Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl "Fantastisch" score uit 1414 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Gebruikerservaringen
Er zijn 1414 gebruikerservaringen over DB Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1191 ervaringen
4 sterren175 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Complimenten”
Door Karin en Rutger Lokhorst op zaterdag 25 mrt 2017 '17
Via deze weg willen wij onze complimenten overbrengen voor alle activiteiten aangaande onze nieuwe keuken (advisering, levering, plaatsing en service). Met name willen wij hierbij de complimenten geven aan de wijze waarop de keuken is geïnstalleerd (vakwerk!!!). Hij heeft inmiddels de kleine correcties ook uitgevoerd en ons als een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
Plaatje van een keuken
Plaatje van een keuken
+2 bedankjes
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Duidelijke afspraken”
Door Jolanda Hardeman op vrijdag 17 mrt 2017 '17
Erg prettig geholpen, ze denken echt met je mee, je wordt super verwend met heerlijke hapjes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zoals hun slogan is Afspraak is Afspraak! Leuk dat je tijdens het bedenken je keukenidee al op een scherm ziet. Ook het plaatsen ging super! twee vriendelijke mannen die af en toe met een goed idee kwamen en alles ging in overleg!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakwerk”
Door Petra op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Heel goed geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Goede oplossingen zijn aangereikt. Het voorbereidende werk is uitstekend gedaan. De planning klopte precies. Het plaatsen van de keuken: heel secuur en met zorg uitgevoerd. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
Keuken van Avanti
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door van Kleef op zondag 12 mrt 2017 '17
Een keuken kopen bij AVANTI heeft niet alleen de keuken van jouw dromen als resultaat, maar de mensen van AVANTI geven je ook het gevoel dat je iets speciaals hebt gekocht. Meerdere malen terug geweest om definitief onze keuze te bepalen. We zijn geholpen door de altijd enthousiaste Jasper die, geholpen door zijn collega's van orderverwerking en installatie, ons een keuken op maat kon aanbieden. Voor de tegels konden wij niet slagen bij AVANTI, maar het was geen probleem om de door ons geleverde Friese witjes met afbeelding van koeien aan te brengen. De installateurs, Joost, Rob en Bas, van AVANTI waren correcte en aardige mannen, maar bovendien vakbekwaam en zorgvuldig. Alles werd schoon en opgeruimd na installatie achtergelaten. De medewerkers van AVANTI staan voor de volle 100% achter hun product en zijn er trots op. Zelfs tijdens de installatie was het een kleine moeite om een door ons extra gewenst item te laten brengen. AVANTI is een keurige keukenleverancier, waarbij je van het begin tot het eind weet waar je aan toe bent. Onze complimenten en wij wensen AVANTI en haar medewerkers een mooie toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Keuken naar onze wens
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echt aan te bevelen”
Door Linda en John Versteeg Veenendaal op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Ontzettend goed geholpen en later was er iets met de kasten een goede oplossing gevonden. We twijfelde later met de kleur hout van de keuken en uitgezocht later toch weer terug gekomen op de eerste kleur en helemaal geen probleem ik voelde me schuldig maar ze zeiden je kunt nu nog veranderen ze bleven even vriendelijk echt super.En de keukenmonteur werkte enorm netjes en met goede ideeën hele fijne man heeft ons goed geholpen echt om aan te bevelen om u keuken daar te kopen echt waar. tenslotte koop je niet iedere dag een keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijn en eerlijk”
Door Pino en Connie Pinna op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Fijn en eerlijk bedrijf wat doet wat het beloofd ! De keuken is door een vakman geplaatst met uiterste preciesie, service en de slogan afspraak is afspraak geld zeker voor Pelma keukens uit Goes .ons huis heeft nu een heerlijke keuken, mooi afgewerkt waar we jarenlang plezier van mogen hebben
Heerlijke keuken
Heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Johan op donderdag 9 mrt 2017 '17
Tijdens de aankoop van onze keuken is ruim de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Veel keuze en in de showroom is het op basis van de getoonde keukens en stalen mogelijk om een goed beeld te vormen. Vriendelijke en deskundige verkoper. De montage verliep ook erg soepel. Op tijd, in goed overleg en oog voor detail. Daarnaast werkten de beide heren erg netjes.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed bedrijf om zaken mee te doen”
Door A. Barneveld op woensdag 8 mrt 2017 '17
We wilden de helft van de badkamer renoveren met een nieuwe inloop-douche en een 2e toilet.We zijn na 2 bezoeken aan Arma al tot een overeenkomst gekomen. Onze wensen kenbaar gemaakt en daarop zijn door Arma de nodige aanbevelingen en suggesties gedaan. Met succes.De werkzaamheden zijn in onze vakantieperiode uitgevoerd. De monteur heeft alles keurig afgedekt(trap,overloop enz.), netjes gemonteerd zoals afgesproken en schoon opgeleverd. Een hele verrassing toen wij thuiskwamen. Het is vertrouwd om de monteurs van Arma alleen in huis te laten en te laten beschikken over de huissleutel. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Henk van Renselaar op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken! Geen opdringerige verkooppraat, maar een goed advies gehad bij de aankoop. Goede en heldere communicatie en plaatsing op de afgesproken tijd. Montageteam werkte ook bijzonder netjes! Aanrader dit bedrijf.
Keuken met U vorm
Keuken met U vorm
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
Keuken van Pelma met fornuis
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
Keuken met spotjes
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ik zou het iedereen adviseren”
Door metin kara op zaterdag 25 feb 2017 '17
onze keuken bij Avantie keukens gekocht op advies van kennissen . we werden vriendelijk ontvangen alles duidelijk uitgelegd en samen overeengekomen over een nette prijs. netjes ingemeten we hadden nog wat vragen die zijn netjes beantwoord. achteraf nog wat extra besteld dat was geen probleem . bij de levering van de keuken is netjes gebeurd ,ook bij installatie is het super gegaan netjes de verpakkingsmateriaal door hun afgevoerd en alles samen met de monteur nagelopen uitleg gehad over de apparatuur en me handtekening gezet voor oplevering . de monteurs waren nette jongens, behulpzame, vakbekwaam. ik zou iedereen Avantie keukens adviseren .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goede service gehad”
Door H snepvangers op dinsdag 21 feb 2017 '17
IK had vier stelpootjes van onder een keukenkastje nodig. Ik heb deze gratis mee gekregen. Dit vind ik een zeer goede service. Dit was bij ARDI keukens in St Annaland (zeeland). Ook hebben we een aantal jaren geleden nieuwe kast deurtjes en inbouw apparatuur gekocht. Ook toen was de service zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Valt op in positieve zin”
Door Ingrid Nieuwkamp op vrijdag 17 feb 2017 '17
Adee keukens viel ons in positieve zin op bij de zoektocht naar een nieuwe keuken. Wij kwamen uit op een showroomkeuken omdat die goed bij onze wensen paste en zijn prettig geholpen om de keuken met wat aanpassingen perfect naar onze smaak te maken. Afspraak is ook echt afspraak bij Adee en we zijn na de plaatsing dik tevreden met het resultaat. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakmanschap”
Door Familie Berrevoets op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben in december 2016 een keuken bij Pelma Keukens gekocht. De verkoopadviseur denkt heel goed mee en neemt ruimschoots de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd, doen alles in goed overleg en hebben hun werk zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Pelma Keukens en bevelen hen dus ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
Kwaliteit alom
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch”
Door Rien van Viegen op dinsdag 14 feb 2017 '17
Avanti keukens heeft op het kennis en trainingscentrum voor autisme, Buitenhorst te Bennekom, een mooie combi van 4 keukens geplaatst voor onze trainingsdoeleinden. Avanti dacht geweldig mee in prijsstelling van de keukens en stuurden voor de installatie van het geheel een fantastische monteur. Er ging echt niets verkeerd en het hele proces liep op rolletjes. Nu staat er ook echt een mooi en nuttig geheel waar we jaren plezier van kunnen gaan beleven. Fantastisch !!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch”
Door fam van Weelden op zaterdag 11 feb 2017 '17
Toen we de badkamer kochten in de showroom van Arma in Nunspeet vonden we dat best wel spannend. Wat halen we op ons af?! Maar van de prachtige 3D tekening die de heer Koffeman voor ons maakte, werden we heel erg enthousiast. De monteurs van Arma zijn echte vakmensen en draaien nergens de hand voor om. Ook het netjes werken beviel ons goed, stuukloper in de gang, stuukloper op de trap, je huis staat echt wel even op de kop, maar hun beperken dat enorm, waarvoor onze welgemeende complimenten! Kortom: wat de verkoper beloofd heeft zijn de monteurs nagekomen!
Echt fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
Mooi ontworpen badkamer
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbaar”
Door Familie Vlieg te Ootmarsum op maandag 6 feb 2017 '17
Adee is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze doen inderdaad wat ze beloven. Wij hebben een op maat gemaakte Residentic keuken met massief eiken fronten besteld en geleverd gekregen. Alles klopt, werkt, en is keurig afgewerkt. We zijn getipt door hen over Falcon Fornuizen en onze keus is daar inderdaad op gevallen. Dit prachtige robuuste fornuis is een echte blikvanger in de keuken en zowel de ovens, gril als gasfornuis werken naar verwachting. Ook prijstechnisch is dit fornuis aantrekkelijk. Verder is de keuken praktisch ingedeeld. We krijgen veel complimenten over de keuken en zijn er erg blij mee. Kleine verbeterpuntjes: De hoeken van de spoelbak hadden iets meer afgerond mogen zijn en de servieskast net een paar cm dieper voor grote schalen. Verder viel de opbergruimte wat tegen. Daar moeten we wel aan toevoegen dat we kleiner zijn gaan wonen en wij gewoon veel keukenspullen hebben. Eten en drinken is voor ons nu eenmaal genieten. Daar draagt deze keuken zeker aan bij
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 '17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer netjes, vriendelijk en professioneel”
Door Fam. Swinkels op zaterdag 4 feb 2017 '17
Na lang zoeken op het net zijn wij een kijkje gaan nemen bij Arma keukens Nunspeet. De winkel ziet er netjes uit en we werden vriendelijk ontvangen. Na even rond te hebben gekeken zijn wij in gesprek gegaan en zijn onze wensen doorgenomen. Er werd goed met ons meegedacht over de indeling. Na de exacte maten te hebben opgenomen kon het echte werk beginnen. Met handige tips van Arma keuken kreeg de keuken steeds meer vorm. Omdat wij een bepaald soort aanrechtblad wilden die Arma niet had hebben Arma en het andere bedrijf, waar wij het aanrechtblad hebben besteld, samen gewerkt om alles goed op elkaar aan te laten sluiten qua afmetingen en plaatsen. Dit is zonder problemen verlopen. Het plaatsen van de keuken ging erg goed, het personeel van Arma is erg vriendelijk en professioneel. De nazorg gaat goed. Wij zijn erg blij dat wij voor Arma keukens hebben gekozen. Wij kunnen daarom ook iedereen aanraden om hier een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bevelen het graag aan”
Door Gerrit van Wijk op donderdag 2 feb 2017 '17
Bij ADEE keukens hebben we een prachtige keuken uitgezocht met veel apparatuur. We werden zeer goed geadviseerd zonder dat het opdringerig was. De keuken is door vakkundige medewerkers geplaatst. Het was een tamelijk complexe keuken en ondanks dat de mureEn niet helemaal haaks waren is hij keurig geïnstalleerd. Bij het plaatsen bleken enkele apparaten defecten te hebben. Deze zijn keurig gemaakt.Behalve dat er een mooie keuken is geleverd, is er een prima service door ADEE geboden. Wij bevelen ADEE keukens graag aan.
Complexe keuken
Complexe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“TOp bedrijf”
Door Fam. Speijer op donderdag 2 feb 2017 '17
Arma Keukens, een TOP bedrijf! We kwamen oriënteert binnen, maar na een paar dagen hadden we onze droom keuken dankzij de professionele hulp van Everhard, de verkoopmedewerker binnen. Het traject tussen de 'tekentafel' en het daadwerkelijk plaatsen ging erg voorspoedig. Zo waren er nog een aantal vragen van onze kant, die snel werden beantwoord en ook de duidelijke communicatie naar ons toe was erg prettig. De vrijdag voordat de keuken werd geplaatst, werd de keuken zoals afgesproken geleverd. Keurig eerst stucloper plaatsen en daar alle dozen op plaatsen! Tijdens de drie dagen van het plaatsen van de keuken door Dirk-Jan liep alles gesmeerd. Mooi om te zien dat de 3D tekening die al weken aan prikbord hing, nu in het echt zichtbaar begint te worden. Dirk-Jan overlegde veel met ons, wat we als prettig hebben ervaren.

We zijn super blij met het eindresultaat!! tijdens het monteren van de keuken kwamen er aantal beschadigingen na voren, die keurig door Arma worden verhopen. Ook de wens van direct warm water uit de Quooker, wat niet helemaal goed door was gekomen wordt opgelost door Arma. Dat zijn de echte bedrijven, die je geloven op je woord!

Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Arma! (het is dan weliswaar wat duurder dan bij de concurrenten, maar 100% gegarandeerde service en dat is onbetaalbaar!)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Gerrit en Janny van Eerde op woensdag 1 feb 2017 '17
Onze bedoeling was om meerdere keukencentra te bezoeken. Het bleef echter bij een bezoek en wel bij Adee keukens in Rijssen. We werden heel professioneel geholpen door de heer Boertje. Hij heeft in alle rust onze bedoelingen goed begrepen. Ook het visueel maken van onze keuze, die wij van de heer Boertje mochten ontvangen via de mail, vonden we uitstekend. Ook nu de keuken is geplaatst, zijn we erg tevreden. Kortom Adee keukens is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
Keuken van Avanti
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Denken mee met de mogelijkheden”
Door Johan Gerritsen op maandag 30 jan 2017 '17
Adee denkt mee met de mogelijkheden die je hebt om veranderingen toe te passen. Bv. andere indeling/meer lades. En laat dit in de showroom zien zodat je een beeld krijgt. Ook werden foto's getoond van keukens die al geplaatst waren zodat je kon zien hoe het er in het echt uit ziet. Je krijgt zo een beter beeld. Overleg verliep over en weer prettig. De keuken is geleverd zoals afgesproken,alles was compleet. Alleen bleek bij het plaatsen de spoelbak verkeerd te zitten. ADEE heeft deze fout direct toegegeven, en een nieuw blad besteld.( 2 weken levertijd, wij konden de keuken wel gebruiken).
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
Tevreden met deze keuken
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg goed geholpen”
Door Bram de Vent op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. Zowel in het "verkooptraject" als bij de plaatsing en afhandeling zijn we erg goed geholpen! Er is zelfs later nog een monteur langs gekomen om de keuken plinten te monteren (dat kon bij de plaatsing nog niet omdat de vloer nog gelegd moest worden). Super service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
Keur keuken
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door Peter Verhoeven op woensdag 25 jan 2017 '17
In de showroom hebben we erg goede informatie gekregen, al onze wensen konden in ons budget gerealiseerd worden. Opdringerig waren ze zeker niet. De keuken zelf is door de monteurs perfect geplaatst. Met hoge nauwkeurigheid is de keuken geplaatst, en ook naar onze wensen werd gevraagd.Alles is geplaatst zo als het moet, alles mooi recht, en het aanpaswerk is tot op de millimeter precies aangepast. Complimenten aan Avanti Keukens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Supergoede ervaring”
Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 '17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
Nieuwe keuken van Avanti
Nieuwe keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
Goed keukenwerk
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
Landelijke droomkeuken
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vernieuwing”
Door Iemkje doesburg op vrijdag 20 jan 2017 '17
Toilet en douche vernieuwd. Prettig , kundig geholpen.Zakelijk en vriendelijk in prima verhouding. Ook service na plaatsing uitstekend. We werden snel terug gebeld na een telefonische vraag. Ook vrijwel per ommegaande werd via de mail een afspraak gemaakt. We zouden Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede begeleiding”
Door R.D.E. Daverschot op vrijdag 20 jan 2017 '17
Nieuwe keuken en gedeeltelijke aanpassing badkamer via ARMA gerealiseerd. Goede, persoonlijke begeleiding en duidelijke afspraken; ook wat betreft de kosten. G.J. van Veldhuizen deed alle moeite om aan onze wensen te voldoen in het traject. Zeer tevreden over de keukeninstallatie. Zeer zorgvuldig en nauwkeurig door de monteur(s) afgewerkt, zonder tijdsdruk of stress. Kortom, alle lof. Zeer aan te bevelen adres!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 '17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door Annemieke ter Weel op donderdag 19 jan 2017 '17
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen bij Adee Keukens Rijssen. Verkoper heeft goed met ons meegedacht en de keuken is netjes geplaatst. Alles is in één keer goed geplaatst en was compleet. De keuken is helemaal naar onze wens geworden. TOP!
Foto van de keuken
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak meer dan waargemaakt”
Door Hennie en Truus Janssen op zondag 15 jan 2017 '17
Toen wij in 2016 aan een nieuwe keuken toe waren zijn we nadat we op Qasa hadden gezien dat ze een geweldige beoordeling hadden naar Adee-keukens in Rijssen gegaan. We zagen daar een prachtige keuken. Op basis van deze keuken hebben we samen met Erjan de Bruin van Adee-keukens een ontwerp voor onze keuken gemaakt. Hij kwam met een paar goede tips die we graag in het ontwerp hebben gebruikt. Dit heeft er toe geleidt dat er na een paar maanden een geweldig mooie keuken bij ons is gemonteerd waar we zeer tevreden over zijn. Ook alle lof voor de monteurs (Jan Willem en Johan) die de keuken met grote vakmanschap hebben geplaatst. Wat ons betreft heeft Adee-keukens de leuze afspraak is afspraak meer dan waargemaakt. Wij kregen bij Adee-keukens een goed gevoel bij de hele gang van zaken wat ze helemaal hebben waargemaakt, waarvoor we ze zeer erkentelijk zijn.
Geweldig mooie keuken
Geweldig mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettig”
Door Karen Roelofs op zaterdag 14 jan 2017 '17
Men is duidelijk, neemt de tijd en zoekt actief mee naar oplossingen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Geen druk om beslissingen te nemen. Ook de afspraak dat er niet onderhandelt wordt over de prijs, maar dat er een scherpe prijs uitkomt. Dat klopte volledig! Het scheelt een hoop gezeur en ergernis.
Keuken met barzit
Keuken met barzit
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Rene Rougoor op zaterdag 14 jan 2017 '17
Prima bedrijf komt haar afspraken na voor een eerlijke vooraf duidelijke prijs. Als er iets is wordt er naar een passende oplossing gezocht. En niet te vergeten de heerlijke soep en eigen gebakken brood.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eerlijk en betrouwbaar”
Door GJ Tijhuis op vrijdag 13 jan 2017 '17
Het is een zaak met heel veel keuze, je kunt alles bij elkaar zoeken zoals jij het graag hebben wil. Er wordt je niet zomaar wat aangepraat. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Goede afspraken en goede levering. Is er iets even een belletje of een mail en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 '17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
Witte landelijke keuken
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Fam. Mourik op dinsdag 10 jan 2017 '17
Na een eerste showroombezoek aan Arma wisten wij direct hier willen wij onze keuken kopen. Fijn ontvangst en rustig de tijd gehad om rond te kijken. Op een later moment hadden wij een afspraak gemaakt om de keuken samen te stellen. Mede door de goede en fijne begeleiding van de verkoper waren wij er direct uit. Bij Arma krijg je een hele transparante offerte met direct de netto prijs. Ook het verdere verloop van het plannen van de bezorging, het verzorgen van de aansluittekeningen en de levering zelf verliepen zeer goed. Wij zijn erg tevreden over Arma en zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg netjes”
Door Fam Mulder op zondag 8 jan 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma en hebben een goede ervaring met dit bedrijf.(hebben 10 jaar geleden ook onze keuken door hun laten plaatsen, waar we nog steeds veel plezier van hebben) Zijn prettig geholpen door Gert-Jan om de badkamer op papier te zetten naar onze wensen. Er werd goed en rustig mee gedacht, ook toen wij later nog weer een aanpassing wilde laten doen was dit geen probleem. En kregen weer een nieuwe 3d tekening toe gestuurd :).
De renovatie zelf is ook super uitgevoerd door Roel en Eddy. Ze werkten netjes, kwamen soms met nog betere ideeen om bepaalde dingen op te lossen en af te werken. Dus al met al zijn wij zeer tevreden, van begin tot eind en zouden Arma zeker aanraden.
Gerenoveerde doucheruimte
Gerenoveerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed bedrijf”
Door Dhr en Mw Braakman Epe op zondag 8 jan 2017 '17
Arma is een goed bedrijf, zeer klant gericht en een geweldig leuke en correcte verkoopster die ons met onze nieuwe keuken heeft geadviseerd (Marieke) met goede,secure en prettige monteurs ( Karel en Reinier ). Wij zullen zonder enige twijfel Arma keukens aanbevelen bij wie het maar horen wil..!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldige service”
Door Elsa Rijssenbeek op zondag 8 jan 2017 '17
Arma biedt geweldige service, zij doen echt wat zij beloven! Wij hadden Rene Herweijer als adviseur bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het begin dacht hij actief mee, had een scherp oog voor onze wensen en toonde een zeer flexibele inzet, ook toen wij nog nieuwe wensen hadden. Dezelfde inzet zagen wij bij de mannen die de keuken plaatsten! Al met al een zeer positieve ervaring! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte vakmensen”
Door fam. van Alphen op donderdag 5 jan 2017 '17
Na 2 x een keuken bij Ardi uitgekozen te hebben, besloten ook Ardi weer te raadplegen voor een badkamer. We werden prima geholpen met het uitzoeken van de spullen voor de badkamer. De levering verliep ook uitstekend en het plaatsen van alles was weer boven verwachting goed! Echte vakmensen ; echt aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super tevreden”
Door Fam. Moerland op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij zijn super tevreden over Ardi keukens! We zijn heel goed geholpen door verkoper Frans, hij gaf heel goed advies. Ook het leveren en plaatsen is prima verlopen. Ook telefonisch werden vragen helder uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen. Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bij Ardi keukens worden wensen begrepen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super geholpen”
Door M.P. Muller op woensdag 28 dec 2016 '16
Van begin tot eind super geholpen. Prachtige keuken getekend en geplaatst. Na plaatsing waren er nog wat kleine dingetjes niet in orde, maar die zijn heel snel en heel correct in orde gemaakt. Hele mooie zaak met zeer klantvriendelijk personeel. Monteurs werken heel netjes en heel schoon.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service een 10+”
Door L Heijnen De Heen op woensdag 28 dec 2016 '16
Gekocht een keuken.We zijn prima voorgelicht en vriendelijk geholpen.We hebben de keuken nu zes jaar ,we hebben in die zes jaar enkele kleine mankementjes gehad je hoefde maar te bellen en het werd gerepareerd.Zonder kosten in rekening te brengen.Zelfs nu nog na zes jaar. Voor de service een 10+.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geslaagde Aankoop”
Door W.J. Jansen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Slechts drie kwartier voor de kerstsluiting van 2016 hadden wij met grote spoed materialen nodig en een monteur om één en ander direct aan te sluiten. Op mijn telefoontje werd er gereageerd met de positieve opmerking: "Wij houden wel van een uitdaging!" Ik reed meteen naar de showroom in Kesteren en werd zelfs ontvangen met jus d'orange en oliebollen. Na het afrekenen van de materialen reed de bedrijfsleider zelf achter mij aan om persoonlijk de benodigdheden bij mij thuis aan te sluiten. Een fantastische service, waarmee wij enorm geholpen waren!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Korte krachtige en lovende reactie”
Door P.M.C. Winckelmolen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Na een uitstekende ervaring terug naar ARMA.
Het resultaat:
Ontvangst: Hartelijk.
Advies: duidelijk en persoonlijk.
Uitvoering: uitstekend.
Contact: menselijk.
ARMA: Vaklui!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect gedaan”
Door Henk Vos op maandag 26 dec 2016 '16
Maatwerk mogelijk. Netto prijzen. Zeer klantvriendelijk op alle niveaus binnen dit bedrijf. Flexibel. 14 dagen schuiven omdat de aannemer het niet redde bleek mogelijk. Installateurs in vaste dienst. Monteur Joost heeft een perfect produkt opgeleverd. Dat levert dan ook volkomen terecht deze beoordeling op
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige keuken”
Door Nagelkerke op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prachtige keuken precies zoals we voor ogen hadden. Heel goed geholpen in de showroom, goede uitleg en goede service. Het plaatsen gebeurde tot op de millimeter nauwkeurig echt vakwerk. Ontzettend blij met het resultaat. Een aanwinst voor onze woning.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door Mirjam van den Dries op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prima service en we worden als klant serieus genomen. Er wordt goed rekening gehouden met onze wensen en er wordt goed meegedacht door zowel de verkoper als de monteur. De communicatie verloopt ook prima zijn er vragen of opmerkingen dan wordt hier wat mee gedaan. Kortom we hebben een keuken gekregen geheel naar onze smaak en wensen waar we nog lang plezier aan zullen gaan beleven
Keuken naar wens
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken vernieuwen”
Door familie van Moorselaar op vrijdag 23 dec 2016 '16
Nadat we een lekkage in de keuken hebben gehad en de vloer een flink aantal weken moest drogen, zijn we verder gaan nadenken over onze keuken. Al langer speelden we met de gedachten: opknappen of vernieuwen. Uiteindelijk werd het vernieuwen. Nu we toch bezig waren...dan maar gelijk goed. En we hebben er geen spijt van. We hebben een prachtige keuken. Alles werkt weer goed en het geheel ziet er heel mooi uit. Benhard bedankt voor je hulp en adviezen bij het uitzoeken van de keuken. Ook de monteurs, Klaas en Seine, voor het plaatsen van de keuken maar ook voor de waardevolle adviezen voor de afwerking. Samen nadenken om een mooi eindproduct te krijgen. En natuurlijk ook de monteurs die nog langs zijn geweest voor de laatste afwerkingen bedanken we voor de service. Alles werd na elk bezoek netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hulp bij ontwerp”
Door M. Carbaat op vrijdag 23 dec 2016 '16
Keur Keukens heeft voor ons de keuken ontworpen, van welke we zelf niet wisten dat we die wilden hebben. Wij hadden geen idee wat we wilden toen we een aantal maanden geleden in de Haarlemse vestiging binnenliepen. Dankzij de enthousiaste eerste opvang door Joanne Grisnich en haar eerste tekeningen en het fantastische vervolg daarop verzorgd door Cornelis van Dalfsen hebben we nu een geweldige keuken. De installatie van de keuken werd prima gedaan door de monteurs Johan en Gert, de uiteindelijke voltooiing liet wat op zich wachten door een administratief foutje, maar uiteindelijk is onze keuken nu echt helemaal af en we zijn er erg blij mee. Dank, Cornelis en alle anderen.
Door Keur ontworpen keuken
Door Keur ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke pluim”
Door K. Desmettre op vrijdag 23 dec 2016 '16
Waar ik met knikkende knieën voor de eerste maal een keuken ging kopen, werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een heel professionele uitleg. Stap voor stap werd alles uitgelegd en werden verschillende voorstellen gedaan, waarbij het plots een droom werd om deze aankoop te doen. De verdere stappen werden door de desbetreffende personen vakkundig uitgelegd, waarbij de communicatie heel vlot en duidelijk verliep.
De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip, waarna de monteur het werk kon aanvatten. Voor deze man ook alle lof: een vakkundig en geduldig man die precisiewerk heeft geleverd. Een dikke pluim voor Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door I. Kuijpers op donderdag 22 dec 2016 '16
Uitstekend geholpen! Prachtige keuken, helemaal naar wens voor een mooie prijs. Er werd uitstekend meegedacht om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Vlot gebruik van een 3D programma. Kon meekijken en mijn eigen inbreng kwijt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hoge score is terecht”
Door Willem & Trudy op maandag 19 dec 2016 '16
Tijdens onze zoektocht naar een keukenleverancier viel ons oog op Arma te Nunspeet, dit vanwege de goede beoordelingen op Qasa. De goedkoopste zal Arma niet zijn maar kwaliteit, tussentijds goed contact, levering en plaatsing en een goede nazorg is ook heel wat waard. Buiten dat kan je zonder gedoe met een ongetekende offerte naar huis om alles even te laten bezinken, daarna hebben we een vervolg afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten. Als maanden later blijkt dat er tijdens de bouwperiode van het huis regelmatig e.e.a. moet worden aangepast kan je dat gewoon via de e-mail aangeven. Ons verzoek werd altijd snel en vriendelijk aangenomen en/of werd er een verbeterde tegenvoorstel gedaan door verkoopadviseur Hermen Groothedde.

Het montageteam (Peter & Arjan) waren top, de heren werkte netjes en zeer nauwkeurig, ze hadden alle denkbare gereedschappen bij zich. Na plaatsing hebben ze de moeite genomen om een tekening te maken met aanwijzingen voor een kleine aanpassing die wij over het hoofd hebben gezien. Een rit naar het milieu depot werd ons bespaard, alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen.

Enkele dagen na plaatsing bleek dat we nog wel een opbergkast konden gebruiken, na een e-mailtje of dat mogelijk was werd er direct een aantal mogelijkheden aangeboden. Achteraf gezien is die hoge score dan ook helemaal terecht.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aankoopbegeleiding”
Door Familie uit Zwolle op vrijdag 16 dec 2016 '16
In februari 2016 zijn we voor het eerst bij Arma binnengestapt. Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een mooie keuken. We hadden vooraf al een plaatje van de keuken in ons hoofd, tijdens het gesprek bleek dat er goed en kritisch werd doorgevraagd door de medewerker en is dit plaatje uiteindelijk behoorlijk op de schop gegaan (alleen de kleur van de keuken is hetzelfde gebleven). Door de kennis en ervaring van de verkoper/ontwerper is er werkelijk een prachtige keuken voor ons ontworpen, waarbij hij ook nog eens rekening wist te houden met ons budget. Tijdens de bouw van onze woning zijn we tussentijds ook nog regelmatig naar Nunspeet afgereisd. Telkens werden we zeer gastvrij ontvangen en als we iets wilde aanpassen, dan was dit geen probleem. Onze keuken kon hierdoor als het ware in ons nieuwe huis groeien. We zijn nu nog in afwachting van de oplevering van ons huis, zodat Arma de keuken kan gaan plaatsen. Als de plaatsing van de keuken net zo verloopt als het voortraject, dan verdiend ARMA een dikke tien. Wordt vervolgd!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goud waard”
Door Gerrit en Willemien Karsten op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij genieten nog dagelijks van onze nieuwe Arma keuken.Er gaat bijna geen dag voorbij, of we ervaren (na 42 jaar afwassen in een gezin van 7 kinderen) het gemak van een vaatwasser. De keuken uitzoeken was niet zo moeilijk. we vonden de kleuren van vloer, en muur nog het lastigst. Het uitzoeken van de apparatuur hebben we bijna volledig overgelaten aan de verkoper. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het enige waar we erg aan wennen moeten is de 1 knop`s kraan.
Het monteren van de keuken is buiten gewoon goed uitgevoerd door de ZZP `er Jan K
Beste mensen, een goed advies is goud waard.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig”
Door Hans en lida leppers veenendaal op vrijdag 16 dec 2016 '16
In augustus naar de showroom geweest geweldig geadviseerd door alfred. Daardoor gelijk de knoop door gehakt om tot de aankoop over te gaan. Paar weken later kwam gijs de keuken in meten en die gaf ook veel tips over hoe en wat en op 7 december was het zover plaatsen ging beginnen. John en anton waren de monteurs wat een vakmannen in 3 dagen was de keuken geplaatst deze zaak is in een woord Geweldig achteraf bleek de kraan te lekken binnen een week verholpen ook weer top dus bevelen wij deze topzaak aan
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ratings werden waargemaakt”
Door Edwin en Marieke op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Afgekomen op de hoge ratings zijn wij bij Adee keukens terecht gekomen. Adee keukens heeft het waar gemaakt. Er werd de tijd genomen om de keuken samen te stellen en mee gedacht over een snelle leverdatum. Zowel de aflevering van de keuken als de plaatsing gingen netjes, rustig en bekwaam. De paar opleverpunten werden snel en zonder problemen opgelost. Tevens werd een smetplint langs de korte zijde van het blad welke we vergeten waren te bestellen zonder meerprijs achteraf geleverd en geplaatst. De installatiemonteur van Adee keukens is een echte vakman, de keuken staat er superstrak bij. Adee keukens bedankt, afspraak is inderdaad afspraak.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwbouwkeuken”
Door Berg op woensdag 14 dec 2016 '16
Keuken voor een nieuwbouwwoning. Vriendelijk personeel, snelle en duidelijke communicatie via telefoon en e-mail over onduidelijkheden in het traject. Levering en installatie van de keuken ging gelukkig ook helemaal perfect. Wij zijn helemaal blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“U krijgt geen spijt”
Door Fred Bessembinders op woensdag 14 dec 2016 '16
We waren erg nieuwsgierig toen we op de site van Arma zagen dat dit bedrijf met een 9,7 werden gewaardeerd. We maakten in februari een afspraak met Gert Jan en werden keurig ontvangen door hem. Hij was bijzonder enthousiast en liet ons weer vertrekken met een zeer goed gevoel. In september werd begonnen met de sloop van de badkamer. Wim en Teus geweldig zoals jullie samen (netjes en keurig) werkten terwijl jullie de pech hadden dat het 32 (!) graden was op dat moment in Apeldoorn. Tijdens de opbouw werd er steeds keurig meegedacht en overlegd. Na 14 dagen was de badkamer af. Alleen maar lof voor dit geweldige bedrijf waar idd "Afspraak is afspraak" keurig werd nagekomen. De 5 sterren zijn ze zeker waard. Mocht iemand nog twijfelen......ga naar Arma in Nunspeet en u krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Marjolein Schreurs op dinsdag 13 dec 2016 '16
Wij zijn erg tevreden over Adee keukens. Van te voren zijn we erg goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Er werd veel tijd voor genomen, zodat het helemaal naar onze smaak was. We hadden er meteen een goed gevoel over. Over de keuken plaatsen zijn we ook erg tevreden. Er is goed werk geleverd, volgens afspraak. We zijn heel erg blij met de keuken. Adee keukens is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Fam Albers op dinsdag 13 dec 2016 '16
Zeker een aanrader, we zijn erg tevreden over de service zowel tijdens het bestellen als bij het plaatsen. Ze nemen overal netjes de tijd voor en afspraken worden gewoon nagekomen zonder moeilijk te doen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens DB Keukens
Website: www.dbkeukens.nl
Website