Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
273 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
411 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1586 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
165 ervaringen (gisteren)
Woudenberg (Utrecht)
24 ervaringen (1 maand geleden)
Son (Noord-Brabant)
28 ervaringen (2 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
25 ervaringen (1 maand geleden)
6,4

Van der Stad

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 024-3773942 | Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen
Gebruikersfoto: Keuken met precisie geplaatst
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Stad
Betaalbare luxe en een eerlijk advies
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Van der Stad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Harry Brinker op zaterdag 16 sep 2017 '17
Op aanraden van vrienden zijn wij voor de inrichting van onze nieuw te bouwen woning bij van der Stad gaan winkelen. In eerste instantie zijn we gaan kijken voor een keuken en zijn daarbij geweldig geholpen door de medewerker. Meedenken met de tekening in de hand en zinvolle suggesties. De koop was snel gesloten. Vanwege de goede ervaring hebben we besloten tevens het sanitair voor toilet en badkamer bij van der Stad aan te schaffen. Opnieuw goed en terzake deskundig advies. Dan ook maar de tegelvloer voor de woning zelf uitgezocht. In de hele samenhang ook een aantrekkelijke prijs berekend. Als service levert van de Stad ook de mogelijkheid gebruik te maken van installateur en tegellegger. Ook hiermee waren wij zeer tevreden. Betrokken mensen die in het werk, zoals het plaatsen van de keuken, zich flexibel opstellen. Goed advies en goede service voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vertrouwd adres”
Door Siep Hania op maandag 9 okt 2017 '17
Na diverse orienterende bezoeken aan andere keukenzaken ben ik bij vd Stadt in Nijmegen terecht gekomen.Het advies wat ik kreeg van Victor was praktisch en bruikbaar afgestemd op mijn wensen en budget.Hier wordt overduidelijk meegedacht vanuit hun jarenlange ervaring was te merken.Heel vriendelijk en behulpzaam.De levering liep zonder enig probleem ook het plaatsen van de keuken werd met preciesie uitgevoerd door Danny die vanuit ervaring werkte dat was te zien.Al met al wanneer ik weer een keuken nodig zou hebben is dit voor mij een vertrouwd adres.Aanrader dus!
FOTO VAN SIEP HANIA
Keuken met precisie geplaatst
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,2
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 41 ervaringen
8,5
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 8 ervaringen
“Slechte communicatie over keuken”
Door Bosman op maandag 12 okt 2015 '15
Na het eerste gesprek een goed gevoel en meteen gekocht. Dit hadden wij beter niet kunnen doen. Werken met een externe montageploegen, communicatie slecht. moet overal achteraan bellen. wordt slecht gereageerd op de mail. verkopen gaat snel, maar problemen oplossen de te langer!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service”
Door Debby op donderdag 6 jul 2017 '17
Goede service en mooie kwaliteit keukens. Goed geholpen door de verkoper, en ook de externe monteur heeft de keuken netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tegels niet retour”
Door M.Cornelissen op zaterdag 5 dec 2015 '15
Begeleiding bij de aankoop is goed. Alleen de 5 pakken teveel door hun bestelde muur en vloertegels kunnen niet retour. Het is hun best verkopende tegel werd bij de bestelling verteld. Zij meten in hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Alleen dus veel teveel. Nu voel je je toch behoorlijk genept.
Inderdaad laat bij ons ook folie van de bij van der stad gekochte keuken los.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Ruilen”
Door Hugo Klapmuts op donderdag 24 aug 2017 '17
Badkamer gekocht bij Van der Stad. De twee beugels van 80 cm om handdoeken aan te hangen blijken iets te lang. Vervolgens weigert het personeel om die om te ruilen voor twee kortere. En dat ook nog op een zeer botte, onvriendelijke manier. Niet te geloven! Je koopt een badkamer à 3000 euro en twee handdoekbeugels kunnen niet geruild worden. Ergo, de service en vriendelijkheid bij Van der Stad houdt op zodra de rekening is betaald. Ikea bood uitkomst. 'Kunnen we het handdoekrek eventueel ruilen?' 'Maar natuurlijk, meneer!'
REACTIE VAN HENDRIKS
de heer Klapmuts, niet zijn echte naam, kocht bij ons twee 6- delige accessoires sets. de handdoekrekken maakten deel uit van de set en konden daarom niet geruild worden. Er is begrip dat de heer Klapmuts dat jammer vond maar het verhaal is wel uit zijn context getrokken. ook bij Ikea ruilt men geen onderdelen van een set om.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Klapmuts is wel mijn eigen naam. Ik zou het verhaal uit de context hebben gehaald, maar welke context dan? Dat wordt niet duidelijk. Het blijft hoe dan ook heel vreemd dat twee eenvoudige artikelen, als onderdeeltjes van een complete badkamer à 3000 euro, niet kunnen worden geruild.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Wat ik verder nog niet eens heb vermeld, is dat een medewerker van Van der Stad alle maten van de onderdelen van de badkamer uitgebreid op zijn computer heeft berekend. Hij heeft dus blijkbaar niet gezien - of niet gezegd - dat de beugels die hij ons verkocht helemaal niet pasten! Hoe zouden wij dat zelf van tevoren moeten weten? Van der Stad berekent immers wat past en wat niet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Nikki op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken bij hun gekocht. We hadden al bij andere zaken gekeken en daar was het heel opdringerig. Bij van der stad was dat totaal niet bij van der stad zijn we goed geholpen en personeel die er verstand van hebben en alles in 1 x kompleet ik heb al een aantal mensen daar heen gestuurd en die hebben daar ook een keuken gekocht en daar is ook alles super gegegaan dus een heb je een keuken nodig voor een goede prijs en goede uitleg en totaal niet opdringerig ga dan naar van der stad in Nijmegen Gr fam Timmermans Haalderen,
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed verlopen”
Door Jansen op woensdag 3 jun 2015 '15
sinds kort een keuken van van der Stad. Alles goed verlopen. Deskundig geholpen in een mooie grote showroom. Ook de monteurs waren vriendelijk en correct. Ik zou zeker mijn volgende keuken daar gaan kopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
8,2
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Blij met keuken”
Door Patricia Rehe op woensdag 20 sep 2017 '17
Twee weken geleden is onze nieuwe keuken gemonteerd en gisteren zijn de laatste zaken afgewerkt. van het eerste gesprektoon aan de eindafwerking is alles perfect verlopen. de keukenverkoper nam alle tijd voor ons , en wilde ook niet zoals je vaak hoort de keuken gelijk verkopen. er zat geen enkele druk op en ook alle afspraken werden nagekomen. wij zijn blij met onze nieuwe keuken van van der stad.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tegenvaller”
Door Zeeland op dinsdag 21 jan 2014 '14
Was tot voor kort erg tevreden over onze keuken. Maar helaas nu laat de folie van een paar keukendeurtjes los! Oplossing gevraagd bij van der Stad, eventueel alle fronten vervangen dus hoge kosten. Koop dus nooit meer een keuken met folie. Had meer verwacht van van der Stad!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Yvonne Jeurissen op woensdag 12 mrt 2014 '14
Op aanraden van mijn broer een keuken gekocht bij van der Stad. Wij zijn goed geholpen en alles verliep zoals verwacht. Wij zijn blij.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zeer slechte ervaring”
Door Bert op woensdag 3 apr 2013 '13
Wij dachten bij van der Stad aan het juiste adres te zijn. Niet goedkoop maar we wilden alles "professioneel" laten installeren. Dat is erg tegengevallen. Tijdens de verkoopgesprekken kan alles en doen ze hun best maar als de koop gesloten is moet je het zelf maar uitzoeken. Slecht advies m.b.t. leidingwerk waardoor we zelf alsnog een elektricien en andere installateur hebben moeten inhuren om dit op te lossen met veel rotzooi en kosten tot gevolg. Van der Stad had de houding van "zoek dat lekker zelf uit". Ik zal iedereen afraden om een keuken bij van der Stad aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
Vestiging Van der Stad
Website: www.vd-stad.nl
aNijmegen, Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen, tel 024 - 377 39 42
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland