Feedback
9,2

KBC Scharnegoutum

Website: www.kbc-scharnegoutum.nl "Uitstekend" score uit 63 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.kbc-scharnegoutum.nl | tel: 0515-418208 | Zwettewei 100A, 8629 EE Scharnegoutum
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kbc-scharnegoutum.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KBC Scharnegoutum
Het plannen en inrichten van een nieuwe keuken of badkamer is voor u geen dagelijks werk. Daarom nemen de adviseurs van KBC Scharnegoutum het object van A tot Z met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

KBC uw inspiratiebron voor keukens en badkamers.

Laat u door KBC ontzorgen...
1. Wij onthalen u nog echt als klant.
2. Wij nemen rustig alle tijd voor u.
3. Wij begeleiden u persoonlijk bij uw keuken of badkamerplannen.
4. Wij dringen u niets op.
5. Wij helpen u deskundig, behulpzaam en eerlijk.
6. Wij geven u vergaande service voor, tijdens en lang na uw aankoop.
7. Vanuit ons vertrouwen in onze klanten, vragen wij geen aanbetaling.

Kom langs in onze 1600m2 keuken en badkamershowroom
Ervaringen
Er zijn 63 ervaringen over KBC Scharnegoutum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren45 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Zeer plezierig”
Door Familie Wijnstra op dinsdag 11 jul 2017 '17
Wij hebben twee badkamers gekocht bij KBC. Het verkoopgesprek was zeer plezierig. Er wordt uitvoerig de tijd genomen om de wensen te bespreken. Tevens komt de verkoper thuis langs voor een uitgebreide inventarisatie van de mogelijkheden. De showroom is ook erg fraai en uitgebreid. Wij hebben het enorm getroffen met de betrokken monteur die het hele traject bij ons aanwezig was bij de (de)montage van de badkamers. Qua levering van de materialen ging het niet helemaal goed, maar uiteindelijk is het prima opgelost en is het resultaat erg mooi. We zullen KBC dan ook aanbevelen bij anderen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles prima”
Door J.H.Terra op dinsdag 27 jun 2017 '17
de ontvangst was prima ook zonderafspraak .Men heeft met ons meegedacht en supersnel wegens omstandigheden geleverd en op het laatste moment nog aanpassingen gedaan. Ook de nazorg was prima
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. Jongschaap op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ruim een half jaar zijn wij in het bezit van een geweldig mooie keuken. Na een goed gesprek over het te besteden budget, indeling van de keuken e.d. zijn wij in de zaak rond gaan kijken. Keus genoeg. Wij kregen goede adviezen en besloten een keuken te bestellen. Na twee maanden volgde de plaatsing. Echt precisie werk. Niets op aan te merken. Alles ging in perfecte harmonie. Dagelijks genieten wij. Wanneer er bezoek komt dan krijgen wij complimenten over de keuze van de keuken. KBC wij kunnen uw bedrijf voor de volle 100% aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Je krijgt er veel meer voor terug”
Door Fam. van der Wiel op woensdag 14 jun 2017 '17
Tja, keuken uitzoeken was voor ons in ieder geval geen pretje. Verschillende zaken bezocht van budget tot maatwerk. Zelfs in Duitsland geweest, maar ook hier flinke tegenvaller. We hadden toch een duidelijk idee hoe we de keuken wilden hebben. Op een gegeven moment maar weer eens de machine van google geraadpleegd op zoek naar een keukenboer in Friesland. Bewust niet gekozen voor een keten, maar een 'klein' bedrijf. KBC, nooit van gehoord maar goede recensies op internet. Dus er maar een langs gereden om kijkje te nemen en gelijk een afspraak gemaakt met Lammert, die mij te woord had gestaan. Wat was het latere gesprek een verademing vergeleken met de concurrenten... Niks geen oei, pfff, zucht, dat kan niet, ik zou dat niet doen, is dit niet wat voor u, vandaag in de aanbieding etc... Kwaliteit van Lammert ligt hem in het luisteren en de juiste vragen stellen. Concept tekening gemaakt en een volgende afspraak gemaakt. De tekening was precies onze wens qua indeling. Nu puntjes op de i zetten, zoals blad, knoppen, kraan, etc. De prijs van de keuken aangehoord en tekenen maar! Oké, iets over budget gegaan, maar hebben alles genomen wat we mooi(er) vonden. Eerlijk, het kost misschien wat meer als bij de 'prijsstunters', maar je krijgt er veel meer voor terug bij KBC. Niks geen kortingen. Prijs is prijs, wel zo duidelijk. Geen geneuzel over vandaag tekenen met zoveel % korting... Voelde geen enkele druk en geen mooie verkooppraatjes waar de keukenbranche toch berucht om is. Nu, de keuken staat! Wat is ie mooi en wat zijn wij tevreden. Montage gebeurde door Pieter, die al ruim 20 jaar keuken plaatst. Flinke ervaring en net zo'n perfectionist als ik ben, dus ikke erg blij! Niks afraffelen. Bij twijfel monteerde hij niets, nam materiaal mee om het bij het bedrijf op maat te zagen/monteren en later alsnog te plaatsen. Ging alles probleemloos? Zeker niet, maar ze lossen het op. Gelijk of ze komen er later voor terug. Als het maar goed gebeurt. Het enige waar we nu nog op wachten is het plintje van de oven. Niet meegeleverd en helaas verkeerde nabesteld. Is opnieuw besteld. Ik twijfel er niet aan of dit komt uiteindelijk ook goed.
Keuken met fornuis en tegelachterwand
Keuken met fornuis en tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“KBC in uniek”
Door Fam. van der Velden op woensdag 10 mei 2017 '17
Eind december de knoop doorgehakt om met KBC in zee te gaan. Ons "project", de renovatie van een appartement, bestond uit het plaatsen van een nieuwe keuken, een badkamer en 2 toiletten. Tevens moesten er diverse andere werkzaamheden verricht worden zoals het trekken van nieuwe elektrische leidingen, stukadoorswerk, timmerwerk ten behoeve van een boekenkast, nieuwe wanden, etc. Een aardige klus dus. Zelf diverse zzp'ers aansturen leek ons geen aantrekkelijke optie. KBC kon alles doen. De coördinatie kwam in handen van Sietze. We hebben er absoluut geen spijt van gehad. Er werd door iedereen zeer professioneel gewerkt en echt vakwerk afgeleverd: hulde! Na 3 weken was de klus klaar en het resultaat is een prachtig "nieuw" appartement. Het unieke van KBC is niet enkel dat men tegen een reële prijs kwaliteitswerk aflevert, maar ook de manier waarop men met het personeel omgaat. Je merkt dat er naar beide kanten sprake is van loyaliteit. Dat is toch wel iets waar ze trots op mogen zijn. Wij hopen dat dit prachtige Friese familiebedrijf, waar men nog echt met je meedenkt, nog vele jaren mag bestaan en wensen Hans en alle medewerkers een mooie toekomst toe. Heeft u plannen voor een badkamer, keuken of renovatie, dan is KBC echt een aanrader!
Gerealiseerde keuken
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie van Dalen te Sneek op donderdag 30 mrt 2017 '17
Bij KBC een keuken en badkamer gekocht, wij zijn erg tevreden over over de kwaliteit en over de plaatsing van keuken en badkamer. Ook de service was prima in orde, onze op- en aanmerking werden serieus genomen en prima en tot alle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Renovatie badkamer”
Door Vlietstra op vrijdag 9 dec 2016 '16
Na prima advies in de winkel uiteindelijk opdracht gegeven aan KBC. Uitvoering van de opdracht is goed verlopen. Oude badkamer verwijderen en nieuwe installeren. Super tevreden over het resultaat. Aftersales, wie kent dat nog! KBC dikke pluim voor de aftersales, tot het laatste schroefje zijn jullie de afspraken nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Jan en Jikke Daems op maandag 5 dec 2016 '16
Na aangegeven te hebben dat wij onze keuken wilden vernieuwen kwam men eerst bij ons thuis om te zien wat de mogelijkheden waren. Daarna een bezoek aan KBC om ons te oriënteren op wat wij wilden. Hierbij werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en wat er kon binnen ons budget. Hierop werd door KBC een plan gemaakt en d.m.v. digitale foto's konden we zien hoe onze toekomstige keuken er uit zou zien. Tijdens deze gesprekken kwam ook naar voren dat eigenlijk de hele begane grond aan een update toe was. Dat was geen probleem voor KBC. Vloer, wanden, plafond en cv radiators, alles kon door hun geregeld worden. Vervolgens werd een planning gemaakt en een datum vastgesteld. In die drie weken verliep alles exact volgens planning. Afspraak is afspraak bij KBC en daar houdt men zich aan. Ook financieel geen verrassingen achteraf. Allemaal prettige, vakkundige mensen om mee samen te werken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Super”
Door fam. Lont op zaterdag 3 dec 2016 '16
Lang tevergeefs in onze eigen omgeving gezocht naar een nieuwe keuken. Op aanraden van familie bij KBC in Scharnegoutum terecht gekomen. Meer dan 70 km van onze woonplaats. Fraai ontwerp gekregen. De plaatsing van de keuken verliep - ondanks dat er tegelijkertijd ook anderen werkzaamheden moesten verrichten- volgens schema. In een woord super!
Fraai ontworpen keuken
Fraai ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klik”
Door K. van Es op dinsdag 22 nov 2016 '16
Na ons eerste bezoek aan KBC voor een nieuwe keuken hadden we meteen een goede klik. Er werd goed naar ons geluisterd wat onze wensen waren. Het ontwerp was meteen goed wat ook bij ons budget paste. Ook de vloer en installatiewerk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Fantastische planning. Binnen 3 weken was alles gerealiseerd en konden we in onze nieuwe woning. Nogmaals SUPER! We gaan zeker onze badkamer ook door KBC laten vernieuwen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Keuken met hoge kwaliteit”
Door Groenveld-Wiarda op dinsdag 22 nov 2016 '16
Wij hebben dit jaar een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen door KBC-Scharnegoutum. Het ontwerp is volledig afgestemd op onze wensen. Door de functionele keuken een plek te geven in de beschikbare ruimte, hebben we optimaal kook- en woongenot gecreëerd. De hoge kwaliteit van afwerken is ook zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Duidelijk en goed meedenken”
Door Yolanda en Meine ten Wolde op donderdag 3 nov 2016 '16
Twee jaar geleden hebben we onze badkamer vernieuwd. Dit werd gedaan door KBC. Onze ervaringen waren toen heel goed. Vandaar dat we voor een nieuwe keuken wederom voor KBC hebben gekozen. De nieuwe keuken hebben we in september gekregen. Het voor, tijdens en na traject is super fijn verlopen. Duidelijkheid, meedenken in vorm en mogelijkheden en meedenken in financiën zodat de richtprijs die wij hadden zeker in de buurt kwam.
Oude en nieuwe keuken
Oude en nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig eindresultaat”
Door Johnny Luinenburg op donderdag 27 okt 2016 '16
4 jaar geleden heeft KBC Scharnegoutum een nieuwe keuken in ons huis geplaatst, dit na volle tevredenheid. Daarom hebben we weer voor KBC gekozen toen we besloten hadden dat we graag een nieuwe badkamer wilden. Ook nu was alles weer goed geregeld, van het eerste gesprek tot dat de badkamer uiteindelijk opgeleverd is. Installateur, tegelzetter en natuurlijk jullie eigen medewerkers allemaal deden ze elke dag hun best en waren ze goed gehumeurd. Het schema, waarin aangegeven stond wie welke dag zou komen, vonden wij erg handig. Het resultaat is een prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Weer KBC”
Door Arensman op maandag 17 okt 2016 '16
We hadden al eerder een keuken besteld bij KBC dus toen de badkamer ge updated moest worden was de keus heel eenvoudig: weer bij KBC. Resultaat: geweldig en hele goede adviezen gekregen over kosten, materialen etc. Van begin tot einde alles netjes afgewerkt, hier zijn vakmensen aan het werk!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed bevallen”
Door RH Bouma op woensdag 12 okt 2016 '16
Overal is wel eens wat, maar over het hele traject zijn wij dik tevreden. Er is netjes gewerkt en het resultaat mag er zijn. Het is ons goed bevallen dat KBC alle werkzaamheden aanstuurde dus ook de elektricien, de tegelzetter en de schilder. Hierdoor liep alles mooi achter elkaar door.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Fam.Roosma op dinsdag 12 jul 2016 '16
KBC ontzettend bedankt! We hebben een droom van een keuken,dat wat ik aan de binnenkant van mijn ogen al had gecreeerd hebben jullie uitgevoerd!!Heel erg knap en Martijn heeft ons ook heel erg goed begrepen,hij voelde feilloos aan wat we bedoelden en is daarmee aan de slag gegaan.Vanaf het moment dat we de drempel bij KBC over stapten tot aan het eind toe(toen de adviseur nog even langskwam om het eindresultaat te bekijken en te bespreken)zijn we heel erg goed,vakbekwaam en erg vriendelijk geholpen.Ook degene die de keuken kwam plaatsen was een eersteklas vakman en ook erg vriendelijk.We kunnen KBC dan ook zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima keuken communicatie viel tegen”
Door Simon op maandag 30 mei 2016 '16
Keuken van KBC, niet de goedkoopste, maar kreeg ons vertrouwen. Keuken is geplaatst en is prima. Echter eerst moeten smeken om offerte keuken, daarna smeken om offerte KBC-stucadoor en na plaatsing 3 weken moeten wachten op afwerking door KBC-stucadoor. Communicatie door bedrijf valt zwaar tegen.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Kundig bedrijf”
Door Familie Geertsma. op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij hebben in april 2016 een keuken gekocht bij KBC. De medewerker neemt alle tijd om naar onze wensen te luisteren. Het aanbod in keukens is groot. Veel mogelijkheden. We krijgen goed advies. We hebben een complete keuken samengesteld. Prijs is prijs. Afspraak is afspraak. Levering en plaatsing perfect. Conclusie: KBC is een goed bedrijf met ter zake kundige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen maar communicatie kan beter”
Door P. Poelstra op woensdag 18 mei 2016 '16
KBC heeft ons prima geholpen met het ontwerpen van de keuken, ook het eindresultaat is naar wens. Waarom dan toch 'maar' drie sterren? De interne communicatie lijkt ons voor verbetering vatbaar, mogelijk heeft dit te maken met de vele verschillende partijen die betrokken waren bij de keukenrenovatie (inmeter, stucadoor, electriciën, keukenmonteur, tegelzetter, afvalverwerker). Aan elke partij moest weer toegelicht worden ' waar wat' moest komen, terwijl dit in het voortraject al op papier was gezet. Ander voorbeeld: toen de container met afval ehaald, lag de oprit nog vol met rotzooi dat van de container was gevallen...Omdat wij gingen voor ontzorgen door KBC, maakte dit alles geen goede indruk. Daarnaast was het keukenblok niet vastgezet, mag niet gebeuren. KBC heeft de openstaande punten vervolgens goed en vlot verholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken uitstekend, facturering niet goed”
Door H.J. Kramer Sneek op zondag 15 mei 2016 '16
Het advies bij de aanschaf van de keuken was voortreffelijk, de kundige, vriendelijke en behulpzame verkoper heeft ons soepel door de wir war van kleuren en inbouw apparaten geholpen. Ook het plaatsen van de keuken is uitstekend verlopen door vakkundige monteurs en precies volgens planning. Echter de facturering en de eind afrekening was zeer slecht. Er zaten grote fouten in de factuur. lees de voorwaarden en de factuur goed voor u betaald.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Johannes en Chantal op vrijdag 29 apr 2016 '16
Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een keuken. Als eerste zijn wij bij KBC gaan kijken, daar werden we gelijk heel goed geholpen. Er werd mee gedacht en ze drongen je niks op. We zijn een aantal keren bij hun binnen gelopen voor informatie/advies, maar totaal geen opdringerigheid, wat bij andere keukenbedrijven vaak wel het geval was. 3 weken geleden is de keuken geplaatst en dat is heel keurig gedaan. De monteur die de keuken heeft geplaatst dacht ook mee. We hadden een aanrechtblad wat hoger uit viel, waardoor er een ander soort vensterbank moest komen, maar de monteur dacht hierover na, adviseerde ons en heeft een voorbeeld laten liggen, zodat we het er 's avonds nog even over konden hebben. De volgende dag vroeg hij direct naar de vensterbank en wij gaven akkoord. Ook hebben wij een hoekje in de keuken wat bekleed moest worden, maar wat vergeten was in de offerte. Ook dit was geen probleem, we hebben de monteur gevraagd en hij heeft dit bekleed. Nadat de keuken helemaal klaar was, hadden we nog een probleem met de quooker. Het beveiligingsknopje van kokend water deed het niet en hebben we maandags een melding hiervan gemaakt. Donderdags kwam er nog een monteur langs om de waterontharder te plaatsen in de meterkast, dit moest nog gebeuren. Deze monteur vroeg hoe de keuken beviel en wilde even kijken. Ook heeft hij direct naar het knopje van de quooker gekeken en weer opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden over KBC en raden wij KBC bij andere mensen aan. Ze zijn zeer servicegericht en klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Alles goed geregeld”
Door Tineke de Boer-Draaisma op donderdag 14 apr 2016 '16
Vorig jaar hebben we een nieuwe keuken gekocht. Omdat we we weinig tijd hebben zochten we een bedrijf dat alles voor ons kon regelen vanaf het verwijderen van de oude keuken tot en met het het plaatsen van de nieuwe. Zo kwamen we bij KBC omdat die alles in eigen beheer heeft. Zoals we hadden afgesproken is het uitgevoerd en alles naar grote tevredenheid.Van installateur tot stucadoor allemaal vaklui en binnen de geplande tijd was alles klaar. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Badkamer”
Door geert jan zanstra op vrijdag 8 apr 2016 '16
Dat leek zo goed, echter verrassingen bij de uitvoering. De nieuwe vloer kon toch niet op de gewenste hoogte worden gerealiseerd, ergergelijk was dat dit aan het licht kwam tijdens de uitvoering en dan sta je voor een voldongen feit. De douche cabine bleek kleiner dan genoemd in de offerte, jammer maar dit zijn onze standaard maten, niet zeuren. De afvoer van de douche is aangelegd als open riool, dus regelmatig stank problemen, op de klacht tot nog toe geen reactie (8/04/16). De warmwater voorziening werkt niet voor hogere temperaturen( max 45 oC) ligt niet aan de ketel deze maakt netjes 60 oC, er is dus iets anders loos. De ketelleverancier wees een thermostatische mengkraan als boosdoener aan, een niet gemonteerde terugslagklep, of er is tijdens de montage vuil in de leiding gekomen waardoor een klepje niet goed werkt. Kan gebeuren maar op de klacht geen reactie. Conclusie, heb je betaald dan kun je rekenen op garantie tot de voordeur van KBC
Geachte familie Zanstra, Het spijt mij dat u dit gevoel heeft bij uw nieuwe aanschaf van de badkamer. Wij hebben u eerder ook al verzocht contact op te nemen met de voorstellen die wij u hebben gedaan het probleem op te lossen. Wij zouden het op prijs stellen dat u contact met ons op neemt om de voorstellen nogmaals te bespreken zodat we u weer een tevreden klant kunnen maken. Gr. KBC REACTIE VAN KBC KEUKENS EN BADKAMERS
Hoe kan dat nu, wie wacht er op een reactie. Kennelijk is het voorstel niet bij ons aangekomen. Graag het voorstel opnieuw doorsturen KBC, dat is toch een kleine moeite en bovendien kent U ons adres REACTIE VAN GEERT JAN ZANSTRA
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Minne en Lydia Wiersma op woensdag 24 feb 2016 '16
In 2015 heeft KBC een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Over de advisering, voorafgaand aan de plaatsing, waren wij uitermate tevreden: deskundig, betrokken en plezierig! Over planning - en vooral de communicatie- waren wij minder tevreden. Wij hebben hierover meerdere keren contact opgenomen met KBC. Over de plaatsing en afwerking van de keuken zijn we zéér tevreden; top vaklieden en goed op elkaar afgestemd! Eindresultaat van de keuken is zondermeer naar verwachting :-)
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Carla Lautenbach op zondag 21 feb 2016 '16
We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, die we door KBC hebben laten plaatsen. Van voortraject tot plaatsing alles ging gesmeerd. Deskundige mensen, die met je meedachten van verkoper, installateur, keukenmonteur tot stukadoor. Ook zijn we tevreden over de service van KBC, restpuntjes werden goed opgelost. Elke dag genieten we nog van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pluim is verdiend”
Door Rob en Joke Wenkenbach op maandag 8 feb 2016 '16
Medio 2015 hadden wij besloten naar nieuwe badkamer uit te kijken. We hadden al een eerdere goed ervaring met KBC en zijn bij hen weer terecht gekomen. In alle rust zijn we met Derk aan de slag gegaan en heeft na zijn huisbezoek een mooi ontwerp gemaakt. Na enige overleggen zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. De werkvoorbereider heeft de boel heel goed doorgemeten en is het besluit genomen dat naast de badkamer ook het toilet beneden en de vloeren van de gang en (bij)keuken onder handen te nemen. Alles is in een overzichtelijke planning op papier gezet. De werkzaamheden zijn vrijwel volledig volgens planning verlopen. Een prima resultaat! Uiteraard heeft het hak en breekwerk het nodige stof doen opwaaien, Maar alles was netjes afgeplakt, en werd na het werk alles opgeruimd. En het resultaat? In een woord geweldig! Wat een mooie badkamer, toilet en vloeren. Alles heeft onze verwachtingen ver overtrokken, montage, elektra, af en aanvoer, en tegelwerk zijn op een deskundige wijze gedaan. De medewerkers van KBC hebben best een pluim verdiend, zij hebben de klus deskundig geklaard. Waren heel aardig en voorkomend. Dank voor het meedenken, we zijn uitermate tevreden en blij met onze nieuwe spullen!
Detailfoto van de badkamer
Detailfoto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voelde goed”
Door Marga zuiderveld op dinsdag 19 jan 2016 '16
In de zomer van 2015 besloten om in mijn huurappartement een nieuwe keuken te laten plaatsten. Ben bij meerdere zaken geweest maar het voelde bij KBC direct goed. Kon rustig vrijblijvend rondkijken om ideeën op te doen. Toen met Harm plannen gaan maken en gaan uitwerken. Dit verliep plezierig en soepel. Ook de computertekening maakte het mooi inzichtelijk. Toen alles op papier geregeld was en ik de toestemming binnen had van de woningbouwvereniging vond ik het spannend of de plaatsing in oktober ook soepel zou verlopen. Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed is verlopen. Prima vakmensen op allerlei fronten ( ook de installateur en de schilders!!
kleine haperingen in het proces werden snel en vakkundig opgelost
Had wel wat meer uitleg willen hebben omtrent de apparatuur. Ben super blij met mijn nieuwe keuken en vrees dat nu de badkamer niet kan achterblijven ha ha ha
Team KBC GROTE KLASSE ..! Bedankt Marga
Keuken voor huurappartement
Keuken voor huurappartement
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed van begin tot eind”
Door O Dijkstra op maandag 11 jan 2016 '16
We hebben een keuken gekocht. Van begin tot eind goed geadviseerd, begeleid en geholpen. Dit was ivm verbouwing geen standaard klus.
Het blad moest ivm afwijkende hoeken van het huis precies ingemeten worden. Bij vragen direct antwoord en soepel in de planning qua inmeten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aangename werkwijze”
Door Theo en Alberdine de Vries op dinsdag 22 dec 2015 '15
Op aanraden van onze buren eens bij KBC gekeken voor een nieuwe badkamer omdat zij zeer content waren over dit bedrijf. Nadat we breed geïnformeerd waren over de mogelijkheden kwam er een adviseur bij ons thuis om de situatie in ogenschouw te nemen. Na de maten te hebben opgenomen kregen we een paar dagen later een vrijblijvende offerte. Deze was ons aan de hoge kant , alles even met de adviseur doorgenomen en je kan dus zelf ook gedeeltelijk klusjes uitvoeren ( denk aan het slopen en zelf afvoeren van bouwafval ) welke dan in mindering worden gebracht.Nadat de adviseur langs was geweest kwam er ook nog een werkvoorbereider langs om de technische zaken door te nemen en voor de tweede keer de juiste maten opnam. Voor de aanvang van de verbouwing kregen we een planning toegestuurd , hier op kon je precies zien op welke dag wat stond te gebeuren. Deze planning was nagenoeg kloppend. De eerste 2 dagen ben ik thuis gebleven om bij het opstarten te begeleiden , dit is niet beslist nodig want zo heb ik ervaren dat de vakmensen die over de vloer kwamen , jarenlange ervaring hebben en weten wat ze doen. De heren die ik over de vloer had waren allemaal vriendelijk en meedenkend. De verbouwing was ietsje eerder klaar dan de planning , maar dat vonden wij uiteraard geen probleem. Een paar weken later is de adviseur nog langsgeweest voor de "oplevering". Wij vinden de werkwijze van deze firma aangenaam , alles vrijblijvend en niet opdringerig. En raden deze firma zeker aan. Proficiat KBC
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Leendert en Lucy van der Laan op zaterdag 12 dec 2015 '15
Wij hebben onlangs onze badkamer en toilet via KBC gekocht. De verkoper heeft voor ons alle tijd genomen om alles geheel naar onze wensen en ideeën uit te zoeken. Ook kwam hij persoonlijk nog een onderdeel van de toilet langs brengen die omgewisseld moest worden. Wat een service! Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen KBC aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Halma op woensdag 18 nov 2015 '15
Onze ervaring met KBC is uitstekend. We zijn goed voorgelicht. Zoals van te voren afgesproken, is het ook zo gegaan. Heel blij en tevreden met de verbouwing van de woonkamer. Een geweldige keuken is er geplaatst. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden over eindresultaat”
Door Oppedijk op donderdag 12 nov 2015 '15
Voorjaar 2015 hebben voorbereidingen getroffen, betreffende een nieuwe keuken. Een behoorlijk traject waarin van alles aan de orde kwam. Omleidingen van elektra, gas en water en stukadoorswerkzaamheden en het afwerken en schilderen. In dit hele proces zijn we betrokken door de vakmensen van K.B.C. Scharnegoutum. Alles is inmiddels gerealiseerd, en zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken mooi ontwerp”
Door Sjoerd de Roos op donderdag 22 okt 2015 '15
Samen met de adviseur van KBC zijn we tot een mooi ontworpen keuken gekomen. Na alle voorbereidingen kon deze in september 2015 geplaatst worden, waarna de tegelzetter wand- en vloertegels heeft geplaatst. Het is een mooi geheel geworden, wij zijn trots op onze nieuwe keuken. Wij hadden al ervaring met KBC, want enige jaren geleden hebben zij ook een nieuwe badkamer bij ons geplaatst, ook tot volle tevredenheid. Vandaar dat we weer met KBC in zee gegaan zijn. Kortom: Met KBC zijn wij zéér tevree!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel blij met aankopen”
Door Catrien op maandag 28 sep 2015 '15
In mei een nieuw toilet en gangvloer uitgezocht. Aanbod en uitleg over de mogelijkheden was naar volle tevredenheid. Helaas , de geplande datum van uitvoering ging niet door. Maar na nieuwe afspraak is alles na volle tevredenheid uitgevoerd. Vooral precies en schoon werk(direct afval afvoeren) was voor mij een compliment waard. Mocht ik weer iets aanschaffen op gebied van keuken of badkamer ga ik zeker weer naar KBC. Kortom, ik ben heel blij met mijn aankopen. Bedankt C.D.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blijk van waardering”
Door Koers op vrijdag 25 sep 2015 '15
Hierbij een blijk van waardering. Alles is keurig uitgevoerd en Pieter heeft zijn werk tot in de puntjes uitgevoerd en ook het tegel en installatie werk is keurig gedaan. Wc en badkamer helemaal naar wens. We zijn heel erg tevreden. Bedankt! Gerben, Douwtje en kids
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“KBC is aanrader”
Door Arie en Greta Hitzert, Hurdegaryp op donderdag 24 sep 2015 '15
We hebben bij dit bedrijf een badkamer en een keuken gekocht, tevens was er wat werk in het toilet beneden. Al vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. We hadden een afspraak voor een keuken en vanwege de afstand wilde we ook graag een badkamer uitzoeken. Dit werd terplekke ingepast. Uitleg over een te leveren keuken en badkamer was erg duidelijk, werd niet opgedrongen, maar er werd uitgegaan van ons budget. Na een 2e gecombineerde visite werd het afgerond, en zijn er afspraken gemaakt om de zaken in onze nieuwe woning in te meten, in goede samenwerking met de toenmalige bewoners (die daaruit voortvloeiend zelf ook een badkamer en wc bij KBC kochten) Er werd goed uitgelegd hoe het betalings-systeem werkt en de spullen werden besteld. Ruim van te voren werden er planningen verstuurd zodat je weet, wie, wanneer , wat komt doen. We zijn erg tevreden over de installateur, de badkamermonteur, de keukenmonteur, ook het stuc- en tegel werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wat vooral opviel was de vriendelijk- en netheid van het personeel, en niet te vergeten het "mee denken" want soms zijn dingen toch anders dan van te voren gedacht. De wat kleinere en een groot "achteraf" probleem werden keurig en snel opgelost zonder de "ja maar" die je vaak hoort. Kortom, KBC is een aanrader voor keuken en/of bad, maar dit was reeds bekend voor we met hen in "zee" gingen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Jos Preusting op maandag 7 sep 2015 '15
Ik heb tijdens mijn vakantie mijn badkamer en toilet laten renoveren. Mijn vertrouwen werd niet beschaamd en er is prima werk geleverd. De "dingetjes" die hierna nog aangepast moesten worden duurden wel erg lang. Maar overall een prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door J.W.F. de Groot op zaterdag 5 sep 2015 '15
KBC heeft bij ons de badkamer geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de geleverde service. Wij streefden naar een hoge kwaliteit en afwerking. Dat heeft soms wel geleid tot enige discussie, maar het werd altijd naar tevredenheid opgelost. Het resultaat mag er echt zijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam De Man op dinsdag 1 sep 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het voortraject. Meedenken en voldoende tijd nemen om samen tot een prachtig resultaat te komen. De montage is uitstekend verlopen zowel qua planning als uitvoering. Wij zullen KBC zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Biede goede service”
Door De Boer op dinsdag 18 aug 2015 '15
Wij hebben een keuken aangeschaft via KBC. Ook hebben zij de complete verbouwing van de keukenruimte plus de lange gang in onze boerderij voor hun rekening genomen. Plafonds, muren, (niet waterpas-)vloeren. Onze ervaringen met KBC zijn goed, we zijn goed geholpen en hun monteurs kwamen ook zelf met ideeen waarop ze de ruimte beter/mooier konden maken. KBC stuurde ook de schilders en electriciens aan zodat alles in principe in 1 hand bleef. Dit was erg duidelijk. Het eindresultaat is erg naar onze zin. Een paar dingetjes moesten nog worden verholpen na de verbouwing maar ook hierin denken ze mee, geven aan waar ze zelf een vergissing maakten en bieden goede service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Badkamer”
Door Hilda Kuperus op maandag 18 mei 2015 '15
Wij hebben een prachtige badkamer gekocht bij KBC. Helemaal volgens afspraak is de oude gesloopt en de nieuwe opgebouwd. Wij zijn heel blij met het resultaat. Wat helemaal fijn is gebleken tijdens het proces, is de tijdelijke douche die voor de periode tijdens de verbouwing bij ons in de bijkeuken is geplaatst. Top !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig”
Door B.W. Cazemier op vrijdag 3 apr 2015 '15
Afspraken zijn keurig nagekomen. Het werk is meer dan goed uitgevoerd tegen de overeengekomen prijs, zelfs meer dan dat. waar mogelijk en nodig willen wij KBC Scharnegoutum van harte aanbevelen met een tienplus.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Genieten”
Door J.S op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vernieuwing. Na vergelijkend onderzoek bij een aantal bedrijven kwamen we terecht bij KBC. Tijdens ons eerste gesprek werden de mogelijkheden voor onze nieuwe badkamer, die we behoorlijk hadden uitgedacht, besproken. Onze adviseur hielp ons onze keuze nog te verbeteren en adviseerde ons bij het kiezen van het geschikte sanitair en de juiste tegels. De verbouwing duurde drie weken. Alles liep volgens planning en met geweldige medewerkers. KBC heeft van onze badkamer een plaatje gemaakt. We genieten er iedere dag nog van.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Blij en tevreden”
Door Fam. Nauta op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Wij hebben de keuken bij KBC gekocht vanwege het meedenken in mogelijkheden, het geven van goed advies en het niet opdringen tot directe aankoop. KBC kon ons overtuigen door een duidelijke offerte en het verstrekken van tekeningen en plattegronden op maat. Het inmeten, leveren en monteren van de keuken verliep naar onze wens.
Na de montage werd een klacht (leveringsfoutje) keurig hersteld en naar tevredenheid opgelost. Ook het betalen via een derde rekening ("SAFE, Veilig betalen") schepte vertrouwen. Kortom blij en tevreden met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Kan zonder voorbehoud aanbevelen”
Door B.J. Schaafsma op zaterdag 14 feb 2015 '15
KBC heeft de renovatie van de WC, de Hal, de Keuken en de douche in mijn woning verzorgd. De voorbereiding verliep uitermate plezierig. Er werd oplossingsgericht meegedacht. De uitvoering was zorgvuldig, vakbekwaamheid lag op een hoog niveau. Tijdens de uitvoering werden nog verbeteringsvoorstellen gedaan. Er werd meegedacht. Het eindresultaat overtrof de verwachtingen. De offerte was uitgebreid en helder, tijdstip van uitvoering was volgens plan. Prijs kwaliteitsverhouding is gezien het uitvoeringsniveau zeker positief. Kan het bedrijf zonder voorbehoud aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Schadeherstel”
Door fs op maandag 9 feb 2015 '15
Het betreft het herstel van een lek in de douche, waardoor we schade kregen aan het plafond in de hal. Adviseurs zijn meerdere keren langs geweest om ons te adviseren over materialen e.d. en hebben ons tevens geadviseerd om de verzekering aan te spreken voor de geleden schade. Op de wandtegels na is de hele doucheruimte aangepakt door KBC inclusief nieuw leidingwerk onder de vloer. Alle vrijkomende materialen zijn correct afgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de hele trap bekleed met karton om het inlopen van vuiligheid te voorkomen. Tijdens de werkzaamheden hebben we in overleg met de monteur nog enkele zaken kunnen aanpassen, waardoor we ruim binnen de aanneemsom konden blijven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima”
Door A.Hoogeveen op maandag 2 feb 2015 '15
KBC is aan te bevelen. Goede service. Afspraken worden nagekomen. Er wordt binnen het afgesproken budget gebleven. Alle materialen waren binnen, evt. beschadigingen tijdig opgelost. Renovatie van keuken, badkamer en toilet is door vakkundige mensen uitgevoerd. zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door H O op vrijdag 9 jan 2015 '15
In november 2014 hebben wij een douchewand met vloer besteld bij KBC Scharnegoutum. We hebben in de winkel goede voorlichting gehad. Ze waren zeer correct en klantvriendelijk. De offerte was duidelijk en de levering was op tijd. De montage was zeer goed. De monteur was vriendelijk en werkte heel netjes. Wij zijn zeer tevreden. Prijs kwaliteit verhouding vinden wij prima. Goed bedrijf. Wij komen vast vaker!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“uitstekend bedrijf”
Door H.Oostra op dinsdag 16 dec 2014 '14
Een nieuwe keuken plus een inbouwkast en een geheel nieuwe wc laten plaatsen. bijzonder klantvriendelijke verkoper die heel goed meedenkt met jou ideeën, ook de personen die komen om inmeten van de keuken en kast word heel goed uitgelegd wat er uitgevoerd moet worden, daarna is de uitvoering ook bijzonder goed verlopen goede monteurs die weten wat er moet gebeuren en geen rommel achterlaten. Ook nadat alles was uitgevoerd word er contact met je opgenomen of het naar wens is. Een bedrijf dat je alles uit handen neemt en de werkzaamheden prima uitvoert
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze nieuwe keuken”
Door Hulshof op zaterdag 13 dec 2014 '14
Nadat wij een aantal keukenzaken hadden bezocht en zelfs naar een woonbeurs om ideeën voor onze nieuwe keuken op te doen kregen wij steeds meer de indruk dat het hen niet ging om onze keuken. Zo kwamen wij in onze zoek tocht bij KBC en hebben een afspraak gemaakt. We hadden gelijk het gevoel dat we hier met kenners en kwaliteit te maken kregen. Samen hebben we met Harm de Ruiter onze plannen besproken en kregen we op allerlei vragen prima oplossingen. Vrijblijvend werd een keukendeurtje speciaal in de white wash aangevraagd en konden wij zo onze keuze en kleur bepalen. Exact wat wij zochten. Uiteindelijk is onze keuken op maat gemaakt nadat alles op de millimeter was ingemeten. Onze complimenten voor de bouwers van de keuken die ervoor gezorgd hebben dat onze keuken helemaal naar wens is geplaatst en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, van de eerste deurbel die ging tot de factuur die bij ons op de mat viel. Alles duidelijk afspraak is afspraak!! Elke dag kijken wij met verbazing naar het eindresultaat en men zegt vaak dat alles zo snel went ...nou dat vinden wij zeker niet. Alle medewerkers van KBC-keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een betrouwbare keuken.”
Door Linda en André Zeldenthuis op woensdag 10 dec 2014 '14
Na lang zoeken een keuken besteld bij KBC in Scharnegoutum. We zochten een keuken die voldoet aan onze eisen, en die past in de ruimte die wij ervoor beschikbaar hebben. Bij KBC kregen we alle hulp en tijd om de keuken naar onze wensen in te richten. De offerte was ruim en overzichtelijk, waarna het plaatsen van de keuken gepland kon worden. Dit is allemaal zonder problemen verlopen, en wij zijn dan ook bijzonder tevreden over het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door Arjen Koopmans op zondag 7 dec 2014 '14
We hebben nu een goede en mooie keuken waar we veel veel plezier aan beleven. De plaatsing van de nieuwe keuken verliep uiterst goed door een goede planning van KBC. De verkoper Lammert Kort nam echt de tijd voor ons en hij had goede ideeën, waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Kortom een prachtig resultaat.
Onze nieuwe keuken
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe badkamer & toilet / renovatie keuken”
Door G.D. Frik op dinsdag 2 dec 2014 '14
We hebben een nieuwe badkamer en toilet gekocht. De keuken werd gerenoveerd, waarbij nieuwe apparatuur (inductiekookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser) werd aangeschaft. We bezochten weer KBC omdat in onze vorige woning dit bedrijf naar onze grote tevredenheid in verschillende fases keuken, badkamer, toiletten boven en beneden naar volle tevredenheid had aangelegd. Vooral speelde de goede voorlichting en de nazorg een grote rol. De offertes waren toen en nu weer duidelijk, over de montage en het oplossen van een kleine onvolkomenheid in de keuken waren we zeer tevreden. "Klachten" worden altijd goed opgelost. Wij kunnen op basis van de werkzaamheden in onze vorige woning en nu volledig aanbevelen, ook wat de prijs-kwaliteit-verhouding betreft.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen moment spijt gehad”
Door F.B.van Foeken op maandag 1 dec 2014 '14
Voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn wij via vrienden bij KBC terecht gekomen.Daarvan hebben we geen moment spijt gehad. We werden door verkoper J.Lourens vriendelijk ontvangen en zeer deskundig voorgelicht. Na kennisname van onze wensen kwam hij met een prachtig plan.We waren het snel eens. Binnen een paar dagen hadden we een duidelijke,gedetailleerde offerte in huis. Alles werd bij ons thuis ingemeten en gecontroleerd en er werd een strakke planning gemaakt. Het mooie was dat iedereen zich hier aan hield,zodat het werk op de afgesproken dag begon en volgens plan werd opgeleverd. Er werd zeer netjes gewerkt,met oog voor de kleine details.Met het resultaat zijn wij zeer tevreden. Een klein probleempje met een kraan werd meteen opgelost. Bij KBC zeggen ze dat ze "ontzorgen" en dat is ook zo. Men is niet de goedkoopste, maar je krijgt er veel voor terug.
Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken.”
Door W. van Zundert op maandag 1 dec 2014 '14
Na een eerder oriënterend kijkje bij KBC, dit jaar de stap genomen en het was zeker geen vergissing. In het traject van het uitzoeken werden hij op vakkundige wijze mee op reis genomen door keukenland. Men was heel goed in staat om, ons zelf, te laten bepalen wat we mooi vonden. Na het inmeten thuis en de keuze die we gemaakt hadden werd een computerpresentatie gemaakt en alleen dat al maakte de voorpret compleet. In de praktijk blijkt ook dat dit geheel overeen komt met wat er uiteindelijk gebouwd is. Bij ons moesten enkele bouwkundige zaken uitgevoerd worden en het installatie werk. Dit hebben wij geheel uitbesteed bij KBC, de planning liep naadloos in elkaar over zodat alles binnen de geplande termijn was uitgevoerd. De afwerking is perfect, alles werkt prima en ook de klantbegeleiding en service zijn wij zeer over te spreken. Kortom, KBC is een bedrijf om bij terug te komen. Prettige mensen en hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Allardt Stoffels op dinsdag 25 nov 2014 '14
De keuze om een badkamer bij KBC te kopen is de volgende: een prima advies na goed luisteren wat de wensen waren. Een gedetailleerde en gelijk volledige offerte, goed onderbouwd die geen ruimte liet voor onduidelijkheden. Goede planning die ook nagekomen is en wat ons betreft het belangrijkste: een installatie door een vakman die zeer secuur en netjes werkt. Ook de after service was perfect, ondanks de grote afstand vanaf Friesland. Ik kan iedereen KBC aanbevelen. Zeer vriendelijke en sympathieke mensen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Badkamer”
Door H.Sv.d.Zweep op zaterdag 22 nov 2014 '14
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. Klantvriendelijkheid verkoper was zeer goed. Zeer goede voorlichting en mee denkend met de vraagsteller. Afspraken zijn na gekomen, de levering was volgens planning. Montage is zeer prettig verlopen ondanks de rommel hebben we drie leuke weken gehad. Klachten hebben we niet gehad. Prijs kwaliteit is wel in verhouding. Wij zullen zeker dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door H. Bouma op dinsdag 18 nov 2014 '14
We gingen via nieuwe deurtjes voor de bestaande keuken, naar een volledige nieuwe keuken:) Maar konden nu alles opnieuw indelen. We hebben optisch nu een veel ruimere keuken, en zijn er erg blij mee. Voorlichting en afhandeling was goed. Er waren na de plaatsing een paar kleine dingen niet in orde, maar dat werd binnen een paar weken naar volle tevredenheid opgelost. Een tevreden klant van KBC.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ook Doe-het-zelfer- welkom bij KBC”
Door Renske Krist op zaterdag 8 nov 2014 '14
Voor onze uitbouw waren wij op zoek naar een keuken. Uiteindelijk kwamen wij bij KBC terecht. Aangezien ik het installatiewerk van de uitbouw zelf deed, kon ik die keuken dan ook wel plaatsen. KBC respecteerde die keus volledig, en de week voordat de keuken werd geleverd kwam de schoolmeester van KBC inspecteren of ik al het voorwerk goed had gedaan. Ook bij deze man kon ik nog extra wensen kwijt (vensterbanken van zelfde materiaal als keukenblad). Er was voor mij tijdens het plaatsen van de keuken slechts een vraagteken; KBC beantwoordde dit professioneel. Kortom KBC begeleid ook de -doe-het-zelfer- zonder winstoogmerk! Dat noem ik grote klasse en dus ga je er in de toekomst weer naar toe! KBC: Een tien met een gouden griffel!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“badkamer”
Door nauta op dinsdag 7 okt 2014 '14
Tijdens het verkoop traject werd alle tijd voor ons genomen, tijdens het plaatsen bleek op de laden en kastjes dat de verkeerde grepen zaten, wat overigens zeer correct is opgelost door kbc. verder prima service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“goede ervaringen”
Door H. Nijborg op maandag 6 okt 2014 '14
Wij hebben goede ervaringen met KBC. Zij hebben bij ons een keuken en badkamer geplaatst. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. De prijs/kwaliteit verhouding vonden wij goed. Wij waren ook erg tevreden over de verkoopmedewerkers. Zij dachten echt met de kopers mee en lichten hun standpunt ook toe. Wij vonden het ook plezierig dat er nog iemand kwam voor de nacontrole. De Safe betaling is zeer veilig voor zowel de klant als het bedrijf. Het bedrijf krijgt van ons het cijfer 8.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden klant”
Door G.E. Tacoma op vrijdag 1 aug 2014 '14
Onlangs een nieuwe keuken bij KBC gekocht. Bij KBC zijn we zeer goed geholpen en d.m.v. het advies van de verkoper hebben we onze droomkeuken kunnen realiseren. De offerte was zoals besproken, de levering compleet en op tijd. Kortom, we zijn zeer tevreden over de service van KBC!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“nooit weer KBC”
Door Fam van der Zee op zondag 15 dec 2013 '13
Bedrijf werkt met inhuurkrachten die keuken monteren en plaatsen. in totaal 4 verschillende monteurs over de vloer gehad die er een rommeltje van maakten. Geen vakmensen. Toegepaste materialen en kwaliteit van montage ronduit waardeloos. Keukenblad was onvoldoende ondersteund. Uiteindelijk hebben we zelf een aantal zaken opnieuw met de juiste materialen gemonteerd. We hadden van dit kleine bedrijf dat er prat op gaat voor kwaliteit te gaan veel meer verwacht. Voor ons nooit weer KBC Scharnegoutum.
Reactie of foto toevoegen +92 bedankjes
Adresgegevens KBC Scharnegoutum
aScharnegoutum, Zwettewei 100A, 8629 EE Scharnegoutum, tel 0515 - 41 82 08
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland