Feedback
9,0

Bemmel & Kroon

Website: www.bemmelenkroon.nl "Uitstekend" score uit 468 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bemmelenkroon.nl | 3 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Gebruikerservaringen
Er zijn 468 gebruikerservaringen over Bemmel & Kroon. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren262 ervaringen
4 sterren173 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Per vestiging:
“Tweede keuken”
Door Fam de kan op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ook wij zijn super goed geholpen door Martin honsbeek.wij hebben nu voor de 2de keer een keuken gekocht, en zweer erg blij mee.montage door T. Tetteroo was ook super goed.hopen hier weer jaren plezier van te hebben.kan andere mensen BEMMEL EN KROON zeker aanbevelen.
REACTIE VAN DE KAN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes gedaan”
Door M. DE JONG op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben goed advies gekregen bij het uitzoeken van onze keuken. Het was duidelijk te merken dat de verkoper kennis van zaken had. De keuken is netjes en onbeschadigd geplaatst en is nog mooier geworden dan wij hadden verwacht.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
+2 bedankjes
“Tevreden over keuken en service”
Door Albert Huisman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Begin dit jaar kwam ik naar de winkel in Zoeterwoude, eigenlijk alleen om me te oriënteren op een nieuwe keuken. In de showroom bleek veel mogelijk te zijn, maar gelukkig hielpen de medewerkers met duidelijke adviezen over kleur, materiaal, apparatuur etc. Twee uur later stond ik met een tekening van een prachtige keuken en een afspraak om de keuken op te meten weer buiten. Niet omdat ik daartoe gepusht werd, maar omdat het een prachtig ontwerp tegen een goede prijs was en Bemmel & Kroon bovendien kon helpen om alle technische aanpassingen, die nodig zouden zijn in mijn huis, te realiseren. Het demonteren van de oude keuken en vervolgens het aanpassen van elektra, leidingen, de wanden en het tegelen, stuken en monteren van de nieuwe keuken is uiteindelijk in twee dagen gebeurd.
Het eindresultaat is een prachtige, lichte en strakke en keuken met een groot werkblad, voldoende kastruimte en moderne apparatuur. Ik ben erg tevreden met de keuken én de service van Bemmel & Kroon en het klusteam.
Prachtige, lichte en strakke en keuken
Prachtige, lichte en strakke en keuken
+2 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Miranda de Bruin op donderdag 16 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Erg goed geholpen door Arjan Kuiten van Bemmel en Kroon. Mijn droomkeuken gekregen en enorm blij mee!! Ik kan iedereen Bemmel en Kroon aanbevelen, wij hebben er nu voor de tweede keer onze keuken gekocht en wederom is het fijn verlopen.
Keuken met half eiland
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Annemieke op zaterdag 11 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Heel tevreden zijn wij over onze nieuwe keuken. Verkoper Mike hield bij het uitzoeken van onze keuken goed rekening met onze wensen en probeerde niet om, zoals veel andere keukenverkopers ons een duurdere keuken aan te smeren. Sidney Huisman heeft naar volle tevredenheid de keuken geplaatst en nam daarbij rustig de tijd om alles netjes in orde te maken. Door enkele beschadigingen en naleveringen moest hij een aantal keren terugkomen, maar keer op keer bleef hij vriendelijk en nam hij de tijd om de gebreken op te lossen. Zeker een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer vakkundig”
Door Mark van Steenis op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Zeer vakkundige verkoopadviseur zeer goede bezorgdienst en keukenmonteur. Goed georganiseerd bedrijf waar ik iedereen aanraad om een keuken te kopen. Zeer vriendelijk personeel en een mooie en proffesionele showroom met volop keuze.
Keuken net klaar
Keuken net klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede tip”
Door Mia en Joop Kardijk op zondag 26 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
De tip om eens bij Bemmel en Kroon te gaan kijken is een hele goede gebleken. Bij binnenkomst springt niet meteen een verkoper in je nek maar krijg je de gelegenheid om alles rustig te bekijken en ideeen op te doen. De verkopers, in ons geval Pascal, zijn deskundig en creatief, denken mee én verder waardoor de optimale keuken ontstaat. De prijs - kwaliteit verhouding en service is goed. Vestiging Cruquius is altijd bereikbaar en problemen worden direct aangepakt en opgelost. Bij Bemmel en Kroon is de klant echt koning!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Dick wessendorp op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Nu sinds 4 weken onze keuken van Bemmel en kroon, super blij mee!! Enorm goed geholpen door de verkoper en goed meegedacht. Aftersales is ook super. Keuken is precies zoals we hem in gedachte hadden, dus onze droomkeuken is gerealiseerd!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken met parallel opstelling”
Door M.J. d 'Anjou op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We wilden een parallel opstelling. We wisten precies wat we wilden en de verkoper heeft ons daarbij geweldig geholpen. Alles wat we wilden werd ingepast. De verkoper kwam zelf ook met leuke ideeën. Er was constant contact, zelfs met de fabricant van de keuken. De oplevering was volgens schema en op tijd. Al het inpakmateriaal werd de dag na plaatsing opgehaald. De monteur heeft meegedacht met de plaatsing. De keuken is nu bijna klaar, er moet alleen nog getegeld worden.

Eerdere ervaring van 27 november 2016: Wij zijn heel enthousiast over Bemmel en Kroon. Wij hebben daar een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen, allerlei alternatieven qua opstelling naast elkaar gelegd. Kundig advies over de apparatuur.
Keuken bijna klaar
Keuken bijna klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Tom van Alst op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Ik ben heel erg blij met mijn keuken aankoop bij Bemmel en Kroon. De service is persoonlijk en accuraat en de kwaliteit van plaatsen is hoog. Bemmel en Kroon denkt daarbij ook erg mee in het ontwerp van keuken. Kortom mijn ervaring met Bemmel en Kroon is zeer positief en ik kan het iedereen aanraden!
Keuken van hoge kwaliteit
Keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service”
Door J. Velthuizen op woensdag 15 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op onze zoektocht naar een keuken zijn wij op aanraden van onze zoon naar Bemmel en Kroon gegaan waarmee een einde kwam aan onze zoektocht. Yvonne Harmsen en Marcel Leenman boden een luisterend oor, dachten met ons mee en gaven ons goed advies. Voor een gesprek wordt ruimschoots de tijd genomen: je voelt je niet 'gedwongen' tot overhaaste beslissingen. Aanpassen/beantwoorden vragen na eerste gesprek geen enkel probleem. Fijn is dat je stalen van deurtjes en blad kan lenen en het (digitaal) beschikbaar stellen van de benodigde tekeningen etc. Via een eigen account is het proces van aankoop tot levering en service achteraf goed te volgen. Goede prijs/kwalititeit verhouding en zeer goede service tijdens plaatsen (zelf geplaatst maar hadden een vraag) en achteraf. Stonden ook open voor positieve feedback. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met nieuwe keuken”
Door J Bergman op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een eerste oriëntatie in de winkel in Zoeterwoude en de goede referenties besloten wij bij Bemmel en Kroon onze keuken te kopen. De verkoper viel in eerste instantie erg tegen. Geen goede ideeën en hij luisterde nauwelijks naar onze wensen. Nadat we dat aangegeven hadden kregen we een andere verkoper die ons verder goed hielp en goede ideeën aanreikte wat wij heel belangrijk vinden. Ook werd er ruimte gegeven aan onze eigen ideeën. Alles werd prima afgehandeld en er kwam een goede monteur die alles perfect regelde en monteerde. Nadat wij een kleine beschadiging aan een plank ontdekten werd er direct een nieuwe plank besteld, complimenten. Ons werd bij de aanschaf een gratis pannenset beloofd, die bij de levering van de keuken er helaas niet bij zat. Later bleek de actie afgelopen te zijn maar we kregen het pannenset uiteindelijk toch. Wij zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe keuken!
U keuken van Bemmel & Kroon
U keuken van Bemmel & Kroon
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg content”
Door A.G. van der Voorden op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een moeilijke start van een verkeerd geplaatste stopcontact voor de afzuigkap en een afvoerpijp die in de weg stond voor de vaatwasser ging de herkansing uitstekend en professioneel De montage door Michael van Deuren is erg nauwkeurig uitgevoerd met professioneel gereedschap. Wij zijn hiermee erg content. Wij vinden de keuken erg mooi.
Erg mooie keuken
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vlekkeloos”
Door Tom op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
We hadden al goed in gedachten wat voor keuken we wilden hebben, en met de hulp van Yvonne en Marcel hebben we een perfecte indeling bedacht. Niets overhaast, we hadden alle tijd voor onze vragen en ieder detail werd besproken. De levering en montage ging vervolgens vlekkeloos en met grote precisie, en het resultaat mag er nu zijn! Kortom, we kunnen Bemmel en Kroon aan iedereen aanbevelen.
Het keukenresultaat
Het keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wat een verademing”
Door Marcella Boelhouwer op dinsdag 7 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat een verademing. Echt gehoord worden. De medewerkers denken goed mee en geven praktische adviezen. Na het adviesgesprek naar huis met offerte en 3D tekening zonder verplichting. Ook plaatsen is prima gedaan, wij zijn erg tevreden.
REACTIE VAN MARCELLA BOELHOUWER
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Recht door het midden”
Door Mercedes Garcia Ballester op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Verkoop recht door het midden, zonder rare trucjes en kortingen. Scherpe prijs en goede nazorg na de verkoop (wijzigingen etc.). Ook levering, plaatsing en ophalen verpakkingsmateriaal verliepen strak en professioneel. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed meedenken”
Door Walter op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Bij de aankoop goed meedenken van de verkoper met onze wensen en kwam ook met handige tips. Door de meegekregen 3d prints een goed beeld hoe de keuken er uit kwam te zien. Keuken ook snel geleverd, ondanks de feestdagen. prijs/kwaliteit perfect. Helaas bij de plaatsing een kapotte leiding, waardoor een lekkage ontstond. Na telefonisch contact de volgende dag weer opgelost.
Keuken met afzuigkap in verlaagd plafond
Keuken met afzuigkap in verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Thijs van Ardenne op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat een fantastische ervaring heb ik met Bemmel en Kroon. Vanaf verkoop tot uitvoering is alles perfect geregeld. De montage is echt keurig verlopen. Michael Pronk is een kanjer ( een pure vakman ) Wat ik geweldig vind is dat al het afval keurig opgehaald wordt door Bemmel en Kroon! Goed bedrijf met goede service! Ik ben zeer tevreden!
Keuken keurig gemonteerd
Keuken keurig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Levering en montage in een dag”
Door Andre Zwart op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Fijne ervaring, een verkoper die goed meedacht en zo nodig corrigeerde. Enorme keuze mogelijkheden en goede scherp geprijsde apparatuur. Levering ging goed en montage was binnen een dag uitgevoerd. Nadien werd er nog contact opgenomen of alles naar wens was verlopen.
Keuken naar wens
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg ontevreden”
Door R. Zandbergen op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima pre sales slechte after sales als er eenmaal betaald is. Montage is niet goed gegaan. De zeeppomp van quooker bleek niet te werken. Na een kort onderzoekje bleek dat het slangetje,wat de zeep omhoog moet pompen niet gemonteerd is. Achterwand kookplaat is scheef gemonteerd. Spatranden van het keukenblad zijn niet afgekit en de bovenplank kastenwand scheef gemonteerd. Bij 1e montage bleek het keukenblad beschadigd. Bij de montage van het nieuwe 2e keukenblad is het blad opnieuw beschadigd. Ik ben dus zeker erg ontevreden.
Detailfoto achterwand kookplaat
Detailfoto achterwand kookplaat
Ondanks verzoek nog geen oplossing aangeboden door Bemmel en Kroon. Inmiddels heb ik de rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Best jammer maar nog meer de overtuiging gekregen dat het kennelijk alleen om verkoop gaat. Jammer want mijn volgende keuken koop ik daar zeker niet meer. Ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. REACTIE VAN R. ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Tevreden klanten”
Door Chapot op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht waar wij nu al een jaar enorm van genieten, evenals de bijkeuken incl. wasmachine en droger die we ook bij B&K besteld hebben. De nazorg was top en goed bereikbaar. Wij zijn hele tevreden klanten, zouden het iedereen adviseren.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Helmi van Lieshout op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Op aanraden van een collega die al 2 maal tot volle tevredenheid een keuken bij Bemmel en Kroon heeft gekocht, hebben wij een afspraak gemaakt in Zoeterwoude. Niet naast de deur vanuit Eindhoven! We werden prima geholpen door Arjan Kuiten, die ook echt met ons meedacht en uitgebreid de tijd nam om ons goed te adviseren. En dat heeft geresulteerd in een prachtige keuken die geheel naar onze wens is! Wij zullen Bemmel en Kroon zeker bij iedereen aanbevelen!
Nieuwe keuken van Bemmel en Kroon
Nieuwe keuken van Bemmel en Kroon
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voor nieuwbouwproject”
Door Roy op woensdag 11 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Ik ben goed geholpen door Van Bemmel. Ik had een keuken in een nieuwbouwproject die ik wilde laten aanpassen. Dat is goed gelukt: ik werd goed geholpen bij het ontwerpen van mijn eigen keuken en daarna ging de plaatsing van de keuken ook soepel. Prettige gesprekken en goede installatie.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Arjen op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer mooie keuken gekocht, met een hele goede uitleg over bepaalde apparatuur. Als tip 3 duurder studio line producten van Siemens te nemen om uiteindelijk goedkoper uit te zijn dan de goedkoper variant. Plaatsen van de keuken was erg goed, dhr kwam in zijn eentje en leverde erg net werk af. Wij zijn zeer tevreden en zouden volgende weer een keuken hier kopen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader”
Door Teun en Hilda van der Bent op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Hele goede service bij Bemmel en Kroon. Onze verkoper Bram Keijzer heeft tot in alle details met ons meegedacht waardoor wij nu onze droomkeuken hebben. Ook de service wat betreft het leveren van de keuken en het ophalen van het afval helemaal top geregeld. Netjes van te voren gebeld worden!! Ik zou iedereen aanraden om hier jullie keuken te gaan kopen en laten monteren. En Bram bedankt voor al je inzet!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Wenda op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Bemmel en Kroon in onze nieuwbouwwoning. Tijdens de aankoop zijn we prima geholpen en geadviseerd. Het enige waar ze niet aan konden voldoen waren onze wensen voor een achterwand. Deze hebben we uiteindelijk zelf gevonden bij Bokmerk. Aanrader voor Bemmel en Kroon om hier een samenwerking mee aan te gaan, dan kunnen ze echt aan alle wensen voldoen. De monteur (zzp-er) heeft tijdens de installatie een paar fouten gemaakt. Hij vond zelf van niet, en we hebben toen Bemmel en Kroon ingeschakeld. Er was geen enkele discussie, "natuurlijk is dit niet zoals het hoort. We bestellen meteen waar nodig nieuwe onderdelen en bellen u voor het maken van een afspraak" Overigens is de betreffende installateur na meerdere klachten inmiddels niet meer werkzaam voor ze. De diverse monteurs die inmiddels zijn langsgeweest zijn zeer meedenkend en servicegericht. Er zijn best wat opleverpunten nog geweest, maar alles wordt uiterst professioneel en netjes opgelost zonder onnodige tussenstappen. Top service, het kan dus echt!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Chr. Verwoert op vrijdag 30 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn zeer tevreden met de geherinstalleerde keuken, het past prima in de grote woonkamer. De installateur heeft ook prima werk geleverd, we hebben geen enkele beschadiging gevonden. Bemmel & Kroon we zeer tevreden met de geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles klopte”
Door Guido op vrijdag 30 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht, hoekopstelling, greeploos met Siemens apparatuur en Belgisch Hardstenen aanrecht. Goed en vlot geholpen, alle afspraken zijn nagekomen voor zowel verkoop,inmeten en montage (Door Joop Rietbroek). Alles klopte en paste precies. Uiteindelijk heeft de montage inclusief slopen en afvoeren oude keuken en aanvullend stucwerk slechts 2,5 dag geduurd! Enige aandachtspuntje: Wat meer info over de voor-en nadelen van een natuurstenen blad is wel handig. Wij waren op de hoogte maar als je alleen op het mooie uiterlijk afgaat moet je wel weten dat er een gebruiksaanwijzing en onderhoud aan vastzit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Suzanne en Michiel op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ruim een half jaar geleden is onze Bemmel en Kroon keuken geplaatst in ons nieuwe huis. Omdat wij erg tevreden zijn schrijf ik deze review. Wij zijn namelijk erg onder de indruk van de service. Het hele traject van aankoop is prima verlopen. Ik vind de verkopers kundig en zeer netjes. Niet te opdringerig zoals in andere winkels nog wel eens het geval is. Maar met name over de service na levering en plaatsing wil ik wat vertellen. De keuken was namelijk niet goed geplaatst door de monteur (ZZP'er ingehuurd door Bemmel). Het was de bedoeling dat de keuken aan beide kanten een passtuk zou krijgen van 3 centimeter, maar aan één kant was een passtuk van 6 centimeter gekomen en aan de andere kant zat de keuken strak tegen de wand. Dit is natuurlijk geen fraai gezicht en ook niet handig i.v.m. openen kastje. Doordat keuken te veel naar rechts was geplaatst zat ook de afzuigkap niet meer recht boven het fornuis. Ik had verwacht dat er veel gezeur zou komen, getouwtrek tussen ZZP'er, Bemmel en misschien onze aannemer. Maar dit was gelukkig niet het geval. Na het opsturen van wat foto's kreeg ik gelijk te horen dat dit absoluut niet de bedoeling en fraai was en de hele keuken (inclusief nieuw blad) zou herplaatst worden. Uiteraard niet leuk dat we weer een dag in de rommel zaten, maar wel heel erg fijn dat dit zonder gezeur allemaal geregeld werd. De volgende ervaring was weer positief. Na zes maanden was onze koelkastdeur een beetje krom getrokken. Opnieuw heb ik foto's opgestuurd en kreeg gelijk te horen dat Bemmel een nieuwe deur zou komen plaatsen. Top! Nog mooier was, dat deze servicemonteur van Bemmel de keukenkastjes nog even opnieuw gesteld had en uit zichzelf constateerde dat de vaatwasser nog wat extra beugels kon gebruiken zodat deze in de toekomst niet zou gaan schuiven. Dit wordt ergens in de komende weken nog geregeld. Ik ben echt onder de indruk van deze service. De monteur gaf aan dat de komende 5 jaar deze service blijft en daarna ook nog een coulance regeling van kracht is voor 5 jaar. Voorlopig zitten we dus goed en zit hier een zeer tevreden klant! Dank!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Edgar Seedorf op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vanaf het samenstellen van de keuken tot aan de levering is het prima gegaan. Door een miscommunicatie vanuit de verkoper van onze woning was er een probleempje onstaan die meneer Vosters binnen een half uur voor ons had opgelost en zelfs nog een extraatje heeft gegeven om ons tegemoet te komen. Op de dag van de Installatie stond de installateur volgens afspraak al om 06:59 uur voor de deur om aan de slag te gaan. Om 10:45 uur konden we de eind inspectie doen en om 12:00 uur hebben we proef gekookt!
Prima geleverde keuken
Prima geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door M. Scholte op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Super blij met mijn nieuwe keuken!! Het was een klein maar lastig project. Goed persoonlijk advies gekregen van Ricardo buvelot. Koken wordt een feestje met al het mooie inbouw apparatuur van Bosch. Het plaatsen ging heel voorspoedig en fijn dat alle afval weer netjes is opgehaald. Bedankt Bemmel en Kroon!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel blij met nieuwe keuken met inbouw apparatuur”
Door Fam. Varkevisser op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Persoonlijke keukenadviseur gaf duidelijk advies en was goed bereikbaar voor latere vragen. De bezorging en het laten ophalen van de verpakkingsmaterialen werd keurig vermeld op welk dagdeel zij kwamen. Plaatsing keuken heel tevreden, nette werkers!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg goed”
Door Elisa Kok op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van onze droomkeuken. Er was tussendoor ook goed contact met de verkoper Per Voster. Ook omtrent de levering en het plaatsen van de keuken zijn wij goed geïnformeerd en de keuken is snel en goed geplaatst. Wij zouden Bemmel en Kroon zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Volledig volgens de afspraken”
Door van der Maarel op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voor renovatie van ons huis was het nodig om een nieuwe keuken te installeren. Aangezien het een huis voor verhuur betreft, moest het een economisch verantwoord, praktisch en oogstrelend product zijn. De verkoper Martin Honsbeek heeft mij daarin prima geadviseerd. De prijstelling was competatief en de koop werd vlot geregeld. De verdere afhandeling van de bestelling is volledig volgens afspraak verlopen. Ik ben ook zeer tevreden over de installatie door Keuken Totaal Concept. Met name wil ik vermelden dat de leverancier en installateur enige bouwtechnische complicaties mbt de renovatie uitstekend hebben opgelost, ondanks mijn afwezigheid. I.v.m. deze complicaties is de keuken momenteel nog niet helemaal klaar, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat binnen een redelijke termijn het geval zal zijn. Kortom, een super goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Op aanbeveling”
Door peter snoeren op zondag 18 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Mijn zoon heeft ons jullie aanbevolen n.a.v. zijn nieuwe keuken ,dit bespaarde ons de nodige autoritten naar de keukenshowrooms van andere bedrijven. We maakte direct een afspraak en werden door de adviseur meteen op de goede keuken middels een offerte en een mooi overzicht hoe de keuken eruit zou zien gebracht. Inmiddels na 8 weken levertijd is donderdag 15 december geplaatst,Nu alleen tegelwerk en de afwerking nog maar komt goed .Inmiddels is mijn vrouw druk doende met de inrichting van haar nieuwe keuken en apparatuur uiteraard van siemens .Heeft ze toch een mooie kerst .Jullie bedankt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer content ermee”
Door A. Huiberts op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
In februari keuken uitgezocht, maar in augustus definitief besteld. Keuken werd bezorgd in oktober, omdat toen pas onze verbouwing klaar was. De keuken werd op de dag dat was afgesproken ook daadwerkelijk bezorgd. Er was een zijpaneel beschadigd, wat door de installateur direct werd gemeld aan Bemmel en Kroon. 5 Weken na installatie is het zijpaneel vervangen en nu ziet onze keuken er perfect uit. Wij zijn er zeer content mee en zouden Bemmel en Kroon ook aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door C.Hogewoning op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn uitstekend geholpen door Bram Kijzers en met de monteurs hebben
we het echt getroffen.Het resultaat mag er dan ook zijn.Geen spijt van Bemmel en Kroon.Heb nog niet alles uitgeprobeerd,maar wat wel geprobeerd is,is in orde.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Marenka op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
goed geholpen met samenstellen van de keuken en de keuken is prima afgeleverd. Ook handig dat je een account kunt aanmaken waar je je bestelling kunt terugzien en ook de vordering van je bestelling kunt zien.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Jan J. Janssen op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze zoon goede ervaring. Wij hebben een nieuw appartement gekocht, zonder keuken. Eerste mevr. vriendelijk met uitleg. Andere mevr. gevraagd om advies. Moesten direct een frontje uitzoeken voor offerte. Willen geen offerte maar eerste advies over indeling. Was niet mogelijk. We maken offerte duurt 2 uur. Dat willen we niet! We willen mogelijkheden advies om over te brainstormen i.v.m. aansluiting in nieuwe appartement, daarna pas keuze over frontjes en apparatuur. Was onmogelijk: "zo werken wij niet". Zeer teleurgesteld afgedropen.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“In het algemeen tevreden”
Door D. Lang op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In general, we are happy with the purchase and service. The kitchen looks good and functioning well. The communication could be improved. The designer could be more patient to listen to our wishes and needs. We would feel more satisfied if we are better updated about the communication between your company and the building company. Since there were a few times that I have to ask for the status. The responsibility of modify the connection points in the house for the kitchen island went wrong. It cost us a lot more effort and time to coordinate the modification. It could be better. The second installer for the kitchen is good. The first one we had to call for replacement.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Persoonlijk”
Door Connie Tersteeg op maandag 5 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Prettige sfeer in een hele mooie verzorgde omgeving. Heel veel keus en mogelijkheden. Persoonlijke benadering . wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de manier hoe alles is gegaan. De service dat alle verpakkingsmaterialen worden opgehaald vinden wij super.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbaar en betaalbaar”
Door Ronald op zaterdag 3 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon nemen ze alle tijd om je wensen bespreekbaar te maken. Aan de hand van onze wensen heeft Bemmel en Kroon ons een mooi voorstel gedaan voor een nieuwe keuken. Gedurende het trajact van de bestelling tot de plaatsing werden wij netjes op de hoogte gehouden en de vragen welke wij hadden netjes beantwoord. Toen wij na plaatsing van de keuken enkele kleine op- en aanmerkingen hadden werd dit prima opgepakt en ook naar alle tevredenheid opgelost. Ik zal ook aan een ieder de keukens van Bemmel en Kroon aanraden. Betrouwbaar, Betaalbaar en een prima Service!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Speciale keuken”
Door Marjanne van Sprang op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Dankzij de klantgerichtheid en flexibiliteit van de medewerkers van de vestiging Zoeterwoude (in het bijzonder de heer Arjan Kuiten) is er voor mij een, in een speciale kleur gespoten, keuken gemaakt die qua uitvoering verre van standaard was. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zo weer hier bestellen”
Door Andre de Boer op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
We hebben hier onze keuken gekocht en laten monteren. We zijn zeer goed geadviseerd en geholpen en de montage was ook zeer goed. Alles is zeer goed afgehandeld en zelfs het verpakking materiaal is opgehaald. We zouden zo weer een keuken bestellen bij bij Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Tieleman op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Prima service door de verkoper René. Hij had alle geduld bij het het uitzoeken van materialen en het compleet maken van de keuken. Onze monteur Herman is een echte vakman, keurig werk afgeleverd. Alle afval materiaal werd keurig opgehaald, zelfs de oude koelkast ging mee. We zijn er erg blij alles is perfect.
Perfecte keuken
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Khan op donderdag 24 nov 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en kroon. Ik ben goed geholpen door de medewerkers. we hebben na het eerste gesprek nogal wat veranderingen in het ontwerp en bestelling aangebracht, alles kon, geen probleem. Er zijn goede afspraken gemaakt over de levering en plaatsing, als extra service is na afloop het verpakkingsmateriaal opgehaald. De monteur heeft ook vakwerk afgeleverd. Kortom prima service en prima afspraken. Wij zullen Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Tanmoy Rakshit op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
My experiance at Bemmel and Kroon was good. You have friendly and helpful staff who took time to understand our requirement and create the kitchen as per our needs. The installation was done very well by the support engineer Michael Bauman. I look forward to visit the showroom again and hope to have a trouble free time with my new kitchen and the appliances
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes”
Door F. van der Lecq op dinsdag 22 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
De keuken voldoet geheel aan onze verwachting, alles compleet en onbeschadigd en ook de montage is netjes uitgevoerd. De emballage ook gelijk opgehaald, super.
Maar wij hadden natuurlijk al de goede ervaring met onze koop ca. 15 jaar geleden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Van der spek op zondag 20 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Sinds een maand staat onze nieuwe keuken. Ik kan niets anders zeggen dat hij aan alle wensen en verwachtingen voldoet. Wij hebben onze keuken in Zoeterwoude gekocht waar we door zowel de dames van de receptie als door de verkopers geweldig zijn geholpen. Er is ons niets opgedrongen en heel goed met ons meegedacht. Op deze manier is een keuken uitzoeken en kopen echt leuk om te doen. De monteur heeft onze keuken in twee dagen geplaatst waarna ook al het afval ook nog werd op gehaald. Kortom ik kan Bemmel en Kroon echt aanraden.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Bert de Kroon op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom op een zeer vriendelijke en deskundige wijze geholpen. Alle vervolgafspraken verlopen zeer vlot en deze fase blijkt al wel : afspraak is afspraak. Samen een tekening opstellen, het inmeten, de contacten, aflevering, de compleetheid en het vervolgcontact, alles verloopt soepel . Mede dankzij de professionele inbreng van B&K een fantastische keuken gekregen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Y. Kilsdonk op zondag 6 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bij het uitzoeken van de keuken hebben wij deskundig advies ontvangen van de keukenadviseur. Ook de service ná plaatsing van onze keuken was naar wens. Een verzoek om aanpassing van de geplaatste kastjes werd direct gehonoreerd en binnen korte tijd uitgevoerd. Kortom: zeer tevreden met Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Mirjam A op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voorwerk gedaan in de Cruquius, hier hadden we geen afspraak gemaakt en konden later in de week pas terug. Toen konden we terecht in Zoeterwoude. B&K een aanrader voor iedereen. Goed geholpen in Zoeterwoude. Prima parkeergelegenheid. Geen gladde verkoper die alles wat ik zei beaamde. De verkoper was TOP. Raadde ons geen dingen aan die we niet wilde, iets wat ons wel al een paar X was gebeurt bij andere keukenleveranciers. Na bestelling je keuken kunnen volgen via een site. Goede monteur beschikbaar gesteld door B&K. :)
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurige keuken”
Door Bas van biezen op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig. Keuken keurig geplaatst. Zeer uitgebreide keuze. Vriendelijk ontvangen. Mooie duidelijke tekeningen. Precies zoals we wilden.
Goeie kwaliteit. Duidelijke offerte
Fornuis in onze keuken
Fornuis in onze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goede ervaring”
Door Koen den Edel op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Tijdje geleden een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Onze ervaring was erg goed! Op afspraak keurig geholpen door iemand die erg met je meedenkt. De verkoper is tenslotte professional. Er werd de tijd genomen om een goed ontwerp te maken, vervolgens konden wij apparatuur en een keukenblad uitzoeken. Als enig kritisch puntje vond ik dat wij te snel door de apparatuur heen vlogen. Tot slot ging het onderhandelen over de prijs heel soepel en transparant. En verlieten wij met een goed gevoel het pand. Wat ik erg handig vond is dat je op internet alles terug kan zien en je de levering van de keuken kan volgen. Vervolgens werd de keuken keurig geleverd zodat de volgende dag de installateur kon komen. De installateur kwam keurig op tijd, was erg vriendelijk en profesioneel. De keuken is perfect geplaatst! De installateur is nog een keer terug geweest omdat wij graag het blad vast gekit wilden hebben. Dit was geen probleem. Wij kunnen Bemmel en Kroon iedereen aanraden. Zij zijn: Vriendelijk, creatief en bieden een goede service! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Communicatie goed verlopen”
Door Ria Scheerstra op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
We zijn heel tevreden met de manier van communiceren rondom de aankop van onze keuken. Ook is onze keuken precies zo geworden als we hadden afgesproken met de verkoper. Is ook goed geplaatst op een enkel puntje na.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Peter op zaterdag 22 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Goed geholpen in de winkel van Bemmel en Kroon. Helder, duidelijk advies en in een keer goed en vakkundig geïnstalleerd. Uit ervaring heb weet ik dat dat niet vaak voor komt. Alle afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Gijs Giebels op vrijdag 21 okt 2016 '16 | vestiging Cruquius
Wij zijn door Wicor zéér goed geholpen, we hebben na het eerste gesprek nogal wat veranderingen in het het eerste ontwerp en bestelling aangebracht, alles kon, geen probleem! Uiteindelijk is het een keuken geworden geheel naar onze wensen. De keuken is door onze eigen aannemer geplaatst, die was ook zéér te spreken over B&K en heeft hen reeds bij zijn klanten aanbevolen. Ook de service is zeer goed geregeld, altijd vriendelijk en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Roque Bueno de Oliveira op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en kroon. Ik ben goed geholpen door de medewerkers en de keuken is goed geplaatst en als extra service is na afloop het verpakkingsmateriaal opgehaald. Prima gelopen allemaal dus ik zou dit bedrijf aanraden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Warme aanbeveling”
Door familie Zweekhorst op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
In mei 2016 hebben we een keuken gekocht die volgens afspraak in juli is geplaatst. We hebben de verkoop en adviezen als zeer vakkundig vervaren. De levering was stipt op tijd en de monteur heeft ook vakwerk afgeleverd. Kortom prima service en prima afspraken. Wij zullen Bemmel en Kroon van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alleen lof”
Door Marianne van der Kruk-Waasdorp op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Ik ben zo goed geholpen door de filiaalchef Romani. Heeft meegedacht en kwam met ideeen. Ook over Herman Behrens van Unibehr ben ik reuze tevreden. Hij heeft de keuken keurig geplaatst. Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad met mijn 2 vorige keukens van Bruynzeel. De elektrische aanpassingen zijn gedaan door Rob Nell. Ook alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top gegaan”
Door Fam ' t Hart op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs is er bij ons een nieuwe keuken geleverd en geplaatst...er was bij het bestellen even een probleem met de maat van een servies kast, wij hebben zonder bij betaling een grotere gekregen.....top
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Staan open voor ideeen”
Door Elly van der Putten op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Cruquius
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik zeer goed geholpen, ook als ik weer eens wat anders wilde, alles kon zonder problemen. Een gezellig bedrijf dat openstaat voor ideeën van de klanten. Ook de levering en de montage zijn prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Monique Metselaar op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring met B&K is echt een aanrader voor anderen. De ontvangst is uiterst vriendelijk. Je wordt niet overvallen met verkopers die steeds naar je toe komen. Je kan vrij rondlopen en als je vragen hebt wordt je goed te woord gestaan. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt met verkoper Satisch. Deze verkoper heeft mij uiterst goed geholpen. Ik had nog nooit een keuken gekocht en met al zijn ervaringen heeft hij gezorgd dat de keuken uiteindelijk is geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Echt een hele aardige rustige en goede verkoper. Ik ben tussentijds steeds op de hoogte gehouden van de bestelling. Er zijn goede afspraken gemaakt over de levering en plaatsing. Ronald Tegelaar kwam de keuken plaatsen. De keuken is echt perfect geplaatst. Alles paste precies. Ook hij is echt een vakman. Na het plaatsen is ook al het afval van dozen etc opgehaald. Ik ben heel erg tevreden. Ik heb tot nu toe geen min punten kunnen ontdekken. Ik raad een ieder aan zijn keuken te kopen bij B&K. Mijn familie heeft daar ook hun keukens gekocht en zijn ook nog steeds tevreden! Bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Paula op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Prettige winkel, waar de ideeën direct op een groot scherm zichtbaar gemaakt kunnen worden. Wij zijn goed geholpen, met praktische tips qua indeling en apparatuur. De communicatie is vlot en ook de bezorging en montage verliepen voorspoedig binnen de afgesproken termijn. Kortom een aanrader. We hebben een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goed bevallen”
Door Edwin Buvelot op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht bij Bemmel en Kroon, voorheen al witgoed gekocht,vriendelijke verkopers en super goed advies gehad, Bemmel en Kroon een aanrader voor al je witgoed en keukens. Ook het plaatsen van de keuken en het ophalen van het afval 2 dagen later. Super allemaal.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ga zo door”
Door Fag oe op donderdag 6 okt 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Zeer goed geadviseerd door Arjan Kuiten, dacht goed met ons mee. Wijzigingen op laatste moment werden netjes meegenomen. Montage zeer vakkundig. Bij leveren een front beschadigd, deze is netjes vervangen binnen 2 weken en opnieuw geplaatst. Klasse! B&K al meerdere malen aangeraden voor andere. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen fabeltjes maar het wordt echt waargemaakt”
Door Edwin Aarts op woensdag 28 sep 2016 '16 | vestiging Cruquius
Ordernummer CRQ559989. Zeer Snelle service. Goede en reële prijzen die online concurreren. Goed winkel personeel dat voldoende weet in te spelen op vragen van klanten. Een voorraad waardoor er meestal niet lange gewacht hoeft te worden op de levering. Vandaag besteld is morgen in huis is hier geen fabeltje
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tot zover uitermate tevreden”
Door K.Blom op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar een keuken. We hadden al informatie elders ingewonnen maar toch ook een afspraak gemaakt bij Bemmel en Kroon.
Voorafgaand aan de afspraak met de adviseur werden we door een gastrouw ontvangen die met ons naar een stijl en een type blad heeft gekeken. Onze afspraak was bij Arjan Kuiten. Tijdens het gesprek werden we uitgebreid geadviseerd en met hem hebben we onze weg gevonden in het oerwoud aan mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij het uitzoeken van een keuken en de apparatuur. Tijdens het gesprek, wat we meer ervaren hebben als een adviesgesprek dan een verkoopgesprek, werd een mooie tekening gemaakt. Met een duidelijke offerte verlieten we de showroom. Wat ons erg aansprak was de duidelijke prijsstructuur waarbij er niet gesmeten werd met enorme kortingen en dwang om snel te beslissen. Alles was punt voor punt doorgenomen en een prijs werd gemaakt voor een keuken zoals wij hem graag wilden hebben. Natuurlijk hadden we nog een paar puntjes waar we het samen over wilde hebben, maar toen we hier een beslissing in hadden genomen was het geen probleem om de offerte tijdens een 2e gesprek aan te passen. Het bepalen van een kleur was voor ons erg lastig ook i.c.m. de vloer, meubels en wanden. Het was erg fijn dat we daarom de stalen van de kastjes en het blad konden lenen. Na het tekenen van de offerte werd een meetafspraak gemaakt. Deze meting was nog lastig aangezien we nog vol in de verbouwingsfase zaten. Nadat de stucadoor klaar was in de keuken kon ik nog een aanpassing in de maat doorgeven. De keuken is prima op tijd geleverd en na plaatsing van Dhr. Boersma hebben we nu een hele riante en mooie keuken. De kwaliteit zal zich in de komende jaren moeten gaan bewijzen maar tot zo ver zijn we uitermate tevreden over Bemmel en Kroon. Voor andere kopers zeker aan te raden. Fam. Blom
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Nancy en Ronald op donderdag 1 sep 2016 '16 | vestiging Den Haag
Super blij met onze nieuwe keuken. Wat ik in mijn hoofd had was niet haalbaar in onze keuken. De verkoper ( Marcel Leeman) heeft ons meer dan uitstekend geholpen om hier een andere oplossing voor te bedenken. Kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat echt zo waanzinnig goed is gelukt. Onze samenwerking met Marcel en de afhandeling was perfect. Monteur van Deuren heeft de keuken prachtig en vakkundig geplaatst. Kortom wij zijn dik tevreden. Bemmel & Kroon echt een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Voelen ons er goed bij”
Door Roeleveld op woensdag 31 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze keuken hebben we gekocht bij Bemmel en Kroon in Hazerswoude. Netjes geholpen door Bram na een afspraak te hebben gemaakt. Er is ruim de tijd genomen voor het bekijken van de mogelijkheden en het ontwerp. De offerte was helder en er is op geen enkele manier druk uitgeoefend om ons tot kopen te overhalen of iets te forceren. De offerte konden wij meenemen en vergelijken met andere aanbieders. De offerte was scherp en de keuze was snel gemaakt. Wij zijn bij de vervolgafspraak tot de koop overgegaan en ook bij deze afspraak een ongedwongen en prettige sfeer. De plaatsing van de keuken ging vlekkeloos en de aangeleverde installatietekening en documenten waren helder. Wij hebben de voorbereidingen zelf gedaan en dit is met enige technische ervaring goed te doen. Afgezien van wat kleine onvolkomenheden (kleinigheidje hou je toch) welke overigens netjes worden opgelost, is de keuken volledig naar wens afgeleverd voor een prijs waar wij ons goed bij voelen.
Zelfgeplaatste keuken van Bemmel en Kroon
Zelfgeplaatste keuken van Bemmel en Kroon
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken niet af”
Door M. Nutbeij op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
1.5 jaar na plaatsing keuken is deze nog steeds niet af. communicatie vanuit Bemmel en Kroon is minimaal.Mail wordt amper beantwoordt. als ik langs ga om mijn beklag te doen wordt er gezegd dat het er allemaal snel aankomt ...vervolgens weer 2 maanden radio stilte
Elke keer weer wordt verkeerde maatvoering of beschadigde deuren / plinten geleverd. In plaats van 2.50 meter komt het in de maat 2.05 meter. Bemmel & Kroon is geen aanrader!
Reactie of foto toevoegen +52 bedankjes
“Goede installatie”
Door Joost Paardekooper op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Eerlijk en kundig advies van de verkoper in de winkel. Beschikbaarheid helder aangeven en goede installatie aanbieder in de firma AJTec in de arm genomen. Vanuit planning AJTec goeie communicatie en nette service gerichte monteur thuis over de vloer gehad tbv installatie. Kortom een zéér tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kan het iedereen aanraden”
Door Ellen op dinsdag 16 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een geheel nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. We zijn er een aantal keer geweest omdat we twijfelden aan de opstelling van de keuken. Elke keer werden we vriendelijk geholpen en werd er meegedacht. Ook zijn we erg tevreden over de levering en de montage. De communicatie tussen de partijen was prima. We kunnen iedereen aanraden een keuken te kopen bij Bemmel en Kroon
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tevreden met de keuken”
Door Adrie en Kees Straver op zaterdag 13 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super te vreden met onze nieuwe keuken, hele goede samenwerking met Arjan Kuiten, de plaatsing en afhandeling waren ook perfect. Wat wij ook bizonder vonden alle dozen waar de keuken inzat werden de andere dag opgehaald. Onze ervaring is prima. Ook in het bedrijf waar tal van mooie keukens staan opgesteld, is het makkelijk tot een beslissing komen. Wij gaan nu genieten van onze mooie keuken.
Onze nieuwe keuken
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Reageren zeer alert”
Door Van Kruistum / Hinz op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een keuken gekocht en deze zelf gezet. Er mankeerde wel een aantal zaken waardoor mijn indruk niet meer zo positief was. Echter na contact en een duidelijke beschrijving blijkt Bemmel en Kroon een zaak te zijn die zeer alert reageert en zijn afspraken nakomt. Als alles geregeld is en klaar is zou het zomaar super kunnen zijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“5 sterren”
Door Tonny op dinsdag 26 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn uiterst tevreden over onze keuken, uw advies en service en de plaatsing van de keuken. De eindscore die ik aan Bemmel en Kroon geef is: 5 sterren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plaatje geworden”
Door Fons Zweekhorst op maandag 25 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Bij de koop prima geadviseerd door Per Vesters. De keuken is volgens afspraak geleverd en prima geplaatst door Michael Pronk. De afvalresten werden ook volgens afspraak weer opgehaald. De keuken is echt een plaatje. Kortom een erg tevreden maar arme klant
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“B&K een aanrader.”
Door Fam. R op zondag 24 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na 40 jaar onze keuken met veel plezier te hebben gebruikt besloten we, ondanks de rommel die vervanging met zich mee brengt, de keuken toch eens te vernieuwen, anders in te delen en uit te breiden. Hiertoe moest de beschikbare ruimte worden aangepast, wat metselwerk en werk voor de stucadoor met zich mee bracht. Na enkele gesprekken, met uitstekend advies van de heer Chatterpal bij het uit kiezen van het type keuken, de kleur van de frontjes, de handvatten, de hoogte en type van het werkblad en de keukenindeling alsmede de keukenapparatuur, werd besloten tot het bestellen binnen het beschikbare budget van het uiteindelijke ontwerp. Een schitterende keuken, alles op elkaar afgestemd zoals wij dat wilden. Voorafgaand aan de installatie moest nog wel het nodige meerwerk verricht worden, waaronder uitbreiding van de groepenkast, bijtrekken van nieuwe leidingen en verleggen van aansluitingen. Tenslotte moesten ook de wand- en vloertegels besteld worden, die voor en na de installatie moesten worden aangebracht. Hiertoe werd door B&K ons een adres in Voorburg gegeven, dat over monsters van het door ons uitgekozen werkblad beschikte, wat bij het kiezen van de kleur van de tegels wel zo prettig was. In overleg met B&K was voor de installatie en het meerwerk de heer Asselman ons aanspreekpunt. In goed overleg met hem en de heer van Paassen, die al het meerwerk , ook tijdens zijn vakantie, coördineerde en alle tegenslagen met een goed humeur overwon, werd de keuken in 14 dagen gerealiseerd , waarbij alle afval en verpakkingsmateriaal door hen werd afgevoerd. Tijdens de installatie bleken er twee montagetekeningen te bestaan waardoor enkele aansluitpunten 5 cm ernaast zaten. Dit werd in goed overleg met de heer Asselman nog tijdens de installatie hersteld. Bij het eerste gebruik van de keuken bleek de afvoer van het keukenblok te lekken, maar toen wij dit de heer Asselman melden, werd direct gereageerd om dit foutje te herstellen. Dat is pas service. Wij hebben nog onvoldoende tijd gehad om alles uitgebreid te testen, maar we ondervinden nu al de voordelen van een moderne en efficiënt ingerichte keuken met veel bergruimte en genieten elke dag van onze keuken. B&K een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door Daniel op maandag 18 jul 2016 '16 | vestiging Cruquius
Netjes geholpen. Geluisterd naar onze wensen. Niets opgedrongen. Aantal maal het ontwerp aangepast zonder moeite. Snelle en duidelijke antwoorden. Scherpe prijs. Top installatie van de keuken en goede service na plaatsen keuken. Zeer tevreden! En wij hebben ondertussen Bemmel en Kroon al aan meerdere mensen aangeraden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Openheid en oplossingsgerichtheid”
Door Ria op zondag 17 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Er werd in het distributie centrum schade geconstateerd aan de verpakking/machine. Hier kregen wij een kennisgeving van. B&K hebben de apparaten direct vervangen. Dit zonder dat wij hierin betrokken zijn. Men had het ook kunnen verdoezelen en dan hadden wij het mogelijk nooit ontdekt. Openheid en oplossingsgerichtheid hierover waarderen wij ten zeerste.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superervaring gehad”
Door Fam. Verheul op maandag 11 jul 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Onze nieuwe keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. De showroom is zeer uitgebreid en het grote voordeel voor ons was, dat alle apparatuur in de diverse afdelingen te zien was en we niet uit een boekje hoefde te kiezen. Onze verkoper (R. Buvelot) heeft voor ons de tekening gemaakt en ons van heerlijke koffie met vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven voorzien .Nu alles staat heeft hij zijn werk uitstekend gedaan. Na het tekenen van de offerte kregen we inloggegevens zodat we online alle tekeningen en 3D foto's konden inzien op elk gewenst moment, tevens was hier de status van de bestelling en betalingen in te zien. Was helemaal SUPER !! Ook de uiteindelijke levering, een dag van tevoren een herinnering SMS en een uurtje voor de daadwerkelijke levering werden we gebeld dor de chauffeurs welke de keuken kwamen afleveren. Wij hadden er voor gekozen de keuken zelf te plaatsen. Alles was helemaal compleet en perfect op maat. Zelfs bij het afleveren hebben de chauffeurs alles op volgorde van montage in de kamer gezet zodat we niet alles 6x moesten verplaatsen. Kortom, wij hebben een superervaring met Bemmel& Kroon en zullen een ieder dan ook aanraden geen keuken te kopen, zonder eerst bij Bemmel&Kroon te zijn geweest. Blij zijn we na de 1e perfecte ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe droger, ook hier de keuken hebben aangeschaft..Voor ons een dikke 10 voor Bemmel&Kroon!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Werkbladen”
Door Inge Koek op zaterdag 9 jul 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Aanvulling ontvangen 25 augustus 2016: N.a.v. van onderstaand review heeft van Bemmel en Kroon contact met mij opgenomen, is alles uitgesproken en naar tevredenheid opgelost.

Prachtige winkel, maar slechte service. We hebben daar twee nieuwe werkbladen gekocht, die we bewust hebben laten inmeten omdat we twijfelde of allebei de bladen even dik konden zijn. Gelukkig kon dit. Bij levering was een van de bladen toch dunner dan de andere. De monteur/inmeter heeft gelijk nagekeken en bevestigd dat hij twee even dikke bladen had besteld, toen hij de bladen kwam plaatsen en gebeld met Bemmel en Kroon om dit door te geven. Zij zouden een nieuw blad bestellen. Na een paar weken zelf maar eens gebeld om te vragen waar het blad bleef. Niemand wilde iets zeggen en men schoof het door naar een andere collega. Uiteindelijk de verkoper gesproken die beloofde het uit te zoeken en terug te bellen. Helaas werden deze belafspraken geen een keer nagekomen.
Uiteindelijk zei men dat op de offerte een andere maat stond en dat wij daar voor getekend hadden en als wij dat dikkere blad wilde we bij moesten betalen. Dat is natuurlijk redelijk, alleen had men dat gelijk moeten melden toen de monteur deze bladen bestelden.
Wij zijn akkoord gegaan met de bijbetaling en kregen een nieuwe offerte waarop stond dat we hem goed na moesten kijken. De volgende dag gebeld dat wij iets wilde wijzigen, maar dat kon dus niet. Nakijken heeft totaal geen nut. Het bestelde werkblad moesten we zelf gaan ophalen. Verzoek om een mail nogmaals te sturen niet uitgevoerd. Nog steeds niet gebeld om een afspraak te maken voor plaatsen van het blad, moeten we vast zelf achteraan. Inmiddels zijn we 14 weken verder. Voor ons nooit meer van Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Nederhorst op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zeer goede hulp bij verkoop (dhr Vosters), support tijdens verbouwing en goede installateur (vd Berg). Keuken staat prachtig en voor een goede prijs kwaliteit verhouding (echter kwaliteit moet zich op lange termijn gaan bewijzen natuurlijk).
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door I. Romijn op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een L-keuken gekocht bij B&K en zijn hierbij uitstekend geholpen. Er werd goed mee gedacht over de inrichting van de keuken ook met het oog op kosten besparing. De levering van de keuken duurde niet al te lang en alle onderdelen van de keuken zijn in een keer geleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Verademing”
Door Jos en marja van den Boogert op maandag 4 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Bemmel en Kroon is een verademing onder de keukenverkoopbedrijven. Nergens snelle jongens en meisjes die vanachter een keuken tevoorschijn springen om zo snel mogelijk iets te verkopen, maar een aardige mevrouw die ons welkom heette met koffie en versgebakken lekkers, en een adviseur die deskundig en met veel geduld ons hielp bij het kiezen van een nieuwe keuken. Ook over de monteur steken wij de loftrompet. Ondanks een misser in de levering is hij erin geslaagd om in anderhalve dag (en voor het weekend) alles op zijn plaats te zetten en aan te sluiten, zodat wij na 5 dagen op "prakkiejacht" te zijn geweest, vrijdagavond weer zelf konden koken. We zijn erg blij met het geheel!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden met gang van zaken”
Door Paul en Anita Kokx op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
n.a.v. een ontvangen folder bij Bemmel en Kroon Den Haag terecht gekomen voor een nieuwe keuken. prima ontvangen door gastvrouw Barbara, daarna geholpen door adviseur Per Vosters die goed luisterde naar onze wensen. na aankoop is de keuken vakkundig geplaatst door Henny Polder en zijn team in een ongelooflijk tempo. wij zijn heel tevreden met de gang van zaken en raden B&K zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Keurig verzorgd”
Door Ronald en Linda op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Cruquius
Goed advies gekregen bij onze eerste keuken over opstelling en apparatuur. Men had alle tijd en dacht steeds met ons mee, zelfs met de keuze voor de stopcontacten. De levering was keurig verzorgd evenals de montage en het ophalen van het verpakkingsmateriaal. Wij voelen ons nu als een keukenprins en -prinses met een keuken van Bemmel en Kroon.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heerlijke keuken”
Door Kuiper op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Cruquius
In december 2015/januari 2016 is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn zeer prettig geholpen door de mensen van Bemmel en Kroon: al onze wensen werden meegenomen bij het ontwerp. Ook de transparantie is erg prettig. Je krijgt vooraf een offerte met een prijsadvies. Bij andere grote keukenzaken willen ze die niet geven, zonder dat je garandeert daar ook te kopen. Het montagebedrijf (DF Klus en montage) dat de keuken kwam installeren was alleen geen aanrader. De monteur stelde zich vervelend op en deed moeilijk over als onze verzoeken en problemen die zich voordeden. Hij kon zelf geen oplossingen bedenken voor problemen, dit moesten we zelf doen. Verder is er nog twee keer een monteur van een ander bedrijf langs geweest om zaken die hij niet netjes had gedaan te herstellen. Dit waren vooral slordigheden. Naast deze slordigheden werkte de monteur werkte extreem langzaam en heeft alles slordig achtergelaten (plinten scheef, achter de plinten en onder het aanrechtblok afval laten liggen, boorgaten voor een stopcontact scheef etc). Als we er zelf niet bovenop hadden gezeten had hij de keuken niet netjes afgewerkt en was er onnodig schade aan de keuken aangebracht. Wel goed om te noemen dat onze klachten heel netjes zijn afgehandeld door van Bemmel en Kroon. We zijn door hen keurig te woord gestaan en onze klachten zijn heel serieus genomen. Al met al hebben we daardoor een heerlijke keuken.
Dus een keuken van Bemmel en Kroon is absoluut een aanrader! Let alleen wel op welke montagebedrijf er komt voor het installeren van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed op de hoogte gehouden”
Door Peter Arkesteijn op woensdag 29 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
Wij zijn heel blij met de service van Bemmel & Kroon. Bij het uitkiezen van de keuken wordt er heel goed meegedacht en de tijd genomen om alle opties te bekijken om binnen je budget te blijven. Vervolgens wordt je heel goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen via een persoonlijke inlogcode op de website. De aflevering en plaatsing van de keuken is ook helemaal naar tevredenheid gebeurd. De keuken zit er super strak in en we hebben allerlei tips meegekregen om ervoor te zorgen dat onze keuken zo lang mogelijk in perfecte staat blijft. Wij zijn blij!
Keuken in de lengterichting
Keuken in de lengterichting
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed vakwerk”
Door fam.C. van den Haak op woensdag 29 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen en mee gedacht, prima service, en goed vakwerk geleverd bij het installeren van de keuken. Kortom zeer tevreden over B&K. Een goede aanrader voor mensen die aan een nieuwe keuken toe zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi”
Door jacqueline Kleijburg op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Cruquius
Mooi assortiment; goede prijs- en kwaliteitsverhouding; deskundige en geduldige verkoper die mijn wensen wist te vertalen naar een mooie keuken en ik ben daar nog drie keer op teruggekomen. Resultaat is prachtig. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk verhaal en goede en degelijke spullen. Aardige en deskundige monteurs. CRQ532948
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Tammes op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
Goede informatie vooraf dankzij heel goede adviseur. Heel correcte levering. Montage perfect verlopen en dacht mee. Met het resultaat zijn wij zeer tevreden . Ook de overblijvende rommel werd op tijd opgehaald en meegenomen . Wij zullen Bemmel en Kroon dan ook zeker adviseren bij anderen.
Eindresultaat
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede samenwerking”
Door Marisca Steur op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg goed advies, geduld en pro-actieve houding tijdens het aankoopproces van onze keuken. B&M werkt samen met vakmensen hetgeen tot uiting komt bij het eindresultaat. Zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding.
Greeploze keuken
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van a tot z goed gegaan”
Door Anita Vijverberg op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht bij Bemmel en kroon , zeer goed geïnformeerd door romano , dacht goed mee en niet opdringerig . Vriendelijk personeel . Na t kopen van de keuken netjes op de hoogte gehouden . Komen netjes alle afspraken na , bij bezorgen wordt je een half uur vantevoren nog gebeld dus geen hele dag thuis zitten . Keuken naar tevredenheid geplaatst en geïnstalleerd door Herman en Rob Nel . Alles is keurig verkopen van a tot z
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klasse”
Door Alfred vd Plas op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Bemmel & Kroon is een leverancier die zijn afspraken nakomt en zich houdt aan hoge kwaliteitsnormen. Ik had geen goed gevoel bij de monteur en gelijk heeft B&K ervoor gezorgd dat een andere monteur de keuken zou plaatsen. Geen gezeur, gewoon doen. Klasse! De keuken op zich is van goede kwaliteit. De verkoper denkt met je mee en geeft goede adviezen. Mijn dochter was tevreden over B&K en dat ben ik ook.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Anja Vis op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Cruquius
Goede ervaring met deze keukenwinkel, goede levering, half uur van te voren gebeld dat ze eraan komen,na plaatsen keuken dag later al het verpakkingsmateriaal opgehaald,ze waren iets vergeten bij te leveren zeer snel nageleverd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Handige site om keuken te volgen”
Door J.A. Kaat op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Recent keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. Ik werd goed geholpen bij het kiezen van de keuken en de bijbehorende apparatuur. Snelle levertijd. Fijn dat ik de hele procedure kon volgen via www.mijnkeuken.info. De installatie werd vakkundig uitgevoerd door vriendelijke mensen. De aankondiging per telefoon een halfuur voor de komst van de installateurs vond ik prettig.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door Loef op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Cruquius
De ervaring met Bemmel en Kroon vestiging Cruquis is heel goed. Fijn geholpen door de verkoper en een goede service betreft de informatie voorziening voor het leveren en plaatsen van de keuken. De keuken is heel netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door m.taal op woensdag 22 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
Aardige ontvangst. Bij het maken van de offerte werd niet op tijd gekeken. Er werd door Yvonne Harmsen meegedacht over de beste indeling van de keuken. De verandering die wij naderhand wilden werd gelijk aangepast. Levering was keurig op tijd. De volgende dag ontvingen wij een berichtje hoe laat het verpakkingsmateriaal zou worden opgehaald. De fa. Tetteroo heeft de keuken netjes geplaatst. Na de oplevering bleek een ladefront beschadigd te zijn. We hebben hierover een mail gestuurd naar de serviceafdeling en kregen binnen 2 dagen bericht dat een nieuw ladefront is besteld. Al met al, wij zijn zeer tevreden met onze keuken en over de geleverde service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima voor een redelijke prijs”
Door Fam H van Schie op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen , goed geleverd , netjes geplaatst. Heel blij met onze nieuwe keuken. Bij de aangewezen keuken leverancier van het nieuwbouwproject slechte rrvaringen en een veel te hoge prijs. Bij Bemmel en Kroon prima keuken voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (76 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (163 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (203 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens