Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Staphorst (Overijssel)
151 ervaringen (3 dagen geleden)
8,0

Bad Middeljans

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0591-630611 | Magelhaenstraat 22, 7825 VK Emmen
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bad Middeljans
Bad Middeljans verzorgt het ontwerp en de bouw van complete badkamers. Het beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van badkamerontwerp, -bouw en -onderhoud
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Bad Middeljans. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Top”
Door H. de Groot op maandag 11 dec 2017 '17
Na een super goede voorlichting in de zaak is eind okt. 2017 de start gemaakt om de oude badkamer er uit te halen en een geheel nieuwe badkamer te plaatsen. Zowel het verwijderen, opbouw en tegelen is op een zeer professionele wijze verricht door bijzonder aardige werknemers. Ondanks een heftige klus, is het meer dan waard geweest. Bad Middeljans raden wij bij een ieder aan. Toppers in werken en ook in contact.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positief commentaar waard”
Door Rinus op zaterdag 17 dec 2016 '16
Professioneel bedrijf dat bij binnenkomst meteen goed informeerd. De badkamer was binnen 20 min. op het computerscherm geprojecteerd. De bulk van de werkzaamheden was in 2 weken gedaan. Vervolgens zijn beloften (bij problemen vinden we altijd een oplossing) volledig nagekomen. De prijs is ernaar maar de kwaliteit is hoog. De prijs bij anderen is ook hoog maar is de betrouwbaarheid dat ook (niet naar onze ervaring). Bad Middeljans is de beste keus in de Emmen regio en van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1727 ervaringen
9,5
Boer Staphorst
Staphorst (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 151 ervaringen
“Warm aanbevolen”
Door N. Kroon op donderdag 26 mei 2016 '16
2 januari op bezoek geweest bij bad middeljans. Men is totaal niet opdringerig, maar altijd bereid om vragen te beantwoorden. na vergelijk met andere zaken bij Bad Middeljans een nieuwe badkamer gekocht. Alles is volgens afspraak gedaan en alles klopte. Men heeft een prachtige badkamer geleverd en gemonteerd. Ook de monteurs zijn zeer klantvriendelijk en kundig. Zoekt u een badkamer in de regio Emmen, dan zal ik zeker bij deze mensen langsgaan. Middeljans wordt door ons gezin dan ook warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
Vestiging Bad Middeljans
aEmmen, Magelhaenstraat 22, 7825 VK Emmen, tel 0591 - 63 06 11
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.