Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
228 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
198 ervaringen (5 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (2 weken geleden)
7,5

Goergen Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Gebruikersfoto: Panelen met naden
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
Goergen Keukens is een familiebedrijf met al 85 jaar ervaring in keukens
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Goergen Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“zeer tevreden”
Door rob op maandag 25 aug 2014 '14 | vestiging Stein
Na diverse keukenbedrijven bezocht te hebben heb ik mijn keuken gekocht bij goergen. En wel een systemat van hacker. Ontvangst is vriendelijk en open. Advies wordt verkoop gericht gedaan, dus het liefst meteen de knoop doorhakken (voor ons geen probleem maar er zijn mensen gevoelig voor en dan teken je mischien wat snel), maar neem gewoon de tijd om meerdere zaken te bezoeken voor een goed vergelijk te kunnen maken. Voor vragen en advies wordt ruim de tijd genomem iig. Levering is flexibel en geheel volgens afspraak verlopen. Vakkundige monteur heeft keuken uitstekend geplaatst. Bij controle zeer lichte schade aan twee panelen. Na 1 telefoontje werden panelen besteld en binnen 4 weken na afspraak geheel kosteloos vervangen. Prijs technisch prima in orde ook vergeleken met pallen in duitsland. Zelfde keuken met zelfde apparatuur was daar duurder.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Vakmensen!”
Door Moolhuizen op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Son
Na bezoeken aan diverse keukenzaken in Brabant zijn we bij Goergen in Son uitstekend geslaagd. Het complete traject van de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken is fantastisch verlopen. Ik ben uitermate tevreden over het verkregen advies en heb ervaren hoe prettig het is als er echt met je meegedacht wordt. Alle gemaakte afspraken zijn zeer stipt nagekomen. Het resultaat is een geweldige keuken die aan al onze eisen voldoet tegen een schappelijke prijs. Het blijft natuurlijk een flinke uitgave, maar het resultaat is er dan ook naar. Dikke complimenten voor dit bedrijf dat ons geen moment het gevoel gegeven heeft dat we er alleen voor stonden. (Buiten)gewoon goed!
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
9,5
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 198 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1418 ervaringen
“DAS rechtsbijstand kent Goergen Keukens”
Door Carla op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Stein
Voor de mannen die dit lezen; je koopt een metallic lak auto, maar de motorkap is niet van metallic lak. Want metallic lak is kwetsbaarder voor bijvoorbeeld neervallende steentjes en dat kan deukjes veroorzaken. Daarom is de motorkap van speciale folie met een folienaad. De autoverkoper heeft dit voor u gedaan zonder overleg. Enfin, jammer, heel jammer want we zijn goed geholpen. Ik (vrouw) wilde graag een keuken zonder naden, oftewel een keuken zonder lijmnaden. Dit heb ik zeker 5x aangegeven aan de verkoper. Keuken (zonder lijmnaden) wordt geplaatst, echter de 2 halfhoge kasten die grenzen aan het aanrecht is met 2 planken voorzien van een lijmrand. Foutje, zegt een bekende in de keukenbranche. En zo dacht ik er ook over, foutje kan gebeuren. Ik bel Goergen, Goergen komt en zegt nee hoor geen foutje?! U hebt hiervoor getekend, getekend voor 2 zijpanelen waarvan de lijmnaad zichtbaar is. Echt niet! Goergen heeft dit voor mij gedaan, zegt Goergen. Voor mij? Ja voor u, deze panelen zijn namelijk krasvast. Ik ben vol verbazing, hoevaak heb ik in de keukenzaak aangegeven, tijdens de verkoop, geen keuken te willen met lijmnaad. Ja zegt Goergen, maar de panelen die u wenst zijn duur. Duur, ik ontplof van binnen. Ik, die misschien 1 of 2 keer in haar leven een keuken koopt is misleid. Als ik had geweten dat ik deze lijmpanelen kreeg dan had ik deze keuken helemaal niet gewild, dan had ik voor een andere oplossing gekozen. Bijvoorbeeld voor een houtstructuur halfhoge kast, want de deurpanelen zijn prachtig. Goergen komt met een oplossing. Ik mag 2 panelen los kopen. Kopen, durf niet eens naar de prijs te kijken ... á €1300! Ik bied aan; dat ze de kras in de rvs tafelpoot niet hoeven te repareren, dat ze het stucwerk van de muur en plafond, die tijdens het plaatsen van de keuken zijn beschadigd, niet hoeven te repareren. Krijg ik dan wel 2 panelen? Alstublieft! Nee... zegt Goergen. U hebt getekend, voor 2 panelen met lijmnaden :-(
Panelen met naden
Panelen met naden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Lisa1984 op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een hacker systemat keuken gekocht bij Goergen. De hulp in de winkel was super, er werd goed meegedacht en rekening gehouden met het genoemde budget. Hele proces eigenlijk prima verlopen, goede communicatie enz. Ook de montage was goed geregeld. De monteur werkte erg voorzichtig (geen beschadigde muren, plafond of vloer dus) en wist duidelijk waar hij mee bezig was. Ook service achteraf, toen er een plank verkeerd bleek te zitten was goed. Zeker een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Vestigingen Goergen Keukens
aSon (2 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 11 00
bStein (2 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046 - 433 13 67
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens