Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (3 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
48 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1413 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
468 ervaringen (eergisteren)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
101 ervaringen (3 dagen geleden)
5,5

Intermat Keukens

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0297-233533 | Constructieweg 6, 3641 SB Mijdrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intermat Keukens
In 1977 opent Intermat haar deuren in Mijdrecht. Het kleine familiebedrijf is uitgegroeid tot een partner in keukens, tegels en badkamers. In de 2.000 vierkante meter showroom zijn de toonaangevende keuken-, tegel- en badkamermerken vertegenwoordigd.
Gebruikerservaringen
Er zijn 11 gebruikerservaringen over Intermat Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, tegels, offerte, prijs, service
“Geen tegemoetkoming”
Door Huib van der Krans op donderdag 7 jul 2016 '16
Zeer ontevreden over Intermat. Uiterst onvolledige voorlichting waardoor bij oplevering badkamer het douche gedeelte niet volgens verwachting was terwijl wij toch duidelijk onze wensen kenbaar hadden gemaakt. V.w.b. de keuken kregen wij 3 lampjes aangeboden. Bij oplevering inderdaad 3 lampjes geleverd maar niet geplaatst en aangesloten. Na klacht kon dit alsnog gebeuren voor € 865,=. Diverse gesprekken gevoerd, persoonlijk naar Intermat geweest maar men toonde geen enkele tegemoetkoming. Dit vond en vind ik nog steeds schandalig. Wij kochten voor € 20.00,00 een keuken en badkamer bij Intermat en men gaf hiervoor geen enkele tegemoetkoming!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden”
Door Peter op zondag 29 jan 2017 '17
Wij zijn bij Intermat geweest voor onze badkamer en toilet. Mooie en grote showroom waar we goed zijn geholpen. Verkoper nam alle tijd en had goede ideeën over de indeling van de ruimte. In de badkamer zit namelijk een schuin plafond waardoor we wat beperkter waren met indelen. Ook met de tegels zijn we erg goed geadviseerd. Vooral voor het toilet vonden we het lastig kiezen maar met een duwtje in de goede richting mag het eindresultaat er zijn. Kortom erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 468 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 142 ervaringen
“Veel vertraging”
Door Suus op zondag 7 aug 2016 '16
Wij hebben een badkamer aangeschaft. Wij kregen adressen van aannemers (was hopeloos). Bij aanschaf erg vriendelijk en behulpzaam. Nadat er problemen waren doordat zaken niet goed geleverd waren en toen bleek dat de verwarming te weinig capaciteit had, was de service erg slecht. Geen communicatie. Overal zelf achteraan zitten en ik moest ook nog met foto's bewijzen dat er onderdelen niet geleverd waren anders geloofden ze het niet. Doordat de aannemers of megaduur waren of geen offertes stuurden heeft start van de badkamer een jaar vertraging opgelopen en pas 3 maanden na begin verbouwing was alles pas klaar. Ik koop nooit meer iets bij Intermat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Witte tegel is roze”
Door nieuwbouwproject op vrijdag 10 jul 2015 '15
Zowel voor een badkamer als keuken bij Intermat gekeken. De keuken niet afgenomen omdat we uiteindelijk ontdekten dat de keuken niet symetrisch was ingetekend (kastjes van 40, 60 en 60 naast elkaar). Had de verkoper ons niet op gewezen, maar had e.e.a gewoon ingetekend. We waren blij dat we dat tijdig hadden ontdekt. De badkamer wel afgenomen maar helaas bleken de tegels een andere kleur te hebben dan besteld. Wij hadden aangegeven een witte badkamer te willen, hebben dus ook witte tegels en meubilair besteld, maar in tegenstelling tot het meubilair bleken de tegels dus een roze gloed te hebben. Op de offerte was al het bestelde ook aangegeven als 'wit'. De tegel hebben we ook in de showroom gezien en daar was de tegel daadwerkelijk wit. We zijn dus niet tevreden over de gang van zaken en zijn eigenlijk heel teleurgesteld over het uiterlijk van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Topprijs voor matige service”
Door Maarten op vrijdag 8 jan 2016 '16
We hebben zowel de keuken als badkamer bij Intermat besteld. Vooral het adviestraject van de keuken was rommelig en niet wat we verwacht hadden. Moesten vooral zelf met idee├źn komen en hebben wel 10 nieuwe offertes moesten hebben door dingen die miste, foutjes, etc. De levering en service nadien was echter een waar dieptepunt. Tegels badkamer verkeerd ge├»nstalleerd, verkeerde of missende onderdelen in de keuken en pas maanden na dato worden dingen opgelost. Heb ook zelf altijd contact moeten zoeken en dan werd vaak de schuld bij een derde gelegd. Jammer dat je voor zoveel geld er zelf zoveel extra tijd en energie in moet steken om dan alsnog slechte service te ontvangen. Dit was voor ons eens maar nooit weer en hoop dat anderen dit bespaard wordt door ergens anders te kijken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geen gunfactor”
Door Robert op woensdag 1 mrt 2017 '17
In Juli showroom bezocht en badkamer afgenomen voor nieuwbouwproject. Verkoper/klantbegeleider toont nauwelijks interesse en gaf niet eens het gevoel een badkamer te willen verkopen. Na maanden niets vernomen te hebben contact gelegd. Er bleek wat vertraging te zijn. Communicatie hierover zou prettig geweest zijn. Na 3 maanden uiteindelijk offerte ontvangen, maar dit bleek onzorgvuldig. Vele wensen waren niet genoteerd. Communicatie bleef traag en beperkt (of niet). Na ontvangst van plattegronden moest dit nog 6 keer over, terwijl dit ook in 2 keer had gekund. Manager op gehele proces aangesproken. Uiteindelijk badkamer bij hen afgenomen, omdat wij graag wilden dat de badkamer er al in zat bij oplevering huis. Indien we dit elders zouden doen, was dit niet mogelijk. Gun factor is 0. Ik heb zelden zo'n waardeloze klantbegeleider/verkoper getroffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen service, slechte of geen communicatie, duur”
Door Niki op vrijdag 11 jul 2014 '14
Slechtste badkamer leverancier ooit! Wat je ook doet, koop niet je badkamer hier. Ik heb nog nooit zo'n slechte service en zo veel fouten meegemaakt. Wees niet verrast als je een totaal andere badkamer krijgt dan als je besteld had. Bij mijn tweede bezoek hebben ze de verkeerde tegels genoteerd. Ze moesten maar liefst 6x mijn bestelling wijzigen omdat er fouten opstonden. Bij aflevering ontbrak de spiegelkast waarvoor ik zelfs de prijs met ze had afgesproken. Mijn tegels zouden tot aan het plafond doorlopen maar uiteindelijk kwamen ze maar tot 1 meter 50. Ze hebben ook nog de verkeerde wasbak afgeleverd. Hun reactie: het staat niet op de offerte die je hebt getekend. Of zo of helemaal geen reactie.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Vervanging”
Door Djannebelle op dinsdag 19 mei 2015 '15
Onze keuken (gekocht bij Intermat in 2004) vertoonde wat gebruiksporen. Naar volle tevredenheid heeft Intermat een aantal panelen, het aanrechtblad en de plinten vervangen. Geen kleurverschil en de keuken ziet er weer uit als nieuw!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 48 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 156 ervaringen
“Zeer goed geholpen”
Door Andrea op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Na jaren waren we toe aan zowel een keuken als badkamer... badkamer heb ik zo tegen op gezien, maar had ik het maar veel eerder gedaan. Super advies gekregen, met weinig verbouwing hebben we een prachtige douche laten installeren. Allemaal keurig geleverd. De keuken hebben we eerst een mooi boekwerk gekregen met verschillende keukens en offertes en uiteindelijk gekozen voor keuken met kookeiland. Service was uitstekend. Montage door Marcel was super snel. Paar dagen daarna nog nagebeld of alles in orde was. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn. Voorlopig hoeven we niet terug, maar zou het zo weer doen. Showroom is overigens een plaatje...heerlijk om te neuzen en de koffie is super lekker.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top advies en geweldig eindresultaat”
Door Esther op maandag 24 feb 2014 '14
Wij zijn door Mosa doorverwezen naar Intermat badkamers in Mijdrecht. We hebben geweldig advies gekregen van Jolanda Schuit. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor het ontwerp van onze 2 badkamers. Bij levering alles heel goed in overleg geregeld en erg flexibel bij levering van spullen en wijzigingen. Het eindresultaat is prachtig. Tegelzetter ook prachtig werk geleverd. Volgende keer zeker weer sanitair en advies via Intermat
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Geslaagd”
Door Bouwnr 8 op dinsdag 4 jan 2011 '11
Wij zijn geslaagd bij Intermat voor een iets mooiere badkamer als de standaard versie. Je kan voor een redelijke prijs wel wat mooier sanitair uitzoeken dan de standaard materialen. Wij hebben bijv. een deel standaard gehouden; wastafel, kranen en douchebak en hebben andere wand- en vloertegels en een hangend toilet gekozen en de optie van de handdoekenradiator.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
Vestiging Intermat Keukens
Website: intermat.nl
aMijdrecht, Constructieweg 6, 3641 SB Mijdrecht, tel 0297 - 23 35 33
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht