Feedback
9,0

Bemmel & Kroon

Website: www.bemmelenkroon.nl "Uitstekend" score uit 523 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bemmelenkroon.nl | 3 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 523 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren293 ervaringen
4 sterren188 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster11 ervaringen

Per vestiging:
“Snelle oplossingen”
Door A. de Boer op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na bijna een jaar de keuken met veel plezier te hebben gebruikt, liepen we tegen twee mankementjes aan. De ovendeur sloot niet meer en de verlichting onder de bovenkastjes werd instabiel. Binnen twee dagen na het neerleggen van onze klacht werden we gebeld door de leveranciers. We kregen een nieuwe dimmer toegestuurd met duidelijke installatiebeschrijving en namens Bosch kwam een monteur de oven repareren. Alles zeer snel en binnen de garantie opgelost. Heel erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Doen waar ze voor staan”
Door Louis de Vries op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
In het najaar 2016 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na een aantal oriëntaties bij verschillende keukenleveranciers kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon in Qruquius. Wij werden in deze zaak netjes te woord gestaan. De adviseur Wicor Wiegman stond ons te woord en heeft ons perfect geadviseerd met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd door de verkoper totaal geen druk op je gelegd zodat je in alle vrijheid je keuzes kon maken. Ook nadat Wicor een keuken had samengesteld en er uiteindelijk een offerte uitrolde was er nog steeds geen druk en konden we rustig nadenken of de offerte aan onze wensen voldeed. Het enige juiste wat ons werd gevraagd was "indien wij er vanaf zagen of we dat dan konden doorgeven, zodat Wicor de offerte uit het systeem kon halen". Het hele proces tot aan de levering liep soepeltjes. Je kon alles goed volgen via je je persoonlijke pagina mbt je keuken. Uiteindelijk is 1 mei j.l. de keuken geplaatst door Montagebedrijf Polder. Ook dit bedrijf heeft een puik stukje werk afgeleverd waar wij zeer blij mee zijn. De medewerkers van dit bedrijf waren zeer correct en werkten erg netjes. Jammer genoeg misten we een paneel van de koelkast en was het paneel van de vaatwasser licht beschadig. Deze twee manco's zijn gelijk doorgegeven door de montagemonteurs aan Bemmel en Kroon. Vervolgens stonden deze opmerken weer op je persoonlijke pagina zodat je dit proces ook weer kon volgen. Eind juni waren alle panelen binnen en zijn de vakkundig geplaatst door montagebedrijf Hennie Polder en is onze keuken helemaal af. Kortom ik zou de volgende keer weer gelijk met deze twee bedrijven in zee gaan. Het is dus niet alleen kommer en kwel in keuken- en montageland er zijn ook bedrijven die doen waarvoor ze staan.
FOTO VAN LOUIS DE VRIES
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Ginny van Leeuwen op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Kwam binnen om gewoon even naar keukens te kijken en ja hoor de keuken die ik graag wilde zoals ik m bedacht had stond er dus een afspraak gemaakt met yorin blokker om een tekening te maken. Ik had alle maten van de keuken doorgegeven en de kastjes konden geplaatst worden. Ik zei alles hoe ik t wilde en de ervaring van yorin gaf mij af en toe een tip hoe je iets beter tot zijn recht kon laten komen. Nadat we de grove details hadden besproken kwam er een plaatje uit en ik zag t dit was mijn keuken helemaal naar wens dus alle details besproken van een kraan en kleur en apparatuur en ik kon niet wachten tot die geleverd en geplaatst kon worden. Door eerdere ervaringen hebben we om Henny polder gevraagd die heeft bij mijn ouders ook de keuken geplaatst en die kon dat ook bij mij doen! Netjes data afgesproken die mij uit kwamen en Henny kwam met zijn jongens de keuken plaatsen tot ik detail netjes afgewerkt ook weer naar wens en daar staat die dan mijn keuken helemaal blij mee. Van a tot z netjes verlopen en als er iets is kon ik altijd bellen ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan!
FOTO VAN GINNY VAN LEEUWEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima advies”
Door José Wassenaar op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Wij kregen prima advies en er is goed geluisterd naar onze wensen. Van opmeten tot plaatsen en afvoeren van de verpakking is alles tot tevredenheid verlopen.
FOTO VAN JOSÉ WASSENAAR
Keukenkast
+ Toon extra foto van José Wassenaar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door M. Duijster op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima hulp bij uitzoeken keuken, duidelijkheid over de prijs, er werd tijd gegeven om er over na te denken, geen druk om direct te beslissen. Goed online systeem om het hele proces te volgen.
FOTO VAN M. DUIJSTER
Nieuwe keuken via B&K
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Duidelijk”
Door Tom Heemskerk op maandag 2 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Is gewoon goed geen nonsense, maar duidelijk.
FOTO VAN TOM HEEMSKERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Review Bemmel & Kroon”
Door C. Sebugwawo op zondag 1 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze koopwoning hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Bij het maken van de afspraak werden wij verzocht eerst een rondje door de showroom te lopen en daarbij een frontje en een werkblad uit te zoeken. Gelukkig wisten wij al heel goed wat voor soort keuken het zou moeten worden. Een strakke witte keuken met een groot eiland en een betonnen werkblad. Na ons rondje door de showroom maakten wij kennis met onze verkoper, Bram Kijzers. Het viel ons op dat er hier anders gewerkt werd dan in andere keukenzaken. Er werd niet naar ons budget gevraagd, wel naar onze wensen. Ook werd er goed gekeken naar de beschikbare ruimte en de mogelijkheden daarbinnen. Bram dacht op een prettige manier met ons mee en tekende de keuken direct voor ons in middels een 3D-programma. Wij konden meekijken op het grote scherm dat achter hem ging. Zo krijg je gelijk een beeld van hoe de keuken er in de ruimte uit komt te zien. Na deze 2,5 uur durende afspraak gingen we naar huis met de tekeningen en een indicatieve offerte. Bemmel en Kroon neemt vervolgens geen contact op, wanneer je geïnteresseerd bent neem je zelf weer contact op. Erg prettig, want we worden tot op de dag van vandaag nóg gebeld door keukenzaken die niet lijken te snappen dat we niet langer geïnteresseerd zijn...

Ongeveer 2 weken later vond onze tweede afspraak plaats. Inmiddels hadden we de tekeningen diverse malen bekeken en ook de apparatuur op de website opgezocht. We hadden een heel pakket aan wijzigen. Toch een ander blad (kunsstof betonlook werkblad 'Moonscape' van Dekker), spoelbak op een andere plek, toch binnenlades in de lades en een andere afzuigkap. Over niks werd moeilijk gedaan, ook niet toen we na het tekenen van de offerte onze kookplaat wilden. Ook kregen we de mogelijkheid de apparatuur in het echt te bekijken en 'uit te proberen'. Omdat wij allebei vrij klein zijn werd er ook meegedacht naar oplossingen om de oven / combimagnetron lager te plaatsen, zodat het kastje erboven nog goed toegankelijk zou zijn voor ons. Aan het einde van deze afspraak hebben we het gehad over de prijs. Die viel ons niet tegen, maar toch hebben we onderhandeld omdat het toch boven ons budget lag. Dit is gelukt en zeer blij en tevreden gingen wij naar huis.

In de weken daarna zijn we via een persoonlijke website op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuken kan pas worden besteld na het inmeten en gelukkig wilden de toenmalige bewoners van ons huis daar aan meewerken. Zo kon de keuken al besteld worden voordat wij de sleutel hadden.

Na een aantal weken te hebben geklust in onze nieuwe woning werd de keuken geleverd. Dit gebeurt een dag voor plaatsing. Keurig op tijd werd de keuken bezorgd, je wordt middels een sms op de hoogte gehouden. De volgende dag is de keuken zeer vakkundig geplaatst door keukenmonteur Niels Freund. Ook hij dacht met ons mee en niets was hem teveel. Al voordat onze keuken geplaatst werd hadden wij contact en konden wij met onze vragen bij hem terecht. Een aantal onvoorziene / voorbereidende zaken moest op de dag zelf nog gebeuren en hier draaide Niels zijn hand niet voor om. Wij zijn ontzettend tevreden over zijn manier van werken en het contact dat wij met hem hebben gehad in de aanloop naar de plaatsing van onze keuken. Al met al willen wij met deze uitgebreide review aangeven heel tevreden te zijn met onze prachtige nieuwe keuken. Wij hebben de keuken nu zo'n twee maanden in gebruik en zijn er ontzettend blij mee. Bemmel en Kroon én Freund Montage, heel hartelijk dank!
FOTO VAN C. SEBUGWAWO
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden”
Door K.bregman op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen en voorgelicht door een erg vakbekwame verkoper! Deze week is de keuken geplaatst en wij zijn super tevreden!! Nog mooier dan wij ons hadden voor gesteld
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer blij ermee”
Door A. den Heijer op dinsdag 19 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na een aantal winkels te hebben bezocht met belachelijke prijzen, een afspraak gemaakt met een verkoper (Mike), deze aan de hand van onze wensen alles doorlopen en een mooi ontwerp gemaakt. Prijs zijn we netjes uitgekomen. Na 7 weken (bouwvakantie) is de keuken een dag voor montage geleverd. De monteur (Jacco)heeft de keuken op een professionele wijze de keuken geplaatst zonder problemen. De venterbank (zelfde als blad) en de keukenplint is hierna ingemeten en 2 weken is de alles netjes afgemaakt. Zeer blij met de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN A. DEN HEIJER
Keurige montage
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen communicatie”
Door Britt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Onze ervaring met Bemmel en kroon is niet fantastisch. Ze lieten weten dat ze zouden ontzorgen maar dat is niet helemaal geval geweest. In januari is onze keuken opgemeten door iemand van hun en pas in juni vlak voor onze vakantie, hoorden we dat de maten niet klopten. Daarnaast kregen we het nummer van een monteur die we moesten bellen, maar die bleek het te druk te hebben en de opdracht weer terug te hebben gegeven aan bemmel en kroon maar die hadden het niet met ons gecommuniceerd. Toen kregen we het nummer van een tweede monteur, weer hetzelfde verhaal. En eindelijk na een klacht van onze kant kregen we het nummer van een derde monteur. Bij levering van de keuken miste 3 deuren. Een kast met een raampje dat we hebben besteld zat aan de verkeerde kant op het verkeerde kastje. Dat kastje was verkeerd besteld. Een 50cm ipv 40 cm. Dus nu wordt er een 40cm kastje nageleverd maar die heeft geen raampje. Omdat die op de muur aansluit. Maar we hebben wel met een raampje besteld.

Toen de monteur kwam, hebben we samen op de luidspeaker met bemmel en kroon gebeld en gevraagd of de tijdelijke aanrechtblad meegeleverd zou worden. De persoon van Bemmel en Kroon zelf ( dus niet de monteur) zei dat het aanrechtblad meegeleverd zou worden. Toen de levering kwam, zeiden die jongens:"nee hoor, dat moet de monteur zelf voorschieten." Dus weer een slecht communicatie puntje.
Daarna zou het vuil opgehaald worden, waarvoor we dus een extra vrije dag hadden opgenomen, maar het vuil werd niet opgehaald. Ondanks dat we nog extra hadden nagevraagd bij Bemmel en ze zeiden:"ja het vuil wordt op die datum opgehaald." Niet dus. Dus we moesten er weer een extra vrije dag voor opnemen. Dus wij belden Cruquius op om weer een klacht in te dienen. Het antwoord:" Ja, een keuken verbouwen levert nu eenmaal veel stress op." We hebben gekozen voor Bemmel en Kroon omdat de reviews op internet zo goed waren, maar ze hebben ons voor ons gevoel niet goed geholpen. De communicatie is ook niet goed tussen hun, de klant, de monteur en de leverancier. Ik heb eerder een review gezet met 1 ster en dit is mijn aanpassing. Ik vind het spijtig dat ze proberen de schuld bij de monteur of aannemer proberen te leggen terwijl het bij hun communicatie ligt. Dit is echt een leermoment voor het bedrijf. Ik geef 1 ster erbij omdat ze het proberen op te lossen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Een heel geslaagd project”
Door Ad Roovers op woensdag 13 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Onze eerste keuken van Bemmel en Kroon was na twintig jaar aan een vervanging toe. Vanwege onze goede ervaring bij de eerste aanschaf zijn we weer gaan kijken in de showroom in Den Haag. Na de eerste indrukken hebben we een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Na afloop hadden we een eerste indicatie van de mogelijkheden en de kosten. Enkele weken later, na verdere oriëntatie en wat aanpassingen in het keukenconcept hebben we uiteindelijk "ja" gezegd tegen de laatste offerte. De gesprekken verliepen gemoedelijk in een sfeervolle showroom (met goede koffie!). Er was geen druk om snel een beslissing te nemen. Dat hebben we als erg prettig ervaren. Enkele maanden later is keuken vakkundig gemonteerd door Mark Asselman. De keuken is in één keer compleet en zonder beschadigingen geleverd. Mark heeft ook de demontage en leidingaanpassingen verzorgd. Het is een erg prettige monteur: fijn in de omgang, flexibel, denkt mee en werkt netjes. Een echte vakman. Kortom: een heel geslaagd project.
FOTO VAN AD ROOVERS
Keuken vakkundig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Karel Honselaar op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na jaren geleden een keuken gekocht te hebben en te laten installeren door en van Bemmel & Kroon voor onze zoon, zijn wij eind 2016 door de goede ervaring destijds weer gaan kijken bij Bemmel & Kroon. De ontvangst en klantvriendelijkheid vielen direct op. Ach, dachten wij toch eerst maar eens ook bij anderen kijken. Jammer voor die zaken, maar die haalden het niet bij de voorgespiegelde kwaliteit van Bemmel & Kroon. Dus wij weer terug en werden zeer goed geholpen door Arjan Kuiten, die met de nodige vakkennis ons nog meer overtuigde. Sceptisch als we waren dachten we; weer zo'n geslepen verkoper. Maar na nog een aantal gesprekken, je gaat tenslotte niet over 1 nacht ijs met zo'n dure keuken, raakten we meer en meer onder de indruk van zijn vakkennis en hulpvaardigheid om een mooie en efficiënte keuken te realiseren. De moeilijkheid hierbij was dat we nog ons appartement, gebouwd in 1972 op zicht hadden gekocht. We hadden alleen een bouwtekening uit die tijd. Er moest nog heel wat verbouwd en gesloopt worden voordat we de keuken naar onze zin konden laten installeren. Maar door goede communicatie met echt alle medewerkers van de afdelingen van Bemmel en Kroon is het ons gelukt een prachtig resultaat neer te zetten. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en blij met onze mooie keuken. Bemmel en Kroon bijzonder bedankt voor jullie goede, vriendelijk blijvende en toch zakelijk blijvende begeleiding.
FOTO VAN KAREL HONSELAAR
Keuken voor appartement
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duurt (te) lang maar naar tevredenheid afgemaakt”
Door Dhr. S.R. Fontein op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Vandaag is het precies 11 maanden geleden dat Bemmel & Kroon onze keuken heeft geplaatst. Helaas ontbreken er nog steeds twee greep lijsten. Zojuist is de monteur voor de 7e keer bij ons thuis geweest, voor de 7e keer ook met de verkeerde onderdelen. Ongekend talent. Inmiddels staat de teller op 7 ochtenden thuiswerken. De keuken is overigens wel naar wens en werkt naar tevredenheid, echter is de te verwachten service ver te zoeken.
REACTIE VAN SJOERD FONTEIN
Inmiddels heeft B&K de keuken naar tevredenheid afgemaakt en derhalve nog (net) binnen het jaar afgemaakt. Onze ervaringen waren over het algemeen niet negatief. Goed advies en opzich kundige en betrouwbare medewerkers. Alleen het uiteindelijke 'afmaken' duurde veel te lang. Ik zou B&K nog steeds aanbevelen en hoop dat B&K leert van deze fouten. Het had voorkomen kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed”
Door Fam de Graaff op zaterdag 2 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We werden er goed geholpen.geen problemen en op de afgesproken week geplaatst
FOTO VAN FAM DE GRAAFF
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer professioneel gedaan”
Door John den Dulk op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Granieten keukenblad, Inductie kookplaat en Quooker op een zeer professionele wijze door Bemmel & Kroon geplaatst en afgemonteerd op een reeds bestaande keuken van Bemmel. Alles geheel naar wens en zoals afgesproken.
FOTO VAN JOHN DEN DULK
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Cilon op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden, alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN CILON
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Alice van der plas op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Werd telkens netjes gebeld als medewerkers onderweg zijn of werkzaamheden gaan verrichten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken geannuleerd”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat na de eerste gesprekken een bedrijf lijkt die de wensen van de klant vooropsteld blijkt vlak voor de oplevering van ons nieuwbouw huis toch niet de kennis en kunde in handen te hebben om deze te vervullen. Jammer dat Bemmel en Kroon nooit oprecht is geweest tijdens het maken van de afspraken. Aldus Bemmel en Kroon was wat de klant vroeg echt onmogelijk maar het tegendeel is bewezen bij een andere keukenleverancier.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vervanging keuken”
Door van Oosten op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na eerdere goede ervaringen met Bemmel & Kroon bij de aanschaf van o.a. oven en vaatwasser was het voor ons logisch om voor de vervanging van onze keuken ook bij Bemmel& Kroon te gaan shoppen. Na een oriënterend gesprek een nieuwe afspraak met een adviseur (Satish Chatterpal) in Den Haag om een concrete opzet en offerte te verkrijgen. Nadat we akkoord zijn gegaan met de prijsopgave zijn we door Bemmel & Kroon goed op de hoogte gehouden over de levertijd, ook de account die wordt aangemaakt op mijnkeuken.info is handig want daar zijn alle documenten en tekeningen in te zien en te downloaden. Vervolgens een afspraak gemaakt met monteur (Jaco Lobee) om de te verrichten extra werkzaamheden door te spreken. Wij hebben onze oude keuken laten afbreken en aansluitingen laten verplaatsen, de nieuwe keuken is geplaatst, en de achterwand (opnieuw) betegeld. Dit alles is in 3 werkdagen gerealiseerd. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd en het plaatsen en aansluiten is helemaal naar onze wens uitgevoerd. Complimenten aan Bemmel & Kroon en Jaco voor de uitmuntende service en hoge kwaliteit van het geleverde!
FOTO VAN VAN OOSTEN
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Creativiteit”
Door Leo Roksnoer op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Bijna direkt na de koop van ons , nog te bouwen appartement zijn we een keuken gaan uitkiezen bij Bemmel&Kroon. Het samenstellen van de keuken verliep heel soepeltjes. We werden geholpen door Sander Kalshoven. Na een jaar wisten we de exacte maten die 5 cm afweken van de bouwtekening! Geen probleem de keuken werd aangepast met wat creativiteit van Sander lukte dat prima. Ook de montage verliep voorspoedig en vakkundig in EEN dag!
FOTO VAN LEO ROKSNOER
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Richard Hietveld op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prettig contact tijdens de voorbereiding en koop. Vakmanschap bij montage.
FOTO VAN RICHARD HIETVELD
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door N.C. Albers op woensdag 26 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Hier wordt je super geholpen en ben zeer te spreken over de bezorging en montage. Echt een aanrader om hier je keuken te bestellen.
FOTO VAN N.C. ALBERS
Onze U keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door Natasja op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goed geadviseerd in de winkel en vakkundig geplaatst door de monteur. Ook erg fijn dat al het verpakkingsmateriaal gescheiden werd en de volgende dag afgevoerd werd. Nog een paar weken en dan hopen we te gaan genieten van onze mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN NATASJA
Keuken goed geplaatst
REACTIE VAN BARBARA
Kunt U mij een prijsindicatie geven van deze keuken ? Tussen de 15.000-20.00 of juist meer of minder ? Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen +50 bedankjes
“Goede service”
Door J.Pieters- van der Graaff op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service en heel vriendelijk geholpen. Het brengen van de keuken was 2 dagen later maar gelukkig voor ons was de planning voor het plaatsen geen probleem. Wij zijn super tevreden met de keuken.
FOTO VAN J.PIETERS- VAN DER GRAAFF
Super tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kort en krachtig”
Door Sven van de. Hoek op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
Goede service, goede prijs, montage is keurig gedaan. Ik ben erg te spreken over het totaalplaatje en zeer tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN SVEN VAN DE. HOEK
Totaalplaatje van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door B. van der Roest op dinsdag 11 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mooie keuken, vriendelijke verkoper die meedenkt. Levering vlekkeloos en goede monteurs. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sebina Mulder op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
wij zijn zeer tevreden over de keuken, hij is prachtig! Martin bedankt voor het mooie ontwerp en Hans voor de montage. En wij zouden Bemmel & Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Denken mee”
Door T.M.M.H. de By op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Prima service bij het samenstellen van de leuke en de keuze van de materialen. Er wordt écht meegedacht met de klant. Selectie van apparatuur idem. Communicatieve Relatie tussen verkoop, klant en installateur behoeft een kleine verbetering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Moderne communicatie”
Door Tristan Brouwer op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Aankoper: man, 26. Eerste woning. Ik kan niet anders zeggen dat Bemmel & Kroon doet wat het heeft beloofd. Van begin tot het einde een fantastische service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Werken tegen internetprijzen en niet dat ellendige onderhandelen aan tafel, waar niemand zin in heeft. De ontvangst in de winkel was vriendelijk en persoonlijk, gastvrij vanaf moment 1. Geen gehaaste cultuur of het gevoel: binnenhalen en snel-snel. Het doorspreken van de keuken was ook gewoonweg plezierig met de adviseur (Martin Honsbeek). Mijn droom waarmaken samen met iemand die met je meedacht (en dan ook portemonnee-technisch). Iemand de tijd gunnen en enorm pro-actief qua houding, fijn, nu je niet elke dag een keuken koopt. En daarbij oprecht overkomen is helemaal tof om te zien, duidelijk plezier in het werk. Het plaatsen gebeurde door een vriendelijke en kundige monteur (Age Boersma) met oog voor detail, iets wat je graag wilt zien. Eigenlijk weer a la Bemmel & Kroon: niet gehaast, maar echt zorg aan het product besteden; kwaliteit boven kwantiteit. Uiteindelijk bleken twee kastjes ietwat beschadigd en ook na ondertekenen werd hierover niet moeilijk gedaan, de boodschap was: je hebt ervoor betaald en wij zullen zorgen dat u tevreden bent. Heel fijn! Extra puntje: wat mij gedurende het hele looptraject opviel is dat zowel het winkelpersoneel, de keukenbezorgers, de monteur als de afvalophaler enorm positief over het bedrijf spraken. Dat geeft een goed gevoel als klant, nu het over behoorlijk wat geld gaat. Ook modern in communiceren: berichtjes/sms'jes en e-mails met heldere taal. Even kort bellen van tevoren, zodat je naar het huis toe kan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Reinier op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij bemmel en kroon. Rustig rond kunnen kijken en alle medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden. Na het maken van een tekening waarbij alle kortingsacties meteen worden doorgevoerd in de prijs, dus geen onderhandelingen maar gewoon meteen goede prijzen, kregen wij alle tijd om er rustig over na te denken. Daarna goed contact met de verkoper via mail en telefoon. Installatie in meerwerk gedaan door de vakmannen van Montagebedrijf Polder. Werken snel en erg netjes. Denken goed mee en alle problemen worden verholpen waar je bij staat. Al met al een hele fijne ervaring en geen enkel probleem tegen gekomen dat niet kon worden opgelost!
FOTO VAN REINIER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect”
Door Ellen de Ruiter op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
We zijn heel goed geadviseerd door Raymond en hij is perfect geplaatst door Michael. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ELLEN DE RUITER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima adviezen”
Door Mw. P. Teekens op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima adviezen, goede inleving in onze wensen. Alles en op tijd bezorgd. Montage perfect. Enig minpuntje: mondeling gegeven info komt niet overeen met schriftelijke info.
FOTO VAN MW. P. TEEKENS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Ellen de Ruiter
+ Toon extra foto van Ellen de Ruiter
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door R. Huijssoon op maandag 5 jun 2017 '17 | vestiging Cruquius
Tijdens het selectieproces voor het vervangen van onze keuken hebben we ook een bezoek gebracht aan Bemmel en Kroon in Cruquius. Wij kenden dit bedrijf al door enkele online aankopen van wat witgoed-apparatuur in de afgelopen jaren. Het was een verademing om daar, na diverse bezoeken aan andere keuken showrooms te hebben gebracht, met Wicor het ontwerp en de opties voor onze nieuwe keuken door te spreken. Tijdens dat gesprek geen enkele vorm van druk om snel te beslissen en geen zogenaamde korting acties om je in die week snel over de streep te trekken. Alleen een aardig onderbouwde richtprijs wat e.e.a. ons zou gaan kosten. Wicor verzekerde ons zelfs dat hij geen contact met ons op zou nemen, maar dat als wij nog aanvullende informatie of een vervolggesprek wilden hebben, zelf contact moesten opnemen. Hij gaf nog de waardevolle tip om voor de apparatuur een bezoekje te brengen aan het Inspiratiehuis in Hoofddorp waar veel apparatuur van verschillende merken getoond wordt. In de weken daarna alles op ons in laten werken, nog een enkel bezoek aan een andere showroom gebracht en ons online wat verder verdiept in de merken en eigenschappen van de apparatuur. En inderdaad hebben we zelf contact met Bemmel en Kroon opgenomen voor een definitieve offerte op basis van onze laatste inzichten. Weer heeft Wicor daar met ons uitgebreid de tijd voor genomen en met zijn ervaring nog de laatste puntjes op de i gezet. Mede door dit prettige contact hebben wij daar onze handtekening gezet. Het voelt goed dat je geen aanbetaling hoeft te doen en het is handig dat je tijdens het offerte- en bestelproces online je offerte kunt raadplegen en de status ziet.
Levering van de nieuwe keuken en de apparatuur was helemaal compleet alleen was een paslat af fabriek al beschadigd en moest opnieuw besteld worden. De installatie is verzorgd door Remond van REH-montage en we kunnen niet anders zeggen dat dit tot onze volle tevredenheid is uitgevoerd. We hebben met deze review een paar weken gewacht totdat de nieuwe paslat beschikbaar en door hem aangebracht was. Alles keurig voor elkaar en binnen acceptabele tijd. Het zal duidelijk zijn dat wij een zeer positieve ervaring hebben met Bemmel en Kroon. En een prettig verkoopproces is één ding, maar de goede nazorg zeker ook niet onbelangrijk.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Fam vd Pol op maandag 5 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden over deze keukenzaak en over het eindresultaat. Erg prettig dat je geen handjeklap hoeft te gaan doen. Er wordt direct een schappelijke prijs geboden. We zijn in diverse keukenzaken geweest, hier geen opdringerige verkoop. Ook de montage en het meerwerk via Bemmel en Kroon laten doen, ook hier erg tevreden over. Duidelijk vakmensen met veel ervaring. Aannemer, elektricien en stucadoor werken al jarenlang samen en hebben plezier in hun vak. Echte aanrader!
FOTO VAN FAM VD POL
Tevreden met eindresultaat
+ Toon extra foto van Fam vd Pol
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zoals we voor ogen hadden”
Door Stefan Dubbeldeman op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Onze keuken is vandaag opgeleverd. Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Tijdens de ontwerpfase zijn we uitstekend geholpen door Romano van dijk. Mede door zijn creatieve aanpak hebben we de keuken gekregen die perfect bij onze wensen aansluit. Bemmel en Kroon is een top zaak met eerlijke en normale prijzen. De verkopers zijn niet opdringerig, dit in tegenstelling tot een hoop andere winkels. Montage van de keuken werd uitstekend verzorgd door Herman van Unibehr keukenmontage. Kortom, een heel tevreden klant ! Ik kan Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan iedereen; klantvriendelijkheid, service, prijs en kwaliteit, het klopt gewoon ! Bedankt !
FOTO VAN STEFAN DUBBELDEMAN
Bedankt voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige manier van zaken doen”
Door Sara Vledder op zondag 21 mei 2017 '17 | vestiging Den Haag
Onze keuken is erg mooi geworden. de bestelling bij B&K verliep soepel en we werden goed geholpen. Er waren genoeg keuzes en we werden daarin vrij gelaten; in ieder geval geen pusherig verkoop gedrag! De prijs die wordt berekend is schappelijk. Je begint niet met € 25k en eindigt op € 15k, alsof het lijkt dat je heel veel korting krijgt. Dit is een prettige manier van zaken doen. De levering ging verder prima en in de tussentijd wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij hadden het verzoek om de tekeningen eerder op te leveren wat verder geen probleem was!
FOTO VAN SARA VLEDDER
Keuken erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goede service”
Door J.G. Hoes op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Den Haag
Service in de winkel erg goed, goed advies gekregen ivm een aanta andere partijen.
Plaatsen van de keuken wordt uitbesteed aan andere partij, daar iets mindere ervaring mee, werken een tikkeltje slorig (afkitten werd niet overal gedaan, potloodstrepen worden niet verwijderd). Met het eindresultaat erg tevreden!
FOTO VAN J.G. HOES
De keuken
REACTIE VAN ROB
U geeft aan dat u een mindere ervaring heeft met de installatie van de keuken. Kunt u mij aangeven met welk montagebedrijf u de slechte ervaring heeft. Alvast bedankt.
REACTIE VAN J. HOES
Beste Rob, Sorry ik heb geen idee welk bedrijf dit was. Lijkt me dat jullie dit toch gewoon in jullie systeem in kunnen zien?!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Deurtjes gaan vanaf links open”
Door G.Parlevliet op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Cruquius
Bemmel en Kroon heeft heel mooie keukens en zijn niet al te duur. We zijn goed geholpen in de winkel en de verdere begeleiding via het internet is prima in orde.
Voor de montage maakt B&K gebruik van ZZP'ers. Onze montage is perfect gedaan door Arnoldus, die ons ook nog een paar goede adviezen heeft gegeven. Het enige wat jammer is dat alle drie de bovenkastjes vanaf links opengaan. Misschien hadden we hier zelf beter op moeten letten, maar B&K zou 5 sterren hebben gekregen als ze ons daar op hadden geattendeerd. Er wordt op gewezen dat jezelf de offerte goed moet nakijken, maar daar is niet in te lezen dat de deuren links openen. Alleen in de artikelomschrijving staat een L ( van kennelijk links). Dat is dan jammer, maar verder is het een prachtige keuken.
FOTO VAN G.PARLEVLIET
+ Toon extra foto van G.Parlevliet
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Elbers op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We werden prima geholpen. Een heel vriendelijke verkoper (niet opdringerig) doorloopt de planmatig de opzet en inrichting van de keuken. Via een simulatie krijg je een indruk hoe de keuken eruit zal zien. Vervolgens is de keuken geleverd en geplaatst geheel volgens verwachting. Het ziet er prachtig uit en er is een juweel aan ons huis toegevoegd. We zijn er heel erg blij mee. Service van Bemmel en Kroon is uitstekend.
FOTO VAN ELBERS
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Showroom goed daarna slechte service”
Door Ben op donderdag 4 mei 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Goede service in de showroom. Echter alle service hierna slecht. Bij keukeninstallatie een zeer onaardige niet meedenkende monteur die slordige fouten achterlaat. Wanneer de verpakking wordt opgehaald kan er geen hallo of doei vanaf. Wanneer wij de fouten van de keuken willen laten corrigeren verloopt het proces opnieuw erg slordig. Er is contact met meerdere medewerkers waarbij duidelijk is dat er niet in het bedrijf met elkaar gecommuniceerd wordt. Daarna worden afspraken niet nagekomen en moeten medewerkers meerdere keren gecorrigeerd worden. Ik kan dit bedrijf vanwege de slordige afhandeling niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Kijk ernaar uit”
Door Johan op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
We hebben een mooie keuken staan. De verkoper praat met alle winden mee. Maar wij hebben de keuken die wij nu graag willen hebben. Bijvoorbeeld een verhoogde vaatwasser was eigenlijk maar gek, maar wij zijn er blij mee. De keuken is nog niet in gebruik, nog even de rest van het huis klaar krijgen, maar ik kijk er naar uit om erin te koken.
FOTO VAN JOHAN
De keuken die we graag wilden hebben
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door E. Polat op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na diverse zaken bezocht te hebben in zowel Nederland als in Duitsland en hebben uiteindelijk onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Voor ons was het onze eerste keuken die wij kochten. We hebben uren achter de computer doorgebracht om de beste adressen te vinden en ook uren in de auto doorgebracht om al deze keukenzaken te bezoeken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Bemmel & Kroon. De reden hiervoor was:

- Prijs kwaliteitverhouding: De merk en uitvoering van de keuken hadden we bij diverse keukenzaken vergeleken en Bemmel en Kroon kwam hier het beste uit.
- Levertijd: Een levertijd van 8 weken (incl. installatie). Wij hebben keukenzaken bezocht waar de levertijd varieerde van 12-20 weken!
- Betalingsvoorwaarden: Keuken betalen bij levering en installatie betalen na installatie. De meeste keukenzaken vragen minimaal 90% bij aankoop.
- De ''klik'': Misschien wel de belangrijkste punt, een klik hebben met de verkoper (het gunnen van de opdracht). Bemmel & Kroon (Ricardo van Buvelot) nam de tijd voor ons om alles in detail te bespreken. Ondanks al het research en bezoek van diverse keukenzaken, had Ricardo toch goede tips voor ons. Wij hebben meerdere goede gesprekken gehad en gunden Ricardo de opdracht. Geen gladde keukenverkoper strategieën, zoals ''alleen vandaag 60% korting!''.

Uiteindelijk de levering! Er was een leveringsweek opgegeven en de donderdag ervoor werd ik al gebeld of de keuken maandag al geleverd worden. Ook de monteur (Unibehr keukenmontage) belde ons voor een afspraak en de dag dat de keuken werd geleverd ging de monteur beginnen met het monteren van de keuken.

De keuken werd compleet geleverd door Bemmel en Kroon zelf en geïnstalleerd in 2 dagen. Wij hadden een kleine beschadiging op een keukenpaneel, maar dit werd zonder morren binnen 4 weken opnieuw geleverd en gemonteerd naar tevredenheid. Wij willen Bemmel & Kroon en Unibehr zeer bedanken voor hun service en dat doen we graag met een kleine review. Zeker een aanrader voor ieder die gewoon een goede keuken voor een goede prijs wilt.
FOTO VAN E. POLAT
Uiteindelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kwant op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Voor de eerste keer bij Bemmel en Kroon waren wij verbaasd door het aanbod. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de bestelling van een mooie keuken. Met zowel de levering als de installatie van de keuken zijn wij zeer tevreden. Extra prettig was dat al het verpakkingsmateriaal door Bemmel en Kroon werd afgevoerd.
FOTO VAN FAM. KWANT
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede prijs-kwaliteit verhouding”
Door Sandra Raaphorst op woensdag 12 apr 2017 '17 | vestiging Cruquius
Goede service bij verkoop maar ook bij plaatsen! Alles netjes optijd en goed geleverd en heel metjes geplaatst! We zijn heel tevreden en raden jullie aan bij vrienden en fam! Goede prijs en kwaliteit verhouding
FOTO VAN SANDRA RAAPHORST
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van a tot z super geholpen”
Door Richard van der Wal op dinsdag 11 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben een complete keuken gekocht en zijn letterlijk van A t/m Z super geholpen.
Van het oriënteren, samenstellen, plannen en monteren. In één woord geweldig.
Bemmel en Kroon raden we zeker iedereen aan die op zoek is naar of advies wilt hebben over keuken apparatuur.
FOTO VAN RICHARD VAN DER WAL
Complete keuken
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer mooie showroom”
Door Fam Vermeulen op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na de nodige keukenzaken te hebben bezocht was het bezoek aan Bemmel en Kroon een verademing. Zeer mooie showroom waar je zonder opdringerige verkopers rustig inspiratie kan opdoen. Eenmaal gezeten met een verkoper (in ons geval de heer PV, zeer prettig in de omgang) valt voor de klant op een groot scherm goed te volgen wat hoe de keuken in detail wordt opgebouwd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen/behoeften, en er wordt oprecht advies gegeven. Wil je er nog even over nadenken, dan krijg je "gewoon" de offerte mee en wordt niet geprobeerd onder hoge druk met een "superaanbieding" een overeenkomst te forceren.
De communicatie hierna per email/telefoon verliep eveneens vlot, waarbij wij enkele varianten van B&K en onszelf uitwisselden en er wederom meegedacht werd.
Toen we met een tweede bezoek uiteindelijk een bestelling deden, werden we hierna goed op de hoogte gehouden, en werd er een laatste afspraak dichter op de levering gemaakt om eea definitief te maken. Mochten we nog wijzigingen hebben willen doorvoeren, dan was daarvoor ruimte. Last but not least, de vakkundigheid van de keukenmonteur is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat, en dat was wederom perfect (Prinsenland montage). Kortom, de hoge verwachtingen die wij op basis van de eerdere Qasa scores hadden zijn volledig waargemaakt. We raden Bemmel en Kroon ten zeerste aan en wensen nieuwe klanten een soortgelijke ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overdreven blij met de uitkomst”
Door Ashwin op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
In de orientatiefase van onze keuken hebben wij eerst de website van qasa geraadpleegd. Op qasa stond/staat bemmel en kroon goed aangeschreven, wat voor ons reden was om een afspraak te maken. We zijn door Raymond van de vestiging langs de A4 heel goed geholpen. Wij waren al bij een aantal keukenboeren geweest en wisten eigenlijk al precies hoe wij onze keuken wilde. Raymond heeft ons toen toch nog een aantal goede tips gegeven, waar je eigenlijk zelf niet aan denkt. Dit is uiteindelijk echt de kers op de taart gebleken. De plaatsing van de keuken is meer dan goed verlopen. Veel beter dan verwacht. Je hoort zo vaak dat er fouten worden gemaak! Er was niks aan de hand, alles stond er in 1 keer in. Het enige verbeterpuntje is onze vaatwasser van siemens. Wij hebben speciaal voor dit model gekozen, omdat dit model een grondprojectie van de tijdsduur bevat. Door de inbouw van de apparatuur is deze niet goed zichtbaar en wordt de tijdsduur geprojecteerd op de plint. De mogelijkheid dat dit kan gebeuren, hadden ze van mij best mogen vermelden. Zeker bij de keuze voor wat duurder apparatuur. Verder is het apparatuur fantastisch mooi! Verder ben ik overdreven blij met de uitkomst van onze keuken! Prachtig!
FOTO VAN ASHWIN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door pellicaan op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
goed geholpen in de showroom, we zijn verschillende keren terug geweest om de keuzes aan te passen aan onze wensen. wijzigingen waren geen enkel probleem.
Veel keuze mogelijkheden qua kleur en apparatuur. keuken volgens afspraak geleverd. montage is netjes zonder gebreken uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hulde”
Door Carl de Koning op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een keuken gekocht. Vanaf binnenkomst zijn we prima op weg geholpen voor het maken van de juiste keuzes: materialisering, kleurstelling, keukenindeling en apparatuur. Het heeft eind maart 2017 geresulteerd in de plaatsing van deze prachtige en moderne keuken. Binnen 2 dagen was de keuken perfect geplaatst en gemonteerd. Hulde voor het team van Bemmel en Kroon!
FOTO VAN CARL DE KONING
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Deskundig”
Door A Tibben op donderdag 30 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
De deskundige en geduldige begeleiding bij onze keuze voor een keuken, de wijze waarop werd meegedacht met ons beschikbaar budget, de goede ondersteuning via de website en persoonlijke account 'mijnkeuken', en de zorgvuldige installatie door firma Arnoldus heeft ons zeer tevreden gestemd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen trucjes”
Door Esther op woensdag 29 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel&Kroon een keuken gekocht. Geen verkooppraatjes of andere vervelende verkooptruukjes. Er wordt echt met je meegedacht en tind genomen om te vinden wat je zoekt en bij je past en daarom heb ik nu mijn droomkeuken binnen mijn budget!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. Arkesteijn op maandag 27 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Vier weken staat onze keuken nu, super tevreden ermee! Wij zij ook enorm goed geholpen door Raymond van der Vet. Mark Asselman heeft de keuken geplaatst en tevens het meerwerk op zich genomen. Dit tot volle tevredenheid! Kortom, onze ervaring met Bemmel en Kroon is zeer positief, echt een aanrader!!
FOTO VAN FAM. ARKESTEIJN
Keuken naar tevredenheid geplaatst
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukenblad”
Door Michelle Lie Kim Chong op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na aanleiding van mijn vorige review nam Bemmel en Kroon contact met mij op. Er werd een afspraak gemaakt om te kijken of het probleem opgelost kon worden. Ik heb dikke lagen opvulmateriaal bij de zijkanten van het keukenblad omdat ze meer van het keukenblad afgehaald hebben dan afgesproken was. Na het opmeten hoorde ik niks meer en moest ik zelf weer contact opnemen wat ik na ruim 2 weken deed. Vervolgens werd er aangegeven dat er nog een afspraak gemaakt moest worden om het te laten opmeten omdat niet alles opgemeten was bij de vorige afspraak. Ik gaf aan dat ik hoogzwanger was en dat als ze iets met de keuken wilden doen, dit snel moet gebeuren. We maakten een afspraak en er werd weer van alles opgemeten. De meneer was vriendelijk maar kon mij alleen vertellen dat zijn leidinggevende die de keuzes hierna moest nemen op vakantie was voor nog 2 weken. 3 weken later belde ik weer zelf en kreeg ik te horen dat er nog niet naar gekeken was. Ik heb nog 1 keer gemaild maar ook toen was er nog niks bekend. Ondertussen is mijn kind ruim 6 maanden oud en heb ik nooit meer wat gehoord! Slechte service wat betreft de problemen nadien!
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam de kan op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ook wij zijn super goed geholpen door Martin honsbeek.wij hebben nu voor de 2de keer een keuken gekocht, en zweer erg blij mee.montage door T. Tetteroo was ook super goed.hopen hier weer jaren plezier van te hebben.kan andere mensen BEMMEL EN KROON zeker aanbevelen.
FOTO VAN DE KAN
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes gedaan”
Door M. De Jong op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben goed advies gekregen bij het uitzoeken van onze keuken. Het was duidelijk te merken dat de verkoper kennis van zaken had. De keuken is netjes en onbeschadigd geplaatst en is nog mooier geworden dan wij hadden verwacht.
FOTO VAN M. DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden over keuken en service”
Door Albert Huisman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Begin dit jaar kwam ik naar de winkel in Zoeterwoude, eigenlijk alleen om me te oriënteren op een nieuwe keuken. In de showroom bleek veel mogelijk te zijn, maar gelukkig hielpen de medewerkers met duidelijke adviezen over kleur, materiaal, apparatuur etc. Twee uur later stond ik met een tekening van een prachtige keuken en een afspraak om de keuken op te meten weer buiten. Niet omdat ik daartoe gepusht werd, maar omdat het een prachtig ontwerp tegen een goede prijs was en Bemmel & Kroon bovendien kon helpen om alle technische aanpassingen, die nodig zouden zijn in mijn huis, te realiseren. Het demonteren van de oude keuken en vervolgens het aanpassen van elektra, leidingen, de wanden en het tegelen, stuken en monteren van de nieuwe keuken is uiteindelijk in twee dagen gebeurd.
Het eindresultaat is een prachtige, lichte en strakke en keuken met een groot werkblad, voldoende kastruimte en moderne apparatuur. Ik ben erg tevreden met de keuken én de service van Bemmel & Kroon en het klusteam.
FOTO VAN ALBERT HUISMAN
Prachtige, lichte en strakke en keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Miranda de Bruin op donderdag 16 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Erg goed geholpen door Arjan Kuiten van Bemmel en Kroon. Mijn droomkeuken gekregen en enorm blij mee!! Ik kan iedereen Bemmel en Kroon aanbevelen, wij hebben er nu voor de tweede keer onze keuken gekocht en wederom is het fijn verlopen.
FOTO VAN MIRANDA DE BRUIN
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Annemieke op zaterdag 11 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Heel tevreden zijn wij over onze nieuwe keuken. Verkoper Mike hield bij het uitzoeken van onze keuken goed rekening met onze wensen en probeerde niet om, zoals veel andere keukenverkopers ons een duurdere keuken aan te smeren. Sidney Huisman heeft naar volle tevredenheid de keuken geplaatst en nam daarbij rustig de tijd om alles netjes in orde te maken. Door enkele beschadigingen en naleveringen moest hij een aantal keren terugkomen, maar keer op keer bleef hij vriendelijk en nam hij de tijd om de gebreken op te lossen. Zeker een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer vakkundig”
Door Mark van Steenis op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Zeer vakkundige verkoopadviseur zeer goede bezorgdienst en keukenmonteur. Goed georganiseerd bedrijf waar ik iedereen aanraad om een keuken te kopen. Zeer vriendelijk personeel en een mooie en proffesionele showroom met volop keuze.
FOTO VAN MARK VAN STEENIS
Keuken net klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede tip”
Door Mia en Joop Kardijk op zondag 26 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
De tip om eens bij Bemmel en Kroon te gaan kijken is een hele goede gebleken. Bij binnenkomst springt niet meteen een verkoper in je nek maar krijg je de gelegenheid om alles rustig te bekijken en ideeen op te doen. De verkopers, in ons geval Pascal, zijn deskundig en creatief, denken mee én verder waardoor de optimale keuken ontstaat. De prijs - kwaliteit verhouding en service is goed. Vestiging Cruquius is altijd bereikbaar en problemen worden direct aangepakt en opgelost. Bij Bemmel en Kroon is de klant echt koning!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Dick wessendorp op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Nu sinds 4 weken onze keuken van Bemmel en kroon, super blij mee!! Enorm goed geholpen door de verkoper en goed meegedacht. Aftersales is ook super. Keuken is precies zoals we hem in gedachte hadden, dus onze droomkeuken is gerealiseerd!
FOTO VAN DICK WESSENDORP
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken met parallel opstelling”
Door M.J. d 'Anjou op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We wilden een parallel opstelling. We wisten precies wat we wilden en de verkoper heeft ons daarbij geweldig geholpen. Alles wat we wilden werd ingepast. De verkoper kwam zelf ook met leuke ideeën. Er was constant contact, zelfs met de fabricant van de keuken. De oplevering was volgens schema en op tijd. Al het inpakmateriaal werd de dag na plaatsing opgehaald. De monteur heeft meegedacht met de plaatsing. De keuken is nu bijna klaar, er moet alleen nog getegeld worden.

Eerdere ervaring van 27 november 2016: Wij zijn heel enthousiast over Bemmel en Kroon. Wij hebben daar een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen, allerlei alternatieven qua opstelling naast elkaar gelegd. Kundig advies over de apparatuur.
FOTO VAN M.J. D 'ANJOU
Keuken bijna klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Tom van Alst op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Ik ben heel erg blij met mijn keuken aankoop bij Bemmel en Kroon. De service is persoonlijk en accuraat en de kwaliteit van plaatsen is hoog. Bemmel en Kroon denkt daarbij ook erg mee in het ontwerp van keuken. Kortom mijn ervaring met Bemmel en Kroon is zeer positief en ik kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN TOM VAN ALST
Keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Slechte nazorg”
Door patrick op donderdag 16 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Echt super slechte nazorg, na onvolledige en foutieve plaatsing zit ik nu al 12 weken te wachten tot ze onze keuken komen afmaken. moet er continue achterna bellen en ondertussen gebeurt er niks. slecht bereikbaar, slechtre communicatie, zou zeker niet nogmaals hier een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Zeer goede service”
Door J. Velthuizen op woensdag 15 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op onze zoektocht naar een keuken zijn wij op aanraden van onze zoon naar Bemmel en Kroon gegaan waarmee een einde kwam aan onze zoektocht. Yvonne Harmsen en Marcel Leenman boden een luisterend oor, dachten met ons mee en gaven ons goed advies. Voor een gesprek wordt ruimschoots de tijd genomen: je voelt je niet 'gedwongen' tot overhaaste beslissingen. Aanpassen/beantwoorden vragen na eerste gesprek geen enkel probleem. Fijn is dat je stalen van deurtjes en blad kan lenen en het (digitaal) beschikbaar stellen van de benodigde tekeningen etc. Via een eigen account is het proces van aankoop tot levering en service achteraf goed te volgen. Goede prijs/kwalititeit verhouding en zeer goede service tijdens plaatsen (zelf geplaatst maar hadden een vraag) en achteraf. Stonden ook open voor positieve feedback. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden met nieuwe keuken”
Door J Bergman op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een eerste oriëntatie in de winkel in Zoeterwoude en de goede referenties besloten wij bij Bemmel en Kroon onze keuken te kopen. De verkoper viel in eerste instantie erg tegen. Geen goede ideeën en hij luisterde nauwelijks naar onze wensen. Nadat we dat aangegeven hadden kregen we een andere verkoper die ons verder goed hielp en goede ideeën aanreikte wat wij heel belangrijk vinden. Ook werd er ruimte gegeven aan onze eigen ideeën. Alles werd prima afgehandeld en er kwam een goede monteur die alles perfect regelde en monteerde. Nadat wij een kleine beschadiging aan een plank ontdekten werd er direct een nieuwe plank besteld, complimenten. Ons werd bij de aanschaf een gratis pannenset beloofd, die bij de levering van de keuken er helaas niet bij zat. Later bleek de actie afgelopen te zijn maar we kregen het pannenset uiteindelijk toch. Wij zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN J BERGMAN
U keuken van Bemmel & Kroon
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg content”
Door A.G. van der Voorden op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een moeilijke start van een verkeerd geplaatste stopcontact voor de afzuigkap en een afvoerpijp die in de weg stond voor de vaatwasser ging de herkansing uitstekend en professioneel De montage door Michael van Deuren is erg nauwkeurig uitgevoerd met professioneel gereedschap. Wij zijn hiermee erg content. Wij vinden de keuken erg mooi.
FOTO VAN A.G. VAN DER VOORDEN
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door Tom op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
We hadden al goed in gedachten wat voor keuken we wilden hebben, en met de hulp van Yvonne en Marcel hebben we een perfecte indeling bedacht. Niets overhaast, we hadden alle tijd voor onze vragen en ieder detail werd besproken. De levering en montage ging vervolgens vlekkeloos en met grote precisie, en het resultaat mag er nu zijn! Kortom, we kunnen Bemmel en Kroon aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN TOM
Het keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Wat een verademing”
Door Marcella Boelhouwer op dinsdag 7 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat een verademing. Echt gehoord worden. De medewerkers denken goed mee en geven praktische adviezen. Na het adviesgesprek naar huis met offerte en 3D tekening zonder verplichting. Ook plaatsen is prima gedaan, wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN MARCELLA BOELHOUWER
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Recht door het midden”
Door Mercedes Garcia Ballester op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Verkoop recht door het midden, zonder rare trucjes en kortingen. Scherpe prijs en goede nazorg na de verkoop (wijzigingen etc.). Ook levering, plaatsing en ophalen verpakkingsmateriaal verliepen strak en professioneel. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed meedenken”
Door Walter op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Bij de aankoop goed meedenken van de verkoper met onze wensen en kwam ook met handige tips. Door de meegekregen 3d prints een goed beeld hoe de keuken er uit kwam te zien. Keuken ook snel geleverd, ondanks de feestdagen. prijs/kwaliteit perfect. Helaas bij de plaatsing een kapotte leiding, waardoor een lekkage ontstond. Na telefonisch contact de volgende dag weer opgelost.
FOTO VAN WALTER
Keuken met afzuigkap in verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door Thijs van Ardenne op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat een fantastische ervaring heb ik met Bemmel en Kroon. Vanaf verkoop tot uitvoering is alles perfect geregeld. De montage is echt keurig verlopen. Michael Pronk is een kanjer ( een pure vakman ) Wat ik geweldig vind is dat al het afval keurig opgehaald wordt door Bemmel en Kroon! Goed bedrijf met goede service! Ik ben zeer tevreden!
FOTO VAN THIJS VAN ARDENNE
Keuken keurig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Levering en montage in een dag”
Door Andre Zwart op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Fijne ervaring, een verkoper die goed meedacht en zo nodig corrigeerde. Enorme keuze mogelijkheden en goede scherp geprijsde apparatuur. Levering ging goed en montage was binnen een dag uitgevoerd. Nadien werd er nog contact opgenomen of alles naar wens was verlopen.
FOTO VAN ANDRE ZWART
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg ontevreden”
Door R. Zandbergen op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima pre sales slechte after sales als er eenmaal betaald is. Montage is niet goed gegaan. De zeeppomp van quooker bleek niet te werken. Na een kort onderzoekje bleek dat het slangetje,wat de zeep omhoog moet pompen niet gemonteerd is. Achterwand kookplaat is scheef gemonteerd. Spatranden van het keukenblad zijn niet afgekit en de bovenplank kastenwand scheef gemonteerd. Bij 1e montage bleek het keukenblad beschadigd. Bij de montage van het nieuwe 2e keukenblad is het blad opnieuw beschadigd. Ik ben dus zeker erg ontevreden.
FOTO VAN R. ZANDBERGEN
Detailfoto achterwand kookplaat
REACTIE VAN R. ZANDBERGEN
Ondanks verzoek nog geen oplossing aangeboden door Bemmel en Kroon. Inmiddels heb ik de rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Best jammer maar nog meer de overtuiging gekregen dat het kennelijk alleen om verkoop gaat. Jammer want mijn volgende keuken koop ik daar zeker niet meer. Ben erg teleurgesteld in dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +55 bedankjes
“Tevreden klanten”
Door Chapot op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht waar wij nu al een jaar enorm van genieten, evenals de bijkeuken incl. wasmachine en droger die we ook bij B&K besteld hebben. De nazorg was top en goed bereikbaar. Wij zijn hele tevreden klanten, zouden het iedereen adviseren.
FOTO VAN CHAPOT
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Helmi van Lieshout op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Op aanraden van een collega die al 2 maal tot volle tevredenheid een keuken bij Bemmel en Kroon heeft gekocht, hebben wij een afspraak gemaakt in Zoeterwoude. Niet naast de deur vanuit Eindhoven! We werden prima geholpen door Arjan Kuiten, die ook echt met ons meedacht en uitgebreid de tijd nam om ons goed te adviseren. En dat heeft geresulteerd in een prachtige keuken die geheel naar onze wens is! Wij zullen Bemmel en Kroon zeker bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN HELMI VAN LIESHOUT
Nieuwe keuken van Bemmel en Kroon
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door Roy op woensdag 11 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Ik ben goed geholpen door Van Bemmel. Ik had een keuken in een nieuwbouwproject die ik wilde laten aanpassen. Dat is goed gelukt: ik werd goed geholpen bij het ontwerpen van mijn eigen keuken en daarna ging de plaatsing van de keuken ook soepel. Prettige gesprekken en goede installatie.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Arjen op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer mooie keuken gekocht, met een hele goede uitleg over bepaalde apparatuur. Als tip 3 duurder studio line producten van Siemens te nemen om uiteindelijk goedkoper uit te zijn dan de goedkoper variant. Plaatsen van de keuken was erg goed, dhr kwam in zijn eentje en leverde erg net werk af. Wij zijn zeer tevreden en zouden volgende weer een keuken hier kopen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader”
Door Teun en Hilda van der Bent op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Hele goede service bij Bemmel en Kroon. Onze verkoper Bram Keijzer heeft tot in alle details met ons meegedacht waardoor wij nu onze droomkeuken hebben. Ook de service wat betreft het leveren van de keuken en het ophalen van het afval helemaal top geregeld. Netjes van te voren gebeld worden!! Ik zou iedereen aanraden om hier jullie keuken te gaan kopen en laten monteren. En Bram bedankt voor al je inzet!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Wenda op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Bemmel en Kroon in onze nieuwbouwwoning. Tijdens de aankoop zijn we prima geholpen en geadviseerd. Het enige waar ze niet aan konden voldoen waren onze wensen voor een achterwand. Deze hebben we uiteindelijk zelf gevonden bij Bokmerk. Aanrader voor Bemmel en Kroon om hier een samenwerking mee aan te gaan, dan kunnen ze echt aan alle wensen voldoen. De monteur (zzp-er) heeft tijdens de installatie een paar fouten gemaakt. Hij vond zelf van niet, en we hebben toen Bemmel en Kroon ingeschakeld. Er was geen enkele discussie, "natuurlijk is dit niet zoals het hoort. We bestellen meteen waar nodig nieuwe onderdelen en bellen u voor het maken van een afspraak" Overigens is de betreffende installateur na meerdere klachten inmiddels niet meer werkzaam voor ze. De diverse monteurs die inmiddels zijn langsgeweest zijn zeer meedenkend en servicegericht. Er zijn best wat opleverpunten nog geweest, maar alles wordt uiterst professioneel en netjes opgelost zonder onnodige tussenstappen. Top service, het kan dus echt!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Chr. Verwoert op vrijdag 30 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn zeer tevreden met de geherinstalleerde keuken, het past prima in de grote woonkamer. De installateur heeft ook prima werk geleverd, we hebben geen enkele beschadiging gevonden. Bemmel & Kroon we zeer tevreden met de geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles klopte”
Door Guido op vrijdag 30 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht, hoekopstelling, greeploos met Siemens apparatuur en Belgisch Hardstenen aanrecht. Goed en vlot geholpen, alle afspraken zijn nagekomen voor zowel verkoop,inmeten en montage (Door Joop Rietbroek). Alles klopte en paste precies. Uiteindelijk heeft de montage inclusief slopen en afvoeren oude keuken en aanvullend stucwerk slechts 2,5 dag geduurd! Enige aandachtspuntje: Wat meer info over de voor-en nadelen van een natuurstenen blad is wel handig. Wij waren op de hoogte maar als je alleen op het mooie uiterlijk afgaat moet je wel weten dat er een gebruiksaanwijzing en onderhoud aan vastzit.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Suzanne en Michiel op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ruim een half jaar geleden is onze Bemmel en Kroon keuken geplaatst in ons nieuwe huis. Omdat wij erg tevreden zijn schrijf ik deze review. Wij zijn namelijk erg onder de indruk van de service. Het hele traject van aankoop is prima verlopen. Ik vind de verkopers kundig en zeer netjes. Niet te opdringerig zoals in andere winkels nog wel eens het geval is. Maar met name over de service na levering en plaatsing wil ik wat vertellen. De keuken was namelijk niet goed geplaatst door de monteur (ZZP'er ingehuurd door Bemmel). Het was de bedoeling dat de keuken aan beide kanten een passtuk zou krijgen van 3 centimeter, maar aan één kant was een passtuk van 6 centimeter gekomen en aan de andere kant zat de keuken strak tegen de wand. Dit is natuurlijk geen fraai gezicht en ook niet handig i.v.m. openen kastje. Doordat keuken te veel naar rechts was geplaatst zat ook de afzuigkap niet meer recht boven het fornuis. Ik had verwacht dat er veel gezeur zou komen, getouwtrek tussen ZZP'er, Bemmel en misschien onze aannemer. Maar dit was gelukkig niet het geval. Na het opsturen van wat foto's kreeg ik gelijk te horen dat dit absoluut niet de bedoeling en fraai was en de hele keuken (inclusief nieuw blad) zou herplaatst worden. Uiteraard niet leuk dat we weer een dag in de rommel zaten, maar wel heel erg fijn dat dit zonder gezeur allemaal geregeld werd. De volgende ervaring was weer positief. Na zes maanden was onze koelkastdeur een beetje krom getrokken. Opnieuw heb ik foto's opgestuurd en kreeg gelijk te horen dat Bemmel een nieuwe deur zou komen plaatsen. Top! Nog mooier was, dat deze servicemonteur van Bemmel de keukenkastjes nog even opnieuw gesteld had en uit zichzelf constateerde dat de vaatwasser nog wat extra beugels kon gebruiken zodat deze in de toekomst niet zou gaan schuiven. Dit wordt ergens in de komende weken nog geregeld. Ik ben echt onder de indruk van deze service. De monteur gaf aan dat de komende 5 jaar deze service blijft en daarna ook nog een coulance regeling van kracht is voor 5 jaar. Voorlopig zitten we dus goed en zit hier een zeer tevreden klant! Dank!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Edgar Seedorf op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vanaf het samenstellen van de keuken tot aan de levering is het prima gegaan. Door een miscommunicatie vanuit de verkoper van onze woning was er een probleempje onstaan die meneer Vosters binnen een half uur voor ons had opgelost en zelfs nog een extraatje heeft gegeven om ons tegemoet te komen. Op de dag van de Installatie stond de installateur volgens afspraak al om 06:59 uur voor de deur om aan de slag te gaan. Om 10:45 uur konden we de eind inspectie doen en om 12:00 uur hebben we proef gekookt!
FOTO VAN EDGAR SEEDORF
Prima geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door M. Scholte op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Super blij met mijn nieuwe keuken!! Het was een klein maar lastig project. Goed persoonlijk advies gekregen van Ricardo buvelot. Koken wordt een feestje met al het mooie inbouw apparatuur van Bosch. Het plaatsen ging heel voorspoedig en fijn dat alle afval weer netjes is opgehaald. Bedankt Bemmel en Kroon!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel blij met nieuwe keuken met inbouw apparatuur”
Door Fam. Varkevisser op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Persoonlijke keukenadviseur gaf duidelijk advies en was goed bereikbaar voor latere vragen. De bezorging en het laten ophalen van de verpakkingsmaterialen werd keurig vermeld op welk dagdeel zij kwamen. Plaatsing keuken heel tevreden, nette werkers!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg goed”
Door Elisa Kok op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van onze droomkeuken. Er was tussendoor ook goed contact met de verkoper Per Voster. Ook omtrent de levering en het plaatsen van de keuken zijn wij goed geïnformeerd en de keuken is snel en goed geplaatst. Wij zouden Bemmel en Kroon zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Volledig volgens de afspraken”
Door van der Maarel op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voor renovatie van ons huis was het nodig om een nieuwe keuken te installeren. Aangezien het een huis voor verhuur betreft, moest het een economisch verantwoord, praktisch en oogstrelend product zijn. De verkoper Martin Honsbeek heeft mij daarin prima geadviseerd. De prijstelling was competatief en de koop werd vlot geregeld. De verdere afhandeling van de bestelling is volledig volgens afspraak verlopen. Ik ben ook zeer tevreden over de installatie door Keuken Totaal Concept. Met name wil ik vermelden dat de leverancier en installateur enige bouwtechnische complicaties mbt de renovatie uitstekend hebben opgelost, ondanks mijn afwezigheid. I.v.m. deze complicaties is de keuken momenteel nog niet helemaal klaar, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat binnen een redelijke termijn het geval zal zijn. Kortom, een super goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Op aanbeveling”
Door peter snoeren op zondag 18 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Mijn zoon heeft ons jullie aanbevolen n.a.v. zijn nieuwe keuken ,dit bespaarde ons de nodige autoritten naar de keukenshowrooms van andere bedrijven. We maakte direct een afspraak en werden door de adviseur meteen op de goede keuken middels een offerte en een mooi overzicht hoe de keuken eruit zou zien gebracht. Inmiddels na 8 weken levertijd is donderdag 15 december geplaatst,Nu alleen tegelwerk en de afwerking nog maar komt goed .Inmiddels is mijn vrouw druk doende met de inrichting van haar nieuwe keuken en apparatuur uiteraard van siemens .Heeft ze toch een mooie kerst .Jullie bedankt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer content ermee”
Door A. Huiberts op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
In februari keuken uitgezocht, maar in augustus definitief besteld. Keuken werd bezorgd in oktober, omdat toen pas onze verbouwing klaar was. De keuken werd op de dag dat was afgesproken ook daadwerkelijk bezorgd. Er was een zijpaneel beschadigd, wat door de installateur direct werd gemeld aan Bemmel en Kroon. 5 Weken na installatie is het zijpaneel vervangen en nu ziet onze keuken er perfect uit. Wij zijn er zeer content mee en zouden Bemmel en Kroon ook aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door C.Hogewoning op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn uitstekend geholpen door Bram Kijzers en met de monteurs hebben
we het echt getroffen.Het resultaat mag er dan ook zijn.Geen spijt van Bemmel en Kroon.Heb nog niet alles uitgeprobeerd,maar wat wel geprobeerd is,is in orde.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Marenka op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
goed geholpen met samenstellen van de keuken en de keuken is prima afgeleverd. Ook handig dat je een account kunt aanmaken waar je je bestelling kunt terugzien en ook de vordering van je bestelling kunt zien.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Jan J. Janssen op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze zoon goede ervaring. Wij hebben een nieuw appartement gekocht, zonder keuken. Eerste mevr. vriendelijk met uitleg. Andere mevr. gevraagd om advies. Moesten direct een frontje uitzoeken voor offerte. Willen geen offerte maar eerste advies over indeling. Was niet mogelijk. We maken offerte duurt 2 uur. Dat willen we niet! We willen mogelijkheden advies om over te brainstormen i.v.m. aansluiting in nieuwe appartement, daarna pas keuze over frontjes en apparatuur. Was onmogelijk: "zo werken wij niet". Zeer teleurgesteld afgedropen.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“In het algemeen tevreden”
Door D. Lang op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In general, we are happy with the purchase and service. The kitchen looks good and functioning well. The communication could be improved. The designer could be more patient to listen to our wishes and needs. We would feel more satisfied if we are better updated about the communication between your company and the building company. Since there were a few times that I have to ask for the status. The responsibility of modify the connection points in the house for the kitchen island went wrong. It cost us a lot more effort and time to coordinate the modification. It could be better. The second installer for the kitchen is good. The first one we had to call for replacement.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Persoonlijk”
Door Connie Tersteeg op maandag 5 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Prettige sfeer in een hele mooie verzorgde omgeving. Heel veel keus en mogelijkheden. Persoonlijke benadering . wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de manier hoe alles is gegaan. De service dat alle verpakkingsmaterialen worden opgehaald vinden wij super.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbaar en betaalbaar”
Door Ronald op zaterdag 3 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon nemen ze alle tijd om je wensen bespreekbaar te maken. Aan de hand van onze wensen heeft Bemmel en Kroon ons een mooi voorstel gedaan voor een nieuwe keuken. Gedurende het trajact van de bestelling tot de plaatsing werden wij netjes op de hoogte gehouden en de vragen welke wij hadden netjes beantwoord. Toen wij na plaatsing van de keuken enkele kleine op- en aanmerkingen hadden werd dit prima opgepakt en ook naar alle tevredenheid opgelost. Ik zal ook aan een ieder de keukens van Bemmel en Kroon aanraden. Betrouwbaar, Betaalbaar en een prima Service!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Speciale keuken”
Door Marjanne van Sprang op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Dankzij de klantgerichtheid en flexibiliteit van de medewerkers van de vestiging Zoeterwoude (in het bijzonder de heer Arjan Kuiten) is er voor mij een, in een speciale kleur gespoten, keuken gemaakt die qua uitvoering verre van standaard was. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zo weer hier bestellen”
Door Andre de Boer op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
We hebben hier onze keuken gekocht en laten monteren. We zijn zeer goed geadviseerd en geholpen en de montage was ook zeer goed. Alles is zeer goed afgehandeld en zelfs het verpakking materiaal is opgehaald. We zouden zo weer een keuken bestellen bij bij Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Tieleman op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Prima service door de verkoper René. Hij had alle geduld bij het het uitzoeken van materialen en het compleet maken van de keuken. Onze monteur Herman is een echte vakman, keurig werk afgeleverd. Alle afval materiaal werd keurig opgehaald, zelfs de oude koelkast ging mee. We zijn er erg blij alles is perfect.
FOTO VAN TIELEMAN
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Khan op donderdag 24 nov 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en kroon. Ik ben goed geholpen door de medewerkers. we hebben na het eerste gesprek nogal wat veranderingen in het ontwerp en bestelling aangebracht, alles kon, geen probleem. Er zijn goede afspraken gemaakt over de levering en plaatsing, als extra service is na afloop het verpakkingsmateriaal opgehaald. De monteur heeft ook vakwerk afgeleverd. Kortom prima service en prima afspraken. Wij zullen Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (86 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (185 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (224 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens