Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1447 ervaringen (5 dagen geleden)
4,9

Badkamerkoning

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamerkoning
Uw badkamer specialist met een goed advies en altijd de laagste prijs. De mogelijkheden voor elke badkamer zijn eindeloos, ook voor die van u
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Badkamerkoning. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Eenmalige aankoop”
Door RS op dinsdag 19 apr 2016 '16
Een glazen schuifwand voor in de douche. Na 1 week bladderde het chroom eral af. Na veel gezeur een vervangende set gekregen, want dit gebeurde nooit. Weer een paar weken later..... Verf eraf. Nogmaals geprobeerd om een vervangende set te krijgen. 2 jaar later, nog steeds niets. Vandaag een waterleiding gescheurd. Tja dat was dus eenmalig bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Slecht product gehad”
Door lars op dinsdag 3 mei 2016 '16
Twee jaar geleden een glazen douchecabine gekocht bij deze zaak. Bij de bezorging werd het al duidelijk. De verpakking was letterlijk karton met tape eromheen geplakt. Onderin de doos lag het helemaal vol met piepschuim deeltjes, echt super amateuristisch ingepakt. De glazen deur heeft vanaf het begin aangelopen en is niet meer bij te stellen geweest. Ik heb omdat het zo instabiel was een stalen frame laten lassen voor 125,- om veilig te kunnen douchen. Kortom spendeer iets meer en krijg waar je op hoopt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet goed geinstalleerd”
Door Sjoerd op zondag 22 mei 2016 '16
Heb in het verleden 2 keer een douce cabine bij Badkamerkoning/Showerdreams gekocht, waarom? Omdat het goedkoop is. Dat heeft een reden. Het spul gaat zeer snel kapot.
Ook mijn vader heeft er 2 keer een douche gekocht en die moet je gewoon na maximaal 5 jaar vervangen. Beide is niet heel erg omdat je van te voren weet wat je koopt, wat het ergste is aan dit bedrijf is de service. In mijn nieuwe woning had ik een waterontharder gekocht (want deze zijn wel goed). Meneer kwam deze zelf even installeren, maar daar heeft hij geloof ik geen kaas van gegeten. Een van de waterleidingen zit in een knik, na dit aangegeven te hebben zou hij langs komen, maar heb hem nooit gezien. Zelfs na meermaals contact proberen op te nemen reageert hij gewoon niet meer. Als u dit leest had u zelf ook al de verwachting dat er misschien een addertje onder het gras zat, koop hier gewoon niet en zoek een ander.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“alles kapot”
Door maho op vrijdag 13 jun 2014 '14
Als je spul wilt dat snel kapot gaat moet je bij deze meneer langs (badkamerkoning/showerdreams). Heb gekocht: jacuzzi, 2 badkamermeubels en douche/stoom cabine.

Resultaat na 3 jaar: Stoomcabine LEKT, thermostaat is kapot (alleen heet water), belichting deed het al nooit en de deuren gaan niet meer goed dicht. Badkamermeubel: 2 kranen kapot (lekken), deurtjes kapot (maar dat is nog wel te repareren)en spiegel wil niet meer goed dicht. Jacuzzi: grote kraan kapot, niet meer te repareren, onder kant lekte.

Heb meneer dit laten weten, maar hij zegt: nou en ? tja garantie is voor bij..

Echt alles wat ik van hem heb gekocht (ECHT ALLES) is kapot gegaan. Ik hoef geen geld ofzo, alleen maar anderen waarschuwen.
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
Vestiging Badkamerkoning
aEnschede, De Slijpsteen 8, 7513 JA Enschede, mob 06 - 16 01 89 03
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel