Feedback
9,0

Bemmel & Kroon

Website: www.bemmelenkroon.nl "Uitstekend" score uit 483 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bemmelenkroon.nl | 3 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Gebruikerservaringen
Er zijn 483 gebruikerservaringen over Bemmel & Kroon. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren270 ervaringen
4 sterren175 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster11 ervaringen

Per vestiging:
“Erg tevreden”
Door Peter op zaterdag 22 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Goed geholpen in de winkel van Bemmel en Kroon. Helder, duidelijk advies en in een keer goed en vakkundig geïnstalleerd. Uit ervaring heb weet ik dat dat niet vaak voor komt. Alle afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam de kan op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ook wij zijn super goed geholpen door Martin honsbeek.wij hebben nu voor de 2de keer een keuken gekocht, en zweer erg blij mee.montage door T. Tetteroo was ook super goed.hopen hier weer jaren plezier van te hebben.kan andere mensen BEMMEL EN KROON zeker aanbevelen.
REACTIE VAN DE KAN
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tot zover uitermate tevreden”
Door K.Blom op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar een keuken. We hadden al informatie elders ingewonnen maar toch ook een afspraak gemaakt bij Bemmel en Kroon.
Voorafgaand aan de afspraak met de adviseur werden we door een gastrouw ontvangen die met ons naar een stijl en een type blad heeft gekeken. Onze afspraak was bij Arjan Kuiten. Tijdens het gesprek werden we uitgebreid geadviseerd en met hem hebben we onze weg gevonden in het oerwoud aan mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij het uitzoeken van een keuken en de apparatuur. Tijdens het gesprek, wat we meer ervaren hebben als een adviesgesprek dan een verkoopgesprek, werd een mooie tekening gemaakt. Met een duidelijke offerte verlieten we de showroom. Wat ons erg aansprak was de duidelijke prijsstructuur waarbij er niet gesmeten werd met enorme kortingen en dwang om snel te beslissen. Alles was punt voor punt doorgenomen en een prijs werd gemaakt voor een keuken zoals wij hem graag wilden hebben. Natuurlijk hadden we nog een paar puntjes waar we het samen over wilde hebben, maar toen we hier een beslissing in hadden genomen was het geen probleem om de offerte tijdens een 2e gesprek aan te passen. Het bepalen van een kleur was voor ons erg lastig ook i.c.m. de vloer, meubels en wanden. Het was erg fijn dat we daarom de stalen van de kastjes en het blad konden lenen. Na het tekenen van de offerte werd een meetafspraak gemaakt. Deze meting was nog lastig aangezien we nog vol in de verbouwingsfase zaten. Nadat de stucadoor klaar was in de keuken kon ik nog een aanpassing in de maat doorgeven. De keuken is prima op tijd geleverd en na plaatsing van Dhr. Boersma hebben we nu een hele riante en mooie keuken. De kwaliteit zal zich in de komende jaren moeten gaan bewijzen maar tot zo ver zijn we uitermate tevreden over Bemmel en Kroon. Voor andere kopers zeker aan te raden. Fam. Blom
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Superervaring gehad”
Door Fam. Verheul op maandag 11 jul 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Garantie”
Door R. van Osch op zaterdag 14 mei 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
In augustus hebben wij onze keuken 5 jaar en zijn zeer tevreden. Heben vorige week een afspraak gemaakt om de deurtjes opnieuw af te stellen en inderdaad dit valt gewoon onder de garantie, echt super! !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met de keuze hier de aanoop te doen”
Door Eveline oudshoorn-van der Put op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Cruquius
Wat zijn wij blij met onze keuken. Gekocht in de Cruquius. Goed geholpen door Wicor die ook echt meedacht en de tijd voor je neemt zonder opdringerig over te komen. Recht voor zn raap en eerlijk. Herman heeft de keuken in 1 dag geplaats. Wat een vakman! Er zijn nog wat kleine dingetjes die veranderd moeten worden maar ook dat word keurig geregeld. Ik kan bemmel en kroon echt aanraden, wij zijn heel blij dat bij hen de keuken hebben gekocht.Groetjes Tom en Eveline
U-keuken
U-keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed werk”
Door Marianne en Johan Roelolffs op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Eind 2015 bij Bemmel en Kroon te Zoeterwoude binnen gelopen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. AL direct viel ons op de deskundige en vriendelijke manier van ontvangst op door een van de dames van de receptie en van de verkoper. Al snel wisten we welke keuken we wilden en na goed advies van de heer Kalshoven hebben wij dezelfde middag de handtekening geplaatst voor de aankoop van een keuken. In de volgende week na opmeting is alles precies in tekening gezet en besteld. Daarna kwam de voor ons ingeplande monteur, de heer Herman Behrens, de feitelijke situatie in onze keuken in kaart brengen en afspraken maken wat er voor de installatie moest gebeuren. Aflevering en oplevering volgde in week 7 en 8 van 2016. Zonder overdrijving kunnen we stellen dat de alle medewerkers van Bemmel en Kroon, Herman Behrens, de stukadoors Marco en Leo, elektricien Rob Nell allen zeer goed werk geleverd hebben. Chapeau! En... het was nog gezellig ook met voornoemde heren. En de keuken?? Geweldig!! Elke dag ervaren we dat weer. Alles is prima geplaatst en afgewerkt en functioneert naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Jan J. Janssen op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze zoon goede ervaring. Wij hebben een nieuw appartement gekocht, zonder keuken. Eerste mevr. vriendelijk met uitleg. Andere mevr. gevraagd om advies. Moesten direct een frontje uitzoeken voor offerte. Willen geen offerte maar eerste advies over indeling. Was niet mogelijk. We maken offerte duurt 2 uur. Dat willen we niet! We willen mogelijkheden advies om over te brainstormen i.v.m. aansluiting in nieuwe appartement, daarna pas keuze over frontjes en apparatuur. Was onmogelijk: "zo werken wij niet". Zeer teleurgesteld afgedropen.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door C.Hogewoning op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn uitstekend geholpen door Bram Kijzers en met de monteurs hebben
we het echt getroffen.Het resultaat mag er dan ook zijn.Geen spijt van Bemmel en Kroon.Heb nog niet alles uitgeprobeerd,maar wat wel geprobeerd is,is in orde.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken met parallel opstelling”
Door M.J. d 'Anjou op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We wilden een parallel opstelling. We wisten precies wat we wilden en de verkoper heeft ons daarbij geweldig geholpen. Alles wat we wilden werd ingepast. De verkoper kwam zelf ook met leuke ideeën. Er was constant contact, zelfs met de fabricant van de keuken. De oplevering was volgens schema en op tijd. Al het inpakmateriaal werd de dag na plaatsing opgehaald. De monteur heeft meegedacht met de plaatsing. De keuken is nu bijna klaar, er moet alleen nog getegeld worden.

Eerdere ervaring van 27 november 2016: Wij zijn heel enthousiast over Bemmel en Kroon. Wij hebben daar een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen, allerlei alternatieven qua opstelling naast elkaar gelegd. Kundig advies over de apparatuur.
Keuken bijna klaar
Keuken bijna klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Mirjam A op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voorwerk gedaan in de Cruquius, hier hadden we geen afspraak gemaakt en konden later in de week pas terug. Toen konden we terecht in Zoeterwoude. B&K een aanrader voor iedereen. Goed geholpen in Zoeterwoude. Prima parkeergelegenheid. Geen gladde verkoper die alles wat ik zei beaamde. De verkoper was TOP. Raadde ons geen dingen aan die we niet wilde, iets wat ons wel al een paar X was gebeurt bij andere keukenleveranciers. Na bestelling je keuken kunnen volgen via een site. Goede monteur beschikbaar gesteld door B&K. :)
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alle hulde”
Door P. van Eesteren op donderdag 19 mei 2016 '16 | vestiging Cruquius
Na diverse keukenspeciaalzaken te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk terecht bij Bemmel en Kroon. Alleen al de eerste contacten waren een verademing: geen opdringerige verkopers, geen "nu beslissen, anders geldt de aanbieding niet meer" etc., maar vriendelijk personeel dat me rustig liet rondkijken en vervolgens een afspraak voor me maakte met een zéér deskundig adviseur die volledig met me meedacht, adviseerde, mijn budget in de gaten hield en nimmer heeft geprobeerd me in duurdere dan wel meer apparaten te praten. Toen vervolgens de keuken op de afgesproken datum werd bezorgd, bleek deze helemaal compleet en perfect op maat te zijn - volledig in tegenstelling tot de ervaringen die vrienden en kennissen intussen met mij hadden gedeeld. Ook de installatie verliep soepel en snel. Alle hulde voor dit bedrijf en z'n medewerkers - ik kan Bemmel en Kroon bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van rechte- naar hoekopstelling keuken”
Door M. Meijers op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Den Haag
18 Jaar geleden hebben we onze 1e keuken bij Bemmel & Kroon gekocht. We hebben toch, na ook enkele andere keukenzaken bezocht te hebben, maar ook mede gelet op onze positieve ervaring van destijds, wederom bij Bemmel & Kroon onze nieuwe keuken gekocht! Was een uitdaging omdat we, na rigoreuze aanpassingen (verwijdering van de keukenbuitendeur inclusief pui en vervanging door een vastraamkozijn) hiermee van een rechte keuken naar een hoekopstelling zijn gegaan. We wilden graag een moderne look en voorzien van alle hedendaagse moderne apparatuur, zoals onder andere een quooker en stoomoven. We zijn naar volle tevredenheid door Marcel L. geadviseerd en we hebben diverse keren de mogelijkheden in de showroom bekeken. De keuken hebben we dit keer laten plaatsen, na enkele kleine mango's is alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goede (after) sales service, we kunnen voorlopig weer net zo van deze hoekopstelling genieten als van onze 1e keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Merel Nelemans op donderdag 14 aug 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
In mei 2014 is ons nieuwbouwhuis opgeleverd. De standaardkeuken die erin zat wilden we niet, maar wat dan wel? Uiteindelijk naar een stuk of zes keukenzaken een mail gestuurd met onze wensen met de vraag of we een offerte konden ontvangen. We gingen voor een wit matte greeploze keuken met diverse inbouwapparatuur en een heetwaterkraan. Bemmel en Kroon (Romano) stuurde een goede offerte met een tekening van de keuken erbij en alles naar wens voor een goede prijs! Toen we een afspraak hadden gemaakt om het een en ander door te nemen, kwamen we niet meer voor verrassingen te staan: what you see is what you get. Geen onverwachte kosten die er nog bijkomen en geen gelikte verkooppraatjes. Echt super tevreden. Zou Bemmel en Kroon iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima geholpen!”
Door Jeroen van Dommelen op donderdag 12 jun 2014 '14 | vestiging Den Haag
Wij hebben een Duitse keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Zeer goed geholpen. Mochten materialen meenemen naar huis om te proberen. Verder ook nog een kookworkshop gedaan. Heeft ons overtuigd om een stoomoven te kopen. Geen spijt van!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“prima”
Door m.provoost op woensdag 9 apr 2014 '14 | vestiging Cruquius
Heel tevreden, mooie keuken geworden, moest even wachten op mijn keukenblad, maar dan heb je ook echt wat, alles werd goed geregeld. Goede uitleg en mooie showroom. Een prettige verkoper, die problemen zo voor je oplost. Door de prima service en goed plaatsen van de keuken, zou ik dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Professioneel en betrouwbaar”
Door K. van der Schoor op donderdag 27 mrt 2014 '14 | vestiging Den Haag
Van het ontwerpen van de tekening tot het plaatsen van de laatste vensterbank is het naar wens verlopen. De ontwerper heeft zelfs de moeite genomen zelf nog een keer na te meten zodat de leidingen allemaal op de juiste plek konden worden aangebracht. Bij vragen of opmerkingen is er direct adequaat gereageerd. Er werd door de ontwerper goed meegedacht en geadviseerd, maar ook heel goed geluisterd naar onze wensen. We hebben wel eens een slechte ervaring gehad met een keukenleverancier. Bemmel&Kroon beloofde ons dat zij het zonder gezeur zouden kunnen leveren. En dit is zonder meer gelukt. Lof voor Per Voster, hij heeft zich echt aan zijn woord gehouden en tot het laatste moment het proces goed gevolgd. Kwalitatief is de keuken ook perfect. Niets ontbrak, alles is goed geïnstalleerd. En we zijn er dolblij mee. Vooral het pittcoocking is prachtig en heel erg handig. De quoocker en de stoomoven zijn ook echt een droom. Heerlijk eten zetten we in een handomdraai op tafel. Dank Bemmel&Kroon. Ik kan jullie zeker aanbevelen.
Een droomkeuken
Een droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meer pro actieve houding”
Door Jordy op zondag 3 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Tijdens het uitzoeken en het bestellen van de keuken zijn we goed geholpen. De levering en plaatsing van de keuken was echter een drama. In de eerste week van oktober 2015 werd de keuken geleverd. Een aantal delen ontbrak echter. De monteur heeft toen zo ver mogelijk de keuken in elkaar proberen te zetten zodat we konden koken, maar als gevolg is de afwerking van de keuken nu niet optimaal. Medio maart (een half jaar later) werden eindelijk de laatste onderdelen geleverd en kon de keuken afgewerkt worden. Wat ons met name tegenviel is de afhandeling door de klantenservice. Er was geen proactieve houding. We moesten overal zelf achteraan bellen om de druk erop te houden. Je zou verwachten dat er na zo lange periode wat meer moeite voor je gedaan wordt.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nette oplevering”
Door Korving op zaterdag 19 dec 2015 '15 | vestiging Cruquius
De keuken (kwaliteit en prijs) zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zeer tevreden over vrijwel het gehele proces. Echter, een verbeterpunt voor de verkoper is dat de communicatie beter kan. Prima geholpen, maar iets meer informatie en betere begeleiding in het traject zou op zijn plaats zijn. Bedrijf dat de keuken geplaatst heeft (Herman, Unibehr) is ook uitzonderlijk goed bevallen. Heel correcte aardige man met verstand van zaken. Netjes opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Kotska Wallace op maandag 19 mei 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
B & K heeft geluisterd naar mijn wensen voor een keuken, en nuttige suggesties gegeven voor apparatuur. In de showroom is een grote selectie van apparaten om naar te kijken en te vergelijken. Op de persoonlijke webpagina kunt u de status van uw keuken volgen. Wanneer een kast werd geleverd en deze was beschadigd, werd het snel vervangen. Mijn nieuwe keuken is mooi en functioneel en wat ik wilde.
Bijna complete keuken.
Bijna complete keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Dionne op vrijdag 2 mei 2014 '14 | vestiging Den Haag
Goed geholpen bij het maken van een keuze voor onze nieuwe keuken.
In 1 dag werd onze keuken gemonteerd door 2 vakmannen, ze wisten wat ze deden en gingen nauwkeurig en netjes te werk. De volgende dag werd netjes de dozen, piepschuim enz opgehaald. De keuken staat nu 1 dag en we zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Winkel prima, achteraf wat minder”
Door D. van Veen op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Service in de winkel is prima. We zijn goed geholpen en prima advies mogen ontvangen. Na het eerste bezoek zijn er een aantal actiepunten niet nagekomen. Het contact was hierna ook minimaal. Wij hebben zelf het initiatief moeten nemen om weer contact op te nemen. Keuken bleek op afroep te staan. Tijdens onze tweede afspraak bleek ons uitgekozen blad uit de collectie te zijn. We moesten last minute iets anders uitzoeken. Dus samengevat was het contact achteraf is wat minder. Slecht de bereiken en krijgen laat tot geen reactie.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kan niet beter”
Door Jacob op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
we zijn door dit bedrijf uitstekend behandeld wat ze beloven dat doen ze ,ik zou mijn volgende aankoop weer bij dit bedrijf plaatsen . De firma Bemmel en Kroon uit Zoeterwouda hadden voor het artikel dat is aangeschaft ook nog eens de laagste prijs en ook nog eens gratis transport , dus het kan niet beter en is aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Broers op donderdag 27 mrt 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken. Heel fijn geholpen en werd er goed geluisterd wat we wel en wat we niet wilden. Dank Raymond! De betaling en levering volgens planning en wij hadden geen klachten die opgelost hoefde te worden. De aanrechtplinten zijn gister geleverd en worden volgende week geplaatst. Ik adviseer Bemmel en Kroon aan al mijn vrienden, bekenden en collega's. Wij zijn super tevreden.
Glanzende mooie witte greeploze keuken
Glanzende mooie witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nooit ergens een probleem”
Door Familie Visser op donderdag 11 feb 2016 '16 | vestiging Cruquius
Complete keuken met apparatuur aangeschaft in het filiaal in Cruquius. Uitstekend geholpen door Martin van Duiven. Meerdere malen werden de maten veranderd, maar nooit werd er ergens een probleem van gemaakt. Ook de aftersales is prima. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door pellicaan op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
goed geholpen in de showroom, we zijn verschillende keren terug geweest om de keuzes aan te passen aan onze wensen. wijzigingen waren geen enkel probleem.
Veel keuze mogelijkheden qua kleur en apparatuur. keuken volgens afspraak geleverd. montage is netjes zonder gebreken uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super keuken voor een scherpe prijs”
Door WJ van der Knokke op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Plaatsing binnen een dag voor een grote keuken met 5 kolommen en een kookeiland van meer dan 3 meter is al een prestatie op zich. Service is uitstekend. De showroom is groot en overzichtelijk en keuze genoeg. Ontvangst was zeer vriendelijk. Zeker aan te raden.
Strakke hoogglans keuken
Strakke hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“onze nieuwe aanwinst”
Door RLM Borst op donderdag 29 jan 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Na bezoek aan enkele concurrenten stapte we Bemmel en Kroon binnen met de gedachten even hier kijken. We kregen een duidelijke voorlichting en er werd tijd voor ons genomen. de offerte was duidelijk en de prijs was goed. We konden alles via info mijn keuken volgen. Over de monteur waren we vol lof een man die zijn vak verstaat. Wat we ook als positief ervaren hebben is dat de keuken net klaar was en ze stonden al voor de deur om al het verpakkingsmateriaal op te halen. nou dat ruimt op hoor. Was er dan niets mis gegaan zou je denken. Nou alleen de houten bestekla waren ze vergeten maar die werd na 2 weken netjes geleverd. We zijn echt tevreden met het verloop en het resultaat van onze keuken dat we dit op deze site wilde vermelden Onze mening is dan ook Bemmel verdient echt zijn KROON.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Handige site om keuken te volgen”
Door J.A. Kaat op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Recent keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. Ik werd goed geholpen bij het kiezen van de keuken en de bijbehorende apparatuur. Snelle levertijd. Fijn dat ik de hele procedure kon volgen via www.mijnkeuken.info. De installatie werd vakkundig uitgevoerd door vriendelijke mensen. De aankondiging per telefoon een halfuur voor de komst van de installateurs vond ik prettig.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede tip”
Door Mia en Joop Kardijk op zondag 26 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
De tip om eens bij Bemmel en Kroon te gaan kijken is een hele goede gebleken. Bij binnenkomst springt niet meteen een verkoper in je nek maar krijg je de gelegenheid om alles rustig te bekijken en ideeen op te doen. De verkopers, in ons geval Pascal, zijn deskundig en creatief, denken mee én verder waardoor de optimale keuken ontstaat. De prijs - kwaliteit verhouding en service is goed. Vestiging Cruquius is altijd bereikbaar en problemen worden direct aangepakt en opgelost. Bij Bemmel en Kroon is de klant echt koning!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede service”
Door J. Velthuizen op woensdag 15 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op onze zoektocht naar een keuken zijn wij op aanraden van onze zoon naar Bemmel en Kroon gegaan waarmee een einde kwam aan onze zoektocht. Yvonne Harmsen en Marcel Leenman boden een luisterend oor, dachten met ons mee en gaven ons goed advies. Voor een gesprek wordt ruimschoots de tijd genomen: je voelt je niet 'gedwongen' tot overhaaste beslissingen. Aanpassen/beantwoorden vragen na eerste gesprek geen enkel probleem. Fijn is dat je stalen van deurtjes en blad kan lenen en het (digitaal) beschikbaar stellen van de benodigde tekeningen etc. Via een eigen account is het proces van aankoop tot levering en service achteraf goed te volgen. Goede prijs/kwalititeit verhouding en zeer goede service tijdens plaatsen (zelf geplaatst maar hadden een vraag) en achteraf. Stonden ook open voor positieve feedback. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen moment spijt gehad”
Door Theo van Westbroek op vrijdag 7 aug 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Na het bezoeken van diverse keukenleveranciers zijn we uitgekomen bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Vijftien jaar geleden hadden we daar onze vorige keuken gekocht en dat was goed bevallen. Tel daarbij op de uiterst aantrekkelijke winkel en het vriendelijke personeel. Dat gaf ons het vertrouwen om wederom met Bemmel en Kroon in zee te gaan. Ter voorbereiding hadden we een eigen 3D ontwerp gemaakt. Dat bleek een goed vertrekpunt bij het gesprek met onze adviseur Romano van Dijk. Na drie uur stond onze droomkeuken op papier. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs in verband met de BTW korting van 21%. Na de aanschaf wilde we toch nog wat aanpassen aan de apparatuur. Eén telefoontje was voldoende. Alles keurig verwerkt en ook nog eens goed te volgen via de persoonlijke pagina op mijnkeukeninfo.nl. Na twee maanden is de keuken geplaatst. De keuken is een dag voor de plaatsing bezorgd. In verband met een modelwisseling werd een andere koelkast geleverd met iets mindere specificaties. Dit probleem is in onderling overleg keurig opgelost. Ook ontbrak i.v.m. productieproblemen de stoomoven van Siemens. Deze zou later worden geleverd. De plaatsing van de keuken is vlot verlopen. Aan één kast zat een beschadiging en op het composietblad zaten lijmresten vanuit de fabriek. Dit is direct opgepakt door de serviceafdeling en in no time opgelost. De dag na plaatsing werd al het verpakkingsmateriaal weer keurig opgehaald. Echt een uitstekende service. We hebben geen moment spijt van de aankoop en genieten elke dag.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“keukenleverantie”
Door N.D.Taat op dinsdag 1 apr 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Wij waren al bij meerdere zaken geweest, maar de goede uitleg en de prijsstelling deed ons direct besluiten om tot een definitieve opdracht te komen. Verdere afhandeling, zoals levering en plaatsing is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Sonja op vrijdag 5 aug 2011 '11
In 2006 een keuken gekocht en had onlangs problemen met de bovenklapkasten. Keurig verholpen via de klantenservice. Destijds was deze keuken 5000 euro goedkoper dan bij Brugman....heb er nooit 1 seconde spijt van gehad.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Robert Pronk op dinsdag 16 feb 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voor een nieuwbouwwoning in Oegstgeest heb ik een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Het samenstellen en ontwerp ging op een goed gestructureerde en vriendelijk manier. Ook het contact na de bestelling was goed. De keuken werd vakkundig geïnstalleerd en de puntjes die nog geconstateerd werden hierbij zijn correct opgelost. Al met al een goede ervaring.
Keuken in nieuwbouwwoning
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A.A.Moolenaar op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Cruquius
Goed geholpen, prima man, Jochem Spier,jammer dat hij weg is. Mooie keuken, ziet er prima uit. Levering op tijd. Montage prima. Monteur kwam nog een keer terug om uitleg te geven. Dozen en ander verpakkingsmateriaal keurig opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden klanten”
Door Chapot op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht waar wij nu al een jaar enorm van genieten, evenals de bijkeuken incl. wasmachine en droger die we ook bij B&K besteld hebben. De nazorg was top en goed bereikbaar. Wij zijn hele tevreden klanten, zouden het iedereen adviseren.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles liep heel erg soepel!”
Door J.Y. Lee op dinsdag 20 jan 2015 '15 | vestiging Cruquius
Ik was al meerdere keuken winkels geweest voor ik over Bemmel & Kroon gelezen heb. De verkopers van de andere keuken winkels gaven geen duidelijke offerte, deden geen moeite om mee te denken of zij wilden eerste zeker weten of wij bij hun winkel onze keuken wilden kopen, zonder een offerte geven of opties laten zien. Bij Bemmel en Kroon, de heer Martin van Duiven zat rustig met ons en liep alle onze wensen door. Hij liet ons zien wat mogelijk en niet mogelijk was volgens de ruimte en budget. Wij liepen de hele show-room door en hij legde alles geduldig uit. De show-room was ook erg ruim en overzichtelijk, zeer prettig. Na een uur hadden wij een duidelijke offerte, niet de goedkoopste maar zeker redelijk en betrouwbaar, met flinke korting met apparaturen. De monteurs die aanbevolen waren door B&K waren ook super professioneel. Zij hadden heel veel ervaring en wisten gewoon wat er gebeurt moeten worden. Al met al, professioneel, goed prijs-kwaliteit verhouding en zeer betrouwbaar. Ik ben geen makkelijke klant maar ik bevel Bemmel en Kroon aan iedereen!
Onze frisse nieuwe keuken
Onze frisse nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete keuken”
Door Koen van Kampen op maandag 23 nov 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Prima service, goed meedenken, ruime keuze, weinig 'sales-druk', prettige sfeer, snelle levering. Erg tevreden dus over Bemmel & Kroon, als de service en nalevering net zo snel en goed is dan ben ik helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Rogier de Jong op donderdag 18 dec 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg blij met de keuken, alles is zeer goed geregeld. Als eerst zijn wij bij Martin geweest, die onze keuken heeft getekend. Alles is in goed overleg gegaan. Wat wij ook heel fijn vonden, was het koken in Bemmel & Kroon, met de aparatuur die je kon aanschaffen in je keuken. Zo had je dus een perfect beeld wat betreft de aanschaf. Bedankt voor alles. En wij gaan met heel veel plezier gebruik maken van onze nieuwe keuken!
Ontwerp keuken
Ontwerp keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedeveld op zondag 4 okt 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Een gehele keuken gekocht, goede service van begin tot eind. De verkoper dacht mee met oplossingen voor de keuken, de keuken is op tijd geleverd en snel geplaatst. Het afval werd opgehaald om te recyclen. Hierbij een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken nieuwbouwwoning”
Door BL op dinsdag 26 aug 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Heldere no nonsense uitleg van de verkoper met proactief meedenken in plaats van het initiatief volledig bij de klant te laten. De lijst met apparaten die ik had uitgezocht werd op bepaalde punten geupgrade zonder dat dit direct grote gevolgen had op de totaalprijs van de keuken. Dit betekent dat we nu een vaatwasser met interne verlichting hebben en een grondprojectie met de status van het proces en een oven met kerntemperatuurmeter. Bij andere keukenzaken werd of de door mij opgegeven apparatuurlijst klakkeloos overgenomen of werden er onbekende merken voor in de plaats gezet omdat ze geen deal met Siemens hadden. De levering van de keuken verliep ook volgens planning, het plaatsen was binnen notime gebeurd en een dag later werd netjes het afval opgehaald. Al met al een zeer positieve ervaring!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“perfect!”
Door de Jong op donderdag 17 jul 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Goede informatie en ons budget is gerespecteerd. Het heeft een prachtige keuken opgeleverd! De keuken kon snel worden geleverd en is volgens afspraak zonder problemen geplaatst. Het resultaat is een heerlijke keuken, met een prijs kwaliteit verhouding die naar onze mening meer dan in orde is. Koken is weer echt een feest!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Tieleman op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Prima service door de verkoper René. Hij had alle geduld bij het het uitzoeken van materialen en het compleet maken van de keuken. Onze monteur Herman is een echte vakman, keurig werk afgeleverd. Alle afval materiaal werd keurig opgehaald, zelfs de oude koelkast ging mee. We zijn er erg blij alles is perfect.
Perfecte keuken
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service en klant vriendelijkheid”
Door A.v.D. op zaterdag 5 apr 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Naast de ruime keuze een uitstekend advies gekregen waardoor de keuze van de aanschaf eigenlijk meteen gemaakt was / is.
De levering was op tijd en volgens afspraak en binnen een dag stond de keuken. Geen problemen met de plaatsing en alles werkt. Ook de aftersales is goed. Prettig om te weten dat er nog bedrijven bestaan die met je meedenken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verrassing!”
Door AMC Haverkamp op woensdag 26 mrt 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Toen wij terugkeerden van een vakantie naar een zonnig eiland, waren wij helemaal verrast door het resultaat van de in de tussentijd geplaatste keuken. Alles was goed en het was een feest thuis te komen. Hele levering klopte, geen nazendingen meer, geen klachten en dus zouden wij Bemmel en Kroon van harte willen aanbevelen aan andere mensen. Vooraf alles goed doorgesproken en we kregen al een goed beeld van de 3dtekeningen van "onze" keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg goede ervaring”
Door Koen den Edel op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Tijdje geleden een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Onze ervaring was erg goed! Op afspraak keurig geholpen door iemand die erg met je meedenkt. De verkoper is tenslotte professional. Er werd de tijd genomen om een goed ontwerp te maken, vervolgens konden wij apparatuur en een keukenblad uitzoeken. Als enig kritisch puntje vond ik dat wij te snel door de apparatuur heen vlogen. Tot slot ging het onderhandelen over de prijs heel soepel en transparant. En verlieten wij met een goed gevoel het pand. Wat ik erg handig vond is dat je op internet alles terug kan zien en je de levering van de keuken kan volgen. Vervolgens werd de keuken keurig geleverd zodat de volgende dag de installateur kon komen. De installateur kwam keurig op tijd, was erg vriendelijk en profesioneel. De keuken is perfect geplaatst! De installateur is nog een keer terug geweest omdat wij graag het blad vast gekit wilden hebben. Dit was geen probleem. Wij kunnen Bemmel en Kroon iedereen aanraden. Zij zijn: Vriendelijk, creatief en bieden een goede service! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Warme aanbeveling”
Door familie Zweekhorst op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
In mei 2016 hebben we een keuken gekocht die volgens afspraak in juli is geplaatst. We hebben de verkoop en adviezen als zeer vakkundig vervaren. De levering was stipt op tijd en de monteur heeft ook vakwerk afgeleverd. Kortom prima service en prima afspraken. Wij zullen Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Staan open voor ideeen”
Door Elly van der Putten op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Cruquius
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik zeer goed geholpen, ook als ik weer eens wat anders wilde, alles kon zonder problemen. Een gezellig bedrijf dat openstaat voor ideeën van de klanten. Ook de levering en de montage zijn prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goed bevallen”
Door Edwin Buvelot op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, voorheen al witgoed gekocht,vriendelijke verkopers en super goed advies gehad, Bemmel en Kroon een aanrader voor al je witgoed en keukens. Ook het plaatsen van de keuken en het ophalen van het afval 2 dagen later. Super allemaal.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Paula op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Prettige winkel, waar de ideeën direct op een groot scherm zichtbaar gemaakt kunnen worden. Wij zijn goed geholpen, met praktische tips qua indeling en apparatuur. De communicatie is vlot en ook de bezorging en montage verliepen voorspoedig binnen de afgesproken termijn. Kortom een aanrader. We hebben een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super service”
Door Arjan Verdoes op zaterdag 27 sep 2014 '14 | vestiging Zoeterwoude
Geweldig geholpen door Raymond, goed mee gedacht met het indelen van de keuken. Ook de offerte was al snel naar wens! Verder contact na bvestiging ging prima, en via mijnkeuken.info goed op de hoogte gehouden over de bestelstatus. Het plaatsen ging ook goed, de keuken stond in anderhalve dag. Alleen is 1zij paneel anders van kleur en zat er een kras in de afzuigkap. Maar dit wordt door Bemmel en Kroon vervangen.
Hoek keuken (eiland past niet op de foto)
Hoek keuken (eiland past niet op de foto)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Nederhorst op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zeer goede hulp bij verkoop (dhr Vosters), support tijdens verbouwing en goede installateur (vd Berg). Keuken staat prachtig en voor een goede prijs kwaliteit verhouding (echter kwaliteit moet zich op lange termijn gaan bewijzen natuurlijk).
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super tevreden”
Door Nicole Hofman op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Een goede vriend raadde mij aan naar B & K te gaan omdat het eerlijke prijzen zijn en de zeer bekwame verkopers niet op provisiebasis werken. Arjen Kuiten heeft mij daar zeer goed geholpen. Gisteren kwamen de loodgieter/monteur Herman van Unibehr en de elektricien Rob Nell. Keiharde werkers en zeer prettige mensen die al vele jaren met elkaar werken. Binnen anderhalve dag is mijn keuken geplaatst en ik ben super tevreden met mijn mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles werkt”
Door Ingrid Zudierwijk op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Super behandeld en goed meegedacht over de mogelijkheden. Tijdens het tekenen, bleek dat de lijn die wij gekozen hadden, niet voldeed aan onze behoeften. Zonder problemen werd er overgestapt naar een andere lijn en begonnen weer opnieuw met tekenen. Over het plaatsen van keukens hoor je vaak horror-verhalen. Bij ons was dat gelukkig niet het geval. Herman, de monteur, heeft het keurig geplaatst en alles werkt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Marco van Duijn op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze ervaring met Bemmel & Kroon was fantastisch tijdens ons bezoek zeer gastvrij ontvangen.tijdens het creëren van onze droomkeuken vonden we het fijn dat de verkoper (Arjan) meedacht met ons over dingen waarvan we dachten dat die niet mogelijk waren.
Hierdoor is onze Droomkeuken gerealiseerd en daar genieten we nu volop van .
Bedankt hiervoor Bemmel & Kroon.
Onze Droomkeuken
Onze Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“zo kan het ook”
Door Anita Somers op vrijdag 22 jul 2011 '11
Afgelopen maand werd onze bestelde keuken afgeleverd. Precies zoals afgesproken. Een klein mankement werd voor de bouwvak vakantie nog opgelost. Een absolute aanrader. En het advies voor de keuze van de kookplaat was een super advies.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door v.d. Meer op vrijdag 19 feb 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn eerst in de winkel heel erg fijn geholpen. Via de computer alles prima geleverd gekregen zoals bijvoorbeeld de tekeningen. Onze keuken geleverd alles compleet en niet beschadigd en na 2 dagen kwamen ze alle rotzooi zoals karton, hout en plastic weer ophalen heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gouden tip”
Door Peter Badoux op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Den Haag
De geboden oplossing voor onze nieuwe keuken was een gouden tip. De levering en montage was zonder meer uitmuntend en precies volgens de planning. Wij zijn zonder meer zeer tevreden over onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kan het iedereen aanraden”
Door Ellen op dinsdag 16 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. We zijn er een aantal keer geweest omdat we twijfelden aan de opstelling van de keuken. Elke keer werden we vriendelijk geholpen en werd er meegedacht. Ook zijn we erg tevreden over de levering en de montage. De communicatie tussen de partijen was prima. We kunnen iedereen aanraden een keuken te kopen bij Bemmel en Kroon
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Na 4 jaar uitstekende service”
Door Arie Meester op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben 4 jaar geleden een complete keuken met Siemens apparatuur gekocht bij Bemmel en Kroon en we zijn uitstekend geadviseerd bij deze aankoop. ook na 4 jaar krijgen we nog steeds uitstekende service van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tot volle tevredenheid geholpen”
Door S. Boer op donderdag 4 feb 2016 '16 | vestiging Den Haag
We zijn tot volle tevredenheid geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. We zijn bij meerdere zaken gaan kijken en bij B&K werd enige niet gevraagd naar het budget. Dit hebben wij als prettig ervaren. Ook is er op geen enkel moment druk gezet om bepaalde keuzes te maken of een beslissing te nemen. De verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en ons de mogelijkheden te laten zien in de uitgebreide showroom. Uiteindelijk hebben we een keuken gekocht naar onze smaak en budget en afgelopen week is de keuken geplaatst. Ook hierover was duidelijke communicatie en de keuken staat prachtig.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reageren zeer alert”
Door Van Kruistum / Hinz op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht en deze zelf gezet. Er mankeerde wel een aantal zaken waardoor mijn indruk niet meer zo positief was. Echter na contact en een duidelijke beschrijving blijkt Bemmel en Kroon een zaak te zijn die zeer alert reageert en zijn afspraken nakomt. Als alles geregeld is en klaar is zou het zomaar super kunnen zijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden met gang van zaken”
Door Paul en Anita Kokx op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
n.a.v. een ontvangen folder bij Bemmel en Kroon Den Haag terecht gekomen voor een nieuwe keuken. prima ontvangen door gastvrouw Barbara, daarna geholpen door adviseur Per Vosters die goed luisterde naar onze wensen. na aankoop is de keuken vakkundig geplaatst door Henny Polder en zijn team in een ongelooflijk tempo. wij zijn heel tevreden met de gang van zaken en raden B&K zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg goed”
Door Elisa Kok op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van onze droomkeuken. Er was tussendoor ook goed contact met de verkoper Per Voster. Ook omtrent de levering en het plaatsen van de keuken zijn wij goed geïnformeerd en de keuken is snel en goed geplaatst. Wij zouden Bemmel en Kroon zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door W. van Luttervelt op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Den Haag
Nieuwe keuken gekocht, uitstekend geholpen met de keuze en de combinaties, zoals deurtjes met het blad, welke kraan, welke inbouwapparatuur etc. Het zal best dat in het einde B&K wat duurder is dan een keukenconcurrent oid. Maar hier geen problemen met dingen die niet passen, en wat een keuze in inbouwapparatuur!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Leuke ervaring”
Door Matti op maandag 18 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Leuke ervaring om door het hele proces te gaan voor je eerste nieuwe keuken! Samen met verkoper Marcel een mooi ontwerp gemaakt en na een snelle! levering van 4 weken zelf begonnen aan de montage (geen ervaring mee, wel redelijk ervaren klusser). Twee weken lang de avonduurtjes goed besteed en een mooi resultaat, strakke geheel witte keuken van 1 bij 3 meter. Mooie gebruikte materialen, prettige en snelle service. Voor de onervaren keukenzetter als ik wel een uitdagende puzzel met als "kroon" op je werk een hopelijk ook een mooi resultaat!
Witte keuken van 1 bij 3 meter
Witte keuken van 1 bij 3 meter
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service en tevreden klant”
Door Erik op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Prima geholpen bij Bemmel en Kroon te Zoeterwoude. Nemen de tijd en kunnen alle gekozen apparatuur voor in de keuken direct laten zien. Levering was prima, netjes een dag van tevoren een SMS met een tijdsvak en netjes in dit tijdsvak geleverd. Klein puntje van aandacht, mensen die keuken bestellen vanuit nieubouw projecten de kans geven nog wijzigingen te doen na een jaar. Uiteindelijk wijzigingen kunnen doen, echter wel wat gehaast (wel prima naar wens). Goede service, tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooie keuken met Siemens apparatuur”
Door Jan op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bij het kopen van de keuken zijn we goed geholpen. Er werd niet geprobeerd om extra aan ons re verkopen. Uiteindeijk hebben we gewoon de standaard keuken genomen en die is pas geplaatst en ziet er top uit! Mooie keuken met siemens apparatuur.
Keuken met Siemens apparaten
Keuken met Siemens apparaten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top gegaan”
Door Fam ' t Hart op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs is er bij ons een nieuwe keuken geleverd en geplaatst...er was bij het bestellen even een probleem met de maat van een servies kast, wij hebben zonder bij betaling een grotere gekregen.....top
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzondere goede service”
Door Ursula Bijlhouwer op dinsdag 24 feb 2015 '15 | vestiging Cruquius
Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald. Vakkundig gemonteerde keuken en alles kwam in goede staat aan. Geen beschadigingen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“dik tevreden”
Door D. van Tol op zaterdag 14 feb 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn voor onze nieuwe keuken in 8 keukenzaken geweest en Bemmel en Kroon stak daar met kop en schouders boven uit. Goede klantgerichtheid, helder verhaal, fijne sfeer in de winkel, goed advies en scherpe prijzen. En ze hebben onze hoge verwachtingen waar gemaakt, de keuken werd volgens afspraak op tijd en compleet geleverd en de montage was in 1,5 dag netjes afgerond. De communicatie was continu goed en volledig, zelfs de bezorger belde 20 minuten van te voren dat hij eraan kwam en nam de hele bestelling met ons door. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima samenwerking”
Door Theo van der Hoorn op maandag 1 dec 2014 '14 | vestiging Cruquius
Een paar weken geleden is de plaatsing van onze nieuwe keuken afgerond. Het is een ruime, bijzonder plezierig werkende keuken geworden met heel veel lades. De samenwerking met de keukenleverancier, Bemmel en Kroon, was steeds heel accuraat. Juist omdat het hele traject, vanwege misverstand tussen leverancier en producent van de keuken, niet helemaal zonder slag of stoot ging, viel de klantgerichtheid van Bemmel en Kroon op. 'Problemen' werden perfect opgelost. Ook de probleemloze samenwerking met een door ons aangetrokken leverancier van het granieten aanrechtblad en de mogelijkheid om ook veel zelf te doen, strekken wat mij betreft tot aanbeveling van deze firma. Dat ook de prijs/kwaliteitverhouding ongeëvenaard bleek is uiteindelijk een bijzaak, maar wel heel prettig. Wie, net als ik, van te voren het boek 'Clever Küchen kaufen' van Heinz Günther leest komt beslagen ten ijs en kan dan in keukenland gegrond het kaf van het koren scheiden. Een absolute must bij het aankopen van een nieuwe keuken, offertes te lezen en een de regie te houden bij het tot stand komen van een definitieve tekening.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Expertise en meedenken”
Door Fam. Edelstijn op maandag 13 okt 2014 '14 | vestiging Cruquius
Na het bezoeken van 3 andere keukenzaken voor onze nieuwbouw woning zijn wij bij Bemmel en Kroon te Cruquius terecht gekomen. Hier konden wij snel terecht en werden tevens heel goed en uiterst vriendelijk ontvangen door Esther. Wat ons met name opviel was het brede scala aan mogelijkheden, de diepte waarin er met ons werd meegedacht en de bereidwilligheid het tot stand brengen van onze wensen in een realistisch en betaalbare keuken. Conclusie in dit gesprek was dat andere keuken zaken niet meer dan puur genoteerd hadden wat wij ze hadden opgedragen qua wensen in de keuken daar waar Mandy de eerste en enige is geweest die oprecht aangaf dat sommige zaken technisch helemaal niet mogelijk waren of uberhaupt zouden passen en deed daar een passende advies voor welke wel zou werken. Ook zaken welke compleet in de keuken ontbraken heeft ze aanngegeven welke de keuken nog mooier heeft gemaakt en absoluut niet duurder. Wil er niet over nadenken wat de gevolgen zouden zijn geweest na het uit geven van zo een groot bedrag met pure ellende achter zou zijn gebleven. En dan hebben we het over zaken welke zeer hoog gewaardeeerd zijn Noord-Holland. We hadden hoge eisen aan de kwaliteit van de materialen en machines en toch een hele hoge korting gekregen buiten de aktie die liep. Waar zie je dat nog tegenwoordig, want tenslotte betaal je normaliter voor de kwaliteit waar je om vraagt. Ook bij het ondertekenen geeft ze goed advies hoe te handelen voor het afroepen van de keuken, tijdens de bouw van de keuken en na het plaatsen van de keuken tn. waar we goed om moeten letten c.q. rekening mee moeten houden. Dit alles tezamen met de prijs / kwaliteit verhouding heeft ertoe geleid dat wij voor Bemmel en Kroon hebben gekozen. Niets ten nadele van de andere verkopers bij BeK, maar wil je super geholpen worden, adviseren wij contact te leggen met Mandy van Rossum. Absoluut een aanrader en weet zeker dat wij hier in de toekomst terugkomen.
Dit is de prachtige perspectieftekening
Dit is de prachtige perspectieftekening
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Positief”
Door M.A.G. Voogt op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Den Haag
Wij zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door 1 van de medewerkers van de vestiging in Den Haag er werd goed meegedacht over de indeling van de keuken enz. Keukeninstallatie was erg goed en snel (jammer dat de afwerklijst van de de afzuigkap niet was meegeleverd) maar die is als het goed is onderweg. Het enige wat wij raar vonden waren de jongens die het karton en het piepschuim kwamen ophalen, dit waren onvriendelijke heren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Annemieke op zaterdag 11 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Heel tevreden zijn wij over onze nieuwe keuken. Verkoper Mike hield bij het uitzoeken van onze keuken goed rekening met onze wensen en probeerde niet om, zoals veel andere keukenverkopers ons een duurdere keuken aan te smeren. Sidney Huisman heeft naar volle tevredenheid de keuken geplaatst en nam daarbij rustig de tijd om alles netjes in orde te maken. Door enkele beschadigingen en naleveringen moest hij een aantal keren terugkomen, maar keer op keer bleef hij vriendelijk en nam hij de tijd om de gebreken op te lossen. Zeker een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“prima keuken”
Door D.S. op zaterdag 28 jun 2014 '14 | vestiging Den Haag
Ben erg tevreden zowel over advisering bij uitkiezen keuken als bij het plaatsen door de door Bemmel aangewezen monteur. In beide gevallen werd er goed meegedacht en ideeen gegeven! Met een mooie en handig ingedeelde keuken als resultaat!
Het enige jammere, maar daar kan Bemmel niets aan doen, is het registreren voor de 5 jaar garantie op mijnappparaten.nl. Ik vond dit een heel ongebruiksvriendelijk systeem en het heeft veel tijd gekost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Arjen op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer mooie keuken gekocht, met een hele goede uitleg over bepaalde apparatuur. Als tip 3 duurder studio line producten van Siemens te nemen om uiteindelijk goedkoper uit te zijn dan de goedkoper variant. Plaatsen van de keuken was erg goed, dhr kwam in zijn eentje en leverde erg net werk af. Wij zijn zeer tevreden en zouden volgende weer een keuken hier kopen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer te vreden”
Door D. Westgeest op maandag 5 mei 2014 '14 | vestiging Den Haag
Wij hebben als bedrijf gekozen voor Bemmel en Kroon.
Allen maar omdat ze in de buurt zaten en geen prijsvergelijking gedaan. We hadden ook nog geen ervaringen met dit bedrijf maar na het plaatsen van de keuken en de uiteindelijke factuur kunnen wij dit zeker aan iedereen aanraden.
Snel, vakkundig, netjes, volgens afspraak en een goede after sales.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig”
Door Mary op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Cruquius
Vaatwasser gekocht, Overzichtelijke winkel, goed bereikbaar, vriendelijk en vakkundig personeel, scherp geprijsd, prima service, snelle levering. Ook het installatiebedrijf waar ze mee samenwerken is een goed en keurig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Y. Kilsdonk op zondag 6 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bij het uitzoeken van de keuken hebben wij deskundig advies ontvangen van de keukenadviseur. Ook de service ná plaatsing van onze keuken was naar wens. Een verzoek om aanpassing van de geplaatste kastjes werd direct gehonoreerd en binnen korte tijd uitgevoerd. Kortom: zeer tevreden met Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Suzanne en Michiel op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ruim een half jaar geleden is onze Bemmel en Kroon keuken geplaatst in ons nieuwe huis. Omdat wij erg tevreden zijn schrijf ik deze review. Wij zijn namelijk erg onder de indruk van de service. Het hele traject van aankoop is prima verlopen. Ik vind de verkopers kundig en zeer netjes. Niet te opdringerig zoals in andere winkels nog wel eens het geval is. Maar met name over de service na levering en plaatsing wil ik wat vertellen. De keuken was namelijk niet goed geplaatst door de monteur (ZZP'er ingehuurd door Bemmel). Het was de bedoeling dat de keuken aan beide kanten een passtuk zou krijgen van 3 centimeter, maar aan één kant was een passtuk van 6 centimeter gekomen en aan de andere kant zat de keuken strak tegen de wand. Dit is natuurlijk geen fraai gezicht en ook niet handig i.v.m. openen kastje. Doordat keuken te veel naar rechts was geplaatst zat ook de afzuigkap niet meer recht boven het fornuis. Ik had verwacht dat er veel gezeur zou komen, getouwtrek tussen ZZP'er, Bemmel en misschien onze aannemer. Maar dit was gelukkig niet het geval. Na het opsturen van wat foto's kreeg ik gelijk te horen dat dit absoluut niet de bedoeling en fraai was en de hele keuken (inclusief nieuw blad) zou herplaatst worden. Uiteraard niet leuk dat we weer een dag in de rommel zaten, maar wel heel erg fijn dat dit zonder gezeur allemaal geregeld werd. De volgende ervaring was weer positief. Na zes maanden was onze koelkastdeur een beetje krom getrokken. Opnieuw heb ik foto's opgestuurd en kreeg gelijk te horen dat Bemmel een nieuwe deur zou komen plaatsen. Top! Nog mooier was, dat deze servicemonteur van Bemmel de keukenkastjes nog even opnieuw gesteld had en uit zichzelf constateerde dat de vaatwasser nog wat extra beugels kon gebruiken zodat deze in de toekomst niet zou gaan schuiven. Dit wordt ergens in de komende weken nog geregeld. Ik ben echt onder de indruk van deze service. De monteur gaf aan dat de komende 5 jaar deze service blijft en daarna ook nog een coulance regeling van kracht is voor 5 jaar. Voorlopig zitten we dus goed en zit hier een zeer tevreden klant! Dank!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door Ralf Spaan op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
Mijn ervaring met Bemmel en kroon is geweldig geweest. Martin heeft ons geholpen (lees:niet gestuurd) aan de keuken zoals wij hem graag zouden willen hebben maar nog niet voor ogen hadden. Dankzij het meedenken en werken van Bemmel en kroon hebben wij de prachtkeuken bij onze nieuwbouw woning waar wij van te voren over droomden. De installateur was trouwens net zo goed en meedenkend met onze wensen!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig en klantvriendelijk”
Door Mevr. Hunte op woensdag 5 mrt 2014 '14
Door een advertentie in een lokale krant van Bemmel en Kroon Keukens ben ik naar de showroom gegaan. Daar werd ik heel klantvriendelijk en vakkundig geadviseerd, er was alle tijd om een goede keuze te kunnen maken en er werd niets opgedrongen. Alle afspraken zijn nagekomen en de levering is goed verlopen. De keuken is door een vakman geplaatst en ik heb vanaf het begin tot het eind geen enkele klacht gehad. Wat mij betreft een tien.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooi werk”
Door Cees op woensdag 8 jan 2014 '14 | vestiging Den Haag
Mooi werk van Bemmel en Kroon ! Ik heb onlangs een keuken van Bemmel en Kroon aangeschaft en ben er blij mee, Prima service en een redelijke prijs. De levering liep uitstekend en de afspraken werden correct nagekomen. Ik kan ieder Bemmel en Kroon aanbevelen. Ze zijn adequaat, vakbekwaam en voorkomend. Cees
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Direct goed gevoel”
Door J.Karman op woensdag 26 aug 2015 '15 | vestiging Den Haag
Wij zijn goed geholpen bij Bemmel en Kroon door de heer Leenman. We hadden al een ontwerp en wisten welke apparatuur we willen de hebben, op advies van de heer Leenman hebben we hierin verbeteringen in aan gebracht. Dit bedrijf is zeker aan te raden. Inmiddels is de keuken geplaatst en ook daarvoor niets dan lof. Wij hebben echt een prachtige nieuwe keuken staan. Het eind resultaat te zien op de foto's. Direct goed gevoel.
Mooie keuken. Wij hebben net een keuken besteld, wil graag weten wie de schouw heeft gemaakt bij U? M.vr.grt. Inge REACTIE VAN INGE
De schouwen hebben wij bij de keuken gekocht. Deze is van spaanplaat welke ik zelf heb behangen met glasvlies behang die ik daarna 2x heb gesausd. De afbeelding is een stikker die we via internet hebben aangeschaft. REACTIE VAN J.KARMAN
Dank voor de snelle reactie. De lijst om de ombouw heeft u die ook via Bemmel&Kroon.? En welk bedrijf heeft de keuken geplaatst.? REACTIE VAN INGE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een zeer goede ervaring gehad”
Door Mark op vrijdag 27 feb 2015 '15 | vestiging Den Haag
Vanaf de eerste binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen, zonder opdringerige verkopers. Na het samenstellen van de keuken kregen we een eerlijke offerte met een goede prijs en ook nog wel wat ruimte voor onderhandeling. Na de koop van de keuken zijn we nog een tweetal keer terug geweest om dingen na te vragen. Ook hier werd zonder moeite de tijd voor ons genomen en goed advies gegeven, zonder dat we iets kochten.
De plaatsing is netjes en vakkundig uitgevoerd en eventuele keuzes zijn altijd aan ons voorgelegd. De monteur controleerde na afloop zelf al op schades en heeft na de plaatsing de keuken met ons nagelopen en alle apparaten getest. Kort samengevat: Een zeer goede ervaring gehad met de aanschaf van onze keuken bij Bemmel en Kroon keukens. Een goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Alexander Gutwin op woensdag 11 feb 2015 '15 | vestiging Den Haag
Onze ervaring met Bemmel en Kroon is goed. De planner besteedde veel tijd om uit te vinden wat precies onze behoeften zijn. Als gevolg daarvan genieten we van onze keuken zoals wij het bij de planning voor ons zagen. Ik zou waarschijnlijk een nog hogere score geven, als de procedure bij levering en montage beter zou zijn uitgelegd. Dit duurde drie dagen en we moesten daarvoor vrij nemen. In eerste instantie dachten we dat het slechts één dag in zou nemen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met de keuze”
Door GBS op zondag 1 feb 2015 '15 | vestiging Zoeterwoude
We zijn blij met de keuze voor Bemmel en Kroon en zeer tevreden met de keuken. We kwamen zelf met een plan/tekening, dat leek eerst lastig maar pakte uiteindelijk goed uit. Levering was op tijd en in goed staat. Wel wat kritisch over de montage: De keuken werd geplaatst in een oud huis en de monteur was erg kritisch over opgeleverde staat van muur + keukenombouw. Bij montage bleek dat de verkoper ons op een paar punten niet helemaal goed/volledig had voorgelicht (bijv dat met een hogere plint de kasten ook hogere poten hebben). De monteur moest ook een paar keer terugkomen om lekkende koppelingen opnieuw goed aan te sluiten. Nu staat alles goed en naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet zo goed verlopen nazorg bovengemiddeld goed”
Door Minderhoud op maandag 26 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Ondanks dat Bemmel en Kroon goede reviews heeft en wij een goed gevoel hadden, is het plaatsen van onze Keller keuken in onze nieuwbouwwoning niet zo goed verlopen. Het lijkt fout gegaan te zijn toen Bemmen en Kroon (B&K) het te druk kreeg door de naderende overgang van 6% naar 21% BTW, en onze keuken eigenlijk niet op tijd geplaatst kon worden. Hoewel plaatsing van onze keuken 3-4 maanden daar voor was afgesproken vroeg B&K enkele weken uitstel voor plaatsing, waar wij geen genoegen mee namen in verband met geplande verhuizing. Hierdoor is door B&K een derde partij ingeschakeld - Keuken Totaal Concept (KTC). Bij het plaatsen is veel fout gegaan. KTC geeft aan dat B&K hen gevraagd hadden voor 1 dag, en na orderacceptatie kregen zij onze keuken toegewezen die niet in 1 dag geplaatst kon worden. Hierdoor moesten zij een extra man toevoegen. Hoekkeuken, 3 man, 1 dag. Volgens B&K en KTC eigenlijk niet mogelijk. Na 5 maanden is de keuken bijna klaar, maar het gaat nog minstens een maand duren voordat deze helemaal klaar is doordat bestelde onderdelen meerdere malen niet of verkeerd geleverd zijn. Hierdoor is KTC 2x langsgekomen, en B&K 2x. Nu moet B&K nog 1x langskomen omstreeks eind december. In het verkoopgesprek werd aangegeven dat B&K ons kon 'ontzorgen' door het verleggen van leidingen samen met de bouwer (BAM) te regelen tijdens de bouw, maar hadden dit niet gedaan. De projectmanager van B&K was dit vergeten, waardoor na oplevering veel leidingen moesten worden omgelegd (gas en stopcontacten). Ook bevindt de schakelaar van de mechanische ventilatie zich in de woonkamer in plaats van in de keuken zoals afgesproken. Dit is door B&K opgelost door een draadloze schakelaar te leveren. Hoewel de muren opvallend loodrecht zijn, is de keuken iets scheef geplaatst. Hierdoor zit de spoelbak net niet boven de dubbele deuren er onder, zitten pootjes scheef, is een stootlat te kort afgezaagd, zijn stootdopjes verwijderd omdat er te grote scharnieren geleverd zijn. Door de te grote scharnieren zijn de deuren van de vriezer en koelkast erg beschadigd en moesten naast de scharnieren ook deze deuren vervangen worden. Het meeste is ondertussen verholpen. Om wel positief te eindigen moeten we wel erkennen dat B&K altijd de intentie hebben uitgesproken de keuken 100% correct op te leveren en is de nazorg bovengemiddeld goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hartelijke dank”
Door K. Blom-van Biljouw op donderdag 11 jun 2015 '15 | vestiging Den Haag
Mede dank zij de goede raad en het meedenken van adviseur Per Vosters is mijn keuken prachtig geworden. Bovendien is de keuken perfect geinstalleerd door Age Boersma. Beide heren hartelijk dank. Dit bedrijf is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken niet af”
Door M. Nutbeij op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
1.5 jaar na plaatsing keuken is deze nog steeds niet af. communicatie vanuit Bemmel en Kroon is minimaal.Mail wordt amper beantwoordt. als ik langs ga om mijn beklag te doen wordt er gezegd dat het er allemaal snel aankomt ...vervolgens weer 2 maanden radio stilte
Elke keer weer wordt verkeerde maatvoering of beschadigde deuren / plinten geleverd. In plaats van 2.50 meter komt het in de maat 2.05 meter. Bemmel & Kroon is geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen +57 bedankjes
“keuken”
Door P.L. Kooij op maandag 6 okt 2014 '14 | vestiging Cruquius
Prettige winkel en verkoper waar je je ideeën kan bespreken en waar mee gedacht wordt. Offerte, levering en montage was allemaal perfect. Ik ben heel tevreden met het hele traject van eerste bespreking tot en met de montage.
Mijn nieuwe keuken
Mijn nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijn bedrijf”
Door Andrew op vrijdag 15 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Hanteren een fijnere strategie dan de meeste keukenboeren in Nederland. Bij binnenkomst mag je gerust even rondkijken en krijg je niet meteen een verkoper aan je been mee. Ze luisteren naar je verhaal, denken mee, geven eventuele opties en vragen netjes of je een afspraak wilt maken. Hebben wij dus gedaan.

Wij zijn geholpen door Raymond. Aardige vent, luistert goed naar jouw verhaal en wat jouw wensen zijn. Wij hebben uiteindelijk een keuken samengesteld en daar heeft hij een prijskaartje aangehangen en dat online gezet zodat je er rustig over na kunt denken. Heel fijn. Totaal geen gevoel gehad dat hij je wilt binnen houden of maffe kortingen naar je toe gooit als je vandaag tekent bij B&M of wat dan ook.

4 mnd later zelf even contact opgenomen (bij ons zat er geen haast bij) en daarna eens gekeken naar de mogelijkheden. Weer een goede houding van zijn kant. Luistert weer goed naar jouw verhaal, kijkt naar oplossingen en echt het gevoel gehad dat hij aan jouw zijde staat om tot een goed product te komen.

Mede daardoor ook bij B&M gebleven en dit verder doorgezet tot een eindontwerp. We hadden weinig om over te onderhandelen want dat was in de voorbereiding al ingedrukt.

Keuken is volgens afspraak geleverd, is volgens afspraak geplaatst door een prima keukenzetter (Michael Pronk). Keuken was volledig afgeleverd op 1 plint na. Die is 3 weken later netjes geleverd. Uiteindelijk dus heel erg tevreden.

Plus:
+ geen opdringerige verkopers.
+ prima gasten. Je kan er ook mee lachen.
+ denken mee in het proces

Verbeterpunten:
- Misschien een terugbel actie om te vragen of alles goed naar wens is verlopen. Meer ook eigenlijk niet.

Wij zouden B&K aanbevelen en met name ook Raymond als verkoper. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Lang er achteraan moeten bellen”
Door Anneke op donderdag 10 mrt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Verleden jaar toen ons nieuwbouwhuis werd opgeleverd aan het kijken voor onze droomkeuken. Hier op Qasa werd van Bemmel en Kroon goed beoordeeld. Langsgegaan en heel goed geholpen. Uiteindelijk zijn we er heel goed uitgekomen en keken er naar uit dat onze keuken geplaatst zou worden. Eindelijk was het zover en is alles volgens plan geleverd en geplaatst. Alleen was het een ander aanrechtblad, een heel andere kleur. Maar toch geaccepteerd na een compensatie. We hadden ook een eetbar besteld, alleen die was niet op maat. De monteur was zo vriendelijk deze op maat te zagen, helaas de verkeerde kant uitgezaagd(kan gebeuren). Opnieuw de eetbar besteld en dat zou gelukkig snel geregeld worden. De afgezaagde bar geplaatst en zaten dan maar even naar een lelijke kant te kijken. Ja en toen zijn de problemen begonnen.... Niets meer gehoord en maar gaan bellen, zou snel geleverd worden, weer niets gehoord en maar weer gebeld. Lang verhaal kort ik heb er zelf constant achteraan moeten gaan en na vele toezeggingen uiteindelijk 3 maanden later goed nieuws, hij werd geleverd. Alleen weer de verkeerde kant uitgezaagd, dus weer opnieuw bestellen, maar deze keer zou het binnen 10 dagen lukken. Uiteindelijk hoor je niets van hen, en er maar weer zelf achteraan gegaan, 3 keer per week bellen en er gebeurt maar niets. En dan ook elkaar de schuld geven. Toen was ik het zat en dat begrepen ze ook. Uiteindelijk hebben ze niets gedaan en werd bijna een half jaar later de eetbar geleverd. Ze zouden nog contact opnemen met me om eea te bespreken maar heb nooit meer wat gehoord. Oh ja, wel een bos bloemen gekregen ter compensatie voor een half jaar ellende, en vele telefoontjes. Nu laten de naden los van het aanrechtblad en zijn er kleine mankementen, maar ik heb de fut er niet meer voor om te bellen......dat is misschien wel waar ze op hopen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Casper Kreffer op woensdag 6 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Aantal maanden terug een mooie keuken gekocht bij Bemmel & Kroon. Tijdens het uitzoeken zijn wij goed geholpen door de verkoper, die ook meedacht om binnen het budget te blijven. Ook de levering is soepel en snel verlopen. Het plaatsen van de keuken hebben wij ook via Bemmel & Kroon geregeld. 3 man hebben vakkundig de keuken in een ochtend geplaatst. Al met al dus erg tevreden!
Strakke witte keuken met donker blad
Strakke witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voelde geen waardering”
Door Joost op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ondanks de goede ervaringen bij de aanschaf vd volledige keuken (prima gesprekken met Martin) en uitstekende montage (complimenten voor het montagebedrijf) toch geen goed gevoel overgehouden aan B&K. Aftersales is duidelijk niet hun ding, absurd zo vaak als je moet rappelleren als er zaken niet volledig zijn. De adviseur had het niet gehad over bestekbak tijdens advies (wat me standaard lijkt), maar nabestellen is helemaal lastig zo bleek. Pas na weken kregen we reactie op nabestel verzoek, naar meerdere keren rappelleren. Vervolgens moeten we weer ruim 6 weken wachten, op zoiets simpels. Erg jammer, want zo gaat het goede gevoel direct weg. Daarnaast probleem met achterwand, keurig netjes genoteerd door monteur, maar inmiddels na ruim een week weer niets gehoord en moet ik dus weer zelf achteraan gaan vrees ik. Jammer dat het zo moet. Voel me niet echt gewaardeerd als klant.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima geholpen teleurgesteld bij montage”
Door Ralf op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Enige tijd geleden in Zoeterwoude een mooie keuken uitgezocht voor ons nieuwbouwwoning. Prima geholpen met het bedenken van de opstelling. Helaas stopt voor ons hier de fijne ervaring met Bemmel. Op 8 januari zijn ze begonnen aan de keuken en tot op heden ( 22 februari ) hebben wij nog steeds geen complete keuken. De kookplaat moest nageleverd worden. Vensterbank van hetzelfde materiaal als ons aanrechtblad wordt hopelijk ook ooit nog geleverd. Een beschadigd hoekstuk moet ook nog worden geleverd. Het kitten van de keuken doen ze pas als de keuken compleet is. Water en viezigheid gaat dus overal zitten. Al met al zwaar teleurgesteld in Bemmel. Prachtig verkooppraatje van de verkoper, maar de werkelijkheid valt vies tegen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alleen lof”
Door Marianne van der Kruk-Waasdorp op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Ik ben zo goed geholpen door de filiaalchef Romani. Heeft meegedacht en kwam met ideeen. Ook over Herman Behrens van Unibehr ben ik reuze tevreden. Hij heeft de keuken keurig geplaatst. Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad met mijn 2 vorige keukens van Bruynzeel. De elektrische aanpassingen zijn gedaan door Rob Nell. Ook alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitmuntende ervaring met B&K te Cruquius”
Door Henri #26 (huisnr 51) op maandag 15 okt 2012 '12 | vestiging Cruquius
Mijn ervaring met de zaak in Cruquius is zeer goed te noemen. Op een vrijdagavond even langs gegaan en werd geholpen door een jonge dame. Zij heeft mij goed geholpen met voornamelijk de kleurstelling van de keuken. De week erop zijn we er met z'n tweeën geweest en werden toen geholpen door Jochem. Deze heeft de keuken geheel uitgewerkt nadat we ook bezoeken hadden gepleegd in Duitsland en bij enkele zaken in Hoofddorp. Mijn ervaringen met Nederlandse keukenzaken uit het verleden waren niet positief: te duur en te opdringerig. Echter bij B&K kregen we totaal niet die indruk en uiteindelijk zijn we door het juiste advies toch goedkoper uitgekomen. Wij konden profiteren van de actie gedurende de opening van het nieuwe pand in Zoeterwoude. Het belangrijkste blijft toch dat er een goede klik moet zijn met de verkoper. Wij beiden zijn erg tevreden met Jochem, kundig en heel geduldig.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (78 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (172 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (205 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens