Wouter langs geweest om de keuken in te meten. Wederom: prima, ook weer enkele tips gegeven en meegedacht. Nav het inmeten wilden wij toch nog iets laten wijzigen; geen probleem, wordt opgepakt. Het is prettig dat de service niet stopt als de keuken 'verkocht' is. Keukenloods heeft de (hoge) verwachtingen waargemaakt, wij zijn blij dat wij daar de keuken hebben besteld. Nu alleen nog wachten op het plaatsen, begin 2017.
Beste Gerard, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over hoe het bestellen van de keuken tot nu toe is verlopen. Net als jij zijn ook wij erg benieuwd naar het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Zwen bertelsen op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Watergang
Mijn ervaring met keukenloods is goed, klantvriendelijk geholpen door norbert torsing. Uitstekend geadviseerd. Snel met de prijsopgave. En de aftersale (er mankeerd altijd wel wat) ook prima, zijn achter een nieuw deurtje aan voor de koelkast (is een steigerbuis op gevallen)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie complete keuken”
Door Christel van den Eijnden op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik heb een heel mooie complete, onderhoudsvriendelijke keuken voor een betaalbare prijs. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van de apparaten. De levertijd was maar 6 weken en de service en helpdesk van dit bedrijf zijn goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed maar miste artikel in bestelling”
Door Semler op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
wij hebben de ervaring in de winkel als zeer goed ervaren. willen wel andere mensen meegeven als alles is uitgewerkt en je de lijst onderteken om goed te kijken of alles erop staat. wij hadden alles uitgezocht . blijkt bij aflevering er geen combimagnetron bij te zijn . stond niet op de lijst en wij waren daar wel van uit gegaan. maar ja zit toch een paar maanden tussen na akkoord en levering keuken. Balen voor ons.
Beste Semler, Bedankt voor uw bericht. Kunt u mij uw ordernummer sturen? Dan pak ik uw gegevens erbij en kan ik u verder helpen. Met vriendelijike groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
ons order nummer is 80102095 REACTIE VAN SEMLER
Beste Semler, Ik heb begrepen van ons filiaal dat wij u de combimagnetron voor de helft van de prijs hebben geleverd. Wij hopen dat u hiermee tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. We zien u graag nog eens terug bij Keukenloods.nl. Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door G.Reininga op woensdag 19 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en service in de zaak.De prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Er is goed met ons meegedacht qua prijs en wensen. Afspraken nagekomen, keuken geleverd volgens afspraak. We misten alleen de montagetekening/instructies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aflevering op 2e verdieping”
Door GJ Hidding op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede adviezen betreffende de keuken en inbouwapparatuur. Goede kennis van zaken en persoonlijke benadering. Simpel om order na bestelling aan te passen. Levering uitstekend en keuken werdt zonder problemen op de 2e verdieping afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima werk”
Door KPM Droog op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij zijn goed geholpen bij keukenloods Zaandam. Ze namen de tijd voor ons om aan al onze wensen in de keuken te voldoen. Wij zijn zeer tevreden met de keuken die geplaatst is door keukenloods. De monteur heeft prima werk geleverd, zeer precies en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen met ontwerp”
Door R. WALRECHT op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Zwaag
Onze verkoper heet Jeffrey van keukenloods zwaag. Vanaf de eerste contact was hij super meedenkend en behulpzaam over hoe we onze nieuwe keuken konden ontwerpen. Hij had zelf ook een voorstel gedaan, vanwege de ruimte en raam partij. We waren ook zeer benieuwd naar zijn ontwerp, deze is het ook geworden. We werden zeer goed geholpen en konden altijd terecht als we vragen hadden. Toen de keuken geleverd was bleek ervaren achterlaten verkeerd geleverd te zijn, een belletje en het werd gelijk geregeld, geen gedoe. Echter service !!!!
REACTIE VAN R. WALRECHT
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Spijt ervan”
Door René op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Spijt dat ik hier een keuken gekocht heb. Algemene score 1,0 .

In Augustus 2015 hebben wij een keuken gekocht bij de keukenloods, en na wat onaangekondigde veranderingen in het ontwerp die wij weer ongedaan hebben laten maken, is de keuken geplaatst op 4 en 5 November. Tijdens het installeren bleek dat de bovenste deurtjes van de wasmachinekast greeploos waren, terwijl ze dat niet behoorden te zijn, de deurtjes van de hoekkast waren niet greeploos terwijl ze dat wel behoorden te zijn. De deur van de koelkast was in de verkeerde kleur geleverd, de bovenplint was te kort, transformator van de verlichting was stuk en de besteklade was te klein. Tijdens het installeren van de afzuigkap kast is er een schroef door de plaat gegaan die ook vervangen moest worden, en de oven kan door een ontwerpfout niet vastgezet worden op de manier zoals de fabrikant het aanraad. Kan gebeuren.

Vervolgens hebben wij een aantal weken moeten wachten op de nieuwe onderdelen, en toen uiteindelijk de afspraak was gemaakt en de monteur op de stoep stond bleek dat de bovenste deurtjes van de afzuigkap wéér greeploos waren, de hoekdeurtjes wéér niet greeploos waren, de nieuwe verlichting niet werkte en de plaat voor de afzuigkapkast vergeten was. Kan gebeuren, maar is niet echt leuk omdat er weer een aantal weken gewacht moest worden voordat de keuken eindelijk helemaal af zou zijn.

Toen de monteur vervolgens weer op de stoep stond begin Januari waren de deurtjes van de bovenkast wéér greeploos geleverd, de deurtjes van de hoekkast waren dit keer wel goed, 1 van de lampjes was nog steeds stuk en de plaat voor de afzuigkap was weer vergeten. Kan gebeuren.

Afgelopen week stond de monteur voor de 3e keer voor de deur, en tot mijn blijdschap bleken de deurtjes eindelijk niet greeploos te zijn geleverd, helaas waren ze 5 cm te lang, de afzuigkap plaat bleek 3mm te kort en had geen uitsparingen voor de scharnieren, de verlichting is nu wel werkend. Dit mag toch niet zo gebeuren, wij moeten nu weer een paar weken wachten, en weer tijd vrijmaken om een afspraak te maken, hopende dat dit echt de laatste keer is.

Ondertussen weer een nieuwe afspraak gemaakt, en tot mijn grote verbazing waren dit keer de deurtjes wel in de goede maat geleverd ! Helaas bleken er dit keer de verkeerde scharnieren bij te zitten! De deurtjes konden dus weer niet geplaatst worden. Ook is er door de monteur de afzuigkap beschadigd tijdens het vervangen van een afdekplaatje, deze moet dus ook weer opnieuw besteld worden.

Na weken wachten hebben wij nu weer een orderbevestiging binnengekregen. De hoop dat alles nu definitief opgelost gaat worden heb ik allang laten varen en ben benieuwd wat er de volgende keer weer fout gaat. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf verloren en adviseer dan ook iedereen 2x na te denken om hier een keuken te kopen en als je het dan toch bij de keukenloods koopt spreek dan af dat je eerst een deel betaald en de rest pas als de keuken geheel klaar is. Wij zijn nu ruim een jaar verder na aankoop en nog steeds is niet alles goed. Vandaag is er voor de derde keer een monteur gekomen met de verkeerde scharnieren voor een paar van onze keukendeurtjes, ongelovelijk. Dit bedrijf moet zich diep schamen !!!
Beste René, Wat vervelend dat het keer op keer niet in orde was. Volgens de vestigingsmanager van Keukenloods Zaandam is het volgende besproken: De juiste onderdelen zijn nu besteld en zodra het bij ons binnen is, wordt het nogmaals grondig gecontroleerd. Als alles in orde is, wordt er met u een montage afspraak gemaakt om uw keuken compleet te maken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Hallo, bedankt voor je reaktie. Ik hoop dat je begrijpt dat wij ondertussen alle hoop hebben laten varen dat het dit jaar nog goed gaat komen. Ik ben erg benieuwd of jullie na de 5e keer nu eindelijk de juiste scharnieren kunnen plaatsen. Ik geloof het pas als ik het zie. REACTIE VAN RENÉ
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Prima tevreden”
Door J.P. Evenhuis op zaterdag 24 sep 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en begeleiding bij aankoop. Ook na aankoop werden we telkens geïnformeerd hoe lang het nog duurde voor de keuken geplaatst zou worden. Alles kwam zoals afgesproken. Goede montage. Prima tevreden!
Geplaatste keuken
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfecte nakoming van afspraken”
Door H. Schwantje op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Geweldige voorlichting Komen de afspraken perfect na . En de plaatsing gebeurde met groot vakmanschap . Wij zijn dus, meer dan tevreden en bevelen de Keukenloods aan. Ook de bezorging gebeurde met zorg en met leuke mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles top”
Door Dhr C.Gerritsen op maandag 19 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Wij zijn super geholpen bij keukenloods, keuken gekocht en laten wat geweizigd maar dit was geen probleem, alles ook weer bevestigd via de mails. Prima geregeld!! Werden steeds op de hoogten gehouden over de levering van de keuken. De dag van plaatsen, s' morgen 2 monteur om 08:00 uur , ikzelf moest werken die dag mijn vrouw was thuis. Bij thuis komst rond 15:00 uur was de keuken bijna klaar. Ik keek mijn ogen uit!!! Wat mooi, het was al lang geleden dat wij het besteld hadden dus dit was het. Maar ook wat een top monteurs,perfect afgewerkt alles, ben zelf ook handig in klussen dus even goed kijken naar de afwerking, perfect alles afgewerkt. Het is een woon eet keuken, mijn vrouw en ik genieten elke dag weer van deze keuken.Bedankt keukenloods en de monteurs van deze mooie keuken. ( echt een aanrader keukenloods!!!!!) Fam. Gerritsen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Frank de Waal op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht. Super goed geholpen door Gerwin. Ook na de aankoop goede opvolging. Wel een foutje met een te groot blad en een vensterbank die in de weg zit voor de kraan. Nieuwe vensterbank moet nog worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede zaak met schappelijke prijs”
Door Kees Fictoor op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Zeer fijne zaak. Tijdens het overleg met de installateur moest ik kortdag de installatietekeningen hebben, keukenloods.nl heeft hem toen binnen één uur verstuurd. Al met al een zeer goede zaak met keukens voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken met Siemens apparatuur”
Door Frijters op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
In mijn eerste eigen huis is er een super mooie hoekkeuken met top apparatuur van Siemens geplaatst afgelopen maand. Bij het ontbreken van koolstoffilters is de monteur nog terug gekomen om deze te monteren. Zeer fijn geholpen. Keukenloods bleek een perfect aanbod voor ons te hebben. Volledig naar eigen smaak en wensen kunnen maken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Koop keuken”
Door A. Bruijsten op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Bij binnenkomst bleek al gauw dat de prijs/kwaliteit verhouding met concurrenten waar ik ook ben wezen informeren, hier veruit de beste was. De verkoper heeft meegedacht over de nieuwe indeling van mijn keuken en heeft een plaatje gecreëerd waar ik aangenaam door werd verrast. Om het helemaal naar wens te maken ging ik wel over mijn budget, maar hier zijn wij in overleg naar wens uit gekomen. Aan de voorbereidingen voordat de keuken werd geplaatst werden wel hoge eisen gesteld. Ik heb de verbouwing van de keuken namelijk zelf gedaan. Tijdens deze verbouwing liep ik natuurlijk af en toe tegen problemen aan. Gelukkig kreeg ik van de mensen van de keukenloods telkens nuttig advies. De eigenaar is wel zeer duidelijk in sommige gevallen. "Zo moet het en anders gaat het niet." Achteraf blijkt dat dit maar goed was. Hij doet gewoonweg geen concessies als er een kans bestaat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eindproduct. Achteraf was ik hier erg blij mee. De keuken zelf heb ik laten plaatsen door mensen van de keukenloods. Deze mensen hebben een prachtig stukje vakwerk afgeleverd. Er is echt geen detail te vinden waarvan ik kan zeggen dat dit beter had gekund. Ook niet als je heel kritisch gaat kijken.
Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden. Vooral als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed advies in de keuze. In de voorbereiding. In de begeleiding en in de afwerking.
Keuken had niet beter gekund
Keuken had niet beter gekund
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complete keuken”
Door ingrid op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
keuken inclusief apparatuur. Aan het begin waren de verkopers erg vriendelijk. Verder tijdens de onderhandelingen vond ik ze erg onvriendelijk en kortaf. De keuken en apparatuur zijn goed en op tijd geleverd
Beste Ingrid, Bedankt voor uw bericht. Onze verontschuldigingen dat u geen prettig gevoel heeft overgehouden aan de onderhandelingen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling! Ik ga dit met het desbetreffende filiaal bespreken. Gelukkig bent u verder helemaal tevreden! Veel plezier ermee en we zien u graag nog eens terug bij Keukenloods.nl! Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door Senioren Woongroep Anand Jyoti op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
De producten zijn van goede kwaliteit. Met de levering waren er enkele problemen. Een afdekplaat werd niet bezorgd. De nalevering duurde bijkans 2 weken, waardoor de keuken na 3 weken opgeleverd kon worden. De afzuigwazemkap doet nog niet. De monteur heeft gemeld volgende week dinsdag te zullen komen. Ik vind dit allemaal wat te lang duren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door J. Groen op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Prima service, het heeft even geduurd voor ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen, en daar heeft men veel geduld mee gehad. Ben verder heel tevreden met mijn keuken, ziet er mooi uit en is ook heel functioneel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Loslatend folie”
Door H van Dijk op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Verkoop was prima. Maar garantie zeer slecht. Slechte keukens na 6 jaar laat het folie van de deuren al los. Oplossing die geboden werd helft nieuwe deuren zelf betalen met risico kleur verschil. Wees gewaarschuwd zeer slechte kwaliteit keukens. 5 jaar garantie is wel heel kort. Je gaat niet iedere 5 jaar nieuwe keuken kopen. Dus keukenloods nooit meer.

Aanvulling ontvangen op 30 september 2016: Wil graag het vervolg bij klacht toevoegen. Keukenloods heeft het alsnog goed opgepakt. Is monteur langs geweest blijkt een strip bij oven te ontbreken. Hierdoor laat folie los. Word een strip opgestuurd.

Aanvulling ontvangen op 18 oktober 2016: Nog een vervolg van oplossing loslaten folie. Ter aanvulling de combi oven is later door ons geplaatst. Dus top service dat het door Keukenloods opgelost is. Tevens worden nieuwe deurtjes geleverd. Top service. Kan niet beter.

Aanvulling ontvangen op 3 februari 2017: Keukenloods krijgt van ons een cijfer TIEN! Bij ons liet de folie los op twee deuren van de vriezer en koelkast. Keukenloods is wezen kijken en hebben kosteloos twee nieuwe deuren geleverd, wij zijn er heel blij mee. Nogmaals de service is wat ons betreft geweldig. Hartelijke groet, Fam van Dijk
Beste H. Van Dijk, Bedankt voor uw bericht en goed om te lezen dat het goed is opgelost. Tot ziens bij Keukenloods.nl Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanvulling op bestaande keuken”
Door Familie Schouten op donderdag 8 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij zijn verhuisd en wilde de bestaande keuken uitbreiden in dezelfde stijl en kleur. Helaas was deze al uit de collectie. Wij zijn toen prima geholpen door de verkoopster. Zij kwam met een heel goed idee om een tegenkleur van de bestaande keuken te gebruiken. Inmiddels is de servieskast geplaatst en het staat zo ontzettend mooi, wij zijn er erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Molleman op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukenloods Amsterdam z-o. We zijn heel tevreden over de service en de kundigheid. Onze ideeën werden van goed commentaar voorzien. Ook als ons idee uiteindelijk niet handig was, werd dit eerlijk gezegd.daarbij is de prijs in vergelijking met andere keukenwinkels zeer scherp.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes gegaan”
Door Andre Heijne op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Gekocht: Keuken met recht werkblad 3 meter + 3 hoge kasten, inclusief 5 stuks inbouw apparatuur. Mooie grote showroom. drietal gesprekjes nodig om alles rond te breien. Inbouwapparatuur is bij Keukenloods heel scherp geprijsd. Vaak de laagste internetprijs. Andere keukenboeren beginnen met de adviesprijs en dan denk je als consument dat je lekker hebt afgedongen. Keuken is in zijn geheel netjes geleverd. Ik had 2 kleine transportschades. Die warden na melding keurig via garantie nagestuurd. Service is erg netjes. Ik wilde graag nog 3 greepjes extra voor andere kasten en die werden kosteloos nagestuurd. Super! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Michiel Jansen op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Erg goed geholpen door Dennis Rep en alles netjes op tijd geleverd. Wel is het niet altijd mogelijk om de order op de site te volgen. Deze geeft dan aan dat het bestelnummer niet bestaat. De plinten klopte niet helemaal, maar deze werden snel na geleverd. Erg tevreden dus!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bestelproces”
Door Matt Webster op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Bestelproces was goed. Ontwerp was mooi en de uiteindelijke keuken super. Er zouden wat verbeteringen kunnen worden gemaakt in de communicatie gedurende de bestelling met veel automatische mails die niets te maken hadden met de gemaakte afspraken.

Noot: Ervaring is vertaald door Qasa.
Beste Matt, Bedankt voor uw beoordeling en de tip. We gaan dit intern bespreken. Heel veel plezier met uw nieuwe keuken, zo te lezen gaat dat vast lukken! Tot de volgende keer bij Keukenloods.nl! Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door Jeroen op woensdag 31 aug 2016 '16 | vestiging Zaandam
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht. De medewerkers hebben een advies op maat gegeven en goed ingespeeld op onze wensen. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed! Zeer mooi resultaat uiteindelijk!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door J. van der Heijden op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
We werden vriendelijk te woord gestaan en konden snel een afspraak maken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget en we konden naderhand nog een aanpassing doen. We willen dit bedrijf zeker aanraden ook de montage was heel goed.
Keuken (nog niet in gebruik)
Keuken (nog niet in gebruik)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanraden”
Door Carol Bon op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken met 5 apparaten gekocht. Goede service, snel geleverd, snel te bereiken met vragen. Er moet nog 1 deurtje worden omgewisseld, die niet goed was, als deze ook nog vlot komt, dan ben ik helemaal tevreden. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Annelies op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Keukenloods Waddinxveen. Na een vrijblijvend gesprek met uitgebreide uitleg kregen wij de tijd om nadenken over de keuken. De werknemers van het filiaal in Waddinxveen nemen rustig de tijd voor je en laten veel voorbeelden zien in de showroom. De apparatuur is bij Keukenloods het goedkoopst. Dit kun je ook online checken, ze zijn hier namelijk open over. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Keukenconcurrent waar we zomaar en snel een apparaat uit een boekje moesten kiezen. De keuken staat inmiddels. We zijn heel tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Jan Willem van Stralen op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Zaandam
-Goede service en professioneel advies; wordt tijd aan je geschonken en diverse ideeën uitgewerkt
-Ruime keuze en overzichtelijke winkel
-Wachttijd valt mee en kwaliteit is top
-heldere communicatie en goede nazorg
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle lof”
Door J.G.W van Lent op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Na onze zoekactie op internet voor een nieuwe keuken, en bezoeken aan de verschillende keukenboeren, kwamen wij uit bij de keukenloods in Gaanderen, de manier waarop wij geholpen zijn en er meegedacht werd, hadden wij bij de anderen niet meegemaakt, en daar stond de keuken zo als wij hem wilde hebben, dus wij waren helemaal Happy, dus keuken besteld, de manier waarop de medewerkers van de keukenloods alles voor ons regelden wat het plaatsen en inmeten betrof, was voortreffelijk, dus wij kunnen alleen maar heel positief zijn over de keukenloods in Gaanderen, het plaatsen was ook geweldig, ze hebben goede ZZP's in hun bestand die de plaatsing verzorgen, alle lof voor de KEUKENLOODS Fam. van Lent Druten
Keuken van keukenloods
Keuken van keukenloods
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Graciëlla Ligeon op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Almere
Top team! Erg vriendelijk, goede service! En bij problemen, word er direct meegedacht. En worden deze professioneel afgehandeld. De aankoop is geleverd en geïnstalleerd.
En naar alle tevredenheid geplaatst!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door S.J. de Veth op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken gekocht bestaande uit grote ladeblokken en hoekkastjes. Inclusief plaatsen. Alles werd op tijd geleverd en de monteur heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. Inclusief verleggen waterleiding. Top. En de keuken bevalt super
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bestelde keuken”
Door Milan op maandag 1 aug 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Keuken besteld. Deze is goed binnengekomen. Ik ben zeer tevreden met de service van keukenloods. Vriendelijk personeel. Je wordt netjes op de hoogte gebeld en ze onderhouden goed telefonisch contact wanneer er vragen of opmerkingen zijn. Ik ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig en vriendelijk”
Door Sme van Den hoek op dinsdag 19 jul 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Prettig en vriendelijk geholpen en advies gekregen. Alternatieven aangeboden gekregen. Alle afspraken prima nagekomen en dubbel gecheckt. Wij kwamen om de apparatuur te kunnen bekijken die wij via webshop wilde bestellen en op een andere wijze de keuken zelf te regelen. Uiteindelijk is het een complete keuken geworden. Onze keuken is geleverd. Dit is goed bevallen. We vonden een vd monteurs wat amicaal. De heren hebben overigens enorm hard gewerkt op tijd alles klaar te hebben. De keuken is heel mooi geworden maar willen langs deze weg luc tolboom bedanken voor zijn adviezen en hulp.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door C.A.A. Bende op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Voor de aanschaf van een keuken ben ik zeer deskundig geholpen door een enthousiaste medewerker met kennis van zaken. Hij verkocht mij niet het duurste maar wel het beste voor mijn situatie. Hartelijk dank. De keuken is reeds geleverd en geplaatst en functioneert prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door h.verhey op donderdag 14 jul 2016 '16 | vestiging Gaanderen
we zijn heel netjes geholpen,de jongens die de keuken geplaats hebben,hebben goed werk afgeleverd,na oplevering alles prima opgeruimd.we zijn heel tevreden.prima werk.ik kan het jullie allemaal aanraden.keukenloods gaanderen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door Hamid Zahid op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Gert-Jan heeft onze wensen goed meegenomen in het ontwerp en heeft goed mee gedacht in alternatieve opstellingen. Alle afspraken zijn nagekomen en de keuken is gemonteerd door een zeer vakkundige monteur. Ook de after sale service is perfect. Zeker een aanrader. Bedankt Gert-Jan(verkoper) en Marcel(monteur).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Ludo en Angela Musters op vrijdag 1 jul 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ontzettend blij met onze BEDA keuken.Na verschillende bedrijven bezocht te hebben sprong keukenloods er wel uit, niet opdringerig,namen de tijd voor je,kortom goed geholpen door Dave en ook de keukenmontage door Marcel v Gils en zijn team was professioneel en netjes.
Keukenloods zullen wij zeker aanbevelen bij andere.
Beda keuken
Beda keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer snel geholpen”
Door Touwslager op woensdag 29 jun 2016 '16 | vestiging Zaandam
Waren met zeer grote spoed (lees binnen 1 werkweek) op zoek naar een keukeneiland voor een klant van ons welke een directe herhuisvesting nodig had. Correct en vakkundig geholpen met een zeer juiste klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Tako Rem op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wat een fantastische hulp hebben we gehad met het uitzoeken vd keuken. Jeffrie is een vakman, die alles tot in de puntjes heeft begeleidt. Wat ik belangrijk vind, is aandacht en service. Er werd ruim de tijd genomen, en omdat het voor het eerst in mn leven was, dat we een keuken kochten, was het heel prettig om 3 of 4 langs te kunnen, en er alle keren goed de tijd werd genomen. Wij zijn heel erg tevreden over de algehele gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Gerard & Karin op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Prima geadviseerd door Gerwin van Keukenloods Roosendaal met de aankoop en indeling van onze nieuwe keuken. Keuken is compleet geleverd op afgesproken tijdstip. Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit van de Beda keuken.
Beda keuken
Beda keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service”
Door E. Westerneng Beheer BV op maandag 13 jun 2016 '16 | vestiging Watergang
Perfecte Service van Norbert van Keukenloods Watergang en perfecte keukenmonteur. Montage in 1 dag is zoals afgesproken gebeurd. Montage en nalevering van de onderdelen is super gegaan. 100% tevreden
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Bexkens op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Nederweert
Alles is naar volle tevredenheid van ons ingevuld ,wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.Met het uitzoeken werden we goed geholpen.De levering was op de afgesproken tijd. Het plaatsen is goed verlopen .Het is ook allemaal zeer mooi geworden. Dus wij zijn uiterst tevreden over De Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Alles keurig conform afspraak”
Door M. Gerritsen op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Prima service (goed ontvangen bij binnenkomst, medewerkers nemen de tijd voor je) Medewerkers denken mee met de mogelijkheden n.a.v. jouw wensen en geven hierbij meerdere opties weer. Daarnaast krijg je hier een goede tekening van. Inmeten + levering keurig conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Kamiel van Ginneken op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Goeie begeleiding bij de aankoop van de nieuwe keuken zonder ons verplicht te voelen te "moeten" tekenen voor de offerte. Prettige afwikkeling van de order en levering op tijd, en uiteindelijke plaatsing in een dag zonder noemenswaardige problemen. Prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Duidelijke informatie per mail”
Door Nelleke op woensdag 25 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Wij werden zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Yoella. Na de bestelling ontvingen wij alle gegevens per e-mail. Van bestelling tot plaatsing werden wij steeds duidelijk per e-mail geïnformeerd. Toen bleek dat er na het monteren van de keuken een lekkage ontstond, kwam de monteur direct en heeft een nieuw onderdeel besteld. Ook hierover werden wij per mail geïnformeerd. Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Angelina hoetelmans op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Roosendaal
We zijn netjes en snel geholpen, er werd goed meegedacht met de opstelling. De communicatie en levering liep zeer naar wens en de keuken is prima in orde. Er zat 1 verkeerd artikel bij maar dat is keurig opgelost.
Witte keuken met brede deurgrepen en zwart fornuis
Witte keuken met brede deurgrepen en zwart fornuis
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door r pietersen op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
We zijn erg vriendelijk en netjes geholpen en na levering van de keuken alles naar wens na een beschadigde kast een nieuwe kast gekregen alles ging echt zonder moeite en we werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken via de website van de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal top”
Door Alexandra van der pas op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Nederweert
Goed geholpen in de winkel. Afgeleverd op de afgesproken tijd door nette heren. Alles was compleet en in goede staat. De afmetingen van het blad klopte ook precies. Fijn dat er ook een onderhoudsset voor het blad bij zat. Ook tussen het bestellen en de levering was er regelmatig contact van hun uit over de staat van de bestelling. Een paar dagen na levering is er ook contact opgenomen met de vraag of alles naar wens was. Helemaal top dus.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede levering”
Door Mevr Spooren Boersma op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
Twee geleverde keuken super en de service gewoon super. De keukens zijn van goede materialen gemaakt en keurig netjes afgewerkt en van alle gemakken voor zien. Ook bij de levering van de keukens werd de nodige aandacht besteed om beschadigingen te voor komen. gewoon perfect.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Supergoed geholpen”
Door Kevin geven op donderdag 19 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Beste keukenloods Gaanderen. Ik wou even zeggen dat ik super goed ben geholpen en dat ik zeer tevreden ben met mijn keuken. Ik ben bij verschillende keuken zaken geweest maar werd hier goed geholpen en heb een mooie keuken voor een mooie prijs gekregen. Ik zou mensen zeer aanraden om ook naar de keukenloods te gaan om een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede service gehad”
Door Johann op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Goede service in de zaak. Verkoper nam ruim de tijd voor ons om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Samen met de verkoper tot een mooie oplossing gekomen. Communicatie was duidelijk en snel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal goed. Zelfde keuken voor een minder geld dan bij de concurrenten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Ossenblok Waterbehandeling op donderdag 5 mei 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles is super goed geregeld ! De keuken is precies geleverd zoals we besteld hebben . Weinig van de collega leveranciers (ook duurdere) leveren dit zo af ! Zeer aan te raden bij andere klanten Mvg Ossenblok Waterbehandeling en klusbedrijf
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitgebreid de tijd genomen”
Door E. Groenenboom op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Watergang
Bij het uitzoeken van de nieuwe keuken werd uitgebreid de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen en werden veel tips gegeven. De keuken is nu geplaatst en hij is prachtig geworden en hoogwaardig van kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk en servicegericht”
Door Cesere Bisecco op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
De Service welk ik heb ervaren is top, de medewerkers Jeffrey en Ronald weten waar ze het over hebben. Komen zeer vriendelijk en ervaren over. Nemen de tijd ook wanneer je nog een keer langs gaat om iets te vragen staan ze je altijd vriendelijk te woord.
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Frank Bakker op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Goede service voor een goede prijs! Uiteindelijk stond er een strakke keuken! Er werd goed meegedacht over het ontwerp, dat was erg prettig! De plaatsing verliep soepel, aardige monteur! Al met al een tevreden gevoel bij de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door Jeroen perquin op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Gaanderen
We hadden de keuken snel nodig en binnen 6 weken was dit geregeld. Helaas werd er een verkeerde afzuigkap geleverd en duurde die nieuwe iets langer, maar dit hebben ze keurig opgelost. Oftewel prima service en fijn door de verkoper geholpen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gekochte keuken”
Door Wilfried van Trijp op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Goede service bij breuk. Netjes behandeld in de winkel de nalevering van de kapotte onderdelen zijn ook netjes nageleverd. jammer van de strip naast de koelkast die niet bij de koelkast zat en ook nooit geleverd is verder een aanrader om een keuken te kopen met vriendelijke groet Wilfried
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Nada op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Wij zijn goed geholpen in de winkel en met name tijdens het inmeten. Er kwam met name daar een goed ontwerp uit de bus! Mooie keuken voor een goede prijs! De monteur die de keuken kwam installeren werkte erg netjes en precies. Hij nam ook zijn afval mee. Prima ervaring met de Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Heleen Bos op dinsdag 26 apr 2016 '16 | vestiging Amsterdam
We hebben een eenvoudige keuken gekocht voor onze zoon. Ik vond de hulp in de winkel goed, en de service daarna accuraat. Ik hoefde nooit ergens achteraan te bellen, meldingen kwamen vanzelf van de kant van Keukenloods, en kleine problemen werden snel opgelost. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden over de aanpak”
Door Baladi op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik ben zeer tevreden over de manier van aanpak en denken mee top medewerkers en heel erg behulpzaam. Hoe ze mij hebben geholpen is top. Ik heb mijn 1e keuken bij Brugman gekocht. Daar had ik gelijk spijt van er ging van alles fout. Jullie hebben ervoor gezorgd dat die miskoop een beetje verbeterd werd door mijn apparatuur up te graden. Ik voel me gehoord en er is naar mijn wens geluisterd. Heren jullie zijn toppers voor al Erik.
Zwarte keuken met appart kookblok
Zwarte keuken met appart kookblok
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect gegaan”
Door T. Boon op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na 2 van mijn dochters hebben we zelf ook een prachtige keuken gekocht , zijn in de winkel perfect geholpen.Het afleveren door de chauffeur ging ook beheerst en netjes.Alles werd nogmaals gecontroleerd of het compleet was .Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Mark Lub op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zwaag
Onze ervaring met de aanschaf van onze keuken bij vestiging Zwaag (Jeffrie) was echt top! De keuken voldoet echt aan al onze wensen! Jeffrie heeft ons echt uitstekend geinformeerd over alle apparatuur ed. Nog steeds elke dag een genot om in onze nieuwe keuken te staan.
Onze nieuwe hoekkeuken
Onze nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (14 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (5 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (17 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dGaanderen (31 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
eNederweert (9 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
fRoosendaal (23 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
gUtrecht, Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
hVeendam (11 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
iWaddinxveen (15 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
jWatergang (7 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
kZaandam (59 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
lZwaag (12 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens