Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
8,8
Sani-Dump
Almere (Flevoland)
263 ervaringen (5 dagen geleden)
5,3

Badmeesters

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-7113605 | Wegtersweg 84, 7556 BR Hengelo OV
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badmeesters
Badmeesters is dé specialist voor elk type badkamer: luxe én low budget. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de sanitair- en wellness branche bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies en producten van uitstekende kwaliteit.
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Badmeesters. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Levering van spullen niet goed”
Door Hans op dinsdag 27 sep 2016 '16
Zoals BS al schreef komt er geen gespecificeerde offerte. Bij levering bleek er een tekort aan tegels, die tegen meerprijs (!) werden besteld. Met afvoer was geen rekening gehouden, apart bijbesteld. Na levering bleek de lichtarmatuur kapot te zijn. Reactie: 'we komen niet bij u langs'. Na 4 foutieve leveringen kwam eindelijk de goede lamp. Ook een fout in het handdoekenkastje is niet opgelost. Dat lag aan de klant. Het lijkt een vriendelijk bedrijf, echter er zitten meerdere addertjes onder het gras, die veel geld en ergernis kosten. Absolute afrader.
Beste Hans, ik lees zojuist uw bericht op deze site. Uiteraard ben ik even in de materie gedoken en heb gezien dat er in 2015 inderdaad door een modelwijziging wat problemen zijn geweest met de nalevering van de TL-lamp op uw spiegel. Uiteindelijk is dit keurig opgelost door de leverancier. Het andere probleem wat u beschrijft is bij ons niet bekend, we nemen hierover contact met u op. REACTIE VAN BADMEESTERS HENGELO
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Een absolute aanrader”
Door De Laat op vrijdag 10 jan 2014 '14
Zeer klantvriendelijk personeel. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de geleverde service van happybad. Er was wat mis gegaan met onze bestelling vanuit het buitenland waarin de aanbieder uit het buitenland een fout had gemaakt. Door de geleverde service van happybad is er een oplossing gekomen en zijn wij erg blij met onze aankoop. Over de prijs viel te praten, waardoor wij onze aankoop voor een zeer aantrekkelijke prijs hebben gedaan. De spullen die wij geleverd hebben gekregen zijn van zeer goede kwaliteit en staan in een goede verhouding tov de prijs. De levering verliep vlot en wij konden snel gebruik maken van onze nieuwe badkamer. Kortom: Happybad is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
8,8
Sani-Dump
30 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 263 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1418 ervaringen
“Addertjes onder het gras”
Door Bs op donderdag 17 okt 2013 '13
Personeel van Happy Bad Hengelo lijkt uiterst vriendelijk en behulpzaam. Als je bestelt wordt er echter een ongespecificeerde bon gemaakt met een eindbedrag. Hoe die is opgebouwd is niet te achterhalen. Vragen om specificaties is aan dovemans oren. Als een dag later een onderdeel geannuleerd moet worden, blijkt de prijs veranderd, worden er allerlei marges bijgeteld. Levering van spullen geleverd door anderen verloopt spoedig! Helaas begint daarna onenigheid over de uiteindelijke betaling. Personeel geeft steeds andere versie van de afspraken die gemaakt zijn. Mails dat er extra betaald moet worden blijven aanhouden. Wees gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Goede keuze en verkopers”
Door José en Erik op dinsdag 6 apr 2010 '10
We zijn op aanraden van onze nieuwe buren langs geweest bij Happy Bad in Almere. Geen supergrote showroom, maar wel goede keuze en verkopers (vonden wij althans!). Voor hele scherpe prijzen bieden ze complete badkamers aan, die kun je ook op de website vinden. En als je de complete aanbieding niets vindt kun je ook zelf alles samenstellen. Installatie kosten moet je wel apart berekenen/regelen, die zijn niet mis, dat wel.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Vestiging Badmeesters
aHengelo OV, Wegtersweg 84, 7556 BR Hengelo OV, tel 074 - 711 36 05
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel