Feedback
9,4

Boer Staphorst

Website: www.boer-staphorst.nl "Uitstekend" score uit 75 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.boer-staphorst.nl | tel: 0522-466800 | Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.boer-staphorst.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Boer Staphorst
Boer Staphorst. Boer Staphorst is dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost Nederland waar u alles kunt vinden voor het creëren van optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Beleef bij Boer Staphorst volop bouw- en woonplezier in een winkelomgeving van maar liefst 22.000 m2 aan de Achthoevenweg 2.

In onze unieke winkelomgeving wordt u geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Boer Staphorst staat voor kwaliteit, vertrouwen en de garantie van een goede, scherpe prijs. Op deze manier ontvangt u als klant altijd het beste aanbod.

Boer keukens. Een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is prettig wonen. Boer Keukens geeft u het brede aanbod van diverse keukendesigns van uiteenlopende stijlen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.Boer badkamers. Laat u inspireren door de eindloze variatie in stijlen, van moderne eenvoud tot zacht en romantisch. Naast uitstraling is comfort ook belangrijk in uw badkamer. Onze professionele medewerkers helpen u graag met uw ideeën en wensen omzetten naar uw eigen droombadkamer, waar u elke dag met plezier van kunt genieten.

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en tevredenheid daarom hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Naast een ruim assortiment aan keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor woonartikelen, bouwmaterialen, gereedschappen voor de creatieve doe-het-zelver en buitenartikelen.

In 2015 is Boer Staphorst verkozen tot beste zelfstandige winkelier van 2015-2016. Boer Staphorst wist een 8,6 te scoren op relevante koopaspecten voor de consument, zoals service, prijsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding.


Gebruikerservaringen
Er zijn 75 gebruikerservaringen over Boer Staphorst. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren55 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Super bedrijf”
Door j.van oostveen op vrijdag 28 apr 2017 '17
Echt een super bedrijf,al vele malen een keuken en een badkamer laten plaatsen,in de kleinste dingen geven ze je een advies,waar wij niet bij stil stonden zagen zij,echt heel geweldig. Wat ons steeds opvalt zijn de mensen die zo,n stukje vakwerk afleveren,dus een goede aanrader boer staphorst
Onderdeel badkamer
Onderdeel badkamer
na de badkamer was de keuken ook een groot succes.
REACTIE VAN J.VAN OOSTVEEN
hier zijn we zelf niet op gekomen,maar dankzij Grietje die ons uitstekend geholpen heeft,hebben wij nu geen losse bakjes voor onze zeepjes nodig
REACTIE VAN J.VAN OOSTVEEN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Sprak bijzonder aan”
Door familie Nieuwenhuis op woensdag 12 apr 2017 '17
Onze ervaring met Boer Staphorst voelde gelijk al goed aan tijdens ons eerste bezoek ter oriëntatie (we waren er nooit eerder geweest). Margje Dons gaf ons de nodige uitleg en gericht op onze wensen kregen we een tas met informatie mee. Bij de vervolgafspraak hebben we met Margje onze wensen nader besproken en terwijl wij genoten van een lekker kopje koffie in het gezellige restaurant maakte ze een offerte en een 3 D ontwerp. Enthousiast gingen we daarmee naar huis om dit met de bestaande badkamer te vergelijken en op ons in te laten werken. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt om op basis van de offerte en het ontwerp alles bij ons thuis qua mogelijkheden te laten checken. In de tussentijd zijn we nog een paar keer terug geweest bij Boer voor wat wijzigingen en aanvullingen. Ook die keren werden we zeer gastvrij te woord gestaan. De afspraak tot definitieve plaatsing en planning van de badkamer werd gemaakt.
Op de afgesproken dag werden de materialen geleverd en werd er, de eerste twee dagen geholpen door een collega, door Jacco begonnen met de sloop van de oude en het realiseren van de nieuwe badkamer. Dit alles werd op zeer professionele wijze gedaan. Zo bleek o.a. tijdens de verwijdering van een wandje een oude cv leiding " te zweten". Deze leiding werd eerst vernieuwd alvorens daar weer een nieuwe opbouw om te maken; er werd dus geen risico genomen maar kwaliteit geleverd. Jacco heeft ons iedere keer zeer deskundig advies gegeven voor wat betreft de plaatsing van de betegeling , de leidingen en de verlichting. Zo werden we tot in detail bij de uitvoering van onze eigen badkamer betrokken met een geweldig resultaat. Ook gemaakte afspraken om een radiator tijdelijk te verwijderen op een slaapkamer en een dimmer in de keukenwand in te bouwen werden in overleg prima ingepast en uitgevoerd.

Wat ons opviel bij de start van de werkzaamheden was dat allereerst de hal, de open trap en de vloer in de woonkamer en een slaapkamer werden voorzien van permafix , een zelfklevend afdekvlies dat de gehele periode goed bleef liggen. Wat ons bij Boer Staphorst bijzonder aansprak was dat we in het gehele proces alleen met Margje voor het ontwerp en Jacco voor de uitvoering te maken kregen, precies zoals we hadden afgesproken. Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en kunnen we Boer Staphorst zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed meedenken”
Door W.A.van Houten op woensdag 22 mrt 2017 '17
Goede wijze van meedenken en inventariseren van de wensen en aanpassen in de bestaande ruimten te weten wc beneden en badkamer met wc en aparte douche en badmdubel en kasten boven.Monteur met gouden handen en een zeer goed inzicht.Goede voorbeelden in de winkel als leidraad bij het uitkiezen van tegels kranen enz
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie badkamer”
Door Wietske op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Erg mooie badkamer gekregen. Netjes aangelegd door een vriendelijke en bekwame monteur. Service vanuit de winkel is ook prima. Veel is overlegd en de behulpzame monteur heeft als extra mijn accessoires opgehangen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door G Plooij op donderdag 16 mrt 2017 '17
Verkoop advise prima, installatie e.d. prima. Ik heb voor de 2e keer iest 'groots; gekocht en ik denk dat de service verbeterd kan worden door een echte oplevering, dat moment moet worden gepland, issues op geschreven en een plan gemaakt. Nu is het om 16.00 snel weg wezen en indien we zaken ontdekken kunnen we met de service afdelingen bellen. Een auto en een huis worden ook opgeleverd, keukens en badkamers zouden dat ook moeten gezien de prijs die is betaald voor het geheel
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig vakwerk”
Door van der Veen op vrijdag 10 mrt 2017 '17
We hebben een positieve ervaring met de verbouwing van onze nieuwe badkamer. De monteur was altijd stipt op tijd en betrouwbaar en dacht prettig mee bij besluiten.
Het resultaat is super en we zijn erg blij met het geheel!
360 graden foto
360 graden foto
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door M.C.A. de Gruyter op maandag 6 mrt 2017 '17
Bij Boer Staphorst heb ik de keuken gekocht. De vele modellen en opstellingen zijn schitterend. De service is perfect. Vandaar dat ik dit bedrijf van harte wil aanbevelen. Ook voor badkamers , woninginrichting, en leuke cadeaus zou ik naar Boer Staphorst gaan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede ervaring”
Door M.Dalebout op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Wij hebben goede ervaring met Boer Staphorst.We werden prettig geholpen in de showroom met de keuze van een nieuwe badkamer en aparte toiletruimte.De monteur was vakkundig en leverde goed werk.Hij dacht met ons mee. Het concept dat Boer alles uitvoerde, van sloop tot afwerking,sprak ons erg aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Op alle fronten goed bevallen”
Door Anne Jan en Hetty Hamming op dinsdag 28 feb 2017 '17
Op alle fronten is het ons goed bevallen. Vanaf het helpen in de winkel om de keuken uit te zoeken tot het plaatsen in huis. Afspraken die gemaakt werden, zoals de afgesproken tijden, werden altijd nagekomen. Zelfs als wij nog iets te vragen hadden o.i.d. werd er heel snel teruggebeld. De arbeiders waren kundig en ook nog eens gezellig! We zijn tevreden met onze nieuwe keuken! Allemaal bedankt!
Aanblik op de keuken
Aanblik op de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Liefde voor het werk”
Door Gezien Schotman op donderdag 23 feb 2017 '17
Vriendelijke en persoonlijke service en goede afspraken. Er wordt netjes gewerkt en goed overlegd, van eerste afspraak in de winkel tot en met de gehele installatie.
Medewerkers toonden veel vakkennis en liefde voor het werk.
Badkamerfoto
Badkamerfoto
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met het eindresultaat”
Door Elisa Ordelman op zaterdag 11 feb 2017 '17
Zeer goed en professioneel advies, meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Adviseur Margriet dacht goed mee, top! Helaas toonde de eerste monteur deze professionaliteit minder. Hier is door Boer snel en adequaat op gereageerd. De volgende dag heeft een ervaren monteur onze keuken perfect geplaatst en zijn we erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Veel keuze”
Door c. laureijs op zondag 5 feb 2017 '17
Netjes en vakkundig de toilet geinstalleerd. Eerder ook de badkamer bij Boer gekocht. Ook zeer tevreden. Veel keus en vriendelijk geholpen in de winkel. Schema van verloop klopt helemaal en is volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door D ter Haar op dinsdag 10 jan 2017 '17
Prima verkoper/ goede begeleiding/ alles volgens afspraak / mooi gemonteerd en afgewerkt. problemen werden direkt opgelost en alles in goed overleg geplaats er werd meegedacht over alles.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Leverancier voor badkamer”
Door Johan Langenkamp op donderdag 5 jan 2017 '17
Nagenoeg alle producten voor de badkamer gekocht. Werkzaamheden in eigen beheer gerealiseerd. We hadden reeds een Moodboard en detailtekeningen in eigen beheer gemaakt. Uitstekend door Clarinde geadviseerd tot in detail. 3D tekening gerealiseerd als zeer waardevolle serice. Wat zij niet wist werd gelijk nagevraagd bij leveranciers en/of kwam met prima alternatieven. Bij leveringen waren een aantal kleine tekortkomingen, zijn echter ogenblikkelijk naar volle tevredenheid opgelost en zonder bijkomende kosten.
REACTIE VAN LANGENKAMP
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
+ Toon extra foto van Langenkamp
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Mw. H. Scholten op woensdag 21 dec 2016 '16
Prima geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Opmeten: goed en bruikbare suggesties gekregen. Bezorging: heel goed, alles was snel boven. Plaatsen: goede meedenkende monteurs die heel netjes gewerkt hebben. Zeer goede ervaring met alle afdelingen van Boer.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Kanis op woensdag 21 dec 2016 '16
Wij hebben hier voor de tweede keer een keuken gekocht (wegens verhuizing). Ook dit keer weer prima geholpen door verkoper, die praktisch meedenkt met de klant. Ook de afleveringen en montage weer tip top in orde. Nette en ook meedenke monteurs van Boer zelf. Wij kunnen u dit bedrijf zeker aan raden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanvulling ontvangen 2 maart 2017: Na het plaatsen van een keuken het leggen van de vloer, (Ook door Boer) was de badkamer aan de beurt. En wij hebben zeker geen spijt. Het begon al bij de verkoper in de winkel. Deze neemt ruim de tijd, denkt met je mee maar dat vooral in oplossingen. De badkamer is geplaatst door twee heel vakkundige monteurs. Ze hebben echt heel netjes gewerkt, waren beleefd en vriendelijk. Elke avond was alles weer keurig netjes opgeruimd en gestofzuigd. De badkamer is helemaal geworden wat wij ervan verwacht hadden. Kies je voor een goede prijs kwaliteit verhouding, stap dan binnen bij Boer in Staphorst. Voor elke klus heeft Boer een bus.
REACTIE VAN KANIS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamerrenovatie”
Door Debora van der Vlis-Hekman op maandag 19 dec 2016 '16
De ruim 25 jaar oude badkamer en het toilet moesten totaal gerenoveerd worden. Bij toeval kwam ik bij Boer Staphorst terecht. De hulp die werd geboden om tot een goed plan te komen was buitengewoon kundig, efficiënt en vriendelijk. Bij Boer wordt met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Hans Duiker op maandag 19 dec 2016 '16
Door veel keuze en een goed advies konden wij snel kiezen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Keuken is prachtig geworden precies zoals we het gewenst hadden.
De ervaren monteur is een vakman gebleken, heeft in zijn eentje de keuken in anderhalve dag geplaatst. Zeer goed afgewerkt. ook heel goed dat de monteurs van het bedrijf zelf zijn, geven denk ik toch net iets meer aandacht. Kortom wij zijn zeer tevreden. mvg Hans & Dineke
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Enthousiast”
Door Magda Dekker op woensdag 14 dec 2016 '16
Keuken en badkamermeubelen gekocht. Wat een enthousiaste mensen die luisteren naar wat de behoeften zijn en een goed advies geven passend bij de persoon/het huishouden. Belangrijker nog: de service na de installatie in de woning werd conform afspraken uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door Jan en Lydia op woensdag 14 dec 2016 '16
We hebben hier de keuken gekocht, vloeren, plissegordijnenen en de meubels. Fijne verkopers, vriendelijk. Goede service. Gaven goede adviezen! Alles op tijd geleverd en zeer kundig ook degene die alles hebben gelegd en geplaatst hebben. Bedankt voor onze mooie woning.
Complete keuken
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door J.B. Swienink op dinsdag 13 dec 2016 '16
Bij het ontwerpen van het nieuwe toilet, heel goed geholpen. Onze smaak werd goed aangevoeld en er werd ruimschoots tijd genomen om alle details goed in te vullen.
Ook de feitelijke inrichting van het toilet en alles wat daarbij hoort is goed gegaan. Vriendelijke en behulpzame monteur die bovendien goed "meedacht" bij de inrichting.
Toiletontwerp
Toiletontwerp
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Marion Piest op maandag 12 dec 2016 '16
Een paar jaar geleden hebben wij een keuken bij Boer Staphorst gekocht. Dit is allemaal naar volle tevredenheid verlopen, dus ook voor de badkamer zijn we naar Boer gegaan. Verkoper Patrick heeft ons goed geadviseerd en met ons meegedacht. Dus we waren het al vrij snel eens en zijn met een goed gevoel naar huis gegaan. Mark heeft de badkamer snel en vakkundig geplaatst. Het resultaat is prachtig. Erg fijn ook dat de badkamer na oplevering wordt schoongemaakt. Wij bevelen Boer Staphorst zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Renovatie badkamer”
Door Gerke Ballast op maandag 5 dec 2016 '16
Wij hebben een badkamer en aparte toiletruimte laten renoveren. Het sloopwerk heb ik zelf gedaan en de plaatsing van de nieuwe spullen is door Boer gedaan. Bij de aankoop zijn we prima ondersteund en de plaatsing is vanaf de ruwe muren door één en dezelfde monteur verricht. Deze monteur werkte zeer netjes en zorgvuldig en ruimde aan het einde van de werkdag de rotzooi op inclusief stofzuigen. Alle installatiewerk werd in nauw overleg met ons uitgevoerd en het eindproduct is om door een ringetje te halen. Alle lof voor de monteur! Het enige minpuntje was dat de leverancier van het badmeubel een lade leverde zonder vakindeling. Door de verkoopster is toegezegd dat deze alsnog zal worden vervangen. Ons oordeel: de firma Boer is een betrouwbaar bedrijf en doet alles om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voortreffelijke uitvoering”
Door W.L.B. Wilschut op maandag 28 nov 2016 '16
Na eerdere ervaringen met een nieuwe keuken is onlangs mijn badkamer geheel vernieuwd. En net als bij de keuken is alles voortreffelijk uitgevoerd. Vwb. de keuken heb ik nooit meer een monteur van Boer-Staphorst nodig gehad, het was in één keer goed. En dat is toch niet gebruikelijk in de keukenbranche. De contacten in de winkel en met de monteur waren open en hartelijk. Er wordt met je meegedacht. Het werk is schoon opgeleverd en de overlast is zoveel mogelijk beperkt. Ik kan Boer-Staphorst met een gerust hart bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Martin en Serana van der Vegt op zondag 27 nov 2016 '16
Heel goed geholpen bij de aanschaf van de keuken (Marten de Boer). Alles is op tijd doorgegeven en geleverd door hun eigen distributieafdeling. De installatie werd verzorgd door hun huisinstallateur (Kin installaties). De installateur (Ewoud vd Berg) was super secuur en heeft alles netjes afgewerkt achtergelaten. Tijdens het plaatsen hebben we besloten nog een spatrand toe te willen voegen, wat door de installateur opgepakt is, doorgegeven aan Boer Staphorst. De volgende dag is er direct contact met ons opgenomen om alles te regelen, zo ook met een paar kleine aanpassingen mbt de verlichting. We zullen Boer Staphorst zeker aanraden, omdat de service super is en de prijs-kwaliteit goed.
Ruime keuken
Ruime keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede begeleiding gehad”
Door Toos Mulders op vrijdag 18 nov 2016 '16
Vanaf het begin in de winkel tot het eind van de aanleg van de nieuwe doucheruimte was de service en begeleiding meer dan super. Er was regelmatig goede communicatie en overleg. Grietje, de verkoopdame, met haar adviezen (en geduld) en Mark de monteur met zijn ervaring hebben van de doucheruimte een pronkstuk gemaakt. Mede door de klantvriendelijkheid kunnen wij terugkijken op een prettige ervaring met Boer.
REACTIE VAN TOOS MULDERS
+ Toon extra foto van Toos Mulders
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verandering badkamer”
Door Familie Knape op donderdag 10 nov 2016 '16
Drie jaar geleden kochten wij tot volle tevredenheid onze keuken bij Boer in Staphorst.Nu wij onze badkamer wilden veranderen stapten we meteen naar Boer en zijn meer dan tevreden,goed geadviseerd en een prima monteur: klasse
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes gedaan”
Door Richard Lotte op dinsdag 8 nov 2016 '16
Boer heeft niet alleen een mooie showroom, de verkoper neemt ook de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen. Twee bezoeken, talloze koppen koffie en een flink aantal 3D tekeningen verder hebben we uiteindelijk besteld. We zijn erg tevreden met het advies en het eindresultaat. Ook de montage is netjes uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Opnieuw zeer tevreden”
Door Hilja Feenstra op maandag 7 nov 2016 '16
We hebben voor de tweede keer in 18 jaar een keuken bij Boer gekocht en opnieuw zijn we zeer tevreden. Dat begon al in de winkel met de hulp bij het uitzoeken en de opstelling. En vervolgens is de plaatsing helemaal naar onze tevredenheid gegaan.
Ook de tegelvloer, waarbij we van te voren advies hebben gehad van één van de interieur-stylistes, is mooi en prima gelegd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Juiste plaats”
Door Familie Smit op donderdag 27 okt 2016 '16
Vanaf het begin kregen we het gevoel dat we bij Boer Staphorst op de juist plek waren voor onze nieuwe badkamer. In het eerste gesprek met Monique Lindenholz bleek dat zij onze wensen goed begreep. Met haar vakkundigheid had zij al snel in een 3D tekening een schets voor ons klaar.Ook door het vakmanschap van monteur Ron, die de badkamer heeft geplaatst genieten wij van onze heerlijke badkamer en zijn hier zeer tevreden over. Een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Henny Schuiling Askvik op maandag 24 okt 2016 '16
Mijn ervaring is zeer goed Ik heb een nieuwe keuken gekregen.Zowel de mensen bij de voorlichting en informatie en de uitvoerders waren goed en werkten netjes.Het resultaat is erg mooi. Ik kan de Firma Boer aanbevelen aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door H Burgmeijer op zondag 16 okt 2016 '16
We hebben een compleet nieuwe badkamer laten installeren en zijn hierover super tevreden. Het advies van Patrick Akse en de installatie door Jan Brand zijn onze complimenten meer dan waard. Bij deze onze welgemeende complimenten aan beiden. Over het algemeen kunnen we zeggen dat alle medewerkers zeer klantvriendelijk zijn.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“In no time geregeld”
Door W.Dalenoord op dinsdag 11 okt 2016 '16
Badkamer gekocht en geinstalleerd in no time. Wij zijn super tevreden met het resultaat. En ieder bij ons in de flat was ook blij door de manier van werken (zeer zorgvdig omgaan met andermans eigendoml Zeer zeker aan te bevelen voor een klus
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door Brouwer op donderdag 22 sep 2016 '16
Wij hebben een badkamer uitgezocht en laten plaatsen. Alles verliep vlekkeloos. goede service, vriendelijk benaderd. Geluisterd naar onze wensen. Het plaatsen met name verliep erg prettig. Er werd zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanrechtblad”
Door D.Ellens op vrijdag 12 aug 2016 '16
Wij hebben een nieuw aanrechtblad gekocht, Goed advies gekregen en een monster mee naar huis genomen om nog eens te wikken en te wegen.Na de koop is er ingemeten , alles op afgesproken tijden en gemonteerd. Leuke mens zowel binnen als buitendienst. Een bedrijf om nog eens naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aankoop en montage zeer goed”
Door Inge en Henk Vredeveld op woensdag 10 aug 2016 '16
Zo wel bij de aankoop als montage zeer goede ervaring, aardige mensen die mee denken en goede kennis van zaken hebben. Ruime keuze van materialen. Prima zeer aan te bevelen!
Resultaat is prachtig geworden.
Prachtig resultaat van de badkamer
Prachtig resultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed afgerond”
Door kelvin de Richemont op woensdag 27 jul 2016 '16
Vanaf het begin dat we met Boer zijn gestart was er vertrouwen in een goede afloop!. Diverse malen hebben we het ontwerp besproken, bijgesteld, uit laten voeren en nu.....afgerond. Het was ronduit een super ervaring en Boer krijgt van ons een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Jeroen op zaterdag 16 jul 2016 '16
Prima advies, voldoende keuze en de adviseur neemt ruim de tijd. Vakkundige installatie. Door de drukte zit er veel tijd tussen tekenen offerte en start werkzaamheden. Leendouche om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Jammer dat het inmeten, produceren en plaatsen van de spiegel 6 weken heeft moeten duren. Eindresultaat is top! Dikke aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne service”
Door Marleen Remijn op vrijdag 15 jul 2016 '16
Mijn ervaring met Boer Staphorst is zeer positief. De keuken is nu helemaal compleet, eerst nog tot 2 keer toe een schade op een kastje, maar dit werd keurig opgelost. Geen ongemak van gehad. De vloer zat wat tegen. De dekvloer die een ander bouwbedrijf had gelegd wilde niet goed drogen. nu is het toch gelukt en hebben ze voor ons nog een gaatje gemaakt voor de bouwvak. Echt super service. Heel erg blij mee. Verder is het contact met het bedrijf erg prettig.

Eerdere ervaring van 4 april 2016: Wij hebben een keuken, badmeubel, vloer en vensterbanken gekocht. Er wordt tijdig contact met je opgenomen over levering. Alles kan snel geregeld worden en mensen zijn aardig die je helpen en zoeken ook voor jou de beste oplossing. Hele fijne service en zou dit bedrijf iedereen aanraden in mijn omgeving.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door J.C. Brouwer op zaterdag 9 jul 2016 '16
Keuken gekocht bij Boer Staphorst, heel prettig en deskundig geholpen door Margriet Lindenholz. Ook het plaatsen van de keuken is door de monteur, Klaas Brand, zeer vakkundig gedaan. Wij kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Van begin tot einde prima verlopen”
Door R. Kamminga te Zwolle op maandag 4 jul 2016 '16
Medio februari een badkamer gekocht welke in de tweede helft van mei is geplaatst/gemonteerd. Vanaf het begin tot en met de oplevering is alles prima verlopen. De verkoper en de monteurs hebben correct en deskundig gehandeld. Al met al een prima samenwerkend team.
Badkamerinrichting
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete keuken”
Door Wim en Barbara Vrooland op vrijdag 17 jun 2016 '16
Wij hebben een complete keuken gekocht wij zijn bijzonder goed geholpen in de winkel door Harold Timmerman en ook heel goed geadviceerd wat wel en wat niet te kopen bijzonder prettig . Ook het bezorgen van de keuken ging netjes en zorgvuldig en op tijd .dan nog het inbouwen van de keuken dit is gedaan door Albert Hulst Dit is een vakman waar je zuinig op moet zijn alles is keurig gemonteerd en afgeleverd wij zijn er blij mee top team.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door T.Hopster op dinsdag 14 jun 2016 '16
Oude badķamer gesloopt, nieuwe badkamer zeer vakkundig geplaatst. Aan alles is zorg en aandacht besteed. Schoonmaak service , een geweldige service. Ben zeer tevreden, kan jullie van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Boven verwachting goed”
Door Annie en Bas van Elk op maandag 13 jun 2016 '16
Wij kochten een badkamer, zoals die in de showroom staat. Al onze wensen zijn door de verkoper op papier gezet en getekend. Ook de toiletgroep is in dezelfde stijl uitgevoerd. De uitvoering van het werk door Multi Montage [onderdeel van Boer] is boven verwachting goed. De monteur dacht in alle gevallen met ons mee en gaf ons welgemeende en gefundeerde adviezen. Super! Wij genieten dagelijks van onze aankoop en zijn er super blij mee.
Badkamer met toilet
Badkamer met toilet
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Naar tevredenheid geholpen”
Door Familie op dinsdag 7 jun 2016 '16
We zijn goed geholpen bij het maken van een keuze van de badkamer. Ook het plaatsen is naar grote tevredenheid verlopen. Kleine obstakels die we tegenkwamen zijn door de monteur naar tevredenheid verholpen! Ja, ik ben tevreden over de kwaliteit die Boer Staphorst levert!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nieuwe badkamer”
Door Familie Lamers op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. Goed en vriendelijk ontvangen. Advies wat we kregen was kundig. Een zeer prettige verkoopster, dacht goed met ons mee en bij veranderingen hield ze ons keurig op de hoogte. Ook nog even een telefoontje na afloop of alles goed was gegaan. Boer Staphorst is denk ik niet de goedkoopste winkel maar wel een hele goed service en dat vinden wij zeer belangrijk. Het schoonmaken van de badkamer na afloop hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wat ons op valt bij Boer is dat je altijd zeer kundig en vriendelijk wordt geholpen. Het plaatsen van de badkamer is ook goed verlopen. Er zijn nog een paar kleine puntjes maar we gaan er van uit gezien de service dat ook dit keurig wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vol lof”
Door Hans Doosje op dinsdag 24 mei 2016 '16
We hebben er lang over gedaan om de beslissing te nemen onze badkamer te laten renoveren. Uiteindelijk de knoop doorgehakt. Verschillende zaken bezocht en bij Boer in Staphorst de juiste klik gevonden. We werden prima geholpen, goede adviezen, begrip en deskundigheid. De afspraken werden keurig vastgelegd zodat er geen misverstanden konden ontstaan. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen; De startdatum, het tijdstip dat de monteur zou komen, wanneer de materialen zouden worden afgeleverd, allemaal perfect gecommuniceerd. De sloop en de montage werd uitgevoerd door een vakman. De zorg van het voorkomen van onvlakheid tussen tegels onderling, de symmetrie en het vol verlijmen van de tegels en niet te vergeten de wijze waarop afschot naar de drain werd gecreëerd verdient alle lof. Alles wat onduidelijk was werd overlegd en op het juiste moment werd, als wij even niet konden besluiten, dat zetje in de goede richting gegeven. En dan was er ook nog als kers op de taart de gratis schoonmaakservice, aangeboden door Boer Staphorst. Het klinkt allemaal misschien wat over de top maar wij zijn dan ook vol lof over Boer Staphorst en de mensen die hebben bijgedragen aan de realisatie van onze badkamer. Of wij het bedrijf zouden aanraden, gezien het bovenstaande kan ik alleen maar met volle overtuiging zeggen "Wij bevelen Boer Staphorst voor 100% aan". Zijn er minpuntjes, ja één minpuntje, de renovatie van een badkamer kost veel geld maar daar kan de Boer dan weer niets aan doen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door J. Mulder op dinsdag 24 mei 2016 '16
Keuken gekocht. Onze ervaring is dat wij uitstekend zijn geholpen en dat het installeren van de keuken door vakmensen is gebeurd. Zijn zeer tevreden over de afhandeling. Kunnen er tevreden op terugkijken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“In een dag geplaatst”
Door fam de boer op zaterdag 14 mei 2016 '16
Onze nieuwe keuken is drie weken geleden geplaatst daar stonden twee dagen voor gepland in een dag was alles keurig netjes afgewerkt en geplaatst alles opgeruimd en het aanrecht is prachtig geworden echt zoals we het in ons hoofd hadden ook bij de verkoop super geholpen en alles is waar gemaakt
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Totale plaatje klopt”
Door Theo op maandag 9 mei 2016 '16
Onlangs op onze bestaande keuken een nieuw keukenblad met spoelbak en kraan gekocht. Na meerdere zaken te hebben bezocht, bij De Boer langsgegaan en gebleven, vanwege zeer accuraat advies en ruimte voor overweging. De prijs was ook goed en achteraf geen spijt van deze keuze. Inmeten en montage uiterst nauwkeurig met fatsoenlijke mensen. Communicatie is op orde en planningsflexibiliteit ook. Totaal plaatje klopt.
Keukenblad met 5 pits gasstel en wasbak
Keukenblad met 5 pits gasstel en wasbak
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Johan & Hennie Schuurhuis op maandag 28 mrt 2016 '16
Wij hebben een goed advies ontvangen o.a. i.v.m. de kleurstelling en een mooie keuken gekocht met meerdere kleuren. Prijs en kwaliteit in goede verhouding. De monteur heeft de keuken op vakkundige wijze geplaatst en ziet er zeer mooi uit en wij zijn er zeer tevreden over. Wij hopen hier vele jaren plezier van te hebben. Wilt u ook een nieuwe keuken kopen ga dan ook naar Boer voor een goed advies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door J.H.Salomons op zondag 27 mrt 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken bij u gekocht. De keuze was groot. Wij zijn enorm goed geholpen: geduldig en deskundig. Er werd meegedacht en suggesties gedaan. Onlangs (vlak voor pasen) is de keuken geplaatst. En ook dat is op een voortreffelijke manier gebeurd. professionele
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Op zich tevreden”
Door Margreeth Rozendaal op zaterdag 19 mrt 2016 '16
Op zich zijn we heel tevreden met de keuken. Inmiddels 6 jaar oud. Wat we jammer vinden is de service. is een onderdeel defect, dan moet je het binnen garantietermijn zelf repareren. Je krijgt het artikel gratis thuis gestuurd, maar wil je het door henzelf laten repareren, betaal je de voorrijkosten. Dat vind ik toch wel een vreemde vorm van garantie.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Kan het aanraden”
Door Fam. Slager op maandag 7 mrt 2016 '16
Onze nieuwe keuken hebben we nu alweer een paar weken in gebruik en zijn er dan ook super blij mee. Dit is onze 2 de keuken bij Boer vandaan, dat wil wat zeggen. Wij zijn ook elders geweest misschien wel goedkoper maar de service, klantvriendelijkheid en vakkennis hebben ons besloten om weer naar Boer te gaan. Margriet heeft ons dan ook goed geholpen en de montage van Kin Montage verliep met dank aan Klaas ook top. Boer kunnen wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ervaring bij aankoop keukenapparatuur”
Door H.B. Suijdendorp op maandag 7 mrt 2016 '16
Gekocht: inbouw-koelkast en-vriezer. Merk Siemens. Ervaringen betreft 2 punten: 1. Monteur zei dat we ons voor de garantie moesten bij Siemens moesten aanmelden, maar bij de aankoop van 2 stuks had dat geen zin. 2: Deuralarm koelkast werkt goed, maar van de vriezer kwam geen geluid en het lichtje ging ook niet branden. Wij naar Boer met onze klacht. Enige advies: bel Siemens, dus gebeld, we werden gewaarschuwd dat het ons 109 euro zou kosten als de monteur voor niets kwam, maar het alarm werkte na een paar uur met open deur nog niet. Monteur kwam, vroeg een föhn en blies hete lucht achter in de vriezer en toen ging het lichtje aan en het alarm heel zachtjes af, dus betalen! Monteur zei dit is geen deuralarm, maar dooialarm. Dus eerst moet de inhoud ontdooid zijn voordat het alarm af gaat. Betere voorlichting van Boer zou op zijn plaats geweest zijn.

Naschrift 22 maart 2016: Na overleg is tot een verdeling van kosten gekomen en dat voelde prettig aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer en keuken”
Door Leo Hans op zondag 6 mrt 2016 '16
We hebben een PVC-vloer laten leggen en een keuken laten plaatsen. Helemaal tevreden omdat alles vakkundig is gelegd en geplaatst! Mooie winkel, vriendelijk personeel, verstand van zaken, goed gevoel!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een aanrader”
Door Fam Drost op zaterdag 5 mrt 2016 '16
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de aankoop en plaatsing van de keuken van Boer Staphorst. Na een vriendelijke ontvangst verbaasde ik mij over de kennis van zaken die de jonge enthousiaste adviseuse (verkoopster) Jaqueline heeft. Na het eerste gesprek hebben wij, zonder dat er druk werd uitgeoefend, de adviezen mee naar huis genomen en later nog 2 maal geweest voor advies en aanpassing tekening en 3D tekening. Vervolgens maakt men bij dit bedrijf ook waar wat er wordt beloofd in de showroom gedurende het hele traject van verkoop t/m plaatsing. Goede planning en communicatie! Een erg zorgvuldig en netjes werkende vriendelijke monteur (Kin & Boer) heeft de keuken zonder manco's geplaatst. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Het resultaat is super wij bevelen Boer Staphorst aan mocht u een nieuwe keuken willen kopen. Ons cijfer is een dikke 10 !!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door Marjan van Beek op donderdag 3 mrt 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Boer gekocht. Tijdens het uitzoeken zijn we enorm goed geholpen en geadviseerd. Onze keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. We beleven nu elke dag veel plezier in onze nieuwe keuken. Ook hebben we een goed kleuradvies gekregen.
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Dirk Beens op woensdag 2 mrt 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. Een zeer goed advies ontvangen bij aankoop van de keuken. Over het plaatsen van de keuken zijn wij uitermate tevreden. De keukenmonteur werkte zeer nauwkeurig en netjes. Alles is volgens tijdschema geleverd. Ik geef Boer Staphorst als cijfer een 9,5! Ga zo door met de service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gehele proces goed geholpen”
Door L. Stroeve op woensdag 2 mrt 2016 '16
Vanaf de eerste kennismaking was er een vertrouwen, door de sympathieke benadering van het personeel. Tijdens de gehele procedure van kennis making, opzet, offerte, enkele wijzigingen, en meedenken van/voor apparatuur, tot inmeten en uitvoering c/q montage perfect verlopen. Ook qua planning alleen maar lof. Zonder meer aan te bevelen. In onze kerk hebben wij dankzij Fa. Boer, een geweldige keuken, waar iedereen trots op is.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles onder een dak”
Door Familie van der Meer-Smit op woensdag 2 mrt 2016 '16
Wij hebben zomer 2015 een keuken aangeschaft. Duidelijke afspraken gemaakt die perfect zijn nagekomen. Mooie keuken, professioneel geïnstalleerd! wij genieten er elke dag van! Wij kunnen Boer Staphorst van harte aanbevelen mede gezien het feit dat zij alles onder één dak hebben.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelfplaatsing”
Door L.velthuis op woensdag 2 mrt 2016 '16
Een keuken gekocht .Het personeel dat weet waar ze over praten .Wij zij super geholpen door Marten de boer .Door dat je het gevoel hebt dat je nog klant bent. Het is de tweede keuken en net als de vorige keuken zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door Fam H Wassink op dinsdag 1 mrt 2016 '16
15 jaar geleden kochten we een pracht keuken bij de Boer afgelopen najaar hadden we lekkage opgelopen onze vaatwasser was lek waardoor de massief houten vloer omhoog kwam en een gedeelte van de keukenkasten en plint , Gelukkig hadden we de rekeningen nog dus wij naar de Boer het was geen probleem ze konden alsnog wel kastjes en plinten bestellen en we hebben daar een nieuwe vaatwasser gekocht , Al met al een prima service ook door de installateur we geven hiervoor wel een cijver van 9
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Objectieve advisering”
Door Fam.Maatman op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken en de bijbehorende apparatuur, prima en objectief geadviseerd! Bij het plaatsen een super nette monteur gehad. We maken inmiddels een half jaar gebruik van de keuken met veel plezier.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door G.J. Bulten op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Wij hebben een kookplaat gekocht dit jaar. Daarvoor een keuken, compleet, en een badkamer, compleet. Zoals gewoonlijk zijn wij deskundig en zeer prettig geholpen. De kwaliteit van de producten bij Boer Staphorst is hoogstaand en de prijzen vallen enorm mee. Een aanrader voor iedereen, die het huis smaakvol en voor elk budget wil inrichten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duidelijk”
Door M.A.Naberman op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken uitgezocht en gekocht bij Boer Staphorst. Bij het uitzoeken deskundig geadviseerd, en er werd niets opgedrongen. Er word gewerkt met duidelijke afspraken.
Ook het monteren van de keuken is deskundig gedaan! Ik ben zeer tevreden en geniet van mijn mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zelfmontage”
Door Dokter op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Ze zijn alweer 2 maanden in gebruik. We hebben het zelf gemonteerd en betegeld. Ook de service is top. Toen er bij de koelkast een onderdeel niet bijzat werd dat snel en zonder extra kosten geleverd. Op de dag dat we alles uitgezocht hebben, was super. De mensen die ons hielpen begrepen goed hoe en wat we wilden. En zelfs voor eten en drinken werd gezorgd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geadviseerd”
Door Berghorst op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Keuken gekocht bij Boer Staphorst. Prima geadviseerd en meegedacht. Levering en plaatsing ging zeer vlot. Wij zijn erg tevreden over het gehele traject van oriëntatie tot plaatsing en gebruik van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hoogwaardig en concurrerend”
Door Fam. van der Molen - Wolvega op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Van oriëntatie, vergelijk tot en met het beslissingsmoment is het één groot feest om bij Boer Staphorst een keuken aan te schaffen. Potentiële kopers worden begeleidt gedurende het gehele proces en er is totaal geen druk van de adviseurs om maar tot de koop over te gaan. Dit is "verkopen" 3.0, totaal adviseur dus, ; zou overal zo moeten zijn. Kwaliteit van het product, ondersteunt middels een optimale service doet verkopen en invullen van herhaal aankopen. De keuken is na installatie gratis schoon gemaakt door een ervaren schoonmaakbedrijf, klasse. Wij kunnen een ieder Boer Staphorst aanbevelen. En ja, de kwaliteit van de keuken is hoogwaardig voor een concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door H.J.F.van Toor.Hoogeveen op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Wij hebben vorig jaar een nieuwe kookplaat gekocht. Thuis gekomen konden we niet goed de plaat aan de praat krijgen( bleek niet goed de gebruiksaanwijzing gelezen te hebben). Ze kwamen bij ons langs en het was opgelost. We dachten ,daar komt nog wel een rekening .dus niet. Wat een service,waar vind je dat nog. Een prachtig bedrijf met vriendelijke behulpzame mensen. Wij hadden ooit een keuken bij hun gekocht , maar dat was 13 jaar geleden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij ermee”
Door W. Molenaar op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Wij zijn bij het kopen van onze nieuwe keuken geweldig geholpen bij de keuze van materialen. Ook goed geïnformeerd over de levering. De voorbereidingen liepen ook perfect. Het plaatsen was heel plezierig, wij zagen onze droomkeuken groeien. Het personeel was beleefd en vriendelijk en werkte erg netjes. Wij zijn zeer blij met Boer-Staphorst!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Rietveld op zondag 28 feb 2016 '16
wij hebben geen keuken maar een badkamer gekocht! Alles is prima verlopen. Vriendelijke en zeer service gerichte monteur (Albert). Zelfs toen het spekglad was (wij wonen in een buitengebied) waren ze er toch. Wij willen wel opmerken dat Albert een jonge knul bij zich had die het vak moet leren, maar deze knaap moet toch echt zijn houding veranderen! Wj als klant hadden niet echt het idee dat hij ervoor gaat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bevalt goed”
Door H Tichelaar op donderdag 25 feb 2016 '16
We hebben een keuken bij Boer in Staphorst gekocht we zijn goed geholpen en de keuken zeer vakkundig geplaats in een snelle tijd, complimenten voor deze man .Inmiddels staat de keuken al ca 3 maanden en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“gewoon de klant bedonderen”
Door A. op dinsdag 27 jan 2015 '15
Vorig jaar een afspraak gemaakt met maten van onze keuken die vervangen moest worden. We wilden een offerte. Voor we het wisten zaten we aan een keuken vast! Ik had nog gebeld, of we er van af konden, want we wilden alleen een offerte! Maar we hadden een handtekening gezet op ons kladbriefje nota bene, dus moesten we de keuken nemen. Ik kan hier wel 5 A-4tjes volschrijven wat er allemaal mis is gegaan! Nu na 1 jaar moet o.a. al de afzuigkap vervangen worden. Was ook verkeerd gemonteerd. Een kleine keuken van ruim € 6000,00! Niets dan ergernis, verkeerde voorlichting, slechte levering, klanten belazeren, oplichterij! Niets kopen hier! Je wordt afgesnauwd als je je verhaal wil doen. Wat een slechte zaak. Ik kan wel janken om de ergernis van deze keuken. Ik heb niet eens een oven, vriezer, of magnetron. Alleen een simpel keukentje.
Reactie of foto toevoegen +52 bedankjes
“slechte voorlichting die geld gekost heeft”
Door A.W. op zaterdag 23 aug 2014 '14
Hier 13 jaar geleden een keuken gekocht. De vaatwasser had een slecht scharnier. Dit bleek later een algemeen probleem te zijn dat onder garantie verholpen is. Bij de oven is het plaatwerk ligt gaan opbollen (nooit klacht voor ingediend). Keuken is verder volgens afspraak geplaatst. 13 jaar na dato lekt de kraan. We gaan terug naar dit bedrijf om een nieuwe kraan te kopen. Ons wordt geadviseerd alleen het binnenwerk te vervangen a 40,-. Het artikel wordt voor ons besteld. Nu blijkt dat dit het probleem van de lekkende kraan niet oplost. We kunnen er nog rubbers a 25,- euro bij bestellen (geen garantie dat dit helpt) -> niet gedaan want dan geef je wellicht 75 euro uit waarbij het probleem niet over hoeft te zijn (het risico ligt geheel bij de klant). Opmerking: een nieuwe kraan (goedkoopste variant) kost ook 75 euro. Men wil het binnenwerk niet terug nemen. Ook niet als we hier een nieuwe kraan zouden kopen. Men heeft bij de aankoop van het binnenwerk niet vermeld dat bestelde artikelen niet retour kunnen (dit is wel op de site te lezen maar dat hadden we vooraf niet gedaan, we zouden immers een nieuwe kraan kopen). Later hoor ik ergens anders dat bij een kraan van 13 jaar oud het twijfelachtig is om het binnenwerk te vervangen (zeker gezien de verhouding kosten nieuwe kraan en reparatie). De afdeling beneden en boven werken bij Boer Staphorst ook niet samen (dit op basis van verschil in merken). Boven op de keukenafdeling krijg je geen monteur te spreken bijvoorbeeld i.v.m. gewenst advies, niet op vrijdag (door de week) en ook niet op zaterdag. Ik vind de service anno 2014 slecht. Ik zal hier geen nieuwe keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
Adresgegevens Boer Staphorst
aStaphorst, Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel