Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
252 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
228 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
198 ervaringen (5 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
156 ervaringen (2 weken geleden)
8,4

Lauwers Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-532614 | Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel
Gebruikersfoto: Super mooie keuken
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lauwers Keukens
In onze showroom hebben we 200 verschillende fronten in 600 verschillende kleuren en uitvoeringen. Om uw keuken te renoveren en op te pimpen moet u bij Lauwers keukens zijn.
Gebruikerservaringen
Er zijn 7 gebruikerservaringen over Lauwers Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Aanrader”
Door Van den Hout op maandag 14 nov 2016 '16
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken van Jack Lauwers. Een fijne zaak waar je uitstekend geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Jack is zeer deskundig en weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar deskundig advies. Daar het een klein bedrijf is zijn de lijntjes kort wat erg handig is. Bij het plaatsen van de nieuwe kasten en fronten is er zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Prima service. Afspraken worden nagekomen! Jack heeft ons ook uitstekend geholpen bij een verzekeringskwestie. Waar de verzekering in eerste instantie niet wilde uitkeren is door tussenkomst van Jack de kookplaat alsnog volledig vergoed. (Jack heeft tot twee keer toe een brief geschreven voor de verzekering). Lauwers keukens en projecten is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed bedrijf”
Door Nancy Coolen op woensdag 16 dec 2015 '15
Lauwers keukens, een mooi en goed bedrijf! De klant is daar echt koning. De samenwerking met Jack hebben wij als heel prettig ervaren. Hij denkt mee, werkt, helpt en volgt alles tot het laatste toe. De lijnen zijn kort. Ook daarna blijft de service bovenaan staan. Laatst een probleempje met de magnetron. Jack regelt het snel en het wordt opgelost! Super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 228 ervaringen
9,7
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Super mooie keuken door Jack Lauwers geplaatst”
Door Fientje Uitterdijk op maandag 17 nov 2014 '14
Jack Lauwers heeft goed meegedacht over de keukenindeling. Goed en duidelijke offerte en mooie brochure van je keuken.
Alles geregeld volgens planning ook stucadoor, elektriciën, loodgieter, ontzorgen noemt hij dat en het klopt! Prijs/ kwaliteit:goed. Ik ben super blij met mijn mooie keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Super mooie keuken
Super mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geregeld”
Door Huub Voogd op zaterdag 20 jun 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Lauwers Keukens. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook het "ontzorgen" is ons uitstekend bevallen. Je hoeft nergens achteraan. Alles wordt geregeld en de afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Topbedrijf !”
Door Linda de Rooij op zondag 30 nov 2014 '14
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Lauwers. We hadden na het eerste bezoek aan de showroom al meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Jack heeft goed met ons meegedacht en had prima ideeën. De levering en plaatsing zijn prima verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. De lijntjes zijn kort en dat is erg prettig. Kortom, wij zijn zeer tevreden! Dit bedrijf is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede services”
Door Ria van der Velden op zondag 30 nov 2014 '14
Lauwers heeft voor ons in 2010 de keuken opgeknapt, waar we tot nu nog heel blij mee zijn. het was weer een hele nieuwe keuken. Had nu een beschadiging op mijn oude keukenblad, even langs Lauwers keukens gegaan om te vragen of hij even kon komen kijken, heb een afspraak gemaakt met een kopje koffie. Het is weer heel mooi gerepareerd,en hij heeft ook nog even alle kastdeurtjes goed sluitend gemaakt. Kosten,het hoorde bij de service volgens Lauwers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden gevoel”
Door Fam.Marks op woensdag 16 jun 2010 '10
Wij hebben een keuken gekocht bij Lauwers keukens in Kaatsheuvel na dat we in alle keukenzaken van Mandemakers groep zijn geweest daar krijg je gewoon de prijs van de keuken te horen en is te vergelijken met de prijs die je elders te horen krijgt na flink te onderhandelen. Het is een kleine showroom maar wel gezellig.Klanten ontzorgen zegt Jack de verkoper is het belangrijkste een klant moet altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan. Prima keukenzaak in Kaatsheuvel.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
Vestiging Lauwers Keukens
aKaatsheuvel, Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel, tel 0416 - 53 26 14
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant