Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
47 ervaringen (6 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
157 ervaringen (eergisteren)
8,4
I-Kook
Almere (Flevoland)
196 ervaringen (2 weken geleden)
5,9

Sijben Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0475-392840 | Maasnielderweg 33, 6042 CX Roermond
Gebruikersfoto: Keukenonderdeel
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sijben Keukens
Sijben Keukens Roermond heeft een uitgebreide keuze aan kwaliteitskeukens en apparatuur van alle bekende merken. Met een prachtige showroom van 2.500 m2, is het met zijn industriƫle ambiance een echte parel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is onze uitdaging om uw wensen met deskundig advies om te zetten naar uw droomkeuken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Sijben Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet klantvriendelijk”
Door Aniek op donderdag 22 dec 2016 '16
Doordat ze mijn keuken vergeten waren te bestellen, 10 weken langer moeten wachten en in een bouwval keuken moeten leven. Wilden me amper tegemoet komen in wat ik ook maar vroeg. Uiteindelijk na wat afdwingen lukte het toch om de schade die het mij berokkende ietwat te dekken. Maar klantvriendelijk was het zeker niet!
Keukenonderdeel
Keukenonderdeel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Michel Loch op vrijdag 17 feb 2017 '17
Goede ervaring met Sijbenkeukens in Eindhoven. Fijne verkoper (Frans) die goed naar ons geluisterd heeft en een goed ontwerp heeft voorgesteld. Voor een normale prijs met een normale korting. Alles keurig op tijd geleverd, goede monteurs voor keuken en later het granieten blad (allen zzp). Alles keurig afgewerkt en achtergelaten. In één van de panelen ontdekte de monteur een beschadiging. Na een week of 6 is het paneel vervangen. Er doen veel negatieve verhalen de rondte over 'keukenboeren'. Je zou er bijna bang van worden. Niet nodig: Ga naar Sijben keukens in Eindhoven!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 47 ervaringen
8,4
I-Kook
18 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 196 ervaringen
“Keuken is goed maar service is slecht”
Door Monique S. op woensdag 5 apr 2017 '17
De keuken zelf is van goede kwaliteit maar de service is om van te huilen! Wij dachten een keukenleverancier te hebben gevonden die alles in beheer had en als aannemer alles zou regelen (zo was het ons beloofd) maar niets was minder waar. We hebben met alle uitvoerende partijen zelf contact op moeten nemen, ook bij reclamatie en/of nabestellingen. Uiteindelijk zijn ze begonnen met plaatsen in oktober 2016 en nu in april 2017 zijn net de laatste manco's aangevuld. Kortom, geen aanrader, ze doen niet wat ze beloven en de enige afdeling die er echt bovenop zit is de financiële afdeling die blijft vragen waar de betaling blijft terwijl levering in gebreke blijft. Voor ons nooit geen Sijben meer!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Positief verlopen”
Door Morshinkhof op zaterdag 10 dec 2016 '16
Wij hebben diverse projectkeukens gekocht bij Sijben. Voorlichting, technische tekening, aflevering allemaal zeer positief verlopen. Zeer tevreden !!! Sijben heeft een ruime sortering en mooi verzorgde showroom.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
Vestiging Sijben Keukens
Website: www.sijben.nl
aRoermond, Maasnielderweg 33, 6042 CX Roermond, tel 0475 - 39 28 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg