Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
86 ervaringen (2 weken geleden)
Waddinxveen (Zuid-Holland)
88 ervaringen (1 week geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
80 ervaringen (1 week geleden)
7,1

Middag Leerdam

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 088-1601295 | Techniekweg 1, 4143 HW Leerdam
Gebruikersfoto: Perfect gelegde vloer
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middag Leerdam
Middag Leerdam al 25 de grootste tegelspecialist van midden Nederland. Met maarliefst 5000 soorten vloertegels een ruim assortiment! Ook voor badkamers en pvc vloeren kunt u terecht bij Middag Leerdam.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Middag Leerdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Gelegde tegelvloer”
Door Ingmar Kortlever op vrijdag 21 jul 2017 '17
Zeer slecht bedrijf! Ze moeten ons nog steeds terug bellen sinds december 2015!! We hebben een hele lijst aan dingen die fout zijn gegaan bij het leggen van onze vloer. Niemand die komt kijken of excuses maakt. Niemand die uiteindelijk terugbelt sinds december 2015! Tegels liggen niet in wildverband, de voegen laten los, er zit ergens een tegel niet mooi tegen de muur aan. Er zijn afspraken gemaakt over de trapkast die niet zijn nagekomen net zoals het afkitten van de randen. Ik had het nooit verwacht dat ik zo slecht over een bedrijf kan denken en mensen adviseer om er echt nooit heen te gaan! Het feit dat ze niet terug bellen heeft waarschijnlijk alleen te maken dat dit voor hun de goedkoopste manier is. Nu anderhalf jaar later ben ik het toch zo beu. Kan wel janken als ik mijn vloer zie!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nieuwbouwwoning”
Door Frank op woensdag 23 aug 2017 '17
Enkele jaren geleden voor ons nieuwbouw huis in Culemborg terecht gekomen bij Middag. Wij hadden gekozen voor een Casco huis (wat al spannend was). Bij Middag konden wij alles ineens uitbesteden; toiletten, badkamer, vloeren enzv. Ik kan niks anders zeggen dan dat wij zwaar tevreden zijn. Ook bij de verkoop van het huis complimenten gehad. De sfeer bij Middag is gewoon goed. Zomaar binnenlopen kan, maar het bedrijf loopt in mijn ogen erg goed; maak een afspraak zodat het net als bij ieder ander bedrijf ingepland kan worden! Wij hebben gekozen voor een duurdere badkamer en een duurdere vloer. De kwaliteit hiervan is subliem. Middag heeft ook budget spullen om iedere type persoon te helpen. hierin adviseren zij ook goed! Inmiddels hebben wij een nieuw huis gekocht, ook hiervoor zijn wij weer bij Middag langs geweest.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 80 ervaringen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Tevreden”
Door Herman op woensdag 23 aug 2017 '17
In ons nieuwbouwhuis een prachtige Keramisch parket vloer erin laten leggen door Middag Leerdam. Bij al onze bezoekjes aan de showroom heel hartelijk ontvangen, proeftegels mee mogen nemen naar huis om te kijken of onze meubels er mooi op stonden, goed advies gekregen en alle gemaakte afspraken netjes nagekomen! 8 maanden na het leggen van onze vloer zijn wij er nog elke dag zeer blij mee en erg tevreden met Middag Leerdam!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe vloer”
Door Carol Kok op woensdag 20 sep 2017 '17
Goed en zeer vriendelijk geholpen door Gerco. Goed advies én heel goed gelegd. En! Goede prijs! Ze maken ter plaatse een mooie offerte. In ons vorige huis daar onze vloer gekocht. En nu, in ons nieuwe huis..gewoon weer naar Middag. Dit dus is onze tweede vloer bij Middag vandaan. Dat zegt wel wat toch?
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Plavuizen vloer”
Door Yvonne op zaterdag 6 mei 2017 '17
Wij hebben een plavuizen vloer gekocht met aanleg vloerverwarming. Vloerverwarming was verkeerd aangesloten. Meerdere malen gebeld maar elke keer werden we afgescheept met een smoes. Uiteindelijk hebben we het laten doen. Ook valt de kwaliteit vd vloer tegen. Hoeft maar iets op te vallen of het toplaag is er af. Wij kopen daar geen vloer meer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Anders dan verwacht”
Door Mark op dinsdag 15 aug 2017 '17
Wij dachten de klus uit te hebben besteed aan professionals. Dat liep anders dan verwacht. Nadat de order is bevestigd, vindt er weinig tot geen communicatie meer plaats. Je wordt als klant niet meegenomen in het proces tot een nieuwe vloer. Dit wordt pas echt vervelend als de kwaliteit van de vloer tegenvalt. Wij hebben geprobeerd dit met elkaar te bespreken maar dat is niet gelukt. Middag Vloeren stuurt sterk op een (aan)betaling van 90% voor aanvang werkzaamheden. Daarna lijkt hun klant geen prioriteit meer te hebben. De overige 10% kan alleen met contant geld worden betaald. Mocht je toch overwegen een vloer bij Middag Leerdam aan te schaffen dan is mijn advies hierin; ga langs en ervaar hoe je in de winkel wordt geholpen. Ga vooral niet met hen in zee als je enige twijfels hebt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Middag Leerdam”
Door W. Van Horssen op zaterdag 28 mei 2016 '16
Op basis van de enorm positieve reacties op hun eigen website, besloten wat info in te winnen bij zowel Middag zelf als zuster bedrijf unique vloerverwarming. Van beiden nul reacties?! Om uit te sluiten dat wellicht hun ICT middelen hebben gefaald, zojuist een bezoek gebracht aan de showroom van Middag te Leerdam. Bij binnenkomst werden we niet begroet, zelfs niet eens aangekeken toen we Door de showroom liepen. Na een half uur zijn we rap vertrokken hier. Blijkbaar zien we er niet uit als potentiële klanten. Prima, dat houden we dan ook zo!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Keurig”
Door Sylvia Wagner op donderdag 9 nov 2017 '17
In september een vloertegel uitgekozen. Ivm een zeer strakke planning van ons was het nog even de vraag of dit zou gaan lukken. Maar we kregen het bericht dat de tegels op tijd binnen zouden zijn en dat er een tegelzetter was die op die datum kon. Keurig op tijd werd alles geleverd. Een week eerder was Ferry de Waard (de tegelzetter) langskomen om naar de oude vloer te kijken. Er was meteen een klik. Maandag 23 oktober begon Ferry, woensdag was de vloer klaar. Belangrijkste is natuurlijk dat de vloer perfect gelegd is en de kleur van de tegels mooier dan gedacht. We hopen nog heel lang van onze vloer te kunnen genieten.
FOTO VAN SYLVIA WAGNER
Perfect gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 80 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1636 ervaringen
“Tevreden over dienstverlening”
Door Mark op donderdag 24 aug 2017 '17
Afspraak = Afspraak is regelmatig het motto van veel bedrijven. Bij Middag is een gemaakte afspraak ook daadwerkelijk een harde afspraak. Prijs, levertijd en kwaliteit zijn goed en in verhouding. Ik kom wekelijks bij Middag in de winkel, is het niet voor eigen projecten dan wel voor klanten, iedere keer weer naar volle tevredenheid. Ik kan Middag als deskundig leverancier van tegels zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Snel en goede prijs”
Door Desmond op woensdag 23 aug 2017 '17
Top resultaat, snel en een goede prijs. Vooral heel klantvriendelijk en betrekken je bij het hele proces
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Conform afspraken”
Door Justin op woensdag 23 aug 2017 '17
Levering en plaatsing vloer conform afspraken! Nette mensen, geen gezeur!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tegelvloer”
Door Fam. Schilders op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze hele benedenverdieping is door Middag voorzien van tegels. Het is zeer vakkundig gelegd en ziet er strak uit. De ondervloer was niet vlak opgeleverd door de aannemer, ze hebben ons vervolgens uitstekend geholpen om dat eerst te herstellen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Middag Leerdam
aLeerdam, Techniekweg 1, 4143 HW Leerdam, tel 088 - 160 12 95
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland