Feedback
9,2

Velthuizen Keukens

Website: www.velthuizenkeukens.nl "Uitstekend" score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.velthuizenkeukens.nl | tel: 033-7200072 | Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.velthuizenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Velthuizen Keukens
‘Velthuizen keukens, een passende keuken voor iedereen!’

Totaalproject
De visie van Velthuizen keukens is een mooie keuken te maken met aandacht voor de klant en het product. Iedere dag zijn wij enthousiast bezig om samen met u het hoogst haalbare resultaat neer te zetten. Naast enkel het monteren en aansluiten van de keuken, bieden wij het verzorgen van het totaaltraject: demonteren, leidingwerk, stucwerk, schilderwerk, monteren en fijn timmerwerk. Voor u als klant geeft dit een helder overzicht en 1 aanspreekpunt. Alles onder het motto; ‘ontzorgen’!

Projecten
Wij nemen deel aan diverse grote projecten. Altijd zullen wij proberen dit op de meest klantgerichte manier te behandelen. Hierdoor kunnen wij de ruimte bieden voor alle wensen. Verder kunnen wij door scherpe afspraken en combinaties een eerlijke netto prijs berekenen.

Renovatie
Ook zijn wij het adres voor renovatie van uw oude keuken. Is uw oude keuken eigenlijk nog prima in orde, maar wilt u uw keuken weer een eigentijds karakter geven? Met een aantal relatief kleine aanpassingen kunt al een heel ander resultaat neer zetten. Denk bijvoorbeeld aan andere apparatuur, werkblad of fronten. Qua renovatie zijn de mogelijkheden net als bij een geheel nieuwe keuken, eindeloos.

‘Wij kunnen niet wachten u als nieuwe klant te mogen ontmoeten!’
Gebruikerservaringen
Er zijn 16 gebruikerservaringen over Velthuizen Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren13 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 16 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, planning, prijs, service
“Zeer tevreden”
Door Corine de Kruif op woensdag 11 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen keukens. Goed advies, Goede service, goede prijs. Adviseren alleen apparatuur waar ze zelf achterstaan en goede ervaringen mee hebben. De afspraken die je maakt komen ze na. Betrouwbaar bedrijf. Wij hebben de keuken zelf geplaats. Alles was precies op maat en compleet. En voor vragen kun je altijd bij ze terecht.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Marcel op vrijdag 6 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Velthuizen Keukens, We hebben na een bezoek aan de showroom bij ons thuis afgesproken en gevraagd of Velthuizen Keukens een voorstel/ontwerp wil maken. Ik heb aangegeven dat we open staan voor een radicaal ander ontwerp dan de oude keuken. Na een 1,5 week hadden we een afspraak om het ontwerp en de ideeën door te spreken. We vonden het ontwerp in grote lijnen erg mooi en het zou voor ons een grote verandering worden (muren uitbreken, leidingen verplaatsen ,keuken ergens anders enz.). Maar we dachten direct het is wel mooi wat Velthuizen voorstelt maar dat kunnen we nooit betalen. Maar wat bleek de prijs paste toch in ons budget en zo hebben we nu een fantastische keuken in ons huis. De montage was zeer professioneel en precies in onze planning. Ook de nazorg (uitleg apparatuur en wat kleine aanvullende wensen) was goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gevoel”
Door Milou op zaterdag 31 dec 2016 '16
Wij hebben bij Johan en Bert onze keuken gekocht en hadden er meteen een goed gevoel over, al tijdens het eerste gesprek met Johan. Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Hij nam alle tijd voor ons zonder fratsen en gladde praatjes. Heel prettig. Hij heeft verschillende tekeningen gemaakt en goede uitleg gegeven over de materialen en apparatuur. De keuken werd vervolgens heel snel geleverd. Samen met de monteur rond Bert het thuis af. Velthuizen keukens is zeker een aanrader!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Ab & Hanneke Gaasbeek op zaterdag 5 nov 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Velthuizen Keukens. De opdracht was keukenrenovatie. In de showroom nam Johan alle tijd voor ons en liet meerdere mogelijkheden zien. Ook de montage verliep zonder problemen. De afspraken werden prima nagekomen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Wij hebben de samenwerking als uitermate prettig ervaren. Top.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Veel keuze en vakkennis in huis”
Door Familie Overeem op dinsdag 13 sep 2016 '16
Toen wij via via bij Velthuizen keukens kwamen hadden wij Evert-Jan als adviseur. Onze wensen vertaalde hij op de pc in een 3D keuken, die wij helemaal mooi vonden.Daarna werd er ingemeten door Dhr Velthuizen en de planning kregen wij via e-mail. Martin heeft met veel inzet onze keuken geplaatst.Wat heel leuk was de Evert-Jan het resultaat thuis kwam bekijken Velthuizen heeft veel keus en vakkennis in huis en alles is mogelijk. Wij raden ieder die een keuken of keukenrenovatie wil Velthuizen aan
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Al met al zeer tevreden”
Door Erik & Jiske Moesbergen op vrijdag 9 sep 2016 '16
Keuken gekocht en alles kunnen uitzoeken op ons gemak ze laten je rustig rondkijken wat erg prettig is. Na een eerste gesprek een tekening gemaakt met ons idee en samen met Johan het laatste beetje fine tuning gedaan. Het plaatsen en alle daarbij komende dingen netjes volgens afspraak gedaan ( elektra / stucwerk evt water / gat afzuiging ) aan alles werd gedacht en netjes inzichtelijk gemaakt wat de eventuele kosten daarvan waren. Martin heeft in 2 dagen netjes en heel precies onze keuken gezet. Technisch werd er nog gekeken of sommige dingen makkelijker waren uit te voeren . Al met al zeer tevreden en zal ze zeker aanbevelen bij bekende om een nieuwe keuken bij velthuijzen keukens te kopen.
Hoogglans keuken
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met de aankoop”
Door Robert en Jorin op vrijdag 12 aug 2016 '16
Velthuizen Keukens heeft ons zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Zeer enthousiast en vol goede ideeën. Is realistisch en eerlijk. Wij zijn heel blij met onze aankoop bij Velthuizen Keukens!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankt”
Door Niels & Nienke van den Berg op woensdag 3 aug 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis waren we opzoek naar een keuken, de keuze waar dat zou plaats vinden was snel gemaakt, we kenden namelijk de mannen van Veldhuizen keukens goed. Ontspannen met een kopje koffie werd er gekeken naar onze wensen en mogelijkheden. Hierbij werd passend advies gegeven en werkelijk op elk detail gelet. De 3D tekening maakte het plaatje compleet. Nu de keuken er werkelijk staat zijn we dan ook elke dag weer blij met het resultaat. Een prachtige antracite keuken met een licht stenen blad, het afzuigsyteem strak afgewerkt in het plafond. En ons o, zo gewenste kookeiland, hieraan is alle ruimte om heerlijk te kunnen kokkerellen of gewoon een gezellig kopje koffie aan te drinken. Veldhuizen keukens nogmaals bedankt voor de goede service, tijd en kwaliteit die jullie hebben geleverd! Wij zijn dan ook zeer tevreden!
Bar in de keuken
Bar in de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Familie Hardeman op zaterdag 16 apr 2016 '16
Onze ervaring met Velthuizen Keukens is zeer positief! Er werd fijn met ons meegedacht en er waren veel mogelijkheden. Kort na ons eerste bezoek ontvingen we per e-mail een 3D tekening zodat we die thuis konden bekijken en er rustig over nadenken. Kortom Velthuizen Keukens bevelen wij u aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Klantvriendelijke benadering”
Door Karel-Jan van Huigenbosch op vrijdag 15 apr 2016 '16
Zeer klantvriendelijk. Dachten zeer goed mee om onze wensen in vervulling te laten gaan. Juiste prijs/kwaliteit-verhouding. Koof van de afzuiger was niet helemaal goed in verstek. Dit werd snel en goed opgelost! Goede uitleg van alle apparatuur (bij oplevering).
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Mond op mond reclame”
Door Yvonne en Hans Wullink op maandag 7 mrt 2016 '16
Via een achterneef bij Velthuizen Keukens gaan kijken. Ontvangst was zeer vriendelijk, we hadden gelijk een goede indruk van het bedrijf en zeker van Evert Jan. Hij begeleide ons kundig bij het uitzoeken van de keuken. De keuken is keurig en vakkundig op tijd geplaatst. Wij zullen zeker de mond op mond reclame toepassen. Leuk was ook, dat hij nog een keer bij ons geweest is om de keuken te bekijken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Rosemarie op zondag 28 feb 2016 '16
We zijn bij Velthuizen Keukens op een zeer prettige manier geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken: er wordt met je meegedacht, ze nemen de tijd voor je en leveren goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitermate goed”
Door De Wit op donderdag 18 feb 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij erg goed geadviseerd door Johan. Bert is vervolgens de keuken komen inmeten en Martin heeft de keuken keurig geplaatst. De service, professionaliteit en vriendelijkheid zijn uitermate goed bij dit bedrijf
Keukenwand met dubbele apparatuur
Keukenwand met dubbele apparatuur
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ervaring”
Door A.J. de Ridder op donderdag 21 jan 2016 '16
A. De nieuwe keuken uitzoeken werd als erg prettig ervaren. Wij hebben onze oude keuken laten renoveren, met nieuwe panelen en een nieuw aanrechtblad en de verlichting aangepast: als nieuw ziet de keuken eruit.
B. De werkzaamheden hebben wij als prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door Arnout van de Vendel op zondag 20 dec 2015 '15
Velthuizen Keukens is een enthousiast team met veel kennis en klantgericht. Ze koppelen informatie op tijd terug en spelen kort op de bal. Wij zijn zeer goed geholpen en tijdens het ontwerp wordt er ook meegedacht om het tot een goed onderwerp te maken. De monteurs bevatten goede kennis en werken netjes. Kortom Top team
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Derksen op vrijdag 18 dec 2015 '15
Gekocht: keuken
Ontvangst: van orientatie tot uiteindelijk koop, goed en een warme en persoonlijke bgeleiding.
Plaatsing: vakkundig, snel en correct.
Levering apparatuur: enige vertraging. Na 2 weken was alle apparatuur pas geplaatst.
After sales: goed en ook weer persoonlijk
Algemeen: warme persoonlijke begeleiding en goed advies met meerdere mogelijke keuzes.
Eindconclusie: zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Adresgegevens Velthuizen Keukens
aWoudenberg, Stationsweg Oost 275, 3931 ER Woudenberg, tel 033 - 720 00 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht