Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
184 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1628 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
258 ervaringen (2 weken geleden)
5,0

Tegeltiek

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-4400100 | Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeltiek
Tegeltiek. De mooiste badkamers, de meeste tegels.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Tegeltiek. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Te laat geleverd”
Door Saskia op dinsdag 12 sep 2017 '17
Tegels zonder bericht niet binnen de in showroom gemelde levertijd geleverd. Bij zelf nabellen en mailen krijg ik te horen dat tegels pas over 2 weken binnen zijn. In het contact met tegeltiek krijg ik het gevoel dat dit nu eenmaal kan gebeuren, er worden geen excuses gemaakt en er wordt niet mee gedacht voor een oplossing. Geen enkele blijk van empathie, terwijl ik door nalatigheid en onjuiste informatie van tegeltiek nu hoge kosten heb doordat ik zelf vrij heb moeten nemen om te zorgen dat de tegelzetters gewoon aan de slag kunnen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kwaliteit niet goed”
Door M. op woensdag 9 nov 2016 '16
Dit lijkt een bijna exacte kopie van de situatie waar ik mij met dhr v Es in bevind.
Maandag afspreken , uiteindelijk woensdag beginnen om 10 uur vervolgens 14:30 weer vertrokken. Nee hoor meneer geen discussie de vloer lig er deze week in. Vrijdag vloer niet af , maandag de vloer af moeten maken. En de kwaliteit lijkt helemaal nergens op happen uit de tegels, hoogte verschil.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1628 ervaringen
“Waardeloze service”
Door Andrew op vrijdag 15 jan 2016 '16
Waardeloze service. Wij hebben tegels bij ze gekocht. In de verkoopsfase onwijs vriendelijk en erg makkelijk overkomen. Uiteindelijk hebben we besloten om met hun in zee te gaan. Wel ruim van te voren de opleverdatum van je nieuwbouwproject opgeven en het verzoek of ze als eerste in het huis werkzaam mochten zijn. Anders kwam de planning niet goed uit voor ze. Op zich een begrijpelijk verhaal.

Uiteindelijk zouden ze op maandag starten, maar zijn ze pas op donderdag gestart. Oorzaak: Een andere klus liep uit. Heel leuk, maar als klant heb jij daar niks mee te maken en verplaatsen ze het probleem door naar de volgende klant en dat waren wij dus. Als je de tegelzetter dan wijst op het verhaal met dat ze op datum X echt klaar moeten zijn, dan krijg je naar je hoofd gegooid dat je blij moet zijn dat ze in het weekend werken. (Alsof het mijn schuld is, dat je moet overwerken denk ik dan).

Kwaliteit:
Laat erg te wensen over. Tegels waren schots & scheef gelegd. Betaal je dan +/- €700,- kosten voor. Als je dan belt of ze de vloer willen komen bekijken, schuiven ze het al te graag een week verder op wat ervoor zorgt dat de planning van je huis dwangmatig vertraging oploopt. Of ze het op willen lossen? "Tuurlijk meneer. We zagen/hakken de tegel er wel ff uit voor u, maar wacht u anders ff als het meubilair er staat. MIsschien vindt u het dan wel best zo." In mijn ogen een slinkse manier om ervoor te zorgen dat de koper het probleem maar accepteert omdat het te veel werk 'lasten' oplevert voor de bewoner om weer in de rotzooi te gaan zitten.

Wij vinden ze makkelijk en lekker haags lullen. Makkelijk praten, maar als het puntje bij het paaltje komt houdt het wel op. De tegels zijn van prima kwaliteit maar die hadden we overal kunnen kopen. De prijs ligt wat lager, maar schijnbaar lever je daar dus op service op in. Helaas hebben ze ook nooit de moeite genomen om ons terug te bellen. Naar gevoel aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
Vestiging Tegeltiek
Website: www.tegeltiek.nl
aDen Haag, Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage, tel 070 - 440 01 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland