Feedback
9,2

Voortman Keukens

Website: www.voortmankeukens.nl "Uitstekend" score uit 158 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.voortmankeukens.nl | 6 vestigingen (Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant & Utrecht)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Gebruikerservaringen
Er zijn 158 gebruikerservaringen over Voortman Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren116 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Pluim voor de monteur”
Door Evelien op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik schrijf deze recensie voor de monteur van die onze keuken voor een deel heeft gemonteerd. Zijn naam is Peter. Helaas was er wat mis gegaan tijden de plaatsing van de keuken (door een andere monteur).Er miste onder andere een onderdeel. Hierdoor konden we een poos de keuken nog niet gebruiken. Peter heeft de keuken compleet gemaakt en aangesloten. Hij was heel vriendelijk en grappig, dacht met ons mee, gaf tips en deed er alles aan om ons tevreden te maken. Hij liet de keuken heel netjes achter. Al met al een top monteur, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Yanick Nagtegaal op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We werden geholpen door Henk de Vries. Prima gast. Vertelde duidelijk hoe alles werkte en was er niet op uit om een mega dure keuken te verkopen. Kregen lekkere broodjes met soep tussen de middag en uiteindelijk een top keuken gekocht voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nog steeds tevreden”
Door G.Heijda op woensdag 8 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben voor 3 jaar geleden een keuken gekocht en het werkt nog perfect. De heer J.Seppenwoolde heeft ons super behandeld en nog steeds kunnen wij op hem rekenen. Geplaatst door een prima monteur.wij zijn zeer tevreden. Als wij bij Radar waren geweest hadden jullie een hele warme douche gehad. De keuken wordt weer vergroot met een kastje met laden. En wij zijn nog steeds tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super geholpen”
Door E.C.Knevel - Blom op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Uw verkoper Gerben Termaat heeft mij super geholpen . Ben ook nog plaatselijk in Maarssen naar een keuken wezen kijken want ik kom uit Maarssen maar Gerben gaf toch de doorslag prijs en kwaliteit prima, attent en erg meedenkend mooie strakke keuken. Ook met vragen altijd netjes terug gebeld.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
Moderne keuken met apart kookblok
Moderne keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg goede ervaring”
Door Holger Tans op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goede ervaring met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht. Aanrader! Installatie ging ook heel erg snel en netjes. Alles in een heel kort tijdsbestek gepland en alles verliep op rolletjes! Zeer goed en geduldig geholpen door Gerdine Dijkhuizen!!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Raymond Breidenbach op dinsdag 10 nov 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben via ons bouwproject onze keuken aangeschaft. We zijn echt super tevreden en ook met name over de klantvriendelijkheid van Gerdine Dijkhuizen. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook na levering van de keuken konden wij nog terecht voor wat vragen en ook nu was het contact weer zeer prettig. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door H Rodermond op vrijdag 6 nov 2015 '15 | vestiging Steenwijk
Wij zijn uitermate tevreden over de levering van onze keuken door Voortman Keukens Steenwijk. Prettige behandeling tijdens de aankoopgesprekken. Geen enkel probleem bij het plaatsen door de keuken door een kundige installateur. Telefoongesprekken verliepen op zeer prettige wijze. Alle hulde daarvoor. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan Roelofs op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Rijssen
perfecte maatvoering zeer compleet fijne monteur levering op tijd wat wil men nog meer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door D. Douwma op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Prima begeleiding tijdens de aankoop en de te maken keuzes zonder agressieve verkooptechniek. De keuken is vervolgens op de afgesproken datum zeer netjes geplaatst. Een paar kleine puntjes worden morgen tijdens de 'nazorg' verholpen. Kortom, een prettig en betrouwbaar adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Onwijs goed geholpen”
Door Danny Kosman op zondag 14 jun 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben bij Voortman de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht en zijn hierbij onwijs goed geholpen door Lieuwe. Na een goed adviesgesprek, waarbij er heel erg werd meegedacht over het ontwerp, is de keuken door een vakkundige monteur geplaatst. Vragen die we achteraf nog hadden, zijn ook uitstekend opgepakt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijn eindresultaat”
Door Familie G Foppen uit Harderwijk. op donderdag 28 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Heel fijn geholpen door Henri van veldhuizen in vestiging Apeldoorn
Gaf goede tips en dacht met ons mee over de indeling . Wij hadden meteen een goed gevoel, ook de plaatsing verliep perfect, en het eindresultaat is nog mooier dan gehoopt! Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door D. Smit op dinsdag 10 feb 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over de keuken die wij gekocht hebben bij Voortman Keukens. De verkoper nam de tijd voor ons en dacht op een prettige wijze mee, zonder opdringerig te zijn. Hij dacht aan (praktische) dingen waar wij totaal niet aan hadden gedacht. De levering was op tijd en wij waren ook zeer tevreden over de strakke montage. Toen onze koelkast (AEG) niet meer naar behoren werkte kregen we direct een nieuwe koelkast thuis bezorgd. Echt goede service dus! Wij kunnen iedereen aanraden om bij Voortman een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Jaap Davelaar op dinsdag 6 jan 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Na 19 jaar toe aan nieuwe,keuken waarin alles zit wat we wilden en op de juiste hoogte en onder handbereik. In Elst prima geadviseerd onze wens was: neem de tijd iedere keer zie je weer wat je weer meenam naar het totaal plaatje. We hebben 3D tekening gekregen en alles is precies zo uit gekomen. Keuken is door Voortman ingemeten en hoewel er nog veel moest worden weg gebroken paste hij perfect. We wilden graag alles in één hand te houden, zowel het elektra gedeelte (inductie) als het tegelwerk, verlichting en stukadoren alles door dezelfde vakman. Wij hadden gelukkig tijd: uitbreken, leidingen verleggen, nieuwe meterkast plaatsen, stuken en andere bouwkundige aanpassingen duren langer dan 3 dagen! Ook met de apparatuur hebben we alles geregeld via Voortman. Levering was ruim van tevoren aangekondigd, een dag ervoor kon zelfs de tijd worden aangegeven.
Wij zijn dan ook weer dik tevreden en laten met trots aan iedereen de keuken zien.
Dit heet compact
Dit heet compact
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekend”
Door Wim Tijhuis op zondag 23 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting van klantvriendelijke verkoper. Afspraken nagekomen,levering op tijd prima montage en klachten uitstekend opgelost. Goede prijs/kwaliteit. Keuken precies afgeleverd zoals afgesproken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Lise op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Ben geholpen door een hele vriendelijke medewerkster (Gerdine Van Dijkhuizen). Deskundig maar ook oog voor mijn wensen en budget. Nam alle tijd voor mij en ik voelde mij (anders dan in andere winkels) niet onder druk gezet om snel een beslissing te nemen. Had het gevoel dat gewerkt wordt met redelijke en transparante prijzen. Ik vond het erg jammer dat koop door persoonlijke omstandigheden niet door ging, maar weet wel waar ik een volgende keer naartoe zou gaan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door Ruud en Kim op dinsdag 29 jul 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Servicegerichtheid staat bij Voortman hoog in het vaandel hebben we gemerkt. Een goede voorlichting en advisering is belangrijk als je er blanco instaat. Het verstrekken van voor- en nadelen bij eventuele keuzes is ook van groot belang. Dit hebben we allemaal ontvangen. Niet op een opdringerige wijze maar op een manier waarop je een goed gevoel ontvangt. Met betrekking tot de levering en plaatsing van de keuken daar wordt je prima op de hoogte gehouden door de afdeling planning. Hierdoor weet je ruim van te voren wanneer de keuken geplaatst gaat worden. Na de plaatsing van de keuken bleek er een klein opleverpuntje te zijn, deze werd direct na het melden opgelost. Ik zou Voortman bij iedereen aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed en professionele advisering”
Door Jeroen Vermeulen op donderdag 2 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Goed en professionele advisering. Ook na levering zijn ze meer dan bereid om je goed van dienst te zijn.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend advies”
Door Kroon op woensdag 30 okt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Door een verhuizing heb ik in 3 jaar tijd twee keer een keuken bij Jos in Bunnik gekocht en heb ik Jos leren kennen als een vakkundige verkoper die erg goed met je meedenkt en uitstekend advies geeft. Beide keren is het nagenoeg dezelfde keuken geworden, en beide keren was er bij de montage hetzelfde euvel: omdat één van de 3 bestelde Miele inbouwapparaten een iets kleiner formaat heeft moest er een passtukje aan te pas komen. Dit had in de praktijk nogal wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Henk Bons op woensdag 2 okt 2013 '13
Omdat Voortman Keukens Zeist goed bekend staat en de prijzen er redelijk zijn, ben ik, na hier en daar rondgekeken te hebben bij andere showrooms, met hun in zee gegaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de service is prima. Ik heb een aantal keren met Jos, de verkoper die mij heeft geadviseerd en mijn contactpersoon is, gebeld voor kleine dingetjes zoals een kapot lampje en een slecht werkend scharniertje. Het is veel waard dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar dat alles binnen de kortste keren tot volle tevredenheid wordt opgelost. Inmiddels heb ik ook al een kennis naar Voortman doorgestuurd die ook bij hun gekocht heeft. Wat mij betreft, niets dan lof voor Voortman.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima verlopen”
Door D.D. op maandag 12 mei 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met het kopen van een keuken is prima verlopen. We zijn na twee keer onderhandelen samen tot een mooi geheel gekomen. We zijn door dhr.Vlastuin fijn geholpen en niet opdringerig. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een en al lof”
Door Willie op donderdag 22 aug 2013 '13
Service is uitstekend. Meestal moet de klant bellen, maar Voortman belt zelf. Gebeurt niet vaak. Zeer tevreden over kwaliteit van de keuken. De keuken bevalt prima en ik loop erin rond alsof die er al jaren staat. De levering is goed gegaan, er waren een paar dingen die er nog niet waren, maar ze hebben een serviceman die het regelt, dit was uitstekend. Zou het bedrijf zeker aanraden en ik zou ook weer teruggaan als de keuken verlopen is. Het is vooral mond op mond reclame als mensen de keuken zien, een en al lof!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
Keukenresultaat
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfecte behandeling”
Door Johan op maandag 24 jun 2013 '13
Voortman staat na 17 jaar intensief gebruik nog steeds voor ons klaar. SUPER!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“2e keuken”
Door Bosman op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Inmiddels heb ik mijn 2e keuken bij Voortman keukens gekocht. Deze keer ben ik geholpen door Henri van Veldhuizen. Hij nam rustig de tijd en gaf goede adviezen, heeft kennis van zaken en luistert goed naar wat de klant wil.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“3d design”
Door R. Nieuwenhuis op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gekregen van adviseur Henk de Vries. Avondafspraak inclusief maaltijd werd verzorgd. Keuken in 3-d getekend waardoor we een zeer goed beeld kregen van wat ons te wachten stond. Op een paar kleine details na is er niks veranderd aan het eerste ontwerp van Voortman keukens en de uitvoering. Wij hadden zelf 2 andere varianten in gedachten, maar dit ontwerp waar we zelf nog niet aan gedacht hadden bleek de mooiste en de beste oplossing.
Keuken met bar en kookeiland
Keuken met bar en kookeiland
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
Perfecte uitlijning
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer goede ervaring met dit bedrijf”
Door Vincent op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman Keukens Apeldoorn en zeer goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Henk de Vries. Een keuken uitzoeken is een lastige klus, maar bij voortman kun je gemakkelijk tussentijds de keuken nog aanpassen naar je eigen wensen. Verkoper denkt goed mee je mee. Ook als er problemen zijn, heeft voortman het beste met je voor. Ik had een klein probleem met factuur/ offerte, maar dit werd netjes opgelost. De kans is groot dat mijn volgende keuken wederom van voortman komt!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
Onze Novarti keuken
Onze Novarti keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader voor mooie keuken”
Door Taco P op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken bij geleverd zat. Wij waren niet blij met de standaard keuken en hebben gekozen om zelf wat bedrijven langs te gaan. Wij zijn bij Voortman keukens uitgekomen en direct bij het binnen lopen van de showroom kregen wij een warm huiselijk gevoel. Wij werden netjes welkom geheten en geholpen. Het advies was super, tijdens het maken van de keuken werd rekening gehouden met onze voorkeuren, maar waar nodig werd ook verteld dat iets wel of niet handig was. Het installeren van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vakkundige medewerker. Tijdens het plaatsen van de keuken werd ook advies gegeven over het gebruik en werd er weer rekening gehouden met onze wensen. Voortman keukens is een echte aanrader voor als je een mooie keuken zoekt!
Witte keuken met houten blad en grepen
Witte keuken met houten blad en grepen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geplaatste keuken”
Door Bergsma op maandag 2 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Destijds erg goed geholpen door Arno bij het samenstellen van de keuken. De keuken is inmiddels geplaatst en oogt prachtig. Ook hebben wij het advies voor de vloer opgevolgd (PVC), top! Ik kan Voortman van harte aanbevelen bij anderen!
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door J. Meboer op dinsdag 19 apr 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken. Goede advisering, prettige en kundige installatiemonteur, je wordt op de hoogte gehouden via de mail hoever het is met de levering, zijn op tijd, houden zich aan afspraken, er was een schap verkeerd ingeschat door ons, kregen een nieuwe gratis geleverd. Prettige mensen en als resultaat een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gewoon vakmanschap”
Door Fam Grandia op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Complimenten van begin tot en met plaatsing. Zeer kundige en klantgerichte adviseur Henk de Vries in Apeldoorn. Ook na de handtekening. Kundige bouwers. Overlegden tijdens de opbouw. Keurig afgeleverd. Gewoon vakmanschap. Dat bleek wel toen de keuken niet helemaal conform tekening was aangeleverd. Ter plekke aangepast!! Kortom aanrader!

Eerder ervaring van 9 april 2016: Vandaag keuken gekocht. Super geholpen. Henk de Vries is een uitstekend vakman. Is 100 procent thuis in zijn wereld en daarmee een breed adviseur. Alle vertrouwen in verdere afwerking en service. Begin goed eind goed :-)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Groen op woensdag 9 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Fijn geholpen door Henk de Vries, er werd snel en goed meegedacht met onze wensen. Er werden alternatieven aangeboden, maar hield wel onze wensen in beeld. Goed advies over wel/niet kiezen van bepaalde kleuren, materialen of apparaten. Dacht mee over meer dan alleen de keuken, maar bijvoorbeeld ook over de verlichting. Het was de eerste keuken die wij gekocht hebben, maar ik zal zeker terug gaan. Keuken is netjes en tijdig afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekend geadviseerd”
Door G.C.Mabelis op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Prima advies gekregen. De verkoper was zeer klantvriendelijk. De offerte is uitvoerig doorgesproken en toegelicht. Alle afspraken zijn tijdig nagekomen en ook de levering was conform afspraak. De levering was onbeschadigd en compleet. Het montage bedrijf heeft niet zo goed gewerkt. Er waren nogal wat onnodige klachten die door de servicegroep van Voortman tot volle tevredenheid opgelost. We raden Voortman zeker aan voor het leveren van een keuken, want ook de prijs kwaliteitverhouding is prima.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Een mooie keuken en geweldige service! Wat wil je nog meer!”
Door Sara op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Al snel na de koop van ons nieuwbouw huis kwamen bij Voortman keukens in Elst terecht. We werden meteen netjes ontvangen en ze namen alle tijd voor ons. Er werd vanaf het eerste moment goed naar ons geluisterd en met handige tips hebben we samen onze droomkeuken samengesteld. Daarbij werd bij iedere keuze ook telkens gekeken of met een dergelijke keuze het budget niet overschreden werd. Wanneer een bepaalde keuze niet binnen ons budget paste, werd gezocht naar een goed alternatief. Uiteindelijk was het moment van de sleuteloverdracht daar en zou de keuken de eerste week meteen geplaatst worden. Echter, tijdens de sleuteloverdracht hoorden we dat er in onze buurt een aantal nieuwe keukens gestolen waren, dus wilden we het moment van plaatsen liever naar achter plaatsen. We namen contact op met Voortman keukens en zij waren meteen heel begripvol en de datum kon zonder problemen en bijkomende kosten verzet worden. Het plaatsen van de keuken is door een monteur gedaan die echt heel netjes werkte. En dat is te zien aan het uiteindelijke resultaat! Zelfs een klein krasje was niet te vinden. Ook alle apparatuur werd netjes aangesloten. Na de installatie bleek dat een beloofde pannenset niet geleverd was. Na contact met Voortman keukens werd deze alsnog snel geleverd! Netjes opgelost dus door Voortman keukens. Al met al heeft Voortman een geweldige keuken geleverd en daarbij ook nog eens geweldige service geleverd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede keuken minder tevreden over service”
Door Tanja op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens een mooie en kwalitatief goede keuken gekocht, waar we nog altijd zeer tevreden over zijn. De manier waarop dit tot stand is gekomen, zijn we echter wat minder tevreden over.

Via Qasa.nl hoorden we van Voortman Keukens in Apeldoorn (goede reviews) en we besloten hen een bezoekje te brengen om ons te oriënteren. We hadden de pech dat we geholpen werden door een jongeman die nog weinig ervaring had met het verkopen van keukens. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht. Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. "Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af" antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief, zeker omdat we al aangegeven hadden dat we slechts kwamen om ons te oriënteren en niet om te kopen. We stemden toch in. Toen we na het opstellen van de offerte om een dag bedenktijd vroegen, werd erop aangedrongen om direct nog even te overleggen en toch diezelfde dag nog te beslissen. Tot ons ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon (omdat hij nauwelijks aanwezig was), pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort).

We beseffen ons dat onze ervaring grotendeels te maken heeft met de onervarenheid van de verkoper en als we een andere verkoper hadden gehad, hadden we misschien ook een betere ervaring gehad. Maar toch stond deze persoon er wel namens Voortman en zijn we van mening dat er nauwlettender een oogje in het zeil gehouden had moeten worden door zijn leidinggevende. Het contact met en de service van het overige Voortman-personeel was overigens wel prettig en professioneel.

Dit was de eerste keer dat we een keuken kochten. Dit is wat we geleerd hebben van deze ervaring:
1. je niet laten gek maken door druk van verkopers om te beslissen en gewoon de tijd nemen die je nodig hebt.
2. direct aan de bel trekken als je niet tevreden bent over de service en zo nodig vragen om een andere verkoper
3. niet kiezen voor de goedkoopste apparatuur, maar net dat beetje meer geld uitgeven voor apparatuur waar je meer plezier van kunt hebben.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanbeveling”
Door George Koppert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Henk de Vries van Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 18 december 2016: Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen.

Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.
Fantastische keuken
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Supergoed”
Door Rene Nederhof op woensdag 31 jul 2013 '13
Wij zijn enorm tevreden met de aanschaf van onze keuken. Werden uitstekend geholpen zonder druk. Konden elke keer contact opnemen als we toch nog vragen hadden. Eind mei werd onze keuken bezorgd en ook helemaal compleet afgeleverd. De monteur (kwam uit Enter) was echt een vakman die onze keuken perfect heeft geinstalleerd. Er waren vooraf nog wat dingen die niet helemaal goed waren echter zonder morren werden deze naar volle tevredenheid opgelost. Kortom, een prachtige keuken zonder gebreken waar wij jaren plezier van kunnen hebben en dat voor een hele gunstige prijs. Klasse en ga zo door Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Projectleverancier”
Door RFW op woensdag 3 jul 2013 '13 | vestiging Eindhoven
Voor ons nieuwbouw project in Eindhoven was door de aannemer Voortman Keukens Eindhoven gekozen als de keukenboer waar we terecht konden. De aannemer heeft heeft een goede keus gemaakt. De verkoper was goed op de hoogte van het project en kon ons ook van alles vertellen over onze woning. We hebben er een mooie keuken uitgezocht die perfect op onze wensen aansloot. De prijs paste goed in ons budget en hebben zelf de kleur van de keuken nog mogen veranderen omdat we een andere vloer hadden uitgezocht.
Inmiddels is de keuken in ons nieuwe huis geplaatst en het is een plaatje. Ik raad daarom dus ook Voortman Keukens Eindhoven zeker aan voor het kopen van een nieuwe keuken. Kennis van zaken, klantvriendelijk en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“een dijk van een keuken”
Door Bernard op maandag 15 apr 2013 '13
Met kerst een keuken gekocht bij Voortman keukens. Eerste indruk was al goed.. prachtige showroom. Alles up to date. Gelijk een goede prijs voor de keuken zodat je direct weet waar je aan toe bent. Overigens ook hele andere ervaringen met prijzen. Bijvoorbeeld dat er zomaar €3500 van de prijs af kon. Dus je werd van te voren al belazerd. Bij Voortman was daar geen sprake van. 2 weken geleden is de keuken geplaatst. Het is 100% wat we wilden. Echt super tevreden mee. Conclusie: wil je een dijk van een keuken? koop je keuken bij Voortman keukens. Mvg Gerard
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Rhp van den hoogen op vrijdag 21 mrt 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik heb eerder geschreven over de klantonvriendelijkheid bij Voortman Keukens in Elst [toevoeging Qasa: dit was op 14 maart 2013, deze ervaring is weer weggehaald op verzoek van Rhp van den Hoogen]. Intussen echter een zeer positief gesprek gehad met de bedrijfsleider in Elst, de heer Lieuwe Schouwstra. Een echt fijne gast, we hebben alles goed door kunnen spreken, problemen zijn opgelost en het vertrouwen is weer terug. Ik denk dat we net pech hebben gehad met een verkoper die hier inmiddels niet meer werkzaam is. Nu kunnen we ons weer verheugen op de prachtige nieuwe keuken. Gelukkig maar. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Kringen in blad”
Door wh askamp op zondag 24 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Komen de afspraken niet na. Ben nu al weken bezig met mijn blad wat niet goed is. Ben al 3 x elst geweest maar hoor maar niks al weken. Service niet goed. Ze houden je aan het lijntje.

Aanvulling: De keuken is geplaatst door Voortman keukens. Na een week zagen wij kringen in het blad. Melding bij Voortman gedaan. Daarna is de leverancier van het blad langs geweest ,conclusie kringen zitten in het blad en niet door ons veroorzaakt volgens leverancier. Voortman stelt voor bijdrage van 700,00 dan krijgen we een nieuw blad. Daar gingen we niet mee akkoord. Na veel bellen en langs gaan geen reactie. Heb toen maar meldingen op Facebook en div gedaan. Toen kwam er weer een reactie, Afspraak is nu dat de leverancier weer langs komt,dat is nu ook weer weken geleden,dus moeten nog komen. Naar mijn mening moet Voortman het blad vergoeden, nogmaals de leverancier zegt dat de kringen erin zaten en niet veroorzaakt door de klant.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Ervaring”
Door Angela Charnock op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Zeer goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Monteur komt niet opdagen (meer dan eens), doet 2x zo lang over montage, naleveren duurt erg lang. Feedback van Voortman: "kunnen wij niets aan doen". Erg jammer want het begon zo goed.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Wereld van verschil”
Door Rudy op dinsdag 3 sep 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Voor mijn nieuwbouw woning ben ik bij Voortman keukens terecht gekomen. Ik was nog wel bij een andere keukenzaak wezen kijken, maar wat een wereld van verschil. Met name de persoonlijke en vakkundige benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele proces vanaf de oriëntatie, de aankoop en de levering verliep projectmatig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de klantvriendelijkheid en de service. Na aflevering waren er een paar kleine dingetjes die op heel korte termijn werden opgelost, wat mij betreft niets dan lof voor Voortman keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“bedankt”
Door Kees Zwaan op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Zestien jaar nadat we bij Voortman Apeldoorn onze prachtige landelijke blauwe Rational keuken aanschaften, zijn we nog steeds super tevreden! Om enkele kleine beschadigingen weg te werken vroegen we Voortman of ze misschien een nieuwe lakstift konden leveren (de oorspronkelijk meegeleverde stift was ingedroogd). Zonder kosten leverde Voortman wax om de beschadigingen te herstellen en gaf telefonisch uitleg over het gebruik van de wax. Ben Wessels: bedankt! Echt SUPERSERVICE!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden klanten”
Door W. de Bruin op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Wij hadden een voucher bij ons nieuwbouwhuis gekregen en zijn hierdoor uitgekomen bij Voortman in Elst. Gerdine van Dijkhuizen heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze ideale keuken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en dat is te danken aan het advies van Gerdine over vooral de kleuren en de indeling. Ze speelde in op de ideeën die we al hadden en kwam zelf ook met inbreng die ons heeft geholpen keuzes te maken. We konden ook altijd eenvoudig contact opnemen voor vragen of met nieuwe ideeën. Gerdine is makkelijk in de omgang, wat ervoor zorgt dat de gesprekken prettig verliepen en dat we ons gehoord en begrepen voelden. Het was voor ons een goede ervaring. De installateurs waren zeer ervaren mannen en dat zie je terug in de afwerking. Ze hebben zelfs gehoolpen met onderdelen die niet via Voortman gelverd werden. Er was één onderdeel niet meegekomen en daardoor moest er iemand terug komen. We werden hierover keurig op de hoogte gehouden en toen het onderdeel er was heeft de installateur ook de plinten verder op maat afgewerkt. De vloer was namelijkl later pas gelegd dan dat wij de keuken hadden laten komen. Wij zijn al met al zeer tevreden klanten en hebben daarom de moeite genomen om de beoordeling te plaatsen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanbevelen”
Door Fam. Van Essen, Epe op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We hebben XL keuken gekocht. Een hoekkeuken. We zijn deskundig geadviseerd door de heer Besselink. Keurig geplaatst door Geurt. Service correct uitgevoerd door Peter. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Mientie en Ad van der Linden op zondag 17 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Heel prettig geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Geen druk uitgeoefend in het aankoopproces. Er werd goed meegedacht. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen. Montage door Bert van Dam was uitstekend. Snel en goed zonder rommel achter te laten. Een tegenvallende combimagnetron werd zonder problemen gewisseld. Voortman Keukens is in alle opzichten een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
Open keuken
Open keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service staat bovenaan”
Door Edze & Monique Erdman op zondag 7 sep 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Voortman Keukens in Elst. Met een frisse blik werd een nieuwe indeling van onze keuken ontworpen, met een verrassende uitkomst. Tijdens meerdere gesprekken werd ruim de tijd genomen om het ontwerp nader te bespreken en in te vullen. Er was geen enkele druk om snel te tekenen i.t.t. anderen. Zowel oude- als nieuwe keuken is door een persoon in twee weken tijd verwijderd en gemonteerd met het nodige geduld en vakmanschap. Tekortkomingen zijn tot op heden zonder enige kosten op een correcte en snelle wijze verholpen. Bij Voortman Keuken staat de service van het begin tot na de montage op een hoog level. Klasse.
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekende service”
Door theo plattel op donderdag 7 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens levert een uitstekende service, na 6 jaar problemen met mijn vaatwaaser, via Voortman in contact gekomen met een specialist die de vaatwaaser heeft gerepareerd binnen 30 minuten. meer dan de helft van de kosten zijn door Voortman vergoed ondanks het feit dat de garantie al lang was verlopen. als klant van Voortman ontvang je dus een uitmuntende service en zeer goede kwaliteit. Ze denken ook goed met je mee en bieden je goede oplossingen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam R. Broekhuis op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn fijn geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Alles prima geregeld en op elkaar afgestemd. Er moesten ook leidingen worden verlegd. Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden een keuken bij Voortman te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfecte service en een prachtige keuken!!!!!”
Door A op zaterdag 24 mei 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe liefde, nieuw gezin en wat past daar beter bij als een nieuwe keuken en ja hoor we zijn geslaagd bij Voortman keukens in Apeldoorn. Een en al vriendelijkheid en we kregen deskundig advies,perfect hoe ze ons hebben geholpen. Na aantal weken in de puinzooi te hebben gezeten kwam onze keuken. Het is een flinke keuken de monteur is bijna 3 dagen bezig geweest, en het resultaat is buiten onze verwachting, een prachtige keuken. De buren stonden zelfs naar binnen te gluren als we niet thuis waren we hebben de keuken nu 7 maanden en elke dag staan we klein of groot vol trots in onze keuken. De service van Voortman is buitengewoon en de monteur heeft zijn werk perfect gedaan! kortom mochten we over vele jaren weer een keuken nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn! Voortman keukens in Apeldoorn is zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
Nieuwbouwkeuken
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aankoop levering volgt”
Door H. Averesch op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig bedrijf”
Door R.Kok op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onze keuken voor onze nieuwbouw woning is gekocht bij Voortman Keukens Bunnik! We hebben de keuken nu 3 maanden staan en genieten er vol op van! Wat een geweldig bedrijf! Uitstekend geadviseerd, en heel fijn was natuurlijk dat er geen druk op ons uitgeoefend werd bij het kopen van de keuken! prachtige showroom die helemaal up-to-date is! En als we het over de aftersales hebben.... geweldig! Als we weer een keuken nodig hebben, gaan we in 1 streep naar Voortman!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede uitleg en eerlijk advies”
Door Familie R.L. te Oldenzaal op woensdag 4 sep 2013 '13
Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken. Bij Voortman Keukens zijn geen opdringerige verkopers aan het werk maar krijg je een goede uitleg en een eerlijk advies. De keuken is onlangs geplaatst en er zitten wat kleine krasjes op het gasfornuis, maar door de vakantie is het er nog niet van gekomen om dit even af te stemmen met de service afdeling zodat dit opgelost kan worden. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hartstikke goed”
Door Klant Voortman Apeldoorn op donderdag 22 aug 2013 '13
In verband met vernieuwing van onze bestaande woning hebben we bij Voortman een nieuwe keuken gekocht. Als er mensen zijn die een nieuwe keuken nodig hebben, dan kunnen we Voortman zeker adviseren. Je wordt heel goed ontvangen en ze nemen alle mogelijke tijd voor je. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de keuken. Ook klantvriendelijkheid en service is heel goed. Er zitten wel een paar weken tussen bestellen en leveren maar dat is normaal. De keuken kon zelfs iets later geplaatst worden omdat we met de verbouwing zaten en iets later kwam voor ons beter uit. Bij de levering waren er een paar beschadigingen maar dat wordt goed opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden, het is hartstikke goed.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Karin Spelt op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Gerdine van Dijkhuizen van Voortman Keukens in Elst heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. We zijn erg blij met haar adviezen. Ze deed suggesties, die we zelf misschien niet bedacht hadden, maar waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn. Onze keuken is daardoor veel speelser en eigentijdser geworden. Gerdine luisterde ook goed naar onze eigen wensen en respecteerde onze keuzes. Er werd snel gereageerd op mails en er was altijd ruimte voor overleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor ons als klant. We zijn ook heel tevreden over aflevering en montage en de service bij enkele kleine gebreken en beschadigingen. Wij kunnen u Voortman keukens zeker aan raden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Weet alles in keukenland”
Door IJsselstein op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Het begon met appeltaart en koffie, maar dat zegt nog niks;). Maar Henk de Vries weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Henk bedankt, ook de monteur bedankt voor de strakke aflevering.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“keuken aankoop”
Door J. Bongers op vrijdag 4 okt 2013 '13
Alles prima geregeld met bijzonder grote dank aan Gerdine van Dijkhuizen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niet tevreden met montage”
Door j de Vries op woensdag 22 feb 2017 '17 | vestiging Steenwijk
Waardeloos nooit meer. Eindelijk is de keuken opgeleverd na deze besteld te hebben in september 2016. Slecht voorgelicht over o.a. de vaatwasser (deze valt kleiner uit dan besteld). Plaatsen van de keuken halfbakken gedaan. Zaagsplinters/ afzuigkap rammelt / bevestiging gootsteen valt eruit. Hier kom ik nooit weer wat een ellende!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar wens”
Door van Ingen op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Keukens. in Elst zijn wij heel goed geadviseerd door Lennart Karels. Lennart denkt heel goed mee en komt met goede ideeen zonder op te dringen. De keuken is helemaal naar wens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J.Bongenaar, Apeldoorn op vrijdag 11 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
In 2010 hadden wij in onze eerste woning een nieuwe keuken laten plaatsen door Voortman Apeldoorn. Daar waren wij zeer tevreden mee. Zodanig tevreden dat we vijf jaar later, bij de koop van een nieuw huis, niet hoefden na te denken maar rechtstreeks naar Voortman terug gingen met de boodschap: "Wij willen weer dezelfde keuken, maar dan iets groter!". Toen we bij in gebruik name erachter kwamen dat een specifieke koelkast eigenlijk niet zo handig was, werd in overleg een andere geplaatst op de manier die ons beter uitkwam. Ontwerp was weer super, plaatsing vlekkeloos en we zijn weer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Joop Witkamp op donderdag 10 nov 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Zeer goede ervaring met de aankoop en plaatsing van de keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Nagekomen wensen werden ook adequaat behandeld. Na plaatsing van de keuken werden enkele restpunten snel en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super geholpen”
Door Odette op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman in Elst, bij Gerdine van Dijkhuizen. Ze heeft me super geholpen. Ik heb nu een fijne keuken, handig ingedeeld en met prima apparatuur, voor een mooie prijs. Prettig idee ook dat je altijd bij hen terecht kunt als er wat is. Ik ben nog iedere dag blij met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed - ruime keus”
Door Peter Vos op woensdag 31 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik ben netjes geholpen. Goed meegedacht in wat ik wou hebben. Service en naservice was ook goed opgelost. Eerste tekening was wat minder toen ik in de oriëntatiefase was. Maar toen ik beter wist wat ik wou is er een mooie nette keuken voor mij bedacht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
Keuken in een keer goed
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Eerlijk en oprecht”
Door Astrid en Vincent Blaauw op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Bunnik
Alweer voor de 3e keer hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens. En ook deze keer hebben we een keuken helemaal naar wens. Super zoals Ruud van Mourik en Hans Snel ons hebben geholpen. Ruud heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is gestart met tekenen en kwam met een fantastisch ontwerp. Zo totaal anders als wat we hadden en daar waren we super blij mee! Vervolgens heeft Hans ons geholpen met de invulling van alle kasten, lades, kookplaat en wat allemaal nog meer nodig is voor een keuken. Het was echt weer een super leuk proces om door te lopen. En het is gewoon een feestje om bij Voortman Keukens op bezoek te zijn. Bij Voortman Keukens begrijpen ze super goed wat service is en wordt je eerlijk en oprecht geholpen. Het is dat we niet ieder jaar een nieuwe keuken nodig hebben, maar anders zouden we hier veel vaker komen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door Armin Andres op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper Henk de Vries is geknipt voor dit vak. Hij was altijd enthousiast in het meedenken naar een goede keuken. Durfde ook kritische opmerkingen te maken. Onze speciale wensen zocht hij goed en snel uit, bijv speciale LED spotjes met pulsdrukker en een speciale kast met naar voren komende laden. Je voelt je bij hem welkom geheten en dat in een gezellige sfeer. Kortom: een fijne vent. De technische tekening was niet in een keer goed maar werd wel goed hersteld. En niet te vergeten Gerrit de monteur was werkelijk een fenomeen. Een genot om naar hem te kijken. Wij vinden Voortman keukens qua deskundigheid, service en prijs absoluut een aanrader.
Ontwerp van de keuken
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Hans van Groezen op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Samen met Gerdine Dijkhuizen van Voortman Elst hebben we onze droomleuken samengesteld. Het was een enerverend traject, waarbij we met de kennis en het geduld van Gerdine nu volop genieten van onze nieuwe keuken. Het verbouwtraject is nu achter de rug, de plaatsing van de keuken verliep gesmeerd. Voortman, en met name Gerdine; bedankt voor de verleende service. We hebben dat erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankoop keuken”
Door Bert van der Molen op zaterdag 31 jan 2015 '15 | vestiging Bunnik
Uitstekend voorgelicht door Hans Snel. Werden direct serieus genomen en kregen eerlijk advies. De levering en montage van de keuken is uitmuntend verlopen. Prijs kwaliteit een 10 je krijgt eerlijk advies en geen loze beloftes. Dus als iemand gaat kijken naar een nieuwe keuken snel naar voortman.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Droom is uitgekomen”
Door Harrie Liebers op zaterdag 20 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Naar 32 jaar werd het eens tijd voor een nieuwe keuken in april zijn we begonnen en zijn we langs diverse keukenzaken gegaan. Door de diverse gesprekken zijn we op het idee gekomen van een watereiland eind Juni zijn we voor het eerst bij Voortman keukens in Elst terecht gekomen. We hebben daar een goed gesprek gehad en daar stond ook de keuken wie we allebei mooi vonden, toen een vervolg gesprek afgesproken we zouden wel een andere verkoper krijgen omdat voor mij Hans naar een ander filiaal van Voortman keukens ging. Net voor de vierdaagse zijn we opnieuw naar Elst gegaan we werden weer vriendelijk ontvangen nu door Lieuwe zoals wij zijn weer een paar dingen verandert en opnieuw een vervolg afspraak gemaakt we zagen de keuken wel zitten maar er zit natuurlijk ook nog een financieel plaatje aan vast. Even tijd om naar te denken vier daagse gelopen op vakantie geweest goed na kunnen denken.Augustus het is weer zover vervolggesprek zoals gewoonlijk weer wat gewijzigd toch de kleur van het aanrechtblad weer aangepast wederom goed en vriendelijk gesprek gehad wat ik bij andere wel eens miste dat blijkbaar het geduld wel eens op was heb ik bij Voortman keukens niet gehad.Financieel kwamen we er nog niet uit maar daar zag ik wel een hele mooie keuken voor me.September het is zover we zijn er op een goede manier met elkaar uitgekomen het contract is getekend.Nu denk ik terug Hoe alles gegaan is we hebben een goede uitleg gehad over de apparatuur alles uit de klasse A van Siemens ,een quooker leek ons ook handig.Watereiland schept ons meer werkruimte in de keuken.Er wordt een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken dit gebeurt nog in September we maken een afspraak wanneer de keuken geplaatst gaat worden dit zal begin December worden.September is mijn keuken ingemeten in Oktober krijgen we de definitieve datum van plaatsing door 4 en 5 December gaat het gebeuren.De tekening waar de aansluitingen geplaatst worden in Oktober ontvangen.Zelf heb ik de aansluitingen op de goede plaatst gemonteerd.3 December komen ze d keuken brengen alles zit goed ingepakt.Dan is het zover de keuken word geplaatst door Herman zeer ervaren vakman zo wilde ik het in mijn gedachte ook hebben en zo gebeurde het ook. Enige -puntje was dat de plint onder het watereiland te kort is en dat het gat voor de wandcontactdoos nog niet in het blad geboord is maar daar kan de vakman weinig aan doen.De plintjes boven het aanrechtblad worden door Herman ingemeten en ook de plaat bij de afzuigkap.In Januari komt dit ook allemaal goed.Inmiddels staat daar ook alweer een afspraak voor. Ik ben zeer tevreden over het resultaat dit is voor ons onze droom keuken die echt uitgekomen is.
watereiland
watereiland
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door gerrie jacobs op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Bunnik
Goed en netjes geholpen door de verkopers. Ik wilde zelf niet aan een eiland maar de verkopers hebben toch een eiland getekend. Uiteindelijk blij dat we gegaan zijn voor de eiland. Monteurs zijn vakmensen en een service afspraak kan snel geregeld worden. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers en eerlijke prijzen.
REACTIE VAN GERRIE JACOBS
+ Toon extra foto van gerrie jacobs
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door R. Lachman op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik heb vorig jaar m'n eigen eerste woning gekocht, Voorman Keukens werd daarbij aangeraden door de bouwer van mijn woning. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Voortman Keukens om een afspraak te maken wanneer ik langs mocht komen. De dag dat ik langskwam werd ik vriendelijk begroet met een kop koffie en een lekker koekje. De verkoper stond direct bij ons en liet ons het gehele assortiment zien, vervolgens hebben wij rond de tafel gezeten met de verkoper die vrij snel door had wat wij als idee hadden voor onze keuken. Hij dacht erg pró-actief mee wat wij als zeer fijn hebben ervaren, zo is er vervolgens een zeer leuke/ creatieve keuken gemaakt. Ik kreeg gelijk te zien op z'n computer hoe de keuken er uit zou zien en kreeg dit natuurlijk uitgeprint mee zodat ik al wat mensen jaloers kon maken met mijn nieuwe keuken. Bij de oplevering van mijn huis kwam er special een inspecteur van Voortman Keukens om te inspecteren of de keuken goed was gemonteerd, we kwamen achter één klein detail puntje waar ik vervolgens direct een afspraak voor had gemaakt om dit goed te krijgen. Binnen één week was dit kleine detail direct opgelost en ziet de keuken er prima uit! Ik ben een zeer tevreden klant, Voortman heeft zelfs nog via de mail contact op genomen over of ik tevreden ben met mijn keuken. De service in het algemeen was ook erg fijn ervaren. Ik heb verder 0 negatieve punten over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Levering naar wens”
Door Jeroen en Kim op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn meerdere keren goed geholpen. Hebben uitgebreide informatie en goede technische tekeningen ontvangen (nieuwbouw). De keuken is helemaal naar wens geleverd. De verkoper kwam op eigen initiatief in tweede instantie nog met kleine verbeteringen om onze keuken nog mooier te maken. Goede service dus! En zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer goede service”
Door fam.W Vosselman Vaassen op dinsdag 5 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman keuken te Apeldoorn. Over Voortman keukens niks dan lof, we zijn goed voorgelicht door de verkoper, ook zijn we goed op de hoogte gehouden van de vordering van de keuken, de planning en wie de keuken ging plaatsen. Het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst verdient alle lof snel secuur vriendelijke man. Al met al zijn we zeer tevreden met Voortman keukens. Mvgr fam. W Vosselman Vaassen.
Onze keuken
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Helemaal tevreden”
Door Fam. Oude Middendorp op maandag 16 sep 2013 '13
Wij zijn helemaal tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman Keukens, vanaf het begin tot het eind zijn alle afspraken nagekomen, de levering is prima verlopen, en kleine dingetjes die niet helemaal naar onze zin waren werden direct opgelost. Wij hebben Voortman bij kennissen aangeraden, die inmiddels ook tot volle tevredenheid met Voortman in zee zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“betrouwbaar en solide”
Door Mia op dinsdag 3 sep 2013 '13
De levering van de keuken (in een bestaande woning) is goed verlopen. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed. Ik had een probleempje met een kraan dat tot volle tevredenheid is opgelost. Nu zijn er nog wat vlekken, ik heb een aantal foto’s gemaakt en moet nog even naar de showroom toe om die te laten zien, maar gezien mijn ervaring neem ik zonder meer aan dat ook dit euvel tot volle tevredenheid wordt opgelost. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en solide en hebben een prettige benadering naar de klanten toe.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken maar klantenservice laat te wensen”
Door Mw. van Sprang op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken aangeschaft bij Voortman in Bunnik. Prima gesprek gehad, goed geadviseerd en uiteraard een mooie keuken uitgekozen. Maar helaas nadat alles was betaald en afgerond, begonnen de problemen. Zo eerst op 30 april melding gedaan van krassen in het composiet aanrechtblad. Telefonisch contact opgenomen en via de e-mail foto's verstuurd. Een week later pas een e-mail dat de melding was doorgezet naar de keukenblad leverancier die contact zou opnemen. Tot op heden niets van gehoord. Hier weer zelf achteraan gegaan en pas 5 juni kan er iemand het keukenblad komen polijsten, omdat ze dan "in de buurt" zijn... Belachelijke reden! Daarna kregen we een lekkende afvoer bij de gootsteen, waardoor een ladekast schade heeft opgelopen. Hiervoor gebeld en dik een week moeten wachten op een monteur. De nieuwe lade zou worden besteld en er zou "vanzelf" contact met mij worden opgenomen... Hier geloof ik dus niks van, dus ook hier moet ik weer achteraan gaan. Het is jammer dat het zo'n nare nasleep heeft, terwijl je een vermogen aan een hele mooie keuken hebt uitgegeven. De klantenservice laat echt te wensen over, aangezien je zelf overal achteraan moet bellen en alles moet dubbel checken.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Goed geholpen met afzuigkap”
Door fam zoet uit Nunspeet op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Voortman uit elburg heeft ons geholpen toen die tijd! Ze hebben ons toen super goed geholpen! Ze hebben bij ons een nieuwe afzuigkap van whirlpool gemonteerd. waar wij heel blij mee zijn en heel veel plezier van hebben. want zonder afzuigkap kun je niet koken!
Afzuigkap van whirlpool
Afzuigkap van whirlpool
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Naar tevredenheid”
Door Karin Huijberts op dinsdag 19 apr 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn hierbij geweldig geholpen door Hans Snel. Hij heeft ons veel goede ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op waren gekomen. Het is een fijn gevoel dat er iemand met veel ervaring tegenover je zit. Het resultaat is erg naar tevredenheid. Ook de mannen die de keuken kwamen plaatsen waren vakkundig en vriendelijk. Al met al een goede ervaring met Voortman. Een aanrader
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen doe-het-zelvers”
Door Familie Belder op woensdag 20 nov 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
Onze oude keuken zat er 18 jaar in en was nodig aan vervanging toe, maar wij zagen erg tegen alle rompslomp op. Omdat we in Apeldoorn wonen en goede berichten over Voortman keukens hadden gehoord zijn we in de showroom gaan kijken. We hebben een afspraak voor de volgende dag gemaakt en bij dit gesprek werden al onze wensen vertaald in een mooi ontwerp voor onze nieuwe keuken, we kwamen er in een keer uit. We kunnen niet anders zeggen dan dat we buitengewoon tevreden zijn over echt alles. Omdat we geen doe-het-zelvers zijn hadden we het hele traject aan Voortman uitbesteed inclusief de afbraak van de oude keuken, herstel van de vloer en muren e.d.. Alle afspraken met de diverse vakmannen zijn correct nagekomen, altijd klopte het en werd het werk keurig netjes uitgevoerd. Wij zijn dik tevreden en hebben Voortman inmiddels al aan diverse bekenden aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Mijn vrouw is ook helemaal blij”
Door A. Rozendaal op woensdag 2 okt 2013 '13
Alhoewel we ook bij andere keukenleveranciers hebben gekeken om te kunnen vergelijken zijn wij, ook gezien eerdere ervaringen, toch weer voor onze nieuwe keuken bij Voortman uitgekomen. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof, er waren bij de levering wat frontjes verkeerd om geleverd, maar na 1 telefoontje werd dat tot volle tevredenheid opgelost. Ik ben ervan overtuigd dat zij alles doen - mits in het redelijke natuurlijk - om tevreden klanten te hebben en te houden en zowel mijn vrouw als ik zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect”
Door Jeroen op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Perfect geholpen. Waar andere leveranciers onze tekeningen volgden, daagde Voortman ons uit en bleef Voortman zoeken naar de ideale opstelling. Dat maakt dat we tot een perfect resultaat zijn gekomen. Beter en mooier dan onze initiele plannen. Ze denken op alle vlakken mee: in opstelling, apparatuur en financien.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Je krijgt rustig de tijd”
Door Wilbert Pannekoek op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Geholpen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Ook goed advies gekregen over de mogelijkheden. Roland was ook goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden. Wat opviel is dat je rustig de tijd krijgt om te beslissen of je wel of niet tot aanschaf over wil gaan, zonder dat er druk wordt uitgeoefend. Erg prettig gevoel bij deze zaak en verkoper.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg plezierig”
Door H.W. van den Ende op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Uiterst plezierig en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van een keuken, in verband met opleveringsdatum werd uiterste inspanning gedaan om op gewenst tijdstip te leveren wat ook, lukte, de keuken werd keurig gemonteerd, goede service daarna, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Slechte montage”
Door J Jansen op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Na goede ervaringen gelezen te hebben hier op Qasa dachten wij dat een keuken bij Voortman wel goed moest zijn......Kwam wij even bedrogen uit zeg.....Afgelopen Oktober (2015) werd onze keuken geplaatst en toen begon de ellende. De ene na de andere fout en beschadiging kwam al snel boven drijven.....werkblad lag los op de keuken, naden waren niet afgekit (toch echt een beginnersfout), werkblad was beschadigd, keukenkraan zat scheef, afzuigkap scheef opgehangen, schroeven welke aan de onderkant van het werkblad niet volledig ingeschroefd waren, lades die niet goed sloten, vaatwasser welke lekte, zichtbare bevestigingsmateriaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. We zijn nu in Februari en het is nog niet opgelost. Iedere keer moet ik opnieuw Voortman bellen want iedere keer komt er iets anders aan het licht. Ook krijg ik met geen mogelijkheid contact met de betreffende verkoper van de keuken want wij moeten nog steeds gecrediteerd worden voor de keukenkraan welke wij niet wilde hebben, heb zwart op wit staan dat dit gaat gebeuren. Ondanks dat vrienden en familie erg positief waren over de keuken zelf heb ik iedereen ten strengste afgeraden ooit met Voortman in zee te gaan. Want Voortman had namelijk ook besloten om de keuken te laten plaatsen door een externe partij en dus niet door hun eigen mensen. Betreffende persoon had er dus duidelijk een zooitje van gemaakt. Ook de oplossingen daarna duurde mij te lang, Het duurde gewoon een maand voordat de eerste reparaties kwamen en nog wisten ze het voor elkaar te krijgen met de verkeerde materialen aan te komen voor de reparaties......het is nu dus 08 Feb en wij hebben nog steeds een keuken welke niet deugt....heb 10 jaar geleden zelf een keuken geplaatst in mijn vorige woning welke bij de Ikea vandaan kwam, deze keuken staat er nog steeds in als een huis. Volgende keuken wordt er gewoon weer eentje van de Ikea, Voortman kan wat mij betreft de boom in.
Reactie of foto toevoegen +47 bedankjes
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (57 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (24 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cEindhoven (2 ervaringen), Dillenburgstraat 25B, Industrieterrein De Hurk, 5652 AM Eindhoven, tel 040 - 251 66 17
dElst GLD (30 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
eRijssen (19 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
fSteenwijk (4 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens