Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
405 ervaringen (1 week geleden)
Kesteren (Gelderland)
283 ervaringen (1 week geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
231 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
444 ervaringen (5 dagen geleden)
6 vestigingen
1690 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (1 maand geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
272 ervaringen (1 week geleden)
Rijssen (Overijssel)
225 ervaringen (1 week geleden)
7,0

Moebel Faber Keukenstudio

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49592172909-0 | Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Moebel Faber Keukenstudio
Al ruim 15 jaar houdt Möbel Faber, een door de eigenaar geleide keukenstudio, zich bezig met de fascinerende wereld van de keukens en meubelen.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Moebel Faber Keukenstudio. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden”
Door Christian op woensdag 13 jul 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Wij wonen aan de Duitse grens en hebben in de zoektocht ook drie bekende Nederlandse keukenleveranciers bezocht. Wij hebben bij ons bezoek geen prijsindicatie gegeven nog de prijzen van de concurrerende leveranciers genoemd, alleen de voorkeur van merken voor de apparatuur aangegeven. Bij alle keukenleverancier hebben wij exact hetzelfde geëist, dus geen appels met peren vergeleken. De kwaliteit bij twee keukenleveranciers, was in onze beleving, stukken minder, veel te duur en er was geen maatwerk mogelijk. De derde leverancier in Oldenzaal had (slechts) een te groot prijsverschil (meerdere duizenden euro's), voor exact dezelfde keuken, merk keuken en apparatuur. Ondanks onze gunfactor, hebben wij uiteindelijk gekozen voor Faber Küche in Nordhorn. Wat ons aansprak bij Faber is het korte tijdsbestek waarin alles was geregeld. Waar bij de Nederlandse keukenleveranciers uren van onze tijd in beslag werd genomen met als resultaat een potloodtekening, niets ten nadele van een goede werktekening, kregen wij hier binnen een uur een 3D tekening, en een plattegrond. Geen opdringerig gedoe. Wij waren er al uit, maar de heer Faber adviseerde ons om thuis nog een week alles rustig te bekijken en eventueel met andere keukenleveranciers te vergelijken. Tot twee weken van te voren was het nog mogelijk om kleur, keukenblad e.d. aan te passen en slechts een levertijd van 4 weken. De communicatie verliep goed, de heer Faber en de monteur spraken zeer goed Nederlands! De nazorg verliep goed.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
Vestiging Moebel Faber Keukenstudio
aNordhorn, Alfred-Mozer-Strasse 4, D-48527, Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 72 90 9-0
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland