Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1413 ervaringen (5 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
227 ervaringen (2 weken geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
197 ervaringen (1 week geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (1 week geleden)
8,2
I-Kook
Almere (Flevoland)
148 ervaringen (1 maand geleden)
8,5

Novium Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-5470819 | Ericastraat 6, 5482 WR Schijndel
Gebruikersfoto: Keuken met kookeiland
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Novium Keukens
Juist in deze tijd bent u op zoek naar een leverancier die zich onderscheid van de rest. Novium keukens doet dit al jaren door onder andere onze keukens zo in te kopen dat wij een zeer scherpe prijs hebben. Wij leveren keukens van 3 keukenfabrikanten zoals Nolte Tristar en Nobilia Keukens. Tevens leveren inbouwapparatuur van ruim 15 verschillende merken. Onze kunststof werkbladen komen juist weer uit Duitsland. De Multiplex bladen uit Nederland en ons graniet en composiet komt uit Portugal.
Gebruikerservaringen
Er zijn 8 gebruikerservaringen over Novium Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Showroomkeuken”
Door Fam. Van de Ven op vrijdag 18 dec 2015 '15
We hebben bij Novium een showroomkeuken gekocht. De service was heel goed. Er werd heel prettig en deskundig meegedacht om enkele veranderingen/aanpassingen mogelijk te maken. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en er was alle tijd voor een goed advies. Het eindresultaat is boven verwachting. Ik raad Novium-keukens te Schijndel zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hoge mate van betrokkenheid”
Door L. van den Tillaart op vrijdag 28 okt 2016 '16
Novium Keukens heeft ons geholpen met het ontwerp en realisatie van onze droomkeuken! Geweldige advisering, service en kwaliteit op maat gericht op onze eigen wensen en budget. Waar onmogelijkheden werden gezien door andere keukenleveranciers denkt Novium Keukens écht met jou mee. Onwijs prettige afspraken gehad waarin we echt werden gehoord, meerdere malen teruggekomen zodat we de ruimte en tijd hadden om zeker te zijn van onze keuze. Daarnaast een hoge betrokkenheid in wensen en werd er veel flexibiliteit getoond binnen de gemaakte afspraken. We zouden iedereen Novium Keukens adviseren!
Keuken met kookeiland
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1413 ervaringen
9,7
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 252 ervaringen
“Heel blij met de keuken”
Door Familie Caelers op maandag 23 jan 2017 '17
We zijn in eerste instantie bij een andere keukenzaak geweest. Toen wij na 18 weken nog geen keuken hadden (levering zou na 10 weken zijn), kwamen we bij Novium terecht. Hier hebben we dezelfde keuken met een paar kleine, maar wel essentiële wijzigingen besteld. Het waren dingen waar die andere keukenzaak zich op verkeken had door ondeskundigheid. Arno en Annemarie namen volop de tijd om samen met ons de meest ideale keuken samen te stellen. Het was heel fijn dat Novium onze keuken toch nog voor de grote vakantie kon plaatsen, iets wat we eigenlijk niet meer voor mogelijk hadden gehouden. De monteur hadden ze al gepeild of hij kon en Arno is dezelfde avond nog bij ons de keuken komen inmeten en heeft meteen de bestelling geplaatst. De communicatie liep vanaf het eerste moment goed en dat gaf een hoop vertrouwen. Ze waren heel vriendelijk en duidelijk en hielden zich aan afspraken. De hoge kasten die we besteld hadden bleken wat lastig te zijn voor de fabrikant, het deurtje van de vaatwasser was te kort zoals de fabrikant het tekende, Arno bestelde een extra deur erbij in de goede afmeting, zodat de levering geen vertraging op zou lopen. Na 5,5 week hadden we een mooie, goed werkende keuken. Er waren een paar kleine dingen die verdere afwerking vereisten, maar die werden op juiste wijze opgelost. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Arno en Annemarie....Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door A. Haerkens op maandag 8 jun 2015 '15
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Wat fijn dat er met je meegedacht wordt als je komt oriƫnteren voor een nieuwe keuken. Ze nemen alle tijd en maken een erg mooie offerte, met bijbehorende tekening. De levering en plaatsing is ook naar wens verlopen. Nog niet eerder hebben we personen gesproken die een keuken bij dit bedrijf hebben gekocht maar wij durven te zeggen "het is een prima zaak die doen wat ze beloven en mooi werk leveren. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“J.M.C van Delft”
Door J.M.C. van Delft op woensdag 14 jan 2015 '15
In onze keuken waren wat onderdelen aan vervanging toe. Met name: Spoelbak, kraan, kookplaat en inbouwmagnetron. Op diverse plaatsen gekeken en uiteindelijk voor Novium Keukens gekozen. Mede omdat na telefonisch contact er al snel iemand kwam kijken wat de mogelijkheden waren. Na zijn bezoek konden we direct mee naar de showroom om uit te zoeken wat we wilden en werd prijs opgegeven. Na die te zijn overeengekomen werd een datum afgesproken voor plaatsing. De levering en plaatsing werden uitgevoerd op de afgesproken datum. Daarover zijn we tevreden het werd keurig afgewerkt. Als iemand in onze kennissenkring problemen heeft met zijn keuken zal ik zeker zeggen neem eens contact op met Novium Keukens. die komen ook als je niet een heel nieuwe keuken nodig hebt. Zijn we zelf aan een nieuwe keuken toe dan zal ik zeker ook bij Novium Keukens gaan kijken.
Over de service kan ik niet oordelen, die hebben we niet nodig gehad en ik hoop dat dat zo blijft.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Joke van Riel op dinsdag 26 jan 2016 '16
Ik ben nog iedere dag heel blij met onze nieuwe keuken. Er wordt gekookt en gebakken dat het een lieve lust is! Van meet af aan werd er veel tijd genomen voor het maken van de juiste keuzes en het plannen van alle werkzaamheden. Er werd niets opgedrongen en op sympathieke wijze rekening gehouden met het budget. Alles is volgens plan geleverd en gemonteerd en een probleempje werd nog 's avonds na de montage opgelost. Een nieuwe keuken betekent ook een aantal weken "kamperen", maar het eindresultaat doet dit snel vergeten. Arno en Annemarie hebben een prima bedrijf, dat juist door de kleinschaligheid zorgt voor veel persoonlijke aandacht. Bovenal is het heel goed werk wat geleverd is. Ik kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super!”
Door De Beer op woensdag 3 sep 2014 '14
Wij hebben dit jaar een nieuwe keuken besteld bij Novium. We hebben deze helemaal maar eigen smaak vorm kunnen geven. Wij zijn hierbij heel fijn en vriendelijk ontvangen in de showroom. Er werd veel tijd voor ons vrijgemaakt zodat we alles konden zien, vragen en bespreken. Er zijn direct ontwerpen gemaakt nav onze keuzes zodat wij gelijk een beeld hadden van hoe de gekozen elementen bij elkaar eruit zagen. Vervolgens snel aangepast als we ergens over twijfelde zodat we het ook meteen konden zien hoe het er dan uit zou zien. Keuken was precies binnen het afgesproken termijn klaar, zelfs nog wat wat eerder. Na het plaatsen bleek de afzuigkap op een paar milimeter na niet waterpas te zijn. Ze zijn toen direct teruggekomen om dit op te lossen. Top service en top kwaliteit voor een prijs die je nergens anders zult krijgen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top service bij dit bedrijf”
Door Andre op donderdag 25 apr 2013 '13
Dit bedrijf is door zijn persoonlijke ervaring en kennis zeker en aanrader. Zij hebben prima plannen gemaakt voor onze nieuwe keuken. Scherpe prijzen en denken van het begin tot het einde met ons mee. Zeker een aanrader. Van mij krijgen ze een 10.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Vestiging Novium Keukens
Website: www.novium.nl
aSchijndel, Ericastraat 6, 5482 WR Schijndel, tel 073 - 547 08 19
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant